A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Fikuszka:Hát rugózásban láttam már jobb kocsit is, de nekem nem kell macskakövön tologatnom szerencsére :wink: Ha olyan terepre szánod, akkor lehet jobb másik modell után nézned :roll: , mert nincs külön rugózása :(

Icu
Kép
Kép
icu03

Kedves Kismamik!

Előre is elnézést kérek a zavarásért! :)
Gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Mei tai-okat készítünk, pontosabban a Gremese Mei Tai-okat gyártjuk.
Tudom, egy kicsit még korai hordozóról beszélni, hiszen mindenkinek még csak gömbölyödik a pocakja, de szeretném időben a figyelmetekbe ajánlani a honlapomat: www.mei-tai.hu . (A termékeket folyamatosan töltjük fel, egységnyi időnként új színkombinációjú mei tai-okat találtok az oldalon).
A honlapon megtalálható darabokon felül vannak más mei tai-ok más árfekvésben (kapucnis változatok is).
Ha valamelyikőtöket érdeklik ezek a hordozók, azok írjanak nekem privit, hogy igénybe tudják venni a babanetes kedvezményt. :wink:

További kellemes pocakosodást! :D

Gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

kikában én is néztem még az elején, akkor még "csak" 10 hetes körül voltam:)))

Irigykedtem is a nagy pocakosokra :D Na mostmár mehetek én is pocakosan nézni: :D

szóval le van árazvaBenézünk majd akkor mi is. Bár lehet jobb lenne nem kísértésbe esni:)
kriszti1976

köszi Brigi!

Kép
ágota 74

Jó reggelt!

Fikuszka: macskakőre óriáskerekekkel rendelkező babakocsit nézz, nem csak a rugózása a lényeg :) Mi pont azért nem vetünk óriáskerekű babakocsit, mert nem fogjuk "terepen" tolni Levit. Mindenesetre nagyon tetszett. Csak szemléltetésként teszem fel a képet, nem tudom, hogy jó-e, rossz-e ez a babakocsi, de a boltban az eladó mondta, hogy rázós utakra... Akkor kicsit drágábban adták volna, de benne volt az árban a hordozó is, amit most külön lehet venni:

http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php? ... nas_752405

Hát, ennek a babakocsinak tényleg bazinagy kerekei vannak.

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok lányok!
Már régen voltam:) rossz volt a netem :evil:
Látom jó hírekre jöttem vissza örülök hogy mindenki jól van.
Múlt héten azt mondta a nőgyógyászom hogy tervezett császármetszés lesz eddig úgy néz ki... mert gerincproblémám van...de még a neurológuson múlik mit mond.Hát én félek tőle...de ha ez van ezt kell elfogadni.
Mindenkinek szép napot! :D
gyöngyi-30

Sziasztok! Gyöngyi, örülök, hogy jól vagy:) És mikorra tervezik a császárt amúgy, hányadik hétre jósolja a szülést a dokszid?

Én már csajok, tök jól vagyok:) Hál Istennek! Köhögök még, folyik az orrom, de már csak alkalmanként, nem folyamatosan. Ma még fel is tudtam kelni, szépen megkozmetikáztam a kutyusaimat, most gyönyörű szépek, jó rájuk nézni:) De most már pihenni fogok. Újra érzem az ízeket, annyira jó!

Brigikém, szuper itthon.) Még igazából nem is gondoltam bele, hogy sokáig otthon leszek, de egyelőre egy csomó tervem van és úgy gondolom, hogy nem fogok unatkozni. :wink: Most az otthonomban lesz a "munkám". De pl. jövő héten is 3 napon át Pesten lesz dolgom, nem sokat leszek otthon. És szinte minden héten így lesz, nem is leszek olyan sokat otthon :?
Dorka babával úgy tervezem, hogy a GYES-re már nem maradok itthon, mert havi 23 000 Ft-ból nem tudnám fizetni a törlesztő részleteket. És sokat szeretnék készülni a babázásra, biztos szuper lesz az egész!:)
És Brigi te hogy tervezed az otthonmaradást?
Vendég

Szia Twist!Most olvastam hogy beteg voltál... örülök hogy már jobban vagy! :D
Nem mondott időpontot még korai lenne...De jobb lenne ha természetesen szülnék...
gyöngyi-30

Icu Köszönöm az infot a babakocsiról, így lehet, hogy még körülnézek más tipusok közt is.
Klári Köszönöm a tippet a Chipolino kocsiról, első látásra nagyon tetszik! eddig még ezzel a kocsival nem találkoztam, pedig már egy csomó kocsit megnéztem. El is mentettem, nem tudod, hogy meg lehet-e valahol élőben is nézni?
Twist Örülök, hogy túl vagy már a betegségen és ismét jókedvű vagy! Azért még vigyázz a ficánkolással! Nehogy visszaess nekünk!

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka: A Váci úton van a Babaszafari/Panda Babaház, a 99. szám alatt. Mi is chippolinot vettünk, de mi nem háromkerekűt, és nem ilyen nagy kerekűt. Akkor minden típusból volt bemutatódarab.

http://babaszafari.hu/shop_start.php?shop_id=9148

De gondolom más gyártótól is van hasonló babakocsi. Tény, hogy a Chippolinonak elég vonzó az ára, sajnos az akció csak szeptember 30-ig tart.

Klári

Kép
claracroft

Twist!
De jó, hogy sikerült kilábalnod a betegségből :D :D

Fikuszka!
Nekünk Maxi-cosi Mura babakocsink van. Az tuti, hogy minden terepen elmegy. Kicsit húzós az ára, de nagyon megéri.

Gyöngyi!
Akkor együtt készülhetünk a császárra. Pénteken voltam a dokinál és kiállította a papírt, hogy császár javasolt + utána antibiotikumos profilaxis (ezt nem tudom mit jelent).
Kíváncsi leszek a dokim mikorra tervezi a császár időpontját.

Kima
Kép
Kép
kima75

Fikuszka
Mielőtt elmennél a babaszafariba hívd fel őket, mert költözködés előtt álltak 1 hónappal ezelőtt, azt hiszem a Jász utcára költöztek

Móni
KépKép
reunion

Üdv az új hétfőn :)
Twist, gratula, hogy olyan hamar túljutottál a nehezén. Ezután csak nyugisan, amíg teljesen fel nem gyógyulsz!

Tegnap sétáltunk egy nagyot, bepótoltuk egész hétre a mozgást; csináltunk pocakfotót, (így ruhában nem is tűnik nagynak, meztelenül nagyobbat mutat; átmérő 88 cm), íme:
Kép 25 hetes pocak
Na és a 9 kg-os hízást követte még 1 kg -> 57 kg lettem :) Írtó sokat tudok enni... nah ezt nem kell szó szerint venni, csak a várandósság előtthöz képest :)

Kriszti, Ágota, akcióról ugyanaz a véleményem: csak semmi behatolás; vannak egyéb módszerek :wink:

Brigi; mindjárt a kerek számú oldalon vagyunk, kérlek szépen javítsd ki a születési időpontot jan. 8-ra, mielőtt felteszed a táblázatot. Köszi szépen.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Jó reggelt!

Örülök a jó híreknek, hogy mindenki jól van :lol:
Nekem pár napja séta közben eléggé fájdogál alul a hasam jobb oldalt, lehet hogy már a baba súlya nyomja dolgokat :?
Olyan vicces volt tegnap, teljesen féloldalas lette a pocakom, jobb oldalon kinyomta magát, szerintem a popsija volt, egészen ki lehetett tapintani!
Már nagyon várom a 4D-t el sem tudom képzelni, mennyit fejlődhetett a 18.heti óta.

Nagyon szupik a babakocsik, amiket vetettek, mi elvileg kapunk, de még nem láttam milyen, csak azt tudom, hogy mózeskosaras, és elég nehéz :roll: Mindegy tavasszal úgyis veszünk egy könnyebbet, amivel lehet bkv-ni.
17.-én megyünk a bababörzére is, remélem találunk kicsit olcsóbban olyan dolgokat amire szükségünk van.
Babaruhát már nem szabad vennem, mert már annyi cucca van hogy szerintem kettőnek is elég lenne :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Jó reggelt!

Nilszi, ha abból indulok ki, hogy én terhesség előtt kb. 88 cm-es derékbőséggel rendelkeztem, és utána ránézek a fotódra, elfog a büszkeség, hogy milyen vékony voltam :) Tény, hogy ehhez 70 kg párosult, meg 85C-s mellbőség, teniszpályányi háttal... :shock:

Szex: mi is ritkán vagyunk együtt, nagyon :( Az az igazság, hogy ettől inkább én őrülök meg, mint a párom, az ő problémáján könnyebb segíteni. Én nem a behatolástól tartok, hanem az öröm okozta méhösszehúzódástól, ami nekem elég intenzív.

Lányok, már kezdek teljesen becsavarodni, egyáltalán nem tudok éjszaka aludni :( Kattog az agyam, kavarog minden hülyeség benne, mindenhogy kényelmetlen, fordulásnál továbbra is begörcsöl a hasizmom, minden fordulásnál. Esküszöm, már pislni is csak azért járok ki, hogy múljon az idő, nem is azért, mert kel. Úgy érzem, ilyenkor zúdul rám a stressz, amit nap közben összegyűjtök.

Ennek megkoronázásaként nagyon úgy fest, hogy megfáztam. Szerintem sima nátha, nem influenza, csak folyamatosan csavarja valami az orrom, tüsszögök, és fújom az orrom.

Egyébként nem vagyok alapesetben negatív, látszik? :D Én már nagyon várom a januárt, vagy inkább a februárt. Büszke voltam mindig magamra, hogy milyen magas a fájdalomküszöböm, aztán jön egy terhesség, és kifordulok magamból :?

Klári

Kép
claracroft

SZiasztok!
Bogaracska, ha mindig ugyanott fáj, akkor szerintem Barna baba ott csücsül:)

Csajok, én még nagyon hurutos vagyok sajnos, a köhögésem nem akar enyhülni. Fura, hogy a betegség azon része nem akar múlni. És ugye totál gyógyszerek nélkül próbálom leküzdeni, lehet, hogy azért nem tűnik el a váladék. Délután a körzeti hátha mond erre valamit, vagy ad egy hurutoldót, amit szedhetek.
Most olyat vettem hétvégén, hogy kívülre rá van írva,hogy az első 3 hónapban és a szoptatás alatt tilos, mert álmosító anyag van benne és felszívódik a méhlepénybe, átmegy az anyatejbe. Na, de mivel a második trimeszterben vagyok, így a patikusokkal úgy döntöttünk, hogy ez mégiscsak jó lesz. Otthon kibontottam és bent pedig az volt a tájékoztatón, hogy a 2-3. trimeszterben is csak az orvos kifejezett utasítására szabad. Tehát nagyon nem mertem beszedni, megint fölöslegesen vettem meg valamit.
(Van itt már néhány fölösleges bogyóm és orrcseppem, majd kidobom ha lejárt a szavatossága...)
Vendég

Gyöngyi:Sajnálom hogy úgy néz ki császáros leszel, de hogy kicsit vigasztaljalak lehet, hogy én is az leszek. :cry: :cry: Nekem az előző babánál sajnos olyan barbár munkát végeztek (kétszer vágták föl ugyanazt a sebet :? ), hogy nem tudom engedi-e az orvos a természetes szülést. Pedig én is ezt szeretném a legjobban. Ma megyek hozzá és megkérdezem. :roll: :roll:

Twist:Örülök, hogy jobban vagy már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És élvezd csak az otthonlét minden pillanatát :P :P

Fikuszka:Láttam még egy kocsit a neten, de nem tudom mennyire megbízható márka.
http://bolthely.hu/babyshop/id/01708_Sy ... ocsi_2009_
Ennek biztos jobb a rugózása. :wink:

Icu
Kép
Kép
icu03

Klári nagyon sajnálom a náthát, remélem, hogy neked nem lesz ilyen erős és ütős a végén, mint nekem.
Azt hiszem, hogy a Calcium Sandoz + 1000 C vitamin jót tenne neked, hogy megelőzd a súlyosbodást. És ugye, sok-sok folyadék.
Vendég

Sziasztok!

Nem győzök mindent elolvasni, ha néhány napig nem követem az eseményeket :)

Látom szóba jött a szex téma: nekem hala az égnek nincs vele gondom, és a doki sem tiltott le róla, szóval nincs panasz erre a dologra.

Van viszont panasz a védőnőre. Megint elérhetetlen. Hívom - nem veszi fel. Persze vissza sem hív.....

Szerdán megyek 4D-re. Már nagyon kíváncsi vagyok, alig bírom kivárni :)

Timi
athena

Sziasztok!
Akkor nem leszek egyedül a tervezett császárral,majd egymást vigasztaljuk... :D
Kima: Marcival is császár volt?Milyen volt?Katétereznek?Meddig nem kellhetél fel szülés után?Lehet apás szülés így is?
Icu: az nagyon durva miért vágtak fel kétszer ugyanott?szegény biztos szörnyű volt... :shock:
gyöngyi-30

Gyöngyi:Nekem beteg volt a baba és a 16. héten meg kellett szakítani a terhességet, amit elsőre nem tudtak megoldani :? ezért utána vágtak még kétszer. :cry: :cry: Hát tényleg szörnyű volt. De most minden rendben lesz. :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

twist- én is erre gondoltam, mert általában mindig ugyanott fáj. Most kb 1kg Barnu, mi lesz később :shock:

clara-jobbulást, múltkor én is náthás voltam, nekem az a homeos bogyó segített, meg a hársfa tea sok mézzel :)

A szex témával kapcsolatban nálunk eddig minden rendben volt, most hogy egyre nagyobb a pocim, meg sokszor rugdos is, a páromat kezdi kicsit fusztrálni a dolog, úgyhogy olyan helyzetet kell teremteni, amiben nincs nagyon szem előtt a pocakom :?

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Alig győztelek visszaolvasni! Pedig nem is voltam távol olyan sokat :)

Jobbulást a betegeknek!
Csütörtökön rajtam is kezdett kitörtni valami nyavaja, kapart a torkom, és égett a szemem...én 500 mg-s C vitamint szedtem, és ittam sok mézzel, fél citrommal napi egy liter teát. Szombatra szerencsére nyoma sem volt a betegségnek! :)

Vásárlás: Mi most leálltunk kicsit...még augusztusban vettünk egy babakocsit, de csak azért, mert akkor árulta egy ismerős olcsón. A babaszoba készen van...azzal is csak azért siettünk, mert ablakot festettünk, falat festettünk...ilyen időben még ki tud száradni, később már nem szívesen szellőztetnék egész nap.
Elhoztuk a barátnőmtől a kiságyat és a babahordozót, amit volt olyan kedves kölcsönadni nekünk :) itt tartunk most.
Én még októberben, legkésőbb november elején tervezem megvenni a "kezdő szettet", mert decemberben, a karácsonyi tolakodásban már nem szeretnék részt venni, január második hetétől pedig már bármikor szülhetek, úgyhogy akkorra semmit sem szeretnék hagyni :)

Én is felbuzdultam, és lemértem a pocakomat: 102 cm. Azt hittem sokkal nagyobb, mert már szinte semmi sem jön rám :?

Ágnes

Kép
klemencia

Klem!

Mi is úgy volt, hogy kapunk kölcsön hordozót, és babakocsit a sógornőméktől.
Tegnapi bejelentésük: terhes :):):)
Szóval jó hír, hogy még egy baba lesz a családban, viszont mégsincs babagép!

Timi
athena

Képzeljétek, mostanában ha ülök, és összegörnyedek, mindig érzek valami nyomást a hasam jobb felső sarkánál, mintha egy teniszlabda szorult volna be oda. Szerintem Kicsi Csenge feje az :D

Vagy egy teniszlabda méretű tumor :shock: :lol:

Ti éreztek hasonlót?

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="athena"]K írta:athenalem!

Mi is úgy volt, hogy kapunk kölcsön hordozót, és babakocsit a sógornőméktől.
Tegnapi bejelentésük: terhes :):):)
Szóval jó hír, hogy még egy baba lesz a családban, viszont mégsincs babagép!

Sajnálom.

Mi a babahordozót úgy kaptuk meg, hogy betettük a kocsiba az ágyat, és megkérdezte a barátnőm, hogy van e hordozónk...és ha nincs kell e. Oh, mondom, hogy ne kéne...akkor lehozza, de vigyázzunk rá, mert nem az övé :shock: 4 éves a kisfia :? :lol:
Úgyhogy kicsit én is aggodalmaskodok, hogy az eredeti gazdája esetleg szeretné visszakapni. A barátnőm szerint most válik, így nem aktuális neki :shock:

Ágnes

Kép
klemencia

Klem!

Fura az élet!
Nem nagyon értettük, hogy miért halogatják a babacucc kérdést, de tegnap kiderült, hogy azért, mert még nem voltak biztosak benne :)

Egy barátnőm felajánlotta az ő babahordóját, de neki már 6 éves a lánya... Nem tudom, hogy az megfelel-e a mai előírásoknak, mert nem követtem a változásokat ezen a téren :)

Timi
athena

Egy kérdés:
nem emlékszik valaki, hogy hányadik oldal körül voltak témák a listák? (kórházba-menős-lista, és hány cumisüveg, hány harisnya a babának-lista, ilyesmi).
Mert egyre időszerű lenne nem csak úgy "vaktában", "hú, de édes" alapon vásárolni :)

Timi
athena

[quote="athena"]K írta:athenalem!

Fura az élet!
Nem nagyon értettük, hogy miért halogatják a babacucc kérdést, de tegnap kiderült, hogy azért, mert még nem voltak biztosak benne :)

Egy barátnőm felajánlotta az ő babahordóját, de neki már 6 éves a lánya... Nem tudom, hogy az megfelel-e a mai előírásoknak, mert nem követtem a változásokat ezen a téren :)

Én is gyorsan megnéztem, mikor hazahoztuk a babahordót, és szerencsére megfelel.
Ez is már legalább egy 5 éves modell, úgyhogy van rá esély, hogy a barátnődé is megfelel a legújabb követelményeknek.

Ágnes

Kép
klemencia

Athena, kb. a 101.-ik oldaltól kezdődnek ezek a fontos infók :)

Kép
nilszi

Sziasztok!

Csak egy gyors üzenet:

Twist Hurutoldásra SINUPRET drazsét vegyél, az csak
gyógynövényes, és várandósan is lehet szedni!

Ildi

Kép
dil68

Nilszi!
Szuper, köszönöm :)

Timi
athena

Sziasztok!

Gyöngyi, ne bánkódj a császár miatt. Nagyon sok baba születik császárral. Még lehet, hogy nekem is az lesz, majd kiderül. A császár is lehet apás, egyik barátnőm úgy szült. De ha császár lesz, én nem szeretném, ha Sanyi is bent lenne

Twist, nekem az első munkanapom 2012. január 2 lesz :lol: Azt nem tudom, hogy állományba mikor kerülök vissza, az a szabijaim számától függ. Mindenesetre akkor kezdem el a bölcsis beszoktatást, amikor már a szabimat töltöm. Valamikor október-november tájékára saccolok. De egy nappal sem vagyok hajlandó hamarabb munkába állni :lol: :lol:

Kima, a neten azt találtam, hogy a antibiotikumos profilaxis a császármetszés után fellépő szövődmények csökkentésére szolgál.

Nilszi, kezet foghatunk. Ma ráálltam a mérlegre, de le is szédültem róla. Én is 10 kilónál tartok. Én még 3 hónap hátra van... A táblázatot javítottam.

Bogaracska, tuti, hogy tavasszal akartok másik kocsit venni? Csak mert ha nem születésére vesztek, akkor lehet, hogy érdemes lenne megvárni, amíg tud ülni. A sportkocsik sokkal könnyebbek... Mi akkor fogunk venni másikat, ha már elég a sportkocsi

Clara, említsd meg a dokidnak a nem-alvást. Van gyógyszer is rá, de lehet, hogy elég lenne, ha elbeszélgettek a félelmeidről

Betegeknek jobbulást! Én ma voltam a melóhelyemen, remélem nem szedtünk össze semmit. Az egyik lány ma reggel hazament, mert annyira rosszul lett, felment a láza, rázta a hideg, fájtak a végtagjai és folyt az orra is...

Klemencia, elég jól álltok már baba-ügyileg :shock: Már a nagyok megvannak, nem? Na jó, a kiságy kivételével...

Athena, nem irigyellek most. Ilyenkor olyan fura kettős érzés van az emberben, nem? Örülsz nekik, de felmerül benned, hogy akkor most még azt is kell venni.

Mi Marcinál egy csomó mindent kaptunk kölcsön. Babakocsi, mózessel, hordozó, kiskád, hinta, szopi-párna, meg még egy csomó minden. Aztán kiderült, hogy a második babát 2 nappal későbbre várják, mint mi, szóval vissza kell mindent adunk. Most tesóméktól kapunk kölcsön cuccokat, addig nem adja el, amíg nekünk kell :lol: És még mondja valaki, hogy sokba kerül egy gyerek :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Twist: jobbulást Neked!

Nilszi: nagyon édes kis pocid van. Az enyém múlt héten volt 88cm, most csak 85...

Szombat óta alig eszem valamit, nem vagyok a legjobb passzban. Nem tudom, mi ez, de nincs étvágyam, és ha lecsúszik pl pár gerezd alma, úgy érzem, szétpukkanok. Ma beszéltem a védőnővel, azt mondta, hogy ha a héten elkezdek enni, akkor nincs gáz, fontos hogy sokat igyak. De még most sem bírok enni. Ma egy fél pirítóst égy egy barackot sikerült magamba erőltetni eddig :? (az elmúlt 2 napban ettem 2 tórórudit, 1.5almát, 1 mozarella sajtot, 4.5 paradicsomot, 3 gombóc fagyit, 2 natúr joghurot, meg néhány katona sajtot...)

Bocsi a panaszáradatért, de egy kicsit kiakaszt ez a helyzet...

A kiskutyát egyébként sikerült elpasszolnunk, nagyon jó helyre került szerencsére :lol: Legalább ennyi jó történt a hétvégén!

Mindenkinek szép napot!

szcsm

Kép
szerencsemák

sziasztok!

Twist: orulok, hogy jobban vagy! :wink:

Szcsm: ha nem megy az eves, de ehes vagy..probalj ki par taplalekkiegeszitot. Vannak jo protein-szenhidrat aranyuak, vitaminokkal tele. En is megiszom neha egyet-egyet es tejjel meg taplalobb. Etkezes helyett is lehet, nem magas a kaloriatartalmuk. Amit felsoroltal nem tul sok eves gyanant. Nem lehet valami influenza/megfazas nalad is, csak igy jon ki?

Brigi: a datum eleg jol hangzik :lol: :lol:

Szombaton voltunk 3D/4D-n, igy bemutatnek valakit :
Kép
Vendég

Francesca, de jó!!! Nagyon édes már, nem? Apa olvadt gondolom :wink:

Szcsm, jobbulást Neked is! Gyűjtsd az erőt, különben hogy bírod a tornát este? :shock: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Wow, nagyon jó kép!

Tökéletesen látszik a kis arcocskája! Nagyon édes!

Ágnes

Kép
klemencia

[quote="hékás"]K írta:hékáslemencia, elég jól álltok már baba-ügyileg :shock: Már a nagyok megvannak, nem? Na jó, a kiságy kivételével...

Szerencsére kiságyat is kaptunk, csak matracot kell bele venni.
Tényleg csak az apróságok vannak hátra...igyekeztem tudatosan így alakítani...most már két hónap alatt könnyűszerrel beszerezzük amire szükségünk lesz januárban. :)

Ágnes

Kép
klemencia

Francesca, de élethű a kép, szuper!!
Szcsm, mihamarabbi felerősödést :) És a folyadékot tényleg ne hanyagold.
Nekem sincs nagy étvágyam, mert ha eszem, ha nem olyan savam van, hogy borzalmas... a gyümölcsöket persze kerülöm emiatt. Elfogyott a magnéziumos pezsgőtabi, s még nem pótóltam... Hátha majd ma.

Kép
nilszi

Sziasztok!
Köszi Brigi,már nem bánkódom...a férjem nagyon bent akar lenni annyira félt minket azt hiszi ha bent van "megvédhet" :lol: ja és ő akarja először megfogni a pici fiát,hiába mondom neki hogy elsőre neki viszik ki :)
Én se nagyon kívánom a kaját folyton úgy érzem tele vagyok...és én sem tudok aludni...ez miatt meg ideges vagyok napközbe szegény család hogy bír ki néha nem is értem... :cry:
A doki tényleg adhat valamit az álmatlanságra?
gyöngyi-30

francesca: gyönyörű! Gondolom produkálta magát! Az enyém haláli volt! Nyalogatta a méhlepényt, turta az orrát....
szcsm: nekem is volt ilyen időszakom. Egyszerűen nem tudtam enni. Nem kívántam semmit, és csak madáradagokat sikerült leküzdenem. Ez kb. 2 hétig tartott. Nálad lehet az is közrejátszik, hogy most szinte mindenki beteg, lehet te is elkaptál valami nyavaját. Inni azért tesssék.
Látom már mindenkinél alakulnak a babaholmik. Én most az ágyneműhuzattal vagyok bajban. Kinéztem a neten a Brendon Outletjében két garnitúrát, ráadásul nem is az olcsóbbik fajtát. Nemrég beszéltem a barátnőmmel, hogy hétvégén ott voltak, de a textiláruk nagyon rossz minőségűek. Durva az anyaguk és totál átlátszik, és színre közel sem az, mint a neten. Szóval szívesen várok tippeket.
Elnézem itt a pocakfotókat......hát az enyém szerintem bazi nagy! Olyan, mintha egy labda lenne, szép gömbölyű. Kicsinyítem e képet és teszek föl.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Gyöngyi, nekünk Marci normál, apás szülés volt, mégsem kapta meg apa a gyerkőcöt, csak miután megvizsgálta a gyerekorvos. Szóval ha ott van, akkor sem garancia arra, hogy ő lesz az első :lol: :lol: :lol:

Pillesz, akarsz venni ágyneműt már rögtön? :shock: Mi még mindig nem használjuk, párna nuku, és csak egy vékony kis takaró a "garnitúrája". Pedig a szekrényben ott csücsül, amit vettünk neki

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:Ezt megmondom neki! :lol: :lol: :lol:
gyöngyi-30

koszonom kisgengszter neveben a dicseretet :lol: :wink:

Hat, ha lehet ne hagyjatok ki az elmenyt. Apa majdnem elsirta magat a vegen, hogy az o nagyfia miket csinal es milyen nagy mar es es es es teljesen olyan, mint o :roll: :lol: :lol:
Bar meg nem olyan gombocke, de aranyosan szopizta a ujjat, nyujtozkodott es takarta az arcocskajat rendesen.
Viszont mi butak voltunk, mert a neni nagyon az arcara koncentralt, de a tobbi testresz is ua. fontos es mi elfelejtettunk szolni, hogy mindenrol csinaljunk kepeket, ne csak a fejerol. A kukit megerositette az UH most is :wink:

Es mar kevesebb mint 100 nap van hatra!!!! :lol: :lol:

Hetvegi beszerzo korut viszont nem volt sikeres. Kisagy nincs, uhogy kb ket het mulva mehetunk megint, hahta lesz...
Vendég

újra itt.

Voltam ma védőnőnél, ez is kedves nő, inkább olyan nénike. Elmondtam neki az éjszakai görcsöket, azt mondta, sokan vannak így vele, ez bizony keményedés, csak erősebb. És azoknál lép fel, akinek magnézium-hiánya van. Két dolgot mondott: azt, hogy minden este csináljak magamnak két evőkanál zabpehelyből kását, tehetek bele lenmagot is, és azt egyem meg. A másik egy homeopátiás szer, amit magneB6 mellett is alkalmazhatok, a neve: Schüssler- só: Magnesium Phosphoricum D6. 3X1-tabletta szétrágva.

Na, gondoltam, erre megint rámegy a gatyám, de nem; megnéztem a neten, 80 db tabletta 1400 Ft. Persze MagneB6 mellé még... Lehet, hogy azt csökkentem. Azt mondta a védőnő, hogy szerinte ez jobban hat.

Már csak azt nem értem, hogy lehet ennyi MagneB6 mellett magnéziumhiányom :shock: Amikor gond volt, napi 6-ot ettem, mióta nincs, hol 3-at, hol 4-et, minden nap. Tény, hogy állandóan keményedek, illetve éjszaka görcsök a vádlimban/hasamban :(

Egyébként a nő nagyon táplálkozás párti, próbáljak meg minden vitamint inkább a táplálkozásból meríteni: hagyma, fokhagyma, paradicsom, paprika, gyümölcsök, spenót. Szerintem ez azért nem olyan egyszerű, és igen sokszor pénz kérdése is, sajnos. :?

Akire: megvolt a vizsgálat? Nem tudjátok, a cukorterhelés eredményéért betelefonálhatok a kórházba? Nekem ott azt mondták, a dokimnak adják az eredményt, de most hívjam fel őt???

Klári

Kép
claracroft

Fran: tényleg nagyon szép éles a kép, milyen szép ívelt szája van :)

Klári

Kép
claracroft

Brigi: szerinted fölösleges? A netről töltöttem le a kelengyelistát, speckó téli babáknak valót. Ott írja, hogy takaró, és 2 váltás huzat. Persze párna nem, csak éppenséggel nem lehet szóló paplanhuzatot kapni, csak olyat, amihez párna is dukál.
Itt vagyok én és Panni baba, bár nem kifejezetten pocakos. Kép

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!
Francesca nagyon aranyos a kisfiatok! :lol:
Tényleg csodás élmény a 4D:))) mi is megyünk még!!!
gyöngyi-30

Icu, Klári Köszönöm a babakocsi infókat, azt hiszem a Chipolino Futura mellett döntünk, ha élőben is beválik. Rendesek voltak az eladók felhívtam őket és hajlandóak félre tenni egyet péntekig még az akciós áron, ugyanis, csak akkor megyünk vissza Bp.-re. Az tetszik benne a legjobban, hogy nem kell külön mózest csatolni a kocsira, hanem az egyben van a sportrésszel, így később sem foglalja a helyet a lakásban, ahol így sincs sok hely, ugyanakkor nagyok és rugósak a kerekek és még hordozó is csatlakoztatható hozzá. Na persze az ára is nagyon jó most!
Francesca A babátok tündéri! Ez hányadik heti felvétel? A méhlepényed milyen helyzetű, mert nekem azt mondták, hogy a mellső fali lepénynél sajnos nem tudnak éles képeket csinálni? :cry:

Nóra

Kép
fikuszka

Nem gondoltam volna, hogy ez az evésprobléma ilyen gyakori, (Bogyrára emékeztem, hoyg ő elég keveset evett sokáig), minden esetre picit meg is nyugtattatok. Egyébként simán lehet, hogy az én Édes kisfiam csak rossz helyen csücsül, és épp a gyomromat nyomja...Illetve belegondolva lehet hogy lelki okai is vannak. Szombat délelőtt megsirattam a kiskutyát, utána délután a nagyobb kutyám játszani akart a szomszéd 2 hónapos macskájával, a szájából szedtük ki a cicát, aki azóta is elég szarul van. Nincs semmi törése, meg sérülése, csak vszínű rossz helyen nyomhatta meg ez a lökött...Most a cica állatkórházban van, ls baromira reménykedem, hogy ki fog jönni onnan gyógyultan...

Francesca: szuper jó a kép. Meg tudjátok állapítani, melyikőtökre hasonlít a kissrác?

Hékás: hát tornára nem mentem el, nem akartam kockáztatni. Viszont elindultam a javulás útján, végre legalább már ÉHES VAGYOK!!! Eddig ez sem volt :?

Gyöngyi: az alvás nálam is elég szakaszos. Szombat éjjel kb 10-15x mentem ki pisilni, de defaultból úgy 4-5x szoktam... :shock:

Clara: nem az én védőnőmhöz jársz véletlenül :lol:

Pillesz: nagyon szép gömbölyű a pocakod...Neked tényleg az összes kiló odament...Ágynemű ügyben az egyik bababoltban ugyanazt a tanácsot kaptam, amit Hékás is mondott, hogy tök felesleges bébinek ágyneműt venni. Úgyhogy íme egy spórolási lehetőség :wink:

no, megyek kutyát sétáltatni

szcsm

Kép
szerencsemák

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: