A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Basszuskulcs ezt nem ide akartam.
De ha már így sikerült.
Ők a barátaink, akikkel nyaraltunk.
Egyidősek a babáink.
Szóval, íme Emma és Eszter:)

Kép
niki30

Niki!

Ez véletlen nem egy morris mouse overál Emmán? Levinek is van egy kis kordnadrágja, amin ez az egérke minta van! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Nagyon jok a képek Dóri és boldog születésnapot Viktóriának! :)Marci is annyira édes! Engem mindig Ricsikémre emlékeztet, mert ahogy már írtam is hasonlóan hosszúkás pofijuk van! :) :)

Niki nekem is nagyon tetszik az az overall Emmán, nagyon cuki.

Ma sikerült ennie alma-körtét, meg sütőtök-krumpli is bejött neki. Hát nem is baj, hogy eszi ezeket, mert egyre inkább nem szopizik, hanem a tápot eszi. :( Az egyik cicim valahogy nem esik neki szájra ( na ezt jól megaszontam a nem esik kézre másik verziója :D :D), abból alig szív, a másik még csak csak. :( Most fejjem azt a cicim le? De akkor megint telítödik és sajnos úgyse szívja ki, inkább bealszik! :) Lehet, hogy amatőr kérdés, bocsi előre is, de van olyan, hogy az egyik cici elapad, és a másik meg nem?? :shock: :oops: Az lenne jó.....de ilyen gondolom nincs.
Ja és alul meg van dagadva az ínye a metszők mellett, masszíroztam és visított. Jönnének a kis metszők is??? :shock: Jézus ez a gyerek kinöveszti az összes fogát egyszerre???? :D

Én is rakok fel képet a kis Culimulimról! :)

Kép

Kép Most ezek azt hiszik, hogy vagány vagyok?!

Kép

Kép
lorcika

nem szoktam hízelegni, úgyh most sem fogok, csak annyit mondanék, hogy ezek a babák olllllllyan tündéééériek!!! :D :D :D Marci, Emmácska, Ricsike - egyik szebb, mint a másik!
niki, vicces h még hasonlítanak is a képeken a gyerekeitek :shock: :D

csaszis lányok!! nektek milyen a sebetek? mert nekem pont olyan, mint varratszedés után :shock: úgy értem, az enyém sztem semmit nem halványodott :evil: asszem az én gyerekemnek nem kell majd bizonygatnom h ő honnan is jött ki annak idején :roll:

ja és képzeljétek, most kell ráeszmélnem h asszem köldöksérvem van és szétcsúsztak a hasizmaim :shock: :roll: :evil: gááááááz :cry: néhányan írtátok h otthon tornáztok - milyen kazira? mert annak esélye sincs egyelőre h Viktóriám nélkül kimozduljak tornázni, annak meg szintúgy nincs h őt is vigyem magammal, mert akkor rumlizni fog, az tuti :roll: persze tartok tőle h annak sem sok h majd itthon ugrabugrálok - nekem vhogy mindig kellett az a húzóerő h vki hajt, plusz mások is csinálják uazt mellettem. no de lehet h most a szabadságolt hasizmom, meg a sérvecském elég motiváció lesz... :roll:
Vendég

Sziasztok!
Dórik, :) köszi Nektek a megerősítést, ahogy elolvastam, egyből kihívtam a dokit, és örülök neki, hogy nem a babót vittem.
Kaptunk köptetőt, meg orrcsepp meg C-vit. Alakul a lány, szerintem jobban van, mint tegnap, hála.

Én Béres Alexandra Változz vissza! dvd-jét vettem meg, az a jó, hogy 2 tornaanyag van rajta egy 3 hós korba, egy meg 6 hós korban...mármint annyival a szülés után. Én még csak a 3 hósat csináltam, mikor megvettük, nagy lendülettel vagy 3X, azóta ott néz a polcon. :shock: Pedig naon jó benne, hogy 20 perc, az tényleg nem sok idő, de kellemesen átmozgat, izomlázam is lett :oops: A 6 hó utáni valamivel hosszabb.
Meg van Pilates dvd is, na az is 20 perc és azt is 2X ha megcsináltam..és elhoztuk kölibe párom apjának a szobabicóját...a többit tudjátok :oops: :lol:

Kép
ági_bp

Lorci Ti is kaptatok köptetőt, jól emlékszem? Ricsike mennyire értékelte? Zita kicsurgatta a száján és még viccesnek is találta :-) Kiköpte a köptetőt! Drnéninek meg úgy örült, meg ujjongott, mert persze mesztelenkedhetett...nem tűnt betegnek. Ahelyett, hogy rájátszott volna, mert hát szegény beteg gyerekhez kihívtam a dokinénit...Ő meg erre sikítozik. Jajj, annyira imádom, egy tündér!! :D

Kép
ági_bp

ági, meztelenkedős, sikítozós beteg Zituka :lol: :lol: :lol: szal nem volt semmi gáz h kihívtad a doki nénit, igaz?
ha eljutok vmikor tescoba, asszem megnézem ezeket a dvd-ket. nekem volt szobabicóm, de anyuéknál figyel. én könyörögtem ki egyik szülinapomra, aztán meg... :oops: ahhoz h érjen vmit, ahhoz edzésterv kellene - de akkor meg túl nehéz :roll: ha meg annyit csinálok és úgy, ahogy jól esik, akkor meg semmit nem ér :lol: ha
Vendég

Sziasztok,

Ági nálunk is az volt, hogy Ricsike vigyorgott ezerrel a doktornénire! :) A köptetőt utálja, kis fecskendővel nyomattam neki, de köpte ki a másik oldalon, nem tudom mennyi maradt meg benne. MOst már nem adom. Meg adni kellett a C vitamint, na azt is utalta. Egyedül az ecsetelést bírja amit a szaj gombára kaptunk....azzal elvan. Ma viszem a védőnőhöz leméretni. Azért biztos hízott, pláne, hogy az utóbbi napokban tömtem mint a libát! :D

Kép

Kép
lorcika

Doo: Ja igen ismerős ez a húzóerő nélkül nem megy a torna dolog. Én is így vagyok...nem is csinálok semmit! :oops: :oops: Pedig én is már eljutottam oda, hogy tornázni kéne, de a lustaság győzött eddig mindig!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Köszönjük szépen a dícséreteket.
Jaajj, úgy fogzunk, h. az csak nah...
Homeopatás bogyó, dentinox és hűtött rágóka. És cici minden mennyiségben. Na meg a vizes cumisüveg.
Na várjatok megnézem az overállt.
Bogyra, dee, morris mouse, igen. :D
Jajj, de rég láttuk Ricsikét már. Ezeken a képeken olyan, mintha el lenne anyátlanodva. A betegség??

Kép
niki30

Niki: Ricsike nem volt itt még beteg, hanem idegen helyen voltunk és akkor mindig olyan megszeppent! Gondoltam ne máá csak vigyori képet rakjak föl! :D
De itt van egy olyan is! ;)

Kép

Én már Doo Vikótriájára vagyok nagyon kiváncsi, Doo olyan rikán raksz fel képet! Meg mindenki gyerünk nyomassátok a képeket!! :)

Kép

Kép
lorcika

Szia Niki!

Megmutattam Bálintnak a kicsi Emmát. Nem mondott nemet, na de igent sem.....
De szerintem levelet akart neki irni, mert olyan hévvel püfölte a kalivatúrát, hogy csak na! :)

Jobbulást a kisbetegeknek!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok,

nagyon édik a képek!!! Nem ömlengek róluk, de nagyon jól esik nézegetni őket, mindet megnéztem jó alaposna többször is, mert olyan szépek a gyerkőcök. De most komolyan, én már láttam csúnya kisbabát :roll: de itt a topikban valahogy az összes olyan édesre sikerült :D

Doo, én Contractubex géllel kenem a vágást, a párom plasztikai sebész kollégái ajánlották, állítólag 3 hónap alatt jelentős javulást hoz, ha naponta rendszeresen kened 1-2szer. Én igyexem :roll: Kb két hónapja kenem, hát nem tom, valamit mintha halványodna...Csak valmi hagymakivonattal van dúsítva vagy mi, szal az illata... :shock: de biztos hat, mert soxor viszket a seb... gondolom olyankor húzódik össze.

Minden gyöszös-náthás babónak jobbulást kívánunk!

Na dobok én is néhány képet

Kép hülyét csinálnak belőlem...
Kép ennyit az almaléről...
Kép pancsi a kádban
pici76

ja és vasárnap elértük a 7 kilót :)
pici76

Pici, gratula Zsófinak a 7 kilóhoz!
Ez a fogás a kádban, így kell a babaúszáson is sokszor úsztatni őket. Tök szeretnek így.

Doo, nyugi, nekem is még tök látszik a sebem. Szerintem évek, mire halványodni fog. Nekem kimondottan piros.
Nem fáj, nem húzódik, semmi, csak piros.

Vanda, szal, nem volt szerelem első látásra. Hm:(
A levelet nagyon várjuk....:)

Kép
niki30

Pici!

Anyunak leadtam a színeket, méreteket,ma megy beszerezni anyagot. Ő szeret így vadászni. :) Majd jelenkezünk!:)

Nyomom majd a képeket a folyamatról!:)

Levente is 7 kilócska.:) És végre megtanult kacagni hangosan. De csak Gergő tudja bekpcsolni ez a funkcóját. Ha be van járava néha már nekünk is sikerül.

KépKépKép
bogyra

Niki, akkor erre jól ráéreztünk :wink: most jelentkeztem be babauszira szombatra :) addig még van pár napunk gyakorolni :)
pici76

Köszi Bogyra! Várom a képeket :)
Szerintem a gyerekek közt van valami láthatatlan kapocs, Zsófi is csak a 12 éves uncsitesóját bámulja amikor itt van, még én sem érdeklem olyankor, és fülig ér a szája és olyan áhítatosan nézi... :lol:
pici76

Pici!

Anya megvette az anyagokat! Szuperjók, de nem jó a fényképezőjük (vagy anyu nem tudja használni:)) Nos van benne a virágosból, csak bordóban meg sárgában és rózsaszínben. Lesz benne piros-fehér vonalkockás és az ellentettje. Meg egyszínű is. Amire tud mosolygós pofit hímezni meg ilyesmi... Jah és valszeg (erre még rá kell vegyem) Lesz abból a gyerek mintás anyagból is a közepén 3 kocka, benne egy egy mintával és az körbe pecsezve....

A dizájn pedig úgy alakul, hogy lesz egy egyszínű kerete, utána egy ferdekockás vagy háromszöges keret, majd belül kockákkal kitöltve. Az egyszíű kockák (10*10 vagy 15*15) széle még külön ki lesz kiskockákkal díszítve....

Így áll a helyzet most! De még van bele szólásod, csak vasárnap varrja meg. Ötleteidet észrevételeidet várjuk! :)

KépKépKép
bogyra

lorci, nézd meg pici zsófiját - na az én viktóriám majdnem pont olyan, csak van az a krisnás folt a homlokán :lol: (értsd: tök béna vagyok ehhez a képfelrakósdihoz. nekem óóóórákba telik mire ideszenvedek egyet :roll: )
Vendég

(az is röpke háromnegyed évembe került h készítsek magamnak egy vonalzót :roll: :oops: )
Vendég

Csajok, gyonyoruek a babak!!!!!!!!! :D :D :D

Voltam ma futni, szuper jo volt, erositettem is, ilyenkor erzem, hogy legalabb heti 3x kene, nem csak 1x. :oops:

KépKép
horilda

Lorci, nekem se szereti Zita az egyik mellemet...abban van kevesebb tejcsi is. Néha én is fejegettem, de nekem ez nem nagyon megy. Azt javasolta a szopis tanácsadó, hogy -lehet maga a testhelyzet sem jó neki, nem csak az a baja, hogy kevesebb a tej benne-próbáljam ki a hónaljtartást. Úgy, hogy a lábai a bal hónom alatt vannak, és közben a bal cicin van...és BEJÖTT! Úgy szopizta, mintha a másik lenne, a KEDVENCE :lol: :lol: Azért mindig próbálom a hagyományos pózt is, és most az is működik, de néha még visszatérünk a hónaljashoz. Mondjuk ahhoz kényelmes, ha van szopipárna. De Ricsikének van, tudom :lol:

Kép
ági_bp

A babák tényleg gyönyörűek!!

Riellával mi lehet?? És Horpival?? És Cscsi?? Azért mert má' menyasszony lett belőle??? Akkor ide má' jönni se kell?? :lol: :lol:

Kép
ági_bp

ime Elina a vőlegényed!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1192551920.3593.jpg[/img] [/img]

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogyra, olvasom, soxor olvasom, sejtem milyen lesz, és úgy nagyon tetszik, :) minden szín és forma szuperul hangzik, és imádom a szép meglepiket :)

Doo, na ezt a képfelrakósdit jól elintézted :wink: Ha gondolod, festek egy foltot Zsófi homlokára paintben ,és azt felrakhatod Viki képeként :wink: én nem emlékszem hogy ennyire hasonlítottak volna a csajok, a múltkor (jó múltkorokban) tettél fel képet...

Te Lorci, az alapján amit Ági ír, nem lehet hogy a gyerkőcök nem szeretnek egyszerűen az egyik oldalukon feküdni, és nem is a cicivel van a baj? :roll: na jó ez lehet hogy hülyeség, de ez jutott eszembe..

Ilda, én is már úgy mozognék... itt porosodik mellettem az elipszitrénerem...de félek hogy a tejci bánná... neked nem okoz gondot?

Jaaaj csajok, nem is mondtam, másfél év után vasárnap újra voltam szaunázni!!! Csúcsszuper volt, imádom! A terhesség előtt hetente jártam, és annyira hiányzott. Megittam 2 liter vizet 3 óra alatt, nehogy a kiizzadott víz miatt kevesebb legyen a tej, és a melleim kihagytam a jeges fürdőből... nem volt semmi gáz :) úgyhogy mostantól megyek rendszeresen újra:)
pici76

a szomszéd hegedül... hamisan :evil: Zsófi meg 120 decibellel hadovál :evil: semmit nem hallok a híradóból... :(
pici76

Sziasztok,

Voltunk a védőnőnél, Ricsike végülis hízott jól. Másfél hónap alatt 500 grammot és nőtt 3 cmt!!!!!!!!!! 65 cm, mondom hosszra gyúr a gyerkőc! :) :)
Délelőtt jó napja volt, délután viszont minden baja volt...és van, apjuk szórakoztatja most. Ő meg nyöszörög! :) Én meg délután magamra kötöttem kenguruban, amiben kifele nézelődik és így mászkáltam vele. Imádja és hát az az igazság, hogy így én is tudok csinálni ezt-azt. :)

Pici te valami muzikális helyen laksz? Múltkor mondtad, hogy zongorázni is szoktak a szomszédban! Vagy most a zongorista tanul hegedülni? :D :shock:

Lányok én lassan már rettegek a szopitól, mert tegnap is úgy megharapott Ricsike!!! :( Lehet megpróbálom ezt az Ági által javasolt módszert...vagy a szopi párnával ügyeskedek! :shock:
Már mondjuk annyira kevés tejem van...minden esetre örülök, hogy eddig is szoptattam..és még fogom is, amíg van. Csak ne harapjon, pedig most a felso kis metszők is jönnek!!!!!!!! Rettegek!! :oops: :oops:

Doo nincs kifogás, kérünk képet! Iwiwen sem vagy? Én ott minidg meglesek mindenkit! :)

Gabi vagány Brendon! :) Hajas baba! ;)

Kép

Kép
lorcika

Pici amúgy ne aggódj hogy nem hallassz semmit a hiradóból....én rosszul vagyok milyen hírek vannak. Meghalt, megölte, leszakadt, szörnyethalt.......... :( :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, két gyerek van...az egyik zongorázik, a másik meg hegedül... :( mondjuk a zongora néha szép :)
engem is párszor megharapott Zsófi, de most már elég jól kitapasztaltam mikor készül harapni, (a vége fele, amikor elmélázik, amikor már nem eszik folyamatosan, csak néha cummog egyet rajta, és kicsúszik a cici a szájából, na akkor ráharap nehogy kicsússzon...) úgyhogy olyankor már előre rákiáltok hogy NEEEM szabad!!! ilyenkor észhez tér és eszik tovább...
pici76

tök igazad van.. én is uttálom hogy állandóan csak ez megy a híradóban... nem is tudom miért akarom minden nap megnézni...
pici76

Pici: Én is kezdem kitapasztalni a harapást! :) Ricsi meg az elején harap, amikor még nyüglődik nincs kedve enni, meg minden baja van és akkor ki-be huzigálja a cicit! :roll: Résen kell lenni!! Ricsikét a legjobb félálomban etetni, nem hapar, hanem szépen eszik, mint a kisangyal. :)

Kép

Kép
lorcika

jó, teszek fel képet, de remélem, értékelitek h nekem ez mennnnnnyi munkával jár!
pici, nem azt mondom h kiköpött zsófi viktória, de azért sztem igenis vannak hasonlatosságok.
(lorcika, különben nem vagyok iwiwen, de nem is tervezem, pedig már kaptam egy csomó meghívót. az én szakmámban sztem ez különösen nem praktikus.)

Kép Kép Kép

ugggggye millllllyen szép és gyönyörű és édi? :D :D :D
Vendég

és ha már ígybelejöttem, akkor még egy, mert ezen mosolyog (ezt nagyon nehéz volt lefényképezni!!!):

Kép

(mondjuk, azt tök sajnálom h csak ilyen kicsiben tudom megmutizni, mert így nem látszik olyan jól egyik sem. de ez is valami.)
Vendég

Kép
stella2007

Kép
stella2007

Hello Csajok,

nem is tudom mikor volt utoljára ilyen... Zsófi hajanl 3kor felkelt (felpukizta magát álmából...) és meg kellett etetnem ,mert másképp nem akart visszaaludni :shock: remélem egyszeri eset volt...

Doo, nagyon szép Viki, és tényleg hasonlít Zsófira :) Nagyon jó hogy tettél fel képet, én egész másmilyenre emlékeztem :oops: vagy lehet hogy csak sokat változott azóta. A szemük, az orruk és még a szájuk is hasonló :shock: :) csak Zsófinak az arcformája picit más, mert az én pici homlokomat örökölte :wink: :D Nagyon cukimanó, és ez teljesen jól látszik a képeken. A foltja alig látszik... Szerinted halványul? Sajnos Zsófi kezén egy picit sem halványult a folt, mondjuk azt mondják ez nem igazi tűzfoltm, hanem vlaami más, és nem valszínű hogy elmúlik :( na majd meglátjuk...

Legi, látom be vagy jelentkezve épp... írhatnál pár sort mi van veletek, nemár csak olvasni gyere!!!

Márti, Stella már nagyon szépen ül, mint a nagyok, nagyon bájos pofija van, és gyönyörű, irigylésre méltó szép íves szemöldöke :)
Nem tom mér pont ezt szúrtam ki...nagyon bájos az arca :)
pici76

Doo milyen sokat nőtt Viktória! Nagyon helyes azon a vigyori képen is! :) Szerintem nem nagyon hasonlít Pici Zsófijára, de mindkettő nagyon nagyon szép baba. Én is csak osztom azt a tényt, hogy olyan jól sikerültek ezek a májusi (áprilisi) babák! :)
Márti! Stella is hatalmasat nőtt, nagyon vagányan ül a hordozóban!! Hol vannak már a babák?? Minden gyerkőc olyan nagy már, hogy nem babák többé, hanem igazi kis emberkék!! :) :)

Kép

Kép
lorcika

sziasztok

köszi a szép szavakat. Háát. ülni még nem tud, ez egy véletlen volt, ahogy beleraktam a hordozóba megkapaszkodott és pár percig tartotta magát. Sőt... nagyon lusta. okt. 2. napján végre megfordult a hátáról a hasára. nekem 2-szer, az apjának háromszor megmutatta, azóta semmi. Megint csak a hátán fekszik és oldalra fordul. Hason néha felhúzza a popóját, vagy forog körbe mint az óramutató. nagyon lusta. amúgy 7200 gramm és 66 cm. Rakok még fel egy képet, ahol jobban látszik a szeme is, nekem az tetszik, hogy olyan szép kék. Ezen a képen még csak két hónapos.

Doo! Az iwiw-ről csak annyit, hogy szakmailag nekem sem lenne túl biztonságos de magadról annyit írsz amennyit akarsz, nem vagy köteles személyes adatokat megadni. az, hogy látják esetleg a gyermekedet szerintem nem gáz. Az "ügyfeleim" néha bejelölnek ismerősnek, de te nem vagy köteles visszajelölni őket, vagy rákkattintasz az elutasítom gombra, vagy hagyod, hogy magától jöjjön rá, nem haverkodsz vele és visszavonja a bejelölést. Én is kemény legényekkel, leányokkal foglalkozom, de mindig kapcsoltak, hogy én nem haverkodom, semmi gondom nem volt belőle. Persze te tudod, a te döntésed. Mondjuk én azért is örültem mikor kaptam meghívót, mert én minden iskolámat másik városban végeztem, és jó volt itt a hálón keresztül felvenni a kapcsolatot a régi osztálytársakkal, amúgy szinte lehetetlen lett volna annyira szét vagyunk szóródva az országban és a világban.

Mindenkinek szép napot, mára még szép időt mondd, használjátok ki, holnaptól már nem lesz - állítólag - ilyen napos idő.

Márti
stella2007

Kép
stella2007

Stellának tényleg nagyon szép nagy kék szeme van! :)
Így a babák méretei alapján azt kell, hogy mondjam, hogy Ricsikém igazi kis nyurga gyerek! :)) 6530 gramm és 65 cm!!!!! :) :)
Nekem ma 4-kor kelt a drága, kicsi szopi, aztán bealvás 7-ig! :)
Márti, nálunk viszonylag korán megfordult Ricsike, aztán pár napos gyakorlat után leállt vele vagy 2 hétre. Most meg megint csinálja minden nap! Türelem....forgást terem! :D

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Viktória és Stella is nagyon szépségesek!

Jobban vagyunk, már alig köhög Zita. Tegnap mértük este, 7160 gramm. :) Hosszát 2 hete mérték tanácsadáson, 64,5 cm volt. A történethez hozzátartozik, hogy Ő 3400 grammal született, és 1 HÓNAPOAN nyerte vissza a születési súlyát. :( Az elején azt se tudtam elképzelni, hogy fél éves korára megduplázza a szül. súlyt, aztán úgy belehúzott, hogy 4,5 hónaposan duplázott. Erre mondta doki nénink, hogy elég sajátos a tempója. Én meg, hogy nem olvasta a könyvet! :D

Zita is elég sokat forgolódott már, aztán mikor Anyuméknál pihiztünk, nem csinálta, utána újra, most megint napi 1X fordul meg kb. De, Stella, azt tök jó, ha hason fekve tud fordulni jobbra-balra. Nem is olyan lusta! :)

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Nagyon szép képeket láttam a babákról, öröm őket nézegetni.
Minden betegnek jobbulást!

Nagyon köszönöm lányok, hogy gondoltatok ránk! Jól esik az érdeklődés és a törődés. Sokat jelent nekem!
Szóval tényleg pokoli heteken vagyunk túl. Borzasztó érzés, amikor láttam az én pici fiamat ahogyan betolják a műtőbe. Aztán a várakozás és tépelődés, vajon látom-e még valaha.
Aztán pedig az óriási megkönnyebülés és öröm, mikor meglátjuk a sebész mosolygó arcát, miközben azt mondja, hogy jól sikerült a műtét. Mindezek után újabb megpróbáltatás az intenzív osztály. Tele a gyerek csövekkel... Nem részletezem.
Az intenzív osztályon csak látogatás volt, de az ápolási osztályon bent lehettem egész nap. Jó volt látni, ahogy napról-napra erősödik Zsombor. Nagyon sokat köszönhetünk a kórház orvosainak, nővéreinek!
Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ez az egy műtét elég volt, de majd az idő fogja eldönteni, hogy a szíve hogyan bírja a mindennapi terhelést.
Sajnos ő még csak 5600g és 62 cm. Remélem egy idő után utolérünk benneteket.
Állandóan jár keze-lába na meg persze a szája. Viszont még nem fordul. A műtét előtt mindkét oldalára fordul. Sőt úgy is aludt. De elfelejtette.
Az alvással is sok problémánk van, gyakran felriad.
De minden probléma és nehézség ellenére egy jókedélyű élniakaró kissrác .

Ti a gyümölcsöt, zöldséget mikor adjátok a babának? Evés előtt, után vagy két etetés között?

Kép
anido

Anido, nagyon jo hir a sikeres mutet! Orulok es sok puszit kuldok a babadnak!
En a gyumolcsot ket eves kozott szoktam adni delelott.

Csajok szepek a babak! :D

Gabibaba, koszonjuk a volegeny bemutatasat, azt mar latom, hogy nem egy kopaszodo ember az udvarlo! :D
Viccet felreteve helyes kissrac!

Pici, a futas nem okozott gondot a tejcitermelesnek, szerintem ha nem naponta futja le valaki tobb km-t, hanem tenyleg heti1x-2x, es ez neki nem tul megerolteto, ez a legfontosabb, hogy ne feszitse tul magat, csak jol essen, akkor nem lehet gond.

Amugy nalam ez mar nem igen aktualis kerdes, mert mar nagyon keves tejem van, es nem a mozgas miatt, mert nem akkortol jelentkezett.

Elina 6750g es 65 cm - szepen fejlodik azt mondtak a tanacsadason, 5 het alatt 65 dkg, szerintem se nem sok se nem keves.
Dobom a legujabb kepeket: Kép Kép Kép

KépKép
horilda

Sziasztok!

Anido! Jajj de jó volna, ha elég lenne az egy műtét, sőt ELÉG IS LESZ! Zsombor előtt le a kalappal, főleg ahogy visszagondolok a terhességünk utolsó napjaira, mennyit panaszkodtunk, pedig ez nem betegség! :) Zsombor egy hős... minidg elszomorodok, ha arra gondolok az ő kis fejében mi játszódhat le... hisz ő nem biztos hogy megérti, ez a sok szenvedés csak is ő miatta történt.... De ezek ellenére jó kedélyű baba, ezt nagyon jó hallani! :)

És valóban mindenkinek nagyon helyes kölke van! :) Hétfőn csipőszűrésen voltunk és annyi gnóm gyerek volt, hoy szinte ijesztő nah... de itt mindenki olyan szép. Nekem minidg volt olyan parám, hogy a gyerek nemis szép csak nekünk... meg a családnak. De Leventét lépten nyomon dicsérik... a buszon az utcán mindenhol, hogy jajj de kis szép meg minden. Mindig lánynak nézik! :twisted: Pedig már tök kékbe öltöztetem, a zöld és natur szinek is csak ritkák... nah mindegy! :)

Pici! Ti kaptatok valami árengedményt a lakásból, ilyen szomszédokkal????? :D

Levente nem forog, nem jött ki a foga és nem csinál semmit! :evil: :oops:

Szépen eljátszik magának... köpködi a kaját szanaszét, ma odáig fajult a dolog, hogy azt mondtam neki eldádázom a száját.... jelentőség teljesen rám nézett és egyszerűen pofán köpött! De olyan szórása volt a csöpp kis szájának, hogy lényegében mindent beterített egy méteres körzetben.... Kifigyeltem a taktikát. Összegyűjtögeti a szájában, majd mikor alkalmasnak ítéli a mennyiséget, lendülettel kiereszti... :) És amit nagyon csípek, ahogy a talpát össze dörzsölgeti! :)

Tegnap nagyon jó fotókat csináltam róla, majd nemsokára teszek fel egy párat, de ma még nem jutottam enni.

Jah és a lényeg hoztam haza egy rahedli babesz ruhát, csak téliek és csak márkásak, nagyon jók. Ha fel raktam szólok, vagy linkeljem be a legjobbakat??? Vagy elég ha adok mindre egy linket?

KépKépKép
bogyra

Anido, nagyon örülök én is hogy jössz :) és csupa jó hírrel :) a forgás miatt ne aggódj, majd újra belejön :) Zsófi még egyszer sem fordult meg, neki nincs mit elfelejtenie :wink:
Én is két kaja közt félútonpróbálkozok az almával egyenlőre... nem túl sok sikerrel... két hét alatt tegnap sikerült először 3 kanálnál többet megetetnem vele... de nem sietünk sehova... :)

Most épp szirénázósat játszik az drágám, de szerencsére közben betömte macit a szájába, az tompít rajta egy kicsit :lol:
hát igen Bogyra, ehhez képest a hegedű meg a zongora leányálom... :) Egyébként ikerházban lakunk, és a szomszéd amúgy nagyon kedves :)
Gratula Levikének az új tudományhoz :wink: :lol: Én ma konkrétan 2 fél kanál reszelt almát tudtam betömni Zsófi szájába, aztán inkább megettem én, nyami nyami :)

Ilda le a kalappal előtted a futás miatt... irigykedem...bár lehet inkább irigykedés helyett nekem is neki kéne állnom... :oops:
pici76

Bogyra, szerintem egy linket tegyél be, és majd mazsolázunk
pici76

Jajjj!!

Azt hiszem allergiás lettem valemelyik mosószerre, pedig ezeket a bálásakat is sensitivvel mosom (legócsobb fajta), de hát sensitive.... tökre ég a bőröm.

Jah és újra kreatívkodom.... a fantáziátlan egyszínű ruha darabokra gyöngyhímzek... jajj tökjók lettek....és most így kimosva látom csak, hogy tényleg nagyon szupik a rucik...

Bevallom időnként élvezem csinálni, ma Levinek is nyugis napja volt, szépen eljátszik mellettem. Ilyenkor egy helyiségben tartózkodunk, én ugye teregetek, vasalok, fényképezek és közben gyerek dalokat énekelek.... Levente is élvezi :) Nagyokat a kacag a kárikittyom édes tyúkomnak :) De persze nem lenne ilyen mosolygós a helyzet, ha Levi épp rossz formában lenne, akkor valóban csak nyűgnek érzem.

Nah tess mire hátranéztem, elaludt! :)

KépKépKép
bogyra

Még élek,mindenkire reagálok,és leírok mindent ami mostanában velünk történik hétvégén nem lesz itthon apa,és este ha elaludt csibigrifi lekiesek egy szép összefoglalónak.
puszi,és köszi hogy hiányoltatok :)

KépKép
riella77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: