A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!
Kata,huggies premium pelenkát használunk. Nekem ez vált be a legjobban,jó a derékgumírozása így a kaka nam folyik ki.

Persze,persze szoptatom,de két szopizás között már volt,h megkóstoltattam gyümölccsel. Nem minden nap! Aki nekem volt anno a védőnénim (már nyugdíjas) azt mondta, h régen már 2 hónaposan adtak a babáknak gyümölcsöt. Azt mondta,h 4 hónaposan már megkóstoltathatom vele az almát.

Kép

Kép
betti030
Budapest

Betti:köszi majd kiprobáljuk azt is :lol: Üdv itt :lol:

kri: én isliberot használom eddig nem is volt soha semmi gond csak kb egy 3hete hogy folyamatosan kifolyik a kai a hátánál,de mindig a hátánál. :lol:

Andy:nagyon édes Regi :lol:

Eagleszem: nagyon édes matyika és milyen pofikát vág hát meg kell zabálni :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit de rohanok mert kevin nyügi.
köszönöm a pelusinfokat.

000kata

Momi: üdv itt nállunk.kapunk képet??? :lol:

000kata

Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

decemberi fotó

Kép

Kép
betti030
Budapest

Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

Evi
Nekem azt mondta a gyerekorvos, ha nem lázas a pici akkor szinte kötelező a levegőzés. Igaza is van, hiszen a babának sem jó a bezártság.
Te már nem szeded a more milket? Én pont most vettem megint egy 100as dobozzal. Sajnos nekem kell, hogy legyen elég kaja Fanninak. Mennyi van még benne? Mennyiért adod? Lehet megigényelném.
Vigantol a neve a kúpnak és hmeopátiás cucc, nem lehet rászokni. Nekem doki ajánlotta alvási gondok átvészelésére.
Nyügivel kapcsolatban tökéletesen igazad van. Sokszor én is veszek egy mély levegőt és belegondolok, hogy fanni nem direkt csinálja a műsort és türelmesnek kell lennem vele, így túljutunk rajta könnyen.

Melaszka
Nyugodtabban alszik tőle és sztem könyebben is alszik el. Én fürdés utáni öltözködésnél adom neki a kúpot.
Éjjel nem kell böfiztetni, mert ha álmában eszik, akkor nem nyel levegőt.
Én úgy tudom, akkor lehet teherbe esni, ha már nem rendszeres a szoptatás, vagyis éjjel 1 étkezés kimarad már. Akkor beindulhat újra a peteérés.
Napközben tök normális, ha alszanak 5 órát, csak az a lényeg, hogy egyszerre ne aludjon többet 2 óránál. Akkor fel kell ébreszteni.

Pipal
Én nagyon nem szeretem a sört, inkább szedem a more milket. De már ajánlották a rántottlevest is.

Honey
Hányas méretet használtok aminek gumis a dereka? Én most vettem 3ast, de annak sajna nem az. 1x vettem kettest aminek az volt, de azóta sem találtam olyat, pedig jobb.

ma megint alig aludt Fanni, így ma is hamarabb volt fürdés. lehet ez fog beválni és mindig ekkor fürdünk. Már alszik és remélem egy darabig aludni is fog.

Bocsi, hogy kihagytam néhányótokat, de majd pótolom.

Kép
Kép
nati80

Nati!

mi a 4es pamperst használjuk.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey
remélem már rendeződik a helyzet a tejcsivel. Nálad szerintem nincs szorgalmasabb tejszaporító a vidéken, biztos helyrejöttök. Mondjuk kicsit furi h. ennyi fejéssel meg szoptatással minek jött már meg? :?
Én még gondolni sem akarok pirire.

Ditta
mi együtt utáltuk a pampers 2-est és úgy látszik 1ütt szeretjük a Libero 3-ast is. Jó magas a dereka és gumis is. (a 3-as pempers is az amúgy, csak a 2es olyan ócska)

Nati
a borostyánlánconak akkor van értelme ha non-stop a babán van.Neten is rendelhető, de nagyobb bababoltokban is van.3600körül vettem. Rakok képet ott látszik.

Én nagykorúsítottam Lénát, most h. elmúlt 6hós! :lol: A babakocsin lecseréltük a mózest -amit uyge gyűlölt- a sportrésszel, és szereti, h. kilát belőle! :) aludt is ma benne nagyot.
Éjszaka én kénytelen vagyok büfiztetni a reflux miatt :( gyakran fel is ébred aztán, bukik meg csuklik stb. , na meg kb 1 hóapja be is lassult a hízása...így kajában is léptünk 1et, és kapott gabonapépet.vaniliás HA, meg hipp-es almát. Ügyesen eszik kanállal. :) Kép

Kép
katica_75

Katica!

én is így vagyok vele,hogy mi a fenének jött meg.ráadásul,pont ez volt a baj mielőtt terhes lettem,sose akart megjönni,csak gyógyszerre.pco-s voltam.bencét meg csak 2 hónapig szoptattam és csak mikor már 9 hónapos volt mentem el dokihoz,hogy még mindíg semmi,akkor adot clostit,és megjött.most meg?tényleg fejek állandóan,szopizik is 2-3óránként,és mégis megjön.szerintem tuti a hormonjaim megint nem működnek jól.
na befejeztem a fejést,megyek aludni.

Jó éjszakát mindenkinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey
sajnálom, akkor tényleg ez lehet a háttérben :( de ügyes vagy,-Bettikéd is az , csak pár napot kell átvészelni. :wink:

Kép
katica_75

sziasztok.

üdv az újjaknak :lol: :lol:
andy engem nem is ismersz?? :cry: :cry: :cry:

én is utricát szedek ha csökkenőben van a tejcsim de csak addig míg visza nem jön. akkor abba kel hagyni addig míg megint úgy érzed hogy csökkenőben van. És nekem az 5ch jobban bejött mint a 4D

betti
mikor született a kicsid??

Nahh ahogy látom Iza a legkissebb méretileg?? Iszonyat picike:))))))
most majd 4 hósan 56 cm és 5250 g :lol: :lol: :lol: 8 cmes talpacskákkal

pelus:
nekünk mind bevált eleddig akármit is használtunk

pár kép róla

Kép
Kép
Kép

isten biza nem én borotváltam le:)))))))))))))
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Nati !

Te kérted a More Milk plust ? Ha igen , írj címet privibe.
Nem számolgatom, hogy mennyi van benne, mert az mégse olyan guszti dolog, Te meg szeded utána. 60 darabos és fele tuti megmaradt az utolsó dobozból :cry: sajna már ez sem segített nekem tejci ügyben anno !

Elmentünk ma kirándulni családilag, autóval kicsit messzebbre, jól viselte Lilla, de nem igazán kényelmes ez a hordozó / nekünk ez passzol a babakocsi vázra / -így felöltöztetve már alig-alig fér el benne, ficergett is rendesen, pedig enyém nem egy nagyméretű lányka.

Vera !

Nem is kicsi a Iza, ne öregitsd a kisasszonyt Ő még nincs 4 hós! Sztem ez teljesen normál csajszi méret, ebben a korban 1-2 hét is sokat jelent! / nekem már jövő szerdán 19 hetes akkor az nem is 1-2 hét !!! / vagy nem jól számolom :roll:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jó reggelt mindenkinek! :)
Üdvözlöm az újakat! :) Milyen szép minden baba!!! :)
Vera! :D Ennyire kifeküdte a haját Iza? :D

Képzeljétek, jobb volt az éjszakánk, az álometetés úgy tünik, bevált :) Köszönöm mindenkinek a tippeket! :) Mondjuk amikor fél1-kor kelt, az álometetés után fél órával nyűgizett, meg sírt elég hangosan, de nem mentem oda hozzá, és egyszercsak csend lett. :) Úgy féltem, hogy a popcakja fáj, és muszály lesz felvennem, de nem így tettem :wink:
A második álometetés után, ami 4-körül volt, egyből visszaaludt, és fél 8-ig aludtunk!!! :)
Vendég

és egy pár kép :)
Kép
ezt meg nem hagyhatta,m ki :D
Kép
Vendég

Betti: nagyon édesek a gyerköcök :lol:

vera: sokat nött a lánykád nagyon édes,igy kikopott a haja?

Éva: jot kirándultatok?a bébihordozo nem valami kényelmes nekünk se föleg cipelni :lol:

Katica: milyen nagy már Léna baba,szereti ezeket a pépeket?

000kata

Sziasztok!

Végre van újra netünk úgyhogy nem ússzátok meg most már újra állandó tag leszek!!!!!!!! :lol:

Mátyásról: enyim gyermek nem fordul sehova, nappal sűrűn (2óránként) szopizik éjszaka kétszer 5 órát alszik. Még másfél hónap és elkezdjük a hozzátáplálást fú már most utálom a ciciztetés olyan egyszerű. :roll: Két hétig beteg volt szegénykém úgyhogy nem igen hízott és nem is nagyon nőtt. jelenleg 7500 gr, 66cm.

Mennyi édes húsos baba van itt, nem nehezek amikor ringatjátok őket én néha már úgy érzem "megszakadok"!

Vera mi is kopaszok vagyunk hátul csak még nagyobb felületen. :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Szép napot !

Gyönyörű márciusi napra ébredtünk, remélem mindenkinél ilyen szép idő van és marad is !
Nálunk mindenki alszik, csak én főzök ezerrel.

Kata!
A hordozót nem kellett cipelni, mert a babakocsi vázra illeszthető, de itthon lakáson belül szoktam használni, Lilla trónol benne - mokor már semmi nem jó - és jön velem konyha, fürdő stb... mikor éppen hol van dolgom, na akkor van súly rendesen, na meg a fogása is olyan sz*r ( bocsi ) !

Lányok, segítsetek nektek szokott köhécselni a nyáltól a gyerkőc ?
Már megint parázok, hogy esetleg tegnap nem tett jót a kiruccanás, mert reggel mikor ébredt Lilla olyan furin köhögött, nem volt egyértelműen hurutos köhögés, inkább olyan köhécselésnek tűnt. Most ezzel gyözködöm magam, hogy a nyáltól lehetett esetleg? Most alszik újra, de majd figyelgetem napközben!

Melaszka!

Milyen nagy már Marcell, nekem már olyan igazi kisfiús a pofija, nem annyira babás- vagy csak mert épp "munka" közben készült a foto, mint egy komoly üzletember :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi! :D

Nekem szokott köhécselni Marci, épp amikor voltunk az oltáson, akkor említettem, és mondta a doki, hogy ilyenkor még prüszkölnek, köhécselnek sokat.Igen, a nyáltól meg a büfitől :D
Marci meg sokszor amikor az ujjait szopogatja, úgy ledugja a torkára, hogy öklendezik tőle :D :D
Vendég

Éva: attol is köhécselhet szerintem ha véletlen benyel valami szöszt.kevin is néha köhécsel mindig megilyedek hogy ne hogy beteg legyen ,aztán semmi.Hál istennek.
A hordozot én is utálom nagyon nehéz és hát igen sz*r a fogása.
Itt is jó idő van :lol:

000kata

Evi
Én azt vettem észre, hogy Fanni rájött, hogy tud köhécselni, és sokszor csak kedvtelésből csinálja. Mivel voltunk betegek és akkor köhögött, így sztem akkor jött rá a hogyanra.
Privit küldök.

Klarissza
jajj d ejó, hogy újra itt! Örülök, hogy végre meggyógyultatok, remélem a közös sétánk össze fog jönni.

Vera
Fanni haja is hasonlóan ki van kopva hátul. Cuki a bóbitája (nálunk az a funkori tincs elöl, ha nem volnék egyértelmű :lol: :roll: )

Honey
A 4es az hány kilótól jó?

Még írok, hogy megszivatott minket Fanni, csak most megint nyűgös. Ja és napok óta nem alszik rendesen napközben, lehet ő is elolvasta mit írtam???

Kép
Kép
nati80

Nati:kevin is nyügi a napokba,lehet az a változó időt érzik,én már nemtudok mire gondolni,vagy a foguk.

klarissza: jó hogy újra jössz :lol:

000kata

Sajna az időváltozást a babák nagyon megérzik, nem mindegyik szerencsére akkor azt hiszem jajj lenne minden kismamának :lol: ! Nálunk olyankor Mátyás nem tud elaludni és képes 1 órán keresztül annyira sírni, hogy a szívem szakad meg, de ha felveszem is ugyanígy sír ígyhát hagyom szegényt sírni mikor végre elalszik akkor meg a hüppögésre riad fel. Már vagy 10-szer csinálta ezt és közben a szeme is olyan tudatzavaros néha már legszivesebben a kórházba rohannék vele! Akkor felhívom apát vagy anyukámat akik megnyugtatnak és én is jobban viselem az üvöltést.

Nati már kezdi szeretni a babakocsit, de csak a sportot amibe meg ugye nem ülhet órákig így még egy kicsit tolódik a séta ja meg írtam, hogy most két óránként eszik azt is egy kicsit bonyolult a városba megoldani, de ami késik nem múlik egyszer úgyis összefutunk!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Kép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Édes minden picur :lol: :lol: :lol:

Nekünk is hátul így van kikopva a hajunk.

Köhögés nálunk is van. Néha a nyáltól, az üklétől vagy csak úgy játékból csinálja a kis huncut :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Hát végre itt vagyok a sztorikkal.

Az első, hogy valami oknál fogvan a napokban útálja a mózeskosarat és ha benne van üvölt és már vörös a feje, alig kap levegőt és akkora könnyeket ereget, hogy nagyon sajnálom. Én nem vettem ki a kocsiból, mert nem akarok állandóan kocsit tologatni a városban gyerekkel a kezemben. na erre apuka elmegy vele sétálni és dettó ugyanezt megcsinálta vele is, erre mivel tényleg nagyon tud sírni, ő kivette és erre minden bánat elmúlt és Fanni nagy dumába kezdett. Utána ezt velem is megcsinálta még aznap. Erre fogtuk magunkat és kicseréltük a mózest az ülőrészre és mint a hordozó olyan pozícióba állítottuk. Abban jól elnézelődött és el is aludt. De nem szeretném ezt játszani vele, mert neki sztem még a mózesben a helye. Szerintetek?

A másik a tegnapi éjszakánk:
hajnalban f2kor kelt enni és nem akart visszaaludni. Ringattam, sátáltam, betettem az ágyába, de sírt, nyűglődött. Vissza ringatásba és egyszercsak már nagyon nyöszörög így betettem az ágyába és szinte abban a pillanatban elaludt a nyuszóval az arcában. Mintha én azért keltem volna fel, hogy ringassam őt, nem? :roll: :lol:

na megyek szunyálni, mert hosszú napunk volt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Még várandóságom ideje alatt olvastalak benneteket, és most szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek. Két négy hónapos kislányom van, az István khban születtek, majdnem a kiírt időre. Ők az első babáink.
Többen írtatok egy kúpról, amit alvás megkönnyítésére használtok, megkérdezhetem a nevét? A lányok átalusszák az éjszakát, de az elalvás az horror. Valamelyikőtök olvasta és alkalmazta az Aludj jól gyermekem! című könyvet? Mik a tapasztalatotok? Ti szoktátok őket sírni hagyni? Én már teljesen kétségbe vagyok esve. Volt egy időszak hogy minden simán ment, de az utóbbi hetek borzasztóak.
Na, nem panaszkodom tovább. :D
Sziasztok
hostile

Sziasztok!

üdv minden új csapattagnak! :)

Most nem nagyon tudok reagálni, mert Natasa lehet, hogy beteg :( :(

Éjjel 1kor felébredt, és már akkor a sírásából hallottam, hogy vm nem okés... Szerencsére eddig "csak" stabil 37,2-37,3 hőemelkedése van. Nagyon kis bágyadt, de egy kis tündér, még így is mosolyogni próbál ránk folyamatosan, csak látszik rajta, hogy nem érzi jól magát.

De nem tudom mi baja lehet, semmi más tünete nincs. A doki azt mondta, hogy várjunk...
jajj, borzasztó dolog egy anyának, ha beteg a gyermeke, pedig még lesz jó párszor szegény, de én itt tipródom, hogy mit tegyek, hogy jól legyen.

Na majd jövök...

Kép
pipal

Pipal !

átérzem a problémádat én is ezzel küszködök, várom a dokit !

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Pipal
nem tudom meséltem e, de mi is voltunk betegek. Én több napig lázas voltam és 1x mértem Fanninak 39 fokot és akkor sírva is fakadtam és rohantam vele dokihoz. 24 órát aludt a kis drága és ő is próbált mosolyogni ha ébren volt. Másnap semmi baja sem volt.

Hostile
Üdv. Majd reagálok, csak nyügi a lányom.

Kép
Kép
nati80

Evi
Köszke, de biztos, hogy így akarod?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jöttem lebetegedtem. :( Lázas is voltam 38 felett. :( Szerencsére még babám nem kapta el, remélem nem is fogja!!!!

Annyira szépek a babák, teljesen feldobódom mikor nézegetem a képeket maga az orvosság minden bajra, ezek a gyönyörű kisbabák!!!! :)

Üdv az újaknak!

Pipal, Évi
Sajnálom és jobbulást!!! :(

vera
Kincső is kb. ilyen méretekkel rendelkezik. :)

Kata
Pelus nekünk is a Libero és a Huggies jött be. Mostanában Nekünk is kifolyt a Liberoból ezért vettem Huggiest. Eddig bevált. :) Hogy van Kevined?

Andy
az Én lányom is nov. 18-án született és Én is decemberre voltam kiírva. Pontosabban dec. 4-ére. :) Te hol szültél? Most olvasom a méreteket nem semmi. :) Nagyon édes Regikéd!! :)

Lányok Ti hogy álltok az etetőszékkel?? Érdemes már megvenni? Én ezt néztem ki magunknak. Dönthető és állítható a magassága levehető a tálcája. Mi a véleményetek??

http://www.sidrakids.com/images/babypoint/pintav6%20big.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anya1118 2009.03.16 11:25-kor.

Kép
Kép
anya1118

Katica

Már megakartam kérdezni más babákon is láttam ilyen "nyakláncot" elárulod, hogy pontosan mi az és milyen hatása van?? :shock:

Kép
Kép
anya1118

Anya
Már én is gondolkoztam az etetőszéken, mert Fanni szeret nézelődni és a konyhában magam mellé tudnám tenni. + már szokott gyümit is enni és ahhoz is jó lenne már. Mennyibe kerül amit kinéztél?
Jobbulást!

Hostile
Vibercol a kúp neve és homeopátiás szer. Fogzásra, alvásproblémákra jó. 12db van egy dobozban és kb 1800Ft. Ha csak az elalvással vannak gondjaid lehet inkább a camomilla golyókat ajánlanám, 15-ös erősségben.
5 golyót kell feloldani kicsi vízben és lefekvés elött a nyelvük alá csorgatni, mert nyálkahártyán szívódik fel.
Hogyan viselkednek a lányok az esti elalvás elött? Mit csináltok az azt megelőző órában? Lehet van más megoldás is.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Mi már megvettük az etetőszéket,peg perego prima pappa,dupla tálcás,dönthető,állítható a magassága.

Szerintetek mit egyek,hogy a kisfiamnak jobban legyen széklete? 5 nap után kúppal kakál :( Pedig eszem levest is,joghurtot is, iszom sokat...

Kép

Kép
betti030
Budapest

Kép

Kép

Kép
betti030
Budapest

Betty:kaukázusi kefir, éhgyomorra gyümi, no csoki... Nekünk is volt, hogy heti 1x, aztán egyik napról a másikra napi 1x, most 2naponta... Nati, azt hiszem Ti vagytok még a ritkán kakálósak ?!:wink:

Kép
pipal

Pipal Sajnos tőlem örökölte. Az a baj,h szeretem a csokit :D

Kép

Kép
betti030
Budapest

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak sok volt a program mostanában!

Üdv az újaknak!

Nagyon szép minden baba! :D

Olvasom, hogy sokan küzdötök az elalvással. Nekünk sem megy könnyen, sőt soha nem is ment könnyen, már beleszoktam, hogy minden esti elalvás más. Persze vannak olyan napok is, mikor szopi után leteszem Ádámot, befordítja a fejét és már alszik is.
Én éjszaka soha nem etetem meg, ha felsír cumit adok neki és ez általában elég. Van, hogy még reggel 6 és 7 között is csak a cumiját kéri és visszaalszik.

Lányok!
A Ti babáitok nem rágják az ujjaikat? Ádám folyamatosan. Ha észreveszem, kicserélem neki cumira, mert félek, hogy eldeformálja az ujjacskáit. Ti mit csináltok?

A másik kérdésem, Ti engeditek, hogy nézzék a babók a tv-t?

Pelus: nekünk most a 3-as Liberó és a 3-as Tescos pelus a bevált.

Etetőszék:
Mi már megvettük, mert Ádám ezt kapta a nagyszüleitől keresztelőre, Top Rider a márka.

Betti!
Hunor csak anyatejes? Ha igen, főzz 1 dl kamillateát neki, jó sárga legyen, rakj bele 1 mokkáskanál cukrot és két szopi között itasd meg vele.

Kép

Kép
ske

Sziasztok!

Azt hiszem lassan túlleszünk a tejcsi promblémánkon :lol: .már tegnap is elég volt neki 1 cici,és este fél 9kor evett utoljára,egy óra múlva fejtem 110et.pár napja még alig jött 20-30 ml ilyenkor.
tegnap megvolt a keresztelőnk is,jó kis buli volt,mindenki el volt "ájulva",hogy milyen jó kislány,egy hangja sem volt,csak nézelődött körbe-körbe,hogy ki ez a sok ember,cuki volt.anyósoméknál tartottuk,és csak este jöttünk haza,ezért nem is írtam tegnap.ma meg alig egy órája értünk haza a sétából,9-től kint voltunk,egyszer felugrottunk enni,aztán folytattuk.gyönyörű idő van.de sajnos hétvégére mondja a hideget meg a havat megint.

Nati!

7-18kg-ig van a pelus.Betti is csinálja mostanában,hogy nyafog ha nem lát ki a mózesból,mikor fent van.de még nem cserélem le a sportra.

Hostile! Szia!
Gratula az ikrekhez,nem lehet egyszerű!van segítséged?az eleje biztos nehezebb volt,vagy most a nehezebb?
Úgy emlékszem Katica olvasta és használta ezt a könyvet.nekem is elküldte,de még nem volt időm olvasni :roll: ,én egyébként a suttogó mindent megold c.könyvet szoktam bújni,ha van időm :lol:

Évi! Pipal!
Volt már doki?mit mondott?remélem semmi komoly!

Én még nem vettem etetőszéket,de már kinéztem melyiket veszem meg.nagyot nem tudok,mivel helyszűkében vagyunk.teszek fel képet róla
Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Egy gyönyörű székre tehető etetőszék, mely bármelyik székre rögzíthető. Extra magasan ül a baba, nagyon biztonságos és kényelmes mindeközben. Háttámlája három fokozatban állítható, és ugyanígy három fokozatban állítható hozzá a tálca is. Az ülés magassága két fokozatban állítható. A tálca levehető, könnyen tisztán tartható. Sőt, később a háttámla, is leszerelhető, így egy ülésmagasítóként is remekül szolgál. Terhelhetősége kb 23 kg.
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Nati!

A camomilla golyókat próbáltuk, nem igazán vált be. Nem mindig volt ez így. Volt egy időszak, hogy leraktam őket vacsi után, és aludtak. Először a Dorina kezdte az esti nyügit. Mivel a Regi aludt, így őt magam mellé vettem, cicizés közben elaludt, később leraktam az ágyikóba, alvás reggelig. Kb egy hete a Regi se akar aludni. Egyszerűen nem tudnak elaludni, ahogy lerakom őket, már meg is ébrednek és sírnak. Persze kézben egyből megnyugszanak. A másik változat, hogy fél órát alszanak és utána ébrednek. És ez megy kb 20-24 óráig. A fő problémám az, hogy nem tudok kétfelé szakadni, akárhogy is igyekszek. És ugye, az nem fair, hogy Dori velem alszik, Regike meg nyűglődik a kiságyban.  Tehát ennek véget kell vetnem valahogy. Apa se az a türelmes fajta, aki ringatgatja….
Egyébként alapból már este nyugtalanok, nyűgösek. Már próbáltam azt is hogy a fürdést átraktam máskorra, mert úgy tűnt még jobban felzaklatja őket, akkor volt ám óriási ordítás, míg öltöztünk, meg míg várni kellett picit a kajára, mert külön esznek. Hozzáteszem nem éhesek szoktak lenni, mert előtte 1 órával esznek. De fürdés nélkül is megy a hiszti, csak nem olyan durván. Gondoltam, hátha éhesek, nem laknak jól este. De teljesen hülyének néztek a tejpéppel. A Regi azért picit eszegetett, de az általános helyzeten nem változtatott.

Betty!

Bár azt olvastam sok baba nem szereti, de nekem bejött a narancslé. A sok narancstól fáj Regi pocija, de ha megittam 1 liter narancslét, nem volt semmi gond, és kaka is volt szépen 

Pelus: Én a Pampers-t szeretem a legjobban (3as) Nekem a Tescosból, Liberóból kifolyik.

Honey!

Köszi. Van segítségem valamennyi, mert anyósomékkal lakunk, és párom húga (14 éves) sokat segít. Különben már meghülyültem volna Egyébként nem olyan gáz, mint sokan gondolják. Csak ha mindent egyszerre akarnak, de hál isten , ez ritkán van Dupla öröm Az eleje szerintem nehezebb volt, mert nagyon sokáig hasfájósak voltak, és egy jó időbe telt, mire kikísérleteztük, mi használ ellene. Azóta összehasonlíthatatlanul jobb a helyzet. 
A könyvel kapcsolatban akkor várom Katicát. És a Suttogó mint mond erre? Alkalmazod is a tanácsait?

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem :oops:

sziasztok
hostile

Sziasztok! :)

Ske! :)
Hát Marcell is elég sokszor rágja az ujjacskáit, de nem szopizza.Én hagyom :)
Tv-nézés: hát volt már rá példa, amikor nagyon ki akartam húzni a fürdetést, egy mesecsatornára kapcsoltam, de inkább körberakom kemény fedeles mesekönyvekkel.egyébként imádja a könyveket :)

Hostile :)
üdv köztünk :)
Vendég

Nálunk, mindketten szopják/rágják az ujjacskájukat, mikor hogy. Sokszor megnyugtatja őket, van hogy így alszanak el. Ráadásul Regike a mutatóujját :)

Ui: Miért nem működik az aláírásom?

Kép
hostile

Betti
ne aggódj, mi volt, hogy 2hetente 1x produkáltunk kakis pelust. Én ki szoktam várni a kúppal 8-9 napot.
Ha kezd rostosat enni, majd beáll neki.

Ske
Nálunk szokott tv-t nézni, nincs vele semmi baj szerintem. Ujjevést nyugodtan hagyjad neki, sztem a foga miatt van és masszírozza vele az ínyét.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Tv: Mátyást csak akkor érdekli ha sokan gyorsan mozognak benne (kézilabda, foci és a zenecsatorna ha táncolnak) bebe tv abszolút idegesíti (engem is főleg a zenéje :evil: )

Ahány baba úgy látszik annyiféle pelus felel meg nekik. Nálunk a tescos és a libero is bevált. pamperst elajándékoztam.

Hostile mindig megemelem a képzeletbeli kalapom az ikres anyukák előtt! biztos mi is kibírnánk, de azért belegondolni is rossz milyen lenni két ordító Mátyás! Már megszakadt volna a szívem.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de amikor az első fiam megszületett betegesen féltettem. Örültem is, hogy jött a második már nem voltam annyira bolond kétfelé figyeltem, nem volt időm idegbajoskodni. Most meg megint tiszta para vagyok lehet szülnöm kellene még egyet :roll: Senkire nem merem ráhagyni, kicsit is otthagyom tuti biztos, hogy akkor kezd el sírni és mire hazaérek már szétbömbölte magát. Olyankor hibáztatom magam, hogy miért hagytam ott, de sajna vannak olyan dolgok amiket nekem kell elintéznem nem vihetem mindenhová magammal, mert ha fáradt akkor is sír ennek pedig nem akarom kitenni.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Anya
borostyánlánc-babalánc. Fogzást könnyíti és nyugtató hatású így az alvásban is segít-állítólag :) non stop kell hordani, egyenként van csomózva,így nem szalad le ha elszakad, de nem szakad el. 3600ft és babaoltokban vagy neten rendelhető.
Milyen lett a második vérvételetek?? Képzeld nekünk a külső jegyek alapján a dr úgy döntött, hatott a vas és már nem vérszegény.

Hostile
én sem hagyom olyan hosszan sírni mint a könyv ajánlja. 2-3 perc a max, de nálunk már az is nagy szó mert eddig soha nem hagytuk h. sírjon. Viszont a többi dolgot alkalmazom.Külön ágy külön szobában, önnálóa elalvás az ágyban stb...haladunk, igaz néha előre kettőt majd köv. nap hármat hátra.. :)

Kata
igen nagyon ízlik neki a pép.Milupa Ha vaniliás gabonapép, dr írja fel, de amíg sok a tejcsid sztem nem kell. :) És most hízik is rendesen pl. 80gr-3nap alatt, megfogja a székletét napi 6ból lett 1-2 és sztem minden jobban felszívódik.

Nati
sport részt 4hóstól már fel lehet tenni, bár 6hótól ajánlott kifejezetten, de nem lesz baja már benne.

Újjszopás
továbbra is rosszúl vagyok tőle... :? mást sem csinál, így mindíg adok valamit a kezébe helyette.

Tv-t monitort is nézné, de nem hagyjuk. :)

Etetőszék
P.P.prima pappa a kedvenc nálam is, várom h. akciós legyen! :lol: -addig a pihenőszékében etetem.

Kép
katica_75

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Én ezt a széket néztem ki. Nem rossz a peg perego, de egy kicsit drága. És szerintem múlt hónapban volt akcióban, ha jól emlékszem.

Ma voltunk dokinál. Fanni 5170gramm, kb 62cm. Kis vékony sportos csajszika. Minden ok velünk. Védőnő szerint is használhatjuk az ülőrészt, csak ne üljön benne nagyon. Azért ma megint mózessel mentünk sétálni.

Hostile
Szerintem vedd meg a suttogót, mert az nekem is nagyon bejön és kitér benne az ikres anyukákra is. Én is azt mondom, hogy le a kalappal. Én szerettem volna ikreket, de most hogy van 1 lányom, azt gondolom inkább ne. Pedig kihívás, az biztos. Még jó, hogy van segítséged. Van valamiféle napirendetek? Lehet ott a baj.

Honey
Akkor én még maradok a 3as pelusnál. 7kg-ig van még majd 2 kiló.
Ma is kézben kellett hazahoznom egy darabon, mert annyira eltört a mécses. Amikor már patakokban folyik a könnye, akkor nagyon megsajnálom és kiveszem/felveszem. Olyankor annyira sajnálom, pedig lehet már manipulál a lányka.

Megyek aludni!!!

Kép
Kép
nati80

hahó

csak gyors bekukk.

anya: egri vagyok és itt is szültem. szülés után még volt egy kis parám vmi bent maradt hártyával de úgy néz ki már az is rendeződött és minden ok.
tegnap ráálltam a mérlegre regussal és majdnem 8kiló volt az eltérés :shock: ez a lány nem semmi.

holnap megyünk dévény tornára másodjára szoritsatok olyan rossz nézni ahogy kinozzák:(de hatásos ez ad erőt.

honey: rájöttem vagyis most ugy gondolom h tejcsiigénynövésünk van és a cici nem állt rá v vmi. tegnap esti lefekvésnél 2órát birkoztunk egy cici evés volt eddig mindig elég volt neki ezért nem is gondoltam h éhes lene, aszittem foga v vmi, de aztán meguntam és odaadtam másik cicit és egyből beaéudt tőle. ma már fejtem és kitaláltam h este a nappal lefejtet odaadom pótlásként háta igy majd jobban alszik. hát, cumisüveg nem kell:)ennek örülök is meg nem is. két cici után végül fecskendővel etettem meg vele 50et, még maradt 80 (nekem ennyi jön le egy nap) és még kapott cicit utána amin 1 perc alatt bealudt mondom még büfiztetem mert a cmuisüveg miatt (kb 20at abból is evett azért az elején) lehet levegőt is nyelt de már horkol a vállamon:)kiváncsi vagyok nagyon most meddig fog aludni!

amugy tegnap nem volt álometetés és uugy 2ig aludt mint mikor álometetem ugyh nálunk ugy láccik tök mind1.

remélem tejcsigond nekem se lesz komoly igyexek. ittam az előbb barna sört is.

na megyek lefexek mert holna kemény napunk lesz a dévény miatt.

ja és kérdés: szoktak a babáitok sikitva ébredni? nekem már 3x is. az 1. két hósan volt, utána nagy puki gondoltam hascsikarás, de most egy hét alatt 2 is volt az egyik a dévény torna napján este fél11kor a másik rá 3 napra reggel fél6kor. lehet lelki okai vannak v fog/hasfájás? remélem az utóbbi:(

andy

vera: nem láttalak:)puszi! iza még mindig gyönyörű és már nagyon ügyes is. regi nekem magátol nem forgolodik még igy se h hordom tornára meg gyakorlunk. de segitséggel nagyon ügyes.

amugy minden baba nagyon szép!

Kép
andy30

Andy
mi is Dévényezünk igaz csak önszorgalomból, de sztem csak használhat.Léna vigyorogva csinálja a fél órát, gondolom nem fáj neki.
Nektek miért kell?Regi sír közben? :(

Kép
katica_75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: