NA akkor ma mégegyszer jövök, bocsi,
Athena,
a kézi gyenge, és én pl nem mindig jókor engedtem ki a labda részét,közben a gyerek elfordította a fejét, a porszívós meg szív amíg be van kapcsolva és csak be kell találni az orrába ügyesen. Nekem 1 éves koruk után már maguktól jöttek szívni, mert tudták utána kapna levegőt, most meg már ki is tudják fújni rendesen az ormányukat.
Gyöngyi,
-köldöktapaszunk sosem volt, csak speckó hintőporozni kellett tisztába tevéskor és előtte alkohollal fertőtleníteni, majd a hintóporra kis gézlap és mehet a pelus. Nekünk 7 és 9 naposan le is potyogtak. De a hintőport és az alkoholt a gyerekorvos majd úgyis felírja a szülés előtt receptre amit ha megvan a baba apa majd kiválthat, na meg fürdetőt, popókrémet, konakiont, vigantolt, meg talán lázcsillapító kúpot is, de ehhez kell egy jó gyerekorvos, akivel még a szülés előtt meg tudod ezeket beszélni, és amint hazamentetek a kórházból majd mindenki megrohamoz, védődő, gyerekorvos, ....először azt hiszem hetente, mjad egyre ritkábban

:D:D JA és a mérlegelés, én nem vettem, hanem nálunk a védőnőtől lehet bérelni, bár most hogy már 3 gyerek lesz lassan megérte volna venni egyet, de legalább nem kellett pakolgatnom évekig, csak 3-3 hónapig.

D:
-sterilizáló akkor kell ha használsz cumisüveget, nekem Marcinál kellett pótlás, és mikrósat vettünk anno, azt hiszem Tefal, volt hozzá 4 üveg is, majd elő is keresem. Nála még 6 hóig sterilizáltam, Lilinek főként csak a vizes cumisüvegét, meg a cumikat kellett, de neki már csak 4 hónapig, "trehányanya".hu

:D
-rugikból én a lábfejeseket jobban szerettem mert a zoknit olyan ügyesen le tudják már 1 hetesen is túrni magukról, hogy állandóan keresni kellett. Amikor éreztem, hogy hideg a lábuk, akkor én még a rugira raktam frotír zoknit télen, az nem csúszott le, de fontos a zokniknál, hogy laza gumis legyen, mert némelyik olyan eszementen szoros, hogy volt amit egyszer sem használtunk, hiába volt aranyos.
-lázmérőnk nekünk is füles van, illetve homlokon is mér, teljesen jó, azt hiszem braun, de van Lidl-ben vett jóval olcsóbb is, az is ugyanannyit mutat mindig, csak fele akkora.
Clara,
én a MagneB6-ból azt extrát veszem, az jobb, és olcsóbb és csak 1 kell belőle kettő helyett, de én még csak max 2-t veszek be egy nap, de csak ha sokat rohangálok. Majd a végére már biztosan kell 3-4 is.
Nekem a nőgyógyász és a védőnő is ellenőrzi mindig a fehérjét, meg a gennyet, úgy látszik szerencsém van, ja és nálunk is van szívhang hallgatás, bár legutóbb két gyerekkel voltam és meg sem próbáltuk, mert rohangáltak a rendelőben!

:D:D Viszont nekem már egész nap jelez a kölök, sőt már apa is rendszeresen érzi, de legaranyosabb a csuklása, amikor ütemesen púposodik a hasam.

:D:D
Francesca,
nagyon jó lett a fotó a babóról!
NA túl sok lettem, de még alszik a lányom, megyek is, bocsika!