Helloka!
Gyors visszaolvastam, amennyire tudtam, kevéssé tudok figyelni, mert gyermekem bepörgött..
moziba voltunk apával, és az elején a reklámok alatt fülelés volt bentről, majd amikor csönd volt a film egyes részein, jött a dörömbölés, hogy most mi van...

szóval mozizott a kiskirályfi is... persze egyes részeken, amikor robbanásos jelenet volt, akkor az már annyira nem tetszett neki
most azóta is fent van és követelőzik, alig tudok bármi másra figyelni....
oh, míg el nem felejtem. Nézzetek e-mailt!
Kiküldtem a meghívókat a levlistára! Kattintsatok a feliratkozáshoz!
Köszi a listát, Dorka!
Aki még nem küldött elérhetőségeket és szeretne csatlakozni, sohasem késő!
gio'a
Hát igen, először mikor ott jártam, engem a nőgyógyászatra küldtek, mert nem volt kiskönyvem. Erre mikor behívtak, mondtam, hogy terhes vagyok, és mikor megkérdezte, hogy és nem akarom megtartani, erre teljesen kiakadtam, hogy de igen, naná hogy meg akarom tartani, ilyet ne is feltételezzen rólam, egy évet vártam erre... akkor meg kiakadt, hogy akkor miért oda mentem... persze mondanom se kell, hogy mivel soha nem voltam terhes, honnan is tudhattam volna... ráadásul nem én irányítottam oda saját magam a számítógépes rendszerben... na mindegy, a terhesgondozáson már sokkal kedvesebbek voltak velem, kedves védőnő, kedves dokik, totál feledtette azt az incidenst... a nőgyógyászatra meg nem megyek, de azóta is mindig azt a mufurc nőt látom ott...
tedorka, pumi, lemon, kata, többiek!
köszi az infokat, most már értem.

nem igazán tudtam, hogy mi köze egymáshoz a két betegségnek, de akkor így már világos! és ha már ennyien mondjátok, így már nem is parázok

főleg, hogy egy ideig úgyse megyek be megint...
egyébként kiskoromban tuti teljesen elkapott a bárányhimlő, mert még mindig megvan két elvakart foltom is.

anyu is emlékszik, hogy nagyon szenvedtem vele, és két hétig karanténban volt az egész család miattam
ablakcsere... nekünk aug első hetében volt. Játszótér van az ablak alatt... ég és föld a különbség, mióta új ablakaink vannak. Ki tudom zárni a ricsajt, és még hőszigetel is... huhh, lesz jó meleg itt télen
festeni én nem mertem. egy hónapos lehetett kb a bébi, mikor festve volt, eredeti színére vissza, hogy később ne kelljen... de ez az őszülés nálam is irtó gyorsan jelentkezett... eddig nem zavart, de most már nagyon kezd... a hajam egyébként természetes fekete, így eléggé látványos kezd lenni. Októberben lehet, h elmegyek, megcsináltatom valami kevésbé káros festékkel (mert a fekete az a legdurvább amúgy), okt.22 apával az évfordulónk, és szép akarok lenni neki
nah, a többire majd holnap reagálok, mert ezt is már egy órája írom, és most már nagyon követelik a figyelmemet odabentről.
Jó8!