A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

wiwi
én is így akarom csinálni....megmutizni a dolgokat és nem arra törekedni hogyjóllakjon vele hanem csak hogy ismerkedjen....

szandrii
nagyon édes Imicid van!csak nyugodtan foglalkozz vele mi ráérünk!csodálom hogy már most jelentkezel is!szép legújjabb anyu napokat!

na az esti kaja kimaradt a nagy tragédiától....kiütötte szegényt úgyhogy biztos hajnalban kelni fog...

uncsihugim dumája ma:
"én akkor lovagoltam igaziból mikor a Laci kicsi volt és az Anna Flóra nem létezett csak a pocakodban volt!"

"ha a kisbabáknak nem fogják a fejét akkor leesik?"
és mikor ordított a manóm megszólalt:"biztos leesett a feje!"

hát kész vagyok!és nemsokára az enyém fog ilyen muris csacskaságokat összebeszélni :lol:

Kép
menion
Budapest

Jóóó reggelt!

Menion!
Nem csalódtam benned............2:07 :shock: én javában durmoltam akkor.
Nem akarom Rolit teljesen elszeparálni,vigyázok rá természetesen,de azért csak el kell menni ide-oda,szokja azt,hogy nem csak az a pár ember van aki körülötte van és nem csak a lakás meg az utca ahol sétálunk.Szerintem.................. :roll:

Vivi!
Áááá nincs ám annyi energiám :wink: csak úgy csinálok :lol: Főleg mióta a felettünk lakó néni "hirtelen" nagyot halló lett és éjfélig üvölt a tv-je,aztán pedig fél 6-kor már fent van és szintén tv-zik :twisted: És ez egyik napról a másikra,nem is értem :roll: eddig nem csinálta ezt. :evil:
Kóstolgatás jó ötlet,mert akkor már fogod tudni mire fanyalog és mi az ami igazán bejön neki.Nekünk a sárgabarack és a brokkoli eddig nem izlett,többi jöhet.

Manama!
Én meg már javában babáztam ilyenkor,amit a vonalzód mutat
:wink:
nst.............de jó!Én nem is voltam 1× se :?

Kép
cukigabi
Budapest

Végül nem voltunk tegnap a camponába,viszont azért elintéztem ezt-azt..És hát minden alkalommal megdöbbenek mennyire bunkók az emberek a bkv-n,ezért próbálom is elkerülni,ha lehet.Nem hiszitek el,de elég sokan voltak a buszon amikor felszálltam és még véletlenül se ment volna beljebb senki,pedig ugye ott van a babakocsisoknak direkt a hely a második ajtónál,de én ott álltam az ajtóba.Na amikor meg le akartak szállni,már csak azért sem raktam le a babakocsit.Nehogy már le-fel pakolgassam!!!!!!!!Szépen kikerültek.....érdekes. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szóval jó darabig nem buszozok most!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Szandrii
Abszolút nem zavartál! :) Éppen keltem szopiztatni, mikor írtál.
Akkor pont ellenkezőjét mondta a gyerekdokid mint én. :oops: :? Sorry! Én tényleg úgy tudtam, h 1szopi kimaradhat, ha nem koraszülött, nem kis súlyú vagy nincs besárgulva. (így aludhat 6órát, ha tud.)
---> egyébként ez nagyon gyakori lesz, h mindenki mást mond, viszont ne hallgass senkire csak ahogy te érzed!

Gabi
Micsoda bunkók vannak! Látszik, h a többségük nem tolt, vagy nagyon régen tolt babakocsit! Mintha azzal könnyű lenne manőverezni! (Én is így csináltam volna, mint te...:oops: 8) )

Manama
Akkor még nevelés alatt áll a "Embör"? :) :D :) :D Csak keményem! :D Majd mesélj, h mi volt CTG-n!

Menion
Szegény kis Anna Flóra! Lehet ám, h a front is befocizott ebbe a sírásba! Barni is csinált egy ilyet tegnap. Csak úgy tudtam megnyugtatni, h cicire tettem.
Végül mikor ébredt fel? Felébredt hajnalba?
Jópofa az unokahúgod!:D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jujjjjjjjjj!!!!!!!!
Benéztem G-re! :D :D :D
Hogy milyen édesek az új fotók!!!!

Szandri
Nagyon cuki Imici!!!!
Nem is kérdeztem van segítséged így az első napokba? (Anyud pl.?)

Andi
Ügyes kis csajod van! Már most sütöget??!?! :) (Könnyű lesz majd férjhez adni! :D :D :) ---> ha ilyen gyorsan nő egykettőre! :D

Gabi
Milyen szép nagy szemek!!!!!! Hűűűű!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandrii! de jó hogy haza mehetetek. Kis édeske Imici!!!
A mai ctg se volt semmi...ez a gyerek kb végig aludta az egészet, csinálhattam bármit. Meglesett a doki is. Baba jól van csak kicsi a hely és még mindig medencevégű faros, de már én is érzem hogy ebben a pózban lejjebb van...most már volt olyan fájás is amit éreztem és olyan szép nagy görbét csinált....na be is paráztam, eddig csak esténként éreztem, de most már bármikor. A flow értékről nem tudok még semmit most 2,18 volt...gondolom jó. Éééés amin ledöbbentem bpd most csak 83 volt (múlt héten meg 85) :? kicsit kevesebb a magzatvíz és kezd összeszáradni szegénykém????
A ctg-t Szegeden már mindenkinek 32. héttől írja ki a védőnő. Extrém ok szerencsére nálam nincs...kész megnyugvás.
Babarucikat mosok, meg összerakom a kórházi csomagot...nem merek várni vele, így nyugodtabb vagyok. Pénteken meg még elrángatom Apácskát hogy ami hiányzik 1-2 dolog azt vegyük meg egyben, nem halogatom.

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Hm, ma oltás.... :(
Kötelező és a pluszos, amit nem simkerült kiváltani....két hete járunk utána.....Nesicvac-C....hiánycikk, ugyhogy, ha esetleg Nektek is felirják, időben szerezzétek be!
Mi 17 patika után feladtuk, majd megrendeltem és 1 hete igérgetik a központi elosztóból...persze nincs....majd talán a következő héten....pfff, igy ma csak 1 oltásunk lesz! Azt meg majd bepótoljuk, ennek az ára elég elviselhető, 2200 Ft.
Ez az ami a C tipusú meningococcus ellen van./agyhártya/

Na ez van!
Főleg most.....gondolom jól elkapkodták.... :?

Ráadásul Dalma jobb szeme alatt is kijöttek azok a pici pöttyöcskék amik a szája körül, ugyhogy nem hiszem,hogy a nyál miatt.....hétvégén Anyósnál voltunk, ugye nyünyörgette Dalmát...de előtte macskázott,de kezet nem mosott, Én meg már rohadtul unom állandóan mondogatni, bazz 62 éves....és figyelmeztetni kell a kézmosásra, egyfolytában....na és ezzel a macskás kézzel aztán piszkálta a száját, mert Dalma mondikált neki és mindenáron berregtetni akarta a száját...jaja, remélem érthető, szal a macskás kézzel Dalma alsó ajkát pöckölgette, persze be is ért e keze.... :roll:
Hazajöttünk egyszerre arcot mostam neki, de másnapra kijötek ezek a pöttyik a szája kürül és mára a jobb szeme alatt is van belőle....ha a doki azt mondja a macskától, többet nem viszem át!!!
És Anyósnak is megmondom a magamét, de most már tényleg....nem vagyok állatellenes félre ne értsétek, hiszen nekem is van kutyám, és engedem Dalmának, hogy hozzányúljon, meg minden, de utána viszem lemosni a kezét, stb.....
És a szájába nem tolom a kutya semmijét.... :shock: :)
Macskuszt is szeretem, simizni, kényeztetni.......

Hát ez vagyon!

Szandri, jó,hogy jöttél!
Persze alakuljon ki minden, aztán ránkérsz!
Puszillak Benneteket! Imici gyönyörű Baba!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Majd jövök még....bár tegnap is megigértem, de 9kor elájultunk Apával és szunditottunk! Persze Dalma éjjel kettőkor megkezdte felébrdeést....2kor...4kor..6kor...és fél nyolckor felkelt!

Rohadt fogak....komolyan!!!! :evil: :!:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

csajok utoljára azt írtam hogy kihagyta a késő éjszakai kaját így tuti hajnalban kelés....hááááát nem kelt fel csak fél 6-kor :D :D :D
aztán 6tól aludt és képzeljétek fél 11-kor már bementem megnézni hogy mi van vele és csak a neszezésemre ébredt fel :shock: :shock: :shock: :shock:

gukigabi
:D :D :D :D 2:07
hát csak a hini meg az ilyenek miatt mondom...aztán ha elmúlik a nagyon fertőzős időszak akkor már lehet plázázni azt mondták nekem is....
a néniről az a film jut eszembe ami egy fiatal párról szól hogy megveszik a néni alatti lakást az meg pokollá teszi az életüket...és ilyet is csinál azok meg tapsra kikapcsolót tesznek a tv-re... :lol:
háááát én nem is tervezek babakocsival bkv-zni...itt amúgy sincs olyan jármű amibe fel tudnám vinni...max az 5-ös buszjár de ide nem jön el csak 2 villamos megállónyira de a vilire meg nem lehet a kocsit felrakni
szóval a babakocsi csak a környékre gyalog jó nekünk :?

wiwi
hát úgy néz ki nem a tej volt...ezek szerint kajára abszolút "igénytelen" de a frontok totál hazavágják szegényt!nem lesz ez túl jó dolog felnőttként neki... :cry: én is megérzem fejfájás és lábfájást szokott csinálni nekem...kipróbáltam az antifront cseppeket is de semmit nem ért...amúgy hol jobban hol kevésbé viselnek meg a frontok de sajnálom hogy a kismanóm is ilyen

találkozó:
ismét reklámoznám mert 6-an írtatok a táblázatban szóval ezidáig gondolom akit érdekelt az beírta magát....
szóval felvetném a jövő hét második felét szavazni vagyis 17-20ig kinek melyik nap lenne jó?mivel majd'mindenki azt írta bármikor jó így wiwire marad a fő döntésjog mert ő jönne messziről és náluk több szervezést igényelne(Apával is kell egyezkedni) természetesen aki el tudja vonszolni apát is az hozza bár én Laciból kiindulva azt hiszem ez inkább csajos progi lesz :D nem személyeteknek szól mert mindig olvas titeket és érdeklődik is...van h jobban tudja ki hol lakik meg mi van vele mint én :oops: csak nem egy társasági lény...az esküvőnkről is kimaradt volna ha nem lett volna ciki :roll:
szóval nyilatkozzatok :D

Kép
menion
Budapest

húúú mire elküldtem egy csomót írtatok

orsi
fene egye a gyógyszercégeket...azt tudtátok hogy pl a hini oltás 1-200ft-ból van meg a cégnek és az állam meg a fizetős betegek több ezret fizetnek mégis érte...gondolom a rota se lehet sokkal több költség :evil: rohad haszonleső banda!
állatsimis dolgot osztom! nekem az uncsihugimnak kell mindig szólni na de ő 4 éves sincs...de már sokszor úgy jön át hogy skandálja:"mostam már kezet!" :D
biztos avgyok benne hogy már az én kezemről is vittem a gyerekre macskás és kutyás koszt hiába vigyázok na de direkt nem csinálom és mást se hagyok...így is jut a babához elég kórokozó hogy az immunrendszere ismerkedjen nem kell azt provokálni...
de mostmár nagyobb és erősebb is úgyhogy annyira nem parázok...persze nem adnám olyan kezébe aki nem megbízható...
pl a tesóm exanyósa ilyen...hugyuti fertőzéssel bement a medencébe a 2 kicsi unokája mellé szóval ő pl.csak távolról nézheti az én babámat

Kép
menion
Budapest

Evita hírek!
Sajnos maradnak minimum szombatig,mert Emmának ugyan csökkent a fertőzése,de nagyon lassan ezért még minimum 2 napig megy az ab,de lehet,hogy 5 lesz belőle.
Reggel még úgy volt,hogy lehet,hogy holnap mehetnek.Mégse! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jaj szegény Evita és Emma! :cry: De rossz is ez!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Szandri
nagyon örülök, hogy otthon vagytok, köszöntelek, mint Édesanya!!!
nagyon édi Imici :lol: az első napok nem könnyűek, kitartás, de menni fog minden egy kettőre, kialakul az a rendszer...olyan jó,élvezd nagyon mert Anyának lenni a legeslegjobb :!: :D van-e segítséged :?:

Manama
jó "szórakozást" majd az NST-n :!: :wink:

Gabi
köszi az Evita híreket :!: sajnálom, hogy még mindig nem mehetnek haza, át tudom érezni Én is, marha rossz érzés :cry:
vannak bunkó emberek, és sztem egyre figyelmetlenebbek :?

Orsi
remélem minden rendben volt az oltáson :!: :?: drukk, hogy ne legyen lázas+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon bosszantó, hogy egyre nehezebb dolgokat beszerezni ebben a nagy gyógyszer bizniszben, ami itt folyik... úgy kiakadtam, hogy egy sima oltóanyagot alig tud az ember beszerezni egy két nap alatt...jó, hogy mondod időben kell majd gondoskodnom akkor nekem is :!: :roll:
azért oda figyelhetne jobban az anyós pajtás :!: Én tuti szólnék :!: :roll: hát ilyet :shock:

Yokka
Én meg úgy tudom, hogy csak a 36.héttől megy a CTG :!: :roll:

Menion
Manama azt hiszen nagyon jól tájékozott ebben a GYED, GYES dologban, Én nem tudtam volna ebben segíteni :!: :oops:
az unokahugod dumája eszméletlen :shock: :D :D :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rólunk:
apuci szabadnapos volt ma (holnap is az lesz), így nyugodtan tudtam nagy takarítani, Ő addig Cipikével nagyot sétált kétszer is :!: :wink:
Délután egy kicsit nyügi volt, lehet a foga nálunk is már megint...annyira meg van már felül is duzzadva neki, hogy tuti közrejátszik a nyügi-bügiben :roll: :?

Szeretném kérdezni, hogy akiknél már megfordul a babóca azt mikor csinálta először :?:

Köszönöm a férjem névnapi köszöntéseit :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

evita
nagyon drukkolok és borzasztóan sajnálom!

suzy
hát kíváncsi vagyok mikor fogja a doki mondani nekem bár ha én nem hívom fel akkor biztos sose...a szüléskor is én hívtam aztán még abban a hónapban született az unokája de nem volt képes még egy sms-t se rám szánni úgy tudtam meg a kolléganőmtől mint most ezt is :? kicsit rosszul esik ez de ez van! hiába munka azért tudod egy rendelőben ülve kettecskén nap mint nap elég baráti kapcsolat alakul úgyhogy annyit érdemelnék meg én névnapot és szülinapot is kívántam neki holott nem én vagyok anyagilag jobb helyzetben hogy telefonálgassak... feltételezem annak a szerencsétlennek is aki a helyemben van majd nyáron mondja meg hogy keressen állást magának szabi után...de szólni nem tudok mert még én se tudhatom elvileg :roll:

Kép
menion
Budapest

...ébredtem fél 8kor és azért írok most nektek mert halálra rémültem.... :shock: :shock: :shock:
este kilenckor már aludt a gyerek és most is alszik :shock: :shock: :shock:
hívtam Lacit is aki dolgozik hogy elmeséljem mert annyira megijedtem...felkeltem és míg odamentem az ágyához végigfutott az agyamon hogy lehet hogy nem is él már :cry: :cry: :cry: hiába nem bízok a légzésfigyelőbe se...
még negyed óra és FÉL NAPJA ALSZIK A LÁNYOM :roll: :roll:
persze semmi baja bementem és megint a szokott helyén az ágy legaljában teljesen eltünve fejebúbjáig a takaró alatt...
bekukkoltam alá és rögtön kicsit mocorogni kezdett
hát a tápit kidobtam hisz ennyit semmi nem bír ki és gondoltam mire visszajövök az újjal már ébred de nem....

Kép
menion
Budapest

azért utolsó sokszor voltam már de első még sose...
hát ezt is megértük :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Gyevacska!Hatalmas Gratula a babához!Egésszéget,sok-sok tejcsit és boldog baba perceket kívánok!!!Én is drukkolok h minél hamarabb haza mehessetek!!!

Orsi!nagyon sajnálom a szívpróblémát!Meglátod semmi baja nem lesz Dalmának erős kis csajszi.
Bizony h rohan az idő én is így érzem.H vagy?fejfájásod enyhült?
Dalma h érezte magát szuri után?Hát akkor Én is rá kell kérdezzek a dokinál az oltással kapcsolatban.

Gabi!Köszi h válaszoltál kérdésemre.Örülök h apa jobba van már és h Roli meguszta.
Jajj de jó h Rolinak ízlett a szilva.
Szerintem is jól tedted a mit tettél a bkv-én...sajnos vannak ilyen emberek.

Suzy!sajnálom h Cipike nyűgös volt...szőrnyű ezek a frontok.
Nagyon jó h Apa otthon van veletek.

Nomi!de jó h jelentkeztél...hiányoztál nekünk nagyon.Sajnálom a tejcsi dolgot.Örülök h jül vagytok.

Szandri!nagyon örülök h jól viselkedik Imici és nagyon édi a képeken.Továbbra is szorítok h ilyen maradjon.
Én is várom a szüléstörténeted.

Yokka!örülök h jól van a pici.

Menion!Szupi h Anna Flóra át aludta az éjszakát.Elhiszem h megilyedtél ez természetes.Éjjel Én is többször fel kelek és rá nézek Ádámkára h lélegzik-e,mert van mikor nem hallom szuszogni.

Evita!Sajnálom nagyon h még bent kell maradnotok...szegénykém.
Drukkolok h minél hamarabb el múljón a fertőzése és h végre haza mehesetek!!!+++++++++

Nagyon édik a babók,pocaklakók szépen növögetnek.

Ennyire futotta az időmből...rollunk majd este vagy holnap.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

éyyyyyyyyyyyyyyyyyyysjlkjhhhhhhhhhhhhhhhtttttttttttttg :arrow: Roli írta nektek :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

És akkor most írok én is :lol:

Sziasztok!!!

Yokka!
A méretek miatt ne aggódj,már mint az előző meg a mostani közötti eltérésre gondolok,mert csak 1-2 mm-el rakja máshova az ×-et uh-on és máris más értéket ad ki a gép.

Orsi!
Hogy van Dalmus a szuri után???
Ez az agyhártyagyulladás ellenit mi is beadatjuk,de csak ősszel,a doki mondta,hogy akkor már csak egy oltás kell,mert ez is állítólag 2×-i.
Hát ez a kézmosás engem is az őrületbe kerget :twisted: anyósom egészen vékony vízsugárban éppen csak bevizezi a kezét,még a kézmosót se használja :twisted: én meg már nem merek szólni,így is mindenben fikáz már.

Menion!
Film :arrow: Jószomszédi iszony :lol: láttam.......
Babakocsi+bkv :arrow: kicsi a babakocsim és csak 6,5kg,szóval könnyen fel-le szállok,de ha nincs hely ahova feltegyem akkor b*szhatom.
Találkozó :arrow: mint írtad nekem mindegy,esetleg nekem csak attól függhet,hogy Orsinak mikor jó,mert neki van gps-e :oops:

Suzy!
Fordulás.........nem tudom pontosan,lehet felírtam valahova,de nem emlékszem :oops: de most felcsigáztál és utána nézek valahol.
Cipike miatt kérdezed?

Rólunk!
Tegnap elmentünk Rolival a camponába.Vettem neki rövid ujjú body-kat,mert eléggé feszültek rajta a kedvenc darabok.Felhasználtam a c&a kupont is.És 510ft-ért vettem a tescóba egy édi kis cipőt neki.
Úgy szeretem,hogy mindenhol megcsodálják.
Ééééééés nem mint ha nézném,de barátok közt forgatás volt,a Berényi Andrást láttam,meg azt hiszem a Julit (ő még egyáltalán szerepel?).Volt nagy stáb,meg minden. :roll:

Hétfőn meg a turiba voltam,2000-ért túrtam neki 3pamutrugit (pizsinek),4felsőt,2nadrágot,1sapit.És még tudtam volna válogatni. :lol:
Apa dolgozik ezerrel,tegnap 21:10-re ért haza :cry: ,de legalább kifizeti a főnök a túlórát. :roll: nem tudom meg éri e???? :?

Evés:naponta 2×eszik valami gyümit vagy zöltséget,így 1 üveg bébikaja 1 napra elég.
Ivás:szörnyen idegesít,hogy nem iszik :twisted:
Kaki:ma nagyon sűrű volt,pedig ugye szilvát ettünk napokig.

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Evita
Szurkolok Nektek, hogy mihamarabb hasson az antibio, és mielőbb hazamehessetek! Biztos rossz így, de Neked is csak azt tudom „üzenni”, hogy már nincs sok hátra és odahaza folytathatjátok az egymásra hangolódást!

Menion
Azért nem semmi a főnököd, hogy ennyire sutyiban intézi a dolgait! Kérdem én, miért? (költői kérdés… :lol: ) Gondolom Te sem két hónapot melóztál mellette és mentél, amikor kellett, így elvárható lenne ennél bizalmasabb kapcsolat. Szerintem. De nem akarlak hergelni. Biztos vagyok benne, hogy fél szemed mindig rajtuk van és lépsz, ha kell és tudsz ;) ;)
Hű, hát én is beparáztam volna, ha a szemem fénye 12 órát durmol… :shock:
Kiütötte a tejcsi? Azt nem lehet, hogy ugyanabból kapjatok? Nem igazán értem, hogy miért ilyen a rendszer… minden anyuka máshogy táplálkozik, más a teje összetétele és az érzékeny pocaknak ezzel is meg kell birkóznia. Az viszont tuti, hogy acélpocak lesz ;) :D Ja, most olvasom, hogy nem a tej… :lol: mindegy, már nem törlök.
Szegény babók, tegnap megszenvedtek, látom… Lehet, hogy a front (lassan Nesquick nyuszi lesz a frontból, mindent arra fogok :lol: ).
Ja, írtad ezt a fészekrakó ösztönt, abszolút így érzek. Persze a babának szeretet kell leginkább és törődés, de azért anyucinak hadd ne hulljon ki a haja h minden szanaszét van. :lol:
Hű, unokahugidnak jó dumája van!

Szandri
Végre otthon… :P :P :P :P Várom én is a szüléstörténetet! Jó egymásrahangolódást és soksok tejcsit Nektek! Jaj, ez az Imici, csuda édes baba! A vonis kép pl ennivaló!

Gabi
Hmmm, gyanús nekem ez a nagyothalló néni? Nem hadjáratozik? Csak nem, mert az iszonyat bunkóság lenne! Ami meg a bkv-t illeti… nem irigyellek és tök jól csináltad, hogy nem ugráltál félre. Valamennyire én is erre készülök, mert eddig még egyszer sem tessékelt előre senki vagy adta át a helyét. Oké, nem várok magam elé vörös szőnyeget csak egy picit több figyelmet. És Neked, gyerekkel… nem is tudom, sokan annyira nem veszik észre magukat…
Rolinak jó a dumája :lol: :lol:

Yokka
Sztem ne aggódj azon, hogy kisebbnek mérték a bpd-t. Ez annyira eltérhet… orvosonként, gépenként… Szóval nem hiszem, hogy összement a bébid!

Orsi
Mi volt az oltáson? Jól viselte Dalmus?
Ááááá, ez durva! Lehet, h a macskesztól (pontosabban az anyóstól) jöhetnek a pötyik?!? Ez nem állatszeretet kérdése. Legalább az igyekvés legyen meg… sztem. Azért drukkolok, hogy elmúljanak.

Suzy
Hű, akkor Cipike apázott egy jóóót, Te meg… hát csak pihiztél valamit a takarítás mellett is… :roll: ;)

Erika
Várom a híreiteket!

Vivi
Ha nem tévedek, Ti is beléptetek az ötödik hónapba. Baccus… rohan az idő!

Rólam. Ma megvolt az első nst. Az elején még bénáztam, mert a kis mocorgásoknál is nyomtam a gombomat, aztán mondák, hogy elég csak a nagyoknál… :oops: :lol: :lol: De minden ok, babával is meg velem is. Összehúzódás nem nagyon van, szóval nyugodt a helyzet odabent.
Nekiálltam mosni, most már elég szép az idő hozzá. Annyira cuki a sok kis ruha a szárítón, még a párom is megcsodálta! :P

Szép napot!

KépKép
manama

Gabi
Közben írtál... Ennyi cuccot ennyi pénzért nagyon megérte, amiket vettél!!!
Nem akarták Rolit beszervezni a forgatásba? ;) :D
Hú, nem semmi, hogy ennyit melózik a párod. Ez időszakos, vagy most többet vállal be/osztanak rá?

KépKép
manama

Sziasztok!

Hát, tegnap ugye nem kaptunk szurit....mert nem sikerült beszerezni addig...de talán holnap reggelre meglesz és akkor megyünk beadatni!
Röhej....komolyan....amúgyis ideges voltam emiatt, hogy ennyi ideje rohangálunk utána és semmi, majd a doki kinyögte tegnap, hogy miért nem telefonáltam, irt fel volna másfajtát.....pumpa fel, előtte beszéltem a védőnővel,Ő nem mondott ilyet, hogy helyettesithető......szóval...kész voltam.
Mindegy, de megnézte Dalmát: megmérte 7390g.
Fog: megmutattam, és meglepettségemre azt mondta, hogy szerinte felül jön majd előbb a foga.....bár a nagykönyv szerint alul szoktak kibújni először, de vannak kivételek.....Én nem látom fent szörnyűnek, viszont a lentit, kajakra vörösnek látom és amikor masszirozom az alsóra szinte összerezzen.....nem értem! :shock:
Mindegy majd meglátjuk melyikünknek lesz igaza...hihihihi!
Pöttyik: azt mondta nem vészes, nem irt rá kenőcsöt, fürdetőkrémmel kell kennem, egy nap kétszer.....igazából nem tudta megállapitani mitől van, lehet a macskusz, de lehet a nyáltól...., megfigyelés.... :P

Menion!
Ugyan azt irtam, hogy bérmikor jó a találka, de sajna a jövő hét mégsem jó, mert elindul nálunk a fürdőszaba felújitás.....és Mi lelépünk...igy Apa marad csak Pesten, Én és Dalma go Sopron, de a következő héten itt vagyunk!
Bár miattam ne halasszátok el, talizzatok csak, Én meg majd becsatlakozom a következőre!

Ma Dalma is rettentő aluszékony, az éjszakát is végigdurmolta egy hang nélkül, fél kilenctől reggel negyed hétig, szopi és durmolás fél kilencig!
Séta közben is aludt...és most is, de nemsokára felkeltem, mert akkor este lesznek gondok.....

Gabi!
Hűha, jól bevásároltál, ügyi vagy!
Itt voltál a turiban?Én amúltkor nem találtam semmit..... :? , azaz semmi olyat amit szerettem volna... :lol:

Most szanáltam ki Dalma kinőtt cuccait, hááát megürült a szekrény, viszem haza őket, dobozba bele és elteszem, hátha egyszer még kellenek.... :oops: :)

Folyt.... elküldöm nehogy huss....eltűnjön!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita!
Megy a drukkom! Nyugi minden rendben lesz! Puszillak! :D

Suzy!
Jaj, a gyógyszerbiznisz.....na erről lehetne aztán litániákat irni..azaz erről is...ááá bele se kezdek, mert csak felhúzom magamat! A lényeg, hogy holnap meglesz, beadja a doki....és elfelejtem.... :?
Már szóltam...rondán, bűbájosan, viccesen, bunkón...elfáradtam.... :x :oops:
Takaritás, Én semmit nem csinálok már, csak a fürdőfelújitás után, de akkor nagytakaritást, ablakpuccantással egybekötve....remélem lesz vmi segitségem.... :?
Dalma már régóta forgolódik, de tudatosan szerintem kb. 2 hete csinálja, addig csak véletlenül sikeredett neki....aztán rájött hogyan kell....szal, kb. 4 hó 3 hetesen...
Nyugi Cipike még nincs lemaradvaaaaaaa, ha ezen kattogsz!!! :wink: :P

Erika!
Örülten Neked, mesélj majd legközelebb Ádiról is! Puszi!

Manama!
Ááááá, Anyós= külön faj.....erről ennyit! Ha Én ilyen leszek komolyan lőjenek fejbe! :wink:
Húúú, kezdődik az izgis rész!!!!!NST!!!! Szupiiiiiii!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Nekiálltam kipakolni a fürdőt......nem értem, olyan picike, de annyi cucc van benne, mint a fene.... :shock:
Hogy a francba.....hihihihi! :lol: :lol:
Na megyek felkeltem a Főnökasszonyt, nem fog örülni, de aludni szeretnék éccaka.... :lol: :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok :!:

Menion
nagyon rossz lehet, hogy tudod hogy mi van, de még sem lehet róla beszélni :roll: :? és akkor mi lesz Veled :?: vagy más jön a helyére :?:
Én is megijedtem volna :shock: ennyit aludni :roll:
Cipikémnek most nem volt jó alvókája a napokban :roll:

Éjszaka most változtatott :roll: hajnali 3-kor kel, mert annyira éhes, hogy ha a két ökle beférne a szájába simán betömködné :roll: :wink: majd fél 4 után vissza alszik és 7-ig durmol...majd 8-kor van a reggeli :!:

Gabi
Roli baba nagyon kis ügyi már gépelni is tud :D
nagyon jó áron vásároltál ruhákat :!:
Tudom, hogy nagyon rossz lehet, hogy sokat vagytok kettesben Rolival, de sztem a pénz nagyon nagy úr :!: :roll: Én már előre félek attól amikor csak a GYED fog jönni, mert akkor mennem kell maszekolni, sajnos apucinak egy szakmája van :!: :cry:
És sztem örülni kell, ha manapság fizetnek túlóra pénzt :!:
Biztosan nem kíván több folyadékot Roli, majd jön a jobb idő biztosan kérni fogja majd :!: :roll: :wink:
Igen, Cipike miatt kérdeztem, csak kíváncsi voltam kb mikorra várható a fordulás :roll: :wink:

Manama
Én nagyon szeretek takarítani, de csak akkor, ha hagynak jól kibontakozni :!: :lol: jól esett :wink:
Még legyen is nyugodt a helyzet odabent :!: :wink: majd "megtanulod" mikor kell nyomkodni azt a gombot :!: :wink:
Majd milyen jó lesz, amikor azokat a kis ruhácskákat fel is kell adni :roll: :lol:

Orsi
akkor sokkal nem lettél okosabb a pöttyöket illetően :roll: :? na majd csak elmúlnak :roll: Én Sudokrémmel szoktam kenni ami piros, akár arcon, akár máshol van..használt eddig :!: :roll:

folyt.köv.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Én is írtam a múltkor, hogy piros kis pöttyök vannak a szája környékén, most mrá az arcán máshol is több helyen nagy valószínűséggel apa nem borotválkozása okozta ezt és bekentem Sudoval és elmúltak :!:

Azért nem semmi ez a vakcinás dolog :shock: elhiszem, hogy felment a pumpa :!: :roll:

Milyen felújítás lesz/van :?: teljes fürdőszoba :?: Nálunk is lesz majd nyáron, mert a tusoló mögött átvizesedett a fal, pedig 2006-ban lett teljesen új és kentek is oda valami vizesedés ellen cuccost, de ennyit ért :!: :evil: jó kis lóvé ez is :roll:

Cipikém most mesét néz, apuci valami mese dvd-t néz és a drágánk ül a pihenőszékben és nézi és gagyarászik is neki...Ti engeditek, hogy nézze a Tv-t :?:

Erika
hogy vagytok :?: Ádi baba :?:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

lányok Laci kitalálta hogy menjünk el étterembe mert TORKOS CSÜTÖRTÖK van...és kifigyelte hogy az itt lévő Pólus étterem is részt vesz....még sose voltunk ott pedig szinte mellette lakunk...
én meg felhívtam és lehetett még foglalni 9re úgyhogy családilag elvonulunk enni :D tesóm és uncsihugi és mi 3-an...
hát gondolom az én kicsim annyira nem fogja élvezni mert fel kell venni a sapkát de remélem ennyi alvás után bírja majd a hordozóban a kiruccanást
majd jövök beszámolni sziasztok

Kép
menion
Budapest

Menion
jó étvágyat, micsoda jó ötlet volt :roll: :D érezzétek jó lamagtokat :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Evita hírek!
Mai vv eredménytől függ,hogy holnap mehetnek e haza!Szépen szopizik Emma,éppen kidőlt amikor írtam neki :lol:

Drukkk-drukkkk-drukkkk.......................... :arrow:

Csak legyen már jó az a vv eredmény!!!!!!!

Nekünk ma mama nap van!Hétvégén meg párom szabad és családi programok lesznek,szombat anyós,vasárnap após :arrow: erről majd mesélek,mert felvettük vele a kapcsolatot és most 2× találkozunk vele.

Pusz mindenkinek!!!! Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Juj és tegnap nem írtam a lombikról :oops: de ez az utolsó esemény már nem is volt olyan izgalmas,de bepótolom majd azért!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Mindenki :!:

Csak egy kis visszaemlékezés Nekünk arra a bizonyos "gyártási" napra pont 1 évvel ezelőtt...2010.március 11. délután 16 óra:
"Muszáj volt felkeresnem a dokimat, hogy azonnal csináljon egy uh-ot, mert iszonyatosan fáj a bal oldalam, gondoltam már megint felfázás, egy tüsző nem repedt meg vagy cisztám van, mert eddig mindig ez volt :!: Ahogy ültünk kint a váróban éreztem, hogy egyre jobb, múlik a fájdalom...és bementünk nagy sokára...na ilyet még nem láttam :shock: :lol: épp akkor durrant ki a tüsző és látható volt a hasűri folyadék is...úgyhogy a dokinőm azonnal hazamenetelt és összebújást parancsolt és hozzátette, hogy kb.3-4 óránk van...a férjemmel összenéztünk és azonnal fogtuk a cuccost és irány haza :D ...voltunk így már többször is, hogy parancsszóra milyen együtt lenni, de mi akkor mindent megtettünk a cél érdekében :D "

Másnap reggel nagyon boldog voltam, mert a hőm szépen felment :arrow: tehát ovuláció volt nem felfázás és egyéb :!: :wink:

A folytatás 8 nap múlva lesz...

Ma kérdeztem is a férjem ráér-e esetleg délután orvoshoz menni és este egy partira :?: :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
köszi az Evita híradót, nagyon drukkolok, hogy haza mehessenek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nektek jó mamázást, partizzatok ebben a gyönyörű időben :!: :lol:

Többiek :?: :?: :?: remélem jól vagytok :!: :?: legyetek sokat a szabadban, sétáljatok, mossatok baba rucikat , nagyon jó időt mond ebben a pár napban :!: :lol:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gabi, köszi az Evita-Emma híreket :D
Megy nekik a drukk+++++++++++

Többiek
Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Mi elutazunk anyósékhoz erre a pár napra (Fehérgyarmaton laknak), reméljük ,hogy jó idő lesz és tudunk "napozni".
Talán szerdán már leszek net közelben és akkor bepótolok mindent, olvasást és írást is!

puszi mindenkinek :D

andicsiga

Evitáék ma mehetnek haza!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
Húúúú, örülök Evitáéknak, hurrá hurrá! :P

Mi közben hazaértünk Sopronba!
Éssss a "Nyuszika" Meghozta az ajot Dalmának egy tutiszupi gyerekülést a kocsiba! :lol:
Persze Nagyiék vették..... :arrow: Ki más!!!! :oops: :)

Reggel megkapta Dalma az oltást....volt pici sirás, de ennyi! Mostanra picurit fáj neki, láz nincs és most kúpot sem adtam, majd este megmérem még és ha van hőemelkedés kap egy felet, de amúgy nem szándékozok adni neki!

Közben otthon/Pesten/ elkezdődtek a munkálatok....kibontották a zuhanykabint és a tálcát....holnap folytatják, Apa pedig szépen még most levizkőteleniti a tálca alatt a pedlót, mert ahogy el volt cseszve és eresztett, tiszta vizkő ott minden.....remélem boldogul vele!
Persze estére Apa elkezdett köhécselni, már furi volt nekem reggel....folyt az orra, hajnalban hosszas vergődés után kitiltottam a hálóból és megágyaztam neki a nappaliban, mert szörnyen beteg lett..láza nem volt, orrát fújta állandóan, köhögött....féltem,hogy ezalatt a rövid idő alatt is átragaszt vmi kórt Dalmára, hajnalban teafőzés, acpirin C, lázmérés, orrbekenés, cseppentés.....nem tudom nálatok milyen Apa, ha betegecske....nálunk szörnyű.... :? Mindegy Apa ellátva hajnali 4kor....persze visszaaludni nem nagyon tudtam 6kor csörömpölt Dalmus, szopi....pici bóbiskolás és fél nyolckor kelés, reggeli csinálás, Dalma ellátás, Apa gyógyszerezése és rohanás a patikába, majd a dokihoz.....még onnan haza....kicsi pakolászás a fürdőbe és végre megjöttek a Nagyiék!
Majd indulás Sopronba.....kicsit kipurcantam.....már most alig látok ki a fejemből!!!
Na megyek is! Holnap jövök! Pusszikák!

KépKép
Kép Kép
schorsi

erika
én nem nézegetek mert sokszor felébred a neszre

cukigabi
szép a kézírása a gyereknek :lol:
hát majd csak összehozzuk ezt a talit :D
de ügyes voltál a turiban...én is voltam tegnap mert az újpest kp-ban volt tali a vaterás fürdető babatartó miatt és ott is nyílt egy háda...háááát többet nem megyek oda!db áras és egy body 490.-rugi 790.-volt :shock:

manama
hát ja! figyelni kellett mert sunyiskodott :? pl volt egy munka(gyógyszercégnek)aminek a nagyját én csináltam :roll: ha visszagondolok nem is a nagyját hanem mind...és 1x arra mentem dolgozni hogy ott ül a pasassal aki a munkát hozta és mikor beléptem gyorsan elhallgattak...na tudtam hogy van valami...elkeztett a dokim rébuszokban beszélni de hát kiderült hogy kenyába akarták elutaztatni a munkáért cserébe :shock: nekem meg egy szaros köszönöm se jutott :evil:
így volt ez az összes oltással is beadtam vagy 3-400db-ot és ugye azért az oep fizetett neki....azt mondta hogy majd ha utalják a pénzt akkor "ad belőle"... ezt is azért mert már beszóltam mikor a jattot eltette amit a beteg láthatóan az oltásért adott és a köszönömjéhez hozzászóltam élesen hogy "igen én is köszönöm!"....de azóta is adja amúgy azt a pénzt :twisted:
de én már csak arra mentem ezek után hogy addig kihúzzam nála amíg babásodok...ez éltetett mikor ilyen húzásai voltak
én le if fotóztam őket mert annyira édik voltak a mini zoknik...olyan jó volt úgy örültem már akkor :D most rajtad a sor

orsi
na akkor majd még átgondoljuk mert szeritem jó volna ha ott lennél...nehezen jön össze az első és úgy szokott lenni hogy utsó pillanatban úgy is még kiesik valaki....na meg gabi i rád számít

suzy
velem sztem semmi...én gyeden leszek akkor.....a csajnak lesz baromi szar mert új munkát kell keresnie és ráadásul rövid idő alatt...én ahogy ismerem majd szabi elött akarja mondani neki vagyis kb júliusban mert augusztust vévig szabizza...és utána úgy néz ki nem jönne vissza....
a lány amúgy karácsony óta állítólag keres másik munkát mert nem bírja a doktornőt na de még ott van úgyhogy ezek szerint nem talált :( ezért gondolom elég nehéz nyara lesz :roll:
mi tv-zünk! tegnap pl az mentett meg és a tejcsi mert nagy vlt a dráma :(
látható volt a tüszőrepedés???nem semmi :shock:

evitaaaaaa
jaj de jóóóó!gartulálok!jó éjszakát kívánok az új helyen :lol: a kis manó még most látja először az otthonát

orsi
na akkor versenyzünk az oltással....mi is ma kaptuk 10kor...de úgy tűnik ti jobban szerepeltek mert mi nyüglődünk sírunk s 7kor már 7,4 volt a hője :cry: kapott kúpot és tettem a tápiba kis nyugi szert is hogy ne kinlódjon annyira...hát a hintában elvan most de azért sokat sírdogált reggel óta :cry: ....azt mondta a doki hogy az ismétlő oltások mindig szarabbak...hát azt látom mert az elsőnél csak hajnalban volt hőemelkedése most meg már estére sikerült...
sajnálom a betegségeket is !jobbulást!

Kép
menion
Budapest

na hát tegnap a vacsi zűrösen indult mert este a fürcsi megint tragikus sírásba torkollott :cry: annyira sajnálom hogy ez ilyen trauma neki...pedig minden bizodalmam abba a babatartóban volt amit tegnap hoztam haza...beletettem és így a nagykádban fürdött de nem élvezte majd bele tettem fektetve is szabadon akkor kicsit csapkodott már azt hittem hogy jó lesz de aztán nagy oáááá... :cry:
aztán végig ordította a törölgetést hintőporozást krémezést öltözést...majd szétrepedt a fejem...ezután hanyat homlok rohantam le kaját csinálni neki hátha az befogja a száját....hát a tv elött tejcsivel végre megnyugodott úgyhogy készülődés eléggé kapkodósra sikerült...Laci se volt persze jelen úgyhogy sebtiben pakoltam be neki így a tej hidegen ment a tátyóba :(
odaérve beléptünk ő szétnézett és 1200decibellel beordította a helységet :shock: ....kaptunk is figyelmet rendesen :oops: reméltem hogy abbahgyaja mert különben menni kellett volna :? gyorsan lecibáltam róla a sapit mert azt is utálja és telenyomtam a száját cumissal(a hideggel :cry: )és magamban imádkoztam...bevált mert kicsit beájult úgyhogy ehettünk..
hát az éttrem nem volt az a ragyogó :? volt 6 kaja amiből választhattunk a pincérnő semmire nem tudott válaszolni mi miből és hogy készül de azért én a biztonságos rántott sajtal nagyon nem fogtam mellé :D bár még életemben ennyire ízetlen rizst nem ettem :shock: rejtély hogy tudták előállítani azt :? végül pakolgattuk szokott módon a kajákat egymásnak és minden elfogyott :D a mininő meg bámulta a falikarokat és transzban volt tőle :lol:
kifelé nem cibáltam rá megint a kabátot sapit úgy döntöttem ráterítem és sietünk az autóig.....
még ott megevett kb 80tejcsit ugye vígasztalásként végül Laci hozott egy csésze forróvizet azzal langyira melegítve ette meg...itthon még kipótolta aztán reggel 6ig aludt...

szegényt felkeltettem 9kor mert menni kellet dokihoz :cry: sírva tiltakozott
ott már jó lett a kedve jókat kacagott mindenen és grimaszolt a napocskára ahogy a szemébe sütött :D
na de megbántották a kis combiját és onnantól az egész nap nagyon rossz lett :(
hazahoztam de azóta is kicsiket alszik majd sír és nyűgös...már a tejre is gyanakodtunk mert görcsbe volt a pocka is...lehet hogy nagyon zsíros volt mert ahogy átöntöttem egy óriás db csobbant a cumisüvegbe :roll:
még megírom az adatokat: 5380gr fej41,5cm mellkas38cm :D

Kép
menion
Budapest

holnap jövök majd de aztán szerintem nem tudok mert jönnek Laci tesójáék és bár megfogadtam multkor hogy nem kerítek nagy feneket a fogadásukból mert nem igénylik és úgy tűnik feszélyezi is őket de azért nem fogok netezni mellettük az tuti...

sajnos ha vendéget fogadok akkor nagyon igyekszek és izgulok is hogy megfeleljek és jólérezze magát az illető de szokták mondani hogy olykor a kevesebb több :oops:
úgyhogy most megerőszakolom magam és nem takarítom halálra magam illetve nem főzök egy hadseregnyi kaját...
meglátjuk hogy sikerül :wink:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!
Látom mindenki élvezi a TAVASZT!!!!
Jáj, itt kb 10 fok és ezerrel süt a napocska! Imádooom!
Gyorsan átszereltem Dalma mózesét, a sportkocsira....naggyon tuti lett! Délelőtt már abban sétált!

Ma délben ettünk előszőr főzeléket csirkehússal.....hát nem mondom, hogy elnyerte a tettszését....de megette....! :lol:

És van egy új szokása....édesen verekszik...csapdos...mindent megkalapál....vicces...!
Átfordulások: hengeredik...átfordul hátról hasra...hasról hátra...és igy halad oldalt....! :P :oops:

Na megyek!
Mindenkinek szép, napsütéses, meleg hétvégét kivánok!
Puszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na sziasztok Lányok!

Tegnap hazaérkeztünk! Minden szuper! Olyan jó itthon lenni! Nagyon féltem az első éjszakától! Emma jól viselkedett! Szépen aludt! Csak én voltam tiszta ideg! Nem sokat aludtam! Rémálmaim is voltak! :oops: :oops: Annyit nyög álmában a kisasszony, hogy csak na! Attól meg állandóan fent voltam! Ma reggelre bedurrant a mellem! Magas lázam van! Szóval szuper! :cry: Most dél óta szenvedek vele! Nem akart felkelni, pedig már enni kellett volna, én hülye felkeltettem, és keveset evett, utána jól lefejtem a tejet! Így nem maradt neki,mire éhes lett! Ilyet sem csinálok többet! Szóval most küzdünk! :cry: :cry: De muszáj volt lefejnem, mert már nagyon fájt, majd szét durrant! Na majd összerázódunk! :lol: :lol: Bocsi,hogy nem írok most még mindenkinek személy szerint! Majd igyekszem visszarázódni! De előbb még Emmával kell összehangolódnunk! A kórház azért, más környezet volt! Mindenkinek köszönöm a sok drukkot! Nagyon aranyosak vagytok!!! Sokat jelentett!!! :wink: :wink: :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Szandri!

Az ígért dal!Nem csak Neked hanem MINDANNYIUNKNAK, akinek már meg van a babája!

http://www.youtube.com/watch?v=WHJ5NjNgxxs

evita10
Budapest IX. kerület

Tettem fel képeket G-re! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
De jó, h tudtál jönni és h végre otthon vagytok!!! :)
Nagyon édes Emma! :D :D :) :)

Fejés: szerintem amikor szét akar durranni a cicid, akkor elég egy picikét kifejni. (Én így csináltam és nagyon gyorsan beállt a kereslet-kínálat.)

Szandrii
Mi újság? Hogy telnek az első napok?

Orsi
Annyira irigy vagyok Rád... :oops: Én is úgy szeretnék otthon lenni... Érezd nagyon jól magad! :) Remélem nem lázasodik be Dalma!
Fürdő felújítás hajrá!!!

Menion
Remélem Anna baba sem lesz lázas! (Hihetetlen a kiscsajod! Eszméletlen pocakja van! Szerintem az én érzékeny gyomrú kisfiam a tizede megpróbáltatásnál kiakad! :? 8) ---> most pl. az egyszerű frissen "csavart" almalé is meghajtotta... :( :? :? )
Nem is értem hogy bírtad ki a (mostmár szerencsére) ex-főnökasszonyoddal!!!! Micsoda önző öntelt volt!!!!

Suzy
Nagyon jó a sztoriiii!!!!!!!! És a Férjed vállalkozott egy kis nosztalgia összebújásra? :D :D :D :D:D :D
Éjszakáitok milyenek?

Manama
Hogy vagy? Babaruha mosással hogy állsz?

Andi
Tudnál nekem segíteni, a hozzátápival kapcsolatba lenne egy kérdésem: mennyi ideig adtál Dórinak csak almalevet? És mennyi idő után jött a pép? --> Ha jól emlékszem te is így csináltad, h csak kóstolgattattál az 5.hónapba. (Utána barack? -->Csak lé? )
Előre is nagyon-nagyon köszönöm!!!

Akit kihagytam attól ezer bocsi! Próbálom majd pótolni!

Ne haragudjatok, h kicsit el vagyok tűnve, igyekszem majd gyakrabban jönni, de szörnyen összecsaptak a hullámok a fejem felett.
Majd mesélek.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép napsütéses hosszú hétvégét mindenkinek! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Mostani éjszakánk jó volt! Előző is(csak nekem nem :lol: ), de most már én is nyugodtabb voltam! Estére rendeződtek a dolgaink, mert nagyon szétcsúsztunk napközben! Este negyed7kor bezabált! És jól bealudt, így a köv. etetés fél 10kor volt, emiatt az esti fürdetés kimaradt! olyankor már nem akartam! :oops: Fél10től apukája kényeztette. Maszírozta a pocakját! interneten keresett hasfájásra maszírozási technikákat és azt csinálta, majd rajta aludt Emmus! Teljesen szerelmes Laci a lányába. Olyan jó látni! :lol: :lol: Csomószor bemegy a szobájába is megnézni ahogy alszik! Fél12kor betette már a kiságyba, persze addigra éhes lett, így megszopiztattam, majd fél4ig aludt! Aztán fél6kor evett, majd reggel 9kor és most negyed egykor! Nagyon kis ügyes csajszi! Most 3szor kellett tisztába tennem! Szopi előtt, már tele volt pisivel, szopi közben úgy teletette a pelust,hogy csak na! :lol: Tehettem újra tisztába! Majd nemsokra rá a tiszta pelusba újra kakilt! :lol: De legalább nem bántja a pocakját a sok cucc. Így most szépen alszik! :lol:

Vivi
Köszi a dicsit!

Orsi
Tök ügyi Dalmus! Hűű már milyen komoly kajcsit eszik!! :lol: :lol: Milyen vicces lehet, ahogy csapdos!! :lol: ÓÓ és már sportkocsiban utazik! Hát már kész hölgy! :lol:
De jó,hogy Sopronban vagytok! Szuper! Akkor pihengess sokat!!
Milyen jó is a fürdőszoba felújítás! :wink:

Menion
Sajnálom,hogy nem szereti a fürdést Anna baba! Sosem szerette, vagy ez csak valami új dolog? Remélem sikerült nem halálra takarítanod magad, és sok kajcsit főzni! :wink: :wink:

Suzy
Milyen jó olvasni a Ti történeteteket is! :lol: :lol:
Milyen édes lehet Cipike, ahogy tv-t néz! :lol:

Gabi
Köszi,hogy mindig hoztad az infokat!! Meg feltetted a képeket is!
Jó pihenést, családozást! Majd akkor várjuk a storyt após ügyileg! :wink: :wink:
Milyen jó is a vásárlás...:lol: :lol: :lol:
Sajnálom,hogy ilyen sokat dolgozik a párod, de legalább kifizetik a túlórát, bár ez olcsó vigasz! ? :?
Jaj de édes Roli,hogy ír nekünk! Mond meg neki,hogy teljesen egyetértek vele! :lol: :lol:

Manama
Nem semmi! Már nst! Hogy repül az idő!!! :shock: :lol: Örülök,hogy minden rendben van!! :lol:

Hát ennyire futotta! Többet visszaolvasni nem tudok! :oops: Egy hét, sok idő! De újra bekapcsolódom, és a friss hsz-eket már olvasom! :lol: Azért elolvastam a hsz-eket, amikor szültem! Köszi mindenkinek a drukkot!

evita10
Budapest IX. kerület

Napsütés.....napon 21 fok.....otthonlét.....burgonyapüré+pulykahusi Dalmának....Anyának borsifőzi......vigyorgás...Brendonbaindulós szép nap!

Gabi!
Brendonban nagy akciók a bébikajákra, nagy üveges Hipp 175 Ft.
Megkaptad a P.üzimet? 8)

De persze a többieknek is szól, hiszen 1 évig elállnak a kajvik és nem mindegy, hogy 175 vagy 300......

Nézni szeretnék még ilyen esernyőt a babakocsira, ha lesz jó áron veszek egyet!

Evita!
Örülök, hogy otthon vagytok...jaja a bébihangok.....nálunk Apa riadozott fel rá az elején....nyugi, ha összeszoktok már fel sem tűnik majd! Szoritok!
Ha lefejed a tejet a cicidből, akkor fagyaszd le!Ne menjen kárba! Később jó lesz még az!
Emma baba, gyönyörű Kiskirálylány! Apa legyen is szerelmetes a Lánykába!!!!

Vivi!
Jaj, Drága, átérzem a helyzetedet.....és sajnálom, hogy távol vagy a szüleidtől az otthonodtól! Remélem Ti is tudtok majd lemenni, hosszabb időre!
Képzeld láz nem volt egyáltalán, csak a szokásos lábduzzadtság....az meg egy kis idő, amig lemegy...borogatás.

Na megyek, mert Dalma sikeresen bekakált.....amióta eszik kajákat 3szor tuti rottyantunk..ééss az illata...phűűűűűűűűamindeniiit....!

Puszpusz, szép napot!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Látom, azért hosszú hétvégézik mindenki… nagyon helyes!
Itt csudajó idő volt, sétáltunk is nagyokat. Egészen kicserélt ez a napocska :P :P :P :P

Evita
Örülök neki, hogy otthon vagytok és szépen alakul a napi rutin. Nagyon helyes, hogy a Laci beleszerelmetesedett a lányába… hiszen nagyon helyes baba! ;)
A tejcsi téma is alakulni fog, az tuti! Láz mitől volt? A bedurranástól?

Orsi
Élvezd Te is a jó időt, mamázást, pihizést, a jó kis házi kosztot! Gondolom most jól feltöltődsz! Örülök, hogy Dalma combija jól bírta a szurit!
Apának jobbulást! Hmm, nálunk is nagyon el tudja hagyni magát a párom, ha beteg, de szerencsére vannak kivételes alkalmak.
Hihi, édes lehetett Dalma, ahogy csépelt mindent.

Suzy
Cipike most hogy alszik? A jóidő jó hatással van rá?
Hühűűha, a Te „teremtés-történeted” sem mindennapi!

Menion
Jó kalandosra sikeredett ez a torkos csütörtök… Mondjuk meg is nézheti magát az étterem, hogy ennyire silány kaját szolgáltak fel. Pont a torkos csütörtök lenne a jó lehetőség arra, hogy meghozzák a ritkán étterembe járók kedvét… :roll:
Na, a dokis sztorijaidon csak lesek nagyokat.
Anna baba méretei klasszak, ügyesen nő a csajszi!
És, hogy sikerült a családlátogatás?

Gabi
Hogy sikerültek a családi progik? Gondolom Rolitól mindenki olvadozott ;) :)

Andi
Jó mamázást nektek is, lazítsatok jó sokat!

Vivi
Köszi, jól vagyok! Néha tompán fáj a hasam és kicsit kevesebbet bírok gyalogolni, de ez legyen a legrosszabb! Mosok rendületlenül és nem győzöm nézegetni a ruhácskákat… :oops: :lol:
Remélem lesz időd és akkor tudsz írni magatokról is!

Soksok napsütést a "hétvége" maradékára is!

KépKép
manama

Orsi
Szuper,hogy ott is ilyen jó idő van! Kimentem én is az udvarra és olyan jó volt,hogy ilyen jó az idő! Már úgy várom,hogy én is mehessek Emmussal nagyokat sétálni! Sikerült venni esernyőt? Hát remélem hamar megszokom! De érdekes,mert nap közben nem nyög ennyit! Most éjszaka nagyon sokat nyögött! De alszik közben! Ha nagyon fájna a a pocakja, akkor tuti fent lenne és sírna! Már lefagyasztottam egy adagot! :lol: :lol:

Mi jól vagyunk! Kicsi Csillag (így szoktam Őt hívni :lol: ) nagyon jó kislány! Eszik, alszik! És rengeteget mosolyog! Én még ilyen pici babát nem láttam ennyit mosolyogni! Nekem hőemelkedésem van! Hogy miért, azt nem tudom! :roll: :roll: Lehet,hogy még a két nappal ezelőtt bedurrant cicim miatt! Most fáj eléggé lent! De nem a gátsebem, hanem a csont felül! Valószínűleg most rendeződnek vissza a dolgok! :roll: :roll:

Látom mindenki élvezi a jó időt és a hosszú hétvégét! Mindenki jól eltűnt! Holnap remélhetőleg nem jön senki hozzánk, és az első nap lesz, amikor végre csak hármasban leszünk egész nap! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Velünk minden oké! Szuper éjszakánk volt! Most már én is tudtam jól aludni! Végre! :lol: Emma továbbra is egy kis Tündér! Eszik-alszik-mosolyog! Fél12kor, 3kor, 6kor és reggel fél10kor evett! Olyan kis ügyes! :lol: :lol: Rendszeresen a tiszta pelusba kakil bele! :lol: :lol:

Manama
Nem tudom mitől volt a láz! Meg utána hőemelkedés! Ma még nem volt! Hát kíváncsi vagyok estére lesz-e! Lehet,hogy így dolgozza fel a szervezetem ezt a szülést! :roll: :roll:

Megírtam a szülésemet! Kicsit hosszúra sikerült! bocsika ezért! Remélem nem gond, de nem tudtam rövidebben leírni! :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: