Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek,aki gondolt rám,Doo neked kétszeresen is!
Itt ülök a rumli kellős közepén
Még seholsenem tartunk,csak a rendetlenség lesz egyre nagyobb

Útálom ezt az egészet.Mindegy jövö7en ilyenkor már kényelmes új otthonunkból fogok jelentkezni!
Képzeljétek,az van,h B.dolgozik egész 7végén,így ránk hárul a pakolás,de ez nem is lenne baj,hanem az van,h Lili megy le anyukámékhoz legalább 7főig,hiszen nem tudnék vele foglalkozni és már most kivagyok

Nem emléxem,h annak idején,mikor Alexát hagytam rájuk így megviselt volna,hiába na öregszem

.Ráadásul beteg a drágám

Kis culipulikutyimutyim anyája nélkül kell megélje az első kis kórságát.
Remélem az új lakásban már elintézték a netet,mert ha nem,akkor én elvonási tünetekkel fogok vergődni

.....
Kutyás dologra csak annyit,h ez(is) mindig ember illetve gazda függő,soha nem a kutyát kell felrúgni,hanem a gazdit megregulázni!Mondom ezt én a póráz másik végéről,mint felelős kutyatartó!

Biztosan megköveztek majd érte,de én azt mondom soxor anyukák már akkor paráznak,mikor még a kutya észre sem vette őket és pont ezzel hívja magukra fel az eb figyelmét,"aki" ezek után még annál is kíváncsibb és érdeklődöbb lesz,mint egyébként lett volna.Én soha nem szállok be a kutyuval a liftbe,hacsak külön nem szól,akivel mennék,h őt ez nem zavarja,de nem is engedem ablak alá pisilni vagy játszótérre futkosni,szóval ez kultúra és némi intelligencia kérdése.Ja és a kiskutyák a dilóbbak,a nagyok inkább maflák,persze csak általánosságban...
De azért azt is meg kell mondjam,h volt már olyanra példa,h valaki a liftbe pisált-egy alkesz,aki annyira büdös volt,h én nem szálltam be vele a liftbe kutyával-és mire visszajött a lift,addigra ott volt a cucc-erre az időközben mellém társuló szomszéd megjegyezte,h milyen parasztok vagyunk mi kutyások,mert ideh.....tatjuk a kutyáinkat és még csak fel sem törlünk utánuk
Szóval ennyit erről.
Nikihez hasonlóan én sem szeretem a szélsőségeket,régen pedig én is az voltam,de mára már törexem nem az lenni az élet minden területére vonatkozóan.Élni és élni hagyni-ez lett a mottóm!
Remélem nem haragszotok meg érte,de muszáj volt a kutyások és a kutyák védelmében pár sort írnom,mielőtt még vmi általános kutyaútáló topiccá alakulnátok-mert akkor még a végén kirekesztetek
Na megyek,vigyázzatok magatokra és a babákra,puszim nektek sok,majd jelentkezem!