A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Látom megy ám a fészekrakási ösztön mindenkinél…..
Hihetetlenek vagytok ezzel a lépcsőzéssel!Ha nem akar hát nem jön,akaratos kölkeitek lesznek ám rendesen.
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap NST,kiváncsi vok doki meg akar-e vizsgálni így 3hét után,v.lesz ami lesz...

kocska

kocska:

azért egy kis hátszél nemárt nekik :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
biztos megvizsgáll a dokid,betöltötted a 39.hetet.illene.

na ildi,teca?éjjel sem szültetek ti sem?

Kép
Kép
ettike

jó reggelt!

Lányok ez szerintem csak vihar előtti csend.....aztán meg majd nem bírjuk követni az eseményeket, hogy ki hol tart éppen, mert majd beindultok egyszerre!!!! :lol: :lol:

Éjjel azért nem aludtam, mert annyira elfáradtam, meg izomlázam is van, hogy minden tagom sajgot....éjjel a falba kapaszkodva vánszorogtam el a WC-re...
:shock:
hiába, nem szokta a cigány a szántást!! :lol: :lol:

A lábam és akezem estére olyan volt mint egy elefántnak, a lábam megmaradt reggelre is.. :? pedig eddig nem voltam vizes...meg a kilókon is látom, hogy valami van, mert nem is ettem szinte semmit és mégis több.. :roll:

De kedden még jó volt a vérnyomim, így gondolom csak a fáradtság és a terhesség vége miatt....

Engem minden héten megvizsgál a doki... :roll:
A CtG nálunk is kényelmes foltelben felrakott lábakkal történik....sőt még apiukának is kényelmes bőrfotel lábtartóval van velem szemben.. :roll: :wink: ( nehogy elfáradjanak szegények :lol: )
Igaz Szilvi??? :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

mostmár itt is fotelokban csinálják az nst-ket.de itt senki nem jöhet be veled.egymással szoktunk beszélgetni,ha épp a babák nem rugdossák azt a valamit,mert akkor semmit nem hallani :lol: :lol: :lol: :lol:

ma is olyan jó idő van......
sétálok is majd Patrikkal egy nagyot míg apája alszik,ugyis elkell mennem a postás elé,mert aláírós levelet várunk és ne csengessen.meg tegnap aszonta hogy lehet ma nagyon fogom szeretni.... :lol: :lol: :lol: :lol: magyarul lehet ma hozza a gyesem.a kövi pedig remélem már a frissen nyitott bankszámlámra megy,ez persze Alextól függ,mikor bujik ki mert pár hét az áttfutási idő.

Kép
Kép
ettike

Ettike: Nem, nem szültem, bár hajnalban azt hittem, hogy itt az idő. Úgy görcsölt a hasam és keményedett, hogy kínomban már nem tudtam mit csináljak. Aztán persze elmúlt és elaludtam. Már ha alvásnak lehet nevezni, amikor óránként járok ki pisilni.

Mi lehet Gabkával? Már ki sem engedik szülésig?? :roll: :roll:

Kép

Kép
sildi83

Csajok a szélfúvásra keltett a gyermekem is,ahogy a redőny mozgott úgy ő is.Remélem azért ma is kisüt a nap.Nem hiszem el,hogy az 1111esek még mindig 1ben..... :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Ti így is maradtok! :lol: :lol: :? :?
Na megyek NST-re,ha engem tartanának bent helyettetek marhára meglepődnék....
Az este érdekesen húgyhólyag masszázst kaptam,meg a szeméremdombom is szinte bevizesedve érzem,mint a bokám.... :shock:

kocska

nekem az volt a kedvencem, mikor nándit túlhordtam, hogy nyugi, gyerek bent, repülő fent még nem maradt. néha felrúgtam volna, mikor ilyeneket hallottam...
megoldottam misi éjszakai nyűglődését, úgy örülök, magam mellé fektetem, egyik kezemmel a buciját fogom, a másikat meg ő szorongatja tiszta erőből. nyög így is, de csak bő fél óráig tartott, aztán megnyugodott, gondolom ellazult attól, hogy anya nem hagyja egyedül. eddig mindig megpróbáltam visszatenni az ágyába, úgy látszik, hiba volt. tök furi, minden nap olyan fél2 körül kezdte, kíváncsi vagyok, mi lesz majd most...

tisa, nekem a legjobb tejszaporító mindig az volt, hogy beköltöztünk az ágyba a picivel. ahogy megébredt, azonnal cici, mindenre cici, és fejés. semmit nem csinálni, csak pihenni, inni 3-4 litert, és annyit szoptatni, amennyit csak rá lehet venni a gyereket, plusz fejni. három nap alatt mindig rendbehozta.

eda, vannak fejlődési ugrások, mikor nyűgösebbek, mert nyitnak egyet a világra. ilyen napok után általában meg lehet figyelni, hogy változik egyet a csemete.

olvasok mindig, a telefonon fekve is lehet :) csak ülni nagyon nehéz, így nem annyira jutok ide, ha már fent vagyok, általában gyerekezek valamelyikkel. nagyok nehezen dolgozzák fel, hogy eltűntem, hiába beszélünk róla. rékának a hamupipőkét úgy kell mesélni, hogy a tündér nem csak hintót meg ilyeneket varázsol neki, hanem anyukát is, és az anyuka megy vele mindenhova, a bálba, meg minden, és vele is táncol a királyfi, és őt is feleségül veszi... ha kiejtem a számon, hogy hamupipőke, már vágja rá, hogy és az anyukája is!

na, megyek, böknek a varratok :) legalább a gerincem kicsit jobb lett az éjszakai melegítéstől...

kikocska

Sziasztok!

Látom,Ettike,Sildi még mindig egyben.....Valóban nagyon pontosak akarnak lenni ezek a babák!

Icamica!Örülök,hogy már jobban vagy egy kicsit!

Az NST nálunk is egy hatalmas bőrfotelban történik,aminek van lábtartója is.Nagggyon kényelmes.Szinte el tudna aludni benne az ember.Én már mondtam,hogy nekem is kell egy ilyen itthonra,mert akkor éjszakánként legalább kényelmesen tudnék pihizni.
Ja,éjszakám megint pocsék volt...Dehát ez már megszokott.
Tegnap nagyon sokat keményedett a pocim.Volt,hogy 20,volt,hogy 10 percenként,szóval rendszertelenül...Szerintetek ez jelent vmit vagy csak megint vmi front van/jön?Ráadásul,ez,hogy nyomja magát odalent....

Na megyek,rendbe teszem a lakást,meg magamat,aztán a szokásos séta a boltba.Szerencsére ma főznöm nem kell,mert jól felhalmoztam a kajákat,így ma lustálkodás lesz! :D

Kép
demetnik

Demetnik: Nekem már hetek óta van olyan, hogy elkezd 20, majd 10, sőt olyan is volt, hogy 5 percenként keményedni a hasam. Az orvos azt mondta, hogy ezek hasznosak, mert nyitják a méhszájat. Én a keményedéseket már nem is veszem észre, ha nem arra figyelek direkt. Viszont a tegnapi és az éjjeli görcsök újdonság számba mennek nálam, hátha készülődik valami. :roll:

Kikocska: Le a kalappal előtted, 3 kicsi gyerekkel, császár után... Én örülök, ha eggyel tudom majd uralni a helyzetet.

Kocska: Kíváncsi leszek az nst-re, majd jelentkezz!

Kép

Kép
sildi83

Nyugtasson meg valaki, hogy ez a nyelőcső égős refluxos izé a szülés után elmúlik!

Kép

Kép
sildi83

Sildi!Akkor örülök a keményedéseknek! :D Mert nekem eddig zárt volt a méhszájjam...De hát ha most talán beindul vmi....Én a hétvégében nagyon-nagyon benne lennék!!
Én szorítok neked,hogy ezek a görcsök már AZT jelentsék és hamarosan találkozhass Jankával.Tényleg hihetetlen,hogy nyitva vagytok és még is egyben már jó ideje.Pedig aztán mindent megtesztek a cél érdekében :D Gondolok itt ablakpucolás,nagytakarítás,stb.
Tényleg!Túlhordás esetén mit mond a dokid?Meddig vár?Lehe,hogy már mondtad,csak hát elég feledékeny vagyok mostanában :oops:

Kép
demetnik

ildi:

el fog múlni.
nagyon nyomja a gyomrod már és azért van.már nekem is elegem van az ilyen "mellékhatásokból" :? :? :? :?

Kép
Kép
ettike

Demetnik: egyelőre nem volt szó, hogy túlhordás esetén mi a teendő. Szombatra vagyok kiírva, ha addig semmi nem történik, akkor menni kell hozzá. Gondolom majd akkor elmondja, hogy hány napot enged ráhúzni.

Ettike: Jaj, de jó, már nagyon rossz, hogy minden este amiatt nem tudok elaludni, hogy ég a nyelőcsövem.

Most is fájdogál a hasam, olyasmi, mintha meg akarna jönni, csak olyankor erősebben szokott. Remélem azért felismerem, hogy mikor kell szólni Apának, hogy jöjjön hazafelé. Még a nyákdugeszom sem ahgytam el, legalábbis nem vettem észre :roll:

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!
Tegnap befejeztem a munkahelyi munkát, úgyhogy mostmár szabadabb vagyok. Ma gyerekcuccokat fogok vasalgatni, meg csinálok lasagnet ebédre, találkozom a védőnővel, meg pihizek (ha marad rá időm).

Képzeljétek az én védőnőm tök szuper. Segítőkész, nem tolakodó, lehet tőle kérdezni, mindenre van tanácsa, úgyhogy nekem nemhogy teher, hanem hasznos tartani vele a kapcsolatot. Utoljára pl. dvd-ket adott (szülés, szoptatás, csecsemőkor témákban), hogy nézzem meg, aztán beszéljük meg, ha valami nem tiszta.

Nagyon gratulálok az összes babásnak, mindegyik egytől egyig gyönyörű.

Jelentem én még mindig nem érzek semmi arra utalót, hogy egyszercsak külön kell válnunk a babával. (ezt gyorsan le is kopogom) Nem fáj semmim, csak annyi, hogy a kezem állandóan, a lábam pedig este be van dagadva.

Már voltam két NST-n. Nálunk is fotelban van, szembe a kísérőnek van egy egyszerű szék. Valaki írta, hogy rosszul lett a hanyatt fekvéstől. Hát én is így jártam a 4D-s ultrahangon. De aztán oldalra fordultam és el is múlt. Viszont szegény kicsi lányomnak lefelé konyult a szája a felvételen, és mondta a doki, hogy ez azért van, mert amikor én nem éreztem jól magam, akkor ő sem.

Valaki tudja esetleg, hogy császáros szülésnél érdemes-e homeopátiás tejserkentőt, illetve ha igen milyet vinni a kórházba? Vagy a császárosoknál is ugyanúgy indul a tejelválasztás, mint a természetes szülésnél? Nekem tuti császár lesz, ezért kérdezem.

Szép napot mindenkinek!
A soron következőknek meg drukkolok, hogy induljon meg a szülés. Ettike főleg Neked, mert úgy tűnik a szülés már pite lesz ahhoz képest, amit előtte át kell(ett) élned.

Kép
tici

Én is beállok a ma még nem szülők sorába...
NST-n még annyi keményedés sem volt, mint kedden.
Marci lejjebb ment egy kicsit, de ez a szüléshez nem elég.

Mint ahogy az sem elég (Ettike, Sildi), hogy nyitva a méhszáj. Ha az a gyerek nem indul el lefelé a szülőcsatorna felé, akkor lehetsz bármennyire nyitva, csak császárral tudják kivenni.
Vendég

Ildi!Akkor úgy tünik,ezen minden első babás aggódik,hogy vajon észreveszi-e,amikor szólni,indulni kell.Nekem mindenki azt mondja,igen,nem lehet összekeverni semmivel.Már anyukámmal is kitárgyaltam ezt a témát.Mert én úgy gondoltam,hogy két fájás között is enyhén fájdogál,tehát érzem,De állítólag nem.A szünet,az valóban szünet,mintha kettévágták volna a fájdalmat.Olyankor még pihizni is tud az ember.Így egy picit megnyugodtam.De a mostani félelmem az,hogy mi van,ha nekem olyan magas a fájd.tűrő küszöböm,hogy majd csak a vége felé veszem komolyan a fájásokat :shock: Bár autóval max.10 percre vagyunk a kórháztól....És a férjem szerint nyugodjak meg,mert nem olyan magas,elég nehezen tűröm a fájdalmat...Hát ez igaz.
A nyákdugeszról nekem azt mondta a védőnő,hogy lehet,hogy észre sem fogom venni,vagy pedig majd csak a szülőszobán találkozom "vele".

Cat!Ha jól emlékszem,te is ma mész NST-re!Kíváncsi vagyok mit mutat majd neked a keddi vizsgálat,Fájások után.

Kép
demetnik

Mire leírtam és elküldtem,már írtál is Cat! :D

Kép
demetnik

Jó reggelt!

Úgy látom, hogy ma mindenki korán ébredt.

Demetnik!
Én nem szedem a homeós bogyókat, és gátmasszázst sem végzek. Egyedül a málnalevél teát iszom, úgy gondolom, az a legegyszerűbb segítség.

Évi!
Tényleg jó hülye szülésznő volt az, aki hanyatt fektetett Téged a CTG-n. Nálunk ugyan nem fotelek vannak, ha nem székek, ágyak, de mindegyik kipárnázva, úgy hogy teljesen kényelmesek. Múlt héten voltam először, és még a férjemet is bevittem magammal, hadd hallhassa Ő is Lucát.
Egyébként, én akkor lettem rosszul, amikor hétfőn a kozmetikusnál huzamosabb ideig hanyatt feküdtem. Plusz még rájött az arcomra a gőz, na hát, akkor fel is ültem.

Ma délután megyünk a 2. CTG-re, utána a dokihoz, majd találkozom a szülésznőnkkel. Aztán pedig irány a csontkovács. Ma sem fogunk unatkozni!

Olyan gyönyörű idő van, hogy a párom nekiállt kertészkedni. Megyek én is mindjárt ki a napocskára süttetni magunkat egy kicsit. 8)

Sildi!
Szülés után biztos nem fog égni a nyelőcsöved, mert már nem fog mindent felfelé tolni a baba.

Egyébként, nekem ezzel úgy látszik szerencsém van, mert csak ritkán jön elő. Akkor megiszom egy pohár tejet, és el is múlik tőle.

Kép
gesztenye74

Cat!
Nem arról volt szó, hogy a héten szülsz? :)

Kép
gesztenye74

Demetnik: Épp így vagyok vele, hogy attól félek, hogy a nagyon erős menstruációs görcsök miatt sokkal erősebb fájdalomhoz szoktam, mint ami a kórházba induláshoz kell.

Amikor a 29. héten ágynyugalomra ítéltek, nem gondoltam volna, hogy a túlhordásról fogok tanakodni :)

Janka már teljesen be van ékelődve, nem tudom mi kéne még neki, hogy elinduljon a szülőcsatorna felé :)

Kép

Kép
sildi83

Sziasztok!

Látom mindenki egyben még mindig!

Én reggel túlestem az utolsó vérvételen és jövő csütörtökig tuti nem megyek CTG-re.... lehet el sem jutunk oda szülés előtt?

De ahogy olvasom senki nem attól lelkesedik hogy mindjárt!
Talán a mai jó idő kedvet csinál a babáknak!

Én ma már több mint 1 órát kényszerültem sétálni, mivel baleset miatt nem járt a villamos és persze hogy olyan szakaszon szállítottak le minket ahol semmi más sem járt! Szóval túrás kis vérvételem volt! de mindegy megvagyunk!

Nagyon kíváncsian várom hogy valamelyik baba meggondolja-e magát! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Visszaértem a boltból!
Csodaszép idő van odakint!Remélem,igazad lesz Bogi és ez a gyönyörű napos idő előcsalogatja a babákat.

Ildi!Fogalmam sincs,hogy mivel lehetne őket előcsalogatni :D Bár szerintem ők tudják,hogy mikor kell érkezniük.Mi pedig,türelmetlen anyukák próbálkozhatunk bármivel,ők kivárják a nekik alkalmas időpontot :D Szerintem tuti jól érzék bent magukat!!
Nagyon mondták a málnalevél teát is itt a neten,hogy volt aki elkezdte inni és már 1-2 nap múlva jött is a babó.Hát nem tudom,én már napi 1 litert megiszom(ennyit javasolt a szülésznőm),de még nem indulok szülni. :?
Szóval praktikák ide vagy oda,majd a manók tudják,hogy mikor kell érkezniük!
Persze,azért én is minden nap elbeszélgetek vele,hogy igazán kibújhatna már!! :D
Megyek is,sütök egy kis muffint,aztán kiülök az erkélyre,napoztatom magunkat,hátha a nap előcsalogatja! :D

Kép
demetnik

ettike: köszönöm az aggódást, de mi még nagyon egyben vagyunk. :) vannak furcsaságok, jönnek a görcsök, meg eszméletlen keményedések estére, lefekvéskor... a változatosság kedvéért mondjuk tegnap egész éjjel meg sem mozdult... a két véglet...

most indulok dokihoz, megvizsgál, kíváncsi vagyok mi lesz. Anya szerint már haza sem jövök... pocak lent van, jóslók jönnek mennek, görcsök, plusz ugye a rövidülés egy ideje.

szép napot!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Ennyi türelmetlen kismamát egy helyen! :) Tessék szépen várakozni, a babócák majd tudják, hogy mikor kell kijönniük!
Én már nem is sürgetem a dolgot. Csak annyi a kívánságom, hogy ne legyen túlhordás. Ha a kiírt időpontig jön Luca, akkor egy szavam sem lehet.

Sildi!
Egyébként, tényleg milyen furcsa az élet. Korábban azért aggódtunk nálad, hogy meg ne szülessen, most meg már azt szeretnénk, hogy bújjon ki végre. :shock:

Demetnik!
Napi 1 liter málnalevél teát megiszol? Akkor biztosan sűrűn jársz pisilni. Én napi két csészét iszom, de így is állandóan pisilek.
Muffint küldjél nekem is! Kiviszem magammal a teraszra a napozáshoz. 8)

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Gesztenye!
Az én hugim április 7-ei, ezek szerint Te ápr. 8-án születtél, egy barátosném pedig ápr. 9-ei. Ja, sógorom névnapja ápr. 10. ... Folytassam még? :lol: Szóval, ha Zorka kicsit előbb jön, bármelyik dátumon születhet.

Tasin!
Igen, nálunk az NST-CTG nagyon kényelmes körülmények között zajlik, én még élvezem is, komolyan. :) Az hozza meg az izgalmakat, amikor elmászkál a baba és keresni kell a szívhangot. :D

Tegnap délután olyan meleg volt már a szobában, hogy alig bírtam elviselni, pedig ki voltak buktatva az ablakok. Én amúgy sem bírom a meleget, de így terhesen nekem még a 20 fok is sok. Nem tudom, mi lesz nyáron, főleg a pici hogyan fogja viselni a hőséget. Mi tetőtérben lakunk, és hiába van leszigetelve, nem sokat ér. :(

Mostanában nekem sem esik jól a háton fekvés. Néha pont emiatt ébredek fel éjszaka. De hát az egyik oldal- másik oldal már olyan unalmas.

Tegnap este úgy éreztem, hogy picit lejjebb ment a pocakom, de ma reggelre ugyanúgy fent van, mint eddig. Mivel más jelek sincsenek, nem valószínű, hogy hamarosan szülni megyek.

Szép, tavaszi, napozós időt mindenkinek!

Kép

Kép
kisszilva

Gesztenye: Igen, már én is ott tartok, hogy csak túlhordás ne legyen. Na de már csak 2 nap!
Ha holnap születik, egy napon lesz a szülinapunk :)

Bogyó: Azért hagy maradjon még Balázs bent egy kicsit.

Kép

Kép
sildi83

Helló csajok!!
Megjöttem és nem jöttünk még egészben vagyok!Most kicsit összerámolok és akkor visszaolvasom a fejleményeket! :D :D :D :D

Kép

Kép
gabka7926

Gesztenye!
Már lassan fel sem tünik,hogy sokat járok pisilni :lol: Na jó,ez nem igaz.Az a rossz,amikor délután kezdem el inni a teát,mert délelőtt nem vagyok itthon.Akkor este,mire elfogy az 1 liter.Na akkor éjszaka fél óránként WC-járat :twisted: És ráadásul minden pisilés után még megiszom egy nagy pohár vizet,mert úgy ki vagyok száradva!Pedig már megfogadtam,hogy este próbálom csökkenteni a foly.bevitelt,de nem megy!Szóval jól kicseszek magammal :? Dehát szerintem ez már így is marad a végéig :D
A muffint pedig légi úton postázom :D

Ildi!Akkor lehet,hogy csak a szülinapodat várja Janka!Szerintem annyira klassz lenne,ha ő lenne a szülinapi ajándékod!! :D

Kép
demetnik

Gabka!!
De jó,hogy újra itt vagy!!!! :D De már megint pakolászol :twisted: Irrrgumm-burrrgumm!!!Tessék pihenni,visszaolvasgatni és velünk csevegni!!!!Nem dolgozgatni!!!MInden megvár hidd el!! :D

Kép
demetnik

Gesztenye!

Még csak csütörtök van...
Vasárnapig van még idő, hogy kibújjon Marci.
Azt hiszem ma azért nem jön, mert haza kell még mennem Benihez. Nagyon el volt keseredve, hogy nem voltam ott amikor felébredt. Először fordult elő.
Nagyon sokszor alszik el mással, de amikor felébred, mindig ott vagyok.
Pedig tegnap este többször is elmondtam neki, hogy ma reggel korán kell mennem orvoshoz, és csak a mami lesz ott amikor felkel.

Úgy féltem szegénykét, hogyan reagál majd. Hiszen majdnem három évig csak Ő volt. Most pedig jön a konkurencia, vége az egyeduralomnak... És még olyan kicsike...
Vendég

Sziasztok!!!
Hát ma sem szülök meg...
Pedig reggel voltam nst-n, utána sétáltunk a városban... nem kismamatempóban +lépcsőn fel lépcsőn le! De csak azt értem el vele hogy sűrűbben keményedek meg néha ilyen görcsszerű fájdalom mint amikor meg akar jönni...! mondjuk néha elég erősen
Doki azt mondta ha nem lesz meg addig akkor kedden kell menni ctg-re meg ultrahangra... azonkívül nem mondott már megint semmit... :evil:

Gabka jó hogy megint otthon vagy... a végén még túlhordod...

Én már csak abban reménykedek hogy csak nagyon pontos akar lenni....

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Sziasztok!

Megint fél 5 óta fent vagyok, éjszaka leköltöztem a gyerekszobába, mert óránként ledübörögtem a lépcsőn. Ha egyszer felébredek, hogy tele az orrom, akkor már úúúúgyis kell pisilnem is :( Az orrcsepp már a mosdóra van készítve, úgyis ott kötök ki mindig.

Átrendeztük a babaszobát, és le lett hozva a számítógépem, így kevesebbet kell lépcsőznöm, aztán majd eldöntöm, hol akarok aludni. Pár napig lehet, hogy jobb, ha idelent húzom meg magam, amíg így szortyog az orrom. Nem bánom nagyon a taknyosodást, mert így legalább kiürül belőlem minden. Hőemelkedésem sincs, fejem sem fáj, így könnyebb az élet.

Menni kéne boltba, talán ez a jó idő kicsalogat végre.

icamica

Tecaa: Hosszú még a nap...Bármi megtörténhet, pl. egyszercsak elfolyik a magzatvíz és máris menni kell...

Kép

Kép
sildi83

Sildi!! Legyen igazad!!!! :) :)

Lilypie Kids Birthday tickers Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers Lilypie Pregnancy tickers
tecaaa

Sziasztok lányok!!
Még úgy látom, mindenki egyben a babájával!!
Nyugi, a szülési fájásokat meg fogjátok ismerni, rettenetesen fáj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy ötlet a már babázóknak, nekem a dokim régen is, és most is ajánlotta, hogy fertőtlenítsem magam, neomangol (talán ez a neve), tabletta, én kb negyedet, vagy felet teszek 1 liter vízbe (egy palack van a fürdőben fixen), és naponta többszőr wc-zés után leöntöm magam. Jó érzés is, és nem fertőződik el a seb sem.

Meddig vérzünk ilyenkor? Már rég volt Marci pici.

Kép

Kép
eda7

Én attól tartok, hogy hamarabb kéne bemenni a kórházba, mint hogy rettenetesen elkezd fájni. :roll:

Kép

Kép
sildi83

Kocska: Hol vagy? Csak nem tényleg bent tartottak????

Kép

Kép
sildi83

Eda! Én már éppenhogy csak maszatolok egy kicsit. De ez mindenkinél változó, és amikor már azt hiszed, h elmúlt, akkor vissza is jöhet. :? Remélem én ennyivel megúszom. Már nagyon Apázhatnékom van.... :wink: Pedig még csak két és fél hete szültem :roll: .

Kép
Kép
tisa

A sebem meg szinte teljesen meg is gyógyult. Szerencsére nem kell varratszedésre menni, mert felszívódóval varrtak össze. Ja és azt nem is mondtam, hogy nem is középen van a vágásom. Hiiihiihiii. És azt sem mondtam, hogy én belülre is kaptam egy foltozást. Hiiihiiihiii. Mert a drága Lénusom kicsit szétszakította a méhszájamat... :? Remélem jobb lesz, mint újkorában! :lol: :lol:

Kép
Kép
tisa

Na ideértem végre!

Összepakolásztam, mostam , porszívóztam, meg ágyneműt cseréltem és utána mentünk ki apával megcsinálni a kertet.Nyugi én csak a főnök voltam, hogy mit hova.

Na elmesélem, hogy mi történt velem ebbe a pár napba:
vasárnap este sikerült rávenni apát egy kis hancurra, egyszer csak úgy éreztem nagyon folyik v.mi a lábam között, villany föl döbbenet futás a fürdőbe a vér meg csak úgy folyt.Este mikor bementünk kórházba megvizsgáltak alul utána le az uh-ba ,hogy nem e a lepényem vált le.Miután elment apa haza kipakoltam és mentem nst-re.Ott sem találtak semmit.Ja és mire a kórházba beértünk elállt a vérzésem.Másnap reggel újra nst+ vizsgálat de semmi, este újra nst semmi.
Kedd reggel vízit után megvizsgált a fődoki és úgy megnézett, hogy mire beértem a kezelőből a szobába megint elöntött a vér.Nst megint de nuku fájás akkor mondták, hogy adnak pozét(oxitocin is van benne) 2 órát a szülőszobában voltam de nem hatott.Délutánra eldöntötték, hogy adnak nospa injekciót és az vagy felerősíti a fájást ha van vagy semmi.Na az utóbbi lett belőle , szépen csúcsúkáltam tőle egyet.Este nst és tudjátok mi jön a semmi.Ma reggel 7 előtt voltam nst-én és semmi utána vizitkor mondták,hogy nem piszkálnak és menjek haza mert akar beindulni de várjam meg a dokim míg beér mert meg kell vizsgálni.
Doki keze fel a szeme meg kigubbat, mondta a gyerekfejét fogja és nem érti miért nem indul be.Ja és a C1111.Na most azt mondta , hogy előbb megszülök mint 20-a az tuti, de hogy mikor arról fogalma sincs.Egy hét múlva kell visszamennem nst-re ha egyben leszek még.

Látom nem szült senki ez idő alatt meg.Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket.Nem volt lelkierőm visszaolvasni bocsi.
Na most eszek v.mit és dögledezek egyet.

Ja és úgy bocsátottak el, hogy éljek házaséletet és akkor hamar mehetek is szülni.
NA JA APA SOKKOT KAPOTT MIKOR VASÁRNAP ELKEZDŐDÖTT EZ AZ EGÉSZ!!!!ÖRÜLÖK MAJD NEKI, HA MÁJUSBAN HOZZÁM NYÚL MAJD!

:roll: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
gabka7926

gabka:

üdv otthol :lol: na és persze a teljesen nyitott,rövidült táborban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biztos ijesztő volt mikor észrevetted hogy ennyire vérzel......
a lényeg hogy jól vagytok.

ildi:

én is napi 3 flectorral tudok csak felkeni a miki első pár napján,nagyon durván tudok görcsölni.
de megnyugtatlak,amikor Patrikkal vajúdtam,aztmondtam hogy inkább mensizek minden nap csak ne fájjon ennyire.nagyon erősen fáj az ember hasa,azért mégis egy 3 kilós kis testet kell kipréselnie a méhednek és nem pár deci vért(bocs)
szóval nyugi,észre fogod venni ha menni kell.

teca:

????????

Kép
Kép
ettike

Megjöttünk a CTG-ről. Nincsenek méhösszehúzódásaim, és Luca szívecskéje is szépen ver.
Megkaptam az utolsó laboreredményeket: minden rendben van, az összes értékem negatív.
Orvos is megvizsgált, azt mondta, hogy 1 hétig még biztosan nem szülünk, "magasan van még a méhszáj". Ezt még így nem is hallottam.
Jövő csütörtökön kell mennem újra CTG-re, és a dokihoz is.
Találkoztunk a szülésznővel, mindkettőnknek szimpatikus volt, úgy hogy "megfogadjuk".

Szóval, úgy néz ki, hogy Luca egy pontos kiscsaj, és akkor fog csak előjönni, amikor itt vannak az ideje.

:)

Kép
gesztenye74

én is megjöttem. Sajnos Balázs szíve eléggé vert. Alapban most ugye nem volt időpontom NST-re, de be kellett mennem soron kívül, mert nagyon vert. Doki szerint is eléggé, de mondta semmi baj nincs. Keményedés nagyon halovány, egy erősebb 20as volt. Megrövidült, de zárt nyakcsatorna. Görcsökre, keményedésre annyit mondott, főpróbázunk. :) Placenta épsége: I. Bemenetre nyomva koponya tapintható. Levették a kókuszt.

BPD:92mm
AC:310mm
FL: 71mm
2814gr
48cm

Doki szerint maradunk az április 29ben, de a természet dönt.

Ha a méh felső részénél azt az értéket írta,h: px/2 az micsoda? Múltkor 4/k, azt értem, h köldök felett 4cm. Valaki tud segíteni?
hát ennyi történt.

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

NST tökéletes, alsó görbe, nem görbe, hanem egyenes.
Csak volt ma 2körmözésem, sőt hívtak közben 2en, így lesz holnap és szombat is. Húsvétra megy a zsongás. A lábam meg csak püffed, már a talpam is feszül. Csak jöv.7 kedden kell mennem NST-re megint.

Aki még egyben van:
http://www.kistigrisklub.hu/site.php?in ... &hirId=490

Akit meg én érdeklek:
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135

Szilvi a pocak lecsúszással én is így vagyok, valamikor tényleg lent van, aztán megint fent.

Demetnik én az elején voltam így,hogy minden pisilésnél kivoltam száradva, ittam és kezdhettem elölről szinte, de én vittem be a szobába egy műanyagtálban vizet, benne sót, és most nem száradok ki úgy. Na meg a tea nekem is estére marad néha…

Ica tessék meggyógyulni!!

Olyan jól esik, mikor lejjebb érek az olvasással és látom, hogy hiányoltatok már.
Volt, hogy a barátnőm szólt MSN-en, hogy már hiányoltok!

Gabka nem vagy semmi! Apa nem kapott infarktust a vérfürdőtől?
Na jó, ez a köv. mondatod, már kérdeznem sem kell 
Nem kaptad meg az sms-t, amit szülinapodon küldtem?

Bogyó a te babód sem kicsi, mint az enyém.

kocska

Gyógyulok, gyógyulok, de most nézek ki legcarabbul, taknyászok, köhögök, berekedtem, de legalább tisztul!!! A sok méz meg gyógytea szakítja fel végre a cuccot. 1-2 nap, és rendben leszek sztem. Muszáj, fogy az idő, nem érek rá ilyesmire :D :D :D

icamica

Sziasztok!!!

Még mindig egyben vagyok... :? :? :?

Olyan jó idő volt egész nap kint voltam és napoztattam a pocakom hátha csak a jó időt várta... hát ezek szerint nem
Gabka szerintem én helyből szívbajt kaptam volna...

Na megyek fekszek ma kimaradt a délutáni alvás :roll: :roll: :D :D

tecaaa

Estére már sehogy sem jó. Egyszerűen képtelen vagyok ülni. Csak az oldalfekvés megy egy darabig, de akkor meg elalszom.

Azt hiszem, hogy most is ez lesz, úgy hogy megyek is fogat mosni.

Jó éjszakát!

Kép
gesztenye74

Kocska: megkaptam az sms-t csak annyian küldtek, hogy el is felejtettem.

Na délután aludtam majdnem 2 órát de most is álmos vagyok úgyhogy megyek is lefekszem.

jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
gabka7926

Hoxán igyekszünk felzárkózni,bár jól lemaradtunk.De tegnap is,ma is egy baba!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSS ÉN vagyok a következőőőőőő!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Gabka nem gond. Legalább bánkódni sem értél rá :D

Én most sütöttem sajtos muffint,mert nincs itthon kenyér, főzni meg rohadt vagyok napok óta, és nemsoká jön vendégünk hosszú útról,hozza az óriás plüss macink és a pihiszéket.

kocska

Sziasztok!

Híreket hoztam !

Cat Marci babája megszületett. Bővebben még nem tudok semmit, csak este 7 körül indultak a kórházba, és 1 órája már megvolt Marci! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép
asiye

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: