A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fanni
Én is írom,de még nem sikerült 2 egyforma napot produkálnunk :lol: Ha hasonló én azzal is beérem.Nyugi,majd alakul.A pihenőszékeink nem tudom merre járnak? :lol:

Lanyané
Én minden este fürcsi közben megállapítom,hogy ma kilakkozom a körmöm.De inkább babanetezek kicsit :lol:

Juci
Te tettél el fagyasztóba a csajoknak barackot anno ugye?Hogy csináltad?Ma anyós előadta,hogy elrakta a kompótokat az unokáknak.Én megint hülyén néztem.3 hónaposak lesznek.Mit csináljak ezen a télen a kompóttal?Azon kívül hogy megeszem.Hogy adjam nekik? :shock: De lehet hogy én vagyok a hülye(már megen)
Vendég

Banika!

Ez jó!
Nekem apósom már a pörköltet erőlteti :roll: lesznek itt még nagy harcok.

Én most is pakolom folyamatosan az idénygyümölcsöt, jól megmosom, leszedem a héját és negyedelem. Mikor kiolvad jó leveses lesz, könnyű turmixolni. Bár nekem ezen a télen már nem kell szerintem. Tejbe rízsre, túróba jó lesz már darabosan is. Fagyasztózacsikat vettem 1 kg-akat és tavaly és 20 dkg-t tettem egy adagba, most fél kilót számolok kettőjükre.
Elég melós ikrek mellett, de megéri, jó lesz majd hova nyúlni a télen.

Judit

jucicuki

Ja, a magot is kiszedtem ám :lol:

jucicuki

Köszi Juci
Én is így gondoltam vhogy ala nature :lol: Nem ám jó kis cukros szirupban!Másik kedvenc mondatom ami heti gyakorisággal hangzik el: Mamika nemsokára főzi nektek a májikát! Hol van az még?A hajam tépem tőle.Arról nem is beszélve,hogy a Bercus szorulásos mint állat,a májika meg nem egy hashajtós kaja ugyebár.
Vendég

Juci
Megzabálom őket annyira édesek!
Vendég

Riddencs! Nagyon édesek. Csíkos napozós szettünk nekünk is van.

Juci! De jó, hogy szóba került a barack. Én is tervezem, hogy teszek el, de nem tudtam milyen állagú lesz kiolvasztás után.

Banika! Májika?! Ez jó. Én Anyum is trenirozza már magát a jó kis magyaros kajákra, pont amiket még sokáig nem szeretnék megismertetni velük.
Tegnap is láttam az ikresen egy Ariát fotóval. Szerintem 50/50-es.

Fanni! Örülök, hogy már vannak könnyebb napjaid is. Hidd el egyre jobb lesz. Kérdezted korábban, hogy mikor kezdenek egymással foglalkozni. Az enyémek most. Már nézegetik egymást, a járókában nyúlnak egymás felé, "simiznek". Eddig még csak folyamatos kéz és lábmozgásból adódó püfölés volt és egymás mellett fekve is csak a játékokat nézték, nem nagyon vettek tudomást a másikról. Viszont nagyon kell figyelnem, mert valahogy mindig megtalálják egymás szemét. Nálunk a kiságyak a fejüknél vannak összetolva, ott most nappalra levettem a rácsvédőt. Nagyon édesek, kukucskálnak át egymáshoz.

Jelentem túl vagyunk közös pályafutásunk legrosszabb napján. Tegnap reggeltől brutálisan fájt a fejem. Én kis törpéim persze megérezték és megtalálták rá a legjobb orvosságot: bömbi egész nap, többnyire egyszerre, összevissza evés, no alvás. Délutánra már olyan szintű migrénné fajult a dolog, hogy csillagokat láttam és hányingerem volt. Ráadásul mostanában jöttek rá, hogy sikítani is tudnak. Na ezt a tudományukat tegnap sikerült tökélyre fejleszteni. Este szerintem nem elaludtam, hanem elájultam. Éjjel 3-kor pedig drágáim úgy gondolták mindenki eleget aludt, indulhat a buli. Még szerencse, hogy ilyen migrénem kb. évente egyszer van, csak ugye eddig még gyerekek nélkül éltem meg.

Kép

Kép
szofi74

Szofi
Találtam egyet(narisárga).Várom a választ,hogy mikor-hogyan tudunk bizniszelni.
Részvétem a migrén miatt.Én rettegek engem mikor ér el a brutál fejfájásom.
Vendég

fanni nem buknak a csajok és idáig úgy néz ki ki is bírják a 4órát.
a mai éjjel röhej volt végre amikám nem örjöngött azt hidtem lesz nekem is egy kis alvás de jázmikám nyöszörgött helyette úgyhogy
szofi eggyüttérző vagyok szétrobban napok óta az agyam.
én is terveztem barackfagyasztást de anyósomék mondták majd ők megcsinálják hogyan szeretném,meg hogy menjünk el 2napra valahova pihenni-mondom dehogy megyek a gyerekeim nélkül-erre ő azt hiszed nem tudok vigyázni rájuk :twisted: mondom de biztos de ezek az én kisbabáim na mindegy.
juci édesek a csajszik és tök jó ez a sátor
na megyek vasalok-pfújjjjj

lanyané

Hahó!

Eltűntünk mint a kámfor.
Apa három hete hozott haza valami jó kis vírust és még mindig azzal küzdünk. A fosós-hányós részen már túl vagyunk, most torokfájás- takony van soron. Az a rossz, hogy minket felnőtteket sokkal jobban megvisel. Márkó két nap alatt túl volt rajta, Norcika el sem kapta, de Apa meg én nagyon szarul voltunk-vagyunk. Ráadásul jöttek a Nagyik segíteni, mert mindketten ki voltunk ütve, és ők is betegek lettek.
Tegnap a doki néni azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a gyerekeket megvédi az anyatej. Hát ilyenkor nagyon örülök neki, hogy van elég tejem mindkettőnek.
Remélem most már nekünk is sikerül kilábalni.

Jelentem sikerült napirendet kialakítani és tényleg 3 hónap után minden sokkal könnyebb. Éjjel még kelnek, de nem kapnak enni, elég nekik a cumi. Most így 5x esznek egy nap.

Na, kicsit visszaolvasok.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Hahó!

Eltűntünk mint a kámfor.
Apa három hete hozott haza valami jó kis vírust és még mindig azzal küzdünk. A fosós-hányós részen már túl vagyunk, most torokfájás- takony van soron. Az a rossz, hogy minket felnőtteket sokkal jobban megvisel. Márkó két nap alatt túl volt rajta, Norcika el sem kapta, de Apa meg én nagyon szarul voltunk-vagyunk. Ráadásul jöttek a Nagyik segíteni, mert mindketten ki voltunk ütve, és ők is betegek lettek.
Tegnap a doki néni azt mondta, hogy ne aggódjak, mert a gyerekeket megvédi az anyatej. Hát ilyenkor nagyon örülök neki, hogy van elég tejem mindkettőnek.
Remélem most már nekünk is sikerül kilábalni.

Jelentem sikerült napirendet kialakítani és tényleg 3 hónap után minden sokkal könnyebb. Éjjel még kelnek, de nem kapnak enni, elég nekik a cumi. Most így 5x esznek egy nap.

Na, kicsit visszaolvasok.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Nektek hogy van időtök vasalni????? Nálunk a két gyerek sose alszik egyszerre és, ha az egyik fent van, akkor foglalkozni kell vele. Nekem még főzni sincs időm.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Most jöttünk meg a kontrollról. Csak önszorgalomból járunk igaziból, és a doki el volt ájulva tőlük. Ő kezelte őket a pic-en, és nagyon tetszettek neki :D Nagyon karakán nő, nagyon bírom. Persze ha nem tetszik neki valami, azt kíméletlenül megmondja, de csak a baba érdekében. Hál' istennek velünk minden rendben.
ÉS! Nemhogy nincsenek lemaradva (mert ugye a korrigált kor 5 hós lenne), de abszolút behozták a korosztályukat. Súlyban is és produkcióban is :lol: Lányok meg produkálták magukat ezerrel! Jázmin pörgött-forgott, Lili meg kutyázott (térden állva, négykézlább hintázik)

Engem is mindig megdícsér, hogy milyen jól etetem őket, és látszik, hogy szeretve vannak, és foglakozom velük.

Olyan jól esik ezt hallani, föleg egy olyan orvostól, aki nem szívbajos, ha a problémákra kell felhívni a figyelmet.
Vendég

Anny!

Ügyik vagytok, így hármasban, csak így tovább :lol:

Nálunk ma bababuli volt megint. Nem csinálok semmi extrát ilyenkor, de azért minden tiszteletem a négyes ikreseké :wink:

Judit

jucicuki

[quote]N írta:ektek hogy van időtök vasalni?????

sehogy :)
[quote]N írta:ekem még főzni sincs időm.

nálunk délután négyre sikeredik valami ebédféle :lol:

KépKép
lili73

Fanni:
Léna 3050 g, Levi meg 2540 g volt, mostanra behozták újra a
születési súlyukat, kis csirkék :D

Kamilla:
Jobbulást nektek!

Hmmmm, anyós gond nálunk is lesz....úgy sejtem :( , de édes cuki-mukik, stb, de segíteni azt nem fognak semmit.....a kedvenc mondatom: "hát mikor fognak ezek a kis kezecskék dolgozni...?" :shock: :roll:

Kép
riddencs

labasv szupi hírek ügyik vagytok :wink:
anyóspajtitól én is frászt kapok még anyum is idegesít pedig szegény egy tündér csak mindíg pont rossz helyen totyorog és feltart,vagy lehet én vagyok egy hárpia :lol: de apa így szeret :D

lanyané

szanet rég volt vagy én nem láttam :?:
binyek remélem jól vagytok :D

lanyané

Lanyané: Tök megértelek! Nekem a nagynéném volt itt tegnap. Ő amolyan lassú víz partot mos típus. Hülyét kapok az ilyentől. Eleve mindig késik minimum fél órát, de volt már, hogy 3-at :shock: Mire megjött, már sietni kellett, mert közértbe, patikába és drogériába is kellett menni. Fél percenként megáll gügyörészni, mindent elvesz a lányoktól, hogy "jaj azt ne rágják", még a cumisüveget is. Nem akart bejönni az üzletházba, és pofákat vág, hogy a lányoknak nem jó bent, inkább a friss levegő kell. Sajnálom, de nem fogok 20 üveg bébiétellel, 6 doboz tápszerrel közértbe menni. A lányok kibírnak 10 percet, amíg bevásárolok, és bepakolok a babakocsi aljába. Mindig vitatkozik, hogy mi, hogy legyen. Az embert 2 perc alatt kiborítja, aztán ő titulál hisztisnek. Olyan helyen akar sétálni, ami tele van úttestel, ezáltal útpadkával. Agyonpakolt bergonnal élvezet ilyen helyen közlekedni, bénázik 1 órát az úttesten, ahol jönnek a kocsik, mert okvetlenül ő akarja tolni. Közben a gyerekek ordítanak. És akkor ne legyek ideges?????

Itthon is: Juj ezt megeszi, juj az ráeseik. Most már a lányok a játék híddal úgy játszanak, hogy toligálják, és az oldalát meg a lábát rágcsálják. Hát ez is JUJ! Ezzel megüti magát, az szétjön, amaz rádől. Itt jegyzem meg, SOHA semmi ilyesmi nem történt.
Ja, és miután órák óta macerálja Jázmint, az persze sír. No, azért sír, mert pont olyan hisztis mint én.
És ennek fejében olyan a hölgy stílusa, hogy mindenkivel úgy beszél, mintha az hülyegyerek lenne.

Jók is a rokonok...
Vendég

Sziasztok Lányok :P

Milán kisfiam elérte a 3 kg-t :lol: (Márk már 1 hete...). Kicsit mintha nyugodtabbak lennének... most, hogy már nagy 4 hetesek :D Ja és hogy van egy hintánk :wink:
A fejés titkára is kezdek rájönni... nekem 4 óránként kell fejni, akkor van 200 körül, különben csak szenvedek vele és alig 80-90, ha korábban próbálom.
És Anyukám és Anyósom is egyaránt nagy segítség volt nappal és éjszaka is. Nagyon tartottam mindkettőtől, s olyan ügyik voltak :shock: :lol:

Szofi :P
Nálunk is úgy fekszenek a gyerekek... elvileg, mert Márk még nem alszik az ágyában... és másik szobában is van, de az a terv, hogy majd 1 hónapon belül már muszáj egyedül aludnia. (Milánnak már megy.)

Riddencs :P
Közben is mondták, hogy ekkora különbség lesz?

Lanyané :P
Nna hát nekem ezt azért senki sem ajánlotta, hogy menjünk el két napra :twisted: :evil:

Kamilla :P
Szépek a gyerekek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Most kaptam Csillától a jó hírt: :D

"Ma reggel megszülettek a kincseim. JÁZMIN 2116 gr, 46 cm; MILÁN 2664 gr, 49 cm. Még lábadozunk, egyenlőre minden ok."

Gratulálok, sok boldogságot, egészséget nektek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csilla! Gratulálok, sok boldogságot!!! Nem pici babák!!! :P

Fanni: azt mondták, hogy a fiú lesz nagyobb, kb.2,80-ra saccolták, a kislányt meg 2,60-ra, na ehhez képest van egy óriás lányom, meg egy kiscsirke fiam, de nem baj, tök édesek!
:D

Labasv, Lanyané! Nem vagytok hárpiák, vagy hisztisek, én is ugyanezt érzem, ha vki bénázik a babák körül, robbanok! Pedig amúgy roppant nyugodt természetű vagyok... :)

Kép
riddencs

Binyek,
Gratulálok, sok boldogságot, egészséget nektek is! Szépek a babák! :D

Lanyané,
Kérdezted, hogyan etetek 6-szor. Pontosan nem tudok neked írni időbeosztást, mert naponta változó. :roll: Igény szerint adok nekik, nem pedig úgy hogy minden nap azonos időben keltem őket. Van amikor többet alszanak a 3 óránál, pl. 5-öt is, és ez is eshet délelőttre és délutánra is. De általában az utolsó evésük 23-24 óra között van, majd 5-6 között ébrednek, de van olyan is hogy csak 7-8 között. Vannak olyan napok amikor úgy jön ki, hogy előbb esznek, mondjuk 22 körül, akkor viszont ébrednek éjjel, olyan 3-4 óra felé. Szóval nem egységes, de 6 evés az biztos. :lol:
Blankának 120 ml, Zsannának pedig 135 ml vizet keverek be!

Tüccs,
Nekem 2,9 lett az AFP-m és általában felezni szokták. A dokim azt mondta mielőtt meglett az eredmény, hogy még 4-5 között is teljesen oké, és egyébként is a genetikai uh számít.

Riddencs,
Szépek a babáid! Jó a csíkos rucijuk! :wink:

Kamilla,
Jobbulást! Én 2 etetés között szoktam vasalni, sajna muszáj, mert akkor nem lesz meg. :oops: Segítségem csak hétvégén van, és hétközben be kell iktatnom, mert van ami nem várhat addig. Főzni azt nem szoktam, csak nagyon ritkán, egyenlőre...

Anny,
Örülök, hogy megdícsért a dokinéni, jó kis csapat vagytok ti! :D

Én túl vagyok a bölcsesség fogam kivételén. Maga a dolog nem fájt, de utána … Nagyon bedagadt, még a nyakam is. Voltam is azóta újra vele, aztán kaptam rá antibiotikumot is, meg a doki lazított is a varraton, mert ő is elég csúnyának találta a duzzanatot. Azóta jobb, és már kicsit lappadt is, de még mindig elég gáz. :oops:

Panaszkodom én is. :oops: Tegnap anyóspajti már megint beállított hivatlanul. Itt volt anyukám, mert szóltam neki, hogy jöjjön segíteni kicsit, mert ugye eléggé kikészültem a fogam miatt. Azt tudni kell, hogy eddig mindig anyu jött segíteni, és vigyázni a picurokra ha nekünk kell menni valahova. Anyóspajti persze beszólt anyukámnak hogy már megint itt van, meg miért nem szóltunk neki, de érdekes eddig soha nem jött, a terhességem alatt pl. egyszer nem segített kitakarítani vagy ilyesmi. Anyukám meg, mivel eléggé magába forduló lelkületű lett a válás óta, hülyén reagálta le az egészet, és inkább hallgatag volt, és kiült az udvarra levegőzi. Persze ez olaj volt a tűzre. És sikerült a párommal is összeveszniük utána ebből adódóan. Most a párom is, és anyukám is megsértődött, és nem is tudom hogyan lesz, ha anyu nem jön. :oops: És mindez nem történt volna meg, ha anyóspajti telefonál hogy jönni akar, és nem már megint ideállít csak úgy. :evil:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Csilla!
Hatalmas gretula a hatalmas babákhoz.Azt hiszem nektek nem kell a korapelus :lol:

Fanni
Írtam privit a hintára.
Látod-látod alakul ez a dolog.Csak bízz magadban és a fiúkban.

Anny
Mi eddig is tudtuk hogy ügyes(ek) vagy(tok).

Rebe
Ezek az anyósok már megint :lol: Az enyém azért rakta cukormázasan a barackot,mert amúgy nem lesz elég édes.De akkor most hogy szóltam majd elrakja simán,de úgy biztos nem eszik meg.(gondolom annyit ami 10 kölöknek is elég lenne)Egyszer mondtam neki még terhesen, hogy olyan jól esett a tökfőzelék amit csinált,azóta basszus hetente küld.Már a látványtól fordul a gyomrom.Én se főzök.Mamák megoldják.(persze a kedves mamához beszállunk a konyhapénzbe)
Istenem egyszer(kétszer) én is anyós leszek.Megmondom majd a fiúknak,hogy csapjanak le inkább.
Ez a kaja kérdés nálunk is igény szerinti.Én tisztelem azt aki kibírta és húzta nekik az időt,hogy másra álljanak át.Én nem bírtam a sírást.Ráadásul a két gyerekem se egyforma.A Bercus gyakrabban éhes.Viszont cserébe este 9-kor esznek,aztán 5-6 között.egyre ritkábban ébrednek 3 környékén.Mondjuk ha az egyik kel,akkor mire végzek vele kezdi e másik :lol: Most például a Marci 10.30-kor evett,utána aludt kicsit,dél körül jött a dokinéni,utána visszaaludt és még most is alszik.Bezzeg a Zsizsik!!!!Ugyanakkor evett amikor a MArci,ugyanúgy aludt,dokinéni.....Aztán ő nem akart semmit az istennek se.CSak a kaját.Megkapta fél 1-kor,be is ájult.De amíg megcsináltam addigra vizesre hisztizte már magát.Ilyenkor szokták azt mondani hogy tiszta apja ugye?

Riddencs
Nálunk most majdnem 1 kiló különbség van a fiúk között,de ez engem nem zavar,mert a Bercus is egyenletesen hízik és fejlődik.Csak az emberek(akik kérdezik hogy IKREK????)sopánkodnak,hogy jajj istenem mennyivel kisebb.És mennyire látszik szegényen.Mintha 2 feje lenne úgy mondják.
Vendég

Na ez jó kis regény lett.Kb 5 részletben írtam meg. :lol:

Jajj Lanyané
Kilakkoztam a körmöm.nagyon irigy voltam rád,gyorsan pótoltam hiányosságom!
Vendég

Csilla!

Gratulálunk!
Szép méretek, ügyik vagytok!
Sok boldogságot nektek együtt!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Kicsit elmaradtam, nagy pakolásban vagyunk, holnap költözünk. Remélem, gyorsan bekötik a netet az új lakásban, mert nem bírom net nélkül :D

Tücss
Nekem 3,7 lett az AFP, oda van mellé írva, hogy Értékelés: Gemini. A genetikai UH-n a dokit különösebben nem is érdekelte. Valamikor a vizsgálat közben mellékesen megkérdezte, hogy mennyi.
Az a megállapítás, hogy a genetikai UH nem mutatja ki a nyitott gerincet nekem elég fura, merthogy mindenhol azt írják az AFP-ről hogy ez nem diagnózis, csak valószínűséget mutat, és felhívja a genetikus figyelmét, hogy mit kell alaposabban megnéznie.

Binyek, Csilla
Gratulálok a picikhez, sok boldogságot velük! :D

Hú, ezek a családos sztorik nagyon durvák. Felnőtt emberek hogy nem érik fel ésszel, hogy az ilyen pici gyerekek még nem úgy "működnek", mint a nagyobbak. Vagy hamár nem képesek maguktól kitalálni, legalább ne sértődnének meg, ha szépen megkérik őket, hogy ne.
Ez a hívatlanul beállítás meg teljesen megdöbbentő számomra - még akkor is, ha nincs gyerek. Gyerek mellett meg pláne.
Anyósomék jó messzire laknak, anyukám pedig nevelhető, remélem, nekem nem lesznek hasonló tapasztalataim :D (bár van egy nagynéném, akikre tökéletesen illik az a mondás, hogy a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve :lol:)

Velünk egyébként semmi különös nincs. A pocaknövekedés rohamosan beindult, szinte napról-napra szemmel láthatóan nagyobb. Be is vagyok ijedve rendesen, hogy mekkora lesz ez még :lol:
Ja, azt nem tudom, írtam-e már, hogy a genetikai UH-n a doki, és az új dokim is azt mondta, hogy úgy néz ki, vegyespáros lakik a pocakomban. :lol:
szamy

CSILLA GRATULÁLOK :D SOK EGÉZSÉGET MEG TEJCIT :!:
szami lessz még akkora pocid,hogy magad is meglepődsz :wink:
banika :D :D :D
rebe sajnálom a családi balhét,úgylátszik majdnem minden anyós tud produkciózni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jobbulást a fogadnak.
remélem jól csinálom a hamikát szerintem igy be fog állni kb 4órára és ha épp nem hisztiznek hanem elalszanak hamar este az evés után hamarosan lehet hogy aludni is fogok :D
vasárnap leszünk 4hetesek jázminkám 3020gr amirácska 2850gr kemény fél kilót híztak mindketten az jó nem :?:

lanyané

Nálunk mindig fej-fej mellett haaldnak súlyban és centiben. Lili 7,65 , Jázmin 7,66. Mindketten 65-68 centi közt vannak. Attól függ ki méri...
Szóval mi az elmúlt 7 hónap alatt meg4szereztük a súlyunkat, és nőttünk 20 centit :lol:
Vendég

Juci,
Az előbb elfelejtettem, hogy utólag is boldog névnapot kívánok!
Kép

Szamy,
Lesz az még jóval nagyobb is, nyugi! :lol: A vegyespároshoz gratula!

Lanyané,
Szerintem jó, a lényeg hogy híznak. Amikor mi az 1 hónapos orvosi vizsgálatra mentünk, akkorra Blanka 670 gr-ot hízott, a dokink azt mondta jó, bár lehetne több is! :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Binyek, Csilla nagy nagy gratula a babakhoz!!!!! MIcsoda bebi-eso van itt mostanaban :lol:

Az osszes kep eszmeletlen edes, meg a videok is Juci!

Anny gratula a honapfordulohoz, es az ugyes lanykakhoz, meg persze hozzad is, hogy ilyen jol neveled oket!!!

Mariann, orulok, hogy a parod otthon van, remelem hamarosan rendbejon! En is felek tole, hogy parom osszeroppan majd, mert annyi, de annyi minden van, amit most intezunk...

Egyebkent igazoltan voltam tavol, itt van anyu, ugyhogy jovunk megyunk, plusz koltozkodunk, ugyhogy fejunk all szazfele... :shock:

Minden ok velunk, sracok jol vannak, nonek ezerrel, most vagyunk kb 1.5 kilosok, pocak rohamosan no!!!!

dragonfly

Juci
Mindjárt elsüllyedek szégyenemben.
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
A borzasztó az,hogy minden reggel jön a telcsimre sms,hogy milyen névnap van.
Vendég

Köszi, lányok, aranyosak vagytok!

Judit

jucicuki

Csajok :?
Micsoda családi balhék :(
Nekem akkor mákom van. Anyósom még Anyunál is nagyobb segítség volt tegnap és jön holnap is. 2x is elküldött nap közben aludni, éjszakára bevállalta az egyik babám -mondjuk Anyu is- és reggel még porszívózott is. És szerencsére hozott kaját :)

Banika :P
Válaszoltam!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Mi az árzuhanás.com-on rendeltük.Szállítással együtt volt 23 ezer a kettő.A Road Parcel szállít nekik,tegnap felhívtam őket.Állítólag nem voltam itthon napközben :lol: Hol voltam nem tom két kölökkel 40 fokban.Na mindegy.Hétfőn hozzák most már tuti.Melyiket rendelted meg végülis?Miután elutaltuk a pénzt én is láttam egyet ami jobban tetszett,de ez Murphy :lol:

Ma délután grillpartyra megyünk.Már alig várom.De tényleg.Kedves mama nem ér rá egész hétvégén és hétfőtől 2 HÉTIG dolgozik folyamatosan.Azért nem vagyok áőm ilyen disznó mindig,csak amikor kicsit elég belőle.Meg amikor a kicsi férjecskémre rájön az anyatej hiány és fut a mamihoz.Holnap pedig Siófokra haladunk a használt aria-nkért.Az ilyen dolgok kicsi(mit kicsit NAGYON) fel tudnak dobni.Már csak egy 10 kilót kellene ledobnom :lol: :lol: :lol: Jövőre vmi lakatlan szigetre megyünk nyaralni az tuti vagy síoverallban strandolok.
Vendég

Mindenki strandol?
Fiúk és a super safety
Kép
[/img]
Kép
Vendég

:lol: Én spec. +1 kg-val vagyok több, mint ahonnan indultam. S van egy nagy pocim és 2 nagy cicim pluszban :lol: Utóbbit nem bánom :twisted:
Szuperek az ülések :P
No akkor nemsokára Te is megtapasztalod a hinta előnyeit. Noha ma reggel Márkó babám a hisztit ott sem hagyta abba. A babakocsizás viszont bejött.

Ma először kaptak tápit nap közben :( Ahogy nőnek, kevés csak a tejem :( De legalább van. Erről jut eszembe, megyek is fejni...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Nekem alapban is elég nagy a cickóm.Amíg volt tejem,úgy néztem ki mint egy fejős tehén. :lol: :lol:
Kicsi fiaim ma töltik első éjszakájukat külön ágyban,ráadásul mindezt már a saját szobájukban.Remélem nem kell a szőnyegen töltenem az éjszakát náluk.Napközben olyan jókat szoktak ott aludni,gondoltam talán iccaka is jobban pihennek.
Vendég

Eddig a ti ágyatokban, veletek aludtak mindketten? :shock:
Nálunk csak az egyik... s mindig azzal, aki a hálóban alszik... Milán már 4 napja az ágyában, egyedül alszik, de hogy Márkóval ezt mikor érjük el? :? Ő csak simire alszik és folyton felébred, sír, meg kell nyugtatni. Macerás baba szegényke. Nincs még lelkierőm betenni az ágyába, mert az egy egész éjszakás fentlétet jelentene...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika
nagyon állat ez a gyerekülés 8)

Csilla
gratula!Ügyesek vagytok!
Vendég

banika
én napok óta itthon szambázok a házban,nekem ez a strandolás.mosok,vasalok,főzök,mosogatok,takarítok,elpakolok,rendet rakok,takarítok,mellesleg 2 gyereket nevelek,van egy szuper jó pasim,ja és a sor végén valahol jómagam is ott kullogok :lol:
Strandolás :?: De jó is volna,imádok úszni,de majd jövőre a csajaimmal 8)
Vendég

Juci
utólagos boldog névnapot kívánunk neked a csajokkal :oops:
Vendég

Csíkos a képernyőm alja :shock:

Volt valakinek valaha bármilyen kapcsolata hemangiónával :?:
Szávának van a tarkóján és a fülikéjén kettő,meg a pociján egy icike,picike.csütörtökön voltunk vele Szegeden,lefagyasztották neki hidrogén gázzal,így állítólag felgyorsítják a felszívódás folyamatát.Remélem.Olyan bátor volt a drágám.Ja és tök rendi volt a doki,a csípőjüket is megvizsgálta,szerencsére minden ok,de azért javasolt egy kis tornát.3 hónap múlva kell visszamenni.
Jövő héten megérkeznek a kenguruink.Már alig várom.Remélem csajaimnak is bejön majd,bár szeintem tuti,mert imádnak a nyakunkba bújva nézelődni :wink:
Vendég

Megyek,kéne egy kicsit aludni is néha,meg enni.Erre a két dologra nem sok idő jut mostanság.
Úgy látszik szófosásom van,bocsi lányok érte :oops:

Jó éjt mindenkinek!
Noa cicaKép

Száva és legújabb barátja Kép 8)

Kép
Imádom őket :lol:
Vendég

Eszti
Mi az a hemangióna?Már azt hittem megszöktél.Basszus ti 2009-ig érvényes kuponokat kaptatok?A mieink augusztus 31-ig jók.Tök pipa lettem ezen.Nyugi!megvár atakarítás,mosás,vsaslás.....Élvezd a csajokkal töltött időt inkább.Tudom hogy nehéz,mert én is idegbajos vagyok ha kupi van.Már hergelem magam az ablakpucira :lol:

Fanni
Nem aludtak velünk egy ágyban.Sajnos amit mi hálónak szántunk anno,az lett az ő szobájuk,a fél szoba meg gardrób lett,mer tén megfulladok egy akkora lyukban ahol csak egy ágy fér el.Szóval mi a nappalinak nevezett szobában alszunk kinyithatós ágyon(már nagyon utálom,de majd a következő költözésnél egyszer talán lesz hálószobánk.)Egy kiságyban aludtak eddig,ami velünk egy helyen volt a nappaliban.Napközben a szobájukban szoktam őket altatni a másik kiságyban.De úgy gondoltam már nagyfiúk,bepróbáljuk ezt a külön ágy -saját szoba variációt.Kicsit nehezebben aludt el a Bercus(kb 5 perccel többet sírt),majd meglátjuk az éjszakát.Gondolom ők többet alszanak mint én :lol:
Mi talán 2-3 alkalommal aludtunk a Bercussal együtt,amikor fájt a hasa.Meg amikor az elején senki nem mondta,hogy éjszaka nem kell pelenkát cserélni,csak ha kakis,meg fény se kell az éjszakai etetéshez.Én cseréltem,világítottam ahogy a nagykönyvben meg van írva,a gyerek meg felébredt aztán nézett mint a csík.Az istennek se akart visszaaludni.Az kegyetlen volt.Azóta ha felébrednek éjjel enni,akkor sötétben kaja,gyors büfi amíg visszaérünk az ágyhoz,letesz,kettőt simiz aztán puszi,alvás.Eddig működött.Így is rettegek a fogzástól.

Lányok az én gyerekeimnek ömlik a nyála.Normális ez?Olyanok lassan mint a csigák.
Vendég

Én is akarok lánygyereket!!!! (is)
Olyan cukik Eszti a csajok
Vendég

Eszti, köszi :wink: . Édesek a csajok!
Hű, te nagyon komolyan nyomod az ipart. Kicsit lazíts. :shock:

Ma voltunk a biokertészetben. 13,5 kg barackkal lettünk gazdagabbak. 180 ft kilója, szóval nem is húzós. Nagyon szép és finom is. Most végeztünk Atival és anyuval az elrámolással a fagyasztóba. Hónap végéig még lesz és addigra érik a besztercei szilva is. Még egy adag barackra szerintem benevezünk (egyszerre nem mertünk többet hozni, mert valakinek el is kell rakni :lol: ) meg hozunk majd egy kis szilvát is. Szóval nem lesz vitaminhiányuk télen a csajaimnak.
Imádják egyébként a barackot, már harapják, folyik a leve mindenhol :D

Délután fürcsiztünk, szuper a víz a medencében. Nem csak a csajok élvezik :wink: Elaludtak mint a bunda a kis vízi tornától

:wink:

Szép estét!

Judit

jucicuki

Eszti
Láttad a Tescoban az akciós huggiest,2990ft.

Juci
Le a kalappal előttetek barack ügyben.
Vendég

Dragonfly,
Örülök, hogy jól vagytok, a költözködéshez kitartás!

Banika,
Milyen volt a parti? Jövőre már mi is menni akarunk nyaralni, csak azt nem tudom hogyan fogok levetkőzni én is. Mondtam a páromnak majd ők strandolnak, én meg felöltözve nézem! :lol:
Aranyosak a fiúk!
Én 5 hetesen tettem őket külön ágyba, nálunk semmi gond nem volt belőle. Remélem nálatok sem lesz! :wink:

Eszti,
Én sem tudom mi az a hemangióna! :oops:
Édesek a csajaid!

És akkor teszek én is képet :D
Kép Blanka baba
Kép Zsanna baba

Kép
rebe
Dunaharaszti

Eszti
Aliznak van a két szemöldöke között, és a tarkójukon is van mindkettejüknek. Nekünk azt mondták, elmúlik majd magától. Ha mégsem, bőrgyógyász.

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: