Ikoka,
Én mától vagyok táppénzen, úgyhogy nem ijesztgetni olyanokkal, hogy majd csak hónapok múlva jön a pénz. A Gyes tudom, hogy 2-3 hónapos átfutás is lehet, de azt hittem, a táppénz az más "cég".

Pláne, hogy a betegszabi az még a munkahelyed. Szerintem is támadd meg a könyvelődet.
Krikalap,
A szakácskönyveimet szépen el szoktam olvasni, azután csinálok valamit. Szerintem egy blogos receptet sem tudnék pontról pontra követni.
Az 56-os rucikra szerintem feltétlenül vonatkozik a minél kevesebbet venni szabály. Natim május végén született 58 cm-rel, 3 hét alatt kinőtte mindet. Ráadásul jópár napot a kórházban töltött, kincstári cuccban. Szabikám meg csak 50 cm volt, rá meg olyan nagy volt az 56-os, hogy gumit tehettem a bokájára. De így is jó volt, mert iszonyat vágytam emberek közé és két hetes sem volt, amikor shoppingolni vittük magunkkal. Legalább volt rá indokom.
Nem tudod elképzelni, milyen nehéz Szabi körmeit levágni!
Nekem a Bendegúzról mindig az Indul a bakterház Benije jut eszembe.

Nem hinném, hogy tudnék tőle szabadulni.

De nagyon küzdünk a fiúnevekkel.
Lehet egyáltalán hétköznapi boltokban G kosaras melltartót kapni?
Boo,
Nincs véletlenül TV Paprika csatornátok? Soha nem gondoltam volna magamról, hogy végig tudok nézni egy ilyen műsort, de nagyon egyszerűnek tűnik mindig, amikor egy-egy ételt bemutatnak. Szinte kedvem van főzni.
Gabi,
Nekem is a Garmastan volt a legjobb
Szonibaba,
Én próbáltam fejni néhány lelekes pillanatomban. De érdekes módon nem lett annyi tejem, hogy "ne tudjak vele mit kezdeni".

Épp, hogy mindig elég volt.
007,
Olyan nincsen, hogy minden jól működjön.

Biztos hülyén hangzik, de egymással nincs problémánk.

Pedig párommal nagyon különböző temperamentumunk, neveltetésünk, hátterünk, munkánk, érdeklődési körünk van, nem söpörjük a szőnyeg alá a problémákat és még csak különösebb erőfeszítést sem kell tenni.

9. éve élünk együtt, de olyan vitánk még nem volt, amikor személyeskedő sértéseket vagdostunk volna egymás fejéhez, pedig nehéz szakasz nálunk is volt, - elsőre nehezen estem teherbe, amitől kezdtem becsavarodni, gyermekágyi depi, stb. Nem idill, csak jól működik.
Tímea,
Sokszor arra gondolok, hogy a fiúk nevelésénél valami nagyon el van rontva.

Innen indulhat ki, hogy felnőtt férfiként nem állja meg a legtöbb a helyét egy párkapcsolatban. Jó lenne tudni, mi, mert szeretnék a két fiacskámból leendő jó apukát nevelni.