A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Bogyra dobjál ide kéepet(linket) a ruhákról!!

Kép

Kép
lorcika

Most elmegyek fagyizni, kávézni családozni, aztán jövök és dobom a linket képet, mindent ami belefér! :) De ez lehet csak olyan 10 óra felé lesz... :(

Bocsánat hogy elszóltam magamat és most várni kell... nagyon izgalamas, mi? :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Vagyok én is... A vőlegényem ( :lol: ) kiküldetésben Németországban, én a babával ájöttem anyukámékhoz.
Anya nagyon ráindult az esküvőre, menyasszonyi ruhákat kell próbálgatnom, ültetőrendet kitalálni, éttermet választani. Könyörgöm, én KIS esküvőt akartam!!!! Szűk családi kör, max. 10 fő.
Áááááááááá, totál el vagyok fáradva, és az összes hócipőm teli van.
A net is szarakodik :(
Viszont tündériek a babók :)

Csilla
Vendég

cscsi!

Ne is mond, mi úgy kezdtük az esküvőt, hogy elmegyünk a két tanuval a hivatalba..... és talán még mindig nem mutattam róla képeket, nah de most! :)

KépKépKép
bogyra

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bogyra

bogy!Ha te fél 8 kor itt vagy,nem várnánk 10ig jó??? :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogyra, ezt tényleg nem tudom, h. gondolod. Tedd már fel légyszi a linket!!!:):)

Egyébként sziasztok!

Először is, Doo, istenem, úgy megörültem a képeknek. Tök ügyes vagy és büszkék vagyunk rád, h. sikerült.
És nem is olyan picik a képek, így is jól látni, mennyire édes Viki.
Hallod, és milyen klassz kis szerkókban nyomjátok. Jó ízléééés!!!Csajos.
Egyébként Emma hasonló mosolyokat szokott generálni.

Márti, Stella is mennyire helyes. Rá látod nem is emlékszem. Biztos olyan rég tettél fel róla fotót.
Jéé, ezen a két hónapos képen még mennyire más. Most meg már olyan nagylányos.

Anido, mondjak valamit?
Emma 5500 g és 63 cm. Szóval Zsombi nincs lemaradva. Neki most sokat kellett küzdenie és milyen nagyon ügyes volt.
Gyerekek ezt szavakkal le sem lehet írni, milyen erejük van...

Bogyra, helyesek vagytok. Apa milyen kis hejdig jegény.
:D :D :D

Kép
niki30

Gabi!!! HEHE!!! :D éppen vasalok, csak aztán fotózok! :P Odaért a szajré?

KépKépKép
bogyra

Levente, édes, ezek a vigyorok, beszarás! :lol: :lol:

Kép
niki30

Jah, még annyit, h. Elinának milyen jó kis állókája van. Baba.
A kis husikának. Tündéri.

Imádom az összes gyerkőcöt itt!!!
Olyan szépek!

Kép
niki30

Na végre az esküvői képek!!!!!!!! :D :D
Levi milyen édeees!! Hasonlít rád nagyon! :)

Nálunk ez a mai termés! :)

Kép Manócska

Kép Anya csikiz

Kép Rosszcsont Ricsi

Kép

Kép
lorcika

köszi a dicséreteket Viktóriára vonatkozólag :D no meg az én teljesítményem elismerését is :oops: :lol:

háát, pedig még régebben előfordult h megmutattam anyunak pici Zsófiját és anyu azt hitte h Viktória az :shock: úgyh vmi hasonlatosság biztosan van. de az is igaz h annyira különbözőek Viktória fotói attól függően h milyen "beállításban", milyen szögből, mely pillanatban készültek h ha nem én lennék az anyja és látnám minden percben, akkor még azt sem merném nagy biztonsággal mondani h önmagára hasonlít :roll: :shock:

anido, szuper h jöttél! sztem is szépek Zsombi fejlődési adatai! az meg sajnos normális h kórház után van egy kis megtorpanás a fejlődésben. és végre megvan h ki a harmadik, akivel Zsófi és Emmácska egy napon született - mert ha jól látom, Zsombi az!!!

ági, lemaradtunk a hófordulótokról :( pedig nagyon figyeltem a vonitokat! szal utólag is istenke éltesse Zita királylányt!

bringa, ti meg fejezzétek be ezt a költözősdit! nélküled nem fórum a fórum!

bogyra, azt h levikét lánynak nézik, én a helyedben úgy érteném h csinos kis pofija van! mert tényleg.
Vendég

Jó reggel!

Hát Ricsikét megzabbantom. Micsoda kis huncut manó!

Tegnap felvettem a telefonommal Emma nevetését, most így csöng a telefonom, vagyis így szól.

Ma megyek fogorvoshoz, családostól. Mármint párom és Emma is elkísér.
Lehet kevesebb leszek egy foggal. Gyönyörűen fogok kinézni.

Mára ennyi. Mindenkit csókoltatok!! Legyetek jók!

Kép
niki30

Sziasztok!

Lorci, Ricsike nagyon helyes kölök. :D Az utsó kép különösen jól el lett kapva. :)

Dóri, na véégre sikerült a képfelrakás. :) A lányod szép, Te meg ügyes. :wink:

Bogi, szerintem egyáltalán nem lányos Levente. Fogatlan mosoly :lol: én úgy sajnálom, hogy nálunk már ez nincs. Igencsak nagy pocód volt, hányadik hónapban volt az esküvő?
Nekem egyébként tetszik ez a pocakos esküvő (nekem is így volt aug.-ban, és októberben szültem :P )

Riella,
hadd halljuk azt a beszámolót! :wink:

Nálunk felütötte a fejét a takonykór Vikinél, tegnap reggel óta, ma már sokkal jobb, nem is folyik, míg tegnap, mint a vízcsap.. :x és tökjó, mert ő magától rendesen kifújja. Meg a porszívóst is hagyja mondjuk, de azt 1 nap max 2x, mikor felkel az alvásból, akkor nyomatom. Hajnalban Marcikám édesem szörcsölődött olyan 2 körül, de aztán aludt szépen. Reggel fél 7-ko rkelt és ő is szutymákolódott, de azóta semmi. remélem ennyiben marad a dolog. Talán emlékeztek, és átéltem Marcival a taknyoskodást 3 hetesen, akkor is Vikikém kezdte. Az remek volt.. mindegy, nyomatom a Cebiont, meg az Allium Cepát.

Szombat munkanap, tudtátok? :evil: bennem tegnap tudatosította a férjem. :evil: sőőőt, még a rákövetkező szombat is az lesz a halottak napja miatti összevonás miatt, azt kell majd ledolgozni. :?
Vendég

SZiasztok,

Na most talán több időm van! Fogzunk ezerrel, alul felül, közben köhögés van, de az orrszívás valamivel kevesebb már. Köhögésre mit adjak neki? A doki köptetőt javasolt még a takonykór alatt, de az nem köhögésre van és azóta már a taknyosság szünik! Ez a köhögés szerintem az utolsó fázis...remélem! :shock: :( Ma keltünk 4-kor, aztán fel 6-kor....ott majd 1 óra altatás, aztán fél 8-kor. Most hosszú nyüglődés után szunyál egyet! Azon gondolkoztam,hogy most még oké, ha kel 4-kor és ha a víz sem hozza meg a visszaalvást, akkor cici, amin 5 perc után bealszik....de amikor már nem lesz tej???? :shock: 4-kor indul a nap?? :roll: Jajajaj!

ANido nagyon örülök, hogy írtál. Szörnyű lehetett megélni ezt a műtétet! :( De a lényeg, hogy rendben ment és majd megerősödik a picurka attól ne félj! Remélem több műtétre nem lesz szükség! :)

Dóri remélem én is, hogy ennyivel megússzátok a megfázást! :( Ez most végig megy szinte mindenkin!

Szerintetek érdemes oltást kérni a Rota vírus ellen? Barátnőm kisfiának volt és nagyon durva volt....nem szeretném ha esetleg Ricsikének is lenne. És influenza ellen lehet adni?

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Rota ellen szerintem nem érdemes, csak azokra veszélyes akik nem itatják etetik a gyereket. A másik meg hogy ha nem jár közösségbe, és megfelelő higénés környezetben van nem kapja el!!!!
Influenza ellen meg azért nem érdemes, mert mire megjelenik az oltóanyag már még mutálódott a vírus és vagy hat vagy nem hat, de az influenzásnak egész sok szövődménye lehet, mármint az oltásnak!

De ez csak az én véleményem.... Én amit érdemesnek tartok, az az agyvelő és agyhártyagyulladás (Menjugate vagy mi a neve), a vérzéses influenza, de az már közte van a kötelezőknek, kullancs enke, hepa A (ezt is csak azért, mert ugye járunk túrázni iszunk mindenfelé kutból...). Ezejet is csak egy év után érdemes szerintem... 1 éves korig ugyis forralsz és nem megy közösségbe és stb stb...

És úgy érdemes, hogy 1 éves kor eltt felíratod a dokival, mert akkor ingyenes vagy lényegesen nagyobb kedvezmény van rajta, de 1 éves kor előtt van amivel 2-3-szor kéne oltani, és 1 éves kor után adatod be, mert akko rmár csak egyszer kell oltatni...

Nah remélem érthető voltam....

Kész vagyok 40 felső felrakásával.... Még van egy csomó naci, szoknya, rugi, body... azok még csak most jönnek!

Itt a link:

http://www.teszvesz.hu/show_user_auctio ... id=5603649

Dóri!

ápr 14-én volt az esküvő és máj 25 született Levente.... Most hogy nézegettem a képeket, nekem nemis a nagy pocakom tűnt fel, hanem a hurkákban lerakódott víz.... szal a hátamonakkor hurka volt hogy csak nah... a csuklómon... emlékszem a cipőmet alig tudtuk lepajszerolni a lábamról, és a kékszalagot ami rajtam volt kötve, azt is rögtön levettük a ceremónia után, mert annyira dagadt a lábam is... :) Jó volt szép volt...:D

KépKépKép
bogyra

na,bakker,végre.megyek turizok bogynál...az előző nem jött még,na,majd beszólok a postásnak...aki az apukám!!!

Én adattam be rotát,2szer kellett,24 hetes korig lehet,de úgy,hogy 4 hét legyen a kettő között,ez férjen addig bele,és nem szuri,hanem trutyi,amit megitatnak vele,gáz,ha bukik,kaja előtt adattuk mi is,darabonként 18000 ft,meg az agyhártya 3600 ha jól emlékszem,azt 3szor kell,1et már kaptunk,azt a combba.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Titeket tájékoztattak ezekről? A doki, védőnő? Mert engem nem! Vagy ezeket nem kéne mondani, hogy nem kötelező, de vannak? Hmmm....

Kép

Kép
lorcika

Dori, halottak napjat mivel vonjak ossze? Mert ugye 1-je az csut. a pentekkel???
Miota nem dolgozom nem vagyok valami tajekozott... :oops:

Niki en is ma megyek fogdokihoz, egy regen gyokerkezelt fogam rosszalkodik, ha jol latom kilyukadt. Nem akarom megint gyokerkezeltetni, lehet jobb lenne kihuzatni.
Azt mondjak amit mar gyokerkezeltek az hosszu eletu mar nem lesz, szerintetek???

KépKép
horilda

Brendust Isten éltesse!! :)

Doo, köszönjük szépen! :)

Kép
ági_bp

Lorci, mi is adattunk Rotát, de sokan azt mondják, mivel ez is vírus, és gyorsan mutálódik, csak egy nagyon kevés fajta ellen véd... védőnő mondta ő láttot már egy éves gyereket kórházba rotával, pedig emgkapta a védőoltást... :cry: én azért beadattam..

Jaaj Niki, én is érzem hogy felül érzékeny az egyik fogam...nekem is kéne mennem... :roll: nagy drukk neked, hátha még meg tudják menteni :?

Tegnap megint együtt pancsiztunk Zsófival, készülünk a szombati babaúszásra :wink: hát tök más mint két hete volt :shock: sokkal többet rúgkapált, és ráfektettem hason a sípcsontomra, nem is fogtam a kezemmel csak a lábamon lebegtettem a vízbe, ő meg nyomta a kéz és lábtempókat... :lol: mondjuk kicsit keveri az úszásnemeket, mert karral gyorsba úszott, lábbal meg a mellúszás tempóját nyomta, de majd megzabáltuk :D
pici76

Lorci, nekünk mondta a rotát a gyerekorvos még anno, hogy most el kellene döntenünk, hogy szeretnénk-e, mert akkor el kell kezdeni beadni. Mi nem kértük.
Egyébként a dr még az agyhártyagyulladás ellenit javasolta. Egyébként nem adott felvilágosítást másokról, igazándiból az agyhártyásra is én kérdeztem rá. Aztán úgy döntöttem, hogy szeretném az agyhártyagyull. ellenit és a pneumococcust is beadatni. Megkérdeztem hogy milyen sorrendben javasolná, ha szeretném mindkettőt 1 év alatt még beadatni...hát nem volt rá stratégiája...én meg csak lestem, megnézte, hogy melyiket hogy is kellene oltani, hányszor, stb...Ezt nem kellene fejből tudnia??????????????? Aztán valami sorrendet ott kiötlött, de nem voltam nagyon meggyőzve. Olyan furi, hogy más ezt nem kéri, vagy mi van? Azt hittem lesz rá valami stratégiája :roll: :shock:
Párom 1 év után szeretné beadatni, mert minek szúrják annyit, én valahogy jobban szorongok ezektől a betegségektől. Ja, és még kérdeztem, hogy amiből 2 szuri kell, az első után már van védettség, vagy nincs? Hát, nem tudja, szerinte csak a 2. után :shock: Nem tuudjaa??

Kép
ági_bp

Ági!Köszi szépen!!!!!!bakker,én meg elfelejtettem,még jó,hogy vagy nekünk... :oops: :oops: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Lorci!

Azért nem mondják, mert az orvosok is nagy részé tfeleslegesnek tartják és csak akko rszokták ajánlani, amikor közösségbe megy a gyerek... Én az enyémné persze rákérdeztem, de nagyjából egy állásponton vagyunk.

Ha lányom lenne, már most gyűjtenék a hpv ellenire... tehát van olyan amit én is fontosnak tartok... nah de hát minden lótúró ellen beoltatni... pl kezelhető betegségek ellen minek???? nah mindegy.

Gergő háromféle agyhártyagyuli ellen van beoltva, annak idején osztrákoktól hozattuk 30ropiért az oltást és persze hogy a negyedik félét kapta meg...

KépKépKép
bogyra

Ilda, nekem van pár gyökérkezelt fogam, ami 10 éve teljesen jól működik!!! Nehogy kihúzasd, amíg nem muszáj!!! Új nem nő helyette... viszont a mai technikákkal olyan szép fogakat fel tudnak építeni egy meglévő alapra... sajnos nekem elég pocsékok a fogaim alapban, hiába sikálom őket, de kűzdök minden fogért...
pici76

Jaj, Pici, tündér lehetett a kis úszóbajnokotok, úgy el tudom képzelni :D

Niki, fognyűvő manót kaszabolja le a drnéni, ne a fogadat. :x

Horpikával mi lett, vajon?

Kép
ági_bp

Én úgy tudom,csak a 2.után van teljes védettség.Én a védőnőtől tudom,igaz,én kérdeztem rá.A doki azt mondta,egy éves kor után adjuk a pneumococcust...

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogy, ne viccelj! Tényleg kapott Gergő agyhártyagyuszit??? Durva!

Mire gondolsz kezelhető betegségekre? Valami dereng még régről, hogy leírtad őket, légyszi még egyszer mert már nem emlékszem.

Különben meg gyűjtögessél csak a lányodnak, a harmadik úgyis az lesz, nem??? :D

Ja, jut eszembe, Bringa , én benne lennék abban, hogy írjuk össze kinek mennyi idős volt a párja, mikor teherbe esett. Bár nálunk pont abban a hónapban volt a szülinapja.. :roll:

Kép
ági_bp

Boldog hófordulót Brendusnak! :)

Pici kiváncsi vagyok hogy fog tetszeni majd a babaúszás Zsófinak, bár ha ilyen jól nyomja a kádban, akkor biztos bejön majd neki! :)

Ági hát ez tényleg fura, hogy a dokitól ilyen bizonytalan választ kapsz!!! :shock: Érthetetlen!
Számomra mondom az kiakasztó,hogy nekem se a doki, se a védőnő nem mondott semmit. SEMMIT!!!!!!!! Ha ti nem vagytok, meg nem olvasgatok a neten, akkor nem is tudok ilyenekről! Azért ez kiakasztó, mert azt viszont le merem fogadni, hogyha elkapná Ricsike a rotavírust azt kérdeznék előszőr, hogy hát nem kapott védőoltást rá?? Meg ha a doki még azt is gondolja, hogy hülyeség adni, mert mutálódhat, azért informáljon már!!! Komolyan mondom ha valami akármilyen tüneteket produkálna Ricsike gőzőm nem lenne mi az....ja és persze a dokimat úgyse tudnám elérni!! :roll: Azért ez engem felháborít valahol, de hagyjuk is csak az egészségügyet! Végülis Ricsikét is úgy hordtam ki, hogy több infót kaptam innen, meg a netről, mint a nőgyógyászomtól!! :x

Kép

Kép
lorcika

Ha így van, Gabi, akkor lehet a pneumococcussal várunk 1 év után, mert ahogy a dokink most falállította a sorrendet, a 2. pneumot 10 hónaposan kapná csak...akkor már tényleg az a 2 hó (remélem) nem számít, és akkor csak 1 bökés.

Kép
ági_bp

Csajok köhögésre mit javasoltok? Elég sokat köhög Ricsike. Ma még a védőnőt sem tudom elérni! :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Ja, Lorci, gázok ezek a gyerkdokik. Az én dokim állítólag jó, védőnő szerint hmm.. :roll: , de nekem nem elég határozott!! Én annyi mindenen parázok, s valaki olyan kellene, eki lehiggaszt, hogy nyugi kisanyám, ez így meg így van, és pont. És nem hebeg. Pl most azt kérdeztem, mikor beteg volt Zita, hogy ha én iszok nagyon nagy adag C-vitamint, akkor az anyatejbe mennyivel kaphat elvileg többet? Nem tudta! Lehet hülye kérdés volt? :shock:

Kép
ági_bp

Brendonnak boldog hófordulót!!!!
És Zitának is kicsit megkésve :oops:
pici76

Lorci, párásíts, szerintem. Mi nyomattuk a hideg párásítót éjjelente. Meg annyit mondott a doki, hogy lehet a hátracsurgó váladék ingerli, ha leteszed, legyen a feje kicsit megemelve. Én tettem alá egy vékony párnát.

Kép
ági_bp

Azért ez gáz, hogy semmit nem tud!!! :shock: Az én dokim a pajzsmirigy gyógyszeremről nem tudta mennyire megy át, de azért az speckóbb!!!

Kép

Kép
lorcika

Pici, köszi. :)

Kép
ági_bp

És végül mi lett a pajzsmirigygyogyóval? Változtatni kellett az adagon?

Kép
ági_bp

Voltam vérvételen és ott lövik be az adagot. Csökkenteni kellett szoptatás alatt, a terhesség alatt emelték, most visszaállt! Bár megint kéne mennem!! :oops:

Kép

Kép
lorcika

Most olvasom amit írtál még Ági: Ricsike alapban hason alszik mindig...szóval az nem csuroghat hátra..az orrán jön ki rendesen.
Kéne már venni rohadt párásítót!!!

Kép

Kép
lorcika

Ági, az én anyósom gyerek háziorvos, és állítólag nem is rossz (hát szerintem is jó egyébként :) ) és gyakran hallom hogy milyen kérdéseket tesznek fel szülők... szerintem ő sem tudná, mennyi megy át a c-vitaminból amit te iszol a tejbe... (azért majd próba képpen megkérdezem most már juszt is :wink: ) ők betegségekkel foglalkoznak, nem szoptatási tanácsadók, nem lelkisegélyszolgálat, és még sok minden egyéb nem amire egyébként szeretnénk használni őket :wink: csak azért írom, mert egy picit látom a másik oldalát is... és tényleg gáz, hogy nincs aki ilyen kérdésekre választ adjon, de szerintem ez nem az orvos dolga, vagy ha az lenne, ki kéne őket képezni ilyenre, mert ma "csak" gyógyítanak, illetve amelyik veszi magától a fáradtságot, az foglalkozik betegség megelőzéssel is... de ez teljesen autodidakta módon, mert ezt sem oktatják...
mondjuk amit az oltásokról írtál, hogy mennyire nem volt képben az viszont tényleg gáz... hát nem lehet nagyon ott a toppon ez a doki... :roll:
pici76

Ricsike 3 órája alszik kisebb megszakításokkal (sírás, ringatás)!!!! Front van!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, Zsófi meg három órája nem akar aludni :wink: tutira front van :lol:
pici76

Ági! Majd összeszedem a gondolataimat és akkor leírom!

És én tartomm agam ahhoz, hogy bármilyen oltást csak1 éves kor után... kivéve persze aki mondjuk pár hetesen vagy hónaposan viszi bölibe, annak megfontolandó. Illetve annak is akinek nagyobb gyerkőce már közösségbe jár!

De pl nekünk már nem veszélyes (9 éves ugye gergő mingyá má) és már ő sem hozza haza...

Amúgy szerintem is elég tisztázatlanok a dolgokaz oltásokkal kapcsban, de leginkább zaért mert az elmúlt egy évben kijött egy csomó féle, amiről igazából tapasztalat nincs. Pl meddig véd, mik a szvődmények stb stb... ezek pedig alap infók, hgykiszámold az kockázat/haszon rátát...

Úgyhogy mindenről majd bővebben! :)

Gergőnek C tipusú meningítise volt, és én voltam a fertőző forrás, bár én nem lettem beteg, de a torkomból kimutatták.... de ez egy hosszú történet és az ocsmány két forintot nem érő egészségügy miatt...

KépKépKép
bogyra

sziasztok

Ági! Én mindent beadattam a gyereknek, mármint a rotát, a pneumot, meg a meningitis ellenit. Nálunk úgy volt, hogy a doki adott róluk egy kis tájékoztató füzetet, és azt mondta, hogy a védőnővel beszéljük át a dolgot. Aztán mikor jeleztem neki, hogy kérjük mindegyiket, akkor ő elkezdte adni. Nagyjából ez azt jelenti, hogy a kötelező oltásokkor kapott egy nem kötelezőt is, csak a másik combjába illetve a rotát megitatták vele. 6 hónapos tanácsadáskor kapja az utsót. Én azért kértem mindegyiket, mert alapból utálom az orvosokat, meg parázok minden betegségtől illetve akkor még nem volt bizti, hogy férjem el tud e jönni gyedre. a gyerkőcnek semmi baja nem volt, soha be nem lázasodott, pedig ő mindig kettőt kapott. szóval szerintem nemcsak a dokid béna, hanem a védőnőd is, ugyanis ezekről őneki is tudni kéne adni tájékoztatást.

én nem merek elmenni a fogorvoshoz, mert még a terhességem előtt közölte, hogy mindegyik bölcsesség fogamat ki kéne húzni - nem rosszak, csak állítása szerint fölöslegesek, és az én ínyem nagyon érzékeny meg gyenge -. egyet ki is húzott, azt hittem ottmaradok. pedig most is lenne egy tömnivaló fogam.....

Lányok, ti adtok a gyereknek tejpépet? nekünk írt fel az orvos, hipoallergén vaniliásat de a gyerek nem nagyon komázza.

nem nagyon megy nekem a szopi kiváltás, nagy bajban leszek egy hónap múlva....

mindenkinek szép napot..
Márti
stella2007

Jaaaj, hogy mennyit írtatok, míg nem voltam gép előtt.

BRENDONT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG 5. HÓNAPJA ALKALMÁBÓL!
HELLÓ TE NAGYFIÚ!

Ilda, nekem is gyökérkezelt fogam, egyszer már tömték is, szülés után nem sokkal, most pedig letörött belőle egy darab. Fasza. Szerintem ebből húzás lesz. ÁÁÁÁ...egy fogatlan .....leszek, brühüüüü.

Pici, mikor mentek úszásra és hova?
Tök fogjátok élvezni, majd meglátod.

Kép
niki30

Képzeljétek tiszta hülye vagyok.
Voltunk x hetesen csípőszűrésen, és ha jól emlékszem azt mondták, h. menjünk vissza kontrollra 4 hónaposan (azt hiszem) :oops: És tök kiment a fejemből.
Most mi a fenét csináljak? Hívjam fel őket, h. elfelejtettem, vagy csak simán jelentkezzek be, hisz nem késő?
Hm? Ti mit tennétek? Nem késő? Ti voltatok kontrollon?

Kép
niki30

Niki szerintem semmi gaz, jelentkezz be siman, nem keso, amugy sem toltotte be az 5. honapot.

KépKép
horilda

Niki

Nem késő, menj el! Általában úgy értik, hogy töltse be a négy hónapot. Nem pont azon a napon.-)))) Amúgy nekünk három hónaposan kellett visszamenni kontrollra. Akkor nem tetszett az orvosnak, egy hónap múlva megint mentünk, akkor sem volt tökéletes, ezért csináltak uh-t, de nincs semmi baj. Szerintem érdemes visszavinni kontrollra.
stella2007

Jelentem rugik badik kivételével fennt van minden! :)

Azt majd később teszem csak fel, mert most babázok! :)

KépKépKép
bogyra

Köszi Csajok!! Felhívom őket és bejelentkezünk.
Bár szerintem csak egy hónap múlva lesz hely...:(

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: