Sziasztok!
Evita
Szurkolok Nektek, hogy mihamarabb hasson az antibio, és mielőbb hazamehessetek! Biztos rossz így, de Neked is csak azt tudom „üzenni”, hogy már nincs sok hátra és odahaza folytathatjátok az egymásra hangolódást!
Menion
Azért nem semmi a főnököd, hogy ennyire sutyiban intézi a dolgait! Kérdem én, miért? (költői kérdés…

) Gondolom Te sem két hónapot melóztál mellette és mentél, amikor kellett, így elvárható lenne ennél bizalmasabb kapcsolat. Szerintem. De nem akarlak hergelni. Biztos vagyok benne, hogy fél szemed mindig rajtuk van és lépsz, ha kell és tudsz
Hű, hát én is beparáztam volna, ha a szemem fénye 12 órát durmol…
Kiütötte a tejcsi? Azt nem lehet, hogy ugyanabból kapjatok? Nem igazán értem, hogy miért ilyen a rendszer… minden anyuka máshogy táplálkozik, más a teje összetétele és az érzékeny pocaknak ezzel is meg kell birkóznia. Az viszont tuti, hogy acélpocak lesz

Ja, most olvasom, hogy nem a tej…

mindegy, már nem törlök.
Szegény babók, tegnap megszenvedtek, látom… Lehet, hogy a front (lassan Nesquick nyuszi lesz a frontból, mindent arra fogok

).
Ja, írtad ezt a fészekrakó ösztönt, abszolút így érzek. Persze a babának szeretet kell leginkább és törődés, de azért anyucinak hadd ne hulljon ki a haja h minden szanaszét van.
Hű, unokahugidnak jó dumája van!
Szandri
Végre otthon…

Várom én is a szüléstörténetet! Jó egymásrahangolódást és soksok tejcsit Nektek! Jaj, ez az Imici, csuda édes baba! A vonis kép pl ennivaló!
Gabi
Hmmm, gyanús nekem ez a nagyothalló néni? Nem hadjáratozik? Csak nem, mert az iszonyat bunkóság lenne! Ami meg a bkv-t illeti… nem irigyellek és tök jól csináltad, hogy nem ugráltál félre. Valamennyire én is erre készülök, mert eddig még egyszer sem tessékelt előre senki vagy adta át a helyét. Oké, nem várok magam elé vörös szőnyeget csak egy picit több figyelmet. És Neked, gyerekkel… nem is tudom, sokan annyira nem veszik észre magukat…
Rolinak jó a dumája
Yokka
Sztem ne aggódj azon, hogy kisebbnek mérték a bpd-t. Ez annyira eltérhet… orvosonként, gépenként… Szóval nem hiszem, hogy összement a bébid!
Orsi
Mi volt az oltáson? Jól viselte Dalmus?
Ááááá, ez durva! Lehet, h a macskesztól (pontosabban az anyóstól) jöhetnek a pötyik?!? Ez nem állatszeretet kérdése. Legalább az igyekvés legyen meg… sztem. Azért drukkolok, hogy elmúljanak.
Suzy
Hű, akkor Cipike apázott egy jóóót, Te meg… hát csak pihiztél valamit a takarítás mellett is…
Erika
Várom a híreiteket!
Vivi
Ha nem tévedek, Ti is beléptetek az ötödik hónapba. Baccus… rohan az idő!
Rólam. Ma megvolt az első nst. Az elején még bénáztam, mert a kis mocorgásoknál is nyomtam a gombomat, aztán mondák, hogy elég csak a nagyoknál…

De minden ok, babával is meg velem is. Összehúzódás nem nagyon van, szóval nyugodt a helyzet odabent.
Nekiálltam mosni, most már elég szép az idő hozzá. Annyira cuki a sok kis ruha a szárítón, még a párom is megcsodálta!
Szép napot!