Vagyok Én is.......
SZÍVBŐL GRATULÁLOK MINDEN FRISSEN SZÜLT ÉDESANYÁNAK, HAZAÉRKEZŐKNEK, OTTHON GYARAPODÓKNAK ÉS A VÁRAKOZÓKNAK !!!
Nincs erőm mindenkinek irni, nézzétek el!!
[size=12]
MINDEN BABA TÉNYLEG NAGYON ARANYOS ÉS NAGYON IGAZ, H EZ A SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES BABÁK TOPICJA!!!
Nálunk is zöld a kaki pár napja. Arra gyanakszom, h nem emészt rendesen. Mostanában szopizik, aztán 30-60 percet elnézeget az ágyában, majd ordít. Olyankor megkapta a másik cicit és rövidesen bealudt. Valószínűleg itt a baj, h gyorsan jött a következő adag tejcsi. Most azt próbálom, h bármennyire is sír, ugyanarra a cicire teszem vissza, amiből előzőleg evett. Hátha ez megoldást hoz....
Nagyon lassan gyarapodunk, de nem emésztem magam, nem óhajtok tápszert adni, sem a cumisüveget előszedni. Fejni nem igazán tudok, a szopit részesítem előnyben. Ha éhes lenne sírna, de nem teszi. Ma is átaludta a sétát, igaz hason
hasonalvás: nálunk csak úgy megy, Ábinál is ez volt. Légzésfigyelőnek itt vagyok én, na meg a férjem. ma pld. ordított, amikor indultunk sétálni, 500m után hasratettem és szó nélkül aludt. Amúgy sokat van háton is, szívesen nézeget, ráncigálja a rácsvédőt....
anyós: mi is voltunk nála tegnap. Bence elég rendesen odamondogatott neki, így sírt nagyon. Az az igazság, h mindig kérdezzük mit tehetünk érte, miben segíthetünk,. de mindig az volt a válasz, h semmiben, nincs szüksége semmire. Aztán hetek, hónapok múlva odamondogat, h mások segítenek neki, mert mi nem tesszük. Bencénél borult a bili és megmondta, ha nem mondja el mit tehetünk, kitalálni, barchopázni nem fogunk.
Aztán persze nem tetszett anyósnak az igazség és engem győzködött, h beszéljek a férjemmel. Mondtam, h támogatom a férjem -nem csak amiatt mert a társa vagyok, hanem mert egyetértek vele. Mire anyós közölte: "kislányom, rajtad nem is látszik, h megszültél"... Mire én:" nem baj mama, van két csodaszép fiam és egy szerető férjem....." erre persze sírva fakadt, h Ő egyedül van.....
NAGYON EMBERIEK A SZÜLÉSTÖRTÉNETEK!!!!!