halihó anyatigrisek
minden nap leülök,hogy na akkor írok erre tuti akkor vagy sírnak,vagy ljárt a mosógép,vagy mindig van valami nyavaja,egy picit lehet megbánom néha,hogy elutasítom a segítséget de mostmár mindegy igy jártam.
CSILLA.nagy nagy gratula

nagyon szép babócák és ne aggódj normális,hogy fáj nekem kurvára fájt két hétig volt hogy meg sem bírtam mozdulni,de ha megnyugtat menj el uh.ra,hogy minden okes e odabent.
heheni üdv köztünk,nekem a dokim mindíg azt mondta inkább ijedjünk meg feleslegesen minthogy késő legyen úgyhogy szerintem irány a dokid reméljük semmi baj.
keresztelés-én sem vagyok megkeresztelve aztán nem tudom,hogy lesz(labasv jól fogalmaztad én is hiszek csak nem igy a bibliai formában,

)
zsuzska nagyon édes fanni meg gergő és az a cicás ruha király
hű juci nem irigyellek én sem hallottam még ilyenről de legalább tudják az orvosok,hogy mi a baj,mielőbbi gyógyulást
banika

jó a pucosan elalvós sztori
na tegnap volt a védőnő aztán kisilabizálta,hogy amikám azért sír mert hasfájós(hülye anyja meg azthidte hisztis

)naszóval kemény a pocikája meg fröcsögőset kakikál ami attól van,hogy a levegő bentmarad pedíg olyan sokáig büfiztetem röfög is hatalmasokat,szóval ajánlotta a védőnő az espumizan cseppet tegnaptól nyomjuk aztán kiderül,de tegnap azt hidtem megőrülök sehogy nem volt neki jó pocitmasziztam dajkálgattam a kezemben minden pozicióban,de csak teli torokból egy hangon ordított beraktam a babakocsiba őket lementünk azsem volt jó aztán kicsi én is megunta ja jázmint hívom igy mert egy ez egyben én vagyok kicsiben

és ő is rákezdett ő csakis akkor sír ha már nem bírja a kishugát.feljöttünk gondoltam a pancsitól megnyugszi,azsem szóval rumli volt nála és mindezt tök egyedül,ilyenkor mondom magamnak kemény vagy

mint mindegyikünk innen

csináltassunk mellszobrot magunkról a főtérre
ja lányos anyuk volt valaki kislányának a punikáján pici kidudorodó-este piroskás most reggel nem piri de ott van.
ja meg a másik amikámnak az a hemangióna kezd kidudorodni sötke nektek is így volt?és mit csináltatok lefagyasztattátok,mert nekem azt mondták nem kell semmit csinálni vele de ha kidudorodik nem túl esztétikus éshát később bizti zavarná.
hú szófosásom van.