Gyevacska!
Gratulálok és egészséget, sok tejcsit kivánok!!!!
Bocsi, de rossz napunk volt ma, igy nem tudtam jönni....
Hát, az uh erdmény jó is nem is....végülis a helyzet változatlan, a lyuk megvan....nőni nem nőtt, de kisebb sem lett, a doktornő azt monta hogy valószinű ez már nem fog bezáródni, de ha eddig nem okozott problémát, ezután sem fog. Megmérték a tüdőartéria áramlást és nyomást, minden tök normális....szal, ez van!
Viszont, ha növekszik a lyuk, akkot sajna tenni kell ellene....
De mivel Dalma teljesen normálisan fejlődik, minden téren, igy teendő nincsen, csak ha tartósan lázas állapot állna fent, vagy a későbbiekben kivennék a vakbelét, manduláját jelezni kell a szivgondot mert antibiotikumot kell kapnia szivburokgyulladás ellen....
Ma nyűgös napunk volt, nyüsszögés, sirdogálás...nem alvás, de aztán a séta alatt bealudt és 2től negyed 6ig húzta a lóbőrt!
Apa ma jön haza, végre, ideje mert nagyon fáradt vagyok.....remélem holnap besegit picit.....
Mentünk volna babaúszásra, de félek az agyhártyagyulladás járvány miatt.....eléggé terjed....nemtom!
Inkább nem viszem nagylétszámú közösségbe.....
Jövő szerdán ismét oltás, de az uccsó, jó darabig most nem kell mennünk.....még nem váltottam ki a vakcinát, majd hétfőn, kiványcsi vagyok mennyibe fog kerülni!