A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

200907?
Van még mit görgetned a szálakon, hajrá :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szoni

:D :D na a profi komunikáció megtestesítője a két fiúú :lol: :lol:

ezerszázalék, hogy bratyó nem fog mondani semmit csak szokásos vállát vonogatva, hát jó hmmmhmmm :lol: :lol: :mrgreen:

Ja ja Bond, ne add fel, eddig ügyi voltál :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:52-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.02 14:53-kor.
Vendég

Sziasztok!

Úúúújra itt :mrgreen: ! Esélyem sincs, hogy mindenre reagáljak, meg bénán is venné ki magát (kit érdekelne már... :roll: ), de azért visszaolvasok picit, aztán majd irok ám :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

czigka

nem maradtál le, vagy ha igen , akkor én is lemaradtam, mert marhára nem értem :roll: :roll: :roll: ,na mindegy

ja , amúgy március végén, áprili elején kapok először táppénzt, mert állítólag kb. 1 hónap az átfutása, de mire leadták, meg beér, meg ....., szóval bekaphatják :twisted: :twisted: :twisted: , de akkor majd megkapom visszamenőleg, de jó, ezt a boltban beveszik nekem ha nem tudok majd fizetni addig??? :roll: :roll: :roll: majd megpróbálom :D :D :D ez a köcsögség tetőfoka

Kép
ikoka7

Na jó, ti akartátok... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval, ronmay és szonibaba vezetékneve nem azonos, ami jelenti, hogy nem vették fel egymás (tesvérének) a nevét. Ez outdoor körökben mennyire általános azt nem tudom, de az igazán durva az, hogy ronmay-jel akad közös ismerősünk (de ezt ő nem tudja)... :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Akkor talán legyen...Anonymus? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.03.02 15:46-kor.

Kép
Kép
200907?

szia dodi!!

de jó, előkerültél, már kezdtél ám hiányozni, nem virgonckodott senki :lol: :lol: :lol:

Kép
ikoka7

200907?
hoppá, felkeltetted érdeklődésemet, kik vagyunk mi?és ők?milyen ismerősök?? :lol: :lol:

Nem vettem fel, mert nem vehetem fel, meg nem is akarom majd felvenni :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Az identitás problémádra személyiségi jogi okokból nem válaszolhatok ( 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:). (Annyi helyesbítéssel viszont élek, hogy több ismerős is akad... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

nocsak noncsak, engem könnyű megtalálni, no de téged? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

C' est la vie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Megvolt a szív uh és majdhogynem leszidott a doki, hogy mit is keresek ott. :shock: Se fénykép, se fütyi beazonosítás. De a szive az rendben van. :) És hát az a lényeg. Jó sokáig vizsgálhatott és hát a doki elmehetne pókerezni, mert többnyire látni szoktam, hogy meg vannak elégedve a látottakkal, nála meg semmi, csak a végén közölte, hogy minden rendben van, olyan, amilyennek lennie kell. Azért jó volt látni, ahogy odabent hancúrozott. :D

Czigka,
Ebban a súlymérésben is az a jó, hogy mindenkinek úgysem lehet megfelelni. :lol:

WC:
A SOTEn vegyes wc van, pedig ott tuti több, mint 10 ember jár. :twisted: Ma olyan tömeg volt, hogy alig tudtam átverekedni magam.

Gabi,
A 48 kg-ot a terhesség előttre érted? :shock: (Remélem :lol: )
Játszótéri ismerős nővére emlékeim szerint 5. babájával eléggé megküzdött. 6 kg felett volt. Reméljük, hogy 3-4. gyerek ekkora még nem lehet.
Nagyon aranyosak a gyerkőcök. :D Jó nézni őket. 10 éves sztem a legideálisabb kor, bár még nem próbáltam saját gyerekkel. :wink: A gyerekek között tudtál valamikor visszamenni dolgozni? (Mennyi idősek is?) Én egy kicsit aggódok, hogy mi lesz majd velem, teljesen kiesek mindenféle melóhelyes dologból. :roll: Három éven belül már most biztos vagyok benne, hogy nem megyek vissza dolgozni.

Kép KépKép
lorca

Jelen! :D
Natehátszóval!

Breki!
Látom szépen növekedtek :D ! A pocak is, a hajad is :wink: ! Az én hajam is dúsabb lett, bár az eddigi 3 szálhoz képest nem volt nehéz :twisted: !

Gabi!

Óóómáájgááád!!!! :shock: Ekkora pocakot félúton....Számtátva :D ! Remélem azért a hátad nem fáj, vagy ilyesmi... :roll:

Szonibaba!

A Lilien csudasép :wink: ! Közelünkben is most született egy Lilien, és nagyon szép kisbaba!

Heil szoptatás! :lol:
Nicht műcickó! :lol:
(Kivéve, ha a bébi végleg lecsatlakozik a (mama)márixról, és két szottyadt tejesszacsit hagy maga után (avagy két marhapárizsit, kinek hogy tetszik) :lol: :lol: :lol: ! De tényleg csak drasztikus esetben!
És kosaras melltartót nem vagyok hajlandó hordani itthon, most nem is az igazi, úgyhogy én egész álló nap sportmelltartóban nyomom, mert az jó....vagy nem...én rajta vagyok :wink: !

Krikalap!

Sziaaaa :D ! Örülök neked....
Amúgy nagyon ismerős vagy nekem, de konkrétan nem tudlak hová tenni, lehet, hogy csak hasonlítasz valakire :roll: !
Viszont toxémia-veszély ide vagy oda, tessék hízni egy picit most már :wink: !
Én 3 kilónál tartok és időnként már rámjön, hogy legyűrnék egy-egy féldisznót :lol: ! Ilyenkor eszem egy narancsot és bazira büszke vagyok magamra :lol: :lol: :lol: !

Jimbione!

Édi a bébi :D !

Ikoka!

Köszi :wink: ! Igyekszem felvenni a fordulatszámot :D !!!

Nah, velünk: Kisnyúl ficánkol minden kaja után, vagy ha iszom egy-egy kóbor kávét :D ! Ma nem valami aktív, de én is trutymó vagyok, biztos a hülye-hülye idő miatt, szóval tőle sem várok cigánykerekeket :D !
A kommunikációs tréningem tök jó volt, leszámítva, hogy 8-10 órát ültem egy szaros széken nem túl sok variációs lehetőséggel, szóval a végére azt hittem megőrülök, olyan szar volt a hátamnak, pocakomnak, fenekemnek...váááá :evil: ! A szünetekben fetrengtem a padlón, meg kijárkáltam sétálgatni...Brr! :x
Viszont baromi jó dolgokat tanultunk pl. konfliktuskezelésről, amit már igyekszem is itthon alkalmazni :wink: !
A gyerekszobát kifestettük, már csak a dekoráció van, de az az én melóm.
Ja, és kapott a nyuszka egy Angelcares légzésfigyelőt :D !

NA, most ennyi! Akit kihagytam, az gondolkodjon el rajta, vajon miért... :lol: :lol: :lol:
Dehogyis, csak viccelek :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiNA, most ennyi! Akit kihagytam, az gondolkodjon el rajta, vajon miért... :lol: :lol: :lol:

Ezért tényleg érdemes volt két napig kommunikációs tréningezni... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

lorca! :)

A lényeg, hogy minden rendben.

Képet nem kértél?

Kép
Kép
200907?

Dodi,
Sok jó dolgot tanulhattál a konfliktuskezelésről és kommunikációról :lol: (csatlakozva 200907?-hez)

007,
Kértem. :twisted: Csak nem kaptam. :lol: Morcinéni kb közölte, hogy ő nem fényképész, hagyjam békén az ilyen kérésekkel. Azt meg sem mertem kérdezni, hogy még mindig fiúnak néz-e ki. :lol:

Kép KépKép
lorca

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Bírom az ilyeneket...:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Jaj jááányok, megszokhattátok volna már, hogy csak viccelek :wink: ! Hogyan is bánthatnálak titeket, hiszen minden szabad percem a tiétek mostanában.... :lol: :lol: :lol:
(Hogy lázadoznak, de cuki... :wink: :lol: :lol: :lol: )

Bond!

Mikor látunk újabb szexi-pocakfotót? Érdekelne a köldököd! Hrrr.... :lol: :lol: :lol:
De ténylet! Fotót!!!

Lorca!

Amúgy úgy tűnik a magzati uh-sok mindenhol idióták, nálam is a csaj fixen a nővérrel beszélt, fapofát vágott, ráadásul úgy rányomta azt a vékonyka (uh)fejet a pocakomra, hogy rendesen kellemetlen volt :evil: !
De örülök, hogy minden oké veletek :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 20:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lányok! :)

Erről hallott valaki?:

http://www.baby-plus.hu/index.php?Menu=kezdolap

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

200907?
Az én vezetéknevemet meg honnan tudod? Pedig nem is vagyok benne az iwiw-es klubban sem.
Még jó, hogy nem vettem fel Ronmay vezetéknevét :D

Ronmay!
Kik vagyunk mi és kik ők és amúgy is :lol:

Senki nem maradt le semmiről, amint Bond fényt derít a titokra, mindenkinek egyértelmű lesz, hogy miről zagyválunk.

Dodi!
Te köldök alapján nyomozol? Akkor te leszel Monk.
Végül mit festesz a falra?

Lorca!
Hol voltatok uh-n? Speckó "szíves" helyen?
A lényeg, hogy minden o.k.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

200907?
Erre én is csak ennyit: :shock:
Ez már azért túlzás.

Boo!
De irigyellek. Legalább jól rápihensz Mironra.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Azt hiszem amilyen gyorsasággal érkeznek megcsinálni a gépem,könnyebb lesz ha lerajzolom magam! :lol: :lol:
Képzeljetek magatok elé egy krumplit! 8) :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

szonibaba! :)

Ha azt mondanám, hogy te árultad el, nem hinnél nekem... :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Semmire nem derítek fényt.
Az, hogy itthon elbohóckodom magamnak az egy dolog, de mindenkinek megvan a privát szférája. Ha valaki szeretné a világ tudomására hozni, hogy ő Gipsz Jakabné és 1985.05.32-.én született, kedvencei a mezei bogarak és 9125 Ripityomfalva Szabadság út 22 a címe, akkor majd ő megteszi. :lol:

kicsidodi! :)

Megmondtam: rólam már csak 1 fényképet kaptok, amin beöltözve, nagykabátban vagyok. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tímea83! :)

Nekem azt mondták, kerüljem a "k" betűsöket, mert nem tesznek jót. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Vagy a burgonya nem számít...? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Timi :)

Te csak egy krumpli vagy ,de én egy egész zsák krumpli!
Vendég

Timi :D ! Ha te krumpli, akkor én mi? :D
Úgy kb egy hordó a hasam és a mellem közti rész. A gyomrom jobban kidudorodik, mint alul, ahol még Ufocska van. :oops:
Kismamaforma nuku.
Melltartóméret: 95 DD (vagyE), néhány márkából D is elég ... volt eddig. Már erősen kidudorodik, muszály lesz nagyobb "repülőssapka" után néznem!
A beszerzés - főleg, ha az árát is nézzük - nem kis akadályokba ütközik itt vidéken :twisted:

2009007... amit művelsz, már kimeríti az összeesküvés-elmélet fogalmát. :D
Én is hadd találjak ki valamit rólad (légyszilégyszilégyszi!)
A titkosságodról jutott eszembe, és valaki elejtett egy olyant, hogy biztos híres ember vagy, stb. Na és a szőkébe szőke melírozott középhosszú frizura....
Szóval találjátok ki, kire gondoltam, ha Levente nem levente, hanem mondjuk Vilike. (bár az, hogy nincs autó, nem illik a képbe)

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Engedd szabadjára a képzeleted...és bármit kitalálhatsz rólam. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Igen, Marsi Anikóék is a második gyereküket várják. További közös vonás, hogy mindketten Magyarországon, Európában élünk, a Föld nevű bolygón, ugyanabban a Naprendszerben.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tuti,h nem a Marsi Anikó.
Vendég

Egyszerre ment el mind a két bejegyzés. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Látom nem maradtam le semmiről! :lol:

Boo!

Gratulálok a "munkanélküliségedhez", most még irigyellek, de aztán pár hónap múlva reméljük nem unod majd a banánt! :wink: (csak magamból kiindulva, én tuti unnám. :lol: )

Marsi Anikó nem júniusban fof szülni? Őt keressétek inkább a másik topicban. :lol:

Dodi!

Látom mindenki tetszését elnyerted ezzel a problémakezelő húzásoddal. :lol:

Kép
Kép
tabati

Szia, tabati! :)

Milyen napod volt? :wink:

Ne hidd, hogy olya könnyű ráunni erre a banánra... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
200907?

munkanélküliség: egyenlőre csak álom:
áprilisig közepéig muszi melózni! :cry:
meg még az a kupuc adóbevallás, ami itt vár az asztalomon.... :cry:

aztán 2,5 hónap Hawaii!!!!

Igaz, már most 2x annyi ideig tart kisuvickolni a zuhanyzót, mint alapesetben: ebből kiindulva, nem fogok unatkozni. :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi úgy kezeli a problémát, mint Csernus:
kimondja kéretlen is. :P

Lehet, hogy ez a jó terápia? :?: :D :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok :lol:

Krikalap: szia :D A Bendegúz név nekem is nagyon tetszett, de aztán letettem róla, mert egyszer az a gyerek felnő, s felnőtt névnek /én legalábbis/ nem tudom elképzelni. De nem akarlak lebeszélni benneteket róla :D
G- s kosárméret??? nem gyenge... :lol:

Jimbione: gratulálok a kisfiúhoz! :lol:

007: Szülés után elkezd hullani a hajam? :cry: Amúgy is olyan vékonyszálú, meg kevés szegénykém... :cry: Alighanem majd összegyűjtöm a szálakat és csinálok belőle parókát :lol:

Hendegabi: te már tapasztaltabb kismami vagy, mint én, de a helyedben én ennél a babánál nem hallgatnék senki negatív véleményére. Sőt! Bárki jöhet és magyarázhat hülyeségeket, akkor is az én babámról van szó, én azt akarom, hogy szopizzon, ezért ha kell, egy sallert is lekeverek a negatívkodónak! Legyen az akár a saját anyám! :twisted: A férj exe meg maradjon a valagán otthon, ő már ott egy senki! Húzzon haza, a gondjait meg oldja meg ő maga! Nehogymár.... :!:

boo: én ezen a csodálkozáson már túl vagyok. Kb. fél éve olvastam valahol, hogy Mo. lakosságának 10 %- a írástudatlan. Leesett az állam. Persze, hogy ennek túlnyomó része cigány.
Ja és ezek veszik fel a gyorskölcsönöket, most meg hőbölögnek. Egy barátnőm dolgozott a Providentnél, s az ügyfelek 99 %- a cigány volt.

gabi1: a brassóit én naggggyon szeretem! Most, hogy így említetted, szerintem holnap csinálok is :lol: Mi az a tarkedli? :oops: Szépen gömbölyödsz :D / :shock: egyforma "magasra" nőttünk, én is 154 vagyok :D - a párom meg 182 v. 184? - nem is tudom... :lol: /

A hétvégén olvastalak titeket, aminek az lett az eredménye, hogy azt álmodtam, éppen szexelni készültünk a párommal, amikor a jobb mellemből hirtelen megindult a tej... folyt le, olyan fehér volt, mint a bolti :shock: annyira csodálkoztam, hogy fel is ébrendtem :lol: Úgyhogy nem tudom, szexeltünk- e? :lol:
Ma voltam védőnőnél, súlyt mért /+6kg- nál járok. Ő azt mondta, hogy pont jó, nekem soknak tűnik, de persze nem állok neki fogyózni :D /, vérnyomit /110/80- megint nem voltam túlpörögve meló végére :D /, meg pisit nézett. Olvastam többeteknél, hogy meghallgatja a baba szívét, nálunk ez eddig szóba se jött.... még jó, hogy van itthon :lol: Ja meg írt beutalót terheléses cukorra. Két hét múlva kell mennem, és nálunk is cukros lötty lesz :cry: Pedig bíztam benne, hogy a zsemlés módszer lesz a nyerő :cry: Izgalmas lesz két órán át semmit tenni :roll:

Kép
agi125r

lorka nem is jól írtam. Az első terhességet 43 kg-val kezdtem, 14 kg-t híztam. Másodikat 48-al kezdtem szintén 14 kg hízás. Harmadikat 49,kg-val kezdtem és 12 kg hízás.
És a negyediket 58,5-el kezdtem, most tartok 3 kg-nál. Sajnos az utolsó 1 évben fel ugrott plusz 4 kg a hormon tabletták miatt. És nem is ment vissza szülés után 49 -re hanem 54 voltam. Na de majd a negyedik után ha már nem szoptatok és nem megy vissza 50 kg-ig akkor szeretnék majd kitalálni valami fogyókúrát, lehetőleg olyat amihez nem kell éhezni, mert azt nem tudok, és nem is tartom jó ötletnek.

Dodi szerencsére nem fáj semmim. na de ami késik nem múlik, a vége felé biztosan sokkal nehezebb lesz majd, bár igyekszem most sem hízni sokat. Mondjuk ahogy elnézem nem is fogok. Remélem legalább is, talán annyiban van szerencsém hogy az édességeket nem nagyon kívánom, max valamilyen kekszet de abból is csak 3-4 db.

boo ez aztán a jó hír. Örülök hogy boldog vagy. Főzésre én is azt tudom mondani hogy inkább blogokból főzz. Pl http://vimizokonyha.blogspot.com/

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Boo!

Jaj, de jóóó! Büszke vagyok rád! :mrgreen:
Persze-persze, a felsoroltakra mind-mind lesz időd :twisted: ! Olyan édesen naív vagy :lol: :lol: :lol: !
Ugye lányok (erősítést kérek! :wink: )?

Szonibaba!

Hááát, ez még képlékeny, de az tuti, hogy valami Nicis figurát, és a szoba egy részén becsíkozom a falat élénk színekkel :wink: !
Ja, és cseresznye színű bútor mellett döntöttem, az jobb a krém falhoz!

Hendegabi, Timi!

:lol: :lol: :lol:
Én viszont magamat kancsóhoz szoktam hasonlítani, mert jóformán csak a köldököm alatt "növekszem", ruha nélkül elég vicces látvány!
Cserus Dodi:lol: :lol: :lol: !

Gabi!

Éhezni én sem tudok! Imááádok enni :D ! Ezért is figyelek oda már most, mert inkább eszek kevesebb kenyeret, mint kívánnék, mert most megállni könnyebb, mint nekem koplalni hónapokig, hogy lemenjen! Arra képtelen vagyok! Én is 3 kilónál járok, ebből olyan 1 lehet a tényleges hízás, mert a combom alig fél centivel vastagabb csak (azt olvastam ott mérhető a hízás, ami nem babatartozék :D ), ennyi bőven belefér...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jól leírtam nektek a tuti kis fogyitechnikámat, erre befosult a net :evil: ! Szóval sose tudjátok meg :twisted: ! Deeee, ha valakit érdekel szívesen megosztom (én 12 kilót fogytam vele), de most úgysem aktuális, csak eszembe jutott... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

hendegabi! :)

2,5 hónap Hawaii??? :shock: :shock: :shock: De jóóóó egyeseknek... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: Azért majd írsz onnan is? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

Terheléses vércukorra vigyél magaddal egy könyvet, keresztrejtvényt, zenét, kötnivalót. (Már úgy értem, hogy ezek valamelyikét, nem mindent... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

kicsidodi! :)

"Én viszont magamat kancsóhoz szoktam hasonlítani, mert jóformán csak a köldököm alatt "növekszem", ruha nélkül elég vicces látvány! "
Bevállalja? IGEN vagy NEM??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó! Olvasta valaki Csernus doki legutóbbi könyvét, az "Így neveltek ti"-t?

Kép
Kép
200907?

Dodi!

Akkor én mit mondjak az én alakomra, mert én meg köldök felett vagyok lufi! :lol:

Gabi1!

Fogyókúra ja!!! Majd aztán meg jön az ötödik baba. :wink:

007!

Köszi kérdésed :lol: nem indult túl jónak, de hamar vége lett és apával jöttem haza, úgyhogy alapvetően meg vagyok elégedve. :lol:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok Kismamik,

Először is gratulálok mindenkinek a kis jövevényhez és kitartástárt kívánok a hátralévő hetekhez!

Szeretnék eladásra felkínálni néhány teljesen új, kislányom által egyáltalán nem használt babaholmit, remélem örömet szerez majd a babáknak.

Kép
hordozó, 7000,- Ft, (Brendonban 10.000)
Ajánlott kor: újszülött kortól kb 3 éves korig
Anyaga: elasztikus pamut jersey
Mérete: Cipzár segítségével 4 méretre állítható
Terhelhetőség: max.15 kg-ig

Kép
biztonsági fürdető, 3000,- Ft (Brendonban 5.000)

Ajánlott:
0-8 hónapos korig
A babát félfekvő helyzetben tartja
Csúszásgátló réteggel
Használható: csecsemőkádban, felnőttkádban
Tapadókorongjai segítségével biztonságosan rögzíthető a kád aljához
Terhelhetőség: max 8 kg

Valamint van egy használt ABC design babakocsink, mi nem használtuk, úgy kaptuk, nagy kerekű, mózessel, teljesen vízszintesig ledönthető sportrésszel, nagyon jó állapotban, sötétkék, drapp macis mintás. Mi abban ringattuk Kírát a lakásban 2-4 hónapos korában, nagyon jókat aludt benne. :)
(Sajnos képet most nem tudok küldeni, nem megy a kicsinyítés, de emailben szívesen.) Elég nehéz, de terepre szerintem kiváló, főleg kertes házba, ahol nem kell emelgetni. Nagyon jó a rugózása. Irányár 30.000 Ft, alkuképes.

XI. kerületben lakunk, de a környékre el is szállítjuk bármelyiket.

Telefonon vagy priviben is érdeklődhettek: 06-20-3982660.

Szép álmokat, és még szebb babákat kívánok! :)

Ildi

Kép
tamaraildi

Sziasztok, megjött a Bagoly!!!!
Húhuhúúú Húúúú :P
Megint jó sokat írtatok 1 nap alatt :D
Mégegyszer köszönet a kedves üdvözléseitekért :) :) :)

Ikoka, drukkolok hogy kiderüljön a baba neme! :)

Kedves 007, honnan tudtad hogy tudok, németül???? Vagy elárultam magam? Kezdesz megijeszteni!!!
:shock: :shock: :shock: ;D
Az esti mese a gyerek szájából tényleg nagy élmény, ÚÚÚgy megosztanám Veletek!!! :D

Lorca – az Indul a Bakterház engem is kísért…. De próbálok tőle elvonatkoztatni :)
A Himnuszban is van egy Bendegúz, Attila apja, szép magyar név, legfeljebb lesz egy jó magyar betyár a családban….Mind1, még nem adom fel, hátha ráveszem apát egy másik névre :) A baj az, hogy nekem sincs jobb ötletem, egyszerűen nem dönt le a többi név sem
A lábamról.

Lehet, hogy a gyerek választ nevet, nem is a szülő???????

G-kosaras melltartót NEM lehet csak úgy „kapni”, csak ha az embernek van fehérneműs, német kapcsolatokkal rendelkező rokona. Nálam pedig ez a helyzet :D Amúgy nagyon a topon van a csaj, nem olyan nagy a boltja, de a kereslet szerint rendel, ezért kaphatók nála
Extra (nem nagymamis) melltartók is :)

Tabati, hogy a kérdésedre válaszoljak :) :) : a „kalap” becenevet az egyik általános iskolás, nem mellesleg hihetetlen nagy egyéniségű osztálytársnőm, Melinda ragasztotta rám 7 éves koromban
(Melinda = képzeljetek el egy kislányt, aki lassan beszél, sokat gondolkodik, és kedvenc állata a medúza…amúgy tengerbiológus lett…) sikerült életem végéig rámragasztania asszem. És netes nicknévnek sem utolsó :)

Csibe, nagyon faja a táblázat! Ha esetleg ki szeretnéd egészíteni: 28 éves vagyok, úgy néz ki lányunk lesz, Júlia (Julcsi), ha fiunk, Bendegúz (Bende), a többi stimmel, nagyon szemfüles vagy ;)

Gabi, nagyon szép a pocid :)
Irigylem, nekem is nagyobb mint az első babival, de mivel én dagi vagyok, csak még dagibbnak látszom :D
Egyébként lányok (Timi) a második ill. többedik babánál nektek is hamarabb kidagad majd a poci :)

Szoni – ÉÉÉÉnis akarok egy bújós fiút :) Majd harmadjára ;) A Lilien amúgy tényleg nagyon szép név :) Mi is gondoltunk rá, de volt nem szimpi Lili ismerősöm, úgyhogy kilőve…. :S

Czigka – igazad van :D A mamlaszoktól engem is kiráz a hideg :D Jó hogy olyan kisfiút szeretnék, aki imád, de azért az a minimum hogy tökös kis kölök lesz :D A nővérét sem kell félteni, és pszichológiából tanultuk hogy a legidősebb gyerek a legkomolyabb, legfelelőségteljesebb a családban…egyre lazábbak a később születettek… ÚRISTEN, MILYEN LESZ A KISEBBIK? :) bendeGÚZ :)

Dodi – köszi, aranyos vagy :)
Nem tudom honnan ismerhetsz :) Északpesti vagyok :)
Igenis, most már igyexem hízni! Márcsak azért is, mert állandóan 1- másfél héttel kisebbnek mérik a babát :S Noéminél is ugyanez volt a para….
Erre tekintettel ma megettem vagy 40 deka házi készítésű teljes kiőrlésű lisztből készült magvas kenyeret, vagy 20 deka sonkát, sajtot, heringet, lekvárt, húslevest, Kaukázusi kefírt, epret, banánt, és almát… kb ebben a sorrendben. Férjem csak pislogott.. nem amennyit ettem,
Hanem AMIT Összeettem! Lekvár, kefír, hering :D Így kell ezt….Szóval lehet beindul a hízás, mondjuk még mindig jobban odafigyelek magamra, mint terhesség előtt :)

Kedves Boo, gratulálok! Jó is az, otthon lenni :) :) ***ováció*****

Ági - képzeld, a férjem hallott már egy „Bende bácsi” ról, bár ez nekem is tök vicces :D
De annyi Bendegúz van ma, egyszer csak megöregszenek, és onnantól már nem lesz furcsa… :D (nekik)
A Hajad miatt meg ne aggódj, csak a terhesség alatt összeszedett hajtöbblet hullik ki :) Persze azért is kár, de azért biztos marad bőven ;) Egyébként szerintem ha a szoptatás alatt is ügyesen vegyesen kajálunk, vagyis megvan a vitamin, - és ásványianyagpótlás, akkor talán annak is megmenthető a fele. Én nem fogyiztam, alig hullott, és hamar abbamaradt, barátnőm alig evett, leszívta a baba a tartalékait; hát neki több haja hullott ki…
Szóval, hiúság ide vagy oda, én a fogyit szoptatás utánra hagyom….

Na basszus, kiment a TV… mármint elment az adás… nem tudom hogy engedhetik meg maguknak hajnali fél 3 kor! Asszem menni kéne aludni :P
Ma kirúgtam a hámból, Mimi anyóséknál alszik :)

Legyetek rosszak ;) :)

Kép

Kép
krikalap

Sziasztok,

Mi is vagyunk, a hétvége nagyon jó volt Apával kettesben, finomakat ettünk-ittunk, nagyokat sétáltunk. Barnus viszont rettentően hiányzott!! De ahogy láttam rajta őt kevésbé rázta meg a távollétünk… :?

Rengeteget írtatok, képtelen leszek bepótolni az olvasást.. :oops:

Krikalap: szia!! Nagyon helyesek vagytok a lánykáddal, pont egyformán vigyorogtok a képen! :D

Megyek, nagyon korán van, és Apát útnak kell indítani.
o.heni

Én úgy tudtam, h a Bende az Benedek...
o.heni

Breki

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED :!: :!: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
Conversano akkor Te nyertél! :lol: :lol:

Hendegabi én már a 100-ast gyötröm,a terhesség elején 80-asról indultam!Volt h hetente vettünk új melltartót!

Agi:Nálunk sem merült fel a szívhanghallgatás a védőnőnél.Ilyenkor én is csak arra gondolok h tiszta jó h vettünk otthonra különben kimaradna.Egyébként sem értem mi értelme akkor odamenni.Nekem eddig egy kérdésemre sem tudta a választ.A csík amivel a pisit vizsgálják semmit nem ér.Nekem is megnézték,nem mutatott semmit másnap laboros vizsgálaton is nézték,és vér volt a vizeletemben.
Múlt hét pénteken detto!De azért kint vártam egy órát,bent még egy felet,csak hogy szépen lassan bepiszmogja az eredményeket a dossziéba.Ja és fel voltak háborodva mert a nődokim már kereste a vérvételi papírokat(ő nagyon alapos),h azt csak betöltött 24.héten szokták csinálni,nem értik miért kereste!Rinya-rinya!
Ja és jelentem 82,5 kg vagyok!
:shock: :lol: :lol: 8)

tímea83
Ajka

Breki BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :D

tímea83
Ajka

Ez nem ééééééééééééér, én akartam lenni az első... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Boldog borznapot, breki76! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: