Jó reggelt!
Levente is szuszmog még, én iszok egy teát, addig bekukk, aztán pihizek egyet. Már bepakoltam a mosogatógépet, konyhát rendbe vágtam...
Anyós? hát nálunk tudjátok úgy kezdődött, hogy gondoltunk-e már az abortuszra, aztán végülis élnagyi lett belőle. Együtt járunk vásárolni (ha pesten van) mindig hoz nekünk mindenfélét, Leventének vett báránybőrt, babazenét, ruhát és nem is tudom felsorolni, szal ő is mindig hoz valamit, megkérdi mire van szükségünk... pl amikor a nagyadag babakaját csináltam, ő hozta hozzá a szabolcsi almát, barackot. Tudja hogy szeretem a sóskát, ezért ültettek a kertbe, minden alkalommal hoz egy főzeléknyit.
Tegnap beugrottak hozzánk, Zsolt testvérét hozták fel pestre, benéztek... Jövőhéten jön itt tölti a hétvégét. Már én is egészen megszoktam. Mostanra szinte természetesen viselkedünk egymás előtt...
Eddig soha nem találkoztunk karácsonykor, ugyanis engem nem hívtak, Zsolti meg így nemment... Idén leutazunk hozzájuk már egy héttel előtte...

Kíváncsi leszek

Mondjuk, ingyen kaja!
A szüleim... hát azok fantasztikusak, kb mint Lorcinál, csak én már megtanultam vele együtt élni, vagy hogyismondjam... Mondjuk anyuék a gyerekekre tekintettel vannak, de ránk már nincsenek... Szóval ha én beteg vagyok vagy valami, akkor fontosabb nekik a hétvégi kiruccanás vagy bármi... de ha a gyerkőcöknek van szükségük valamire, akko rugranak. Tehát szülőnek nem voltak és most sem valami túl jók, de él nagyszülők! Illetve apukám az nagyon rende, dehát van mit kompenzálnia... mostmár nem mondanám alkoholistának, de pár havonta fel-fel önt és akkor az embernek eszébe jut a múlt.... tehát a papa kompenzál!
Nah felkeltem a kanapéról.