A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Szerintem is jobb a rendszeres fájás. A víznek az is a szerepe lenne, hogy síkosítsa, megkönnyítse a kijövetelt. Ha egy nappal korábban folydogál el, ezt a szerepet nem nagyon tölti be- de ez a privát véleményem.
Úgy tudom, ha csak szivárog, attól nem esik előre a köldökzsinor, csak akkor, ha egyszerre "kiömlik". Nekem eddig mindkettő burokrepesztéses volt, úgyhogy nincs túl nagy tapasztalatom a spontán "özönvízek" terén :roll:

Kép
kangu

ladmon! Előre bocsájtom nem szeretnék okoska lenni de én úgy tudom,hogy csak akkor kell fekvésbe vágnod magad ha a víz szó szerint ömlik ki zúdúl....ha "csak "szivárog akkor nem kell.Mert az előbbinél alul még a utóbbinál fent reped meg a burok..

Kép
zümis

Sziasztok!

Voltam ma CTG-n, levették a kenetet... majd jövőhéten kiderül, hogy csatlakozok és is a streptococcusosok táborába... A doki szerint a baba fejjel lefele van, de nem tudom, hogy ezt UH nélkül, hogy tudta megállapítani :oops: (a terhesgondozós hölgy is azt mondta, hogy fejjel lefele van mert a szívhangot lent találta meg és oda is tette a tappancsot) ... szóval én még hitetlen vagyok... majd hiszem ha látom... de UH-ra csak 2 hét múlva kell mennem és addig megesz a kíváncsiság, hogy valóban fejjel lefele van?

Köszi mindenkinek aki szorított nekem megfordulás ügyben!

A kérdésem a következő lenne: Nekem csak CTG-t csináltak és NST-t nem... és ezt elfelejtettem megkérdezni a terhesgondozóban, hogy miért... vagy NST-t hányadik terhességi héttől néznek? Bocsi, hogy ilyet kérdezek, de a lányomnál csak CTG volt és kész...

MAGZATVÍZ: A lányom születésénél arra ébredtem, hogy elfolyt a magzatíz... lezuhanyoztam és mentünk a kórházba... 11 órás száraz szülés volt :oops:

Kép

Kép

Kép
millye

Lehet h már csak nekem van faros babám? :? :)

Köszi mindenkinek, a keményedés elmúlt, viszont ma annyira
fáj a hátam, h alig tudok leülni, felkelni, v bármit... :roll:
Remélem ez nem marad így, mert akkor követelni fogom a jövő heti császárt, bár a 2-a sincs olyan messze... :shock: :lol:

Verus örülök, h jobban vagy! :)

Kép

Kép
gjéti

37. hétbe léptem énis :shock: :D

Kép

Kép
gjéti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ricsibaba 2009.10.17 22:50-kor.
ricsibaba

sziasztok!

Csajok segitenétek nekem!

Hányingerem van..35hetes terhes vagyok...és a neten csak annyit találtam erröl ha utolsó idökbe hányinger jelentkezik keressem fel kezelöorvosomat.De most jön a hétvége..nem érem utól.
Bajlehet a hányinger?Ki mit hallodt róla?
Most teljesen félek...babámal lehet valami?
NE nézzetek hülyének de én most félek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.23 10:17-kor.
Vendég

Zsancy: Nem vagyok egy szakértő, de a hányinger szerintem attól is lehet, hogy nyomogatja a Babó a gyomrodat. Sokunkkal előfordult. Nyugi, biztosan nincs semmi baj, pihenj le, feküdözz, biztos jobb lesz!!! Jobbulást! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif: Szuper, hogy jobban vagy és Efe is marad még! További jobbulást!!! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Elif: Szuper, hogy jobban vagy és Efe is marad még! További jobbulást!!! :)

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Millye: Nálam is mindig csak ctg van... Állítólag fájásmérőt is felraknak, ha épp fájásaim vannak, de én még nem kértem eddig. Úgyis fogom érezni, ha majd igazán fáj. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Köszönöm a tanácsokat...

Azért is van bennem ennyi félelem mert,én olvasom ti otthon mennyi vizsgálatra jártok.
Nekem múlt héten volt az utolsó terhes gondozásom,febb.11-én megyek a szülésznöhöz...és ennyi.
Tele vagyok parával.
Igaz a vizsgálaton jó volt a szivmüködés,nem volt semmi bacink,baba jól van...szépen nödögél
De még is aggodom ,hogy ti hetente jártok mindenféle vizsgálatra...itt meg már semmi sincs :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
zsancy

julcsi-79: Lehet, hogy ez kórházfüggő is? Volt olyan kismama aki két tappancsot kapott... lehet, hogy jövőhéten megkérdezem, hogy náluk hogy működik... :? Mindenesetre köszi!

Kép

Kép

Kép
millye

Magzatvízelfolyás: Nekem azt mondta a szülésznő, ha elfolyik, akkor 2 órán belül érjünk be a kórházba! :roll:

Babanyul: Nagyon szép lett Szoni baba szobája!

Andabella: Szuper a babakocsi, és nagyon csini kismama vagy! :lol:
Jó utat Nektek, vigyázzatok Magatokra!

Millye: Tapintás alapján is meg tudja mondani az orvos, hogy hogy helyezkedik el a baba, mert nekem múlthéten amikor vizsgált, közbe tapogatta a hasam, akkor mondta, hogy nagyon lent van a feje! És csak utána néztük meg uh-val is!

Gjéti: Remélem a hátfájásod is elmúlik! Nekem a kocsiba fájdult meg nagyon a hátam, de szerencsére már elmúlt!

Ricsibaba: Nálam ugyanez a helyzet, mióta nem szedem a magnéziumot, szinte alig keményedek! Lehet hogy a Bencusok megtréfálnak minket!? :lol:

Zsancy: Nyugodj meg, tuti hogy nincs semmi gond! Szerintem a gyomrodat nagyon felnyomta a baba, és azért van hányingered! Vagy lehet savtól is!
zsu83

Én is két tappancsot kapok mindig! :roll:
zsu83

Sziasztok!

A magzatvíz miatt én is parázok, de én azért, mert a barátnőmnek olyan lassan folyt el, hogy mire szülni ment, nem maradt neki. És mivel a fájások mellett nem tágult, végül császározták. :?

Ladmon: Ezen a héten rám is rám tört a farkaséhség, még a jóslófájások alatt is eszem :? Szerintetek ez normális? Amúgy nekem is nagyon fáj a deréktájékom, mint Gjétinek. Már ott tartok, hogy alig bírom levinni a szemetet, meg felkelni az ágyból. A jóslófájásaim is inkább keresztcsonti fájdalmakkal járnak (ez is hullámokban jön, ezért gondolom, hogy az). :shock:

Crocus
Kép

Kép
crocus

Ezt most találtam, de lehet, hogy már olvastátok:
http://www.kismamablog.hu/szules/a-szul ... anak-jelei

Crocus
Kép

Kép
crocus

Zsancy, szerintem se ijedj meg, nekem is sokszor van hányingerem,
ha Oli piszkál. :lol:

Kép

Kép
gjéti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 15:13-kor.
Vendég

Babanyul, már nem kell sokat várni a kicsi lányra! :lol:
zsu83

zümis: én is úgy tudom, hogy az özönvíz esete lehet veszélyesebb, de persze én csak laikus vagyok. De akkor sem akarom bárhol eldobni magam! :D
Persze butaság ezen filózgatnom, úgyis úgy jön ki, ahogyan akar!

Viszont: ti véditek valamivel az ágyat az ilyen alkalomra felkészülve?
Mert nekünk tök új matracunk van és asszem sajnálnám, ha gyorsan tönkre is vágnám mindenféle árvizekkel! :)

millye: nyugi! Igaz, hogy zsu már írta, de én is megerősíteni tudom a dokitapit. Nekem is nyomot kettőt és bejelentette, hogy ez itt lent egy koponya. És csak után UH-zott!

crocus: én a zababulit azzal ideologizáltam meg, hogy biztosan a nagyon csodálatos szervezetem felkészül a szülésre és ehhez energiára és tápanyagra van szüksége! Ezért kell ennem! Elég megnyugtató elmélet, nem? :D

Ja és képzeljétek, engem nem szűrnek streptococcusra! Jövő héten meg már hiába próbálom kitaposni, az eredmény tuti minimum 2 hét, szóval....
Úgyhogy Zsancy, nyugi, nálunk sem egységesek a vizsgálatok, talán csak az a stabil, hogy az uccsó hetekben heti egy doki befigyel.

Julcsi: engem pl. csak a 37. héten küldtek először mindkettő vizsgálatra (NST/CTG), de legközelebb érdeklődd meg! Én elképzelhetőnek tartom, hogy csak később néznek méhtevékenységet, hiszen látod, hogy az elsőn általában mindenkinek pang a görbéje! :D

Áááá, csak nem úsztam meg: az Aktívban láttam az óriásbabát! Húha!!

ladmon

Helló Csajok!

Vagyok én is, csak az utóbbi 1-2 nap rohangálással telt, így már nem volt erőm bekapcsolni a gépet itthon ...

Az utolsó vizsgám meglett, nagyon örülök neki!!!

Egyik este már én is azt hittem, hogy mindjárt indulunk a kórházba, de csak jóslófájások jöttek szépen hullámokban, mert kb. 1 óra alatt elmúltak, és szunyókáltam tovább. :D

Azóta meg semmi komoly. Tegnap voltunk dokinál, és a méhszáj zárt, úgyhogy azt mondta, hogy a héten biztos nem szülünk.

Jövő héten UH, kíváncsi vagyok mekkora a törpi, és milyen súlyt becsülnek neki!

Ladmon: a fejméreten én is parázok, nálunk a 35. héten mértek 92 mm-t. :?

Örülök, hogy mindenki nagyjából jól van, már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kinél jön a következő baba!!! :D

Szép hétvégét mindenkinek!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Ladmon, Zsu: hát igen vicces a férjecském. Vendégek elmentek, jó pár órát ültem egy helyben, a lábam felpolcoltam, de a fenekm szétment. Amúgy is napok óta azt érzem hogy a fenékcsontom vagy valami ott az alvégen feszül. Talán kismanó csinálja a helyet lefele? Vagy kitudja.

Kép
budabo

Amy, írtam privit a találkáról... :lol:

Vera: Köszi a támogató szavakat az otthonszüléssel kapcsolatban.
Ma voltunk a gyerekorvosnál, hát...Meglátta Édesapa méreteit(mármint a magasságát :wink: ) és attól kezdve csak jajgatni tudott, hogy téraránytalanság, meg 3100 gr feletti baba nem biztos, h kifér rajtam, végül úgy nyugodott meg kissé, h többször is elmondtuk, ha bármi baj lenne, nem késlekedünk, zokszó és az otthonszüléshez való görcsös ragaszkodás nélkül indulunk a kórházba. Én arra gondolok, h bármennyire is azt hangsúlyozza, h így meg úgy félti a babát, meg engem,igazából önmagát félti,ez lehet esetleg valami presztizs-dolog a környék dokijai között, vagy szerinte ezzel veszélyezteti az állását, ilyesmi. Szertintem az megnyugtatná, ha bemennénk a születésházba, így nem az ő területén történne esetlegesen a baj (ami persze nem fog megtörténni, mélységesen remélem!). Végül is belegondolva neki is igaza van, az ő szemszögéből. Párom is jobban szeretné, ha bent leennénk a városban. Én sem zárkózom el ez elől. De kényes az indulás időpontja, mert nekünk nem lévén autónk, időben kell észlelenem, h ez már a szülés, mert idő, amíg kiér ide valaki Pestről.

Eszter, remélem, jól telik az estéd. Én is mondtam itthon, h a férjek sorozatban viszik el a kedvesüket egy utolsó kettesben töltött vacsira, khm, khm. Hátha veszi az adást :roll:

Zsancy: Légyszi nyugodj meg, nincs baj, jöhet a hétvége nyugodtan, töltsétek Apával kellemesen, aggódás-mentesen.

Hajni, merre vagy???

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Gerendai Zsuzsi: Én nem értem ezt egészen... Nem úgy volt, hogy eleve Születésházban szültök? Akkor most nem az az alapeset, hogy bementek? És mekkorára mérték a Kicsit, 3100 gramm felett lesz, nem?

Ladmon: Már három ctg volt, és ez már a 38. hét. :shock: De igazad van, rákérdezek legközelebb.

Zsufi: Gratulálok a vizsgáidhoz!!!

Mi is spontán elmentünk moziba és vacsizni. :) Nem kellett nyomást gyakorolnom, magától találta ki. :) Nagyon jó volt. Lehet, hogy a Bogyó bírja a hangos hangokat, moziban végig úgy mocorgott, mintha egyszerre három oldalon szeretett volna kijönni. :shock: :D Pedig amúgy nagyon csöndeske mostanában. A vacsi alatt pedig azt néztük, hogy a hasam asszimetrikus teljesen, jobb oldalt kitüremkedik a popó, lábacska, bal oldal meg teljesn belapulva. :lol: :shock: Úgy röhögtünk, hogy mit csinál ez a gyerek... Azt cska később vettük észre, hogy a szomszéd asztal is rajtunk vigyorog. :)

Jó éjt Lányok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Jó reggelt!

Ladmon: Mi vettünk a gyerekmatracra matracvédőt, ami állítólag felszívja a nedvességet, és ezt most betettem az én matracom alá, fenékmagasságba. Én is sajnálnám az egyéves matracunkat!

Én úgy tudom, hogy a CTG és az NST egymásnak alternatívái, ha az egyiket csinálják, akkor a másikat nem. Ez szerintem azon múlik, hogy melyikből hány db van az adott kórházban.

Crocus
Kép

Kép
crocus

Jó reggelt Lányok!

Nagyon szép idő van nálunk, süt a napocska! :lol: 8)

Ladmon: Most hogy így írod én is sajnálnám a matracunkat, ki kéne találni valami árvízvédelmi megoldást! :roll: :D
Óriásbébi nálam is kipipálva :lol: , háááááááááát.......

Zsufi: Gratula a vizsgához! :)

Bogi: Lehet hogy megy lefele Füge baba feje! :)

Julcsi: Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat! :)
zsu83

Zsu: Neked is jó reggelt. Én is tök happy vagyok a napocskától, apával még boltba is elsétáltunk újságért. Most meg nagyon aktívnak érzem magam, úgyhogy némi netezés után, mosás...stb aztán torna, aztán kajcsi receptet nézek holnapra. Ennyit tesz a napsütés mert amúgy hajnali 3-kor keltünk,5-ig tv aztán szunya 8-ig. De akkor is jól érezzük magunkat :D Hát nagyon remélem hogy Füge azért készülődik kifele, mert éjjel felspanoltam magam, hogy remélem nem hordom túl nagyon, nem kell befeküdni, nem kell indítani. Mondom én a csajosnak hogy oké még egy hét aztán történjen valami. Hál Istennek megint kirúgja a ház oldalát, ugyanis volt egy kicsit lustibb napja.
Bencus hogy van? Férjed? Én is kedvet kaptam a vacsizáshoz, majd célozgatok apának, hátha veszi a lapot.

Kép
budabo

Bogi, mi is sétálni készülünk nemsokára! Főznőm nem kell, maradt tegnapról krumplis tészta, holnapra meg csirkepörköltet tervezek!
Ma délután pedig kókuszgolyót csinálok, mert már egész héten terveztem! :)
Ne aggódj, szerintem Füge baba se várja meg a kiírt időpontot!
A szülésznőm szerint nálunk a málnalevéltea, meg a homeós bogyók már segítettek, mert megrövidült a méhnyak, felpuhult a méhszáj! Szerintem nálad is be fognak indulni a folyamatok! :wink:
Bencussal is minden ok, éjszaka jól szétrúgta az oldalamat, éjszaka én is 3-kor keltem! Férjem simogatta a hasamat, hátha lenyugszik Bencus, tartott is a nyugalom vagy fél órát! :?
Mi is kb. 5 körül aludtunk vissza! :)
Férjem köszi elég jól van már, de majd még meg arra a vizsgálatra!
Mi úgy néz ki hétfőn megyünk vacsizni! :)
zsu83

zsu: Jó sétát, jó kókuszgolyót. Nekem is holnap kell főznöm, ma meg még nálunk is maradék. Nekem a dokinő nem mondja hogy bármi jele lenne, pedig én még korábban kezdtem a teát és a homeot is. :(. Nagyon bízom benne hogy igazad lesz. Férjemnek célogzattam a vacsival, de a hülye hormonok...megint piszkált én meg jól elsírtam magam. NA majd elmúlik, most itt mosogat, kaját melegít. Nyalizik...Ja nekem nem ébred fel ha én felkelek hajnalban, alszik tovább mint a bunda :(

Kép
budabo

Julcsi: ne aggódj, én tegnap úgy benéztem a vonalzódat, hogy 35 hetesnek láttalak rajta.... Ezért írtam azt az NST-re... Kicsit hülyülök csak! :D

Vacsizni mi szerintem nem megyünk, mert a 9/2. évfordulónk (9. évforduló és 2. házassági) február 25-én lesz és akkor, ha törik, ha szakad, ha zombi is leszek addigra, mi bizony eltöltjük a szokásos ebédünket/vacsinkat valahol. (Persze gondolom nagyon romantikus kajabelapátolás lesz belőle, hogy rohanhassunk haza, de a tervek akkor is ezek!)

Amúgy meg tavaly úgy emlékszem, hogy február elején volt a torkos csütörtök! Hátha idén is lesz és még egyben megérem! Na akkor tuti megyünk!

Zsu: melyik homeós bogyót szeded és milyen arányban? Biztosan már leírtad, meg van a közösben is tudom infó, de nekem konkrétum kéne.
(Én Caulophyllumot (C15) és Cimicifugát (C15) gondoltam 2*5-öt.)
A tavalyi műtétem miatt asszem lesz gondom a tágulással, szóval most találtam el, hogy hátha még nem késő nekiesnem a szedésének.

ladmon

ladmon: a cimcifugára nekem azt mondta a szülésznő hogy akkor kell ha beindulnak a fájások, a másikat szedem én is.Jövő héttől már heti 3*5 golyót. Zsu is ugyanezeket, egy kórház :D

Kép
budabo

csacska vagyok, heti 4 :oops:

Kép
budabo

Bogi: Séta megvolt, kókuszgolyó elmaradt! :oops:
De csak azért mert beültünk egy cukrászdába, és teletömtem magam sütivel! :P :)
Azért remélem, hogy összejön a vacsi!
Az én férjem mostanába nagyon éberen alszik, mindig felébred, ha felkapcsolom a villanyt! Ilyenkor mindig segít ha tud, ha valami nyűgöm van éppen! :?

Ladmon: Bogi már látom leírta az infókat, a homeós bogyókról! Málnalevél teát is iszod?
zsu83

zsu: nálad elmaradt a kókuszgolyó én viszont megkívántam a kókuszterkercset és csináltam :D . Amúgy egészségedre a sütihez, Lacus is mondta hogy inkább hozott volna holnap miért álltam neki csinálni. Dehát az más amit én csinálok. Amúgy is ma ilyen tevős napom van. Átpakoltam Füge szobájában a ruhákat, szagelszívót takarítottam, gáztűzhelyet, táskát mostam, tükröt suvickoltam...nem tom mér :oops: .

Kép
budabo

Bogi: Köszi! :D A kókusztekercs is nagyon finom, én a két ünnep között csináltam!
Nekem múlt hétvégén volt ilyen takarítós napom, meg se akartam állni! :) Ma csak a fürdőszobát takarítottam!

Többiek merre vagytok? :)
zsu83

A málnalevél már fut naponta, de a többi infót köszi!

Tényleg eltűnt mindenki!

ladmon

Olyan sokat beszéltetek a kókuszgolyóról hogy megkívántam de odáig nem jutottam el,hogy el is készítsem....De a lányom barát nőzni
volt és mit küldtek...na mit.....kókuszgolyót.
Megyek is tömök a pofimba 1-2 öt... :) jól megy a dobostorta mellé :oops: :oops: Ma ünnepeltük Zsó 3.-ik szülinapját...igaz csak holnap lesz hivatalosan..de nem bírtunk magunkkal.......Rosszabbak vagyunk mint a gyerekek.
:oops: :oops:

Kép
zümis

Sziasztok!

Tegnap pocsék volt a hangulatom :( , de a délután és este elfogyasztott krémes és képviselőfánk egy picit segített rajta :oops: .

Ma olyan szép idő volt, jobb is volt a kedvem, sétáltunk mi is egy kicsit. Sokat nem tudok, mert 3 napja eléggé fáj a keresztcsontom járás közben :? .
(azóta iszom a málnalevél teát, lehet összefüggés?) Egész tűrhető az íze.
Megint tombolt bennem a fészekrakás :lol: . Megágyaztam Alexnek, sterilizáltam mindent.

Zümis: boldog szülinapot kívánok Zsónak!
kreiszi

Zümis: micsoda mázlista vagy :D

Ladmon: azért én néha bűnözök a teával és nádcukrot vagy édesítőt vagy mézet rakok bele. Nagy ritkán :oops:

kreiszi: fel a fejjel, nem depizz és senki se!! Ja szerintem nincs összefüggés a málnalevél tea és fájdalom között.

HELP: egy kaja kérdés: szokott valaki brokkoli vagy gomba fasírtot csinálni?????????? megosztanátok????????

Kép
budabo

HELP: egy kaja kérdés: szokott valaki brokkoli vagy gomba fasírtot csinálni?????????? megosztanátok????????

Inkább így, hátha valakinek feltűnik :D

Kép
budabo

Jó estét Lányok!

Látom itten páran jól ellevelezgettetek.... :) A többiek remélem sétáltak, nem szültek. :) Mi sétáltunk és családot látogattunk.

Asszem mázlista vagyok Csajok, én csak ezen a héten kezdtem el érezni, hogy nagyon nehezedem... De most napról napra jobban. Tegnap egy ideig légszomjam is volt, az nem volt ám valami kellemes. :? No mindegy, két hét, azt már fél lábon.:wink:

Crocus:
Nálad akkor jövő héten derül ki, hogy biztosan fejvégű-e a Baba?

Ricsibaba, Háfi: császár időpontotok van már? Háfi, mi még találkozhatunk a kürházban, ha picit előrébb hozzák Neked az időpontot. :wink:

Andus: Ma jobb napod van?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Na még itten vagyok...egyben... Gyermekemnek megadtam a szükséges jelszót ha van valami majd ö közvetit. Egyre jobban parázok volt kint a védönö és azt mondta nagyon lent van a pocakom :oops: :oops: Mikor a doki UH-nézte kedden a kimanót akkor egészen le kelet vinnie a vizsgálo fejet. És mostanába olyan érzésem van hogy és most nem mosolyog ki senki :shock: remélem jól irom hogy a szemérem csont környékén érzem a mozgás. A császárosoknak irom hogy a seb alatt matat fura egy érzés.Ja és a legjobb hir doktor bácsim ragaszkodik a természetes szüléshez. :roll: Szerinte simán megszülöm mondtam neki nagyon becsülöm a belém vettet hitét.
Baba méretek kedd UH.Mit szóltok??
BPD:90 mm
FL:73 mm
A sulyt nem mondta.
Két napja fáj a fogam.... :shock:
Na elég volt belölem
Rita

Kép
háfi

Sziasztok lányok.
Belestem, hogy hátha felvidítotok.. Julcsi kérdésén, miszerint jobb napom volt-e ma, vigyorogtam egyet..
Csak annyit mondok, hogy nem. De nem mesélem el, csak ha nagyon kértek,mert mindig csak panaszkodok... de volt ma minden, benne egy balul sikerült néptáncos fellépéssel és egy anyóssal való összeveszéssel körítve, de egy jó félórás sírógörcs keretében az imént tettem túl magam rajta......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.01.24 20:34-kor.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Kreiszi: Hogy Te milyen rendes vagy!!!! :) Ma jobb kedved van, mert sütött a nap, igaz? :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Julcsi: bizony a napocskának nagyon örültem ma! Zavarba hozol :oops: .

Andus: gyere, mesélj! Attól megkönnyebbülsz!
kreiszi

Andus: Jaj, sajnálom! :( Meséld el!

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Megjöttem. :)
A barátnőmnek ma van a szülinapja, náluk voltam ebédelni,
meg egészen eddig. Kibabáztam magam, fürdettem, altatta, etettem,
meg minden. (már amennyire Oli hagyott persze... :lol: )
A kicsi ma 4 hónapos, nagyon édi, alig várom már h Olival menjünk hozzájuk, vagy ők jöjjenek hozzánk. :D

Nagyon jól telt a napom, de elfáradtam, a hátam még mindig fáj,
most megyek aludni...

Kép

Kép
gjéti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: