Sziasztok!
Ismét vagyok
Köszi Milán dícséreteket, örültünk neki
Gartula a szép, és nagy babákhoz, a pocakokhoz, és a vásárlásokhoz. Mi még változatlanul nem vagyunk sehol, ami a kórházi csomagot illeti, de következő hónapban belendulunk, jön a fizu
Karácsonyi ajándékokkal sem állunk sehogy, szóval jó kis heteknek nézünk elébe. Enikő nem semmi, hogy te már csak csomagolni fogsz! Tök ügyi vagy!
Rita: szépek ezek a spanyolok.

De legalább még egy ok, hogy ne sírjon a szám, miért nem élünk ott.

Na, meg a karácsonyi pálmafával sem tudnék mit kezdeni
Velünk minden oké, Milán nagyokat pörög a pocakban, olyan mozgásokat vág le, hogy a hasam csak úgy hullámzik. Viszont ezt már a nagyik is látták, mert rúgni nekik nem hajlandó

Kismanó tudja, hogy mikor van ott anya vagy apa keze, nem osztogatja ám csak úgy a rúgásokat
Jandrea: Én ortopédiára fogok menni, de még két hét. Az országosba megyek, és november közepén kaptam ezt az időpontot. Beszéltem a dokival, aki megadott egy számot, hogy jelentkezzek be, és hivatkozzam arra, hogy vele már beszéltem. Na, ja csak éppen két hétig folymatosan telefonáltam, mire végre nem volt foglalt, és hivatkozhattam bármire, a legkorábbi időpont ez a dec. 9 volt. Ez van....
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én 3 napja befektettem az aranybizniszbe... Persze szívesen túladnék rajta. Teljesen meglepődtem, hogy így "meggazdagodtam", mert nem volt semmi előjele. De hát ez rám jellemző, igazából a terhességgel járó testi elváltozásokat én simán hozom. Striáim, úgy jönnek, ahogy a nagykönyvben megvan írva, a pocakom az egyetlen kivétel eddig, kenhettem én akármivel...

A piros foltok az arcomon, most meg az "aranyoskám". A hátfájás, az orrdugulás, már meg se kottyan. Lassan elég lenne csak rám hivatkozni a terhességi tünetsorolóban
Na, megyek, mert borzasztó éhes vagyok, vagy inkább éhesek vagyunk!