A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Csöre: jól vagy????

Moffli: Pihenj sokat! Minden rendben lesz!

Krisz: gyönyörű a szoba! Az orvosod meg elég tapló :( Engem a terhesgondozáson tartanak betegállományban, a házi orvosom szerintem azt sem tudja, hogy babát várok.

Kata: szép a függöny is, meg az egész szoba!!!

Kisbogács: nagyon művészi és szép a fotód!

Erzsébet: édes a szőnyeg és a csiga!

Kérdés: szerintetek a kifejezetten szoptatós hálóingnek van jelentőssége, vagy jó az elől gombos is?
A másik - tapasztalt anyukák segítségét kérem - ha babóca mondjuk 56 centivel születik, akkor ezzel az 56-os ruhákat el is lehet felejteni? Hogy megy ez a számozás?
magdolnasz

magdolnasz:
A ruhaméretezések nagyon változóak.. Általában 56 cm-es babára kevés 56-os ruha jó, de pl. Annán az 56-os Kenguru Goldos rugik még rajta voltak,holott már 60 cm-es volt..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Magdolnasz! Szerintem jó a gombos hálóing.
Nekem ez csak pénzlehúzás....

Olyan mint a cumisüveg és üvegmosó közötti 2000 ft-os különbség.

A ruci méret meg, ahogy Mágnes is írta változó.
Én is találtam olyan 56 rucit, ami szerintem simán 62-es.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre: vigyázz magadra! Örülök, hogy az ijedtségen kívül nincs semmi baj.
Magdolnasz: szerintem is lehúzás a szoptatós hálóing. Én gombosat vettem, fele annyiba se került. Úgyse hordom később. Brrrr. Utálom a hálóingeket!!!
A ruhaméreteken én meglepődtem vásárlás után. A tescos, auchanos 56-os akkora, mint a kengurus 62-es. Amit a Corában vettem 56-os, az meg iszonyat picike. Nem tudom, miért nem lehet ezt összehangolni. (Bár hozzáteszem ez női ruhában sem mindig megy. Van, hogy simán jó az S-es gatya, máskor meg az M-es is kicsi. Attól függ hol veszed.)

krisz78

köszi lányok arik vagytok. :D Hanna: a szőnyeget az M3-nál lévő praktikerben vettük 11990ft-volt. Nem túl nagy de nekünk oda pont megfelel. Krisz, Mágnes: a csigát azt a sógornőmtől kaptam, de ő azthiszem az Árkádnál lévő Sugárban vette a gyerekosztályon. Csöre: hát igen olyan nagy hogy az egész falat beteríti :D vigyázz magadra én is mindig ettől tartok hogy elesek :shock: Magdolnasz:én is ezen filózok hogy majd a kórházba mit is vigyek pizsit vagy hálóinget de szerintem mind a kettőt viszek elöl gombolósat kettő elég nem? ti hogy álltok a kórházi pakkal??? :D
erzsebet0312

Sziasztok, itt vagyok ismet, es mint igertem vgre dobom a gyerek szoba kepeket.
Csore: remelem veled minden ok, vigyazz magaddal.
Bolha: hat engem terhesseg alatt siekresen meg is csipett egy aki allitolag a pokrocunkba koltozott be, legalabbra is a ferjem eskuszott ra. Kimostam mindent, tenyleg mindent, es azotta nincs bolha :lol: Amugy epp itt van mellettem a nemet juhaszom aki erossen tisztalkodik, na most azert elgondolkoztam. Vajon bolhas, vagy csak nagyon tisztalkodos? :roll: :lol:
na jo kezdem a szoba kepeket :D Perze en is elkovettem a Kata hibajat, es akkor fenykepzetem amikor oda sutott a nap, na de sebaj

Az en agyikom, ha szukseg van ra, kesobb pedig Attila agyikojava lesz kinevezve
Kép Agyiko

Kép Fuggony es kisagy

Kép Pelenlkazo es furdeto
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.0976.jpg[/img]

Kisagy kozelrol, az agynemu huzat is urhajos:) szegeny fiam, ha vegul is az lesz en leszek a hibas
Kép

Fuggony, na az urhajokat itt mar nem is kell magyarazni ugye :lol: :oops:
Kép

Kép
brestovsky

Erzsébet! Köszi!

Rita! Csodaszép a szoba! Ámulok és bámulok!

Kép
hanna30

Sziasztok!
Köszi az aggódást...
Most jobb :) kicsit beparáztam, amitől felment a pulzus, kicsit keményedett a poci, de úgy néz ki, most minden ok (azon kívül, hogy a járás kicsit sajátosan megy csak). Saci bezzeg pörög tovább ezerrel :) azt hiszem, egy kis csokit is küldök neki a biztonság kedvéért (csakis magas kakaó tartalmút, azt lehet nekem is)
Gombos hálóing kérdése: arra figyeljetek, hogy elég hosszú legyen a gombsor. Ha csak a teteje gombos, akkor semmit sem ér.
A ruhaméretekről mindent elmondtatok. És nem csak a baba hossza számít, hanem a súlya is. 4 kiló környéki baba esetén nem nagyon érdemes 56-osokat venni. De ezt most még nem tudhatod.

Csöre
csöre74

Rita: ez szuper :) nagyon tetszik, olyan kis vidám :D

Csöre
csöre74

Rita, nagyon szép lett a gyerekszobátok.

Csöre, irány vissza pihenni :lol:

Kórházi pakk, kinyomtattam a MÁV szülészet honlapjáról, hogy mik kellenek. Venni kell még szoptatós melltartót, csak nem merem elkapkodni, de szerintem decemberben meg fogok jelenni a kispesti skákában.
Én szerintem pizsit viszek, elől gombos, kb a közepéig, de ha mégsem elég, akkor fel lehet húzni. Valószínüleg még egyet be kell majd szereznem ebből is.
Vennem kell még Tena lady-t, 1* használatos bugyit hozzá, még melltartó betét is kell. Mást azt hiszem nem kell venni. A pakkot, csak dec közepe tájékán fogom összerakni azt hiszem.

A biztonság kedvéért, ha valami váratlan történne (nem fog) kinyomtatom még egy példányban, és odaadom a férjemnek, hogy mit tegyen nekem össze. De nem fogok váratlanul korábban korábban kórházba menni. Ez csak a vészforgatókönyv.

Kép
Kép
cs_erika

Köszönöm a tanácsokat! (Éjjel azt álmodtam, hogy fekszik előttem a lányom és nem tudom felöltöztetni, mert ügyetlen vagyok :oops: ) Nem hiszem, hogy nagyon súlyos lesz, csak hosszú :)

Rita: gyönyörű lett a szoba!!!
magdolnasz

Sziasztok!

Kata! Nagyon szép a függöny!

Cs_erika! A köldököd nem feltétlen fog kifordulni. Nekem sem fordult ki egyáltalán.

Krisz! Gyönyörű, hangulatos a szoba!

Erzsébet! Szép a szőnyeg! A csiga is nagyon jó! Milyen anyagból van és hogy raktátok fel,

Csöre! Mi történt? Hogy estél el? Lehet hogy veszélyes a spenót?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sikeresen feltettem a kepeket, elkuldtem anyukameknak is meg tesomnak, ugy hogy most amr mindenki gyonyorkodhet, es elkepzelheti a leendi, unoka stb birodalmat:)
Hu mihezis akartam meg hozza szolni?
Ja halloing, hat mindent kaptam csak gombosat meg szoptatosat nem, ugy hogy lett ketto ami, pamut es kenyelmes, es van egy nagy melkivagasa, es egyszeru elovenni belole a melliket, foleg az en picurimat :lol: Amugy ne tudjatok hany helyen kerestem, rohadt sokon, na ha szulesig talalok gombosat akkor veszek ha nem akkor egye fene lesz ami lesz.
na most mar tenyleg megyek, mert tele lesz velem a babanet, habar meg lehet dobok egy pocak fotot.

Kép
brestovsky

Sziasztok!

Csöre! Megijesztettél! Tessen vigyázni!

Hát lányok, a szobák mesések... Nekünk még semmi nincs kész, asszem én is elkezdem rugdosni apát, legyen szíves aktívkodjon, egyedül nem tudom összeállítani a kiságyat...

Szoptatós hálóing: szerintem is kilopják az anyukák zsebéből a bankókat... Teljesen elég a gombos hálóing/pizsi felső, csak tényleg figyelni kell, meddig ér a gombsor...

Képzeljétek, felhívtam a védőnőt, hogy tudunk-e találkozni, erre kiderült, nem is az a védőnő, aki volt.
Szerintem egy védőnő-gépet fogunk kapni, nem sok szívesség szűrődött ki a hangjából.
Ja, és be sem mutatkozott, nekem kellett megkérdezni, akkor hogyan is szólíthatom...
A lényeg pedig: csütörtökön eljön hozzánk. Basszus, már csak ez hiányzott... Nem nagyon hagyott nekem választási lehetőséget: csütörtök és kész!
Asszem szegény gyerekem nem fog valami kedves védőnőhöz kerülni... De jó, hogy ti már túlvagytok ezen a tortúrán.

Jajjj, Juli elkezdett furulyázni a zeneovin, azóta gyakorol, mint a kisangyal - már Pötyike sem bírja :) Asszem már értem, szegény bátyám anno miért ment el sétálni, mikor én gyakoroltam a hegedűn... :lol:

Na megyek vacsoráztatni... :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

es ime egy 31 hetes pocakfoto, nem tul jo sikerult na de azert mereteket lehet belole itelni:)
Kép

Kép
brestovsky

na jo akkor ha nem gombos a halloing csak ilyen szep V-alaku kivagasu egesz mell kozepeig az nem is jo? akkor keresenem kell gombosat, es nem is akar meddig gombosat? bizztos hulye kerdes, na csak azert mert nem tudom milyen az amikor valaki szoptat, csak ugy elkepzelem, kirant a cici, gyerek szopik es kesz :roll: :lol:

Kép
brestovsky

Erika! Tetszik a pozitív hozzáállásod!

Rita! Én sem hiszem, hogy veszek hálóinget.
Anyukámtól szerzek kettőt.
Nappal meg melegítőben leszek. Én nem bírom a hálóinget. :oops:

Kép
hanna30

magdolnasz! Ha a baba 56 cm-el születik, akkor többnyire jó az 56-os méret rá! Legalábbis egy darabig! Ami még fontos: sajnos 56 és 56 között óriási különbség is lehet. Nekem 60 cm-el született az első gyerek és volt olyan 56-os, ami jó volt rá (persze mégtöbb olyan, ami nem), de volt olyan 62-es is, amit nem tudtam ráadni! Tehát egy méreten belül is hatalmas eltérés van a ruhák nagysága között.

Brestovsky! Ez csodálatos! A matricákat hol vetted? Te még nem tudod a baba nemét, vagy csak a vonalzódat nem modosítottad?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Rita: ha ki tudod a V alakúból kapni a cickót, ha szükséges, akkor nem kell a gombos. Az a lényeg, hogy neked megfeleljen, a többi nem számít. Van, aki a szoptatós melltartót sem szereti.
A pocid már nagyon szépen gömbölyödik :)

Jaj, nem akartam senkit ijesztgetni, csak én is nagyon megijedtem :oops: vigyázok én, csak a szemeim már nem tudják kikerülni a pocakom, így botlottam el (léptem rá a csurig pakolt kiskádra)... a spenót nem tehet róla, csak arról, hogy utána minden zöld lett :?

Batkata: sajnálom a védőnénit :( nálunk is váltás lesz, vagyis attól tartok, egyik szegény védőnő nyakába fog szakadni az egész falu :( ő aranyos, csak nem tudom, hogy fogja bírni.
Furulya: Mesi is jár, de Saci még nem reklamált miatta :roll: azért legközelebb megfigyelem.

Csöre
csöre74

Rita! az a kockás ágytakaró nagyon aranyos!
A gombos hálóingnek meg addig van értelme míg korházban vagy...otthon már tökmindegy. Felkapod a pólót és kész. A v kivágás is jó, de akkor legyen jó nagy a kivágás. Eleinte mikor még sokat bénázol a babával hogyan rakd mellre, sokkal jobb ha nem zavar semmi. Én sokszor teljesen levetkőztem, hogy tökéletesen menjen:) na persze csak itthon. Aztán már simán ment az előkapom produkció is.

BAtkata! jól átgondoltátok ezt a furulya dolgot? Vagy van tompított hangszer is? :lol:
katuska79

PL én sem szeretem a szoptatós melltartót. Oylan béna az a kis ablak rajta..inkább egy sima merevítő nélküli melltartó vagy sportmelltartó amit csak le vagy felhúzok.
katuska79

Rita: nagyon jópofa a szoba! Nagyon tetszik. Hálóinget kettőt vettem, egyik gombos, másik V kivágású. Ennyi, nem is lesz több. Van még két pizsim. Ha engedik a melegítőt, akkor abban leszek.

Lányok! Ez a Tenna betét az normál betét, vagy az öregasszonyoknak való inkontinencia betét? Mert én csak olyat látok a boltokban. Az meg akkora, mint egy pelenka. Be se férne a bugyimba. Olyat kell venni?

krisz78

Rita! Nagyon csinos vagy.

Kép
hanna30

Igen Krisz! Olyan inkontinanecia betétet érdemes venni, de lehet abból van több méret is! Legalábbis amit én vettem annak idején az nem volt túl nagy. De hidd el elkel majd az első napokban a "pelenka" . A legjobb az a tényleg pelenka betét volt, amit a kórházban adtak. Az legalább jó puha is volt ráadásul :lol:
katuska79

Kép
hanna30

Krisz: mikor Mesi megszületett, akkor egyenesen pelenkabetétet adtak a kórházban :D babáknak valót :D a szülés után közvetlen 3-4 alkalommal :wink: igen, nagy méretű a tena betét, de ne aggódj, tényleg többféle méret van (eleinte kellhet a nagy), és be fog férni a bugyidba :D iszonyú rugalmasak ezek a kis fehérneműk :wink:

Hanna: azokat a termékeket nem ismerem, de látom, van kis csomagos is, egy próbát megér :wink: bár gőzöm nincs, hogy hol tartanak a pelenka árak :roll: emlékeimben olyan 50-60 ft/db körüli árak élnek a gyerekeim pelenkás korából, de mikor volt az :roll: ehhez képest a 33 ft nem drága. Arra figyelj, hogy ne nejlonos külsejű legyen (bár szintén nem tudom, gyártanak-e még egyáltalán olyat)
Ja, hogy inkontinencia betét is van :roll:

Nekem van hálóingem :D évekkel (évtizedekkel) ezelőtt kaptam, félretettem, kiválóan alkalmas a célra :) a korábbi szüléseknél is megfelelet :) lehet, nem full extrás szuper trendi, de azt hiszem, 3 napot elleszek benne a kórházban :) pamut is, gombos is :)
A szoptatós melltartókat szerettem, kényelmesnek találtam, csak azt nem, hogy a C kosár hamar nagy lett :? és akkor még nem lehetett B-set kapni (mit gondoltak, a kicsi mellű nők nem szoptatnak?!), ezért egy idő után nem tudtam használni. Már van B-s is, úgyhogy rámozdulok. Főleg, hogy Viki ilyen jó áron talált :)

Én elköszönök mára, további szép estét, és jó éjszakát!

Csöre
csöre74

[quote="krisz78"]
írta:
krisz78Lányok! Ez a Tenna betét az normál betét, vagy az öregasszonyoknak való inkontinencia betét? Mert én csak olyat látok a boltokban. Az meg akkora, mint egy pelenka. Be se férne a bugyimba. Olyat kell venni?

Krisz!
Én egy patikában vettem, asszem "normál" méret. Tőlem megkérdezték, mire kell, merthogy sokfajta van, azt mondták, hogy erre a célra tökéletesen megfelel a normál méret.
Mivel a Kútvölgyiben mi kaptunk bucit (így hívták), nem kellett nekem gondoskodnom a kórház lét ideje alatt a betétről. Tapasztalatokról így nem tudok beszámolni.
Egyébként kíváncsiságból egyet kipróbáltam, tök jó, kényelmes, és tényleg belefér a bugyiba... :) A többit majd élesben tudom tesztelni... :oops:

Ujjé, már nincs sok hátra a 4D-s UH-ig. Amilyen szerencsém van, tutira végigalussza az egészet. Nem baj, majd közvetlenül előtte kap enni, olyankor mindig nagyon hálás... :) Nem tudom, de nekem a mérleg még mindig 5 kg pluszt mutat csak, pedig őkelme jócskán nőtt... Jó, nem akarok 30 kg pluszt felszedni, de nem tudom, nem kevés-e.
No, majd megkérdem a védőnénit, bár nem tudom, "kissé" katonásnak tűnt. Én ilyen téren nagyra becsülöm a szakértelmet - és el is várható, asszem, de a lélek és az empátia hiánya az mindig kiborít - még akkor is, ha tudom, nagy a körzet, sok a gyerek, sok a probléma... Remélem, kellemesen fogok csalódni benne.

Na megyek, lefekszem, hátha tudok aludni. Szurkolok én is az álmatlanoknak!!!
És nagy ölelést küldök mindenkinek! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Gyors bekukk a nap végén!

Jegyzeteltem, annyit írtatok!

Csöre: jóóóóóóóóóóóóól vagy???? Én is marhára félek az eséstől, néha kimegy a fejemből, hogy pocakom van és mobilcsörgésre kettesével szedem lefele a lépcsőfokokat, zokniban a járólapos lépcsőt... :oops: Szerintetek??? :shock:
Nem, nem vágattam le a hajam,festettem, Apa nagyon szereti, hogy hosszú :wink: (mindig mondja, hogy ahogy nekem kényelmes, de ez így olyan szép....mit tehet egy jólnevelt feleség? :lol: )

Petne: a falunk olyan krémszínűre hajaz, vagy psztell vanília... De hasonlít a bútorra. Nekünk a nagy része a cuccoknak volt raktáron, azt azonnal küldték, mivel emailben rábólintottam, a 3 ajós szekrény még nincs itt, kicsit zabos vagyok, mert azt mondták, 6 hét és szept. 15.-én rendeltünk. Mint kiderült Németo-ban sem volt raktáron, le kellett gyártani....A hétre tutira ígérték, hogy megjön :roll: De fognak majd Téged is telefonon keresni!

Rita,Krisz, Erzsébet: olyan szuperek a szobák!! Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is elmennék hozzátok bébinek :wink:

És mindenkinek köszi a függönyméltatást! :D

Hálóing,pizsi: én anyukámtól kaptam ma egy meglepi pizsit, az mell alattig gombos, úgyhogy ott elő tudom kapni :lol: Meg van egy átlapolós, V kivágású, ami kifejezetten szoptatós, ott is ki lehet venni a tejcsarnokot a kivágáson :lol:
Meg van a két hálóing, amit a minap vettem, az is gombos egész hosszan, de azt is csak végszükség esetére. Nyáron szeretem az egy szál szatén hálóinget, de én is pizsis vagyok inkább.

Szép álmokat mindenkinek, megyek én is szusszanni :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna! Az első, amit belinkeltél Berni pelenka. Én használok ilyet, minőségi szinte Liberó, árban viszont jobb, de nem futárral, hanem bababörzén (úgy kb 30Ft/db-ra jön ki)
A második linken a melltartóbetétet ismerem, az az eső időkben nem volt jó (beleragadt mindig a mellembe és iszonyat volt levenni), de 2 hónap elteltével már tustam használni.

Betéttel kapcsolatban teszek fel egy fotót: Kép.
Én ilyenre vadászok! Az egyik topikban ilyet vett egy lány! Ez nekem sokkal szimpatikusabb, mint a hálós bugyi, betét megoldás. Olyan röhejesen néz ki az ember azokban a bugyikban, jó tudom nem szépségverseny,de akkor is! :D Mindig nevetnem kellett, mikor láttam! És nem csúszkál sehová!

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jó reggelt!

Kicsit inaktív voltam/vagyok/leszek: most kaptam észbe hogy szülés mellett nekem még vizsgaidőszak is van... :shock:
Fél szemmel azért néha itt, de inkább csak olvasás erejéig.

Hozzászólások egy mondatban: :D
A szobák meseszépek, Rita nagyon csinos vagy, nekem is csak gombos hálóingem lesz, Csöre vigyázz magadra, csak óvatosan, pingvinesen... (de ez vonatkozik mindenki másra is :!: )

Képzeljétek vasárnap óta fogytam. (Nem sokat, csak 0,8 kg-t) Ilyen még nem fordult elő velem mióta kismama vagyok, kivéve kórház után és az első trimeszter megpróbáltatásai idején...

Most ennyi tellett, megyek vár a reggeli és a tankönyv...
kisbogacs

Sziasztok!

Remélem mindenki jobban van mint én !
Sikerült végig rókázni az éjszakát most megpróbálok majd pihenni! :oops:
tuti összeszedtem valami bacit,már csak ez hiányzott!!!

A szobák nagyon szépek,nagyob ügyesek vagytok! :D

Betétet én úgy tudom hogy több méretben lehet kapni,legalább is a gyógyszertárban mutattak néhányat.

Én most megyek pihizni,mindenki vigyázzon magára!!!

Kép

Kép
poszani

Jó reggelt!

Erzsébeteknek nagyon sok boldog névnapot!!!

Kép

Enikő!
Megtaláltam. :wink: Állítólag gyógyszertárban kapható. 10db 2500.-ft. Írtam a gyártónak, ha válaszol, átküldöm.
Köszi a pelus infót. Akkor érdemes ilyet venni?

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Hanna: köszi szépen :)

Poszani: jobbulást! vigyázz magadra

Kriszti: csakis pingvinesen :wink: nem vagánykodok én :) csak nem készültem akadálypályára

Egyébként jól vagyok, piszok mód fáj a vállam meg a térdem, de legalább lement az idegesség :) (Apus megjegyzése azután, hogy meghallgatott, persze marhára megijed, és megvizsgálta a térdem: "túl fogod élni"... hát, mindenesetre hamar megnyugodott :D)

Fogyók, keveset gyarapodók: semmi para, dokinénim megnyugtatott, hogy a babának nem lehet baja ennnyitől (max. nekem, de azért annyira nem girnyósodtam le :roll: ) Én +7-nél tartok, Batkata, alig több, mint 5. És nem is mindegy, honnan indulsz.

Batkata: 4D UH-ra mikor mész?

Eldobható bugyi: nem elég, hogy hülyén néz ki, még csúszkál is? Eddig sem akartam venni....
Enikő: ok, hogy egybe bugyibetét, de azt akkor nem tudod elég gyakran cserélni, vagy legalábbis sokkal körülményesebb, nem?

Kata: már megijedtem :) szerintem is nagyon szép a hajad :wink:

Csöre
csöre74

Sziasztok!
Hanna:
A pelenka.com-tól én rendeltem anno pelust. Egyszer nyertem 2 óriáscsomaggal, és nagyon bevált akkor. Azután már csak azért nem rendeltem, mert Anna méretében már a boltban is megkaptam ennyiért.

Nem tudom ki ismeri a Babyplanet üzletet, Újpesten van. Azon kívül ,hogy szuper dolgok vannak ott, lehet náluk kapni pelenkát gyermekágyas időszakra. Meg is mutattamApának, hogy ilyet vegyen majd, az árát nem tudom, de jónak tűnik nagyon..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre! Örülök, hogy jól vagytok!

Mágnes! Neked is köszi az infót!

Kép
hanna30

Hanna: köszönöm a köszöntést nagyon jól esik aranyos vagy :D Isarenikő: a csiga olyan pamut anyagból van és gombostűvel szögeltük fel :D remélem nem mászik le :) Kata: aranyos vagy. Brestovsky: nagyon szép pocifotó alakultok nagyon :D
erzsebet0312

Jó reggelt!

Erzsébet, nagyon boldog névnapot kívánok én is!!!

Csöre: örülök, hogy minden rendben! Veled is, meg Sacival is! :D Köszi a hajméltatást :wink:

Poszani: akkor kezet foghatunk! Én is arra ébredtem olyan fél egy körül, hogy valami nem OK, aztán 3-ig ingajárat a háló és a fürdőszoba közt.... Az enyém inkább tűnik gyomorrontásnak, de a franc sem tudja...Remélem, semmi komoly. 9-ig ágyban voltam, valamennyire feltöltődtem, most meg tea, pirítós... Jobbulást neked!

Kriszti: azért ne vidd túlzásba a tanulást! De nem mondod, hogy két vizsga közt mész szülni?? :shock:

Mágnes: köszi a pelus infót!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata: jobbulást! szegénykém, megint?

Csöre
csöre74

Csöre: :oops: Bízd csak ide!! Apának is mondtam a szülésfelkészítőn, mikor szóba került, hogy a tágulás végére a kismamák egy részénél reflexesen jön egy hányinger, de csak nagyon kevesen hánynak...na én leszek majd az üdítő kivétel...
De szerintem most csak a sav miatt volt, meg kicsit többet ettem a kelleténél (értsd: 1-2 falattal) és ez bosszulta meg magát. De megmaradok! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Csöre, remélem, jól vagy, vigyázz magadra, és pihenj sokat. Lehet, hogy ez az esés egy jel volt, hogy abbahagyd a munkát :wink: .

Szobák, szőnyegek, csiga szépek, mindnek megvan a kedves kis hangulata.

Szoptatós hálóing: szerintem is felesleges annyi sok pénzt kiadni érte, főleg, hogy soha többet nem fogom őket használni. Jó hosszú gombolású is bőven megteszi 1500-2000-ért.

Kórházi csomag: Folyamatban a beszerzés a János kórházban kapott lista alapján, amit a betegség most egy kicsit visszavetett, de remélem, jövő héten meglesz minden. Aztán már csak kimosom, vasalom a pelusokat és csomagolok.

Rita, szép a pocid.

Poszani, jobbulást!

Erzsébet, sok boldogságot!

Kép
petne

Csatlakozom én is az Erzsébet napi köszöntőkhőz!

Kata! nyugi lesz ott vesetál amit majd apa oda tart:) én végig hánytam a végét, a szülésznő azt mondta ez jó jel, a hormonok okozzák azt jelenti begyorsult a tágulási szak.

Máté fekszik meztelen az ágyban és tollal firkálja magát:)
katuska79

Így készülnek a börtöntetkók:)
A kezében meg a melltartóm:)

Kép
katuska79

Katuska: félelmetes ez a pucimókus :) csak nincs túl meleg nálatok, hogy állandóan vetkőzik? :)

Petne: inkább arra volt jel, hogy legyen elég a spenótból (épp a repetámért indultam) nem kellene mind a 1/2 kilóból készült főzeléket magamba nyomni :wink: azért begyűrtem, amint működőképes lettem :D
A munkám akkor fáraszt egy kicsit, ha be kell menni Bp-re. A hét nagy részében otthon ülök a gép előtt, és verem a billentyűzetet :D Meg rohangálok a gyerekekért, boltba, stb... amit mindenki más is :wink:
Már a kórházi csomagnál tartassz? Na most kezdek parázni... 1 nap különbséggel vagyunk kiírva...
Azért igyekszem optimistán hozzáállni, hogy legkorábban december vége :) addig meg csak összerakom valahogy :)

Csöre
csöre74

Katuska: nagyon komoly Máté :lol: Ja, én is abban bízom, hogy valami edényzet lesz ott, ha úgy alakul. Ha jó jel a hányás, akkor bevállalom :lol: Bár mostanában kezd kicsit elegem lenni a rosszullétesdiből :oops:

Csöre: kórházi csomagba nekem kórházi ruhám és papucsom van egyelőre,meg Martinnak a ruhácskák...Azért nekem sem ártana belehúzni...Mert a december vége nekem már messze nem a legkorábban, lehet akár december 20 is :shock: Sürgősen neki kell állnom!

KépKép

KépKép
kata8110

Az én kórházi csomagom teljesen kész, még a bimbóvédő krém is bent van :lol:

katus:
művészgyerek. :) nem nyittok neki egy tetkószalont?

Az az aljas kazán folyton befűt, nem hajlandó kikapcsolni! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre! jó meleg van de én azért nme vetkőznék le. Nem fázós gyerek az biztos! SImán kimegy még iylen időben is egyszál semmiben játszani az udvarra....már ha engedném. Úgy látszik a téli gyerekeknek ez az előnye.

Mágnes! a fránya kazán! Még a végén meleg lesz nálatok is! Lehet rossz a termosztát? Nekünk túl hideg falra votl rakva ezért nem kapcsolt ki sosem. Most meg fával fűtünk inkább, a gázt csak fürdsére használjuk meg majd ha nagy hidegek lesznek akkor hajnalban mikor kialszik a tűz. Gázzal sosem tudnék iylen meleget csinálni idebent. Nem állja a kezem a radiátort olyan forró!

Korházi csomag? Majd valamikor ráveszem magam és beszerzek mindent és egy polcon tartom majd. Vennem kell köntöst is meg bugyikat....
katuska79

Zaza fázós :? délben, amikor mentem érte, reklamált, hogy miért nem kapott kesztyűt :? most, novemberben... mi lesz vele, ha erős lesz a fagy? Ok, itt pillanatnyilag már minuszok vannak... de azért a kesztyűt kis túlzásnak találom.

Kórházi csomag: bugyi, ja... azt nekem is kéne... meg a fogyó dolgokat. Egyébként minden más van... na jó, a papucson is gondolkodom, azt hiszem, a mostaniak nem szalonképesek :?
Majd ha kedves Apus is úgy akarja, akkor rámozdulunk :? ő még nem izgul :?

Csöre
csöre74

katuska:
nekünk hordoható termosztátunk van, azzal rohangálok a lakásban, mint pók a falon, hátha érzékeli a kazán, hogy hahó már 23 fok van, én meg 21-et állítottam be!
Na de kitoltam vele, kikapcsoltam a mesterséges intelligenciűjú, szuperintelligens kazánunkat, és manuálisra váltottam. Mostmár nem fűt! :D

sül a barátságsütim, olyan jó fahéjillat van a lakásban :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!
Ma voltam a körzeti orvosnál elég magas volt a vérnyomásom 150/90 ezért elküldött laborba vizeletminta miatt,mert valami fehérjét akar megnézni,hogy van e benne.Megtudná valaki nekem mondani,hogy mi ez a fehérje mit néznek vele??!

Boldog névnapot az Erzsébeteknek!!!!

Kép
andi0716

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért! Én a 2008 ősziektől vagyok.
Ha valakit érdekel kismamaruha olcsón, készítői áron, akkor nézzétek meg a weboldalunkat!
www.kismamaruci.hu

Köszi: Móni

gwini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: