Babyteve, a kókuszgolyót én absz. ízlésre csinálom
Ezeket teszek bele: kekszmassza, kávé, meggylekvár, meggyaroma, rumaroma (lehet kapni rumosmeggy aromát is) porcukor. Aztán amikor nagyon finom, akkor golyót gyúrok belőle, és beleforgatom kókuszreszelékbe

Jajj de régen csináltam már
Én nem akarok sokat sütni, mert úgyse leszünk itthon, csak 24.-én, és tönkremenne. De mézeskalácsot csinálunk Bencével, mert azt tuti élvezni fogja, lesz Frigyes-módra túros süti, ill juhtúrós rúd.
A Frigyes módra túrós süti nagyon egyszerű, csak a pontos arányok nem rémlenek.
Azért elmondom hogy kell készíteni, és ha érdekel valakit, megkeresem a pontos mennyiségeket

Amire emlékszem azt beleírom.
Tehát végy 10 dkg vajat (nem margarint) a felével kend ki a tepsit, jó vastagon. a liszt és a porcukor felét szitáld rá a vajra, majd morzsáld rá a 1/2 kg túrót, amibe tettél mazsolát, citrom, ill. narancshéjat. ezután a túróra szitáld rá a maradék liszt-porcukor keveréket. a tetejére öntsd rá a 4 dl tejben feloldott maradék vajat, de előtte keverj bele 3 egész tojást is. Süsd meg és élvezd
Most nézem, egyedül a liszt és a porcukor mennyisége nem ugrik be, meg lehet hogy sütőpor is kell bele. Ha vkit érdekel, megnézem
Zsu