Tímea,
Van néhány nagyon jó védőnő, kincs az olyan. A többit, mint pl a tiédet, azt simán le kell rázni. Neked felé semmi kötelezettséged nincs, fordítva meg nem teljesítik. Nagyon sok rémesen alul képzett és halvány lila gőze nincs a szakmájához. Nagy szükség lenne jól képzett gárdára, de hát ez van.

Én a sajátommal kb 0-ra redukáltam a kapcsolatot, ez tökéletesen megfelelt mindkettőnknek. Most egy új van és már másodszor megyek hozzá a héten. Megadom neki az esélyt.
Krikalap,
Jellemző rám, hogy irodalmi múltamból nem a Himnusz jön elő a Bendegúzra, hanem a film.

A jó dolog, hogy nektek legalbb egy fél tippetek van.

Mi még addig sem jutottunk el. Legutóbbi kérdésemre, hogy gondolkodott-e már néven, a válasz, rövid elmélkedés után: hmm...nem.
A terhes naci, amit elsőre a 4. hónap végén kezdtem el hordani, most kb a 8.héten már jó volt.

Súlyban nem volt igazán különbség.
Ha mindig kisebbnek mérik, az is lehet, hogy annyival fiatalabb.

A menstruációtól számított 14. napot tekintik megtermékenyülésnek és nem csak aznap lehet teherbe esni.

Szabim is mindig kisebb volt, mint Nati, 2 évesen is még 4 cm-rel alacsonyabb. Nem mindenki egyforma, az kb az első 12 hétre jellemző, utána már óriási eltérések lehetnek. Egy másik dolog pedig, hogy az uh amolyan saccra megy. Szabit születése előtt pár órával 2-2,5 kg-ra tippelték és jól beijeszettek. 2800-zal született, ami ugyan nem egy díjbírkózó, de teljesen ok.
Fogyókúra: sok sport, minőségi kaja, ami nem éhezés!

Mindig beválik.
Gabi,
43 kg

Biológiából még emlékszem arra, hogy a menstruáció átlag 50 kg-nál indul be, mert addigra rakódik le elég zsírpárna hozzá.

Én még 50 kg-os magamra sem emlékszem, de azt hiszem itt jól el lehet sütni, hogy mégiscsak van 20 centi közöttünk.
Ági125r,
A terheléses cukron két órán keresztül azon küzdöttem, hogy nehogy kitaccsoljak, mert akkor kezdődik minden előlről.

Egyáltalán nem unatkoztam.
Szonibaba,
Az 1. Női Klinikán voltam szívuh-n.