A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szerintem az utolsó a legaranyosabb :)

Kép
szösszenet

Én meg egyik Walt Disney figurát sem szeretem... :oops: :lol:

A bölcsőhalál rácsvédő összefüggést én sem értem... szerintem semmi köze hozzá... ráadásul az a legújjabb vélemény, hogy ez nem légzési hanem idegrendszeri dolog ahogy Csilla is írta... egyszerűen "elfelejt" levegőt venni
Nekünk amúgy lesz légzésfigyelőnk.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem is a 3. jön be nagyon. A páromnak inkább meg se mutizom :wink:

Kép
emi29

Nekem mind nagyon tetszik... De az is lehet, hogy saját magam találok ki egyet... amin magasság szerint lesznek feltüntetve a szereplők...Már csak azt kéne tudni, ki következik malacka után... :shock: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mariann, köszi előre is :wink:

Mamcka, most hogy így mondod, annyira én sem.... Mármint a klasszikus figurák közül. Talán Goofyt meg Plutot. ők aranyosak :lol:

Kép Kép
szõlõ

Emi, akár rendelésre is készíthetek... :wink: :lol: CSak éljem túl a karácsonyt... :D

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Én Walt Disney meséken nőttem fel. Szerettem őket nagyon, mert nagyon színesek, kedvesek a figurák, nem lövöldöznek, verekednek stb, stb, stb.. Persze nem csak Walt Disney-nek vannak aranyos mesehősei...

Kép
emi29

[quote="fmarian"]M írta:fmarianár csak azt kéne tudni, ki következik malacka után... :shock: :lol:

:lol: Hú na ebbe lehet hogy nem fogok tudni segíteni. De talán Füles?

Kép Kép
szõlõ

Képzeljétek .. tegnap a koncertre egyik barátnőm lehozta nővére kisfiának rucijait (2 zsák), hogy válogassak belőle, hátha valami jó lesz Alíznak .. úgyhogy most abban ülök nyakig :)
Nagyon sokat nem találok, mert kisfiúé volt a cumó .. de azért van 1-2 nagyon édes unisex darab :D

Jah .. és rádöbbentem, mennyire antiszociális vagyok ...
A bejáratnál a biztonságiőr közölte, hogy mennyire szép a szemem .. én úgy kiakadtam :evil: :evil: hallottátok volna azt a flegma Kösz-t amit kinyögtem ..
Valahogy nehezen viselem babásan, hogy "kikezdjenek" velem .. főleg, amikor 3 métere a bejárattól a férjem, a gyerkőcöm apukája vár ..
Aztán persze láttam a döbbenetet a fején, amikor levettem a kabátom, és meglátta Alízt ..
Én mostanában nehezen viselem a férfiak tekintetét .. mindent. Kiakasztanak, feldühítenek .. Ha a villamoson bámulnak, akkor is legszívesebben leüvölteném, hogy nem látod, hogy babát várok .. de sajnos még nem látják ...

Kép
szösszenet

Mariann,

köszi, majd kereslek, ha aktuális lesz :wink:

Kép
emi29

Csak vidáman! :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő, majd megpróbálom kitalálni... de szerintem is... bár attól is függ, hogy hány szereplőt veszünk figyelembe. :lol: Bonyolítom ám magamnak... :D

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Szösszenet,

szerintem inkább örülj, hogy babásan is csinos maradtál. Sokan nagyon elhagyják magukat terhességük idején meg utána is...
Nekem kifejezetten jól esnek most a bókok :oops: . Főleg így, hogy eddig 8 kilót szedtem fel :cry:

Kép
emi29

Szössz, Nyugalom, a hosszú élet ritka...
De fura módon én a hentesnél egy fiatal sráccal vagyok így, és hiába domborítok pocakra, akkor sem hagyja abba... Múltkor már ajánlgatta, hogy jön segít megenni a kaját, hogy vehessek vmit... erre én, Köszi, de van aki megegye... És nem érti meg...ehh... De én még ennyire nem fogom fel drasztikusan... :oops: :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Emi, semmi gond az alakoddal... :wink: :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Szössz én azt utálom a legjobban (bár velem ez nem fordult elő meg amúgyse fog, meg most tél van), mikor beszólnak a kismamának hogy milyen jó mellei vannak. Hogy lehet valaki ekkora paraszt?

Kép Kép
szõlõ

Mariann,

a baglyot ki ne hagyd! Ja, és az ürge is fontos!!

Kép
emi29

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzössz én azt utálom a legjobban (bár velem ez nem fordult elő meg amúgyse fog, meg most tél van), mikor beszólnak a kismamának hogy milyen jó mellei vannak. Hogy lehet valaki ekkora paraszt?

Na, ez viszont tényleg durva...

Kép
emi29

Én múltkor kedves viccet kaptam nővérem ismerősétől...
Mi az abszolút pofátlanság? - Ha terhes nővel találkozol, és mindkettőjükkel kezet akarsz fogni... :shock:
Na enniyt a pasikról... Azóta gömbölyű pocakúnak hív... Egyedül őt nem bírom elviselni... :twisted:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Emi, igazából zsebibaba a legkisebb az biztos, aztán malacka... na muszáj leszek ma Micimackót nézni... :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Jaj nálunk itt a cégnél az egyik futár srác volt ilyen... Gratulált az esküvőhöz (honnan tudta... ?) aztán úgy végigstírölt hogy nem is értettem most mi van... Amióta látja hogy gömbölyödök még köszönnie is nehéz. :lol:

Kép Kép
szõlõ

3 garnitúra a rácsvődőből egyebekből? :shock: Nekünk 1 van :) A büfi ellen ott a textilpelus, amit akár naponta többször lehet váltogatni, a rácsvődőt meg nehezen tudják összekenni, de ha mégis, fél nap alatt megszárad. Szerintem a 3 nagyon sok.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mariann, idáig azon gondolkodtam, hogy hogy hívják a kis kengut :)

Kép
emi29

Igazából én mindig is utáltam ha megnéznek, vagy bókolnak .. furcsa .. de én egyenesen felhúzom magam, ha közeledni mernek.
Párom ezért hív "Jégkirálynőnek" :D :lol:

Jah .. a mellemre is simán kaptam már beszólásokat .. de azt viccesen haveroktól :D :D azon nevetek én is .. mert hát tény, hogy igencsak fejlődésnek indultak :D :lol: :lol:

A koncerten köszöntötték Alízt ... és férjecském küldött neki egy számot .. én meg küszködhettem több száz ember előtt a könnyeimmel .. :lol: :lol: :lol:

Emi - Annak örülök, hogy egész tűrhetően nézek ki babásan .. és tudom, hogy ez szerencse-dolga főleg :) Ezt értékelem is :) ;)

Kép
szösszenet

Kíváncsi vagyok meddig kell még várnom a védőnőre...
Tényleg Szőlő, nálad végül járt? Tudom, hogy te is sokat vártál rá...

Kép
emi29

[quote="csöppke"]S írta:csöppkezerintem a 3 nagyon sok.

Nővérem diliből mondta, mert tudja, mennyi munka van a mintákkal... meg hogy mennyire fájna a szívem, ha vmi foltot hagyna egy ilyenen... De szerintem is sok...

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Szösszenet,

szerintem nem csak szerencse dolga, hogy jól nézel ki. Sokan nagyon elhagyják magukat, igénytelenek lesznek, nem érdekli őket, hogy mit vesznek fel stb...

Tudtad, hogy a párod mire készül, vagy meglepetés volt?

Kép
emi29

[quote="emi29"]
írta:
emi29Tudtad, hogy a párod mire készül, vagy meglepetés volt?

Igazából neki is meglepetés volt ..
Mert ez egy olyan koncert volt, ahova hívtak vendég-barát-zenészeket is .. és az egyik koncert előtt tudta meg, hogy babát várok .. és mikor felhívták a színpadra .. a mikrofonba gratulált nekünk a jövevényhez .. :D :oops: :oops: Akkor pislogott férjem is, meg én is .. nem nagyon jutott szóhoz, úgy ledöbbent .. mert mi ezt nem annyira publikáljuk ..
Aztán a következő olyan számnál, aminek a szövege a Csöppséghez illik .. mondta, hogy ezt a kisbabájának küldené :) nagyon jól esett :) :)

Kép
szösszenet

A másik kérdében persze igazad lehet .. de szerintem egy NŐ várandósan is maradjon meg NŐnek .. és ne hagyja el magát :? :?

Kép
szösszenet

Teljesen egyetértek veled. Egy nő maradjon mindig nő...

Gondolom, meghatódtál... Kibírtad sírás nélkül?

Kép
emi29

[quote="emi29"]
írta:
emi29Gondolom, meghatódtál... Kibírtad sírás nélkül?

Hát .. megkönnyeztem :D
Sírni elég kellemetlen lett volna ennyi rám szegeződő tekintet előtt :lol: :lol: utálom az ilyen helyzeteket :!: :lol: :lol:
De persze nagyon jól esett .. édes a párocskám :)
Meg mindenki velünk örül a Picinek .. majd ha megkapjuk a felvételt .. megkeresem :)

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]T írta:emi29ényleg Szőlő, nálad végül járt? Tudom, hogy te is sokat vártál rá...

Nem... :? De aztán felhívott hogy hát ahogy megbeszéltük, hogy ha nem jön akkor hérfőn megyek hozzá (ma), de neki a hétfő mégsem jó. Mondtam hogy nem baj, mert ezt nekem elfelejtette említeni....

Kép Kép
szõlõ

Szössz nagyon aranyos a férjed :) Elhiszem hogy megkönnyezted

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]A másik kérdében persze igazad lehet .. de szerintem egy NŐ várandósan is maradjon meg NŐnek .. és ne hagyja el magát :? :? [/color]

Teljesen igaz!

Nekem kb egy hónapja jegyezte meg egy kollegám, hogy miért (??) vagyok én ilyen csinos terhesen is. Én meg csak lestem először azt hittem viccel, de nem, valóban el kellett neki magyaráznom hogy miért nem hagyom el magam és miért öltözködöm csinosan....

Kép Kép
szõlõ

Nekem is mondta az egyik csaj tegnap, hogy amióta engem lát várandósan hónapról hónapra, azóta nem fél a terhességtől .. mert ezek szerint nem törvényszerű az elbálnásodás és az igénytelenedés :) nah .. ez jól esett :D de a pasik kíméljenek :lol: :lol:

Szőlő
- Te az iwiwes képen is nagyon csinos vagy :)

Én meg úgy vagyok vele, hogy eljárok tanítani .. ide-oda .. nem nézhetek úgy ki, mint aki most ébredt ... :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]
Szőlő
- Te az iwiwes képen is nagyon csinos vagy :)

Én meg úgy vagyok vele, hogy eljárok tanítani .. ide-oda .. nem nézhetek úgy ki, mint aki most ébredt ... :lol: :lol: :lol: [/color]

Köszi :oops: :)

Nekem meg a legtöbb kollegám pasi :lol: :lol: Csak nem hagyom már el magam. Nem ám, egyébként nekem az is fontos hogy a férjem ugyanúgy nőként nézzen rám mint előtte.

Kép Kép
szõlõ

szösszenet

Mi tanítasz?
A pisi hány hetes korától kezded újra?
Nekem is van pár tanítványom,de én attól félek h. oda rendelem őket, aztán mi van, ha a gyerek 1 óráig üvölt.

Kép
kritta

Képzeljétk most nézegettük itt kollegámmal a DVD-t, és úgy van megírva hogy nem teljesen az elején ("tövénél") indul az adat, hanem valahogy egy kicsit kijjebb, kb a DVD negyedénél kezdődik a film. Érdekes.... Ezt hogy sikerült így vajon? Na mindegy... Már legalább tudom miért rossz.

Kép Kép
szõlõ

[quote="kritta"]s írta:krittazösszenet
Mi tanítasz?
A pici hány hetes korától kezded újra?
Nekem is van pár tanítványom,de én attól félek h. oda rendelem őket, aztán mi van, ha a gyerek 1 óráig üvölt.

Matekot tanítok, nyelvtant .. mindenfélét - kinek mi kell :D De a matek az általános.
Úgy tervezem, hogy nem hagyok ki szinte semmit a tanításból - a terhesség végefelé elkezdenek hozzám járni a gyerkőcök, és amikor megszületik a baba, akkor eleinte továbbra is.
Az én párom kora délután itthon van, tehát ha nyűgös a pici, ő tud vele foglalkozni 1-2 órát :) Megoldjuk.
Anyagilag nem mindegy, hogy megmaradnak-e a fix tanítványaim ;)
Gondolom ez nálad is szempont :)

Kép
szösszenet

szösszenet

Bocs pici :lol:

Kép
kritta

[quote="szőlő"]M írta:szőlőár legalább tudom miért rossz.

Na igen .. de az már biztos, hogy rossz!
Kíváncsi vagyok mit mondd majd a dokid ... tuti egyeztettek egy új időpontot, és mentek újra mozizni :D

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"]K írta:szőlőépzeljétk most nézegettük itt kollegámmal a DVD-t, és úgy van megírva hogy nem teljesen az elején ("tövénél") indul az adat, hanem valahogy egy kicsit kijjebb, kb a DVD negyedénél kezdődik a film. Érdekes.... Ezt hogy sikerült így vajon? Na mindegy... Már legalább tudom miért rossz.

Akkor ezek szerint mégis van rajta valami??

Kép
emi29

Igen, azt eddig is lehetett látni hogy van adat rajta, csak én nem néztem hogy hol indul el. De most kollegám nézte hogy nem a DVD elején, szóval ha beteszem a lejátszóba nem tudja bolvasni, mert úgy érzékeli hogy üres a lemez.

Szössz, igen, csak ezt szerettem volna elkerülni, annyi UH volt mostanában...

Kép Kép
szõlõ

Védőnő még sehol :( Remélem, nem délután 5-kor fog betoppanni, mert akkor nagyon morci leszek :twisted:
Pedig annyi dolgom lenne :( :(

Kép
emi29

[quote="szőlő"]
írta:
szőlőSzössz, igen, csak ezt szerettem volna elkerülni, annyi UH volt mostanában...

Csak nem unja még a babád a sok UH-t.... Max bemutat egy jó nagy fityiszt :wink: Aztán lehet, hogy most megtudjátok a nemét is :wink:

Kép
emi29

Emi, tartottam is tőle hogy beint, végig ökölben volt a kis keze :lol:

Kép Kép
szõlõ

Hello anyajeloltek (es anyak... :wink: ) :!:

Latom, nagyon megy az iras mindenkinek.... :wink: azt is, hogy a karacsonyi receptek, cukorterheles es a dohanyosok pofatlansaganak netovabbja a tema. Hat en cukorterhelem magam rendesen ugy 23 hete...hehe, tobbnyire Merci, Milka es Ferrero Roche tarsasagaban. Es imadok fozni :!: Koszi a sok receptet :!: Es vessetek meg, de en mar alig varom, hogy a reggeli tejeskavem melle ujra elszivhassak egy cigit..... :roll: :wink:

Ma valami csoda tortent, sikerult feltennem kepeket :!:
22. hetesen (9 kilo plusz) ruha nelkul es ruhaban.... :wink:
Kép Kép
katavirag

Kata, nagyon csini vagy!! :wink:

Kép Kép
szõlõ

:oops: Oh, kosz :!: Nektek meg Szolo gratulalok a 4D-hez, a kis Mazsihoz :!:
katavirag

Köszi :wink:

Kép Kép
szõlõ