A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

ja és mostanában... szélesedett a csípőm és a tangákat már el is felejthetem... de a francia bugyik jóók, és apának is bejönnek. komolyan mondom én jobban kívánom a szexet mint előtte... :oops:

mia_snow

Mia akkor te nagyon szerencsés vagy!!
Mármint ez a fajta védekezés nekem nem működött...(vigyázás)
Én vagyok a tipikus csak ránézek egy ...ra és már terhes is vagyok
Vendég

Csiri-biri! :lol:
Néha olyanokat tudsz írni,hogy szétröhögöm magam!! :lol:
Biztos mindhárom sexis neki!
Én már egy ideje nem hordok tangát,persze éjszakára más!
Pedig régen rosszul voltam ezektől a torpedóbugyiktól,de már egész megbarátkoztam velük!

Szoptatás szerintem is majd kialakul,mindenki mást mond!
Mindenkinek meg kell ismernie saját gyerekét és higgyétek el menni fog!!!!
Tök szupi lesz!

Nyaralás?
Mi jövőre már tervezünk legalább belföldi,vízparti kiruccanást.
Tavaly Horvátban voltunk barinőmékkel és a 10 hónapos ikreivel!
ne tudjátok meg menyire élveszték,sikítottak mikor meglátták a tengert,imádták!!!!!!!!
És nagyon jól viselkedtek így,hogy megvolt a kis napirendjük!
Szóval jövőre szerintem bátran induljatok!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm más gyerekei engem sem zavarnának :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

szex?talán két hete biztos válságban volt a kis lelkem, mert még azt sem kívántam.pedig ha nem kívánom, akkor már nagy baj van velem.most szerencsére nincs gondom vele..sőt..Az első hónapokban meg egyenesen rá voltam állva.

Kép
Kép
eyi

Bárány! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sex! Hát én is rálennék kattanva,csak a veszélyeztetett elnevezés nem kicsit visszatart! :cry:
Meg így már nem olyan! :cry:
Nagy has meg mozog meg minden!
Apa is nagyon félti,így szinte idejét sem tudom!
Elég gáz,de eza kis pirinnyó ember mindennél fontosabb!
Majd utánna bepótoljuk,remélem!

Kép

Kép
ibm

Szex?
Tegnap néztünk este egy dvd-t abban azt mondja a faszi a nőnekeste,hogy...
-DRÁGÁM!LEMEGYEK A MŰHELYBE MÉG EGY KICSIT
(mire az asszony:)
_OKÉ,ÉN MÉG OLVASOK EGY KICSIT...HA ELALUDNÉK NYUGODTAN ÉBRESSZ FEL...

pfffff.............
Na erre apa rámnézett,hogy vegyek példát és innentől én is csak ezzel a mondattal alhatok el hamarabb.....
Szerintetek?majd pont ilyeneket mondok amikor örülök,hogy egyszer elalszok és nem forgolódok....nemhogy még felkeltsen és utána lessem a plafont :roll: :?
Felvilágosítottam,hogy drágám ez csak film.... :D

én is még tangába nyomulok,de biztos szexi ahogy reng a seggem benne...nem tudom...
A francia bugyit próbáltam,de abból is minimum csak a 2 személyes,előteres sátorméretű lenne jó,mert a sima 5xl-es is bevág elől és a combtőnél olyan szexin bevág és jól kiemeli a narancsbőrt...
(tudjátok kb úgy mint amikor a befőttesgumi a csuklón bevág....)
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csir-biri!
Kész vagyok tőled!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most lépnem kell mert Apa mindjárt jön és hamma idő van!
Ki kell vennema méyhűtőből a lángost! :lol:

Vigyázzatok magatokra!
Nemtudom mikor leszek,de igyekszem!

Kép

Kép
ibm

Sex:nekem azt mondta a doki ,hogy 100%-ra veszi,hogy nem árt még kicsit nyitott méhszájjal sem,DE nem ajánlja mert tegyük fel hétfőn szexel az ember szerdán történik valami,és elkezdi hibáztatni magát...(pedig köze nics a dologhoz)
Tehát nállunk NULLA szex :oops: :oops:
Vendég

már megint ez a lángos.... :twisted:
SZERETNÉK!
De átmentem a boltba ami Heliker és Cba,de nem találtam!!!
Sőt!
Nem is hallottak róla...vettem pizzalapot,hogy ne nézzenek hülyének,hogy csak kóválygok le-fel a fagyoshűtőnél...Az volt a legolcsóbb 8) :lol:
Vendég

Én azt is hallottam a kismamaszexről,hogy ami jó a mamának az jó a babának is....
De megmondom őszintén,hogy alapból nem vagyok parás tipus,de most annyira teljesen lent érzem a babát rugdosni,hogy kicsit zavarna...
Vendég

Egerben van Heliker? azt hittem hogy az ilyen debreceni specialitás :D

mia_snow

Mia!
Az összes nagyobb "vegyesbótot" és "ábécét" átkeresztelték és telematricázták Helikerre,de ugyanaz a rendszerváltás elötti milliő és ugyanazok a nők a pult mögött,mint annó... :lol:
ja és ugyanaz az átbaszás...
Vendég

megtaláltam a műhibaperes riporto(kat)...
Az egyik tv2 napló,a másik tv2 tények!!!!!
állítólag március végétől lesz olvasható a neten...
megpróbálom beilleszteni a linket...
[[url]url]http://tv2.hu/2008-03-10/Muhiba-perek_nagyito_alatt/[/url][/url]
Vendég

Vendég

Valami nem okés,de nem tudom,hogy mi!!!!
tudtam,hogy itt elvérzek,csak nem tom miért!?
Bocsi
Vendég

Hát,csajok annyit röhögtem rajtatok!Főleg Csiri dumáin.
Érdekes a szex-el kapcsolatos hozzászólásaitok.Mindenkinél más.
Én kívánnám,de az a baj,hogy fürcsi és elalszok.Leteszem a fejem és ha Apa nem ront rám,már alszok is. :lol:

Én is tangát hordok,de egyenlőre nem tervezek mami bugyit.

Kép
melike

Na hol van mindenki????
Vendég

Nyaralás:
mi most húsvét után megyünk "tavaszolni" egy hetet a fiúkkal, mert nyáron ilyen közös most nem lesz.

Jövőre viszont irány a tenger!!! :lol:
+ mi eddig minden nyáron kettesben is elmentünk egy hetet. Jövőre még szopizni fog nyáron, és csak egy éves lesz, de utána majd újra megyünk csak ketten is. Az annyira kell! Igaz most majd 4 gyereket kell szétszortíroznunk addig. :twisted:

Bugyi: francia+tanga még működik, eddig nem ruháztam be sátrakba, pedig tekintélyes hátsófelet birtoklok ám... :roll:

Sex: minden mennyiségben, bárhol, bármikor... :oops:
apa szerint vonzóbb vagyok, mint valaha... (nyilván nem, de jól esik, h ezt mondja, és nem csak verbálisan erősít meg a dologban... :D )

Kép
zmimi

Zmimi:kettesben???de jó neked mesélj :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan mondhatom ,hogy évtizedek óta szerttem volna nem nyaralni csak a strandra elmenni egyszer gyerekek nélkül,feküdni napozni úgy,hogy nem kell fél percenként ,fagyit,vattacukrot venNem,28szor költözni eggyik medencétől a másikig,és ha a vízben vannak ráncosra hunyorognom a szemeM,ahogy figyelem őket!!
Ja 2000 ftot ugrálóvárra költenem!!!
Nyxudíjas napjaimban minden nap a strandon leszek EGYEDÜL!!!
Vendég

Sziamia!

Tök jó témáitok vannak!!! :D

Sex: hát én az első kettőnél nem mertem végig, mert elején sokat véreztem. Fiamnál tuti volt valami a hormonokkal (mármint hogy fiúval vltam babás és szerintem más valahogy ), mert eszméletlenül kívántam, de nem mertem...hu de rossz volt. Na most 4.re kívánom is, és nem is aggódom...szóval belejöttünk :)

Szoptatás: az nem elég, hogy te hogy szeretnél szoptatni, az is kell hozzá, hogy a baba is akarjon és !!! tudjon is jó technikával. Ez kell a sikeres szopihoz. Ha ez megvan, tök érdektelen hogy igény szerint vagy ütemre. Összhang kell. Na nekem ez a tapasztalatom. Ha nincs meg az összhang, melynek ezer oka lehet, akkor gond van és akkor jön a kisérletezés, hogy menjen a dolog. És ha nincs a türelem és elég figyelem meg segítő valaki aki türelemmel együtt próbálgat a kismamával és a babával...akkor jön a kudarc. És ilyenkor inkább a kismama kezébe nyomják a tápot ahelyett hogy rászánnának kis időt, hogy kiderüljön a sikertelenség oka. Többnyire megoldható a gond, ritka az olyan hogy valóban nincs tejmirigy vagy nem működik...
Egyik barátnőm decemberben szült és kifogott egy olyan sík hülye védőnőt...tök jól megy nekik a szopi de a védőnő csak beledumálta hogy táp kell...alig tudtam a csajt meggyőzni hogy nehogy elhiggye már, hogy nem hízik eleget a babája. Ezek is előfordulhatnak...Első gyereknél az ember nem mer elég határozott lenni. INkább elhiszi amit a nagy okosok mondanak. Totál elnyomják bennünk az anyai ösztönt.

Mérlegelés: a legrsszabb, amit egy szoptatni akaró anya tehet!!! Tessék elkerülni. Max hetente egyszer...de ha van otthon mérleg nagy a kisértés aztán a begolyózás esélye!!!

Csiri, sajnálom, hogy nem volt lángos :( És a pizzát megcsináltad legalább?

Védekezés: gyógyszert tuti soha nem szedek...inkább óvszer meg hőmérő.

Puszika
Dana

Kép
danaaia

Bari!
Kis naív,
nyugdíjas korodban minden nap a strandon leszel, az unokáiddal :D
és boldogan veszel nekik vattacukit meg befizeted őket az ugrálóba és hunyorogsz mert lesed őket hol vannak...totál ez lesz :D

Puszi

Kép
danaaia

Sziasztok! Csak most értem rá egy kicsit ideülni a géphez. Visszaolvastam és jókat vigyorgok.:)
Jaj, lángost én is úgy ennék!
Én is még mindenfajta bugyit hordok, kismamibugyit sosem hordtam. Igaz, én is terebélyesedem csípőben, de a férjem szerint most vagyok nőies.:) Én magamat donna rózának látom, de ha ő mondja....!:)
Most tudatosult bennem, hogy jövő vasárnap már jön a nyuszi!:) Igen megy az idő!:) Kép
heni baba

Danaaia:unokák....tényleg erre nem is gondoltam :D :D :D :D
Hát még a szottyadt aszott testemet sem tudom majd kokszolni a strandon :?: :twisted:

Szoptatás:én vagyok az a ritka akinek nem működnek a tejcsatornái...de lehet,hogy nagyon primitív a gondolatmenetem,de most 2x akkora a mellem mint a másikakkal volt,és úgy érzem megjavult ez a tejcsatorna dolog...
Legalább egy hónapra szeretném ha lenne!!!
A lányommal nulla volt,de a fiammal 3 hétig evésenként volt 30gr..igaz utánna benyomott 150gr tápot.
Modjuk én a 30-at 2 órán át fejtem :twisted:

És érdekes mód engem olyan csecsemős nöovérekkel éas védőnőkkel hozott össze a sors akik nem értették meg,hogy nem azért nem eszik a gyerek mert nem éhes hanem NINCS MIT!!!
Azt hittem a guta megüt!!Végül 5000 ért adtak tápot..
Vendég

Én mind a két fiamnál csak 2 hónapig tudtam szoptatni, aztán fogyni kezdett, majd tápot írtak fel. Anyukám is így volt velem és öcsémmel is. Pedig jó lenne tovább szoptatni.
heni baba

Bari,
nincsenek kéznél nagyszülők, volt férj (bocs) akiknél addig leledzenek a gyerkőcök amíg ti romantikáztok?

Mi mindig jó előre megszervezzük, és hát ISTENI!!!

Szopi, nekem jó nagy cickóm van, de kínlódtam, h elég legyen a tej. Az elsőnél 4 hónaposan kezdtem mellétáplálni és csak 9 hónapig szopott. A 2. 7 hós koráig csak cici, és egy évesen magától elutasította (akkor jött meg a mensim először) zokon is vettem, de végül is jó volt így.

Kép
zmimi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Előjöttetek vackaitokból????

Bari!
Hidd el szerintem visszafogod sírni még ezt a vattacukros-ugrálóváras időszakot.... 8) :?
Danaaia!
Dehogy csináltam meg a pizzát!!!Nem naon szeretem...csak úgy vettem :lol:

Én 3-3 hónapos korukig szoptattam a csajszikat és mindkétszer a 4. hónapban megműtöttek epeköre....
Nem adtam tápszert....rendes forralt tejet kaptak és makk egészségesek voltak és most is azok...
hamar mellétápláltam őket...szerintem 6 hós koruktól azt ették összetörve amit mi....
Elitélhetnek,de nekem bejött és anyumék és a nagyszüleim is felnőttek így....
de most szeretnék szoptatni és utána nem műtétre befeküdni...
Vendég

Hűha!!! Pörögnek ám a témák!!! :lol:
Nyaralás: Ha minden igaz, Luca június elején születik. Mi augusztus végén megyünk egy hetet a Balcsira anyuékkal és barátnőmékkel. Összkomfortos családi házba. Szerintem jól fog esni.
Szoptatás: Remélem menni fog! Kitartó leszek! :wink:
Szex: Hát ezt hagyjuk! Én sem vagyok a régi, a párom meg amúgy sem egy "nyúl" fajta. :)

Kép
sziszka82

Sziasztok!
Alig bírtam visszaolvasni a történéseket.. De sajnos nem tudtam jönni, mert kedden miután megismerkedtünk, a fiúk felkeletek,és menetm hozzájuk előre..Telefonál Hugom hogy aput elvitte a mentő, agyérgörcse lett. Anyu meg neheze tud mozogni,mivel vesekővel mütötték,és még csöve van.. Sajnos nem tudtam 2napnál tovább maradni, mert félő volt hogy Magor kihuzza a csövet anya veséjéből.Így Hugom oldotta meg azt hogy anyuval maradjanak,és vigyék apuhoz el sopronba minen nap.. Nagyon kivagyok lelkileg..Sokatsírok.Persze ez nem jó a babának, de nagyon nehéz elfogadni a sok rossz ha egymást éri..

Tüdőérlelő inkciót én is kaptam a fiúkkal..Mindegyiknél,és nem hogy előbb, de még ráis húztam 2hetet a szülésre..

hunormagor

Sziasztok lányok!

Dobok mindjárt egy pár képet.
Voltunk mi is 4D-n!!!
A kisasszony nem volt közreműködő, végig takarta a kis arcát
a kezével. Ma nem ő volt az első, aki ezt tette. Minden rendben különben.
Ő 784 gr
a kis talpa, amiről van nagyon jó kép: 4,64cm (megzabálom!!!!!)
Különben agyon lettünk dícsérve, hogy milyen szépek vagyunk....
Fel rakok egy olyan képet, amin PICIT látszik az arca, ott a kezét próbálta a nő eltüntetni, kisebb-nagyobb sikerrell!
Ja, én is elértem a 100 napot.

Kép

Kép
bszilvi25

Sziasztok!

Szép termés, mondhatom! Annyit röhögtem, jó volt visszaolvasni!

Elan - a bébijárgányt itt vettük Csepelen egy kis bababoltban. Nagyon jófej volt a tulaj, még haza is hozta nekünk a kocsijával ingyen (mert nekünk nincs autónk).

Ami - nem vettünk semmit tegnap, ma viszont betévedtem a C&A-ba és vettem egy kismama térdfarit (VÉGREEE!), igaz jó drága volt: 9 ropi, de nem bánom mert nagyon tetszik! Jah, és a bébinek néhány body-t, tipegőt, nadrágot, ilyesmit. És még a sógornőmnek egy felsőt a névnapjára. Vasárnap fogjuk odaadni, kicsit izgulok hogy jó legyen rá és tetsszen neki... :? remélem fog! :)
Annyit írtad a lángos, hogy bazira megkívántam!! Már megint! :lol:

Móni - nem semmi ez a költözés-dolog ilyen hamar a picúr születése után! De biztosan nem lesz gond, főleg ha van is ott segítség! Én drukkolok nektek hogy minden a terv szerint alakuljon!! :wink:

Csiri - Jót nevettem mikor írtad a műhibaperes dologról, hogy Bárány nem olvashatja el! Szerintem ő már betéve tudja az összes kórház műhibáit! :lol:

Pironya - az ilyen szerencsétleneknek mint mi, kitalálták a szárított élesztőt!! :lol: Én mindenbe azt teszem, nem kell futtatni meg semmi, csak hozzákevered a liszthez és ugyanúgy megkel amikor összeállítottad a tésztát! Próbáld ki, nekem bevált!!!! :wink:

Mia - nekem is addig volt szép a bőröm amíg szedtem a fogigátlót. Utána meg... pffff... még most úgy ahogy tűrhető, gondolom a terhesség miatt. Most meg már nehéz megállni hogy ne nyomkodjam még azt is ami nincs :? .
Egyébként mi is úgy tervezzük hogy csak nagyon kevés korkülönbség legyen a gyerekek között, úgyhogy én sem fogok szedni semmit, majd védekezünk máshogy!

Szex: hát, én nem igazán kívánom amióta terhes vagyok. Az elején el is voltunk tiltva tőle és utána valahogy már nagyobb volt a para bennem mint a vágy. Bár ahogy telik az idő, egyre kevésbé aggódok a baba miatt, most már valahogy érzem hogy minden rendben, így azért beadom a derekam néha! :wink: Szerencsére Apa nagyon megértő, pedig nem lehet könnyű neki sem!

Fehérnemű: én ugyanazokat hordom mint azelőtt. Van egy márka amit nagyon imádok: Lagoon a neve és a Westendben szoktam őket venni a metró szinten. Nappalra féltangát vagy sima tangát, éjszakára francia bugyit, mind tuti pamut!

Hmmm... akartam még valamit írni de hiába agyalok, nem jut eszembe. Na mind1, majd holnap!

Jóccakáááát!!!! :D
Vendég

Szilvi - gratulálok! Nagyon tündéri kis képek!!!! :D :D
Vendég

Kép

Kép

Hát ezek vannak, jöv. héten csütörtökön megyünk újra, hátha a kiassszony már megmutatja a szép kis arcát a keze nélkül is.
bszilvi25

Jó reggelt!:)
Szilvi: azért ki lehet venni néhány dolgot, de nálam ugyanez volt, állandó mozgás, a végén meg befordult a méhlepényhez, és mint egy párnán elaludt.:) Azért édi ám!:)
Fogamzásgátlás terén én is már mindent kipróbáltam, bogyót, de a legkevesebb hormontartalmú, ami jelzem a legdrágább is, jól kiütött engem is, aztán spirál, na azt meg ki kellett műttetni belőlem, úgy beakadt, csavarodott, hogy soha többet. Én is pihizek szülés után aztán jöhet még egy kiscsaj, ha összejön. A férjem megőrjít azzal, hogy ő szeretne ikreket is. :shock:
Wera: azzal a kismama térdfarival én is szemeztem múltkor a C&A-ban....:) Nekem is tetszik. :)
Hétvégén nem lesznek fiaim, mennek az exemhez, így végre kialmozhatom a játékokat, ha nem látják, könnyebben el tudom tüntetni, amelyik már törött....stb. Úgyis jön a nyuszi, kell a hely az újaknak.:)
heni baba

Sziasztok!
Jó reggelt!
Heni!
Én is így szortíroztam mindig....gyerekek el,játékok szortir....
Szilvi!
Arik a képek,de hátha jöv. héten mégjobban megmutizza magát...

Én ismét egyedül nyomom ma itthon....Párom már hajnalban elment dolgozni és csak valamikor késő este jön haza,ha végeznek...gyerekek szintén távol még mindig....
Úgyhogy egyedül lengetem a nemzeti zászlót ma!!! :?
Pedig tök jó időnek néz ki...innen bentről....
Vendég

Szia Csiri!:)
Sajna az én férjecském is fél hétkor már elment dolgozni, és ő is csak estefelé jön meg, a gyerekek meg 9-kor lelépnek. Úgyhogy én is egyedül pakolászgatok ma itthon.:(
heni baba

Akkor legalább marad aki néha-néha válaszol nekem és nem egyedül a saját hozzászólásaimat kell olvasgatnom :lol:
vagy nem ugrassz át Egerbe egy kv-ra? 8)
Vendég

Jó lenne, de kicsit innen messze vagy! De én most kávézgatok, tejesen, meg kalács, küldhetek át, csak nyisd ki az ablakot!:)
heni baba

köszi én már túl vagyok a reggeli kv-n és az utána lévő salaktalanításon :lol:
Vendég

most kicsit rendetrakok,beágyazok,kiszellőztetek...és utána büntetlenül ülhetek a gép elött!!!
majd jövök és folyt.köv...
addig hamég valaki úgy ráér ma mint mi Henivel,feldobhatna valami jó témát...
Vendég

:D :lol:
A gyerekeim most szedik szét a konyhát, ahogy hallom. Úgy reggeliznek.:)
heni baba

jó reggelt!! :D
Vendég

Jó reggelt!

Mizújs Bari? Remélem paramentes napunk van!! :D
Vendég

Csináltam új vonalzót, lvégre már neve is van a csöppünknek!! :D Remélem ez már a végleges! :lol:
Vendég

Sziasztok Bari, Wera!:)
Most passzoltam át a gyerekeket, végre nyugi kicsit.:)
Wera: a Lili név nálunk is a listán volt, először azt szerettem volna, de maradt a Réka.:)
heni baba

Sziasztok :D :D Heni Wera :D

Wera:két neve lesz?
Vendég

Sok függ a vezetéknévtől is...a mienk olyan hosszú,hogy kibaszás lenne mellé két nevet adni...

Ugyanis a férjem azt szeretné,hogy a Dávid mellé legyen Alex is!!
(de nem lesz...én döntök)
Vendég

Ha véletlenül még se lesz kuki!(ami kizárt)
Akkor Szilvia :D
Vendég

Sziasztok!!!
én is vagyok már megint!
Szerintem tegnap este megint nőtt a pocim a fejemmel együtt...
Vendég

Már megint lapteteje :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: