Köszönöm szépen a kedves fogadtatást!
Andy!
Szerintem nyugodtan kiteheted Regit, ott és úgy altatod ahogy nektek jó! Közhely, de tényleg mindenkinek más jön be
Regina gyönyörű, ő is jó husis baba
Honey!
Inkább szerencse, hogy ennyi tejem van. Amit teszek érte, szoptatok igény szerint, volt hogy óránként napokon keresztül, na az piszok fárasztó volt
Viszont a Ricsivel nagyon nehezen ment minden, cumizavar, szopisztrájk, idegesség-fáradtság ami miatt nem indult be a tejleadóreflexem, ezért 200 ml felettről pár nap alatt 20 ml lett amit lejött, tápi pótlás, átsírt éjszakák, rossz anya vagyok, stb stb... Végül 3 hét keserves kínlódás után lassan beindult a dolog és újra ment a szopi, a fagyó tele lett és 6 hónapig csak szopi volt leszámítva azt a pár napot amíg tápoztunk
Féltékenység: az első pillanattól fogva imádják egymást a fiúk! Viszont rám nagyon haragudott a Ricsi, hetekig büntetett. Nehéz volt megszoknia hogy anya már nem csak az övé, most meg már ő küld a Petihez "anya menj Petihez" , szól ha sír
Nálatok hogy alakult ez a dolog anno? Nálatok a két nagy között 3 év van, ugye? És a picit hogy fogadták a nagytesók?
Örülök, hogy rendeződik a szopi!
Az etetőszék szupernek tűnik, kiváncsi vagyok bejön e majd! Mindenképpen mesélj róla ha már aktuális lesz!
Eagleszem!
Édes Bendegúz és az a fintor a második képen, csúcs
Betty!
Szépek a gyermekeid! Dorisz nagyon huncutnak tűnik
Kakira nincs valami jó tippem, anno mi cukros kamillateát itattunk a Ricsivel és utána szoptattam, tuti fosás lett belőle, ugyanígy a 100%-os narancslével is
Katica!
Szép Léna, nagyon csajszisz a lánccal
Biztos buta kérdés, de nem félsz hogy esetleg elakad a láncal, vagy szétszakad és a bogyókat lenyeli,stb?
Harivera!
Nekünk is van ilyen foltunk
Melaszka!
Evi!
Nálunk is van köhécselés, meg öklendezés is ha túl mélyre dugja az ujjacskáit a Peti
Nati!
Szerintem már simán ülhet félig ülő pozicióban Fanni ha neki úgy kényelmes. Persze nem órákat, de a ha nem gömbölyödik össze abban a pózban akkor simán mehet. A Ricsit anno már én is 4 hósan így toltam a kocsiban mert fekve üvöltött, most a Petinél is kipróbáltuk de ő még lecsúszik nagyon, így beleraktam a hordozót a kocsiba és így tolom
Hostile!
Gratula az ikrekhez!
Altatás: szerintem egy pár hós babát még nem lehet fixre ráállítani egy időpontra. De egy lefekvős rituálét érdemes bevezetni. A nagynál mi úgy voltunk majd elalszik ha elalszik. Aztán egy éves korára betelt a pohár az éjfél körüli fekvéssel és határozottan közöltük vele 22.00 kor hogy alvás, amióta a Peti megvan azóta áttettük 20.00ra. Legrosszabb esetben is egy órán belül alszik a Ricsi. A Peti meg belecsöppent ebbe a lefekvős rituáléba, fürcsi, cici, Ricsi fürcsi, Ricsi vacsi, peluscsere, félhomály, cici és csendben vagyunk. Ricsi ha elalszik átmegyünk a miszobánkba (velünk alszik még) és folyt.köv, félhomály, csendben vagyunk, és ő is max egy órán belül elalszik. Most már rájöttem arra hogy ha nem hagyom fürcsi után elaludni, fél 6-6 körül fürdik, akkor ő is elalszik a Ricsivel egyszerre
Pipal!
Kitartás, sajnos tényleg lesz ennél rosszabb!
Ne haragudj, de nem tudom hogy szoptatsz e, de ha igen, akkor c-vitamint ezerrel! Átmegy a tejjel, hamar abb gyógyul majd tőle! Ha meg nem ,akkor Cebion c-vitamin cseppet lehet kapni és azt adni! Nagyon hatásos, gyorsítja a gyógyulást és már csecsemőknek is lehet adni.
Evi!
Neked is csak ajánlani tudom a c-vitamint!
Anya!
Jobbulást!
Etetőszék: ami a legfontosabb szerinem hogy nagy tálcás legyen és később oda lehessen tolni az asztalhoz tálca nélkül.
Ske!
Nem fog eldeformálódni az újjacskája Ádámnak, ne félj
Nálunk ha megy a tv nézheti a Peti ha akarja, nem csinálunk ebből problémát
Hűha, már egy órajá írok, asszem sok lesz
sziasztok!