A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Utólag leesett, hogy nekünk van táblázatunk is. :oops: De akkor már elment a hozzászólásom. :)
Vendég

picuranyu, isarenikő: köszi a pocakdícséretet. Megvan a cukros leletem, terhelésesen: 8.6 lett úgyhogy hétfőn irány a dietetikus, és kéthetente uh, stb hát ez van mostantól keményen diétáznom kell. :roll:
erzsebet0312

Erzsébet: sajnálom a cukrot! Annyira nem gáz a diéta, hidd el, ha segítség kell, küldj pü-t.
A Honvédba jössz? Én oda járok hétfőnként.

Csöre
csöre74

erzsebet: :(
Vendég

ez miylen király! írok egy tök hosszút és Máté kiakpcsolja közben a gépet!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Erzsébet kitartás már nem kell sokáig diétázni! ez szól minden diétásnak!

A pelenkával kapcsolatban meg osztom a többiek véleményét! Inkább venni kell többfélét és próbálgatni. Nyugodtan ki lehet próbálni az egyéb kategóriákat is, mint tescós, dm-es, rossmanos, Lidl-es stb mert nem feltétlen csak a "nagy" márkák a jók. Sokszor ugyanezeket a liberó pampers stb gyártja csak épp nem oylan szép csomagolásban:) Méretekben is különbség van. van amikor ez, van amikor az válik be. A pampers nekünk sem jött be, kifolyt belőle minden mert nincs hátul gumírozása de ennyi pénzért megéri venni belőle!
katuska79

pampers nálunk is gagyi volt... Én a Liberora esküszöm, és most, hogy bugyipelusunk van, a tescos- nagyon szuper!!!
Ja és ami nagyon jó az a DM-es Babylove pelus

Kép
Kép
Kép
mágnes

csak gyorsan minden Katalinnak, nagyon boldog nevnapot szeretnek kivanni.
Amugy meg rohanok mert marha sok a munkam, ugy nez ki, hogy meg van az utodom, elso interju, es azt hiszem marad is, holnap szol, hogy jon e vagy nem. kerem mondja azt hogy igen, mert egesz szimpatikus a csaj.
na jo most mar tenyleg megyek mert egy kliens is bejott

Kép
brestovsky

Erzsébet, sajnálom a cukrot :(

Képzeljétek Párom kivitt sétálni (hetek óta nem mehettem). Isteni volt de nagyon elfáradtam. Elmentünk egész a Flórián üzletházig (kb. 500 méter) és bevásároltam kényelmes fehérneműkből a kórházi csomagba. Megvolt a hónap eseménye!!! :lol:
kisbogacs

Kisbogács! de jó! szép időt fogtatok ki sétára:)

Rita! ez szuper, hogy végre megvan az utód! egy gonddal kevesebb.

Mágnes! a bugyipelus tescós? én eddig csak a sima lila csomagost vettem de az tényleg szuper! Szerintem Liberó minőség.

Épp az előbb filóztam miközben altattam Mátét, hogy majd miylen furcsa lesz megint pepecselni a fürdéssel....most ugye csak ruha ledob, kádba behajít, fürgyé le, nagyjából megtöröl és a menetszél szárít futás közben:)

Rita neked is köszi a köszöntést! Én még most fogok kapni egy Bordó Néplapi csokit:)
katuska79

Erzsébet, szép a pocid. Sajnálom a cukrodat, de remélem, minden rendben lesz.

Mindenkinek szép álmokat!

Kép
petne

Jó reggelt!
Szép napsütéses napunk van :D
Rita: örülök, hogy neked is van egy jó utód-jelölted, sok sikert hozzá! Nem mondod, hogy olyan későn is dolgozol :shock: Tudom, hogy van időeltolódás, de akkor is...
Katuska: nálunk Apus a fürdető :) Már most közölte, ha hétfőnként 9-kor ér haza (akkor vidéken van, messze), akkor is várjuk meg :D Majd meglátjuk :)
Már megint nekiestem egy jó nagy zacsi magnak... de eldugtam, mert nem lehet abbahagyni. Borzasztó ez az állandó éhség, ráadásul reggeli után még hányingerem is volt :? olyan elsőharmados kismamis :?
Azt hiszem, ma bemegyek a hivatalba a házassági anyakönyvi kivonatért... nehogy elfelejtsem.

Csöre
csöre74

Csöre: igen a honvédba kell mennem hétfőn, lehet találkozunk:? valami Bánhegyi vagy Bánvölgyi Judithoz. Sokan szoktak lenni? és pontosan hová kell menni? de jó lenne összefutni :D ja és Csöre tudnál írni pár sort hogy mire kell figyelni pontosan? most reggelire ettem 3 tükörtojást mert abban nincs szénhidrát, meg 1 zsemlét abban úgy néztem 30 van, meg egy bögre tejet, és neked 180-as szénhidrát diétát kell tartani? előre is köszike :D Mágnes: én is liberóra gondoltam hogy elsőre kipróbáljuk azt :D Kisbogacs: jó lehetett a séta a friss levegőn :wink: Petne: köszi remélem én is végül is már nem sok van hátra :D
erzsebet0312

Erzsébet:
Szerintem találkozunk :wink: Megy rögtön privi, mert hosszú leszek.

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Erzsébet! Sajnálom a cukrot. :(
A tejet kerülném reggelire.
Nekem a blogomban van egy csomó diétás étrend, ha segít valamit.

Tegnap kimúltam.... Este 8-kor ágyban voltam.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Kisbogacs! Jó lehetett a tegnapi program.

Katuska! Édes a fürdetésed leírása. :)

Mágnes! A barátnőm azt mondta, a DM-es pelus=Libero. Csak az ár változik.

MÁV-ban szülők! Tényleg vinni kell a babának pelust, popsitörlőt, krémet?

Kép
hanna30

Szia Hanna! Legalább aludtál egy jót :wink:
Azt olvastam egy másik topikban, hogy igen, kell pelenka, popsitörlő és krém a MÁV-ban. Végülis ha beraksz egy pakkot, és mégis adnak, az sem probléma :)

Csöre
csöre74

Csöre! Na, az alvásról vitatkoznék. :)
2 óránként ébredtem. :?
Azért egy kicsit dúrva, hogy mindent vinni kell. :(
Bár év végén és elején csodálkoznék, ha lenne erre pénze a kórháznak.

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Gondoltam bekukkantok még mielőtt nekiállok főzni. :) Milánói sertésbordát tervezek, már előre éhes vagyok. :) Pedig miközben írok, itt van előttem a reggelis tálcám (persze már a morzsák sincsenek rajta ;) )
Vendég

Picuranyu! :lol:
Na, én azt hiszem, ma nem főzök.
Extra lusta vagyok. :oops:

Kép
hanna30

Hanna: én is sokat ébredtem :? egyik alkalommal Saci is felpörgött, órák múlva tudtam visszaaludni :( és alkudoznom kellett vele, hogy melyik oldalamra feküdhetek... ő győzött :) jobb oldalon aludtam :)
Szerintem Zalánnál már vinnem kellett szinte mindent... volt ugyan termékminta (libero), de messze nem volt elég. Alkoholt és steril cuccokat akkor még adtak a köldök fertőtlenítéséhez... de azért hogy a búbánatba vigyek krémet, ha nem írja fel az orvos, amíg meg nem születik a gyerek?! azért ezt nem kicsit kell majd kilogisztikázni :shock:

Picuranyu: csak nem folyamatos éhség gyötör? :D na, akkor nem vagyok egyedül :wink: Nekem is lassan neki kellene állni főzni :?

Csöre
csöre74

sziasztok,

na megjöttem a laborból, megint horror volt. Eddig nem stresszeltem a vérvételtől, de ezután lehet, hogy fogok :evil:

Kisbogács, a blogodba nem tudtam kommentelni, de nagyot mosolyogtam a matracos parádon :lol: épp tegnap hozattam párommal az Ikeából matracvédőt, ugyanezen megfontolásból :wink:

Picuranyu, jó főzést! Én belustultam és a héten rendelem a kaját! Éljenek a szabad délelőttök :lol:

Mandarin: utólag olvastam, mennyien kívánjátok. Én is már 2 napja azt eszem (sajna most elfogyott :( )

Pelus: nekünk a tescosat többen is ajánlották, meg a dm-eset is. Viszont Libero van, 3 nagy csomag 3-6 kilós. Az újszülött méretből meg Pampers.

Hétvégén úgy döntöttünk Apával, véglegesítjük a gyerekszobát. Mindent berendezünk úgy, mintha már pelenkáznánk-fürdetnénk-altatnánk. Még a légzésfigyelőt is összerakjuk, kitaláljuk, hol legyen a 2 egysége. :lol: És akkor lesz még pár hét, hogy beszerezzük a hiányosságokat.

Megyek folytatni a vasalást :?

Kép
vickybabe

Vickybabe! Sajnálom a vérvételt!
Azért pihenjél a vasalások között!

Kép
hanna30

Én is éhes vagyok, pedig az imént reggeliztem!!!
Mindjárt megyek almát nassolni...

Vickybabe, jó tudni hogy nem vagyok egyedül! :D
(Hoppá, tényleg most jöttem rá hogy valami el volt állítva az alapbeállításaimban a kommenteknél. Javítottam, köszi hogy szóltál!)

Mára nem kell főznöm, maradt még tegnapról mustárszószos apróhusi. Holnapra meg még elképzelésem sincs mit csináljak :(
kisbogacs

Sziasztok!

Most jöttem meg az uh-ról.
Bianka is nagyobb, mint kéne. BPD: 86,1mm, AC 286,9mm. Az ottani gép 2002 gr-ot számolt, az az oldal, amit itt ajánlottatok 2200 gr-ot. A doki is azt mondta, hogy jól megnőtt, de ebből még egyenlőre ne vonjunk le következtetéseket. :-)
Egyébként hihetetlen dokim van. Már a hasam nagyságából is megállapította, hogy nagyobb, még mielőbb megvizsgálta volna.

Ja! És megfordult! Múlt héten még fejfekvéses volt, most meg ferde fekvéses, popó jobb oldalt, alúl. Remélem hamarosan visszafordul, amíg még van helye!
Egyébként észrevettem, hogy ha nem fekszik "rendesen", akkor sokkal jobban ég a gyomrom. Gondolom így a kis buksija jobban nyomja.

Kép
jandrea

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok, elég volt visszaolvasni!

Katuska: szép nagy lány Petra Baba is, de jó, nagy gratula Hozzá!

Erzsébet: sajnálom a diétát!! :( De tényleg, már nem sok van hátra! Gyönyörű pocakod!

Picuranyu: Tiéd pocak is csodás :wink:

Csöre: sajnálom a pocakfeszülést! Aktívkodik a kiscsaj? :wink:

Kisbogács: örülök, hogy tudtatok egyet sétálni, ma is olyan szépen süt a nap, vágyik ki az ember :)

Hanna: remélem, sikerült mindent ügyintézned, amit akartál! Sajnálom a rossz alvást!

Vickybabe: hajrá szoba!! :D

Pelenka: mi még csak egy kis újszülött csomag Liberót vettünk, teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyiket kellene majd kipróbálni ezen felül. De eddig jókat hallottam róla én is. Azonban ez a Pamperses akció is elég csábító, nem bukik az ember túl nagy összeget,ha nem jó és előfordulhat, hogy esetleg az jön be :roll:

Én tegnap kicsit eltűntem délután, mert jöttem-mentem a városban, vettem mégegy szopis melltartót, Anita márkájút, nagyon kényelmes, örülök neki! Aztán kora este névnapoztunk anyuéknál, ő is Katalin, kaptam egy szépséges köntöst, meg egy pár kis lakberendező csecsebecsét :wink: Utána színházba mentünk, amit hősiesen végigültem, bár valahányszor elkezdtem fészkelődni, Apa mindig ugrott, hogy nem akarok-e kimenni, minden OK-e? :wink: Pedig csak a hátam meg a pocit próbáltam átrendezni néha :lol: Estére,gondolom a lótifutitól én is jól bekeményedtem, kicsit görcsöltem, de nem volt vészes, lefekvésre el is múlt! Martin pedig továbbra is Alient játszik, érzem, hogy nagyot mozdulni már nem tud, inkább könyököl, belelép a bordáim közé, fúrja a fejét, szóval tele van vele az egész pocak,mindenesetre nagyon látványos. :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Csöre! Hát majd akkor a hétfő "szutyi" nap lesz. Nem lesz fürdés:)

Pelenka: épp az előbb küldtem el apát a piacra egy 100db-os gazdaságos csomagért....Most hogy ittohn vagyunk, megteszik a másodosztályú cuccok is, sűrűbben tudom pelenkázni.

A kicsinek meg veszek liberót mert most 3099.-FT a jumbo pack + van egy 300.-Ft -os kedvezményem meg egy 15%-os pontgyűjtőm. Így már igazán barátságos a nagycsomagos liberó ára:)

Ma én is olyan hányingeres voltam reggel, éjjel meg oylan rosszul alszom. Nagyon éberen.....de ez iylenkor már tök normális.

Feltakarítottam, kiteregetettem, kitakarítottam a kazánt, begyújtottam és mindjárt nekiállok az ebédnek. Resztelt máj lesz sült krumplival mert ez gyorsan megvan. AZtán délután meg lógatom a lábam:)
katuska79

Kata! nyugodtan vegyél pampers meg Huggiest is. Ha valamelyik nem jó attól még jó olyan esetekre mikor tudod sűrűn kell pelenkázni pl etetésnél. Oylankor elhasználod a rosszabbat, a jót meg meghagyod pl éjszakára. Eleinte elég gyorsan fogy a pelenka úgyis, mert sokat kakilnak úgyhogy simán végig tudod majd kísérletezni mindet.

Nekem is állandóan a bordáim közt van Petra lába meg a köldök környékén is fesziget valamivel....erős kiscsaj az már tuti:)
katuska79

Kata8110: szóval tényleg megéri az Anita melltartó?
Én múltkor nézegettem, de elég drágának találtam. Aztán vettem végül egy másmilyet 3000 Ft-ért (Jolidon márkájú) egyenlőre egyet, kipróbálni. Nem tudom milyen különbségek lehetnek az egyes darabok között.
"Tesó-várók" esetleg tudnátok tanácsot adni???

Kép
jandrea

60 nap!!!!!! (Én 100 óta vágom ám a centit!!!)

Kép
jandrea

Katuska: köszi a tanácsot, akkor hamarosan elmegyünk pelenkabeszerző körútra! :lol:

Egy gyors kérdés még, a házassági anyakönyvi kivonat másolattal kapcsolatban: az illetékes kerületi önkormányzatnál adják, vagy effektíve a házzaságkötőbe kell menni érte? Nekünk nem lakhely szerinti, a VI.kerületben volt, az Oktogonnál.

Jandrea: nem tudom, hogy élesben milyen lesz az Anita, de így felpróbálva bíztatóan kényelmes :wink: Tényleg nem egy olcsó, de úgysem veszek belőle több tucattal, meg otthonra tényleg jó a sportmelltartó, vagy a merevítő nélküli, de ha jön-megy az ember, beszerzek összesen egy 2-3 darabot. Ez,amit most vettem, olyan 6300 körül volt. (Na jó, 15 ezrekért én sem fogok venni :roll: )

KépKép

KépKép
kata8110

kata8110: akkor még nem is vetted olyan drágán! Ahol én néztem, ott 10e környékén volt. És ráadásul mérettől függően változnak az árak. Na meg aztán hiába veszek olcsón, ha két hónap múlva eltörik a kapocs, amit az etetésnél használunk. Akárhogy is nézzük, az a kis műanyag igénybe lesz véve naponta egy párszor (reményeim szerint :-) )

Kép
jandrea

Kata: köszi :D Csöre: hát én már tényleg lassan az összes kórháza bejárom terhességem alatt, kezdve ott hogy ugye a Mávban fogok szülni de a dr néni magánrendelése a Rókusban van, vérvételekre Gödöllőre vagy Kistarcsára járok, mert azok vannak közel és most még a Honvédba is kikötök hát komolyan mondom kész vagyok :shock: megbeszélem a dr nővel hogy ha lehet had menjek a lakóhelyemhez valami közelebbi kórházba heti vérvételekre, mert ez így nagyn gáz lesz nem tudok feljutni már egyedül Pestre a párom meg dolgozik ugye :oops: na mindegy majd lesz valahogy.... Hanna: igen most olvastam én is hogy még popsi krémet is kell vinni meg ruhácskákat meg mindent a babónak hát kész röhej hogy még ezt sem tudják biztosítani :evil:
erzsebet0312

Andrea! Az 1000.-Ft -os szoptatós melltartó semmivel sem tud kevesebbet, mint az 5-10 ezer forintos. Ez is csak lehúzás.....no comment. Én is az örsön a skálában vettem 950.-Ft -ért. Aztán megnéztem a triumphot és semmi különbség nem volt közte. Csak plusz egy nulla. Ráadásul amit én vettem annak a kapocsa meg az anyaga is sokkal erősebb....
katuska79

Melltartó téma: hát, nekem az előzőeknél Dorina vagy valami hasonló volt, kényelmes, de mint említettem, elég rövid ideig volt jó. Anitát én is láttam, hasonló áron, mint Kata vette. Most, arra számítva, hogy nem tudom, mekkora leszek cici-ügyben, inkább megnézem a Viki-félét a Skálában, remélem, jó lesz, és nem műszálas... abban megőrülök.

A házassági kivonatot nekem az önkormányzatnál kell kérni, de szerintem csörögj oda, biztos meg tudják mondani. Van valami anyakönyvi osztály, vagy hasonló, ott adják.

Kata: hogy aktív Saci, az nem kifejezés :roll: szétszed... de elég összevissza, mindenhol ... most pihen, lekopogom :)

Pelus: szerintem én is benevezek egy olyan Pampers-be, ha olyan olcsó, meg veszek hozzá DM-eset, Libero-t, és szerintem ott is vagyunk, hogy több nem kell :) vagy igen, de az ráér

Erzsébet: hát, én is vidékről járok fel hetente... nem nagyon rázza meg őket... 5-kor kelek azért, hogy 7-re ott legyek, és így végzek 10-re, 11-re :? nekem is le tudnák venni a vért a faluban is, minden kedden van vérvétel, de a dokinak is nyomon kell követnie elvileg. Azért sok sikert hozzá, remélem, sikerül. Rajtam kívül elég sokan járnak vidékről, ahogy beszélgettem a lányokkal... tényleg nem akarlak elkeseríteni, csak eddig nem láttam nyomát semmi rugalasságnak :? És kitartás, csak pár hét, van, aki a 8-ik héttől jár :shock:

Csöre
csöre74

Jandrea: én ezt vettem:
http://www.anita.com/hu/hu/0,1,104,1480 ... detail.htm
Persze, van 10.000-ért is, de ez olcsóbb volt és tiszta pamut.
Van egy két szép csipkés(nek tűnő) a neten, azok olyan 10-12 ezer körül vannak.De azt hiszem, az első hetekben/hónapokban nem azon fog járni az agyunk, hogy mennyire vagyunk benne csábítóak :lol:

Erzsébet: sajnálom ezt a rengeteg ingázást kórházról kórházra, azért ez így nem túl komfortos! Csak sikerül valami közelebbi helyet találni!

Na megyek, ma még nem csináltam semmit, kicsit kitakarítok, meg lehet, hogy mosok egy adag babarucit!!! Valami jó is legyen már :lol:
Holnap pedig ctg!

KépKép

KépKép
kata8110

katuska79: a Sugárra gondolsz az Örsön???
És ott pontosan hol? Úgyis járok arra, ott rendel a dokim meg oda szoktam menni laborvizsgálatra is.

Kép
jandrea

Sziasztok!

Ismét vagyok :)
Köszi Milán dícséreteket, örültünk neki :lol:
Gartula a szép, és nagy babákhoz, a pocakokhoz, és a vásárlásokhoz. Mi még változatlanul nem vagyunk sehol, ami a kórházi csomagot illeti, de következő hónapban belendulunk, jön a fizu :roll:
Karácsonyi ajándékokkal sem állunk sehogy, szóval jó kis heteknek nézünk elébe. Enikő nem semmi, hogy te már csak csomagolni fogsz! Tök ügyi vagy! :wink:

Rita: szépek ezek a spanyolok. :twisted: De legalább még egy ok, hogy ne sírjon a szám, miért nem élünk ott. :lol: Na, meg a karácsonyi pálmafával sem tudnék mit kezdeni :shock:

Velünk minden oké, Milán nagyokat pörög a pocakban, olyan mozgásokat vág le, hogy a hasam csak úgy hullámzik. Viszont ezt már a nagyik is látták, mert rúgni nekik nem hajlandó :roll: Kismanó tudja, hogy mikor van ott anya vagy apa keze, nem osztogatja ám csak úgy a rúgásokat :lol:

Jandrea: Én ortopédiára fogok menni, de még két hét. Az országosba megyek, és november közepén kaptam ezt az időpontot. Beszéltem a dokival, aki megadott egy számot, hogy jelentkezzek be, és hivatkozzam arra, hogy vele már beszéltem. Na, ja csak éppen két hétig folymatosan telefonáltam, mire végre nem volt foglalt, és hivatkozhattam bármire, a legkorábbi időpont ez a dec. 9 volt. Ez van.... :roll:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én 3 napja befektettem az aranybizniszbe... Persze szívesen túladnék rajta. Teljesen meglepődtem, hogy így "meggazdagodtam", mert nem volt semmi előjele. De hát ez rám jellemző, igazából a terhességgel járó testi elváltozásokat én simán hozom. Striáim, úgy jönnek, ahogy a nagykönyvben megvan írva, a pocakom az egyetlen kivétel eddig, kenhettem én akármivel... :oops: A piros foltok az arcomon, most meg az "aranyoskám". A hátfájás, az orrdugulás, már meg se kottyan. Lassan elég lenne csak rám hivatkozni a terhességi tünetsorolóban :lol:

Na, megyek, mert borzasztó éhes vagyok, vagy inkább éhesek vagyunk! :wink:

biga.csiga

kata8110: a szülésfelkészítőn egyébként kifejezetten ajánlották ezt a márkát. Azért is néztem először ezt. Úgyhogy rosszul biztos nem jártál!

Kép
jandrea

biga.csiga: akkor ezek szerint sehol se jobb!!! Azért nevetséges! Még szerencse, hogy szülésig fogadni tudnak!!!!!

A többiért meg nagyon nem irigyellek!!!!!! Próbálkozz intim-tornával, állítólag az nagyon sokat segít!!!!!! (Bár főleg a megelőzésben jó).

Kép
jandrea

Szoptatós melltartó: egyet sem vettem még, és lehet nem is fogok, ha nem érzem úgy X nap után, hogy megőrülök nélküle...
Úgy tervezem megpróbálom kihúzni a Flirt sima sportmelltartóival (tulajdonképpen mell alatt véget érő pamut top, 1700-ért vettem legutóbb egy Skálában). Nincs benne kényelmetlen merevítő, felesleges csipke, és trükkös de törékeny kapcsok sem. A melltartóbetét viszont simán elfér benne, és szükség esetén egy mozdulat félrehúzni. Lehet én vagyok túl naiv, és a szoptatós melltartó elengedhetetlen, de egyelőre bízom a naivitásomban...
kisbogacs

Kata: most mondta a nagynéném aki a háziorvos mellett aszisztens, hogy innen a kismamikat a Flórba küldik Kistarcsára minden csütörtökön van ott diabétesz rendelés és még csak beutaló sem kell csak a leletek. Remélem belemegy a dr nő és nem kell akkor utazgatnom órákat :oops: melltartó ügyben: melyik az az üzlet pontosan ha megkérdezhetem?
erzsebet0312

Sziasztok!

Régen nem jelentkeztem, de most már rendszeres fórumozó leszek. Azt terveztem, hogy dec. végéig fogok dolgozni, de sajna múlt héten volt egy balesetünk és majdnem beindult a szülés, így most már pihi a végéig.
Egy autó nem adta meg az elsőbbséget, mi meg már nem tudtunk megállni, így csattantunk, az öv be volt kötve és megfeszítette a pocakot...:( néhány napig infúziót kaptam, de jól vagyunk, úgy néz ki csak nagyon megijedtünk. Most magnézium és fekvés, így már nem dolgozhatok, de valószínűleg jobb is így, már talán ideje, hogy csak a babára figyeljek:)
Megpróbálom visszaolvasni amiket írtatok.

Móni

csmoni

Biga.csiga: nálunk a "gazdagodásra" családi, örökletes hajlam van :(. Az enyhébb eseteket tökéletesen tudja kezelni (elmulasztani :!:) a nedves WC papír kizárólagos használata "azon a környéken" a hagyományos papír helyett, de nem csak akkor ha baj van, hanem állandó jelleggel, megelőzés szinten is. (pl. a DM saját márkája nálunk tökéletesen bevált).
kisbogacs

Móni, sajnálom a balesetet :( ez tényleg égi jel lehetett, hogy mostantól pihenj!

Csöre, megnéztem a melltartót, 90% pamut és 10% elastan. A másik, ami van, 100% pamut Dorina és kb 2000 ft volt az Auchanban.

Kata, szép ez a melltartó! Én is szemeztem az Anitával, de egyelőre nem ruházom be. Ha szükséges, majd tavaszra veszek 1-2 szépet, addig úgysem mutogatom a dekoltázsomat házon kívül :lol:

Erzsébet, sajnálom a cukrot és a sok utazgatást. Én vv-re mindig itthon megyek, házidoki ad beutalót. Bár a mai élmény után, lehet hogy megéri inkább utazni :roll:

Hanna, Andrea! Gratulálok az óriásbébikhez! A szülésznőm mondta, hogy mostanában milyen nagyok a babák, már nagyon ritka, hogy 3 kg alatt szülessen egy baba, régen meg az volt az átlag.

Mi hétfőn megyünk dokibácsihoz, kíváncsi vagyok, Levente mennyit nőtt. Érzésre rengeteget, és nálunk is játszik a bordarugdosás, főleg éjszaka, gondolom olyankor könnyebb fölkúsznia oda :lol: Néha komolyan félek, hogy eltöri 1-2 bordámat :lol:

Kép
vickybabe

biga.csiga, szegény tényleg végigszenvedsz minden tünetet, amit lehet :( Ortopédia :evil: :evil: :evil: A vásárlás miatt nyugi, még van 60 napotok :wink: Mi a karácsonyi tömeg miatt vagyunk ilyen előrehaladott állapotban, de Ti még akár a januári leárazásokat is megvárhatjátok :wink: :lol:

Kari ajándékokat én is megvettem már :oops:

Kép
vickybabe

Jandrea,Erzsébet: az Anitát én a Mammutban vettem a Kenguruban, mivel amúgy is ott jártam, benéztem, meg van Kengurus kuponfüzetem, úgyhogy adtak mellé egy mosózsákot is :wink: De pl. a Brendonban is lehet kapni jó áron, pedig azt hittem, az lesz az utolsó hely ilyesmi beszerzésére, de pl:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Amit én vettem, az meg kb fillérre ugyanannyi.

Csak a félreértések elkerülése végett, én nem akarok senkit sem rábeszélni, hogy ez márpedig kell, csak én úgy ítéltem meg, hogy hasznos lehet és ahogy említettem, nem kell tényleg 20 darabot venni. :wink: Én is megnéztem múlt héten a Corvin Skálában a 950 Ft-ost, de felpróbálva nekem nem jött be,olyan sehogyan sem állt és kényelmes sem volt igazán -- de persze, különbözőek vagyunk,lehet,hogy az Anita meg másnak nem jön be :wink:
Ezek mellé fogom használni a merevítő nélküli darabjaimat, amiket nemrég vettem, mert én alapban nagyon szeretem a merevítőseket (Intimissimi,Etam,Triumph és társai) de a labdaformájú poci tetejét nagyon kezdték már birizgálni a merevítők,így egy időre nyugdíjaztam őket :lol:

Biga.csiga: sajnálom a 'gazdagodást'! Nekem szerencsére nincs ilyen tünetem...

Csmoni: baleset?? Jézusom!Én is mindig ezen parázok, főleg mostanában,Martinnal a pocakban, hogy hiába próbálok óvatos lenni, ha olyan idióta sofőrök vannak.... Remélem, nincsen semmi baj! akkor nagyon vigyázz magatokra és pihizz sokat! És persze gyere, amikor tudsz :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Nah kitakarítottam, és most leszakad a derekam... :?

Szoptatós melltartó:
én sem vettem Annánál eleinte, aztán rájöttem mekkora kincs is :) míg ugyanis az egyikből szoptattam, a másikból ömlött a tej, így nem kellett azzal bajlódnom, hogy szopi közben leoperáljam magamról a melltartót, simán lecsatoltam a másikat is, és tartottam oda a poharat, vagy éppen fejtem :lol:

Móni:
hát tiszta szerencse, hogy nem történt nagybaj! Gondolom ,hogy megijedhettetek! Tényleg pihenj mostmár!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Sajnos tegnap nem tudtam jönni mert nem éreztem valami jól Magam. Szeretnék minden Katalinnak így utólag is Boldog Névnapot kívánni!
Ma reggel megvolt az utolsó vérvétel és elintéztem a házassági anyakönyvi kivonatot.
Az utóbbi napokban olyan gyorsan elfáradok!Ti nem?

Enikő: a mézeskalácsos recepted majd rakdd fel légyszíves!

sahli

ja szoptatós melltartót úgy kell próbálni, hogy felveszed, belerakod a kezed a koasrába, és ha úgy kényelmes, akkor jó. Hozzá kell venni a megdagadt melleket és a melltartó betétet is...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: huhh, így próbáltam tegnap! :wink: Akkor jól csináltam :D

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: