Sziasztok, megjött a Bagoly!!!!
Húhuhúúú Húúúú
Megint jó sokat írtatok 1 nap alatt
Mégegyszer köszönet a kedves üdvözléseitekért
Ikoka, drukkolok hogy kiderüljön a baba neme!
Kedves 007, honnan tudtad hogy tudok, németül???? Vagy elárultam magam? Kezdesz megijeszteni!!!

;D
Az esti mese a gyerek szájából tényleg nagy élmény, ÚÚÚgy megosztanám Veletek!!!
Lorca – az Indul a Bakterház engem is kísért…. De próbálok tőle elvonatkoztatni
A Himnuszban is van egy Bendegúz, Attila apja, szép magyar név, legfeljebb lesz egy jó magyar betyár a családban….Mind1, még nem adom fel, hátha ráveszem apát egy másik névre

A baj az, hogy nekem sincs jobb ötletem, egyszerűen nem dönt le a többi név sem
A lábamról.
Lehet, hogy a gyerek választ nevet, nem is a szülő???????
G-kosaras melltartót NEM lehet csak úgy „kapni”, csak ha az embernek van fehérneműs, német kapcsolatokkal rendelkező rokona. Nálam pedig ez a helyzet

Amúgy nagyon a topon van a csaj, nem olyan nagy a boltja, de a kereslet szerint rendel, ezért kaphatók nála
Extra (nem nagymamis) melltartók is
Tabati, hogy a kérdésedre válaszoljak

: a „kalap” becenevet az egyik általános iskolás, nem mellesleg hihetetlen nagy egyéniségű osztálytársnőm, Melinda ragasztotta rám 7 éves koromban
(Melinda = képzeljetek el egy kislányt, aki lassan beszél, sokat gondolkodik, és kedvenc állata a medúza…amúgy tengerbiológus lett…) sikerült életem végéig rámragasztania asszem. És netes nicknévnek sem utolsó
Csibe, nagyon faja a táblázat! Ha esetleg ki szeretnéd egészíteni: 28 éves vagyok, úgy néz ki lányunk lesz, Júlia (Julcsi), ha fiunk, Bendegúz (Bende), a többi stimmel, nagyon szemfüles vagy
Gabi, nagyon szép a pocid
Irigylem, nekem is nagyobb mint az első babival, de mivel én dagi vagyok, csak még dagibbnak látszom
Egyébként lányok (Timi) a második ill. többedik babánál nektek is hamarabb kidagad majd a poci
Szoni – ÉÉÉÉnis akarok egy bújós fiút

Majd harmadjára

A Lilien amúgy tényleg nagyon szép név

Mi is gondoltunk rá, de volt nem szimpi Lili ismerősöm, úgyhogy kilőve…. :S
Czigka – igazad van

A mamlaszoktól engem is kiráz a hideg

Jó hogy olyan kisfiút szeretnék, aki imád, de azért az a minimum hogy tökös kis kölök lesz

A nővérét sem kell félteni, és pszichológiából tanultuk hogy a legidősebb gyerek a legkomolyabb, legfelelőségteljesebb a családban…egyre lazábbak a később születettek… ÚRISTEN, MILYEN LESZ A KISEBBIK?

bendeGÚZ
Dodi – köszi, aranyos vagy
Nem tudom honnan ismerhetsz

Északpesti vagyok
Igenis, most már igyexem hízni! Márcsak azért is, mert állandóan 1- másfél héttel kisebbnek mérik a babát :S Noéminél is ugyanez volt a para….
Erre tekintettel ma megettem vagy 40 deka házi készítésű teljes kiőrlésű lisztből készült magvas kenyeret, vagy 20 deka sonkát, sajtot, heringet, lekvárt, húslevest, Kaukázusi kefírt, epret, banánt, és almát… kb ebben a sorrendben. Férjem csak pislogott.. nem amennyit ettem,
Hanem AMIT Összeettem! Lekvár, kefír, hering

Így kell ezt….Szóval lehet beindul a hízás, mondjuk még mindig jobban odafigyelek magamra, mint terhesség előtt
Kedves Boo, gratulálok! Jó is az, otthon lenni

***ováció*****
Ági - képzeld, a férjem hallott már egy „Bende bácsi” ról, bár ez nekem is tök vicces
De annyi Bendegúz van ma, egyszer csak megöregszenek, és onnantól már nem lesz furcsa…

(nekik)
A Hajad miatt meg ne aggódj, csak a terhesség alatt összeszedett hajtöbblet hullik ki

Persze azért is kár, de azért biztos marad bőven

Egyébként szerintem ha a szoptatás alatt is ügyesen vegyesen kajálunk, vagyis megvan a vitamin, - és ásványianyagpótlás, akkor talán annak is megmenthető a fele. Én nem fogyiztam, alig hullott, és hamar abbamaradt, barátnőm alig evett, leszívta a baba a tartalékait; hát neki több haja hullott ki…
Szóval, hiúság ide vagy oda, én a fogyit szoptatás utánra hagyom….
Na basszus, kiment a TV… mármint elment az adás… nem tudom hogy engedhetik meg maguknak hajnali fél 3 kor! Asszem menni kéne aludni
Ma kirúgtam a hámból, Mimi anyóséknál alszik
Legyetek rosszak