A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Csöre, Bébé Confort Pack Streety Oxigen Red lett a befutó. A kerekei az egyetlenek, amivel nem vagyun kibékülve, de tökéletes nem volt, és most abban bízunk, hogy a sima bp-i járdákat bírni fogja. Nem tervezünk vele sem futni, sem aszfaltozatlan úton közlekedni. Ha kirándulni megyünk, akkor meg kenguruzunk.

Anyakönyvi: nem kell érte fizetni, ha babaszületés miatt kéred. Nekem azt is mondták, hogy ha abba a kerületben szülnék, ahol a házasság köttetett, akkor nem is kellene kérnem.

Bölcsességfogat nem irigylem.

Mindenkinek kitartást, és kicsit melegebb napokat!

Kép
petne

Andrea! biztos ez a hideg is okozza a depit! Próbáld most már körülvenni magad szép dolgokkal és meglátod elmúlik!
És ez az időszak már tényleg olyan türelmetlen, ezzel nem vagy egyedül! Lehet egy pár hét múlva elmúlik ez a türelmetlenség:)

Csöre! végül is nem kő, hanem cserép. Bontott régi hódfarkú cserép van levágva téglalap alakúra és felcsiszolva és az van lerakva. Oylan, mintha téglák lennének. Mivel nem mázas a felülete ezrét át kell lakkozni majd, hogy fényes legyen meg ne poroljon meg könnyű legyen feltörölni. Utána úgy lehet kezelni, mint a csempét, csak ez szép rusztikus hatású pont megy a lakásunkhoz.

Rita! lehet ilyenkor születési helynek azt írják be ahol utána kórházban ellátnak.

Kata! gyorsan kopogd le, hogy nem kell érte fizetni! Ki tudja kis országunkban bármi megeshet és még ez is illetékköteles lehet....
katuska79

Petne! biztos bírni fogja, úgysem fogsz vele eszeveszetten száguldozni a kátyúkon, macskakövön:)
katuska79

Andrea: egyél csokit... én szombaton voltam tiszta hiszti, de én ugye nem ehetek csokit :? az tutira segít :) meg a meleg, a kellemes, pirosas fények :) És igen, szerintem is mindannyian egyre türelmetlenebbül várjuk, hogy elteljen ez a pár hét :wink:

Katuska: hű, az biztos nagyon szép :) igen, igényli a lakkot, mert elég porózus a felülete egyébként... mi a tetőn valami impregnálóval kezeltük (vagy csak akartuk? ezt sose nem tudom), hogy ne legyen mohás annyira...

Petne: ez a szín nagyon jó választás volt, nagyon tetszik :) a kereke valóban nem túl nagy, de ha csak vároba tervezed, akkor tökéletes lesz :)

Csak nem azt írtam pár bejegyzéssel ezelőtt, hogy Saci nyugodt? Visszaszívom :D felfelé feszít a drága :)

Csöre
csöre74

Gyermekes anyukák! Ma láttam a Lidle-ben egy jópofa dolgot. 2009-es naptár, minden napnál színező. Nem túl nagy alakú, de jó vaskos és 690 FT. Lehet, hogy én is beszerzem, már csak a színező miatt, igaz még legalább 2 évig nem kell majd :)
magdolnasz

Képzeljétek! Voltam a körzetinél! Kell beutaló reumatológiára, mert a nődoki azt mondta, hogy ő nem hivatott eldönteni, hogy gerincsérvvel szülhetek-e természetes úton, hiszen ő nem tudja, milyen állapotban van a gerincem, ezért szakorvosnak kéne erről véleményt mondania. Azt hiszem, ebben teljesen igaza van.
De hogy kap a "szegény beteg" időpontot reumatológiára????
Csak egy lehetséges módon: odamegy a kartonozóhoz délre, igaz, csak fél kettőtől osztanak sorszámot, de ha benne akarok lenni az első 20-ban (csak azok kapnak időpontot), akkor menjek oda már délre!!!!!! Másfél órát fogok állni csak azért, hogy fél kettőkor benne lehessek az első 20-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát.... nem lett jó kedvem, az biztos! Egyszerűen felháborító!!!!!!

Kép
jandrea

Andrea: ez kritikán aluli :evil: miért nem lehet telefonon időpontot kérni? Anyósnak ráadásul - szintén reumatológiára, de Ajkán - 3 hónapra adtak időpontot :evil: de feltételezem, ha be kell bumlizni, és sorbanállni, akkor még aznapra megkapod az időpontot, ugye?

Csöre
csöre74

csöre: remélem, hogy még aznapra!!!!
Természetesen "lehet" telefonon is, csak éppen lehetetlen!!!!!
Valahogy úgy van, hogy egy héten kétszer 8-9-ig lehet időpontot kérni, akkor osztanak az aznapot követő 2 hétre. Ekkor is érvényes az "első 20 szabály". Na már most én természetesen ezt már megpróbáltam, mondanom sem kell, hogy vagy foglalt, vagy fel sem veszik, de még a központ sem, nemhogy a kartonozó. Tehát ha még szülésig be akarok jutni valahogy, akkor nincs más választásom, mint másfél órát várni. És természetesen melyik rendelést szünetetnék meg a közelünkben lévő kirendeltségen, ha nem a reumatológiát, ami köztudottan az egyik legforgalmasabb szakrendelés.
Na jól kidühöngtem magam! Bocsi!!!!

Kép
jandrea

Jandra: ez tényleg nem állapot! :evil: Jó hogy nem majd jövő márciusra kapsz időpontot, mert Csöréhez hasonlóan én is ezeket hallom a reumatológiákról....
Ha gondolod, megpróbálok kicsit körbenézni Neked, mert ugye én klinikai gyógyszervizsgálatokkal dolgozom, így ismerek csomó dokit, mondjuk reumatológusokkal a kolleganőm dolgozik, de megkérdezhetem, hogy esetleg nem tudna-e segíteni...Talán sikerülne időpontot kapni. Mondjuk ami tuti pesti, az a Margit Kórház, ahol ő dolgozik dokival...Rákérdezek, hogy szerinte mennyire esélytelen így belevágni. Persze, lehet, hogy ő a magánjában fogadna, de legalább fogadnának!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Már megint jól lemaradtam, de látom mindenki jól van. :)
Hó esett másoknál is, pocakok nőnek, kismamák gyönyörűek, gyerkőcök szintén (és milyen ügyesek, hogy már biliznek). :)

Mi is jól vagyunk. :) Csak kicsit lusta vagyok, ezért maradok le folyamatosan. :(
Vendég

Picuranyu: örülök, hogy jól vagytok, a lustaság meg fél egészség! :wink: Én ma is szundiztam délután :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

köszönöm szépen a bíztatást a költözéssel kapcsolatban.
A legrosszabb az egészben az, hogy ma bármit csináltam bekeményedett a hasam, de azért sikerült pihennem is. Uh-ra meg el kellett menni, akkor is keménykedett, de most már minden rendben.

Szóval UH:
BPD: 84mm
AC 266 mm
FL: 62mm

Szinte napra pontosan akkora amekkorának lennie kell. A feje és a combja szerint ma 31+6 napos. A pocak átmérője szerint még mindíg egy teljes héttel nagyobb, hát jól meghízlalom a drágámat. :lol:
Becsült súly: 1810 gr.

A 4D-s UH ról képeket majd valószínüleg csak holnap dobok fel, mert este kapom meg email-on. (nagynénémnél van)

Házasági anyakönyvi kivonat: az anyakönyvvezetőnk azt mondta, hogy szülés előtt egy hónappal állítja ki nekem, és el is postázza (50km-t nem fogok ezért autózni, vagyis oda vissza 100) :(
Ne szülessen hamarabb, de mégis mi van, ha hamarabb jön. Agyrém!
Majd holnap teszek megint egy próbát.

Kép
Kép
cs_erika

Andrea! ez nagyon durva....ezt a házidokidnak is tudnia kellett volna bár Ő úgy van vele, hogy old meg. Remélem sikerül megoldani és még időben eljutsz a dokihoz!

Itt akkor pelyhekben hullik a hó, hogy apa lehozta Máténak a sílécet :shock:

Most meg itt ül drága gyermek, mutogat a képernyőre és ezerrel magyaráz valamit. Előadást tart nekem:)
katuska79

Erika! milyen édes is egy igazi kis pocakos baba!!!! hajrá növesszed csak!
katuska79

kata8110: :lol: Bizony-bizony! Mikor lustizzunk, ha nem addig míg a gyerkőcök a helyükön vannak? ;)

cs_erika: gratula a szép méretekhez! :)

katuska79: itt is hullik a hó, annyira szép. Legalábbis amíg nem volt sötét, az volt. ;)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, gyorsolvastam.
Fogorvos: nekem sincs pecsét. Az én fogdokim vidéken van, itt a helyi Mengelét viszont kihagynám. Utazni meg nem fogok, különben sincs semmi panaszom. De szerintem se nézik a pecséteket.

Vicces: holnap munkaalkalmassági vizsgálat. Nekem is. Erre a pár hétre? Remélem vérvétel nem lesz, a biztonság kedvéért viszem a laborleleteimet. engem ne szúrkáljanak.

Holnap jön egy lehetséges utód. Beül az óráimra. Baromira örülök. Minek kell ezzel stresszelni még engem, hogy egy vadidegen ott ül egész nap? Persze némelyik gyerek meg majd jócskán produkálja magát.

krisz78

Krisz: rutinróka tanárnéni, nem mondod, hogy zavar a közönség :D minden nap ott hallgat egy rakás gyerek :) de komolyan: nem azért ül be, hogy cikizzen :wink: szerintem ne aggódj miatta :)
Nekem múlt pénteken lett volna munkaalkalmassági, de éppen "sajnos" nem voltam bent :wink: nálunk az egésznek semmi értelme, nem vizsgálnak semmit.

Lustizóknak: hajrá :D ma én is tiszta alvóbaba lennék, ha hagynám :) csak tudom, ha leteszem a fejem, akkor nagyon sokáig ott marad :D

Erika: gratula a kislányodhoz :) tényleg szép méretek :)

Andrea: no komment :? csodás csapat...

Én lassan megyek a házidokihoz, de apukám azt mondta, hogy marha sokan vannak nála :? nagy öröm, ennyi beteg ember közé ilyen vírusos időszakban...(mintha nekem nem lenne sajátom :?)

A decemberieknél megint van egy baba :) meg egy útban :)

Csöre
csöre74

Bölcsességfog! Nekem 3 bölcsességfogam van kint, az egyik már 15 éve és még sose volt velük semmi gondom. Szerintem ez sem egyforma mindenkinél.

A decemberi babák sorra születnek meg: már 6-an babáznak! :D Remélem az én fiam vár még legalább 4 hetet, mert még sem a szobát, sem a korházi csomagot, semmit nem csináltunk meg!

Kata! Szerintem ehetsz szotyit, a feltörőset is, max, akinek sószegény diétát kell tartani annak nem ajánlják.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Magdolnasz! A házasságit ingyen kell kiadniuk, bár hallottam olyat akinél próbálkoztak, hogy fizessen érte!

Bartika! Nagyon szép pocak!

Kata! Ha ez megnyugtat: akinek van előzetes tapasztalata az sem tudja milyen lesz, mert minden szülés más!

Katuska! Megtaláltad az OTP-t? Állítólag a játszó mellett van az új épületben!
Leventének 4 rágója hiányzik még.
Álom: én ma éjszaka álmomban szültem. Éjszaka volt, senki nem volt velem, a gyerek meg pikk- pakk kipottyant én meg csak kiabáltam, hogy jöjjön már valaki, legalább a köldökzsinort vágja el! :?

Jandrea! Lehetnek jóslóid! Van akinek már korábban vannak, de általában a 36 hét után jellemző!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól.
Vacsizunk, utána jövök és visszaolvasok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Na jo feladatam a munkat mara, akarmi is tortenik, na de mi is tortenne....semmi. Kitakaritottam a lakas felet, meg maradt a masik fele meg a vasalas, ezt mind ebed idobe, most meg itt ulok munkaba mint egy hulla. Hat igen mit lehet csinalni.
Kepzeljetek ujabban alig tudok aludni, valahogy nem jon ram az almossag, ha meg igen akkor Attila mocorog, vagy savam van, vagy zsibbadnak a vegtagjaim. Olyan furcsa erzes ez a zsibbadas, azt hiszem valaki mar mondta, hogy neki is volt, vagy lehet csak azert van, mert mindig egy pozicioba kell aludnom, hogy nezavarjam a dragam. Az is meglehet, na de foleg az a furcsa, hogy az egesz terhesseg alatt alomszuszek voltam, most meg valahogy nem kivanom. Na nem is baj am:)
Erika: tenyleg minta gyerek a te kis babad.
Krisz: egyutt erzek utod ugyben, na de legalabb ez azt jelenti, hogy meg van az utodod, bar csak mar en tartanak itt. Csorenek is nem sokara utodoznia kell am :lol:
Na azt hiszem en is at pillantok a decemberi forumba, annyira izgat ez a baba szuletes:)
Katuska: Na varj csak egy picit, Mate a heten mar muleugrani fog valami nagyobb domb tetejerol :lol: szaladhatsz majd utanna

Kép
brestovsky

Katuska! Te miket tudsz! vSzerintem nem kellene túl nagy ráképzés és simán elhelyezkedhetnél az épitőiparban!

Jandrea! Telefonon nem tudsz időpontot kérni? Ez már tényleg nem kismamáknak való! Ilyenkor a háziorvos nem tud valamit intézni?
Csak erre az egy helyre mehetsz? Vagy máshol is ilyenek a körülmények?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jaj, Rita, dehogy van meg. Ő csak egy jelölt. Majd sorban jönnek, és ülnek be az óráimra, aztán próbatanítanak a főnökség előtt. Aztán majd ők eldöntik. Még 4 hét meló, addig még jöhetnek páran.

Babaszületés: 26 hetes ikerbabák születtek egy ismerős lánynál. A körülményekhez képest jól vannak. A pici fiú már nincs lélegeztetőn. Totál ledöbbentem, mikor hallottam. Csak félő, nehogy később legyen valami károsodás.

krisz78

Na, vagyok..

Erzsébet! Remélem, szuper lett a díszítés. Képet kérünk!

Bartika! Csodaszép Ádám baba lakja. :)

Katuska! Tessék mostmár pihenni!!!

Jandrea! Sajnálom a fogat. :(
Hála, nekem csak íny fájdalom. Az ecsetelő hatására elmúlt.
Szerintem nem csak Te várod a babát. Én is sokat pityergek. Annyira szeretném már a karomban tartani.

Petne! Szuper a kocsitok!!!

Picuranyu! :lol:

Erika! Várjuk a képet! Csodaszép méretek! :wink:
( Honnan tudja az anyakönyvvezető, hogy mikor szülsz? :roll: )

Házasságiért nem kellett fizetni. Mondani kell, hogy szüléshez kell. Nekem az Anyukám kérte ki, mert vidéken volt az esküvőnk.

Rólunk. Voltunk dokinéninél. Méhszáj zárt.
Uh méretek:
BPD: 87 mm
THQ: 82 mm
FL: 61 mm
Becsült súly: 2100 g

Lehet, hogy még az idén babázok.

Kép
hanna30

Sziasztok!

Én is néztem, hogy a decemberi kismamik már babáznak :lol: :wink:

Jandrea
Egyet nem értek :oops:
A gerincsérveddel miért reumatológustól kell igazolás? :roll:
Ehhez inkább az idegsebészek, ortopédusok értenek...

Bölcsességfog
Nekem is úgy kellett kioperálni :wink:
De nem is bánom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: (randizni kezdtem a doktorral a műtét után :wink: )
Vendég

Rita: már most elkényezteted Attilát :D Őszintén, én igyekszem szépen lassan rávenni Sacit, ha nem kényelmes neki, ahogy fekszem, ugyan, egyezzünk már ki valami döntetlen-félében :) én is engedek, de akkor ő is :wink:

Megjártam a házidokit, már nem is voltak sokan, igaz, el kellett rohannia egy sürgős esethez :? Azt mondta, szépen tisztult a tüdőm :)
Érdekes, hogy ezek a várakozó bácsikák mindig elkezdenek beszélgetni, érdekli őket a baba :) és betippelik a várható érkezését hihetetlen pontossággal :D Lehet, hogy pont 33-34 hetes pocim van? :lol:

Csöre
csöre74

Hanna! Aztaaaa,mekkora Olivér, olyan szuper, nagy gratula Hozzá!
És nagyon örülök, hogy minden rendben van!

Krisz: kitartás! Ez azért akkora kiszúrás! Bele sem gondolok, milyen lenne a 36.hétig dolgozni!Elég volt a 30.-ig is :oops:

Nem tudom mi van ma, de nagyon pörög Martin, bizti érzi a havat! Pedig,ha megjön Apája, akkor kiviszem a kertbe kicsit levegőzni, hóesés idevagy oda, ha Apa itt van, ki merek menni, még ha csúszik is!
De rendesen fájnak a nagy mozgások, lent széttolja a medencémet, fent lerúgja a bordámat, buksit fúrja előre :D Ha csütörtökön is ez lesz, kiakad a ctg :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Átnéztem a decemberiekhez, szó szerint libabőrös lettem, ahogy belegondoltam lassan mi fogunk ott tartani, ahol a decemberi topik kismamijai. :) Sőt, már itt is vannak, akik szülhetnek, ha a decemberi topikból indulok ki. ;)
Azért remélem Kristóf a 37-38. hetet megvárja ott bent. Most úgy is olyan hideg van. :)

krisz78: remélem nem lesz semmi bajuk később sem az ikreknek.
Bár az én öcsém, 27 hétre született és teljesen jól van, leszámítva, hogy rossza a látása. :(

hanna: 2100 gramm? :O Hű, de kíváncsi vagyok Kristóf mennyit nyomhat. :) De ennyit tuti nem. :) Szép méretek. És fülecskéről nem kaptatok képet? ;)

csöre: jobbulást!

bölcsességfog: nos, nekem egy sincs. :oops: De remélem nem is akarnak most már kijönni. ;)

kata8110: ma Kristóf is pörög, lehet érzik a havat, és mr alig várják, hogy jövőre szétrombolják a kemény munkával felépített hóemberünket. ;)
Vendég

Vicky! Fogorvos. :lol: :lol: :lol:
Na, az enyém is jóképű és szépszemű pasas. Az összes barátnőm hozzá jár, mióta meglátták. :)
Bár a mi kapcsolatunk nem mélyült tovább. :lol:

Kata! Óvatosan a sétával.

Picuranyu! Videót kapunk mindig, képet nem.
Igen, hihetetlen, hogy ekkora.
Dokibácsi kérdezte is, hogy én mennyivel születtem.

Kép
hanna30

kata8110: nagyon rendes tőled, köszönöm, én is nézegettem dokit a neten, de rájöttem, hogy mivel most vizsgálni nem tudnak, így csak oda kéne visszamennem, ahol már régebben kezeltek.

Egyébként csak egy dokinőnél van ez, van egy hapsi is, hozzá könnyebb bejutni, de olyan is. A 17. héten voltam nála (akkor is feladtam a dokinőhöz való bejutást), hát akkor is kiakadtam rendesen, még ide is megírtam. Egyszerűen a hapsi nem volt hajlandó velem foglalkozni így, hogy terhes vagyok, merthogy ő nem vállal semmiért sem felelősséget. (Annyit szerettem volna, hogy ajánljon valami gyógytornát meg esetleg mondja meg, hogy milyen krémet lehet használni, ha nagyon bedurranna a derekam.)

enikő: telefonon lehetetlen bejelentkezni. Az az igazság, hogy én úgy tudom, hogy ha a XV. kerületből van beutalóm, akkor csak oda mehetek (legalábbis régebben ez így volt). Bárcsak mehetnék máshova!!!!
Egyébként a XIV. kerületben nagyon rendesek! Ott még a laborvizsgálatra is külön van sorszám a kismamáknak!!!! Nem tudom ott mi a helyzet reumatológus ügyben, de a XV. kerület orvosi téren egy jó nagy sz**!!!!

katuska79: a házidoki mondta el, hogy végül hogy jussak be a telefonos bejelentkezést megkerülve!!! Annyit mondott, hogy szerezzünk be egy horgász-széket, mert az ilyen esetben nagyon jól jöhet! Hát vicces!

Hanna: nem semmi!!!!!!! 2100 gr????????? Én úgy tudom, hogy 2,2 kg-tól már koraszülöttnek sem számít a baba (na persze csak akkor, ha a 37. hét után születik).

Kép
jandrea

Hanna: sejtheted,mekkora lesz a séta csak itt a ház előtt, hogy valami oxigént is lássak ma :lol: Khmmm....hol is rendel a fogdokid? Mégiscsak elmennék egy kontrollra :lol:

Jandrea: ha esetleg tudok valami bíztatót, vagy elérhetőséget, akkor írok, egy telefont megér, hogy mit tudnak elsőre megnézni esetleg új dokik, nem értek hozzá :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

vcrane: nem tudom ez pontosan hogy működik. Már jártam az idegsebészeten is régebben, de oda a reumatológus küldött és adott beutalót. Szóval eddig engem mindig a reumatológushoz küldtek első körben. Ő utalt be kezelésekre is.

Kép
jandrea

Jandrea! Én 2500g-ra emlékszem. Vicky?
Bár ez csak becslés. A doki szerint +- 20% eltérés lehet.

Kép
hanna30

kata8110: köszönöm szépen! Igazán rendes tőled!!!
Legszívesebben hagynám az egészet. A dokim azt mondta, hogy ennek hiányában a természetes szüléshez gyúrunk, csakhát mondta, hogy az én érdekem, hogy szakorvos nyilatkozzon.

Kép
jandrea

Csajok, nem mondjátok, hogy ilyen fogdokik rohangálnak a nagyvilágban, nekem meg női fogdokim van :lol: :lol: :lol:

Kata: nekem is megvolt a séta: a doki meg vissza, de tiszta frászban voltam, hogy mikor vágódok el :) havas eső esett, most meg hó (szakad)... kívácsi leszek, mi lesz itt holnap :roll:

Csöre
csöre74

Kata! Csöre! :lol: :lol: :lol:

Na, ilyen időben jó az én autóm.

Kép
hanna30

Hanna, kétségtelen, hogy jó az autód nagyon ilyen időben, de ha épp a garázstól a bejáratig van kegyetlenül lefagyva egy fél délután alatt a kis járdánk? :lol: :lol: :lol: De kiálltam az ajtóba, a szakadó hóesésben nagy levegőket vettem, olyan jól esett! Martin meg táncolt odabent! Most estére még jobban durvul a helyzet, úgy érzem magam, mint aki menten széthasad mindenütt :lol: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!
Mi is hazaértünk első CTG-nkről..

Teljesen zárt a méhszáj (csoda, pedig annyit emelgetem Annát), a ctg-n folyton elmászott a korong alól Beni, aztán elküldött a csajszi a dokimhoz, mert túlzottan aktív a magzatmozás, és szaporább az átlagnál a szívverése... Na rám is hozta a frászt, de a dokim örült az eredménynek, azt mondta nagyon meg van elégedve, látszik, hogy Bence nagyon jól van odabent :)
Vett kenetet, és egy kicsit előrébb minősítettek, így a vonalzóm is változott :)

Hanna:
Hát neked sem kell tartanod egy aprócska babától! :wink:

bölcsességfog: nekem nincs olyanom :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok, csak gyors bekukk, jól vagyunk, de általában csak olvasni tudok leülni, Levente egyfolytában mocorog, és imádom! :lol: Ma elkezdtem számolni a magzatmozgást, de rájöttem, hogy felesleges :lol:

Hanna, gratula a hatalmas méretekhez! Nem korai a dec. vége? :roll:

Mágnes, gratula az "előrébb minősítéshez"! :lol:

Vcrane, látom mostantól Te is az otthonülő háziasszonyok táborába tartozol! :lol: :wink: asszem ismerjük a bölcsességfogas történet alakulását, ott lapul a pocakodban :lol:

Kata, a jógához majd küldök címet! Bár, elnézve a decemberiek iramát, lassan lehet tényleg nem lesz aktuális :roll: Te is mindjárt mész NST-re!

Fogdoki: voltam nyáron, de nem pecsételt (mondjuk nem is mondtam neki :roll: ). Gondolom utólag is lehet, ha valaki hiányolná, úgyis beregisztrálta, hogy ott voltam.
Az enyém is jófej fiatal jóképű pasi, imádom, már megtanultam nála kipeckelt szájjal röhögni :lol:

Hétvégén megismerkedtünk a szülésznővel, megmutatta a szülőszobát is, nagyon szimpatikus volt, megnyugtató volt az egész beszélgetés mindkettőnknek a párommal. Most már sokkal optimistábban nézek a szülés elé! :lol:

Úgy érzem, újra feltöltődtem energiával, bár biztos csak a hormonok teszik, de élvezem :lol:

Bár hétvégén lefárasztottak a rokonaim, egyfolytában azt hallgattam, hogy már mennyire lent van a pocakom és ők az arcomon is látják, hogy mindjárt szülök :evil: :evil: :evil: csináltunk ma pocifotót és összevetettük a korábbiakkal, egyáltalán nincs lent ! És azért sem szülünk meg január előtt :wink: :lol:

Pussz, megyek aludni, holnap majd jövök bővebben!
Ja holnap reggel vérvétel, reményeim szerint az utolsóóóóóóóóóó! :lol:

Kép
vickybabe

Andrea, nem semmi, hogy mik vannak az eü-ben. Én is sokszor ki vagyok akadva, mert olyan egyszerűen és ingyen meg lehetne oldani azt, hogy a betegek ne szívjanak. Csak egy kis odafigyelés és a szándék hiányzik. Ma én is közel 2 órát vártam a bőrgyógyászaton, ráadásul feleslegesen. Bosszantott, mert ez a kis kiruccanás több, mint 4 órámba telt :evil:

Köszi a babakocsi dícséreteket, bízom benne, hogy tényleg jó választás volt.

Hóesés: tényleg szép bentről nézve, de ma egész nap a városban mászkáltam. Na, úgy már nem volt olyan gyönyörűséges. A latyaktól térdig vizes lett a nadrágom, és én is folyton azon rettegtem, mikor fogok elesni. Szerencsére megúsztam.

Hanna, nagyon szép méretek, Zsebi már tényleg hatalmas.

Mi is voltunk ma dokinál, minden rendben, bár ő méreteket soha nem mond. A méhszáj zárt, és szépen megfordult. Remélem, nem kívánkozik többet vissza harántba. A fejét annyira befészkelte a szeméremcsont fölé, hogy a doki szerint lehet, hogy már idén szülünk.... én azért inkább kivárnám a jövő év elejét.

Húúú Mágnes, máris megvolt a CTG? Ez igen!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Batkata, Kata, Katuska és minden titkos Kata, Katalin
Kép
Vendég

Hanna
2500g a súlyhatár, de inkább a kor számít :wink:

Jandrea
Reumatológiára felesleges menned... ott a gerincsérved állapotáról nem tudnak nyilatkozni :cry:
Háziorvostól ortopédiára, idegsebészetre kérjél beutalót!
(és akkor nem kell dupla kört futnod)

A fogorvosom nekem is nő :wink:
Apácska arc-állcsont és szájsebész... annyi a különbség, hogy ő nem fogorvosként, hanem általános orvosként végzett... és nagyobb a kompetencia köre
:wink:

Itt ha esik a hó, hamar takarítják az utakat, meg téli gumi, hólánc használata általános...

Ja... decenber közepe előtt senki nem szülhet meg! Főleg nem a január végiek!
(Hanna hallod)
Vendég

Alakul Alex helye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Mai labor ugrott, holnap újra próbálkozom (ma zárva..) :?

Kata, Katuska, Batkata! Isten éltessen Titeket!

Vicky, nagyon szép Alex lakosztálya! Különleges ez a csokibarna szín, szuperül néz ki!

Petne, gratula a beforduláshoz! BPD-t, AC-t sem írt a doki a leletedre?

Enikő, nincs sajna skypeom, de mindjárt megkeresem, honnan töltöttem le a jógazenét és átküldöm a linket (ingyenes :wink: )

Vigyázzatok magatokra a hóban, latyakban! Engem apa egyedül nem enged sehová :oops: inkább elvisz-megvár-hazahoz :lol:

Kép
vickybabe

Jó reggelt!

Nagyon Sok Boldog Névnapot a Katáknak!!!

Kép

Vicky! Nagyon szép Alex baba szobája!
Nem is szülünk hamarabb. :wink:

Kép
hanna30

Sziasztok!!!

Először is Boldog Névnapot Minden Katalinnak!

Olvastalak benneteket csak most valahogy nem esik jól a gépnél való ücsörgés.
Látom mindenki jól van és már most készültök a szülésre,de ha lehet akkor azért várjuk meg a januárt legalább néhányan.

Tetszett ez a hóesés mert szerencsére nem kellett elmenni sehova,lányommal nagyon jót játszottunk és szinte minden nap csurom vizesen jött be.Viszont nagyon élvezi és egy kicsit közelebb érzem most az ünnepeket is.Már készülünk a Mikulásra,megbeszéltük hogy ki kell tisztítani a csizmát és majd kitenni.
Talán egy kicsit ettől a hangulatom is jobb lesz!!

Kép

Kép
poszani

Enikő! Itt van rengeteg meditációs zene: http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=60&t=25957.
Az én kedvencem az Embrace :D De letöltöm a többit is :wink:

Kép
vickybabe

Poszani! Én is várom a Mikulást. :oops:

Vickybabe! Petne! Nem szülünk decemberben. :wink:

Na, elmegyek házidokihoz, majd TP-es papírokat leadom.
Felér egy túrával.

Kép
hanna30

Jó reggelt, de korán keltetek ma sokan :D

Katalinok: nagyon sok boldog névnapot :)

Vicky: nagyon szuper az a csokiszín :) mivel festettetek? olyan érdekes a felülete... és természetesen a többi "hozzávaló is gyönyörű :)

Viki: úgy látom, nem egyedi, hogy a családtagok lesüllyedt pocakkal paráztatnak :evil: nekem is előadták pár hete, ne foglalkozz velük :wink:
Hű, ha nekem Apusra kéne várni minden kimozdulásommal :roll: hát, eléggé a lakásba lennék szögezve :?

Mágnes: gratula Bencéhez :) hihetetlen, hogy téged mindig ide-oda minősítenek :)

Hanna: itt is nagy gratula Olivérhez :)

Petne: örülök, hogy minden rendben, remélem, a nagy elázástól nem fáztál meg

Nincsenek madaraink... azt hiszem, ideje lenne egy kis szotyit kirakni nekik (meg persze a madáretetőt). Csak a szotyishoz én már nem megyek el... 10 kilókat nem cipelek (egyszerre sokat szoktunk, hogy max 2x kelljen egy évben menni, és nálunk, ha beindulnak, nagyon sok a madár :D)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kedves Katák, Katalinok: Boldog névnapot kívánunk!!!

vcrane:
A babaszoba nagyon szép lett!! Annyira tetszik a kiságyatok!

Hát csajok, a decemberieknél már vagy a 6-7. baba érkezett meg, most is drukkolunk egynek... A szülésznőm is mondta tegnap, hogy tele a szülőszoba ,a front miatt a dec. közepére kiírtak sorra szülnek.. Még jó, hogy mi nem dec. közepére vagyunk kiírva :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: