Sziasztok!
Valami fura fájásaim vannak, pedig nem is dolgoztam agyon ma magam, csak vasaltam és elpakoltam a ruhákat. Bevettem még egy magnézium pezsit...
Anna: csinos vagy, és a babakocsi is szép. Milyen típus?
Milla: köszi h megcsináltad a levlistát! Ablakcserétekre emléxem, még írtad is, hogy száműztek a lakásból

Na mi itt leszünk, mert a párom, az apukám és a bátyám lesz az elkövető. De letakargattunk mindent, hogy ne legyenek porosak!
gio: bárcsak már ott járnánk, hogy a Mikulás közeledne! Bár most gondoltam bele, hogy tök gyorsan eltelt egy hónap. Épp nem rég állapítottam meg, hogy már csak 16 hét van hátra karácsonyig, és most meg már csak 11. Szóval nagyon fogy az idő

Remélem a bébik kibírják addig odabent.
Feszengenek a bébik rendesen, már már olyan érzésem van, mintha összehúzódásaim lennének...

de csak a húgyhólyagomra nyomja a lábacskáit és a köldökömnél valami jól kipuklisodik...
csillag: algopirint tényleg tutira szedheted fájdalom ellen, de tényleg addig amíg tudod, ne vedd be. Remélem azért nem rosszabbodik a derékfájásod!
pumi: bizonyára kellett idő, hogy éretté válj az anyaságra.... Nekem egy barátnőm, mikor szült, nagyon örültem, de nem voltam olyan gyerek barát. Nem tudtam mit kezdeni a sírós babákkal! Aztán ennek nem is használt, hogy a mama megjegyezte, hogy hogy fogom azt a gyereket. Hát aztán végképp idegenkedtem a babáktól. De ez nem tartott sokáig, mert a másik barátnőm novemberbe szült - rá 2 hónapra. Ő sokszor a kezembe nyomta a babáját, és volt hogy rám is bízta, amikor beteg volt a pici, és neki el kellett szaladnia gyógyszerért. Tanított a fürdetésre, pelenkázásra... Akkor kezdtem el vágyni gyerekre...

Most meg már harmadszorra vagyok állapotos
najda: azért ha ritmikus az ismétlődés nem árt odafigyelni! Szedsz magnéziumot? De mondjuk ha leállt a ritmikus ismétlődés, és nem kísérte egyre erősödő fájdalom, akkor azzal nincs gond!
judyka: hát szerintem érdemes kissé megtoldani a szerelési díjat, és venni egy új gépet. Nekem 2 évesen ment tönkre az Indesit mosógépem. Azt mondta a szerelő, hogy ma már direkt ilyen kis élettartamú gépeket gyártanak. Anyuék vettek egy felültöltőset, és mi megkaptuk az övékét, ami egy ősrégi darab, de mos.

Majd ha ez tönkre megy, akkor se veszek valami drága darabot, mert ha két évig él, hát nem is érdemes! Amúgy nekünk is kb így, szülés előtt kicsivel ment tönkre anno a régi!
o'hara: ha a baba bent alszik az ágyban, hosszú ujjú pamut bodyra elég a hosszú ujjú pamut rugi, mert be van takarva, vagy van rajta még zsák. De ha kiviszed, akkor télen szerintem egy vastagabb rugi kel rá, és persze még sok ruha
Lehet érdemes lenne varratnod falvédőt, fejvédőt. Vannak szép foltvarrásos darabok, nézz szét a neten. Talán teszveszen vagy vaterán is árulnak teljesen újakat!
pókica: én is gondoltam kevesebb édesség evésére, és nyomatom a joghurtot is! Nagyon bízok benne, hogy ez használ!