Sziasztok!
Visszatertunk, mindenhol jo de legjobb itthon!

Jol elfaradtunk az uton de a gyerekek hihetetlenul jol birtak, egyaltalan nem sirtak es sokat aludtak. Idefele Fo-ban, Mentonban szalltunk meg, gyonyoru hely!!!
Nagyon jo volt latni a csaladot de megbeszeltuk a parommal hogy mostanaban tuti nem megyunk haza hanem inkabb meghivjuk a csaladot ide karacsonyra.
Gyerkoceim nagyot nottek, hiztak (nagyim allandoan tomte Oket) es nagyon sokat fejlodtek, masznak ezerrel, felallnak, leulnek, folulnek, jatszanak, magyaraznak es rosszalkodnak. Sokmindent megertenek mar, megmutatjak (inkabb Anna, Alexet nem nagyon erdekli a dolog) a lampat, pillangot a falon, jatekpapagajt, szoval el vagyok Toluk ajuldozva es imadom Oket!
Riddencs, Binyek es Csilla SZIVBOL GRATULALOK A GYONYORU BEBIKHEZ!!!
Jucicuki: nagyon edesek a Lanyok es milyen nagyok mar! Uramatyam, mindjart 1 evesek!

Megneztem a videokat, szerintem Lili nemsokara jarni fog!
Anny: Nalunk ugyanez megy, miota hazajottunk Alex meg van orulve, minden este, lefekveskor ordit!

Nem tudok mit mondani erre csak hogy turelem, vissza fognak szokni idovel. Emlekszem a nagyfiamnal az ilyen idoszakok nem tartottak tovabb par hetnel, remelem Nalatok is hamar rendezodik a dolog!!
Rebe: gyonyoek a gyerekek, annyira edesek ahogy nevetnek, nem csodallom hogy odavagy ertuk!!!
Lanyane: a tieidet is megzabbantom!!!

Edes a brekus!
Heni: udv koztunk!!! 
En is vereztem szabalyosan, nagy mennyisegben 4 napig az 5. hetben. Utrogestant kellett szednem es nem lett semmi baj de sokat kellett fekudnom az elejen.
Evi: Teged is Isten hozott, de jo hogy ujra vannak kismamik!!!
Tablat majd megprobalom frissiteni valamikor amikor mindharom alszik. Huzos ez a nyar, alig varom a szeptembert hogy legalabb a nagy menjen mar suliba!

Azon gondolkozunk hogy megkerdezzuk a bolcsit is a babaknak de ez meg csak gondolat, nem tudom meg mit fogok csinalni. Bebiszitterunk lelepett Romaniaba.
Kepeket raktam az albumomba, ha szeretnetek megnezni bar meg nem volt idom feliratozni.