Sziasztok,
Bocsi, tegnap Pécsen voltunk nem ültem gép előtt, így csak most válaszolok.
Uxi,
szülésznő, szívesen megadom a számát, hívd fel, beszéljetek meg egy időpontot és a többit majd személyesen elmondja, én nem emlékszem, hogy konkrét összeget mondott volna, de lehet, hogy azóta máshogy van, még nem kérdeztem rá, majd a cukor terheléskor fogunk találkozni két hét múlva. Nem tudom hány januári szülése van, de ha vonakodna majd szólok neki az érdekedben, de szerintem biztosan elvállal, még időben vagy! Én Nst-re (CTG van nálunk) a dokim rendelőjébe jártam és neki fizettem, a szülésznővel a szüléskor találkoztunk, illetve telefonon ha kellett valami infó. Támogatta a homeos golyók szedését is.
NEm tudom, hogy választott doki nélkül lehet-e ott szülni, ha nem oda tartozol, ezt a kórházban kell megkérdezni. De most akkor van dokid vagy elmenni készül és ezért gondolkodsz az ügyeletesen?
SZülőszoba ugye 3 van, ha sok a szülés akkor még a vajúdóban is lehet szülni, de volt már olyan tömeg, hogy csak a szülésre jutottak be a kismamák, addig az osztályon vajúdtak. Azért bízom benne, hogy lesz hely, eddig szerencsém volt, már szültem a 3,2-es szobákban, most az 1-es jön!!!

:D:D:D AMi szerintem fontosabb, hogy utána alapítványi szobába kerülj, mert a 6 ágya és a közös mellékhelység borzalmas, de a szülésznők ebben is segítenek és majd fel kell iratkozni egy füzetbe a szülés várható idejére, bár tudom hülyén hangzik, de ez volt a rendszer, hogy csak így lehetett alapítványi szobába kerülni.
RH-,
én BRH- vagyok, mivel ez az 5. terhességem, nekem mindig kellett AntiD injekció, és a szülésekkor is külön pirossal ráírták a beérkezésemkor a papírjaimra, hogy el ne felejtsék majd beadni, illetve mindig megnézték a gyerekek vércsoportját is. Egyébként a protokoll szerint minden trimeszterben kell az ellenanyagszűrés a laborból, ha elfelejtenék szólni kell! És igen, azért fontos, hogy ha a baba RH pozitív, és nem kapsz AntiD-t, akkor a következő terhességnél idegentestként kezelheti a szervezeted a babát és ellenanyagot termelhet ellene, amitől elhalhat.
NEkem anno a "szuper" SOTE I-en, az elhalt első terhességem után elfelejtették beadni, így a műtét másnapján azonnal be kellett vezetnem emiatt, kiváló állapotban, majd ezek után megfogadtam oda többé be nem teszem a lábam, csak az addigi leleteim és papírjaimért, amik "rejtélyes" módon elvesztek!!!!
Na szaladok, mert MArci lassan indul az oviba, Lilivel meg takarítani és csomagolni fogunk! Szép napot!