A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szia Boo :)

Szerintem ha főzés, akkor a blogok a legjobbak!
Csak be kell ütni milyen alapanyag van otthon, és nagyon jó kis receptekre lelhet az ember :) Csak azért mondom, mert nekem is van szakácskönyvem, de sosem használom :) Még a tejbegrízarányokat is a netről nézem le :D
Gyakorlott anyukák, jó ötletekkel, praktikus tanácsokkal - szóval blogok ;)

Kép

Kép
krikalap

Jó reggelt!

Szia krikalap!

Kérdés: dec. 30. óta táppénzen vagyok, de az OEP még nem utalt egy büdös buznyákot sem.Szerintetek ez normális? Vagy már beszélnem kellene a könyvelővel, hogy mi a sz@r van már.

Védőnőnél voltam pénteken.Hallgatunk szívhangot, jaaaj de jóóó volt.Ja és megnyugtatott a kicsi a pocakom parámmal kapcsolatban.Sőőőt , azt moondta, hogy pont jó vagy még nagy is .
Megnyugodtam :oops: :oops: :D :D Valamelyik nap a héten megyünk dokihoz is , asszem csütörtökön , remélem mostmár rendesen szétteszi a lábát és 2 másodpercig úgy is marad az én izgága gyermekem, hogy láthassuk a kukacot vagy a nunit :shock: :D :D :D Mert ugye 4 héttel ezelőtt azt mondta a doki, hogy 70%, hogy fiú, na ezt hogy bírta kiszámolni
:shock: :shock: :shock: ,de ugye akkor még akár lány is lehet.
Na szóval már kiváncsi vagyok, mert már szeretném nevén szólítani a csemetét, bár azzal azért lesznek gondok Apájával.
Ja és kaptam egy terhestorna kazettát a védőnőtől, csak még át kell íratnom dvd-re.Kíváncsi vagyok mivel lehet szadizni egy kismamát.

Na pussz mindenkinek és szép napot!!!

Kép
ikoka7

Sziasztok! :)

krikalap!
Most már úgyis mindegy... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Machst Du lineal für Pocakó? Vagy valami ilyesmi... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Bendegúz :arrow: gézengúz: teljesen jó. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esti mese: én is szívesen beneveznék ilyenre... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

Azért kicsaptál az asztalra 2 szelet vajaskenyeret meg egy csomag gyufát? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ikoka7! :)

Már rég beszélned kellett volna a könyvelővel... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kismamatornában pont az a jó, hogy nem szadis. Inkább olyan "idősebbek is elkezdhetik" jellegű... :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csak a lényeg maradt le... :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:

Tegnap este Apa nem tudott elaludni. És mivel nem én vagyok Teréz Anya, viszont voltam úttörő ott segítettem, ahol tudtam... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Az egész éjszakát ugyan most sem tudtuk együtt tölteni, de előbb-utóbb csak eljutunk odáig is.... :roll: :roll: :?

Most mennem kell, mert vagy Dániában bűzlik valami nagyon, vagy a gyerekem pelusában... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Egy cikk az ultrahangról...

http://www.babazo.hu/szakertok/20090228-ultrahang-2d-3d-4d-kepalkotas-vizsgaloi-kepesitesek.html

...illetve szintén az ezen az oldalon az "Ajánlatok" között szerepel a "Szülőszoba-szótár". Érdemes elolvasni! :wink:

Kép
Kép
200907?

Ikoka,
Én mától vagyok táppénzen, úgyhogy nem ijesztgetni olyanokkal, hogy majd csak hónapok múlva jön a pénz. A Gyes tudom, hogy 2-3 hónapos átfutás is lehet, de azt hittem, a táppénz az más "cég". :shock: Pláne, hogy a betegszabi az még a munkahelyed. Szerintem is támadd meg a könyvelődet. :wink:

Krikalap,
A szakácskönyveimet szépen el szoktam olvasni, azután csinálok valamit. Szerintem egy blogos receptet sem tudnék pontról pontra követni.
Az 56-os rucikra szerintem feltétlenül vonatkozik a minél kevesebbet venni szabály. Natim május végén született 58 cm-rel, 3 hét alatt kinőtte mindet. Ráadásul jópár napot a kórházban töltött, kincstári cuccban. Szabikám meg csak 50 cm volt, rá meg olyan nagy volt az 56-os, hogy gumit tehettem a bokájára. De így is jó volt, mert iszonyat vágytam emberek közé és két hetes sem volt, amikor shoppingolni vittük magunkkal. Legalább volt rá indokom. :lol:
Nem tudod elképzelni, milyen nehéz Szabi körmeit levágni! :lol:
Nekem a Bendegúzról mindig az Indul a bakterház Benije jut eszembe. :wink: Nem hinném, hogy tudnék tőle szabadulni. :lol: De nagyon küzdünk a fiúnevekkel. :?
Lehet egyáltalán hétköznapi boltokban G kosaras melltartót kapni?

Boo,
Nincs véletlenül TV Paprika csatornátok? Soha nem gondoltam volna magamról, hogy végig tudok nézni egy ilyen műsort, de nagyon egyszerűnek tűnik mindig, amikor egy-egy ételt bemutatnak. Szinte kedvem van főzni. :D

Gabi,
Nekem is a Garmastan volt a legjobb :)

Szonibaba,
Én próbáltam fejni néhány lelekes pillanatomban. De érdekes módon nem lett annyi tejem, hogy "ne tudjak vele mit kezdeni". :twisted: Épp, hogy mindig elég volt.

007,
Olyan nincsen, hogy minden jól működjön. :lol: Biztos hülyén hangzik, de egymással nincs problémánk. :roll: Pedig párommal nagyon különböző temperamentumunk, neveltetésünk, hátterünk, munkánk, érdeklődési körünk van, nem söpörjük a szőnyeg alá a problémákat és még csak különösebb erőfeszítést sem kell tenni. :roll: 9. éve élünk együtt, de olyan vitánk még nem volt, amikor személyeskedő sértéseket vagdostunk volna egymás fejéhez, pedig nehéz szakasz nálunk is volt, - elsőre nehezen estem teherbe, amitől kezdtem becsavarodni, gyermekágyi depi, stb. Nem idill, csak jól működik.

Tímea,
Sokszor arra gondolok, hogy a fiúk nevelésénél valami nagyon el van rontva. :roll: Innen indulhat ki, hogy felnőtt férfiként nem állja meg a legtöbb a helyét egy párkapcsolatban. Jó lenne tudni, mi, mert szeretnék a két fiacskámból leendő jó apukát nevelni. :wink:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok kismamik jó sokat irtatok hétvégén. :lol: :lol:

Krikalap! üdv köztünk :lol: :lol: :lol:

Breki!
Nagyon szép a pocid, a hajadról nem is beszélve :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Hétvégén voltunka Camponában lánykám kapott egy törpe hörcsögöt és vásároltunk neki a H&M-ben fehér farmernaci, poló + fehér dzseki nagyon dögös lett a kiscsajszi :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
minimano74

Szép jó reggelt kismamik!
Először is üdv itt krikalap...Jobb későn,mint soha...táblába már
tettelek is,amit hamarosan felteszek.

Breki!
nagyon csini vagy...szép nagy már a pocid...

ma sem leszek sajna túl sokat,mert sok a meló :cry: :cry: :cry: :cry:
de olvasni tuti fogok majd...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Én sajna megyek már most melózni estig, csak bejelentkezem, hogy élek még! :wink: Megint egy nehéz és hosszú hétnek nézek elébe! De csütörtökön megyek védőnénihez, majd ő megmondja a frankót!! :lol: Saját mérésem szerint 7 kiló plusz, úgyhogy most édesség visszafogva! :evil:

Üdv köztünk Krikalap! (az meg miféle kalap? :lol: )

Kép
Kép
tabati

Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

(Nnnna.... A dánokat is érinti a gazdasági váltás, de igazi kakiban mi voltunk... :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

lorca! :)

TV Paprika tényleg jó. :D Mindig rájövök, hogy: jééééééééé, tudnék főzni - ha eszembe jutna bármi is.... De mindig null ötletem van. Ezen a téren legalább olyan agyatlan vagyok, mint egy aranyhal. Simán felveszem vele a versenyt - csak nem vagyok olyan szép. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

"Nem idill, csak jól működik." "Csak"??? :shock: :shock: :shock: Tudod, hányan kiehyeznének egy "csak"-kal? :roll: :roll: :( :( :( :(
Folytassátok csak így... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most egy héttel vagyok idősebb Hugival, mint Manóval voltam az esküvőn. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Hoztam két pocakos képet.

Kép Ruhában
Kép csupaszon

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Visszakaptam egy csomó ruhát, hát mit ne mondjak nem lettem okosabb. Body van dögivel, meg rugdalózó is, de azok sajnos nagyrésze vastag plüss hosszú ujjú, na azt nem fogom tudni ráadni. Úgy hogy olyanokat vennem kell majd.

Mosással egyetértek, én se szerettem azt hogy naponta mossak ruhákat, mert bizony sokszor volt hogy 2x3x öltöztetni kellett őket. Mert vagy lebüfögték, vagy lepisilték, vagy éppen a többi cucc folyt ki.

Kép

gabi1

Mindjárt megyünk pocakkal szívultrahangra. Az uh a legjobb része a terhességnek. :D Teljesen fel vagyok dobva. :lol:

Gabi,
Húú, de szigorúan tudsz nézni. :lol: És végre láttam egy képet valamelyik másik gyerkőcről is. :D

Tabati,
Én nem mérem a súlyom. :lol: Nem tudom, mennyivel kezdtem, így nincs lehetőségem kétségbeesni a súly miatt. 8)

007,
Főzés nekem sem a területem. :wink: Lehet, hogy gyerkőcök nálunk azért mindenevők, mert értékelik, hogy egyáltalán kapnak enni. :twisted:

Kép KépKép
lorca

lorka na az már jó régi kép:) Betti azóta már 10 éves. De ha gondolod szívesen teszek fel képet a gyerekekről

Kép

gabi1

Kép Betti és Norbi Kép Norbi Kép Betti Kép Réka Kép

Kép

gabi1

gabi1! :)

Igen, ennek már határozottan kismamás jellege van... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az én köldököm is kezd lassan kifordulni.

A ruhákra még ne fogadj. Amilyen hülye időjárási viszonyok vannak mostanában, néha azt sem tudom, hogy milyen évszak van... :?

lorca! :)

Az esküvői képet leszámítva még mi is csak szigorú képeket láttunk.
Talán egyszer lesz egy mosolygós is... :roll: :lol: :lol: :lol: (Áááááááá neeeeeem, nem célzás volt, gabi1... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Éééssss most megyek ledőlni. :shock: :shock: :shock: :shock: 8) 8) 8) KisNyúl kitalálta mostanában, hogy 8-kor kell, de 11-12 körül meg kidől, épp ebéd előtt. Én pedig jó anyuka lévén, együtt érzek vele... (Azt hiszem, nem sokáig lesz már ilyen jó dolgom, úgyhogy annyiszor élek vele, ahányszor csak lehet. :roll: :oops: :lol: 8) )

Kép
Kép
200907?

200907 na azért kidobálni nem fogom, kimosom majd azokat is, meg kiválogatom a jobbakat. De azért egy pár vékonyabbat inkább ilyen pamutot veszek majd.

Kép

gabi1

Sziasztok!
Gabi ne csalj!Ez a mostani pocid,tényleg? :wink: :lol: :lol: :lol:
Az én babym úgy gondolja egyenlőre nem foglal el sok helyet.. 8)
Nem ígérem h még ebben az évezredben sikerül poci fotót felraknom,különben is folyton növésben van! :lol:
Van ám már egy pár amiket nektek fotóztam,így egész sorozatom lesz! :D
További szép napokat!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok,

Cicitéma:
Osztom Ancsurti véleményét, nekem is kis cicim van, most picit nagyobb, persze most se hatalmas. Sose hordtam melltartót, még sporthoz se, pedig nagy fun vagyok. A szöveteimet eddig erősnek tartottam, a sok erősítés, fekvőtámasz meg miegymás miatt, de persze nem tudhatom mit hoz a jövő. Biztos megváltozik majd. Most örülök neki, hogy ilyen. A melltartót mai napig nem bírom, bár rettegek tőle, hogy megváltozik (ami biztos be is következik majd).
Én is a sport top mellett döntöttem, de mondjuk még nem érzem akkorának, hogy terhes lenne nekem, szal lehet azt is később kezdem el hordani…
Ha vkinek nem tetszik az alakja vagy ez az, sztem nincs gáz ha műteti, elhiszem hogy óriási frusztrációt okozhat ez, én mondjuk a gyerekek után teszem majd, ha nagyon ringatós lesz..:-)

Kutya téma:

Na ez húzós, mert én nagy kutya imádó vagyok. Lehet magamra is haragítok vkit/kiket. ELŐRE IS ELNÉZÉST, MERT NEM EZA SZÁNDÉKOM!
Régóta élek kutyával, gyakorlatilag megszoktam mivel jár. Tudom, a szőr az szőr, és bár jó neked Boo, hogy olyan alapos vagy, azért én majdnem minden reggel porszívó..stb és még így is van itt ott, gyakorlatilag én elfogadtam ez ezzel jár. A kocsi ugyanaz, hiába van extra tök jól a csomi tartó kibélelve (víz ellen is) extrán, azért kerül szőr előre is, főleg rólam..
DE, sztem még mindig ez legyen mint berohadt ételdarabok az ülés alatt. Sztem is rövidebb időt igen is kibír a kölyök, ha meg nem nem hiszem hogy nincs annyi idő megállni vhol. (Bár hozzáteszem első babás révén, nem tudom mit hoz az élet, ezt most gondolom)
Úgy gondolom, egy lakásban tartott tiszta, karbantartott kutyától még a búlvár sajtó sem írta, hogy bárki elkapott volna vmit. Úgy gondolom, hogy úgysem fogom tudni megkímélni azoktól a betegségektől amiket a gyerekek el szoktak kapni. Ezért nem is akarom, legalább erősödik az immunrendszere, de még mindig úgy gondolom, hogy nem a kutyától fogja ezt elkapni. Persze lehet vitatkozni..stb.. de érdekes, hogy általában azok vannak ebben a hitben akik nem éltek huzamosabb ideig lakásban egy kutyával…
Nem egy ismerősöm van kinek volt kutyija mikor született a gyerek, semmi problémát nem okozott…
Szumma szummárum, eléggé szubjektív megítélés ez, kinek ez kinek az….

Gabi
Óriási poci, jól látom azért hogy a striáktól nem menekültél meg??
Azt hallottam ez eléggé alkati dolog, ha kened ha nem, mondjuk én kenem ezerrel, bár tele vagyok csíkokkal a gyerekkorom gyors növése miatt...főleg a hátsómon..

KépKép

KépKép
ronmay

Gabi!

Húúúúúúúúúúúúúúú ez aztán jó nagy poci, hágy kilós gyerkőc lesz???? :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P :P :P

Ronmay!
Kutyus témában egyetértek veled, habár én nem nagyon találok sehol kutyaszört (szerencsére) :wink: :P :P :P :P

Kép
Kép
minimano74

hát Timi nem csalok, ez egy egészen friss mai kép:)

ronmay nem menekültem meg, de ezek még az előző terhesség nyomai, csak ugye ahogy nyúlik a bőröm egyre jobban látszik, újabbak még eddig nem jöttek, de hát ez van, hiába kentem kijöttek, meg hát gondolom az is sokat számított hogy mivel vékony voltam6vagyok bromira megnőtt a hasam is. De hát ez van, két részes fürdőruhát nem hordok, illetve olyat hordok nem tudom mi annak a pontos neve aminek a felső része egészen a hasam aljáig leér, és külön van a bikini része. Így eltakarja a hasam.

mini mekkora lesz? Hát bízom benne hogy azért a harmadiknál nagyobb nem lesz, ő 4 kg-val született. Az utsó uh-on még akkora volt amekkora a korának megfelelő. Na de majd a következő uh-on kiderül. Dokim szerint akkori biztosan lesz mint Réka volt. És hát be is jöttek a szavai az előzőeknél is, meg a mérései is.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Krikalap!
Én is vhogy így vagyok a fiú-lány témával. Nálunk is inkább apás a Szonji, de lehet, hogy azért is mert apa engedékenyebb mint én.
Tény, hogy Marci sokkal búlósabb.
A Bendegúz nekem nagyon tetszik, Marcinál én is meg Szonji is azt szerettük volna, ha az lett volna a neve, de apa nem engedte.

Ronmay!
Legalább szóra bírtalak a kutya-témával.
Amúgy gyerekkoromban nekünk is volt ám kutyink (németjuci, boxer, tacsi, skótjuci), úgyhogy tudom, hogy mivel jár, főleg, hogy inkább én gondoztam, mint anyu, mert nkei csak addig voltak érdekesek, amíg kicsik voltak.

Azért rohadó kaja darab a mi kocsinkban sincs. Az tény, hogy Boo autója tuti tisztább, mint a miénk, de neki csak egy kutyija van, nekünk meg két gyerek :)
Lehet én vagyok béna v. a gyerekeim kretének, de amikor megyünk vhova és visítva üvölt, hiába állsz meg vele, nem hagyja abba. Ilyenkor be szoktam vetni a pogi, kifli stratégiát. Persze nem mondom, hogy mindig beválik.
Pedig korábban minden vágyam egy csillivilli, illatos szupercsajos autó volt.

Akkor a név-rejtvény, remélem nem leszek nagyon egyszerű, mert szeretném, ha kicsit meg tudnám tornáztatni a banda kerekeit:

Hogy mi se maradjunk ki, a mi lánykánknak is fincsi illat lesz.
A név eredete angol-magyar (az angol verzió latin eredetű). Nyáron van a névnapja (csórikám).
A vízipocok imádja.
Van egy rövidebb verziója, az elég elterjedt, ezt a változatot még nem ismertem ezelőtt.
Egyelőre ennyi, ha béna voltam kitaláljátok, ha nem, adok még infokat.

És Ronmay!
Neked nem ér, mert te elvileg tudhatod.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gabi!
Akartam írni, hogy aztááá.
Neked az előzőekkel nem volt olyan gondod v. ijesztgettek azzal, hogy nagyon előrebukik a hasad (így a baba is) és nem fog tudni beékelődni a szülőcsatornába? A mérete miatt kérdem.
Mert nekem az elsőnél semmi nem volt, a másodiknál meg ezt modták. De aztán minden rendben volt, leszámítva, hogy nagyon fájt a hasam alja, még haskötővel v. mivel is. Úgy közlekedtem, hogy fagtam alul a hasamat. Nagynak nagy volt, de azért nem extrém és soha nem látott módon nagy.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Halihó !!!

lorca

nem akartalak ám ijesztgetni :oops: , 3 óra körül hívhatom a könyvelőt, akkor már tudok konkrétumokat is mondani.

csibe

Te aztán nem vagy semmi ezzel a táblával :shock: :shock: :shock: ,már rég nem tudnám követni, ha nem csinálnád.Azért nekem beírod, hogy 30 éves vagyok, első baba és 03.05 a köv. vizsgálat.Nagyon köszi :)

breki, gabi

köszi a szép pociképeket, csak nézem ééééés úgy elérzékenyülök :oops: :oops: :oops: ( gabi jó nagy már a pocó és a gyerekeid nagyon szépek, gratula )

tímea

várjuk ám a képeket, de azért ne kelljen már egy évezredig, naaa :D :D :D

szonibaba

még nem is igazán gondolkoztam rajta, de lehet, hogy LILIOM

Kép
ikoka7

Ikoka!
Közel vagy, de a Liliom totál magyar eredetű.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gabi

Akkor lehet, hogy én se úszom meg, vékony vagyok én is...

minimano74

Lehet a te kutyid olyan, hogy nem hullatja a szőrét, nekünk Labi kislányunk van, és édi tündi bündi mindig megzabálom , de mikor tárgyalásra megyek s találok magamon egy két alkatrészt belőlle, háát, elég morc tudok lenni...Szerencsés vagy :)

Szoni, Úgy látom Boo tisztaságával nem lehet harcba szállni, nem is tudtam hogy volt kutyid...ej ej titkolod ?:lol:
Név: he-he, szomszéd mit fog szólni? :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

szoni nem nekem, nem mondtak ilyeneket. Annyi volt hogy azért a dokim figyelemmel kisérte, hogy a baba feje elférjen még a szülőcsatornában, mivel azért én kicsi vagyok. 154 cm. De ahhoz képest hogy Norbi 3600 g, és Réka 4000 g volt 3,5 óra alatt megszülettek. És nem volt gond. Az elsővel viszont voltak gondok, mert ott még nagyon keskeny volt a csípőm, és csak 48 kg voltam, ott nem ékelődött be a fejecskéje.

Kép

gabi1

szonibaba

akkor LILIEN, na ebben igazán kiegyezhetnénk :D :D :D

Kép
ikoka7

Szonibaba!
esetleg Liliána???

Kép
Kép
csibe83

szonibaba! :)

Privi. :wink:

ronmay! :)

Azt mondd meg nekem lész szíves, hogy egy épület tervezésekor miért nem kalkulálnak több női wc-vel, mint férfivel. :shock: :x

Kép
Kép
200907?

Ikoka!
Hát ilyet...ennyire béna voltam?
Többieknek esélyt sem hagytál :wink:

Csibe!
Te is jó felé kaparásztál, de Ikoka megelőzött, pedig tuti kitaláltad volna. Majd lszi írd be a táblába Lilien-t.

Ronmay!
Izgulunk is nagyon :lol:
De családnak nem publikus ám!

Gabi!
Lánykád szépen betörte az utat a tesóknak :)
Akkor a "gondommal" egyedül maradtam. Gondolom nem törvényszerű, hogy most is ez legyen, csak tartok tőle. Szép méretesek voltak neked is. És még a népi hiedelemnek is eleget tettetek (minél többedik baba, annál nagyobb súlyú, ezt anno a szülésznőm mondta).

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907?
Te is olyan ügyi és praktikus is, hogy pü-t küldtél, de így is olyan hamar kiderült :cry:
Pedig csomó érdekes dolgot szedtem össze nektek a netről.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907?
:shock: Honnan tudod, hogy Ronmay-t lehet ilyen témában bombázni? Basszus, kezdek félni tőled :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

szoni

hát igyekszik az ember lánya, már ez is baj?

:shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
ikoka7

szoni

amúgy nagyon szép név, barátnőmék kislánya LILI

Kép
ikoka7

szonibaba igen ezt nekem a dokim is mondta, és majd ezután kiderül hogy most a negyedik nagyobb lesz e, de tartok tőle hogy igen.
Azt elfelejtettem írni, hogy a végén nekem is nagyon nehéz volt a pocakom, és sokszor én is úgy közlekedtem hogy fogtam alul. Nagyon fájt a medence csontom, és a szemérem csontom is. Néha már most is érzem.

Kép

gabi1

Ronmay!
Kutyáimról miért nem kérdezted Bondot? :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Nekem nagyon tetszenek ezek a nevek Lili, Liliana, Lilien, de sajnos a Liegl névvel nagyon rosszul hangzana, és nehéz lenne kimondani

Kép

gabi1

Ikoka!
Dehogy baj, kis Sherlock :lol:
Lili-t szimplán apa nem akart, mondván, hogy becenév (pedig úgy tudom, hogy nem az), nomeg a szomszéd dédelgetett lányneve, csak a nője nem engedi neki.
Na Bond! erre varrjál gombot! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Gabi!
Nálunk az volt a nagy dilemma, hogy Lilien, Lilian v. Lilianna legyen? Első kettőt elvileg uúgy ejted, de a magyaroknak nem biztos, hogy egyértelmű és nem akartuk, hogy Lilian-nak szólítsák. A Lilianna mindkettőnknek tecc, de hosszúnak és kicsit komolynak gondoltuk.
Lánykám meg szomorkodik, hogy nem Bodza lesz. De apa hajthatatlan. Erre Szonji azt mondta, hogy akkor apa majd nem néz rá (mármint a kisbabára, ha nem tetszik neki a neve).
Úgy sajnálom szegényt, mit fog szólni, hogy hazahozzuk a kistesóját és nem Bodzának hívják?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907?

:D OTÉK előírás sajna. Úgy van, ha jól emlékszem, hogy 10 főig ( a forgalom)közös a klotyesz egy wc fülke, 10 fő fölött már két nemű kialakítás kötelező, és ott még le van bontva, hogy nőknél 20 fő ig egy fülke, fiuknál 40 főig 1 fülke+1 pioszár, aztán ezekkel lehet számolni...
ezért, mert ez is szarul van kitalálva mint egy csomó minden...
egy kis vicc, tekintsd meg a képet :lol: :lol:
Kép nok

Szoni
Hallgatok, ne aggódj...kicsit örülök is, tudod nekem nem volt a szívem csücske ez a név, így már ha lesz lányunk maradunk az eredeti verziónál :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

szonibaba! :)

Nem voltál béna, csak mi is a Net előtt ülünk. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Lili önmagában is egy név. A SZOMSZÉDOT KI NEM SZ@RJA LE!??? :evil: :evil: :evil: :evil: (Már elnézést... :oops: )

Kép
Kép
200907?

Miért nem pörög a topik most, amikor semmi dolgom? Vagy ez a csönd direkt nekem szól? :cry:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

200907?
Ajjjajjj...többről van itt szó kéremszépen!

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Eszembe se jutott, hogy van vki aki mindent tud... :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ÉN VAGYOK A SZOMSZÉD!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

DE persze ebben nyugodtan leszarhatsz én csak örülök ,sógorod viszont......még nem tujda mi vár ráá, mikor este mondom hogy lelőtték nevét :D :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Köszi, most már ezt is tudom! :)

Ez a folyamatábra: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Ssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzz, akkor most beégtem, de nagyon... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

A szomszédságot nem tudtam, viszont kezdtem erősen nem érteni ezeket az utalásokat és most akartam visszafejteni a szálakat... :roll: :roll: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
200907?

Ronmay!
Szegény bátyó. Az lett volna nemsemmi, ha a Liliannát választjuk. Éééérted?!
Azért van még esélye, ha rábeszéli Petykót a Bodzára.

Na kellett nekem óbégatni...Marci felkelt, sziasztok, este még benézek.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: