A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

tabati! :)

Ha minden napod ilyen hamar jóra fordul, akkor gyorsan eltelik majd a hét. :wink:

krikalap! :)

"Kedves 007, honnan tudtad hogy tudok, németül???? Vagy elárultam magam? Kezdesz megijeszteni!!! "
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
[i](Az hagyján, de akkor ezek szerint jól emlékeztem, hogy így kell mondani...? :shock: :shock: :D :D :D Vagy csak elfelejtetted kijavítani a nagy meglepődésben... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: )

tímea83! :)

Nem kérdeztél rá a hallgatózásra? Ha ennyire foglalkozik veled a védőnő, akkor sem értelme sincs fenntartani ezt a szolgálatot a nődoki mellett... :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.03 08:12-kor.

Kép
Kép
200907?

007

"mindent megteszek hogy én legyek az első..
Enyém a csíkos napernyő :lol: :lol: :)
Vendég

Jó reggelt kismamik :lol: :lol:

Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT

Kép
Kép
minimano74

Te nem első vagy, hanem a Névtelen Nulladik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Helyzet...? :wink:

Kép
Kép
200907?

Bocsi a Breki lemaradt :roll: :oops: :wink: :wink: :wink: :wink:

Boo! Gratulálok, hogy hétfőtől nem dolgozol :wink: :wink: :wink:

Kilók: én eddig kb. 1 kg hiztam, na de amúgy is túlsúllyal indítottam :oops: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nekem a mellem semmit nem változott igy a melltartóim is jók. :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

007

Mindenki egészséges és teljesen jól indult a napom :oops: :oops:

Manó

gondolok rád ma, majd írd ám meg ki lakik a pocakodban :)
Vendég

Okszika megirom, de ne várjatok nagyon hamar mert 10-re megyek de hogy mikor végzek azt nem tudom, mindenestre hidegéleltem viszek magammal. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

sillia! :)

Akkor hasonlóan jó folytatást, mint amilyen a kezdet volt! :wink:

minimano74! :)

Vegyél a büfében olyan pici Tramezzini szendvicset. :wink: Imádom... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

nos, nem is tudom hogyan fogjak hozzá.. :oops: :oops:

Mostmár szeretnénk bepótolni a kimaradt négy hetet a szexben, el is kezdtük, de eléggé meglepődtem, nektek is olyan kőkemény lesz a hasatok utána? Nem rossz ez a babának? Persze, olvastam erről mindenfélét hogy ez így normális meg minden, de akkor is furcsa :oops:
Vendég

Sillia!
Ezen már én is gondolkodtam, hogy nem rossz-e a bébinek, de azt mondják nem, de én úgy féltem :oops: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

(Ha nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá, akkor az a legegyszerűbb, ha belecsapsz a közepébe. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Előfordulhat keményedés, de ez nem probléma (max. kellemetlen). A babának minden jó, ami neked is az. :wink:

Kép
Kép
200907?

Nekem meg tegnap óta a lábam között a combom tövében véraláfutásos a bőröm :shock: :shock: :shock: de mitől :?: :?: :shock: :shock: :shock: jó kérdés mi :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Olyan furcsa dolog ez, legalábbis számomra, hiszen folyamatosan tudatában vagyok a babának a hasamban akkor is ha nem mozog. Viszont ahhoz hogy nekem is jó legyen apával ahhoz el kell "feledkeznem" átmenetileg róla és utána mindig van egy kis bűntudatom ezért. Próbálok visszaemlékezni hogy ez régen is ilyen probléma volt-e számomra. De azt hiszem nem, ez most új érzés.
Vendég

manó

mit műveltetek?? (nehogy leírd4 :oops: ) :D :D
Vendég

sillia! :)

Attól, hogy pár percig nem gondolsz rá, ő még tudja, hogy ott vagy és vigyázol rá. :wink: De ha arra az időre sem tudsz kikapcsolni, akkor az beárnyékolja a dolgokat és az egyikőtöknek sem jó. Szóval, nyugodtan tedd a picit készenléti állapotba arra az időre. :wink:

minimano74! :)

Nem ültél valami kényelmetlen helyen sokáig? (Nem félre érteni, többiek!!!! :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Hát nem emlékszem semmi ilyenre, na mindegy majd elmúlik csak egy kicsit megilletődtem amikor megláttom. :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

igen, ez a megfelelő szó, kikapcsolni arra az időre. Valamiért nehezen megy. De azért igyekszem :)

A belilult combtőről jutott eszembe, én kamaszlány koromban rendszeresen szőrén lovagoltam (gyakran bikiniben) és ez bizony néha horzsolásokkal is lilaságokkal járt intimebb területeken. És nem tudtam megmagyarázni az anyukámnak hogy NEM fiú tette ezt velem és ne aggódjon NEM vagyok terhes :lol: :lol:
Vendég

Lovagolni nem szoktam, és párom sem tett semmit :oops: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

Manó!

Te meg tudod szemlélni a combodnak azon részét? :oops: :lol:

Amúgy szép jó reggelt nektek! :wink:

Kép
Kép
tabati

tabati

Tükörrel viszonylag egyszerű.. :wink:
anélkül már nekem sem hiszem hogy menne..
Vendég

Igen, őrület...tükör, megfelelő fényviszonyok... :roll:

Kép
Kép
tabati

Breki!

Booooldog szülinapot :mrgreen: ! Most már hozhatnád a jóidőt, te kis tavasz-tündér :wink: :D !

Lányok, nagyon fáj a torkom :( :( :( ! Már szombaton is fájt egy kicsit, de elmúlt, erre tegnap este megint érezni kezdtem, és hajnalban már annyira fájt, hogy be kellett vennem egy Algopiryint, mert nem tudtam nyelni :? !
Ez nem influenzás tünet, ugye? Csak torokfájás, oszt kész?
Körzetihez nem akarok menni, ott a sok beteg csak rontana a helyzeten, de lehet megkérem Ricsit este vigyen át anyuhoz, mert ez bazirossz, fixen szedni pedig semmilyen gyógyszert nem fogok!!! :x
Na, megyek is teázni, meg megtömöm magam vitaminnal... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Hát ha csak a torkod fáj, akkor reménykedjünk, hogy nem influenza kezdődik. Mézes tea, de sós vízes garagalizálás is fertőtlenít, segít.

Kép
Kép
tabati

dodi

Gyógyulj!!! Gyógyulj!! Gyógyulj!!

Engem is kerülgetett egy darabig, úgy fájt a fejem hogy káprákat láttam. De legyőztem! :D

Nagyon ciki ha én már most megeszem az ebédem??
Vendég

krikalap

Üdv :)

Olvastam idáig is, de rejtőzködő alkalmazásként csak a háttérben futottam.
Vendég

Sziasztok

Dodi jobbulást neked, én is azt tudom mondani hogy mézes tea. Torokfájásra szerintem jó a hoemopátiás homeogene 9 ch és azt lehet terhesen is. Ha lázas vagy akkor viszont vegyél be algopyrint.

Breki boldog születés napot!

sillia nekem is bekeményedik. De amúgy ez egy természetes velejáró. Nem terhes állapotban is megkeményedika méh csak olyan pici hogy ezt nem érezzük. Ilyenkor meg ugye a méh nagysága változik így a keményedést is érezzük. Ez teljesen normális csak ugye kellemetlen. Nekem olyankor apa minidg ráteszi a kezét a hasamra.
De megnyugodhatsz ez nem okoz gondot a babának. Viszont ha aktus után többször keményedik, nekem az előzőeknél sajnos a 30. hét után görcsölt állandóan sex után, akkor a dokinak nem árt megjegyezni. Mi utána már nem lehettünk együtt egyáltalán.

Tabati 5.? tuti nem lesz. Fel is kell nevelni őket.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tímea,
Van néhány nagyon jó védőnő, kincs az olyan. A többit, mint pl a tiédet, azt simán le kell rázni. Neked felé semmi kötelezettséged nincs, fordítva meg nem teljesítik. Nagyon sok rémesen alul képzett és halvány lila gőze nincs a szakmájához. Nagy szükség lenne jól képzett gárdára, de hát ez van. :? Én a sajátommal kb 0-ra redukáltam a kapcsolatot, ez tökéletesen megfelelt mindkettőnknek. Most egy új van és már másodszor megyek hozzá a héten. Megadom neki az esélyt. :lol:

Krikalap,
Jellemző rám, hogy irodalmi múltamból nem a Himnusz jön elő a Bendegúzra, hanem a film. :lol: A jó dolog, hogy nektek legalbb egy fél tippetek van. :wink: Mi még addig sem jutottunk el. Legutóbbi kérdésemre, hogy gondolkodott-e már néven, a válasz, rövid elmélkedés után: hmm...nem. :twisted:
A terhes naci, amit elsőre a 4. hónap végén kezdtem el hordani, most kb a 8.héten már jó volt. :twisted: Súlyban nem volt igazán különbség. :roll:
Ha mindig kisebbnek mérik, az is lehet, hogy annyival fiatalabb. :wink: A menstruációtól számított 14. napot tekintik megtermékenyülésnek és nem csak aznap lehet teherbe esni. :wink: Szabim is mindig kisebb volt, mint Nati, 2 évesen is még 4 cm-rel alacsonyabb. Nem mindenki egyforma, az kb az első 12 hétre jellemző, utána már óriási eltérések lehetnek. Egy másik dolog pedig, hogy az uh amolyan saccra megy. Szabit születése előtt pár órával 2-2,5 kg-ra tippelték és jól beijeszettek. 2800-zal született, ami ugyan nem egy díjbírkózó, de teljesen ok.

Fogyókúra: sok sport, minőségi kaja, ami nem éhezés! :D Mindig beválik. :lol:

Gabi,
43 kg :shock: Biológiából még emlékszem arra, hogy a menstruáció átlag 50 kg-nál indul be, mert addigra rakódik le elég zsírpárna hozzá. :lol: Én még 50 kg-os magamra sem emlékszem, de azt hiszem itt jól el lehet sütni, hogy mégiscsak van 20 centi közöttünk. :lol:

Ági125r,
A terheléses cukron két órán keresztül azon küzdöttem, hogy nehogy kitaccsoljak, mert akkor kezdődik minden előlről. :twisted: Egyáltalán nem unatkoztam. :wink:

Szonibaba,
Az 1. Női Klinikán voltam szívuh-n.

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Vagyok ám én is,és mindent el is olvastam!

Elöször is:

BREKI!
Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!

Krikalap!
Üdv közöttünk!

Dodi!
Neked jobbulást,pihizz sokat!

Manó!
Nagyon kiváncsi vagyok Ki lakik a pocakodban!
Gyere majd gyorsan!

Szonibaba!
Nagyon szép nevet választottatok!
Nekem is favorit volt!

Rólunk!
Velünk minden okés,Benedek egyre többet rugdos,és elöszeretettel a hólyagomat! :oops:
Mút héten megvettem neki a pelenkázólapot ,nagyon édes,na és kapott pár rugit!
Én is úgy vagyok mint Gabi,hogy nyári babám még nem volt,és tele vagyok pici plüss rugikkal!
Bár azt mondta a védönö(pénteken meglátogatott),nyugodtan készítsem csak azokat is,mert azért nyáron is szokott hűvös lenni!
Pocak!
Enyém is hatalmas,de szintén védönö szerint pont normális méretü!
Megvettem a mózest is,ha megérkezik akkor a babakocsival együtt megmutatom nektek!
Holnap doki,hihetetlen milyen gyorsan eltelt a 4 hét!
Jövö héten meg megyek cukros lötyit inni!BRRRRR :evil:

Lányok!
Nektek nem nyom ott lenn a bébi :?: ,ja és a belsö combom is nagyon fáj,föleg estére :!:
Olyan mintha tök sokáig terpesztettem volna :!: :oops:
20140328174041

Ami lemaradt az elöbb,megjöttek a képek a mailemre Benedekröl!
Ime:

Kép

Kép

Kép
20140328174041

Gabi1!

Bocsi, hogy ilyen intimet kérdezek, de akkor neked a szülés után lesz egy műtét, mert nem akartok több babát, vagy inkább azért túl drasztikusnak meg visszafordíthatatlannak tartod és védekeztek továbbra is? Csak mert hallottam más lányoktól ilyet, eddig nem is tudtam, hogy orvosok fel is ajánlják... :oops:

Rohanok, majd este még írok!

Kép
Kép
tabati

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:22-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok Lányok!!

MINDENKINEK nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! Nagyon jól esik :wink: :lol: !
Akinek ma van vizsgálata illetve eredménye Manónak például....nagyon-nagyon szorítok!!!! Meg akinek holnap Sillia! Meg mindenkinek!!!

Szóval Krisztusi korba léptem.....alig vagyok a 3-as szám "rabja"!

Párom dolgozik, Anyukámmal mossuk és vasaljuk a Pici dolgait és jókat nevetünk közben a falat rucikon:):)!!!

Puszillak Titeket!

Dodi gyógyulj...csak nátha lesz az! C-vitamin, meg egy kis méz (már amennyit lehet) meg a tantuum verde spray segít!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Szép napot kismamik!
Először is breki nagyon-nagyon Boldogos Szülinapot!!!!!!!!

Boo!
igaz én első babás vagyok,de a sex nálunk is változott kicsit...
párommal megállapítottuk,hogy jobb nekem felül :roll: :roll: :roll: ...
prüntyike nekem is aktus után indul csak be...

és végre sikerült hétvégén páromnak lekapnia pocakkal,szóval máris
rakom fel a képet a táblával együtt...

Kép
Kép
csibe83

Minimanó várunk a hírekkel majd.már kiváncsi vagyok mit mondanak...
én kislányt érzek nálad...

Kép
Kép

21 hetes pocak
Kép

Kép
Kép
csibe83

Breki

Mi holnap után megyünk de azért köszi :)

Egészen izgi lesz, buszal megyünk Pestre. Legalább "világot" látok :lol:
Az a helyzet, hogy jelenleg nincs autónk :oops:
Apósét szoktuk kölcsönkérni idáig amikor Pesten voltunk. Ez amúgy eléggé költséghatékony megoldás mert nem kell fenntartani az autót és gyakran a benzinpénzt is elintézi egy legyintéssel :)
De most olyan programjuk van csütörtökre amit nem tudnak lemondani, így tömegközlekedni fogunk. 6 ezer Ft az utiköltség kettőnknek.
Mondjuk én világéletemben busszal jártam dolgozni meg mindenhová, sőt gyakran átgyalogolok a fél városon.
Én elvagyok autó nélkül de azért majd szeretnénk újra mert apa kéthetente megy a gyerekeiért vidékre, hozza-viszi őket és ilyenkor is mindig a papa autóját kell elkérni. Meg nagyobb bevásárlásokhoz is.
És ha meglesz a picur azért kell majd az az autó. Most próbálunk kölcsönt felvenni, az igényt már beadtuk.
Persze ha megkapjuk sem Audit veszünk, max. 400 ezerig gondolkodhatunk. Én amúgy is úgy vagyok az autókkal hogy vigyan el A pontból B pontba oszt jólvan!
Vendég

Breki!

Köszi a tippeket :wink: ! Remélem azért este ünnepeltek apával :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

na jó, bevallom nagyon tettszenek a terepjárók, az a kategória amit a lakásunk áráért sem adnának oda....
De maradunk a valóság talaján.
Vendég

Lányok, asszonyok :D !
Most jutott eszembe, hogy van már, akinek jelentek meg striái? Én mondjuk nem nagyon számítok rá, mert híztam már egyszerre sokat (rosszul állították be az inzulinomat kamaszkoromban), mégsincs egy darab sem, sehol, ráadásul igencsak zsíros a bőröm (ezért is rügyezek :D ), és ez inkább a szárazbőrüeknél jellemző, meg ugye hajlam... Egyszer ugyan bekentem a hasam lefekvéskor, de reggelre sem szívta be a krémet a bőröm, annyira nincs rá szüksége! Ez mondjuk mindig így volt, nem csak most...
Tehát én egyenlőre nem zebrásodom, de egy Oxy-reklámban "ilyen volt"-ként megállnám a helyem :lol: :lol: !
Szóval tapasztalatok :wink: ?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Sajnos én olyan vagyok mint egy zebra! :evil:
Mindenütt csíkos vagyok!
Sokszor felemlegetem ,de a baby tervezés előtt max.56 kg-ig mentem fel,de sokáig tartottam az 52 kg-ot,na most vagyok ugyebár 82,5 kg,és sajna én nem vagyok túl jó génekkel megáldva ilyen téren.
Egyedül a pocim nem csíkos még.
Mindenki szekál h most aztán kitehetem a kannáimat,mert oda is rekordra híztam,de bizony nem fogom,mert azok is csíkosak!
Néha egy kicsit elszomorodom emiatt,de hát nem tudok tenni ellene.
Valószínűleg halványodni fog a terhesség után,na meg egy kis konditermi önkínzás és valamennyire helyrejön.
Addig meg megpróbálom így jól érezni magam. 8)
Apa segít benne.. :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Csibe!:Végre egy olyan poci mint az enyém! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Lorca már megijedtem,hirtelen azt hittem le kell lőni a védőnőt! :lol: :lol: :lol:
Bár ...

tímea83
Ajka

Timi:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

most jól felbosszantottam magam!

Tavaly decemberben internetszolgáltatót váltottunk. Megkaptuk a levelet a régi szolgáltatótól, miszerint dec. 8.-al megszűnt a szolgáltatás. Januárban szemrebbenés nélkül kiszámlázták a teljes hónapot. A csekket én szemrebbenés nélkül a kukába helyeztem és vártam a helyesbítő számlát. Ma meg is érkezett, ajánlottan, miszerint ha nem fizetem be a decembert, külső cég általi végrehajtást kérnek.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondta a hölgy hogy ilyen esetben meg kell várni a helyesbítő számlát. Megemlítettem neki hogy EZ volt a helyesbítő számla. Felírt minden adatot és ígérte hogy utánanéznek.
De kérdem én: miért nem lehet ezt elsőre helyesen kiszámlázni? Vagy abban reménykednek hogy annyira figyelmetlen vagy hülye vagyok hogy kifizetem?
És végrehajtás egy havi számla miatt? Mások meg millákat csalnak és élnek mint hal a vízben?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok kicsit, de előbb rakok fel képeket a mi kis drágáinkról. :)

Tegnap voltunk 4D ultrahangon, ami egyben genetikai kontroll vizsgálat is volt és jelentem a babákkal minden a legnagyobb rendben! Zsombi már 350 gramm, Zsófi pedig 380! Viszont annyira pörögtek-forogtak rúgdostak, hogy vizsgálni is kemény feladat volt őket a dokinak, nemhogy jó beállítást elkapni róluk. Azért sikerült Zsombi baba arcát elcsípni, ellentétben Zsófiéval, akinek csak a vállaiban gyönyörködhettek :)

A képek elég sz@r minőségűek, mert a dvd-ről még nem sikerült őket lementeni, ezért egyenlőre érjétek be a fényképező által készített képekkel.

és íme Zsombi (a látszat ellenére nem édesdeden alszik éppen):

Kép

Zsófikánk szép nőcis háta és válla :wink:

Kép

Kezek , lábak tengere:) Ezt látta csóri doki végig, és ebből kellett valamit kihámoznia:)

Kép
nellike

Basszus, félre percre behunyom a szemem ( 8) 8) 8) 8) ) és már is teleírjátok a képernyőmet... :shock: :shock: :shock: :shock:

Most verik szerencsétlen delet, úgyhogy most már ehetsz, sillia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kicsidodi! :)

Torokfájásra a leghatékonyabb a langyos, ecetes balta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most melegszik a kaja, úgyhogy mindjárt jövök vissza. :wink: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

007

már ebédeltem de mégegyszer fogok, nehogy szó érje a ház elejét.
Csak még füstölgök egy kicsit :evil:
Vendég

nellike

nagyon jók a fotók!

Tudod, minden elismerésem a dokié aki eligazodik a kezek-lábak erdejében :)
Vendég

Nagyjából visszaolvastam pár hozzászólást!

Először is Brekinek boldog szülinapot kívánok! :)

Kicsidodi!

MÉZ-MÉZ-MÉZ, ha unod magában , akkor mézes tej vagy tea. A lényeg, hogy egy kanál méz után amit elszopogatsz ne igyál, egyél egy ideig, hogy be tudja vonni a torkod.

Striákkal kapcsolatban: Nekem még nincs, idáig sosem volt, pedig fogytam -híztam főleg a lombikos hormonkezelések alatt-után. Most kenem magam ezerrel a Vichy krémmel, remélem valamit segít. Mondjuk a babák szépen nőnek, úgyhogy nem valószínű, hogy megúszom, ráadásul én már 30-as kategória vagyok, tehát a bőröm se olyan, mint rég. :?

Sex téma: Nálunk ez elég érdekes alakul. :? A z'uram annyira félt minket , és ez látszik is rajta közben, hogy ez engem már zavar. Mondja is, hogy nem az a baja, hogy nem kíván a megváltozott pocakméret stb miatt, hanem olyan fura neki az, hogy többen is vagyunk a hálószobában közben, ráadásul néha mozognak is kívülről jól látható módon és ezzel a helyzettel nem nagyon tud megbarátkozni. Közben állandóan kérdezgeti, hogy ez nem fáj, nem rossz? De szólj egyből, ha valami nem jó...stb. Tegnap pl. kitörtem a röhögésben közben, mert beszólt, hogy még jó, hogy neki nincs sörhasa. Én meg elképzeltem, hogy mi lenne ha lenne. :lol: Amúgy nekem semmi nem fáj, vagy nem rossz, de utána tényleg keményedik a pocóm és igaz ami igaz tényleg furi, hogy a gyerkőcök odabent meg rúgdosnak. :?

Csibe! Szép poci! :wink:

Az én haskörfogatom már 105 cm. Szombaton mértük. És mekkora lesz még? :roll: Én már nem tudok egyedül csizmát húzni és elég érdekesen veszem fel a nadrágot, zoknit is, mert nehéz lehajolni. Alig várom a tavaszt, mert van pár bebújós cipőm, amihez nem kell segítség. :?
nellike

Sillia!

Köszi:) ne fortyogj, mert kár ezen bosszankodni. nekünk is volt hasonló sztorink januárban a cascónkkal. Végül lerendeződött:)
nellike

Tímea!

Mi miatt jött fel rád ennyi, ha nem vagyok indiszkrét? (dehát én általában az vagyok :roll: :D ). Kaptál valamilyen hormonkezelést? Vagy csak megnőtt az étvágyad :D ?
A barátnőm nővére 30 kilót hízott terhesség alatt (ő is mindig 52 körül volt), és szegénykém térdétől a nyakáig szanaszét repedt, pedig kente magát mindennel, ami létezik :evil: ! Több, mint fél évig szoptatta Amirát, utána pedig mind egy szálig lefogyta, amit felszedett (bár a módszere nem követendő: visszaszokott a cigire, energiaitalon élt, plusz ugye futkosott a kicsi után... :? ). Viszont ahogy nem feszült már a bőre, a csíkok is elhalványodtak, és csak egész közelről látszik neki valami :wink: ! Persze a bőre nem lett olyan feszes, mint korábban, de nem gáz egyáltalán :D ...

Silia!

Ez tuti bepróbálkozás :x ! Nálunk gyakran cserélődnek az autók, mert ez a párom szenvedélye (inkább, mint hogy a csajokat cserélgesse :wink: ), és az eladott kocsik kötelező csekkjeit is mindig megkapjuk, hiába mondjuk le! Gondold el hányan szívják így meg: csekk, csekk :arrow: be kell fizetni, és kész :evil: !
De rajtunk ugyan nem keresnek :twisted: !

Nellike!

Nagyon cukik a Zikrek :D ! Gondold el Pagikát, ott mégnagyobb a tumultus :lol: ! Pociképet is kapunk? :wink:

Pagika!!!

Gyere te is, mesélj!!! Muti a pocakot :D !

Bond!

A kedvességed mindig levesz a lábamról :wink: :lol: :lol: :lol: !

Apa ma nem ebédel itthon, szóval csak egy gyors sonkás ravioli lesz, sajtmártással :D :arrow: főzés

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: