Sziasztok!
Jó sok visszaolvasni valóm van! Mindezek előtt viszont magamról annyit, hogy antibiotikum kúrára vagyok fogva a fertőzés miatt. Ráadásul ma voltam a cukor leletért, ami magas lett

Nem vagyok valami jó hangulatban.
H1N1 elleni védőoltást én nem adatom be! Most amúgy is antibiotikumot szedek... Amúgy meg inkább nyomatom a C vitamint, és vissza állok a napi 1 gravidára is.
sprite: nem tervezett császár, csak annyit mondott a doki, hogy ha befordulnak, és minden ok, akkor megszülhetem őket rendesen, amúgy meg császár protokoll szerint. Szóval minden a vége felé dől el!
pumipumi: Épp most volt az egyik volt kollégám Firenzébe. Gondolom te is voltál már ott! Szép lehet. Amúgy milyen ott kint a terhesgondozás?
Apás szülés: Én nem akartam első szülésnél, hogy bent legyen a férjem. De ő bent akart lenni, és máig is bent akar lenni. Nagyon jó volt őt bele vonni a dolgokba, és ha valaki mondjuk nem akar bemenni, akkor annak is javasolja, hogy menjen be. Nagyon nagy élmény volt ez neki, pedig látott nagyon vérezni, és megnézte a méhlepényt is. Azt mondta hogy az érdekes volt. Nekem is nagy segítség volt. Az Edásnál azért, mert unatkoztam volna, és jó volt vele dumálni. A természetesnél pedig jó volt rá támaszkodni, amikor állva vajúdtam, és fogni a kezét, meg az is jó volt, amikor törölgette a homlokomat.
Eda-t szerintem bárki aki akar, kérjen. Nem lesz attól rosszabb anyuka. Nekem jobb volt a második szülést természetesen átélnem, de lehet elsőre rosszabb lett volna. Így lett, és nem bánom!
tulipános: ne izgulj a 7kg miatt. Én is kb 6-7kg körül tartok, és két baba van odabent.
csillag: nyugi, én se tudok már lehajolni, és a menés is kifáraszt, úh alig megyek ki, max az udvarra. Nem igazán lett szebb a bőröm, de az első trimeszterhez képest valamivel jobb. Nem vagy egyedül, ne aggódj!
judyka: hú, szép nagy a kis fickótok és nagyon helyes kis pofija van

Az ANTSZ-es infót köszi. Csak megerősített a nem oltatom be magamat döntésben!
Fogdokit ne is mondjátok, még fel se hívtam!
gio: szerintem a mostani mérethez mérten nyugodtan vehetsz szoptatós melltartót! Én is elsőre túlbecsültem a méretet, még jó, hogy a sógornőmnek tudtam adni. Amúgy én a Dorinát ajánlom. Többet próbáltam, de az a legtartósabb!
A
szülésre szánt pénz pedig relatív. Van doki, aki a magánján elkért pénz után azt mondja, hogy ne is adjon neki a páciense semmit. Van aki meg kijelenti, hogy hát ennyi lenne, ha ő ott lenne a szülésen. Én sose kérdezem meg.
Most volt egy ilyen eset, hogy nem tudtak annyit adni, amennyit a doki kért. Hát nem nála szült a csaj.
Amúgy én úgy gondolom, hogy ez hála pénz. Ha az ember elégedett a dokival ad! Bár nincs pofám nem adni, de pl amikor kevésbé voltam elégedett az egyik lány orvosánál, ott kevesebbet adtam.
tedorka: én néha adok a dokinak pénzt. Nem sokat, mert nekünk sincs sok. De azért mondjuk havonta próbálok adni valamennyit, hiába hogy nem magán rendelésre járok. Bár tudom nem várja el, mert sokan nem adtak neki.
Anna: én a szülésznőknek sose adtam nagy összeget, mondjuk sose volt fogadott. Az elsőnek csomagot adtam 5ezer körüli értékben, a másodiknak uezt pénzben. Nővéreknek meg bon-bont a végén!
meli: helyes a kisfiatok
fmelinda: ha sok baci van a vizeletedben, akkor lehet hogy azért fáj a hasad alja. Kérdezz rá a dokinál!
najda: szép a babótok
gabicika: "protokoll" szerint a 35. héten illik már meglennie a kórházi csomagnak. Én ikrekkel már a 30. héten becsomagolok, mivel jöhetnek jóval korábban mint egyes társaik.
Na végig olvastam. Most akkor el is dugulok