A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi!
15 éve?? Az szép idő, gratulálok! :lol:
Apa milyen Giggolo forma, kis göndör hajú.. :lol:

A rugik 1990 Ft/db kerültek de pl. múlt héten vettem 3 kis body-t 1500 Ft-ért. (mármint összesen annyiért)
Kinéztem egy sapit is de már nem volt meg.. :(
Olyan édi fürdőlepedőt láttam..a sarkánál amit a kisfejére kell tenni, egy nyuszi van..szal nyuszi lenne a fején.. :lol: (asszem ezt elég értelmetlenül írtam le)
torolve_20131003125716

szerintem értettük.
Anyukám elefánt mániás az első amit kinézett egy elefántos kiságy felszerelés (fejvédő stb...)

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgi
Abban reménykedek, hogy az ő haját örökli a gyermek, mert nekem semmilyen barna és totál szög egyenes..
Most ám már kopaszodik és vagy 20 kilóval több...Az előbbi is meg az utóbbi is miattam van :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora ha érthető voltam oké..
Hm apa, DJ'..és milyen zenét nyom??
Fogadjunk elektronikusat!!! Kép
torolve_20131003125716

Szivvi!
Hát ez jóóóóó..kihullik szépen lassan a haja.. a bódógság hízlal hélóó
torolve_20131003125716

depeche mode és társai +80-as évek bulikat is szokott csinálni.
hasonli zenékkel Ű(yazoo,alphaville stb..)

Bridzsi

Kép
esztora

hasonli=hasonló

Bridzsi

Kép
esztora

Az jóó, szeretem.

Na most lépek salátázni..(talán egy kis palacsinta a végén)
:P
torolve_20131003125716

NAGYON HELYES APUKÁK, MEG SZÉP ANYUKÁK=GYÖNYÖRŰ BABÁINK LESZNEK LÁNYOK!!!
Mennem kellene mosogatni, de nincs kedvem..
.Az én férjem is 30 kilót hízott az esküvő óta.Szerintem nem is szépek a nagyon sovány férfiak(Bár én a mackós alkatot szeretem :lol: )
GURGULA:Nagyon jó áron vetted a rugikat és cuki nagyon.
Én még eddig csak turkáltam, de nagyon örültem, ha kincset találtam a sok holmi között.
Lassan megyünk szülni, mindenki szinte félidős(vagy több), szóval indulhat a visszaszámlálás, nem gondoljátok?
Milyen drukkolás lesz , mikor közeledik majd valakinek a kiírt dátum és szoríthatunk, hogy könnyű és szép szülése legyen mindannyiónknak, nem?Azon gondolkodtam, hogy elteltek ezek a hetek, biztosan röpülni fog a többi is.
El sem tudom nektek mondani, hogy milyen jó, hogy megtaláltalak benneteket és nem vagyok egyedül, bátoríthatjuk egymást :lol:

Kép
Kép
christine

Rózsa
Amióta itthon vagyok és mindennap főzök, egyre erősödik bennem az érzés, hogy be kell ruháznunk egy mosogatógépre..
Remélem a szülést követően is tartjuk a kapcsolatot?!

KépKép

KépKép
szivvi

Majd meg kell adni egymásnak a telefonszámoakt, mert különben hogy fogunk a szülésekről értesülni??!!

Szivvi, egyetértek. Azelőtt napotna fél órát mosogattam, mióta van gép, 5 percet, mert csak azokat kell, amiket nem lehet berakni. HIhetetlen mértékben megnő az ember életszínvonala, de komoylan!

Nekünk kicsi szöszi Dávidunk lesz, mert bár most mindketten sötétbarnák vagyunk, mindketten szöszik voltunk gyerekkorunkban. :lol:

Kép
nenoke

Apropó mosogatógép.
Ti még láttatok egy olyan hülye nőszemélyt, ami új házba tervezgetvén a konyhabútrot, kijelenti, hogy nem kell neki motyogatómasinka? Apjuk akart venni, én nem, tervezővel apjukat meggyőztük, oszt 2 év múlva a fejem bírtam volna a falba verni.
Szerencsére két modult bírtam nélkülözni, így van már ilyen masinám is szinte 16 hónapja. S csak azt nem értem, előtte hogyan is bírtam nélküle.

Apjuknak nálunk sem lehet panaszra, hogy éheztetve vagyon (ámbár szuperrrr kajákat bír készíteni, ha kell a saját kútfejiből, ha meg kell akkor a szakácskönyvből, s így aztán próbáljam meg éheztetni.....), emígyen oszt kérdik is néhányan, hogy nálunk ki hordja a soron következő gyereket. Mett hisz oszlik-oszlik rajta az a plussz 30 kiló, de a javarészét a pocakjára pakolta.

Kép
kissmanó

ja, 'karom mondani aki nem ami...

Kép
kissmanó

Kép Tesó csomagolva

Kép
kissmanó

Ez a telefonszám cserélgetés nem is rossz gondolat.Szerintem a táblázatba majd be lehetne írni,hogy mindenki értesülhessen az infókról, nem?
Aztán meg ha babócák kinnt vannak, akkor nyitunk másik címmel topikot,hmm?

Kép
Kép
christine

Gurgula - azt elárulnád, hogy pl. okt. 9-én mellik nemnek volt kedvezőbb foganni?

Kép
kissmanó

nicsak - vonalzó ismét kerek számokban beszélget itt velem....
Atyavilág - 126 nap? Így számolva azért sok.
Jobban hangzik a még 18 hét van hátra.

Kép
kissmanó

Csini Manó pocak!

Majd apukák jelentik a jelenteni valókat!

KépKép

KépKép
szivvi

Fú, micsoda apukák vannak itt :lol: Enyém férj nem mackós pedig alapból szakács vagy miamanó! Tud is és szokott is fincsiket főzni, de ő bármennyit ehet nem hízik. Bezzeg én hízom helyette is :?

Had nem mondjam, a gázszerelő ma 11-14 között mondta, hogy megy bekötni a tűzhelyet, ehez képest még sehol nincsenek :twisted: Szegény párom reggel óta várja a lakásban, és lassan már készülhetne dógozóba. Lehet ma nem is látjuk :cry:

Nem haladok a pakolással. Olyan hamar kifulladok, és a pocim is keményedik, pedig muszáj lenne haladnom :shock: Megyek is mekiállok a gardróbszekrénynek...

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Hú, Manó, ez tényleg szép nagy poci. Ami a hülye nőszemélyt illeti (ki lehet az? :lol: ), szerintem akinek nincs, az nem is tudja értékelni. Én is akkor kezdtem értékelni, amikor lett. Igazából akkor szembesültem vele, hoyg mennyi időm szabadult fel. Akkor gondolom két gyerek mellett mekkora lehet a különbség!

Kép
nenoke

Brigi
Küldjük az energia csomagokat!
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi, jaj, azért a baba fontosabb, mint a kicsomagolás, nehogy megterheld magad!!!
nenoke

Ja, jó nagy. Apa úgy hívja, hogy nagy boci.
Ami mellé aztán az előző két szülés alkalmával még azt a jelzőt is rámpakolta, hogy Milka boci. Mett há olyan szépen folydogált mindig a tejecske.... Csak sajna nagyon hamar elzárta valaki odafönn a csapot mindkét gyerek elől. Edó nem is vette zokon, de Adriámba alig lehetett tápit belenyomni. Már a végén azt hittem, hogy éhségsztrájkba kezdett a kölke.

Kép
kissmanó

Há ha mán ott járna Brigink, hogy kicsomagoljon............
mikor a becsomagolás sem ért még véget

Kép
kissmanó

Kismanó! Aranyos pocakod van! :D

Brigi! Vigyázz magadra!

Ùgy elfáradtam. Mindent kivasaltam.... :roll:
molkata

vasalni? mi az?

na jó, viccen kívül - ruhaszárító masinám hamarabb volt mint motyogató (lökött vagyok, de nem teljesen), s mióta az van, há a vasalót nem is tom hun tartjuk. Anyukám szokott néha vasalni, mikor Brassóba jön. De a vasalás azért amit itt követ el, az is kimerül olyan félévenként egy órányi akcióban.
Akit lehet, mindenkit próbálok meggyőzni eme elektronika használatának valós előnyéről.
Azt azért meg kell valljam, hogy apjuk vasalt inget (meg én is ilyen cuccot) csak kivételes alkalmakkor ölt magára - pl. az idén másodszülöttünk keresztapájának az esküvőjére tuti vasalt ingben teszi jelenését.
De tiszta szerencse, hogy esküvő max 2 szok nálunk lenni egy évben (tavaly asszem egy sem volt)

Kép
kissmanó

Elfogytak a zacskók, mára végeztem!

Nenoke: de jó lenne már, ha koicsomagolni kéne. Az tényleg ráér, meg egyenlőre nem is lesz hova. Ugyanis még nincs szekrényünk :lol:

Szivvi: köszi, elteszem holnapra!

Manó: szépnagypoci :lol:
Mosogatógép nekem is van, igatz kicsi de van! Szárítógépet is szeretnék majd, csak még nem tudom hova tenném :? Vasalni úúúútálok, csak azt szoktam amit nagyon muszáj :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Az én babám is elkezd mocoorgni mikor a hasamra teszem a laptopot.

Én azt hallottam azelső magzatmozgással kapcsolatban,hogy akkor ér fél időhöz a terhesség.HÁT REMÉLEM NEM ÍGY LESZ,mert akkor öcsisajt koraszülött lesz?Majd megkérdem a védőnőt is.

Gurgula milyen salátákat szoktál csinálni,mert sűrűn csinálsz ahogy írod?.Hátha ötletet kapnék mert én a görögsalin kívü nemsokat tudok,a majonézeseket nem szeretem.
pillangó7

Bocsi, Brigi, már annyira beleéltem magam abba szép lőrinci házba (remélem, most nem mondok hülyeséget), hogy végig amikor csomagolásról beszéltél, az a kép lebegett előttem, hoyg ott csomagolsz. :oops:

Kép
nenoke

Na, mondom én, hogy lökött vagyok. Nem találom a fogselymet. Az előbb nyomtam be egy mangót, jó rostos volt, lusta voltam szeletelni, így haraptam, s mivel csupa rost volt, azok beültek a fogaim közé, s most nem bírom onnan kiírtani. Fogvájó már kipipálva, fogkefészés szintén, sőőőőőt már a szemöldökcsipesszel is szedtem ki egy adag rostot, de mit kövessek el azzal ami még mindig oda van szorulva?

Kép
kissmanó

inkább most abbahagyom a szövegelést, s menyek kisebb lánykám boszorkány/varázsló jelmezéhez alkotok egy valamilyen fejfedőt is.
Ne csodálkozzatok, hogy már ugyi megvolt a farsangtemetés, nálunk az oviban megszokott dolog, hogy mindig utólag farsangolunk

Kép
kissmanó

leirom az én kedvenc salátámat nagyon gyakran csinálom,hozzávalókat lehet változtatni izlés szerint
1 fej saláta ehető méretűre vágva,tépve
lilahagyma
paradicsom
paprika
oliva bogyó
uborka
rio mare tonhal kedv szerinti mennyiségben én néha 2 nagyot is rányomatok
aki szereti tehet a tetéjére főtt tojást

öntet olivaolaj,cirtomlével,só elegyitve (külön kis üvegben szoktam az arányokat egyszerübb igy összehozni)

Bridzsi

Kép
esztora

Nenike: semmi gond, megbocsájtva :wink: A hely is majdnem jó pestimrei, de ott van a somszédban :lol: Kép

Esztora: biztosan fincsi a sali,bár én úúútálom az olivabogyót :?

brigi73

esztora ezt biztos kipróbálom,lehet holnap.
pillangó7

Csatlakozom Esztorához, bár én az egyszerűség kedvéért van, hoyg kész salátamixet használok saláta helyett, mert abban van káposzta, répa is. Aztán ha van otthon, akkor paprika, paradicsom. A lilahagyma és az olajbogyó számomra elmaradhatatlan. Citromlé helyett balzsamecetet használok, Rio Marét még sosem vettem, nekem bármilyen más tonhal megfelel.

Kép
nenoke

a hozzávalók változtathatók,valahogy az oliva miatt sejtettem hogy ezt oda kell irnom :wink:
én is szoktam kész salátamixxel dúsitani pl sárgarépa,lilakáposzta
a balzsam ecet is nagyon jó meg a tökmagolajat is szeretem a salátákra.
a tonhal is mindegy.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Visszatértem!

Felrakom a méreteket:
Méretek:

BPD: 53mm
OFD:68mm
HC:191mm
AC:169mm
FL:35mm

Az összes értéket nem soroltam fel. Ja 432 gramm a drága és összességében 21 hetesnek és 3 naposnak titulálták, tehát abszolút a korának megfelelő.

Christine: Mi is Csengének szólítottuk Marcit!!! :lol: :lol: :lol:

Ha Apa letette a telefont, ami már fél órája a füléhez nőtt megkérdem rakhatok-e képet róla!

Gurgula, honnan rendelted a baba cd-t?

kispiskóta

Ja Dorka javíthatsz természetesen. Remélem most már, hogy nem nő vissza! :wink: :lol:

kispiskóta

Sziasztok!Most már vagyok én is.Nagyon jó volt Magyarországon.Babócám jól van!!!Jövö hét szerdán megyünk 4d-uh ra. :P

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Olajbogyó?

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ennél jobban nem tom mit útálok. Mikor előételként tányéromon szokom találni vendéglőkben, akkor máris a hamuzóba landol méreg felkiáltással. Haverok meg már tudják, ha bulira vásárolunk, s ilyen terméket is szeretnének, akkor nem bízzák a vásárlást kizárólag apára meg rám.

Amúgy volt egy jó story ezzel: egy újonnan nyílt hypermarciban, mikor még Adria lánykám szűk 1,5 éves volt, kölök a nyakamban ücsörgött, na az olivabigyós részleg előtt az eladó csajszi szemezni kezdett a lánykámmal, ő meg rá sem rántott. Végül a csaj egy hatalmas, mandulával töltött izémizét adott a gyerekem kezébe, az meg majszolni kezdte, majd a nyálas mancsát az orrom alá törölte. Hát majd ledobtam a nyakamból, akkorát fordult a gyomrom.
Bár gyerek azóta gyógyult, utoljára vasárnap kóstolt ilyet a Budapest vendéglőben (ja, sajna kukkot nem bírtak kinyögni magyarul), s közölte: anya - ez nem finom, kiköphetem? Na, nőtt a májam, apjuknak dettó.

Bocs attól aki szereti ezt az ennivalót.

Kép
kissmanó

Zsú!

Nem nő vissza? Avagy letörik?
Vagy inkább visszafejlesztené?
Jólvanna, qkackodhatnék vagyok.

Kép
kissmanó

No Apa engedélyt adott! :lol: Kép

kispiskóta

szabad kérdeni hun készült eme fotó erről a jóképű hapsiról?

Kép
kissmanó

Makarskán nyaraltunk nyáron és ott! :lol:

kispiskóta

na most szőke vagyok és buta. No, meg tudatlan. Az hun van?

Kép
kissmanó

na jó, közben rájöttem, hogy a világháló arra is való, hogy ha valamit nem tok, akkor keressek rá.
Mi is voltunk tavaly az Adrián, kicsi lányom nagy örömére. Hisz őt magunk között Adriának szoktuk becézni. Nővére meg is kérdezte, hogy "mikor megyünk az Edina tengerre?"

Kép
kissmanó

Odaírhattam volna! :oops:

Már van két gyerkőcöd? Gratulalok, mi is hármat szeretnénk!

Ja és nagyon szép a pocakod!!!

kispiskóta

Ja igen, kössz a dícséretet.
Amúgy lánykoromban sokáig egy gyerek volt az elképzeléseimben, aztán apa ezt szépen átformálta kettőre, s most lásd: érkezik a harmadik. Ha ezt valaki ezelőtt 15 évvel így mondja nekem, lazán szemberöhögöm.

Most, ha nem haragusztok meg (s ha meg is, majd kibékültök) felpakolok egy képet, most vasárnap készítettük, mikor elmentünk fel a magas, kommandói hegyekbe csavarogni. A képeket ma vettem ki a fényképezőmasinából, s ebbe a képbe beleszerettem. Olyan aranyosan próbál olvadozni a kis hegyi patakocska, hogy csak-csak.

Kép

Kép
kissmanó

imádom Horvátországot már 3szor voltunk ugyanott még a ház is azonos volt.idén nélkülem mennek a többiek azért nem vagyok annyira szomorú :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Há én tuti, hogy ha a párom unokatesójának augusztusban valami oknál fogva mégis megtartják a No-i esküvőjét, akkor nem hagyom ki. Apával már közöltem is: akaszthatja a lakókocsit az ótójára, s indíthat. Megyünk. Először június végéről volt szó, akkor kénytelen lettem volna kihagyni. Bár augusztus sem bíztos, de ha mégis, kölök is felköti a pelenkáját, s irány a nagyvilág. Szerintem nem lesz rosszabb mint egy 11 hónapos gyerekkel az idén szeptemberben megjárni Firenze zónáját meg utána a horvát tengerpart. Igaz, két autóval voltunk, utazásnál nem boldogított a kissrác, de éccaka a mi lakókocsinkban voltak (símán elfértünk a 2 család), s volt részünk éjjelizenében is, s nem a mi lányaink adták, max nekik készítette a kis Mátyás.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: