Sziasztok!
Uxi, én nem aggódom. Tuti be fog fordulni, még rengeteg ideje van. És ha netán mégsem, túlélem azt is.
Pillesz, én kérdeztem rá, hogy mi van, ha... De a doki is mondta, hogy nyugodjak meg, még rengeteg idő van. Mondtam is, hogy nyugodt vagyok, csak szeretem tudni a lehetőségeimet.
Athena, nyugi, az teljesen természetes. Te sem pörögsz mindig ugyanolyan intenzitással, nem? Ő is kész ember már, csak még picike. Hányra mész védőnőhöz? Hátha sikerül szívhangot hallani. Ha nem, akkor hívd fel a dokidat, ő megnyugtat.
Szegény Kima! Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond. Volt valami tüneted most? És milyen lehetőségeid vannak, ha nem kórház? És ha kórház, akkor ez azt jelenti, hogy szülésig végig, vagy időnként azért jöhetsz?
Kriszti, ha normaértéken belül van az érték, akkor az teljesen normális, nyugi!
Móni, de jó, hogy fejlődik vissza a cysta! A derékfájásért részvétem.
Sophie, gratula a diplomához! És úgy látom, megtaláltátok a nevet is! Be is véstem a táblázatba.
Többiek, ahol még nincs név, sehol nem lett egy publikus keresztnév?
És lassan ideje lesz frissíteni az elérhetőségeket is, Kima sajnos eszembe juttatta. Szóval aki még nem küldte el, és szeretne belekerülni, az küldje el nekem priviben az e-mail címét (ez fontos, mert mailen küldöm a táblázatot), és a következők közül amit szeretne: telefonszám, msn, skype, yahoo messenger. Csak hogy ha probléma van, tudjunk mindenkiről, hogy tudjunk drukkolni és pozitív energiákat küldeni