A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Suzy, aranyos vagy, hogy így érdeklődsz.

Fájások? Ááá, a fene megette. Kb azóta nincs semmi. Se szúrás, se fájás, se semmi :twisted: :evil: :evil:
Már nagyon mérges vagyok én is. Emiatt is, meg az idő miatt is, meg már ááááááááá :evil:

Aludni ma egész jól aludtam. Bár keltem 3szor ugyanúgy, de ma sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Ma nem vagyok olyan nagyon álomkóros.
Imi dolgozik, szokás szerint, ráadásul ma megint mennie kell messzebbre, mászkálós napja van :arrow: de mindegy, úgysem lesz semmi.
NSTre fél 7re megyünk. De majdhogynem tök feleslegesen :? Ha a babát nem néznék, nem is mennék el. Minek :?:

Örülök, hogy Cipike is jól van. Szegénykém, hogy kidőlt :lol: Az oltás miatt pedig tényleg ne aggódj, eddig sem volt semmi gond, nem? Olyan ügyeske ez a fiú :)

És az idő :?: :?: :?: Már a t*köm kivan komolyan. Front? Ok. De kettős? Itt most éppen 7ágra süt a nap. De ez kb 1 órás lesz, aztán gondolom elkezd havazni :evil: Tegnap is ez volt. Nem is csoda ha az ember ilyen frusztrált idegbeteg, mint én.

Mert még ha hatna egy picit Imikémre ez a foscsi idő :?: :!: De oda se neki, még a kettős fronthatás sem hatja meg a kisnyuszit. :lol: Remélem kint is ilyen stramm legényke lesz.

KépKép

Kép
szandriii

Rólunk:
Estére megint felszökött szegénykémnek a láza. Kapott fürcsi után még egy fél kúpot és utána teljesen elmúlt! Nyugodtan, szépen aludt 3ig! :) :D És ami a legfőbb: jókedvűen kelt! :D :D :D

Lehet, h délután el tudom vinni védőnőhöz is méricskélésre...:)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandrii
Bizti ilyen kis türelmes, stramm kis Kölyök lesz!:) :wink:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló lányok!!!

Végre ideértem írni is!

Ancsu!
Csörögj majd,ha ráérsz!Mindegy mikor,mert apa hétvégén is dolgozik.Ha nem venném fel akkor egy fél óra múlva hívj újra,mert akkor etetek vagy valami. :wink:
Igen Roli tápis :cry:

Nomi!
Sajnálom a munkát,ez tényleg egy borzasztó rendszer nálatok.

Manama!
Hát összedobtam a tortát tényleg,szép is lenne,ha cukrász létemre pepecselnék egy sima csokitortával.
Minikamera jó lenne,jó lenne az anyucikhoz,sokat nevetnénk meg sírnánk együtt.
Védőnő nálam össz egyszer volt,amikor haza hoztuk Rolit. :roll:

Suzy!
Köszi a kérdést,anyu javul,lassan,de biztosan,márc 1-én megy uh-ra mert a térde alatt van valami püffenet.
Szuper a 2 kaki Cipikénél,nálunk maradta a napi 1,de ennek is örülök,ahhoz képest,hogy szélcsöveztünk mind a ketten ez már tök jó eredmény.
Ruhák..........ne is mondd,úgy sajnálom,hogy kinövi a szépséges darabokat,van amit sajnáltam ráadni itthonra :oops: és kinőtte úgy,hogy 2× volt rajta. :roll:
Érdekes,mert képzeld én is szenvedtem aznap itthon a konvektorral amikor nektek is rosszalkodott.Állandóan elaludt,legalább 6×gyújtottam újra.Szerencsére azóta nekünk is "megjavult".
Én is mikróban melegítem a tápit :oops: én több ismitől kérdeztem és majdnem mindenki így melegítette.
Pelust én is kaja után cserélek kb 20 perccel,mert a kaki vagy közben jön vagy evés után.Meg így ennyi idő múlva már nem bukik.

Szandri!
Milyen jó,hogy abban a szobában vizsgálnak ahol szülni fogsz,legalább szokod a környezetet.Amúgy milyen?Mármint fullos?
Na Imi csak nézzen is rád szépen,főleg,ha meglesz Imici,kell is a gyengédség majd!!!!Nekem Jani még a zuhanyozásnál is segített,hogy el ne csússzak amikor szállok ki.Olyan aranyos volt.
Szopi kérdésben nem tudok segíteni,sajnos.

Orsi!
Kéne már egyet randizni............
Jaj ne is mondd a kanállal evést,Roli is képes ordítozni velem,ha nem vagyok elég gyors :lol:

Evita!
Ez pihenés dolog tényleg jó lenne Emma előtt,az utolsó apróságokat is elintézni,meg ilyenek.
Függöny meg van?

Vivi!
De jó,hogy Barni jó kedvvel ébredt :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Először is képzeljétek ma végre átaludta Dóri az éjszakát :) (este 10től, reggel 6ig, majd 8ig aludt) El sem tudom mondani mennyire örülök ennek! Tudjátok írtam, hogy az elmúlt 2 hónapban újra 2szer 3szor kelt éjszaka. Annyira boldog vagyok, muszáj volt megosztanom veletek, tudom, hogy csak 1 éjszaka, de nekem sokkal többel ért fel :)
ÉÉÉsss vasárnap Dóri felült egyedül, le is videóztam, majd fel teszem G-re, hogy ti is lássátok, olyan ügyes :)

Szoptatásról:
Vivihez csatlakozva, hozzám is bármikor,bármilyen kérdéssel fordulhattok, lassan 8 hónapja szoptatom Dórit és semmi baj nem volt. Az első hónapban bimbóvédővel szoptattam pont azért, mert mindketten ügyetlenek voltunk és nem akartam hogy baja legyen a bimbimnek és emiatt ne tudjak szoptatni, amikor már egymáshoz szoktunk és ő is megtanulta, akkor már simán, ez kb a 2. hónaptól így volt. Én is sokat olvastam erről a szülés előtt, de az az igazság, hogy a gyakorlat azért egész más, tényleg meg kell szokni/tanulni egymást. Én se mondanám magam gurunak a szoptatásban, de egy kis tapasztalatom van. Tehát nyugodtan kérdezzetek, ha bizonytalanok vagytok!Az én számom is fenn van g-n:)

Vivi!
Örülök, hogy Barni már jobban van, szegényt jól megviselte ez a szuri, de a lényeg, hogy jó kedvű :)

Szandi!
Tudom, hogy egy kicsit el vagy kenődve, hogy még nem tarthatod a kezedben a picikédet, de az NST nagyon fontos vizsgálat, főleg így a vége felé, ebből látják, hogy jól van a babád és azért nem jön még ki, mert jól érzi magát :) Ne keseredj most már hamarosan eljön az idő. És biztos, hogy Imici stramm kölyök lesz :D

Gyevacska!
++++++++++++++sok sok erőt és drukkolok!

Suzy!
Cipike nagyon rendes hogy ilyen jól alszik, néha előfordul, hgoy egy-egy nap összezavarodik. Én is úgy imádtam, hogy Dóri olyan jól aludt egészen 5,5 hónapos koráig. Na de remélem a ma éjszakai alvás egy új kezdet :D

Orsi!
Szuper hogy ilyen jól álltok a hozzátápival és jó, hogy Dalma ismét alszik éjjel és már több mint 7 kiló... nem semmi, édes csajszi!

Evita!
Örülök, hogy minden rendben veletek, édes kis Emma, ő aludni akar a dokik meg nem hagyják :)szegényke! Szép nagy már!

Gabi!
Szerintem ne erőltesd, ha nem kéri, úgyse fogja meginni. Ha meg szomjas lesz, el fogja fogadni.Kóstoltasd vele és iszik amennyit iszik! Egyébként nagyon szépek vagytok ti is és drukkolok, hogy az UH kontrollon már ne legyen ciszta!

Menion? Merre vagy? Remélem csak pihensz és nincs gond?

Manama!
Ti is vigyázzatok magatokra!

Bocsi akinek nem írtam külön, most ennyire futotta!Képek nagyon jók, babák, mamák és pocakok is szépek!
Puszilok mindenkit és vigyázzatok magatokra!

ui.: nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már úgy várom a tavaszt, a jó időt!

andicsiga

Rólunk!
Tegnap csavarogtunk,Roli kapott egy kis játékot,muszáj frissíteni,mert látom,hogy van amit már un :roll: nem egy drága darab,de jó színes és rezeg is. :lol:
Kajáltunk,meg benéztünk a c&a-ba,mert barátnőmtől megkaptam az 50%-os bababónusz kuponját(nekik már nem jó a méret amire levásárolható),de nem láttam semmi jót,inkább meg várjuk a tavaszi-nyári kollekciót.
Roli tegnap nagyon nyügi volt miután haza értünk,szegény jól elfáradt,meg etettem és már aludt is.Fél 8-kor viszont felébresztettem,mert,ha annál tovább alszik akkor éjjel 4 körül felkel egyszer enni.Erre estére úgy kikészült,hogy lefekvés előtt 60-at evett csak,na mondom jól kicsesztem magammal,mert tuti ébredni fog éjjel,de neeeeem.6-kor kelt. :lol: :lol: :lol:

Egyébként ma sincs valami jó formában,le is tettem,de akart elaludni,szegény ,pedig fáradt volt nagyon.Na ilyenkor aztán megy a hát és buksi simi,meg az altatózene.Szerencsére ez mindíg beválik,általában 5 perc után elalszik.

Pénteken meg uh..................bátyámat hívtam el,ne kelljen apának megint eljönni a munkahelyről,összekötöm a kellemetlent a hasznossal,mert akkor legalább anyut is elhozzuk a rehabilitációról.

Ma a védőnénihez akartam menni méreckedni,mert holnap bizony betöltjük az 5.hónapot :lol: és ilyenkor szoktam menni,de semmi hangulatom,meg hát Roli sincs formában,ez a nő meg annyit beszél,hogy nem lehet elszabadulni tőle.Amúgy semmi bajom vele,mert tök aranyos,csak ne f.sná a szót.

Lombik.........................annyira élénken vannak még bennem ezek a dolgok,nagyon jó írni róla és bevallom őszintén akár hányszor vissza olvasom az írásomat mindíg elpityeredek rajta :oops: :oops: :oops:

Nem is írtam,hogy Roli végre megtanult cumizni,nem esik ki a szájából,sőt fogja.Van amikor még vissza is teszi.

Na befejezem ,mert szóf.sásom van :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Andi!
Dóri milyen ügyes,már én is várom ezeket a boldog pillanatokat.Nekünk még az a nagy szám,ha felfedezi a kezét vagy lábát.De eljön a mi időnk is a felüléssel meg hasonlók. :lol:
Drukkolok,hogy valóban ez az éjszaka egy új kezdet legyen nálatok.
Fogakkal hogy álltok?
Dóri miket eszik?Tejcsin kívül?

Kép
cukigabi
Budapest

Azt még nem írtam az előbb,hogy a mamázás mindíg nagyon jó,általában 2 méternél közelebb nem jutok Rolihoz :lol: Ezért is megyek akkor inkább vásárolni nézelődni.Anyukámra nyugodt szívvel rábízom és a bátyám is simán el van vele.Nagyon jó lenne,ha olyan közel laknának,mint anyósom,vagy legalább ne kéne kocsiba ülni.

Menionér én is aggódom kicsit!!!!!Mi lehet vele?

Meg Gyevacska??????

Anna!
Te is írhatnál pár szót!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Én olyan jót aludtam éjszaka! Persze pisilni felébredtem egy párszor, de attól még jól aludtam! Reggel fel kellett kelnem fél8kor, ami rosszul esett, mert tudtam volna még aludni, de sebaj!
Elmentem a házi dokihoz, megnézettem a vérnyomásom, mert múlt héten anyum megnézte és 140-es volt, épp a felső határ! :? Persze hétfőn a dokimnak elfelejtettem szólni erről! :oops: Ma megmérte a házidokim aszisztense, hát megint 140/83. A doki azt mondta,h mérjem minden nap! Persze nekünk nincs vérnyomásmérőnk, úgyhogy holnap elsétálok újra a rendelőbe, megméri majd a nővérke, pénteken védőnőhöz megyek, remélem megméri, mert múltkor nem mérte :twisted: , de ha nem méri meg, akkor megyek a rendelőbe, aztán hétfőn meg szólok a dokimnak, hogy ez a helyzet! Hát nem örülök neki, de ez van! :? Voltam könyvtárba is már! kikölcsönöztem 1-2 könyvet,h ne unatkozzak itthon! Úgy szeretek olvasni, most legalább lesz rá időm! :lol: :lol:
Többen kérdeztétek,hogy milyen volt az első nap itthon. Szuper! :lol: Bár tettem-vettem, főztem, mostam, takarítottam, de most már szép a lakás, már csak egyetlen doboz van, de az Lacira vár, mert az ő könyvei, tankönyvei, és rendszereznie kell,hogy mit hova tesz! Olyan jó,hogy szép tisztaság van. Most már csak a szokásos teendők lesznek! :lol: :lol: Ma kivasalom még a hátramaradt Emma ruhácskákat, meg összekészítem Lacinak a hordozóba a hazahozós rucit! :lol: :lol:

Suzy
Nekem nem zsibbadnak az ujjaim, hanem középen azok a bütykök fájnak, ha behajlítom az ujjam! Érdekes! :roll: :roll: Sajnálom,hogy zsibbadsz, tényleg érdemes megnézetni! Örülök,h Cipike most nem nyügike! :lol:
Hát én is örülnék,ha jönne végre a jó idő!!!

Szandri
Nem lehet,hogy vashiányod van, és azért vagy ennyire fáradt állandóan? :roll: :roll: Hát könnyen lehet,hogy készülődik kifelé, meg hát elég kevés is a hely neki! Majd mesélj mi volt NST-én. Az meg tényleg fontos, legalább látják,hogy minden rendben van-e bent vele! Biztos,h kint is ilyen stramm lesz nyugi!! Megértelek,hogy már látni szeretnéd nagyon! Én is szeretném már nagyon a karomban fogni, de közben azért még szeretnék 2 hetet itthon pihenni! Meg kicsit ijesztő,hogy igazából bármikor beindulhat a dolog! :roll: :roll: :oops: :oops:

Orsi
Szuper,hogy jól aludta Dalmus! Ma éjszaka is?

Manama
Én megőrülnék,ha a védőnő csak úgy beállítana mindene szó nélkül! Szerencsére nem csinált még ilyet nekem! Remélem nem is fog! Bár lehet,h volt, csak rossz a csengők! Így nem veszem észre,ha jön valaki! :lol: :lol: :lol:

Vivi
Köszönjük a segítség felajánlást! :wink: Szuper,hogy aludt 3ig, és hogy jókedvűen ébredt! Ma már biztos minden rendben lesz vele! :lol:

Gabi
Már 5 hónapos lesz Roli! Ez nagyon durva! :shock: :shock: Még csak most született! Hogy megy az idő...Igen, megvan a függöny! Asszem Te kérdezted,hogy micimackós-e. Nem az lett. Azt szerettem volna, de állatkás lett! Ez is aranyos! Igazából már csak a falra kéne dekoráció, meg forgó a kiságyra, de szerintem nem baj,ha nincs azonnal ott! Még olyan picikén úgy sem nézegeti. De hamarosan beszerzem azt is! :lol: :lol:
Milyen jó,hogy vásárolgattál, csavarogtál! Hát mi most annyi játékot kaptunk tesóméktól! Két fiók van vele tele! Majd le kell fertőtlenítenem őket! Örülök,hogy anyukád javul!

Andi
Várjuk a videót! Milyen ügyes Dóri baba! Ő meg már hét és fél hónapos! Ez is nagyon durva! Köszi a te felajánlásodat is szoptatás ügyileg! :wink: Gratula z átaludt éjszakához! Érthető,hogy ez sokat számít neked! Te is jobban tudsz pihenni! Hát igen, a csúnya néni nem hagyja alukálni Emmát! :? :)

evita10
Budapest IX. kerület

Na, látom azért termeltek rendesen :lol:

Képzeljétek, éppen indultam kajáért, amikor hívott a sógornőm, hogy mi újság velem, mert nála bármikor beindulhat a szülés. Hétfőn már 5 fájást mutatott az NST és a méhszája is kitágulva. Ma hajnalban pedig 3-5ig fájásai voltak, mászkált, tusolt. Most is NSTre vár.
Hát így jártam. Asszem nem a miénk lesz a 10. unoka. Mi csak a 11ek leszünk :( Pedig március 18ra van kiírva. Hogy lehet, hogy még ő is??? Bár mondjuk 5. gyerek, várható volt, hogy nem húzza ki a végéig.
Na mindegy :lol: De azért vicces sztem.

Andi, köszi a szopi-tanács-felajánlást :)
Ééés izgalommal várom én is a videót, Ittenkém, már magától felül a lányka. Őrület :) Drukkolok, hogy Dóri újra rákapjon a hosszú alvás ízére :wink:

Gabi, édes lehetett a férjed :). Nálunk minden csúszásbiztos, szal nekem marad a negédes tekintet :) Azért az se rossz. Kíváncsi leszek mit hoz majd ki Imiből ez az egész.
Tényleg a pasikban mikor tudatosul ez a dolog? Mármint, hogy apa lesz/lett. Mert a nőknél állítólag a szülés felszabadítja ezeket a bizonyos hormonokat és egyszer csak anyává válunk, de a ffiak? Nagyon kíváncsi leszek. Bár lehet, nálatok a lombik miatt sokkal másként (gyorsabban) alakultak ki ezek az érzések. Vagy csak simán hülyeséget beszélek :)

Evita, hát sajna nincs vashiányom sem. Mármint nem sajna, csak akkor tudnám az álomkór okát :)
Jó magas a vérnyomásod tényleg. Hát a végén még te is beelőzöl :lol: Hajrá Emma 8)
Nekem nevetségesen alacsony, de mindig. Szombaton is beírta a szülésznőm előre, 110/ nem tom mit, aztán csak nevetett ő is, hogy 95/vmi volt. Nyilván emiatt is vagyok fáradt mindig :arrow: viszont kávézni, kólázni nem szabad mindig. Napi 1 kávé (hosszú kávé tejjel), meg tegnap nyomattam mellé kólát is. De oda se neki.

KépKép

Kép
szandriii

Feltettem a videót a piszkozatok közé!

puszi

andicsiga

Továbbra is az alsó két foga van kinn, de szerintem lassan jön a felső is, mert mostanában megint nagyon rágcsál és nyálzik.
Dóri már mindenfélét eszik. Főleg bébikaját adok neki, kivéve a gyümölcsök azt én reszelem neki.
Alma, banán, körte, őszibarack és szilva (bébiétel, mert most nincs)
Sütőtök, répa, zöldborsó, spenót, vegyes zöldfőzelék, cukini, és ezek feltéttel (csirke vagy pulyka).
Utolsó etetés előtt pedig tejpép, kell valami jó laktató neki éjszakára, mert a tejcim már inkább csak iszi!
Reggel, délben és este szopizik, napközben már csak ritkán és nagyon keveset, főleg ha víz nem kell neki, akkor iszik belőle!
Inni vizet, teát és gyümölcsleveket szokott. Az utóbbit kevesebbet, mert azért sok a cukor bennünk (mégha hozzáadott nincs is benne), persze ezek a kedvencei!

andicsiga

Huuu, de sokat irtatok....asszem nem reflektálok mindenre Bocsiii! :lol:

Sziasztok!
Itten vagyok....sietek, hamar, gyorsan, sokat.....

Szopi téma: hát.....mivel nagy kinlódásaim voltak a tejcsivel, csak azt tudom ajánlani, hogy ne görcsöljetek rá! Kérlek, vegyétek lazán tényleg.....ha lesz tejcsi hurrá, de ha nem akkor sem borul össze a világ! Tegyetek mindent úgy, hogy a Babának és Nektek jó....! :wink:

Manama!
Jesszus, de korai voltál....alugyáááá! :lol:

Suzy!
Nem baj, van ilyen éccaka is....ez a kaja meghagyás...Gabinál is....na este Dalma is kidőlt....80 g kajált, mire bealudt, de úgy, hogy semmire nem ébredt fel.....persze a bealvás után 1 órával ébredt,hogy még éhes... :?

Szandri!
Nyugi, ha nem jön Imici magától, akkor majd a dokibácsi kiveszi onnan, meginditják stb.....bár az annyira nem jó, mert az oxitocin jó kemény fájásokat csinál majd! De nemsokára más Anyuci leszel!
Juj, de várooom...... :lol:

Vivi!
Ez a szegény Barnilegény megszenvedi a szurit! Ittenem, pusz-pusz neki!
:oops: :P

Gabi!
Hát ja......randizhatnánk Roli cukrászAnyucijával aki tuti csokitortát tud késziteni, de vajon milyen izűűűűűűűűűűűű...khmkhmkhm... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Jelentem, tegnap este pogácsát sütöttem, ha kellene valakinek kézifegyver amely ölésre alkalmas, szivesen eljuttatok neki egy pár pogit! Pfffffffff, előszőr csináltam ebből a receptből, a kukában landolt! Bakker,olyan kemény, hogy az egyik fél óráig ázott teában, és nem sokat segitett rajta...áhhhh..!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi!
Dóribabaaaaaaaaaaaa, aztaaaaa felült! Édeskeeeeeee!Juhhéjjjj! :lol: :P
Jaj, az éjszakai alvást ne kiabáljuk el, mert most úgy állunk,hogy egy frankó és egy szar.....tegnap tuti volt, ma éjjel meg..2-3 óránként keltünk, sirt...szomjas volt....szal! Hát.....lehet most mi kerülünk ebbe a szakaszba amiből Ti kefelé jöttök!
:?

Evita!
Nahát, örülök a jó éjszakának, élvezd ki! :wink:
Vérnyomás, nyugalom, inkább mérjék rendszeresen....igy a vége felé tud galibákat okozni ez! De nyugalom, ha ellenőrzik akkor nem lehet baj!
Na akkor készen állsz Emma fogadására...és a lakás is! Jaj a hazahozós rucikat készitsd össze mindenképpen, Apa ne szerencsétlenkedjen távirányitásban! :lol:

Szandri!
Tök mindegy hányadik uncsi lesz! Egészséges legyen aztán kész! :wink:

Rólunk:

Hát ahogy olvassátok az éjszakánk megint szar volt.....ez van! Ma megnézettem a fogát, hát eléggé duzzadt a foginye, a közepe fehér a szélei pirosak, tegnap Én bekentem neki ezzel a Dentoxinnal, annyira szenvedett........ideig-óráig segit, este elalvásnál mindenképpen.
Ma vettem neki teát, a védőnő javasolta, hát nem tudom, meglátjuk, jobban örülnék ha maradna a viz és a gyümilevek.....de megpróbáljuk!

Kaki: napi kétszer, reggel és kora délután, jó büdi, kevésbé folyós, még mindig keverék szinű, hozzátápi+tápi+tejcsi....
És még mindig medvehangon kakil.....hozzá még a feje is paradicsomvörös.... :oops: :lol:

Hozzátápi: őszibarack, alma.....és almaital....sajna eddig semmi mást nem volt hajlandó meginni, mindet Én termeltem be.... :roll:
Aztán jön nekünk is a sütőtök.....kiváncsi leszek.... :shock:

Mozgás:
tegmnap meg ma, párszor hasra fordult, de szegénykém még nem tud mit kezdeni a kezével...alattaragad..és akkor jön a nyüsszögés!De édes ahogy veszi a lendületet...rám néz, hogy milyen ügyes volt, persze ezerrel dicsérem is! :lol: 8)

Ma voltunk az utolsó masszázson, kaptunk oklevelet....hajajajaj! :wink:

Gyevacska, remélem minden okés! Gondolok Rád!

Menion! Jaj, rossz érzéseim vannak....,de remélem jössz nemsokára!Küldök sok pozitivat!

Nomi!Hiányzol ám......Mirike...jaj jó lenne ha tudnál friss képeket felrakni Nekünk! Vigyázzatok Magatokra!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi!
Milyen ízűűűű miiiiiiii????Jó duma! :wink: Egyszer megpróbálom az unatkozásból sütést akkorra időzíteni amikor találkozunk! :wink: :lol: :D
Nálunk az a jó,ha meghagy kaját akkor sem ébred csak olyan 4 körül.

Szandri!
Pontosan nem tudom mikor tudatosult a férjemben,hogy apa lett/lesz,de szerintem akkor amikor még mindketten kórházban voltunk és bejárt hozzánk naponta.Akkor szerintem rájött,hogy innentől kezdve már egy második személyért is élni fog.Ő nagyon kikészült abban az 5 napban amíg nem voltam itthon,utána olyan volt,mint ha 2 hónapja lennénk együtt,akkora volt a szerelem.(Most is,de nem annyira).És amikor haza hoztuk Rolit..............hát a fellegekben járt!

Andi!
Jó sok mindent eszik már Dóri :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Nem tudom megnézni a videót :cry: :cry: :cry:
Apa szuper gépe ennyit ér :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Na Csajok!

Ez vicces! Épp most írtam reggel Manamának, hogy nem állított be hozzánk szó nélkül a védőnő, erre tessék! Ma megjelent! Emlegetett szamár! Elmondta,hogy mit pakoljak be a kórházi csomagba, ami már kész, persze fele annyi dolgot mondott, mint amire szükség lenne! :lol: :lol: A kelengyelista pedig abból állt,hogy body, rugdalózó, kombidressz, kesztyű, ujjatlan kesztyű :?: :?: :shock: :shock: :arrow: az meg mi?? :lol: overáll, harisnya, zokni! Na ez a kelengyelista! :lol: :lol: Kérdezte,hogy a juttatásokról beszéljen! Van-e kérdésem! Mondom nincs! Erre ő: Úgy érzi teljesen felkészült? Mondom: hát igen, meg anyum védőnő, úgyhogy van segítség! Erre ő: Ja, így könnyű! Meg mondta, hogy majd jön megmutatni mit hogy kell csinálni, és ne törődjek azzal,ha hülyeséget mondanak a kórházban, mert ez sokszor előfordul! :lol: :lol: :lol: Nagyon kész ez a csaj. Na mindegy, ennek ellenére még pénteken megyek be hozzá! :lol: :lol: Ja és mondtam neki,hogy pénteken,ha már megyek mérje meg a vérnyomásom, mert ez van velem! Mondja hát tényleg nem lenne jó,ha feljebb menne, mert akkor gyógyszeres kezelésre lenne szükségem, és az nem túl jó4 Én nagyban bólogattam, nem mondtam neki, hogy szerintem ilyenkor már nem kezdenének gyógyszert adni szerintem, hanem beindítják a szülést! Na sebaj! :lol: :lol: :lol:
Ja és szerintem én leszek az első kismamája, aki szülni fog, mert nagyon izgatott. Mondta,hogy ez milyen izgalmas, és akár szólhatok neki, akkor is ha beindul a szülés, persze,ha van rá lehetőségem! Mondta,hogy már,hogy várja! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Nem baj,hogy 11. lesz Imici! Majd kijön hamarosan! Hidd el, bent nem fog maradni! :P :lol: :lol: Hát akkor nem a vas! Csak egy ötlet volt, de akkor az alacsony vérnyomás miatt van ezek szerint! Pihengess, utána úgy is kevesebb időd lesz! :lol: :lol: Élvezd ki míg lehet!

Andi
Szuper ügyes Dóri! Köszönjük a videót!! :lol: :lol: :lol:

Orsi
Nem is aggódok a vérnyomás miatt! Szerintem is jobb,ha ellenőrzik, max beindítják a szülést, ha túl magas lesz! Már úgy is kevés idő van hátra. Nyugodtan jöhet bármikor!
Sajnálom a rossz éjszakát! Szegény Dalmus, biztos fájhat neki az ínye nagyon! :cry: :cry: Milyen kis ügyes ő is,hogy megfordult, és ahogy várja tőled a dicséretet! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Szép estét :!:

Semmi hírem Gyevacskáról, írtam egy üzit neki, de nem válaszolt :roll: izgulok miatta nagyon, remélem minden ok vele :roll: megy a drukkom folyamatosan++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vivi
remélem a láz dolog megoldódott :roll: :?: mi volt a védőben :?:

Szandri
sajnálom, hogy olyan sokat vagy sokáig egyedül :cry: nagyon rossz lehet ez minden nap :roll: de, ha megszületik Imici, apa tud otthon maradni valameddig :?:
mi volt az NST-n, mutatott-e már valamit :?:
megy a drukk, hogy a 11.kisunoka kibújjon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
örülök, hogy jobban van Anyud :wink: talán valami vizesedés :?:
micsoda boldogság, ha kakil az ember gyereke, nem :?: :lol:
akkor Roli baba sem volt valami jó formában :roll:

Andi
nagyon ügyesek vagytok mind a ketten Dóri babával :lol: olyan jó olvasni Téged mindig olyan nagy békesség és nyugalom árad a soraidból :roll: :wink: nem tudom, de nálad azt mindig különösen érzem :roll: :lol:
Jajjj, nagyon ügyes ez a kicsi lány, édes... :wink:
mennyi mindent eszik már, de jó, hogy még van tejcsid :roll: :wink:

Orsi
gratulálok az oklevélhez :!: :wink:
ügyes, hogy forgolódik :!: :wink:
dicsérd is meg :!: :wink:
húúú, de rossz lehet az ilyen, dolgozol vele és a végén a kukában landol... :roll: a fenébe :!: :!: :!:

Evita
húúú, azt hiszem nem vagy ezzel a kezdő védő nővel kisegítve, még jó, hogy ott van Anyud :roll: :wink: micsoda mázli :wink:
ujjatlan kesztyű, na az meg már micsoda :?: :shock:
Nekem egyébként ugyanez volt a vérnyomimmal, de csak a kórházban, amikor jártam a CTG-re akkor mértek magasat, itthon nem volt az :!:
Tessék pihenni is :!: :!: :!:

Menion :?: :?: :?:

Holnap megyünk a szurira, nem tudom mikor fogok jönni :!:

Pusszantás, jó éjt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon aranyosak vagytok, köszi Dóri nevében is :D

Suzy, neked/nektek drukk+++++ a szurihoz és hogy ne legyen láz! És igazán kedves vagy, jól esett amit írtál :D

jó éjt mindenkinek!

andicsiga

hát itt vagyok megint és ismét éjjel :D
vissza kell olvasnom vagy 100 oldalt úgyhogy egy ideig eltart mire reagálok is mindenre...

az én babácskám nagyon jól van!vigyorog mint a tejbetök ha megkapja a kajáját és a feneke is ringatva van...lényegében egész nap egy angyal!
kikopott a kis haja hátul egy 20ft-os nagyságban körülötte meg filcesre dörzölte...hiába most hogy van ez a hinta többet van benne és kikoptatta a pihe haját...egyszer meg is kellett fésülnöm mert gubancos lett :shock: hihetetlen hogy tud egy centis hajka gubicsos lenni... :roll:
túl vagyunk az építésen még egy kis tereprendezés van hátra nem kedvezett nekünk az idő sajnos...
én túl sok jó szót nem kaptam a kaják miatt bár nem lehet azt mondani hogy rosszul főzök mert azért minden elfogyott...tesóm magasztalta a levest egy srác aki egy napig ugrott be segíteni az meg agyon dícsérte a paprikáskrumplit de akitől vártam volna és nagyon éheztem a dícséretet az megspórolta :( egyszóval megint egy ideig elment a kedvem a főzéstől
múlt éjszakám katasztrófálisan brutális volt :? fél 1kor épp hogy ledőltem elöntött úgy a gyomorsav hogy alig jutottam le a konyhába...ott bevettem 5 renit meg ittam tejet hátha de még rosszabb lett...majd a wc felé fuldoklani kezdtem és majdnem elájultam...kiadtam kb 1/3 tejet és gyógyszert de attól meg a torkom maródott szét úgy hogy azt hittem a következő rókánál majd vért fogok hányni...ha tudtam volna beszélni lehet hogy hívom a mentőt de nem hazudok nem bírtam se járni se beszélni...na és Laci éppen éjszakázott vagyis egyedül voltam...
1,5óra múlva kicsit jobban voltam elevickéltem a kanapéig ott reszkettem még fél órát....aztán elmentem aludni...reggel úgy ébredtem hogy a szétmart torkomból olyan hurutosan köhögtem mint egy bagós reggelente...fejem meg úgy fájt hogy kettőslátásom volt...
megetettem a gyereket aztán vissazfeküdtem...10kor jött Laci a gyerek nem kelt fel enni már idegeskedtem félig alvó állapotban de felkelni nem bírtam...délben ébredt akkor evett megint egy nagyot szóval nagyon aranyos volt és segített kifeküdni a dolgot mert este 10-től 7ig majd 8-12ig aludt....
amúgy is mostmár el merem mondani hogy minden éjszakát szépen átalszik...volt hogy este 9-6ig aludt...de rendszeresen 10-11közt eszik és utána 7körül ébred
szóval nem volt semmi éjszakám és elég kétségbeejtő hogy mit csináljak már a savammal mert szedem már a csökkentőt is és tegnap pl colát se igen ittam most este van és folyamatosan hurutosan köhögök annyira megmarta a torkomat...teljesen be van gyulladva...ijesztő :cry:
aztán meg volt hogy hetekig ment a hasam már szenet ettem meg lopediumot de meg se kottyant neki...hogy mitől nem tudom de az most éppen nincs repertoáron...
véreredményem szerint meg vasam már szinte nincs is :shock: a magnéziumból is kifogytam...de a pajzsmirigyem még tartja magát az még rendben van....
és alig fogtunk neki az építésnek megint megjött...nem számoltam utána de szerintem baromi hamar jött meg az elsőhöz képest...
a macska is halálra rémült az éjszaka reggel is még kétségbeesetten rohangált még a tesómhoz is gondolom látta hogy nagyon szarul vagyok és megijedt...
na most nem kezdek visszaolvasni mert megint reggelig itt ülnék majd holnap elkezdem remélem mindenki jól van és csak jókat fogok olvasni a manókról is :D

Kép
menion
Budapest

annyit látok hogy aggódtatok értem amit nagyon köszönök és borzasztóan jól esik!
leszámítva ezt a rosszullétet semmi okom panaszra csak azért nem jutottam netre mert minden nap hullára fáradt voltam és korán kezdődött a nap és későig takarítottam szóval nem bírtam volna még éjszakázni is...így is szerintem ha egy hétig aludnék mint egy medve akkor se egyenlíteném ki a számlát...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!
Hát hol vagytok????????

Evita!
Az én védőnőm egyáltalán nem foglalkozott kórházi csomaggal meg ilyenekkel.Igaz,hogy korábban szültem,de szerintem akkor se foglalkozott volna ezekkel. :roll:

Suzy!
Anyu térdénél nem lehet tudni,hogy víz e vagy valami genny,egyik doki azt mondta nincs ott semmi a másik azt mondta egy pici genny.Most jó,hogy végre egy doki van és ő végre elküldte uh-ra.
Mai szurihoz++++++++++++++

Menion!
Na ezek után pihenj amennyit tudsz és gyere,ha lesz időd.Nem semmi amit te csinálsz,le a kalappal :roll: De vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelentem,ebéd kész :lol: :lol: :lol:Sütni akartam valamit,de nincs itthon csak 2 tojás :twisted:
Holnap uh :cry: :cry: :cry: szegény,tudom,hogy nem fáj neki,de olyan rossz lefogni.

Szandri???????????
Evita?????????

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok!

NAgyon lemaradtam...elnézést kérek mindenkitől hogy nem jelentkeztem és h el hanyagollak benneteket.Rengeteg dolgom van...mint mindig :( .

Nomi!Örülök h jelentkeztél.Sajnálom h már el kezdtek a munkát.

Gabi!NAgyon jó olvasni a lombikot.Roli nagyon édi a képen.
A holnapi uh-ra megy a drukk!

Suzy!Örülök nagyon h Cipike átalussza az éjszakákat
A mai szurihoz megy a drukk ezerrel és h ne legyen lázas!++++++++

Andi!sajnálom a rossz éjszakákat.örülök h amúgy minden rendben van és h megeszik mindent...tyűhaaa mennyi mindent eszik már :lol: és szépen gyarapodik Dóri baba.Megnéztem a videót...jajjj de nagyon édi...kis cukorfalat :lol: :lol: :lol:

Evita!örülök nagyon h jól telt az éjszakád...végre aludtál 1 jót és annak is h minden rendben volt az uh-n.
De jó h már nem kell menned dolgozni,pihenj sokat használd ki a lehetőséget...rád fér.

Vivi!Meg néztem a videót...nagyon édi Barni.Akkor már készülődik Barni fogacskája :?: Szorítok h minden rendben legyen!++++++++
Örülök h jobban van már.

Ancsuka!Mi volt a genetikai uh-n :?: ...gyere mesély ha van 1 kis időd.

Szandri!Már azt hittem h lesz valami.Nem baj h be mentél az ügyeletre.Megy a drukk!!+++++++++++++
De jó minden alkalomkor ugyan abban a szülőszobában vizsgálnak...legalább szokod és ez nagyon jó...sajnos nálunk ilyesmi nincs mármint ahová jártam én.
A barna folyással kapcsolatban:_ne aggódj semmi gond ez a vizsgálat miatt volt/van...Én is így jártam.
Milyen volt a szülésfelkészítő :?: gyere mesély ha van időd.
A sógornődnek is megy a drukk!++++++++++++++++
A cicivel kapcsolatban az enyém is lapos volta szülés előtt.
Szülés után is ilyen volt és a korházba mikor kezdtem szoptatni nem sikerült és ekkor az aszisztens nő tanácsolta nekem h kézzel fejjem ki a cicimből a tejcsit,mert így meg nagyobbodik a bimbi és sikerült...Ádámka is ügyes volt.
Meglátod Imici is ügyi lesz és meg fog oldódni.
A munkatárnőm meg azt tanácsolta h szülés előtt a bimbiket kell maszírozni és így meg nagyobbodnak.

Orsi!sajnálom a rossz éjszakákat.Milyen teát kap most Dalmus :?:
Dentoxint Én is be kell szerezzek vagy amit lehet nálunk kapni.

Gyevacska!szorítok h minden rendben leygen veletek!++++++++++++++drukk!!!Izgulunk érted.

Menion!örülök h Anna jól érzi magát.Sajnálom ami veled történt.
:cry: .És ma hogy érzed magad :?: jobban vagy már :?: Jobbulást kívánok!

Bocsi ha kihagytam valakit :oops:

Róluk:Tegnap este szörnyű volt...egyszer csak el kezdett Ádámka ordítani :cry: ne tudom hogy miért nyugtatgattam meg minden és csak sírt ...pelust cseréltem....járkáltam velem még az anyósom is átjött h miért ordít így átvette de ő sem tudta megnyugtatni.
20.00-kor evett..egy keveset aludt miután felébredt nem volt semmi baj jól érezte magát az ordítás 22.30-kor kezdődött...egy kis idő múlva készítettem tápit lehet h azért sír annyira,de még evés közben is sírt már a végén egy kicsit megnyugodott,büfi és az ölemben ringattam fél óra elteltével el is aludt...szegénykém nagyon sajnáltam.Mi történhetett :?: fájt volna a pocia :?: :roll:
A széklete még mindig zöld színű..nappal semmi gond.Lehet h front változás :roll: Szerintetek :?:

Hozzátáplálás:kismamik segítséget szeretnék kérni tőletek.
! hónapos kortól mivel kezdtétek :?:,lehet h már írtátok,de már nem emlékszem rá :oops:
A háziorvos azt mondta h narancslével kezdjük...de más azt mondja hogy nem jó ha ezzel kezdem,mert fél éredten szedik le és tele nyomják mindenfélével hogy el álljon.Előre is köszönöm a segítséget.

KÖrömvágás:hetente 2x...gyorsan nő ami hiheteteln.

Pápszer:Délelőt 1x meg sem eszi a 150 ml-t 2 napja...nem tudom h miért.Délután és este mind megeszi.

MOst Ádámka alszik dél óta 13.15-kor kelet volna h egyen,de nem ébresztem fel...hagyom nyugodtan h aludjon.

MI felénk is havazik tegnap éjjel ért ide...szóval s@r idő van
:evil: ...már én is várom nagyon a jó időt.

Sajnos mennem kell...össze pakolok a szobába míg alszik Ádámka.

Vigyázzatok magatokra,babóra,pocaklakókra.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Erika!
Szerintem almával kezdjétek a hozzátápit,én még nem is hallottam a narancsról :roll: Lereszelt alma levét etesd meg vele kanállal,de csak szépen fokozatosan napról napra,először 1-2,aztán 3-4 kanállal.Aztán,ha ezt megszokta akkor jöhet a reszelt alma vagy az üveges almapüré.
Egyébként Roli nem nagyon akarta az almalevet lenyelni,így én nem is erőltettem azt sokáig,elég hamar áttértünk a pürére.Bár azzal is volt fenn akadás.
De az interneten nagyon sokat lehet ezekről a dolgokról olvasni,sok hasznos infó van. :wink:
Persze amiben tudunk segítünk!!!

Én általában,ha Roli ok nélkül nyöszörög (szerencsére ritka) akkor próbálom megnyugtatni,magamhoz ölelem szorosan,általában ez beválik,de,ha nem akkor a következő a kaja.Van amikor látom,hogy enne csak annyira belelovalta magát a "hisztibe",hogy még a cumisüveggel a szájában is sírogat.Akkor is simogatom és csitítgatom (sssssssssss-vel),na ez meg mindíg beválik.
De babája válogatja,szerintem mindent szépen sorban be kell vetni :arrow: kaja :arrow: iszi :arrow: pelus :arrow: alszi :arrow: babusgatás kinek mi a sorrend.

Kép
cukigabi
Budapest

Babások!
Roli alszik,mint a bunda,ma még csak 2 órát volt fent.FRONT VAN????????????????? :roll: Nálatok mi a helyzet?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Velünk minden oké! :lol: Én megint szuperül aludtam! :lol: :lol: Muszáj is! Rápihenek előre Emmára!Bár nem lesz erre szükség, mert természetesen Emma nagyon jó kislány lesz, és hamar át fogja aludni az éjszakát! :lol: :lol: Végre szüléssel álmodtam, vagy legalábbis azzal kapcsolatban! :P Csak annyi volt, hogy azt álmodtam,hogy elfolyt a magzatvizem, bár valami zöld moszatos trutyi jött ki belőlem! :lol: :lol: De kezdetnek nem rossz,hogy ezt álmodtam! Már hiányoltam,hogy nem álmodok szülésről! :oops:

Menion
Végre jelentkeztél! Örülök,hogy minden oké! Szuper, hogy túl vagytok a tereprendezésen! Most már pihenjél is! Sajnálom,hogy nem kaptál dicséretet, akitől a legjobban vártad! Az nagyon rossz tud lenni! :cry: :cry:
Anna baba nagyon ügyes,hogy átalussza az éjszakát! Sajnálom ezt a sav dolgot! Remélem hamar elmúlik! Biztos a sok stressz is elő hozza! Nekem is volt az egyik éjjel, már öklendeztem nagyon! Úgy égette a nyelőcsövemet, de a gyomromat nem! Ez érdekes ittam tejet, elmúlt, de ahogy vízszintbe kerültem, újra! Úgyhogy ülve tudtam csak aludni! De sajnos magamnak köszönhetem, mert aznap sok őszibarack levet ittam, és az okozta! Már történt ilyen, csak elfelejtettem,hogy így terhesen nem szabad őszilevet innom, mert ez van akkor! De most már megjegyeztem!
Pihenj sokat!!!!

Suzy
Én is aggódom már Gyevacskáért! Remélem minden oké! Megy a drukk a szurihoz!!! Pihenek én! Csak első nap csináltam annyi mindent! Tegnap már filmet néztem, olvasgattam! Mára sdem tervezek túl sok mindent! :lol: :lol:

Gabi
Itt vagyok4 Egyben vagyok! És szerintem még jó darabig egyben is leszek! :lol: :lol: Mi finomat főztél? Az uhura megy a drukk nektek! Minden rendben lesz! Hát igen, nem lehet túl jó lefogni szegénykét! Olyankor sír a drága?

Erika
Jó,hogy itt vagy! Szegény Ádámka! hát könnyen lehet,hogy a front miatt! Ezek a hülye frontok röpködnek csak ide-oda! :evil:
Próbálj Te is pihenni!

Szandri????

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Most értem haza a védőnőtől. Amíg sül a kajám, addig beugrottam, látom aggódtatok :arrow: hát nem kell :lol:

Gyorsan leírom mi volt, aztán eszek és jövök reagálok.

Szóval a tegnapi NST jó volt. Imikém rettentően jól érzi magát. Fájások, keményedések, semmi. Csak 26ig ugrott fel a mérőm. Hát ez van. Mondta a szülésznőm, hogy ő sem érti, mert megfogta a hasam és rendesen kemény volt. :roll:
Hát... Ma hív, hogy szombaton vagy vasárnap kell e mennem legközelebb.

Védőnőm, hát kiröhögött :lol: Pontosabban ő is :). Minden oké volt ott is. 79,9 kg vagyok :? És vizesedek, mint a fene. Tök undi, nincs bokám :shock: Egyben van a vádlimmal :lol: .
De kedden mehetek megint...
Majd kiderül.

Egyelőre ennyi, majd jövök, csak megebédelek.
Ja és nekem sz*r estém volt. Fél3tól fent voltam. Aztán Imi felébresztett fél7kor, hogy horkolok :shock: :oops:

Mire számítsak még a terhesség kapcsán???????????????

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok :!:
Na meg volt a szuri. :shock: Csak egy picit sírt, de eléggé vérzett a szúrás helye. Még előtte körbe lett mérve (fej, haskörfogat), doktornő megvizsgálta, mindent rendben talált, sőt meg is dicsért minket. Cipike nagyon szépen fejlődik :D 60 centi, és 6340 gramm.
Az ínyére kapott ecsetelőt (nem tom, h ínyére lesz-e) mert az alsó fogacskák már útban vannak.
Hazajöttünk, nyomtan fel neki egy kúpot, most alszik.
Köszönöm a drukkokat, remélem, h éjszaka sem lesz lázas délután a férjemmmel megyünk vásárolni, lehet, h csak holnap jövök. Jaaaaaa és ma fel tudtam venni nemterhesnadrágot, és csizmát is tudtam húzni.
Itt reggel óta szakad a hó. Most vasalok, és közben diktálok a gép előtt ülő férjemnek.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita!
Hát persze,hogy Emma szuper jó baba lesz,nem is szabad előre a rosszra gondolni.Férjem bosszant állandóan,ha lát valami változást Rolin egyből károg,hogy pl.éjjel biztos többször fog kelni,meg ilyenek.Ettől kész vagyok,nem így kell fel fogni,szerintem.
Ez a zöldes trutyi nem hangzik jól,de csak álom volt szerencsére és mivel elmondtad így már nem is válik valóra.
Nekem terhesség alatt és azóta is a szénsavas vagy enyhe ásványvíztől ég a gyomrom,de nagyon,pedig előtte nem volt gond velük.
Nem szokott sírni amikor vizsgálatkor lefogom,csak nem érti,hogy mi történik vele.Szurikor is csak amikor a doki beszúrja a tűt és visszaszív egy kicsit a fecskendőbe,akkor kezd sírni.
Karfiol leves-csilisbab :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!
Húúúúú,hát azért azt a luxuskérót már fel kéne mondani Imicinek,úgy látszik magától nem nagyon akar kiköltözni.
Én is horkoltam :lol: :wink: :oops:

Suzy!
Cipike nagyon ügyi és szépen nő!!!!Lázmentes napot és éjszakát nektek!!!
Hóóóóóóóóó :shock: :shock: :shock: jaj neeeee,remélem ide nem jön,bár hideg van itt is.
Milyen ecsetelőt kapott?Mert ez a dentinox nekünk nem nagyon hat :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Kisfiam éppen eszi a zörgős textilkönyvet...........még véletlenül se a rágókákat tömi.Van vagy 10 db mindenféle.

Kép
cukigabi
Budapest

Lőjetek leeeeeee :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
Hát tényleg nagyon jól érzi magát Imici! Most már tényleg kijöhetne!! :lol: A dokid mondott valamit,hogy meddig vár? Mikor indítja be a szülést?

Suzy
Cipike milyen kis ügyes volt! És milyen szépen fejlődik! :lol: Jó vásárolgatást délutánra!!!

Gabi
Tudom! Nem is gondolok rosszra! Egyértelmű,hogy jó evő, és alvó gyerekem lesz!! :wink: :wink: Amúgy álmomban sem volt ijesztő ez a zöld trutyi! Olyan természetes volt,hogy ilyen a magzatvíz! :lol: :lol: Akkor jó,hogy nem sír Roli baba! :lol: :lol: Karfiolleves nyami, chilisbabot nem szeretem :oops: , de Laci nagyon! :lol:

Hó:Nem akarom! Sajnos a másik fórumomban is többen mondtk,hogy náluk esik! Könnyen lehet,hogy hamarosan eljut ide! Gabi! Lehet,hogy Roli is ezt érzi, és azért alszik ilyen sokat! Én is eléggé nyomott vagyok! El is megyek, ledőlök egy picit, csak félek,hogy akkor éjszaka nem fogok tudni aludni! :?

evita10
Budapest IX. kerület

GAbi

Ez egy gyógyszertári receptes ecsetelő: Suspensio anaesthetica

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita!
Csilisbabot én se magamnak csináltam :wink: nem szeretem annyira,de apa ezt kért. :?
Húúúúúz az ágy?Én is aludtam sokszor délután és sajnos éjjel meg nem ment :twisted:

Suzy!
Ez csak receptre van?

Kép
cukigabi
Budapest

Jár az agyam mit kéne sütni az itthoni alapanyagokból :P :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Nagyon húz!!! :cry: Hát én is ettől félek,hogy akkor nem alszom! Még délután el kell sétálnom a házi dokihoz is vérnyomás mérésre! :? Nagyon nincs kedvem kimozdulni a lakásból, de muszáj lesz! :? :?

evita10
Budapest IX. kerület

Meg vagyunk mi is, de ma azt hiszem csak olvaslak titeket!

Tegnapi védőnői mérés szerint 910g(!)-ot hízott Barni 1hónap alatt! :D :)
--> De ennek ellenére közölte, h vézna...:( -->Nagyon viszketett a tenyerem, h megpofozom... 8) :oops: :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Azért írok ide, mert itt látom, hogy megy az élet! :)
Szeptember óta nem szedek gyógyszert (semmilyen terv nem volt, csak nem akartam szedni). Néha-néha nem védekezünk rendszeresen...
Január végén pecsételő vérzés jelentkezett nálam... Orvos ajánláára tesztet csináltam, ami negatív lett (Amazon). Majd újra jelentkezett a pecsételő vérzés 4-5 napig. Most túl vagyok 2 hányós-hasmenős napon, ami már elmúlt. Nem volt semmi bajom, elkezdtem főzni, de nem bírok a konyhában lenni sokáig a szagok miatt. A hányingerem nem akar múlni... :s
1,5 hete voltam dokinál ő nem látott semmit.
Kb 1 hónapja kezdtem pecsételgetni..
nyanyu1988
Kunmadaras

Kedves Nyanyu1988!

Nem igazán derült ki számomra a soraidból , h szeretnél-e/szeretnéd-e a babát...?
Igazándiból pecsételő vérzés lehet a gyógyszer abbahagyása miatt is, így áll vissza a szervezeted. De a biztonság kedvéért csinálj tesztet pár nap múlva újat. És szerintem 2hét múlva menj vissza dokihoz, mert 5-6hetes terhességet már a dokinak látnia kell a hüvelyi ultrahangon.
(Hányinger más miatt is lehet ...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Wivianne!

Köszönöm válaszod! Tudom, hogy hányinger sok mindentől lehet - nekem eddig még nem igazán volt semmitől. :s
Nem tervezünk még babát, de ha jön akkor örülünk neki!
Egy kis településen nehéz beszerezni tesztet úgy, hogy ne induljon pletyka... Sajnos.
nyanyu1988
Kunmadaras

Na cijasztok!

Andi, megnéztem Dórit, annyira édes. De jót nevettem, mert mostanában kb én is így kelek fel. Nyögök, dőlök jobbra balra :lol:

Gabi, Roli is tündéri, nem semmi milyen nagy már ő is. A kis popiiiiiiiiii, én úgy megharapnám. Na meg az elpilledős fotóóó, majd megzabáltam. Én szorgalmazom ezt a videózás dolgot. Nézném, ez lenne nekem a való világ 5.
Ééés... én fánkot ennék, vagy palacsintát :roll: :lol:

Wivi, Barni fotók is annyira cukik :). Olyan kis komoly ő is. Már olvas is :). És azt mondta a védőnő, h véznaaa? Jujj :? Pedig a 910g az jó, nem? Vagyis hát közel 1 kg 1 hónap alatt... Azért az sztem jóóó :lol:
De azért örülök, h nem pofoztad meg a védőnődet :lol: Pedig nagy show műsor lett volna :roll: :lol:

Suzy, gratula Cipikének. Olyan kis ügyi. Remélem a lázat sikerült megelőzni.
És már neki is jön a fogacskája??? Ujjuj, de nagy fiúcska vki :lol:

Evita, szülésálom? Oha. Az jó. Én még nem álmodtam erről. Én csak azt álmodtam, hogy Imic fogja a mutatóujjamat én meg csak puszilgatom a kicsi kezecskéjét. Annyira jóóó volt. Ébredés után el is sírtam magam.
:)
Ebéd után ígértem magam, h jövök írok, de mikor elolvastam, h te is ledőlsz... Na mondom, ha még Evita is, akkor én is pihizek picit.
hihi

És akkor most itt vagyok.
Írtam.

KépKép

Kép
szandriii

Jaaaaaaaaaa és Menion.

Banyek. Szegény embert még az ág is húzza. Hogy te miken mész keresztül :!: :?:
Ami tuti, Anna Flóra egy igazi kis angyalkaaa. Hogy milyen édes és hogy ismeri a rezdüléseidet. Ez annyira jó. Hogy nem csak Te gondoskodsz róla, hanem ő is rólad. Úgy látom ez az anyaság dolog tényleg egy igazi csoda. Ebben a hitemben ismét megerősödtem :)

KépKép

Kép
szandriii

Na végül rizsfelfújt lett csokiöntettel :P :P :P

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Manama??????????Merre jársz?

Evita,Szandri,Manama!!!!
Most nézegettem g-n pocakfotókat .............. tessék frissíteni!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabiiiiiiiii, miért kínzol minket :?: :?: :?:
Nagyon guszti a rizsfelfújtad. :P
Irigylem a férjed és Rolit is (előre). Én mindig is vágytam egy cukrász, kozmetikus és fodrász rokonra :lol: :lol: :lol:

Fotót pedig készítek, bár az nem lesz olyan guszta, mint a Te képed :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
Pont most csináltunk fotót! :lol: :lol: Fel is tettem! Olyan mintha 3 hét alatt nem nőtt volna semmit! Furi! Pedig sokat nőtt! :roll: :roll:
Nem ér kínoznod az ilyen finomságokkal! :?

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztooook!

Suzy
Örülök, hogy Cipike jól viselte az oltást! Láza remélem nincs…
Jó kis alvókája van, örülök! Hihi, de cuki lehetett, ahogy cuppogott a kaja után :lol:
Szép nagyot nőtt! Fogak úton, hajjajaj, nőnek a bébicék, mint a gomba!

Szandri
Hát, ezt a szerdát bebuktam… Nyah, ez van. Nemhiába nem lottózom… :D Lehet, hogy Imici a 25-ét jegyezte meg és abból juszt sem enged. Vaaaagy tudja, hogy idekint hülye hideg van és inkább bent marad. Az tuti, hogy stramm kisfickó lesz, ha se front se egyéb nem hatja meg.
Sógornőd? Beelőzött végül? Amúgy meg tényleg tök mindegy, sztem ugyanolyan örömmel fogják/fogjátok fogadni, mintha tizedikként született volna… ;)

Gabi
Naneeee…. :lol: :lol: Tök guszta lett a rizsfelfújtad is. Viszont ha van időd, leírnád, hogy hogyan csinálod a csokiöntetet? Nekem még nem sikerült jót találni, pedig somlóihoz és egyéb nyalánkságokhoz jól jönne.
Holnapra drukkolok az UH-hoz, de biztos nem lesz semmi gond!!!
Natessék… :oops: El vagyok maradva a képekkel, ajjaj. Elvileg ma lesz a 34 hét megörökítése, azt felteszem. De mindjárt meg is sasolom, hogy mikori az utolsó. És igaza van Szandrinak, a sütiképet nem múlja felül… :lol: :lol:

Andi
Neked is nagyon köszi a felajánlást szopi ügyben!
Dóri nagggyon ügyes, olyan klassz, hogy már felül!!

Evita
Hmmm, azért a végére befigyelt egy kis magas(abb) vérnyomi? Örülök, hogy nem parázol miatta és azért megnézeted, jobb a békesség. Haha, szegény védőnő csajszi, sokat kell még tanulnia… De aranyos, hogy ilyen kis lelkes az első szülő kismamija miatt! Ügyes vagy, hogy ennyi mindent megcsináltál az első pihenős napodon, így a többin tényleg lazíthatsz, ahogy jólesik!
(Az ujjatlan kesztyűn begondolkoztam, mert ha az az, amelyik egy „tutyi a kézre”, ujjak nélkül, akkor mi a másik kesztyű :roll: De mindegy, az a lényeg, hogy összekészítetted, ami kell!)
Hát, szüléses álom kipiálva, most már az éles helyzet jöhet! ;) :lol:

Orsi
Na, hogy álltok most alvás ügyileg? Melyik széria látszik állandósulni? Remélem a jobb variáció! És a fog? Fogas kérdés… A gyümiket meg majd megszokja, addig legalább extra vitaminhoz jutsz Te is (bár gondolom eddig sem kerülted el a gyümiket!)
Gratula az oklevélhez! Úszás lesz még? Látom, hogy Te is csináltál villogós-aláírást. Jó, ahogy Gabival egymás után „villogtok” :lol:

Menion
:shock: :shock: :shock: Nagggyon durva hétvégéd volt! Komolyan mondom, hogy hivatalosan fogok előírni neked valami pihenést, mert na… ezer felé ne szakadj! A kaja tuti jó volt, én megdicsérném látatlanban is… Hülye kérdés, de ezzel a savval nem lehet csinálni valamit? Bázis-port most nem tudsz szedni? Remélem, hogy nem lesz ebből rendszer… :roll: Még jó, hogy össze tudtad szedni magadat!!!! Vigyázz magadra!
Lánykád nagyon ügyes, kis angyalka!

Erika
Sajnálom Ádámka tegnap esti kiborulását… Tényleg lehet h a kaja volt a nagy szívfájdalma. Azért remélem, hogy nem nagyon lesz ilyen „ijedelem”, mert bizti nagyon rossz, ha nem tudod eltalálni, hogy mi lehet a baj.

Vivi
Barni nagyon ügyes, nagyot nőtt. Nah a védőnő meg… ha meg több, mint egy kiló lenne a hízás, akkor meg azért károgna vagy mi… Nem vézna és kész!

Naszóval mi. Még mindig nem kaptam meg a laboreredményt :( :( Jó, nem amiatt parázok, hanem randizni szeretnék már a dokibácsimmal. Manóci szerencsére fittyet hány a hidegre, frontra és pörög. Örülök neki! Főleg este indul be. Éjjel néha egymást szívatjuk, mert ha nagyon kényelmetlen az oldalon alvás, akkor automatikusan hátra fekszem és hát lehet, hogy szegénynek ez nem jó. Túl hevesen még nem tiltakozott, de tévézni nem tudok háton, mert olyankor „földrengést” csinál.
Holnap megyek el a hordozóért, végre meglesz az is! Kaptunk egyet, de azt nem lehet bekötni autóba (illetve lehet, hogy beköthető, de az tuti, hogy nincs a tájékoztatójában és semmi köze az EU szabványhoz). Így meg nem merem használni. Na nem attól félek, hogy megbüntetnek, a bébi biztonsága jobban érdekel. Az a hordozó jó lesz pihiszéknek, mert hintáztatni klasszul lehet!

Na megyek, mert most nekem is szájmenésem volt. Hiába, ez van, ha ritkán írok.
Azért gmailes képeket még nézegetek..!
Szép estét!!!!!

KépKép
manama

Mégsem lesz ma fotó...
Apa dolgozik és most kicsit harap... jó, jogos, mert határidős a munka. És asszem, hogy holnap is ekkora lesz a pocakom... :lol: :lol: Amúgy döbbenet, mert 93 centis körméretnél tartok.

Csajok! Nem lehet, hogy Gyevacska már megszült...? :roll: :oops: Nagyon kíváncsi vagyok! De bizti minden ok Vele!

Tényleg mentem!

KépKép
manama

Hállóhálló!

Délután irtam Nektek egy litániát, de mondanom sem kell...elszállt...no ezen felbuzdulva vagyis lelombozva, elmentem egy sikitozós játékot játszani Dalmával!
8) :lol:
Nagyobbat sikit, mint Én....aztaaaaapasztaa!
Na de megpróbálom behozni a lemaradást!

Rólunk:
Ma szégyenszemre ki sem mozdultam Dalmával, jól bevackoltuk magunkat a lakásba, hát kell ilyen is, nem lehet mindig menni és menni....kocsizni...
Persze pihi helyett ismét nekiálltam takaritani...baccus, ebbe a pinduri lakásba annyi kosz összegyűlik egyik napról a másikra, hajkurászom a pormacskákat....porszivóval, ronggyal, felmosóval.... :twisted:
Szerencsére főzni nem kellet és holnap is csak egy éeveskét dobok majd fel....
Na elküldöm mer elszáll megint....
Folyt. köv.

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Holnap szerintem csak max este leszek.Mamázunk az uh után.
Éééééés éppen most fordult át Roli hátról hasra
:lol: :lol: :lol: :lol:

Holnapra mindenkinek szép napot,üzizzetek,ha történés van :arrow: kösziiiiii

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: