A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Ja Ági: Egyetértek veled a kutyával kapcsolatban! :twisted: Én nap mint nap kiakadok az emberek viselkedésén!! :roll:
Menteeem!!!

Kép

Kép
lorcika

Jó reggelt!

Ági! Teljesmértékben igazad van. Én sem vagyok kutya gyülőlő sőt volt idő mikor anyámékra rá jött a dili, és nekiálltak panelba spánielt tenyészteni, így egyszerre volt 6!!!! kutya 6 Ember 100 négyzetméteren. Nah az szörnyű volt, de nem is ez a lényeg. Megmondom őszíntén engem harapott meg a saját kutyánk is mert épp szar passzban volt, vagy ki tudja miért, ami amúgy nagyon jámbor állat! És én megmondom őszintén félek kutyáktól, emrt saját tapasztalatból tudom, hogy kiszámíthatatlanok.
Mikor ide költöztünk a negyedikről egy nő, állandóan betuszkolta mellénk a bazi nagy nyáladzó kutyáját a liftbe, hát annyira undorító hogy szörnyű. És szóvá tettem, hogy vagy menjen előre nyugodtan, vagy menjen gyalog, vagy várja meg mig mi felmegyünk... fel volt háborodva, rá egy hétre megharapta a gyereket a kutya. Annyi gerinc nem volt abban a ribiben, hogy feljöjjön a gyerekkel és szóljon, hogy hát ez történt, de itt a kutya oltási könyve...

A többiek talán emlékeznek si rá, mert szerintem már akkoriban volt... nah mindegy nagy nehezen kihámoztam a gyerekből, hogy melyik kutya is volt, majd lemegyek becsengetek, hallom hogy susmotol dde nem nyit ajtót. Nah üvöltöttem egyet hogy a sintérrel jövök vissza, ha azonnal ide nem adja az oltási könyvet, erre bedobta a postaládánkab!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

És ami nekem itt a halálom, az az összecsoffadt néni 90 és a halál közt, egy berni pásztorral, a másik egy nem tudom mivel, akkora kutyák mint egy ló, azt itt repkednek a nénik utánuk. Kérdem én ha az a kutya nekimegy a gyereknek akkor meg tudja fogni????? hát kétlem. A másik meg amikor a játszóra hozzák az állatokat, nah azt ÚÚÚÚÚÚtálom még. És hasonló az is amikor az anyuka által vásárolt megunt ebet a kisgyerek hozza le sétálni...

Nah jó ennyit az eb témáról! Jajj fénykép.... Van itt valakinek nagyobbacska lánya??? olyan 110-es? Olyan szupi benetton ruhát tettem fel, hogy csak nah! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Nem rémlik valakinek egy g-portálos oldal tejszaporításról? mintha innen jutottam voln aoda... egyszerűennem tudom megkeresni.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek,aki gondolt rám,Doo neked kétszeresen is! :wink: :lol:
Itt ülök a rumli kellős közepén :evil: :twisted: :evil:
Még seholsenem tartunk,csak a rendetlenség lesz egyre nagyobb :evil: :twisted: :evil: Útálom ezt az egészet.Mindegy jövö7en ilyenkor már kényelmes új otthonunkból fogok jelentkezni! :wink:
Képzeljétek,az van,h B.dolgozik egész 7végén,így ránk hárul a pakolás,de ez nem is lenne baj,hanem az van,h Lili megy le anyukámékhoz legalább 7főig,hiszen nem tudnék vele foglalkozni és már most kivagyok :cry: Nem emléxem,h annak idején,mikor Alexát hagytam rájuk így megviselt volna,hiába na öregszem :oops: .Ráadásul beteg a drágám :cry: Kis culipulikutyimutyim anyája nélkül kell megélje az első kis kórságát.

Remélem az új lakásban már elintézték a netet,mert ha nem,akkor én elvonási tünetekkel fogok vergődni :wink: .....

Kutyás dologra csak annyit,h ez(is) mindig ember illetve gazda függő,soha nem a kutyát kell felrúgni,hanem a gazdit megregulázni!Mondom ezt én a póráz másik végéről,mint felelős kutyatartó! :wink: Biztosan megköveztek majd érte,de én azt mondom soxor anyukák már akkor paráznak,mikor még a kutya észre sem vette őket és pont ezzel hívja magukra fel az eb figyelmét,"aki" ezek után még annál is kíváncsibb és érdeklődöbb lesz,mint egyébként lett volna.Én soha nem szállok be a kutyuval a liftbe,hacsak külön nem szól,akivel mennék,h őt ez nem zavarja,de nem is engedem ablak alá pisilni vagy játszótérre futkosni,szóval ez kultúra és némi intelligencia kérdése.Ja és a kiskutyák a dilóbbak,a nagyok inkább maflák,persze csak általánosságban...
De azért azt is meg kell mondjam,h volt már olyanra példa,h valaki a liftbe pisált-egy alkesz,aki annyira büdös volt,h én nem szálltam be vele a liftbe kutyával-és mire visszajött a lift,addigra ott volt a cucc-erre az időközben mellém társuló szomszéd megjegyezte,h milyen parasztok vagyunk mi kutyások,mert ideh.....tatjuk a kutyáinkat és még csak fel sem törlünk utánuk :evil: :twisted: :evil:
Szóval ennyit erről.
Nikihez hasonlóan én sem szeretem a szélsőségeket,régen pedig én is az voltam,de mára már törexem nem az lenni az élet minden területére vonatkozóan.Élni és élni hagyni-ez lett a mottóm! :wink:
Remélem nem haragszotok meg érte,de muszáj volt a kutyások és a kutyák védelmében pár sort írnom,mielőtt még vmi általános kutyaútáló topiccá alakulnátok-mert akkor még a végén kirekesztetek :wink: :lol:

Na megyek,vigyázzatok magatokra és a babákra,puszim nektek sok,majd jelentkezem! :wink: :lol:

Kép
bringababa

Sziasztok!

Kutyák nagy szenvedélyem. A kutya sosem hibás ez tuti csak az embereknek nem kinézet alapján kéne kutyát választani aztán csodálkozni hogy nem tudja megnevelni. A kutyanevelést-kutyatartást tanítani kéne. Engem is sok kutya harapott már meg egyszer volt egy tacskónk az is és 1 órás szájműtétem volt. Na ebből tanúltam de nagyon és a mostani kutyánknál /spániel/ már én vagyok a falkavezér. És így nagyon jól tudunk együtt élni, hogy vannak szabályok és van rangsor. Bogyra én lehet hogy felrúgtam volna a nőt. Megértem a felháborodásod.

KépKépKép
rena10

én is jelentek:olvastam!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bringa mama!

Kitartás!!!! De azért irigyellek is kicsit,mert te már a szép új otthonodba mész! :) De hogy tudtad ezt így titokban tartani... :P :P

KépKépKép
bogyra

Bogym,drága ezt írtam már,ez az átmeneti megoldás,még nem a végleges új otthonunk,talán ezért sem vagyok annyira benedvesedve :oops:
Tudod itt csak két szobánk van,és ez így kicsi,így hát ezt most kiadjuk,és bérlünk egy nagyobbat ugyanannyiért.Most ez így lesz két évig,és aztán "vidékre költözöm,a kertem öntözöm" :wink: Akkor még beleférek majd a szocpolba.
Pfúj,de gáz ez így 35nél az állam szerint nem is vagy már termékeny nő :evil: :twisted: :evil: ..............

Jaj,még semmit nem csináltam ma,irgum-burgum :wink: :lol:

Kép
bringababa

Jó reggelt!

Ja, én sem szeretném, ha kutyautáló topikká válnánk, ahogy írtam is, nem a kutyával volt bajom, hanem a gazdival....A felrúgást, bocs, ha elragadtattam magam, de úgy értettem, ha pl nekünk jön egy kutya, ha ő a hibás, ha a gazdája, és a gazdi hiába szól rá, rá se csesz az állat, akkor bizony én nem átalkodnék lépni valamit, sajnos azt per pill a kutya bánná....csak azért hogy mégse már A GYEREKEM! Persze én max egy kis lütyő kutyától tudnám így megvédelmezni magunkat, egy nagy dögtől nem! És akkor itt is az ellentmondás: a kis lütyő mondjuk nem érné fel a babát, aki a hasamhoz van kötve, de az dög felérte volna.
Amúgy mi is tenyésztettünk kutyákat, Újfundlandit, tehát én abszolút kutyabarát vagyok. Persze ez a szüleimnél volt, kertesházban. :D
Na, végszó: bunkó gyazda volt és kész. Az, hogy bocs el nem hagyta a száját, csak az, hogy hülye.
:twisted: :twisted:

Kép
ági_bp

Igaza van Ági,a gazda a bunkó,a kutyedlik meg culipulik! :wink: :lol:

haladok ám,Lilit már összepakoltam :cry: jaj,mindjárt megszakad a szívem :cry:
mivaaaaaaaaaaaaan velem???????? :oops:

Kép
bringababa

Én Levit még senkinek sem adtam oda, Gergőn ilyenkor már rég túl adtam...:)

KépKépKép
bogyra

Meg az elozo temahoz: En is azt mondom, hogy nem robotok a babaink, akiket csak beprogramozva halal pontosan lehet etetni, en is meg szoktatom a krumplit+sargarepat, az alma es a barack mar nagyon megy. Viszont ma nem igen akart enni az elozobol, nem eroltettem, talan holnap jobban megy.

Vettem a dm-ben frutapura nevu gyumit - vedono javasolta, hogy az tenyleg jo - , alma+korteset, nagyon izlett neki, utana kakilt is, de ez nem baj ugye? Kicsit higabb volt neki, mar mint ahhoz kepest hogy mostanaban mar szilard.

Niki, Emma mar teljes adagot eszik a krumpli sutotokbol, vagy meg Te is utana adsz tejcit?
Elina meg utana benyomja az adagjat, de hat nemreg kezdtuk.
Azt olvastam 2-3 het is lehet mig eljutunk a teljes adaghoz.

Mindenki csinalja a kajokat vagy vesztek is? Ha igen milyet?
En bolti uvegeset is fogok adni.

KépKép
horilda

Hát ez az Bogy,pont ezt nem értem magamban én sem.Alexát már simán pattintottam ilyenkor,most meg Lilit sehogysem akaródzik :oops: Töröm a fejem,hogyan tudnám vitelezni ki :roll: :shock: :lol: ,h ne kelljen eladnom.
Fiatalon az ember sokkal bevállalósabb ilyen téren is azt hiszem.

A káosz fokozódik,dobozok és szütyők egymás hegyén hátán,alig találom a gyereket a franciaágyon :shock: De legalább még itt van :cry:

Őrület mennyi mindent bír az ember gyűjtögetni,mert nem a nagy dolgokkal van a baj,sokkal inkább a papírokkal,cetlikkel,apró kis ajándékokkal,és most ott tartok,h megfogadtam mindent amit nem láttam az elmúlt fél évben kidobok,erre tessék nincs szívem,tök gáz vagyok :shock:

Kép
bringababa

Hú,Bringa,én nem irigyellek!!!Brendus még kakálni is jön velem.

Én üveges bébiételt is adok,mindenfélét,van egy occsó, ELLI a neve,a tescoban tegnap pont vettem vagy 50 darabot,mert kemény 73-80 ftokra leárazták.vitték mint a cukrot.én is.. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

hát hol vagytok???senki nem szól hozzám? :cry:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jaj, Gabi!
Én olvastam (volna)! Én sem tudtam még másra hagyni Zitát, pedig jó lenne pl lejárni ide a közelbe tornázni meg hasonlók. Hm..

Doo, hogy megy a hozzátáplálás?? Elkezdtétek, ugye?
Te egyébként "csak" tejcuccokat nem eszel, ugye? Szóját, tojást, ilyesmit ehetsz?? Én most kezdtem a tejpormentességet is... Bár az Eszter azt mondta, ha "csak" ennyi tünete van, hogy nyákos a széklete más nem és mellette jól gyarapszik, akkor annyira ezen ne izguljak, figyeljek oda, hogy pl ne igyak literszámra tejet, de azt mondta nem kell szigorú diéta. Azért kipróbálom, hátha megszűnne ez a dolog nála. És azt mondta fél éves korban van egy nagy emésztőrendszeri érés, és utána megpróbálhatom majd visszavezetni a tejtermékeket, mert lehet megszűnik ez az érzékenysége, ha nem, akkor majd csak 1 év után. Neked mit mondtak?

Betegecskék hogy vannak?? Jobbulást mindenkinek? Lorci-cici? :)

Kép
ági_bp

Ja, jobbulást mindenkiek :!:

Kép
ági_bp

Bringa hova költöztök?? Lili hogy van?

Kép
ági_bp

Ági!Nekem a Patrikom focizik komoly szinte heti 5ször meccsre járunk Brendussal,és tökre élvezi,ahogy a gyerekek rohangálnak,elnézegeti őket,néha ujjong,sikit nekik,tök cuki,élvezi.Ha én tornázni megyek,szerintem 2 héten belül,gondolom ugyanigy fog neki tetszeni,hogy 20an egyszerre ugrálunk,pláne,ha zenére.Szerintem mindent ugyanúgy tudsz gyerekkel csinálni,én annak idején is igy tettem,mégis tisztel a gyerekem,és ami fontos:a barátja is vagyok! :)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok,

Tiszda nádha vagyok!!! :shock: :? :( :D Reggel alig bírtam felkelni, persze Ricsike most újabban 5-kor kel...kis szopi aztán szunya 8-ig....természetesen kivéve ma!!! Ma már 6-kor kukorékolt, én meg haldokoltam a takaró alatt, 5 óta nem aludtam, mert a fejem szét akart hasadni, apjuk szórakoztatta a kölök mackót!!! Most már jobb, bár fújom az orrom 5 percenként és mindig akkor jön rám a tüsszentés, amikor altatnám Ricsikét!! :D Aki ma KIVÉTELESEN 20 perceket alszik, amikor MA épp hogy jobb lenne ha kicsit belehúzna a szunyába! AZ, hogy nem eszik arról már ne is beszéljünk! Kizárólag félálomba lehet etetni ezt a gyereket!!!! :? 8) Ma kipróbálom a krumpli sütörököt, de van egy olyan érzésem, hogy én fogom megenni..mint délelőtt az alma-körte-banán egyveleget, amiből kemény 3 fél kanállal sikerült lenyomni a torkán!!! :roll: Na ennyit rólunk!

Gabi én ezt akarom majd elérni, hogy Ricsike tiszteljen, de ugyanakkor szeressen úgy is,mint a barátját!! Jajj gőzőm nincs hoyg kell ezt csinálni majd! :shock: :oops: Csak lazán, nem? :wink:

Kép

Kép
lorcika

Jaa cici asszem rendben! :)

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Lorci, helyes, helyes, rendben a cici, jóóvan:)
Jajj, beteg Lorci, gyógyulj meg!!!

És jöjjenek a fotók, beszéljenek ezek helyettem.

Kép Kép Kép Kép

Csak annyit szeretnék elmondani, h. nagyon jól éreztük magunkat. Apa volt vele a vízben én pedig videóztam, fotóztam:)

Kép
niki30

Niki szuperek a képek, látszik, hogy Emma nagyon élvezte a pancsit! :)
Lányok nem hiszitek el, hogy Ricsikének áttört az egyik felső szemfoga is!!! :shock: Esti szopinál minden baja volt, meg már megfigyeltem, hogy gyakran beszívja az alsó ajkát. Gondoltam végig tapogatom az ínyecskét hátha van valami duzzanat vagy valami, és hát érzem a kis fogacskát fent!!! Nahát!!! :shock:

Na megyek ágyba a hársfa teámmal. Mi jó még ilyenkor? Sok mézet és citromot teszek bele...ennyit tudok tenni! :? :roll:

Jó éjt!!

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem tettem felképeket, de el mentünk párkányba vásározni! :) Nagyon jó volt, ígérem, hogy holnap felteszem.... így görbüljek meg ---> ) :)

És mindenkinek szívesen varr anyu takarót, mert aszonta úgyis gyakorolni szeretne mindenféle mintákat és technikákat, még örült is neki! :)

KépKépKép
bogyra

bogyra!te tiszta hülye vagy,ezzel a görbüléssel szétröhögtem az agyam.tök jó itt kinyilazva... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

sziasztok!

reggeli gyors bekukk a reggeli tejeskávémmal. :)

Lorci, Neked jobbulást!! Nyomassad a C vitamint ezerrel!!
nem semmi a szemfog! :shock: :) van akinek az a legbrutálabb, már amikor kibújik. Marcinak megvan az alsó és felső 2 metsző már. :)

Niki, Emma csuda aranyos! :D Végül hol voltatok babauszin?

Bogi, én is kaptam egy kistakarót a tesóméktól, egy barátjuk varrta, és Viki imádja. Igaz, hogy tele van teherautóval, helikopterrel,busszal. Szal olyan igazi lányos darab. :lol: de ezeket szereti.:)

Nekem indul a süt főz project mára, leszünk tizen a szűk család. :shock: :lol: :lol: libamell, kacsacomb, csirkemell, párolt kápi, krumplipüré,almatorta, túrótorta,diósgolyó. :D :D

holnap jövök. :D
Vendég

Jóreggelt!

Niki, olyan szépek vagytok! Mármint így családilag, apa áztatta Emmát míg te rögzítetted őket az utókornak... olyan tündibündi. :)

Lorci?????? Szemfog???? Atyaisten, annak kéne az utolsónak lennie.... nem is értem. Ugyanis a kisbabóknak kijönnek a metsző fogai, majd a hátsó fogak és így majd egy évig vannak úgynevezett nyitott-fogsorral... majd egy év eltelével kb, kinőnek a szemfogak és ezzel zárttá válik a fogsor. De ez általában 3 éves kor felé történik! :)
Ricsimics belehúzott és vámpírkodik! :)

Levente még minidg egy darab recét növesztett. De ezt nagyon. Mondjuk nem is szenved vele, pár naponta este rájön a rághatnék és sikítozik közben. Nyálzik folyamatosan, de egyebekben nem panaszos egyelőre.

Tegnap párkányban bevásároltam, a lidl-ben Hamé bébiételt kereken 80 forintért.... itt nem tudom mennyi, de biztos nem ennyi, abból gondolom, hogy csak a méregdrágákat nem vettem eddig. Nah most ilyet még nem ettünk. :) Ezt ilyen bioboltokban is láttam... hát majd nyilatkozom róla. Édesség raktárat töltöttem fel. Sajnos pelenka, mosópor ilyesmi azt kint is ennyi mint itt vagy még drágább. Nah, de a méterárú bolt. Hát ott aztán olcsóság van. Lányok sajnáltam, hogy nem beszéltük meg előtte, hogy kinek mi legyen a pecsvörkje, de sebaj itt pesten is tudok egy olcsó boltot. Nah de olyanokat vettem, hogy csak nah, minden féle anyagot pecsvörknek persze. Meg karácsonyra olyan szalagokat, ilyen drótszélű, és gyönyörűek. Fillérekért...

Nah ennyit rólam.

Nekem napról napra fogy a tejecském, pedig Levi szereti cumizni a cicim.... Hátmost cumin van, hátha lesz benne még valami, ha nem akkor is odaadom neki elaludni... :( .(

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Sajnos elért minket is az első nátha :( azaz Zitát. Folyik az orra és tüsszög, néha köhécsel, ennyi és remélem nem lesz rosszabb. Szívjuk az orrát, aztán holnap meglátom levigyem-e a dokihoz. Elég gáz ez az orrszívás, állandóan beszippantja a cimpáját is, vagy én vagyok béna :oops: valami jó tipp, esetleg??

Niki, Emma nagyon édes, egyre szebb és igenis van TOKÁJA!!! :lol: :lol:

Lorci, én is beteg voltam 2-3 hete, én kamillateát ittam, citrom, méz, 1000 mg-os C-vitamin pezsgőtabletta és vettem homi bogyót, Homeogene 9 a neve, ha jól emlékszem, nekem bejött! Jobbulást!

Kép
ági_bp

Bogy igazad van, helyesbítek! :oops: A kis metsző foga jött ki!! Na ennyit a nagy fogtechnikus múltamról! Ezt jól benéztem!! :oops: :oops: :oops:
Minden esetre most még annyit se eszik, mint eddig, csak az ujjacskáit rágja!! :(

Jaj lányok megöltem a macskánkat!! :( Egy halom vasalnivalóval jöttem ki a fürdőszbából, úgy hogy nem láttam tőle ki...és egyszer csak puhára léptem,óriási nyávogás....a macska elrohan!! De nagyon ráléptem!!!! :( :( És most meg a pisije véres...belső vérzése lehet??? Nem láttam, semmit, csak a ruhák mellett néztem előre., hogy az ajtóig eltaláljak!!! :cry: FIgyeljük a macskát, aztán lehet el kel vinni állatorvoshoz! Jaj nem akartam!!!!! :cry: :cry:

Ági jobbulást Zitának! Mi is még elég sűrűn szívjuk, de éjjel viszont nem kell!

Dóri jó bulizást mára!

Kép

Kép
lorcika

KépKépKép
bogyra

Jujj Lorci!

Szegény állat. De a macskák elég szívósak... Nekem volt egy cicum, aki állandóan kiugrott az ablakon... de mindig megmaradt!

Azért vigyétek el dokihoz szegényt, hátha tényleg vérzik valamilye.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Niki, nagyon jok a kepek, szerintem annyira edes, mikor az Apak vannak veluk a vizben!
Buszken feszitenek, na errol jut eszembe, hogy tegnap setaltunk, egy bolt fele vettuk az iranyt, korulneztem, addig a paromat oleben Elinaval korulvettek a csajok, tudjatok amolyan macak.
Hat inkabb hagytam a vasarlast, es megmutattam, hogy ja en meg az vagyok aki eletet adott ennek a tundernek. :roll: :D

Delutan megyunk Apaval csavarogni, mamival lesz a babo, remelem minden ok lesz, de megfogadtam, hogy nem leszek parazos, ha mas vigyaz ra, igyekszem... :roll:

Apa eleg stresszes mostansag a melo miatt, remelem ez a delutan jot tesz neki, mindennap este 8 korul er haza, mikor Elina mar agyban, hajnalban meg megy, szoval nem csoda.
Csak az a gaz, hogy nem lat belole kiutat.

Na lepek, rakok kepet: Kép Kép

KépKép
horilda

Hello Csajok,
én is vagyok ám, csak itt van unokaöcsém meg anyum, és unokaöcsi mikor máskor krepált volna be, ha nem most... :( szal én is gyakorlom a beteg gyerek ápolást, csak nem Zsófin szerencsére...

Mi szerencsére jól vagyunk, csak leköt a család kiszolgálása, meg mivel azunokaöcsi annyira azért nem beteg hogy feküdjön, de annyira azért igen hogy ne mehessen ki, itt bent kell szórakoztatnom. Most sütjük a 3. féle muffint :wink: Képzeljétek tegnap csokis meglepetésmuffint sütöttünk, a közepébe mindegyiknek beletettünk egy rafaello bonbont, háááát isteni volt... volt, mert mind a 20 elfogyott mára :oops: csináltunk még szárított paradicsomos sajtosat, most emg krumplis-sajtosat... nyami nyami :P

Na kajákról ennyit. Délután megyünk barátainkhoz szaunázni, terhesség előtt hetente jártam, úgy hiányzott, de ha bírja a cicim, újra nekiállok :) úgyhogy az uzsi Zsófinak langyos tejci lesz :lol:

Csajok én még mindig csak szopiztatok... Zsófinak naponta 2szer adok almát vagy almalevet, de csak ismerkedés szinten... mást még nem is prószáltunk... nem kapkodom el, amíg van tejcsi had igya :)

Niki, nagyon édesek a képek, Emma kifejezeten húsosodott:-) Már nem kismacskás :)

Elina is nagyon tündibündi a turcsi orrocskájával :)

Lorci, jobbulást...macsek-auuuu :cry:

Bogy, nekem nagyon tetszett az utsó kép, olyan falvédőt szeretnék :)
Most megyek lemérem a méreteket, aztán írok privit. Puszi anyudnak!!!
pici76

Hát de Pivi!

Ez nem ám úgy van.... ezek megismételhetetlen dolgok, ugyanis az anyag már nincs ugyanolyan, annyi hogy elég legyen egy teljes falvédőhöz. De ha megmondod, hogy legyen kék-meg sárga-meg rózsaszín és csillagos és kockás, akkor mutatok pár anyagot, te kiválasztod és összeizéli anyu, és amit te mondtál az pont a háta. :)

KépKépKép
bogyra

pivi! egy privi és pici keveréke, de jelen esetben inkább Picitszerettem voln aírni! :D

KépKépKép
bogyra

Gyors bekukk. Jelentem a macska él és virul!!! :)
Ricsike most szunyál.
Én meg pihizek, mert egész délelőtt főztem, palacsinát sütöttem!!

Kép

Kép
lorcika

szasztok!
horilda!gyönyörű ez a nagyszemű kis leányka,megyünk hozzád nősülni... :lol:

pici!szerintem itt még majdnem mindenki szoptat.vagy meghülyültem?

Én is szopiztatom a Drágám,de egyre inkább nem elég neki.délben kap gyümiszöldséget,este meg tejpépet,és 6ig alszik.persze a kiságy csak disz,de olyan szép az is,Brendus meg olyan aranyosan szuszog nekem,meg megöleli a nyakicám... :D
Tegnap adtam neki egy fél üveg alma-banán-csirkehússal bébikajcsit,nagyon jóba lettünk utánna... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, úgy értettem, hogy én csak ciciztetek :) szal hogy nincs még hozzátápi... a két korty almalevet nem vettem annak :) tudom hogy még mindenki ciciztet.

Bogy, ide csatolok egy képet, aztán küldöm a privit. Na ennyire értek hozzá :oops: :roll: nekem akkor a háta tetszett :lol: Jó-jó, nem bánom ha egyedi és megismételhetelen lesz :wink: :lol:
pici76

Pici én is csak ciciztetek, de nálunk még kóstolás sem volt. Majd féléves korban. Szerintem ha van elég tejed, akkor az a legeslegjobb amit adhatsz neki.
Ja, és nem tudom ki írta, hogy eszik a babó gyümit, aztán benyomja még tejből is az adagját...most olvastam, hogy ha nem elválasztás a cél, hanem hozzátáplálás, akkor először a tejcsi aztán kell megkínálni gyümivel. Elválasztásnál fordítva. Persze ez főleg szopira vonatkozik, tápszernél más a szitu, ha jól gondolom, ott a tápszert fokozatosan csökkenteni lehet.

Kép
ági_bp

Bogy, privi elment . Lehet hogy többször is :oops:
pici76

dobok pár mait.. :)
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Vendég

ISTENKE ÉLTESSE A KIS KÉT ÉVESÜNKET, VIKTÓRIÁT!!!
BOLDOGSÁGOS SZÜLETÉSNAPOT!

Dóri, jól sikerült a buli látom.

Köszönjük a dícséreteket. Macska is köszöni:) Már alszik nagyban.
De ma nagyon szar napunk volt. Ennyire nyűgös még talán nem is volt. A fogzás miatt van tudom.
Pénteken este volt pici láza is.
Dentinox gél, hideg rágóka, cumi. Mit lehet még bevetni csajok?

Elina, gyönyörűség. Egyem a szivét, apája ritkán látja őt:(

Hol van mostanában Doo és Legi és Riella. Riella biztos a boltjában.

Kép
niki30

sziasztok!
nik édes vagy - én is vagyok. főleg olvasó üzemmódban. riellára én is gondoltam. legire meg főleg. és hát famo, melcsi, múltkor anido is ígérkezett. abban már nem is reménykedem h gyps még valaha is felbukkan. ha tudnám az igaz nevét v hogy melyik osztályon dolgozott, lehet h kinyomoznám, hol van - mégiscsak egy városban élünk v mi a szösz. remélem, mindenkivel minden OK és nincs vmi gáz az eltűnés hátterében... :roll:
niki, emmácska valóban nagyon stramm kiscsajszi! meg nem lehet már mondani róla h milyen picurelli volt. asszem lassan mi indulhatunk a legalacsonyabb súlyú babó, esetleg ropi-lány verseny első helyezéséért :roll: :shock: (Vikó manóm most 68 cm és 6700g - szal még nem duplázta meg a súlyát 6 hósan és az uccsó hónapban 15 dekát sikerült magára szednie :shock: sztem leugrálta, amit beszopizott, mert már nagyon teker kúszva. na meg amit a pelenkázón leművel!! hát ez biztos rengeteg enerdzsit emészt fel.)

szopi: hát, mi kedden kezdtük a "hozzátápit". ez erősen idézőjeles, mert első 2 napon 2-2 kiskanálnyi (na jó, csak a hegyén volt vmi) almát betuszkoltam a szájába, aztán azóta se sikerült sztem semmit. vagyis megítélhetetlen h ment-e be vmi, de leginkább nem. összezárja a száját és hadonászik. ma megfőzve, leturmixolva próbálkoztam - uaz a siker (v inkább sikertelenség) koronázta igyekezetemet :roll: asszem mi 18 éves korunkig szopizni fogunk... :lol:

ági, én nem eszem tojást és szóját sem. sőt, halat, magvakat, marhát sem. amit eszem, az tul.képpen ennyi: hús, krumpli, rizs, vizes zsemle, alma, répa és más leveszöldségek, cékla, vízben főtt dara. újabban már ettem egy kis sárgaborsó főzit, meg őszi zöldségeket (kelbimbó, sütőtök- bár lehet h utóbbit sem tanácsos férjem keresztallergiája miatt :roll: ). szal nem kell nagyon sokat gondolkodni h mi legyen a menü... :roll: :cry:

dóri, isten éltesse Vikit! (vajon az enyémnek is lesz ennyi idősen ilyen jó kis frizkója? most nem úgy néz ki :roll: asszem a legkopaszabb baba címért is jó eséllyel indulhatunk :oops: :lol: )

lorci, melyik csomó-eltüntető módszer vált be végülis?
Vendég

Fú, Doo ez kemény diéta! De őszintén, ez most inkább elővigyázatosság, ugye? Szal volt az a véres széklet, de nem azt írtad anno, hogy tejfehérjére érzékeny Viktória? Vagy nem egyértelmű, hanem az csak tipp, s ezek közül amiket leírtál lehet bármire az? Végülis az allergia minden gyereknél benne van a pakliban, sajnos. Az Eszter mondta, hogy ennyi mindent ne egyél, vagy a gyerekorvos? Mi az hogy keresztallergia? (bocs, ha hülye kérdés) :oops:

Mi ma du megyünk dokihoz, mert Zita elég csúnyán köhög, sajnos :cry: Akinek volt már beteg a baba, Ti levittétek a dokihoz, vagy kihívtátok? Én itt szorongok, hogy leviszem a bacis váróba-rendelőbe....kihívni meg nem merem, mert alig van készpénz nálam, automata meg bazi messze van, kint meg 6 fok. Mi a túrót csináljak, itt dilemmázok?? Apa meg 24 órázik reggeltől, szal egyedül vagyok. :cry:

Kép
ági_bp

ági, sztem kihívhatod - főleg, ha láza is van. legközelebb meg beugrasz hozzá egy kis meglepivel, ha úgy gondolod. normális dokitok van? (csak zárójelben jegyezném meg h én szoktam lovettát nyomni, de egy barátnőm pl nem, meg a sógornőmék sem és így is kimegy rendszeresen a doki, akkor is ha nem betegek. és a barinőm aszondta h kell is mennie, mert van ilyen h címre hívás. szal sztem első Zita, tedd félre az aggodalmaidat!!!)

hát az tűnik biztosnak h vmilyen allergia - de ez ugye lehet több minden. a tejre a leggyakoribb - csakh én már hetek óta diétáztam és nem szűnt meg a vérzés. akkor szűnt meg egy időre, amikor a tojást is elhagytam. most elég konszolidált a helyzet, de pl a napokban is volt vér a székletében :roll: :shock: :cry: :evil: f...gom sincs h mitől! az tuti h se tej, se tojás, se hal, se magvak. különben eszter volt a legnagyobb segítség ezügyben - a dokik ehhez képest sokkal kevesebb infot tudtak adni a témában. eszter javasolta az ún. alapdiétát (krumpli, répa, rizs, alma, pulyka) egy ideig, aztán fokozatosan bevezetni más kajcsikat is. na, én a fentebb említettnél többet bevezetni még mindig nem mertem, mert amikor ettem egy pici tőkehalmájat akkor megint gáz volt. meg mondom néha akkor is, ha csak ezeket eszem, úgyh aszondtam h nem kísérletezek tovább. sztem a vitamin és egyebek ebben is benne van - figyelek h minden nap legyen fehérje, zöldség és gyümölcs is. csak hát nem túl változatos.
a keresztallergia meg azt jelenti h a férjem pollenallergiás, amit tovább ront bizonyos ételek fogyasztása, amik vmiért rokon módon viselkednek az allergizáló pollenekkel. nekünk ilyen az ananász, paradicsom, gomba, cukkini, dinnyék, tök, saláta. asszem ezek - most más nem jut eszembe. úgyh én ezeket a kajcsikat 1 éves koráig nem fogom adni tutira. és sztem a paradicsomot ezért nem ajánlják 1 éves kor alatt - mert valóban allergizálhat (korábban volt már itt erről egy diskurzus).
Vendég

Ági,
hívd ki a dokit, és nyugodtan mondd el neki, hogy mi a helyzet! Legközelebb meg ha talákozol vele, mert biztos szeretné még látni Zitát, akkor hozzáadod, amit most nem tudtál. Én a magam részéről semmiképp nem vinném (még a nagyobb gyerekeimet SEM) betegen a sok más beteg gyerek közé, ugyanis, ha "szerencsés" vagy, akkor még a köhögéshez hozzágyűjtesz egy hányós fosós vírust is. :roll: Legközelebb meg ha talákozol vele, mert biztos szeretné még látni Zitát, akkor hozzáadod azt a pénzt, amit most nem tudtál.

Niki, Dóri köszönjük! :wink: :D
Vendég

Gabibaba, hizelgo a leanykeres, el is ujsagolom ma Apanak, hogy milyen kelendo a lanykaja.
Kerunk kepet a fiatalemberrol! :D :D :D

Csajok tegnap vasarolgattunk, hat kicsit tulzasba is vittuk, fokent Apanak, ugyanis kinotte a ruhait az elmult 2 ev alatt, amugy most nez ki jol, eleg vekony volt elotte.
Na azert en is beujitottam egy-ket darabot. A C&A-ban voltunk Szombathelyen, nalunk Zalaegerszegen meg nincs.

Ma voltunk babauszason, 3 het kihagyas utan, nem latszott a szunet, nagyon elvezte, jobban mint valaha.
Nagyon remelem nem lesz nathas, most tovabb voltunk a szaunaban melegedni, olyannyira hogy feloltozve kipirosodott, szoval be volt oltozve, rajtam nem mulott.

A sutotok krumplival nagyon bejon Elianank, fel uveggel megevett, de ahogy neztem lecsuszott volna joval tobb is.
Korul is nezek mik vannak meg a polcokon.

Gyumilevet szomjoltonak lehet adni? Ha igen mennyit es cumisuvegbol? Mert azokat is lehet venni 4 hotol...

KépKép
horilda

Szoval a lanyom neve Elina, csak nem tudok irni... :oops:

KépKép
horilda

hűűű de nagy a pangás.. :shock: :shock:
akkor nyomok még egy képet a topikbabával :lol:

én is megnyalattam az almámat Marcival és totál rágerjedt :shock: :shock: ilyet egyik gyerekemnél sem tapasztaltam, úgyhogy mivel lassan fél éves lesz a kis drága jön az amalé. Komolyan mondom remegett érte és szorította mindkét kezemet. :D (Ő kizárólag anyatejes baba).

Kép
Vendég

Ja, Andikáék ma itt voltak nálunk. Mutizok képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: