A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Eloszor is koszonom a nevnapi jokivansagokat!!

Moni, Ancsi!! Szivbol gratulalok Nektek, legyetek nagyon boldogok!!

Motiot! Nagyon drukkolok Neked, sokat gondolok Rad!!

Pici Rania ma megkapta az utlevelet, ugyhogy szombathoz 3 hetre irany Magyarorszag!!! :D :D Szegeny anyukamek mar alig varjak...

Hajni! Nagyon aranyosak vagytok a kepeken, Marcinak gyonyoru csillag-szeme van!!

Emese! Szuper, hogy ilyen kitarto vagy!! En mar lehet, hogy feladtam volna... :oops: Zsofika gyonyoru, es a haja... :D

Most megyek, babuci ehes...kis zabagep, mar nekunk is van am tokank!!!! :D

Puszi mindenkinek!!
Niki
Vendég

Sziasztok Lányok!
Remélem, mindenki jól van!!!
Mindenkinek nagyon köszönjük a gratulációkat, Ádámnak is átadtam az összeset, vigyorgott nagyon ;-)
Hasfájós szegény kicsim, úgyhogy ma elkezdtük az Infacol-kúrát, remélem, hat... A szopizás rendben van (szerencsére), bár a mellbimbóim eléggé le vannak harcolva, remélem, állják a sarat. :-) Külön sztorit megér, hogyan jutottunk el a helyes mellretevésig (a fekve szopizás nagyon nem jött be), szerencsére a gát még a kórházban áttört (nem az a gát, egy másik ;-)).
Ádi egyébként eléggé besárgult, ezért kékfényezték és infúziót is kapott, egy éjszakát emiatt a csecsemőosztályon töltött. Amúgy nagyon jó volt a rooming-in a kórházban, sokkal jobb már ott gyakorolni a babás dolgokat, mint itthon a mélyvízbe belezuttyanni.

Ádám születéstörténetét mellékeltem,
plusz -- Gremesém (!) -- két fotó (egy kórház baba-mamás is, egyelőre ez az egy van).
Puszi! Kép Kép 1189519295.6766.rtf

Kép
Kép
irina

Titokzatos babanet: szóval a születéstörténet a 2. kép jobb oldalán mellékelt fájlban olvasható. 8)

Kép
Kép
irina

Mazsola!

Csak gyorsan, mert kéne kicsit pihiznem, amíg a Manócska szundikál. :oops:

Szóval szopi: elég durva élmény, mikor hirtelen reggelre rá se ismersz a saját cickóidra, akkorára nőnek! :shock: És persze kemények, mint a beton, annyira, hogy a Picur be se tudja kapni, ha meg igen, akkor mohóságában majd letépi. :shock: :shock: :shock: Ergo folyamatosan szopiztatni kell meg fejni, bármenniyre is fáj (Apa hajnalban annyira meggyepált a fejés alatt, hogy még most is szenvedek :cry: , de muszáj, ha nem akarok úgy járni, mint szegény Emese... :cry: ) Reménykedek benne, hogy a kezdeti nyűglődésnek hamarosan vége, és a szoptatás tényleg csupa öröm lesz, mert jelenleg csak az a gyönyörűség, hogy tudom, a Kicsi Fiamért szenvedek, és imádom nézni a kis pofiját, miközben elégedetten szopikázik! :D :D :D

Egyébként nagyon drukkolok Neked, lehet, hogy Veletek is úgy lesz, hogy derült égből villámcsapás, és már ott is lesz Szelina! :D

Anitja: szép név a Noel! :wink:

Puszi Mindenkinek, próbálok szundizni egyet!

Detti
KépKép
kiskolbi

Én már egy hete 1 ujjnyira nyitva vagyok és mégse történik semmi.
Szóval ez se jelent semmit mint ahogy a zárt méhszáj se szerintem.

Motiotnak mostanra már biztos megvan a pici babája. :D :D

Niki hát akkor hadd lássuk azt a tokát!!!!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Irina!Köszönjük a szüléstörténetet!Gyönyörü baba Ádám elhiszem,hogy minden fájdalmat mégért!! :D

Merre vagytok kismamák?Aki szülni ment tessék üzit küldeni a végeredményről! :lol:

Nem tud valaki valamit Anikóról vagy Motiotról? Mi lehet velük??

KépKép
juba

Anikó üzenete:

Engem már mindenki nagyon várt,így másfél nap gondolkozás után megszülettem 09.11.-én 14.18-kor császármetszéssel.Fekete Marcellnak hívnak,3500g,54 cm vagyok!

Nagy gratula!!!!!!

Puszi mindenkinek,ha tudok valami bővebbet írok!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Anikó Gratulálok minden jót kívánok nektek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Végre!!!

Anikó!!! Gratulálunk!!! Szegénykém, jól megszenvedhettél vele, de fő, hogy megszületett!!! Büszke vagyok Rád!!!

Kép
Kép
timi26

Anikó:
gratulálok!

Kép
Kép
h@jni

Anikó!Gratulálok!Jó egészséget,sok tejcit kívánok!!! :D

KépKép
juba

Sziasztok!!

Kiskolbi! Udv ujra itt! Gratulalok Mate babahoz megegyszer, nagyon tunemenyes baba!! Jot nevettem a cicis elmenyeden! En is meg ismerkedek vele :D

Irina! Adam is milyen gyonyoru!!! Es milyen kis szoszi! :D Majd osszehozzuk az en kis kapucineremmel :D

Dobok par kepet, hajmosas utan Rania picit raszta :lol: Es bemutatjuk a tokankat is :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

ANIKO!! SZIVBOL GRATULALOK, LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!!!
Vendég

Niki, megzabálom Raniát, annyira aranyos! Ádámnak is megmutizom, amint felébredt! ;-)

Kép
Kép
irina

ANIKÓ, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁCSKÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép
Kép
irina

ANIKÓ SZIVBŐL GRATULÁLOK ÉN IS.

Kép
hajagosné szabó éva

Beke Andi hírek:Most beszéltünk. Jól vannak. Gergő kékfény alatt van, besárgult, kapja az antibiotikumot, ha minden jól megy csütörtök délután hazamehetnek. Sajnos Petyka nehezen viseli, h anyukája kórházban van, sírva ment haza, így inkább nem látogatják, Andi is kivan emiatt, de bizakodó.

Csajok drukkoljunk nekik.

Kép
Kép
h@jni

Anikó! Gratulálok!!! :lol:

Niki! Édes nagyon a kis kapucínered!!! :lol:

Irina! Ádi igazi kisfiú! Nagggyon helyes! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Csajok!

Ezt muszáj elmesélnem. Egy kismamatársam (akivel szoktam találkozni a vizsgálatoknál) megszülte a 5700 g és 61 cm-es kisfiát!!! Ekkora babát! Láttátok volna a pocakját! És meg tudta szülni természetesen. Ma délután 2-kor indult meg és 6-kor már a kezében tartotta. Nagyon ügyesek voltak, le a kalappal! :lol: És hozzáteszem, hogy 40 éves.

Regina
KépKép
mazsola7

Kép

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Mammcikák!
Sense! Igen, egész pontosan a Noel név jelentése: karácsonykor született :lol:

Hajni! Nagyon jók a képek, csinos kismama vagy, a fiad meg egyszerűen lenyűgöző :lol: Csodaszép kisfiú.

Timi, Emese! Ejha, szépen esznek a Babáitok :lol:

Irina! Gyönyörűek vagytok és nagyon szép volt a szüléstörténeted, teljesen átéltem.

Anikó! Nagyon-nagyon gratulálok! Mielőbbi felépülést kívánok Nektek!!!

Niki! Tünemény Rania! Nagyon aranyos Baba :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

BekeAndi! Nagyon szorítok Nketek, hogy mielőbb otthon legyetek. Csütörtök az már holnapután!!!!!

Regi!!!! AAAAAAAAAAAz igen, hát bíztató. De biztosan nem az első Babája volt, nem? Egyébként én ma beszéltem a szülésznőmmel, azt mondta, hogy nem akar elkeseríteni, de ha eddig nem fordult be a Bébi, már nem sok esély van rá... Én azért reménykedem...
Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Második baba volt, de az első is hasonló méretekkel, és őt is ki tudta tolni! ;) Szóval semmi sem lehetetlen!

A befordáláshoz csak annyit tudok mondani, hogy mondtak már nekünk sokmindent...
Én olyat is hallottam, hogy vajúdás közben fordult be a bébi.

Regina
KépKép
mazsola7

Bfagi! Irina! Elolvastam a születés történeteket (nekem rá kellett hangolódnom, azért csak most jutottam el odáig). Nagyon jó volt mindkettőt olvasni! Nagyon pozitív hatást gyakoroltatok rám, hogy a kicsit nehezebb szülés is milyen gyönyörű. Bár eddig sem paráztam túl a dolgot, de most aztán... Ügyesek voltatok! Le a kalappal!

Bfagi! Az elején akkorát röhögtem az uradon, hogy könnyes lett a szemem is! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Kép

Kép

Kép
granda

Lányok

Azért kérnék össznépi ráolvasást, hogy Vadvirág jelentkezzék :!:

Kép
granda

Aniko Gratulálok és minden jót kívánok nektek!

Köszi a tanácsokat babakocsi+vásárlás ügyben. Hát akkor nagyobb bevásárlásra apával megyünk.

Regina: az hozzátartozik még a dologhoz, hogy apa gyártotta és építette be az ablakokat ( mivel faipari mérnök), így biztos emiatt volt ez, a tudatalatti.....

Timi. ilyen kis haspók Viktorka? :)
Emese::Zsófika is milyen szépen gyarapszik :)
Nálunk nincs ilyen nagy gyarapodás. Egy hét alatt 12 dkg-t hízott Timike. Akkor ez most kevés :shock:
Tegnap óta meg szinte állandóan a cicin lógna. Ha nem alszik, akkor fél óránként/óránként cicin lenne, persze szív kb 5 percik, aztán megint szundít :?
Alig birom ébren tartani etetéskor, így sem bírja tovább, max 15-20 percig eszik :shock: és ált 60-80 ml között szopizik egy evéskor.

Kép
bfagi

Niki
Boldog névnapot!
Kép
Nem is olyan nagy az a kis toka :) még :)

Kiskolbi
Örülök, hogy jól vagytok! Remélhetőleg a szoptatási macerán is hamar túl lesztek és gyorsan belerázódtok.

Hajni
Azt a szót, hogy depi nem is ismerjük. Még bőven van időd a túlhordásig. Szóval azért is arra kell gondolni, hogy kicsi Lilla időben jön.
De te is tudod, hogy minden szülés és várandósság más....szóval ne izgulj! Micsoda csillagszemű kisfiad van :)

Zsuzsóci
Ez azért nagyon bíztató :)

Anitja
Ez nagyon szép név! :)

Anikó
Sokat gondoltam rád! Nagyon sok boldogságot és gyors felépülést nektek!
Kép

Gremese
Aztaaa :) akkor szép tempóban növögettek :)

Irina
Nagyon kis tündérke Ádám. Annyira jó olvasni azt, ahogyan te megélted a szülést. Ez nekem is erőt ad :). Örülök, hogy ilyen szép és pozitív élménybne
volt részed.

De szép már a babás tábla :)

Igen igen, Vadvirág jó lenne olvasni rólatok!

Csajok kérdésem lenne: Ma reggel, ahogy felébredtem valami kifolyt belőlem, de nagyon kicsi mennyiség volt (de a bugyim az totál vizes lett). Szerintem nem pisi és nem is folyás (de abban sem vagyok
biztos, hogy ez már magzatvíz volt)
A férjem még éppen itthon volt, de elengedtem dolgozni, mert nem tudtam dönteni mi legyen. Ugye, ha mégis magzatvíz volt, akkor még jönni fog?
Lehetséges, hogy csak így szivárog?

Amúgy tegnap voltam dokinál, CTG-n minden ok volt. Az asszisztens csajszi kicsit felrázta Lilit és olyan sikeres volt, hogy ennyit még sosem ugrált
CTG alatt. :) Nem bírt magával :) Fájástevékenységek még mindig nem látszanak, persze akkor éppen én sem éreztem semmit. (20 felett talán egy picivel)
A méhszáj állapota sem változott...szóval még a dokim sem tudott mit mondani. Kb. meglehet a héten, de nem biztos. A méhszáj még mindig vaskos
és főleg emiatt vannak kétségei szerintem.
Amúgy olyan 3500 grammra saccolja :)
Mindenesetre hétfőn a szülőszobára kell menni 7-re és ott a szülésznőm csinál CTG-t, aztán, ha beért megvizsgál. Ha 2-3 újjnyira már nyitva lennénk
akkor szülünk :) Ha kell kicsit segít burokrepesztéssel.
Ha nem, akkor még egy hetet várunk, szóval 24.-re mindenképpen anya leszek :) és ez már legalább egy dátum, ami célként lebeghet előttem.
Amúgy én mégsem hiszem, hogy eddig várna, mert nekünk teljesen biztos a fogantatás napja.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Én olyan rosszul aludtam az éjjel! Szelina mintha teljesen a gyomromban lett volna, és alig kaptam levegőt is. Aztán még a gyomorsavam is feljött, csak úgy... éjjel... :shock: De sebaj! Délután bepótolom az alvást. :wink:

Ma fél 10-kor jön a védőnő. Milyen kis rendi. :) Elvileg nem is kéne jönnie, mert papíron kórházban fekszem már több, mint egy hete... :shock: (Én egyébként örülök, ha jön, mert tök sok mindent meg tudunk beszélni!!! :D )

Bfagi! Igen, az lehet! De nagyon tetszett a szitu!

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Anikó!
Gratula a kisfiadhoz! Gyors felépülést, és sok tejcsit kívánok!

Irina!
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet :) ! Ádámka édes kispasi :wink: !

Niki!
Rania nagyon tündéri :D !

Hajni!
Látom nálatok is nagy a szerelem Marcival :wink: ! Tényleg nagyon jóképű, és azok a szemek... :D

Mazsola!
Az tök jó, hogy a dokid nem sürgeti a szülést. Szerintem is jobb -ha minden rendben van-, ha magától indul be a szülés, mint ha beindítják. Amúgy a zárt méhszáj tényleg semmit sem jelent. Nekem mindkét szülés előtt teljesen zárt volt (ezért is mertem úszni), most 1 hete 1 ujjnyira voltam nyitva. Mások mondták, hogy már a 37. héten 3-4 ujjnyira nyitva voltak, szóval nekem a dokim erre az 1 ujjnyira azt mondta, hogy 3. gyereknél, a 39. héten ez már "kötelező" :lol: .

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anikó! Hatalmas nagy gratula a kisfiadhoz! Nagyon ügyesek vagytok, remélem már kipihented magad, és babázol ezerrel!

Irina!
Ez az Ádi gyerök egy tünemény! Igazi kispasi! :wink: Nagyon jó a születéstörténeted, igazán megható és nagy kitartásról (is) tesz tanúbizonyságot! Apa igazán büszke lehet mindkettőtökre!

Anitja! A Noel gyönyörű név!!!!!! Nekem a Gergő is nagyon tetszik, Apa is Gergő, és ha kisfiúnk lett volna, nagy eséllyel kapta volna ezt a nevet.

Fleur! Én nem vagyok nagy magzatvíz-szakértő (nekem ugye pukkanás után zuttyant ki egy nagyobb mennyiség), de szerintem lehet az is, meg pisi is. Figyelgesd, és ha még jön, és nem tudod visszatartani, akkor az magzatvíz.

Mazsola! Én kifejezetten örülök, ha jön a védőnő, mindig nagyon hasznos a találkozás, sok mindent megbeszélünk, és sokkal okosabb leszek. Defektes-cici ügyben is segített, bimbóvédővel megpróbáltunk szopizni, ami úgy sikerült egy-két korty rejéig, hogy én fogtam a bimbóvédőt, és ő meg a levegőben fogta Zsófit, és úgy tette rá. Szegény. Kicsit sikerült vákumot produkálni, és meg is dolgozta, de messze még a javulás.

Bfagi! Szerintem Timike teljesen jól gyarapodik.
Én 178 cm vagyok, Apa 185 felett, Zsofkának ennie kell, hogy elérje a 180 centit..... :wink:

VADVIRÁG! MEGY A VUDU, HOGY JELENTKEZZ!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Niki! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Rania nagyon cuki! Látszik, hogy elégedett kis babcika, és nincs is tokája......

Kérünk még képeket! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Visszatért a régi rend! Te kezded az oldalt! :wink:
Úgy látszik, jó védőnőket fogtunk ki! Az enyém is már felajánlotta, hogy ha szükségem van rá, akár a kórházba is bejön, ha nem megy a szopi, vagy bármi más! :lol: Nem mindegyik ilyen ám ... sajnos...

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Fleur:
sztem az nem magzatvíz lesz, nekem is volt ilyen 1x. :oops:
De figyeld, kádba már ne ülj sztem. :wink:

Vadvirág:
jelentkezz!

Csajok:
ma néztem a táblát, már hosszabb a megérkeztünk, mint a kismamis. :lol: :lol: :lol:

Merre vagytok???

Kép
Kép
h@jni

Motiottal mi lehet??

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Anikó!
Nagy-nagy gratula! Sok örömöt kívánok a babához.

Regi!
Biztató volt a történeted. Aztaaa!. Igazából nem is tudom, mit lehet ilyen méretekre mondani :shock: .
Egyébként én sem aludtam jól az éjjel. Folyamatosan keményedett a hasam. Azt hittem, szülni fogunk. Már elkészítettem a fejemben a tervet. De nem így lett!! Sajnos. :cry:

Anyukák!
Az összes baba naggggyon ééééédiiiii!!! :D

Remélem, Vadvirágékkal minden ok, és csak időhiányban szenved. Amit mondjuk meg is értenék.

Ma reggel voltam védőnőnél. Vérnyomi, vizelet ok. A felszedett kilókat sokallta. :oops: Kérdezte, hogy a dokim nem fogott-e diétára. De a dokimat nem érdekli a súlyom!!!! Csak engem :D .
Meghallgattuk a szívhangot is. Annyira jó!
Még egyben lévő kismamik!
Nektek is kevesebbet mozognak a babók a pocakban. Nálunk tegnap délután volt az első megnyilvánulás. Már aggódtam.

Ma este megyek NST-re. Utána legközelebb 24-én dokihoz. Márha addig nem szülünk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mammcik!
Regi! Mi is piszkosul rosszul aludtunk :shock: nemrég keltem fel a 2. menetből :oops: ugyanis hajnal óta 9-ig fent voltam aztán vissza.
Hiába, izgatottak is vagyunk és már a komfort sem a régi :lol:

Sense! Igen-igen, érezhetően kevesebbet mozog, nincsenek nagy ficánkolások, de az elmaradhatatlan csuklás az van rendszeresen :lol: Állítólag ilyenkor már a levegővételt gyakorolja, csak hát ugye levegő helyett magzatvíz csurran...

Anyukám tegnap azt mondta, hogy lejjebb ment a hasam, és tényleg :shock: , nem látom a köldököm, csak ha előrehajolok.
Jaj de izgi, jaj de izgi!!!

Fleur! Szerintem az nem magzatvíz, nekem már sokszor volt ilyen, főleg reggel.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok, Lányok!
Remélem, mindenki kiválóan van!
Figyelem a történéseket, de bocsánat, ha sokszor nem tudok érdemben reagálni a dolgokra.
Bfagi: csodás volt a szüléstörténeted, köszönöm, hogy megírtad! Igen, apa nélkül én sem tudtam volna végigcsinálni az egészet, ez biztos.

A "remény hal meg utoljára" avagy "mi lesz a kilóinkkal" témához a kevésbé optimistáknak: tegnap lemértem magam, gyerekek, nem hittem el, hogy a 16 kg pluszból 12 eltűnt... Poci még van, de úgy tudom, 6 hét után lehet hasizomtornát végezni már, majd belehúzunk (nem mintha szeretnék hasizmozni... :wink:).

Az éjszakák még kicsit nehezek, ha Ádi már 3 órát összefüggően alszik, tapsikolok örömömben (illetve... próbálok aludni). De van, hogy 1,5 óránként enne.
Meaculpáznom is kell: végül beadtam a derekamat mérlegügyben, kölcsönöztünk egyet, hogy lássam, Ádám mennyit is eszik. Meg így megússzuk, hogy el kelljen menni az sztk-ba az első hetekben, jobb, hogy kijön a védőnéni és a gyerekorvos.

NAGYON IZGULOK MINDENKIÉRT, AKI MÉG SZÜLÉS ELŐTT ÁLL!!! Csodás élmény lesz!!! :wink:
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jut eszembe, egy kérdés: van, aki lefejt és lefagyasztott már tejcsit? Miben érdemes ezt megejteni (a fagyasztást)?

Kép
Kép
irina

Sziasztok,

Titi vagyok a Motiot férje. Tegnap 8 27-kor megszületet Áron.
Az Asszonka meg a Baba jól vannak.

Puszi, Motioték

KépKép
KépKép
motiot

Sense! Ha kezd beékelődni a baba feje, akkor azért mocorog kevesebbet. Nekem sajna még semmit nem ment lejjebb, pedig már jó lenne! :?

Irina! Én medela tejgyűjtő zacskókat vettem fagyasztás céljára. De véleményt még ugyebár nem tudok mondani… :roll:

Motiot és Titi! Gratulálunk Áronhoz! :lol: Még egy kis infót kaphatunk? Pl. súly, hossz? Esetleg fénykép??? :roll:

Csajok! Jó kevesen vagyunk… Tök pangi van. Mi lesz, ha majd mindenki babázik… :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Motiot:
szívből gratulálok. :)
Titi: adatokat írnál nekem? :lol: :lol:
És Neked is gratula. :)

Kép
Kép
h@jni

MOTIOT GRATULA A KIS ÁRONHOZ!

Kép
hajagosné szabó éva

Kép

Kép

Kép
granda

MOTIOT!! SZIVBOL GRATULALOK ARON BABAHOZ!!!!! SOK BOLDOGSAGOT!!!

Hajni! Adatokrol jut eszembe! En nem irtam hossz-adatot, mert itt nem merik... :shock: Viszont mi megmertuk, mikor hazajottunk a korhazbol, 55 cm volt, szoval ezt beirhatod, de nem hivatalos adat :)
Vendég

SZiasztok !

Motiot : HATALMAS GRATULA NEKTEK !! SOK TEJCIT ÉS PIHIT !!

Lányok ma voltam CTG-n persze most sem mozogta halálra magát a drágám de azért voltak mozgások.
Utána a doki bácsi megvizsgált és közölte, hogy finisbe vagyunk mert a méhszájam teljesen fel van puhulva így bármikor szülhetek már.
Utána mentem UH-ra is ahol a szonográfus annyira lent nézte a fejét a drágámnak, hogy fájt ott a szemérem csontom.
Szüvel kezd izgalmas lenni a helyzet.

Remélem sikerül még a héten megszülnöm jó lenne már.
Már annyira kényelmetlen aludni. Igazából nem az alvással van gondom hanem a megfordulással teljesen úgy érzem mintha egy bálna lennék.

Annyira örülök lányok a hírek hallatán, hogy tutti 5 cm-vel a föld felett járok.
Persze rámjött a pakolhatnék is. Holnap megprobálom összepakloni a lakást nagyjából. Így is majd amikor bent leszünk a kórházba majd anyukám kitakarít mire jövünk haza.

Na én itt fosom a szót így lépek is. Megyek pakolok most is kicsit meg mosok is.

Üdv mindenkinek és további szép napos délutánt :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Sziasztok lányok!

Hazajöttünk a kórházból. Minden rendben van velünk :lol: Gréta nagyon ügyes kislány :lol:
Majd teszek fel képeket és visszaolvasok amint lesz időm :lol:
A most szülőszobán lévőknek hajrá akik még majd ezután következnek sok kitartás, mindenkinek eljön az ideje :lol:
Köszönöm a sok vudut :lol: bejött :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Motiot! Nagyon gratulálok!!!! Sok tejcsit, és pihenést kívánok!!!

Titi! Neked meg köszönjük az információt!!! :lol: Örülök, hogy jól vannak Motioték :lol:

Pusza

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

K. Timi! Most irigykedek ám!!! :wink:
Szelinám még nem akar kibújni, pedig már lassan kéne neki! A méhszájam se rövidült semmit sem... :cry: Mi lesz így??? Asszem, este elbeszélgetek vele, hogy egy kicsit haladjon lefelé. Bár szurkálásokat szoktam érezni, azt mondta a védőnő, hogy az már valami! :roll:

Regina
KépKép
mazsola7

Szia Móni! Jaj de jó, hogy már otthon vagytok! Pihizz sokat Grétikével :lol:

Puszi

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: