A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Era: tényleg kezd husi lenni Beatrice! Nagyon aranyos!

Elfelejtettem egy képet feltenni tegnap!
Viktorka tök spontán bemutatott!

Kép Ezt nektek!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok,

Silka férje vagyok, elmondtam neki a jókívánságokat, nagyon boldog volt! :D

És akkor, amiért császár lett belőle... Tegnap reggel kezdődött 15 perces fájásokkal, ami estére 4-5 perces lett. A kórházban este 10-kor egy ujjnyi volt a tágulat, ami kb. éjjel egyre megduplázódott. A doki csinált egy burokrepesztést, hogy a baba is tudjon segíteni a fejecskéjével a tágulásban. És ekkor kezdődött a rémálom. A fájások egyre erősödtek, ami folyamatosan szívta le Silka erejét. Hajnali fél 6-kor a pokoli kínok közepette azt hittük, hogy vagyunk már vagy négy ujjnál, de a doki közölte, hogy még mindig csak kettő! :evil: 8-10 óra alatt még a vajúdás feléig sem jutottunk el!
Az orvosunk azt mondta, hogy mivel remény sincs arra, hogy akár pár órán belül megszülessen a gyerek, az anyuka pedig teljesen kikészült, császármetszéssel kiveszi a gyereket.
Hát kb. ennyi, a részleteket majd ő elmeséli nektek, előreláthatólag csütörtökön jöhet haza.

Ma este már feltudott kelni, úgyhogy megszeretgethette a kislányát :wink: A seb miatt nagyon nehezen mozog, de ez állítólag napról-napra javulni fog. 8)

Vigyázzanak magukra Hölgyeim, meg a csemetéikre, de legfőképpen törődjenek rengeteget a férjeikkel is! Hogy miért? Mert nélkülünk nemhogy más, de még ez a topik sem jött volna létre soha! :lol: :lol: :lol:

üdv
silka

Silka férje! Köszönjük az infókat! Biztosan hamarosan felépül Silka! :lol: Majd kérünk képet a piciről!!!
Ezt az utolsó mondatot, meg mintha az én párom mondta volna... :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasni a lemaradásomat. Ti aztán tudtok termelni!

Többen írtátok, hogy vizsgálat után véreztetek. Nekem sajnos nem függött össze a két dolog, mert a vérzés és a vizsgálat között 1 hét telt el. A mai napig nem tudom miért volt, a doki sem, de rettegek minden WC-re menéskor!

Nekem is van hasmenésem. De csak ennyi! Se keményedés, se görcs, se nyákdugó elmenés!

Ma van az 1. házassági évfordulónk. Miért is ne, a párom szolgálatban van, és holnap onnan megy Ferihegyre vizsgázni. Szóval kérek egy kis vudu-t, hogy Marci baba ne hétfőn napközben szülessen. Este már jó! Megbeszéltem vele is, de ha olyan makacs, mint én kevés esély van arra, hogy betartsa. :wink:

Vadvirág! Tényleg hiányolunk, csak 1 sort írj!!!

Nagyon tündériek a babák!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Era!

Szépen gyarapszik Bea.
Csak így tovább!

Timi!
Nagyon jó kép.És már miket tud mutatni Viktor aranyos.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Kismamik!

Kiskolbi párja vagyok, de most nem mondókával szeretnék itt egy kis mosolyt csalni mindenki ajkára, hanem egy bejelentéssel:

Tegnap kiengedtek minket a korházból és egy hosszú Pécs Budakeszi közötti út után épségben, egészségesen megérkeztünk otthonunkba!!!

Képek és anyuka hamarosan (előreláthatóan estefele)... :D

Silkának,Beke Andinak, meg annak, aki esetleg még szült (a visszaolvasás Kiskolbira vár) gratula!

Puszilunk Mindenkit,
a Kiscsalád

Detti
KépKép
kiskolbi

Szia kiskolbi!

Nagyon örülök,hogy már otthon vagy és várjuk a képeket.

Mégegyszer Gratulálok Máté babához!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Mammócák!
Megvolt az esküvő, dobok egy fotót (én egy kicsit trampli vagyok :oops: , de a menyasszony nagyon szép volt :lol: ): Kép
Nagyon jó volt, bár Prüntyike úgy döntött keresztben fekszik egész délután (látszik is szerintem a képen), egész jól bírtuk mindketten :lol:

SILKA! Nagyon gratulálok, hősök vagytok!!! Mielőbbi felépülést, sok tejcit, és jó Babázást kívánok Neked!!!

Irina! Jaj de jó, hogy már itthon is vagytok! :lol:

Móni! Sok++++++++++++++++++++++++++++++, hogy Te legyél a következő! NAggggggggyon szoríííííííííííííííítok!!!

Era! Édes a kis Beatrice! :lol: Tényleg egyre husimusibb :lol:

Anikó! Gartulálok Nektek a házassági évfordulótokhoz!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kiskolbi!De jó, hogy Ti is otthon vagytok már, nem semmi út áll mögöttetek :shock:
Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!!!

Silka gratulálunk, nagyon sok tejcit, boldogságot és mihamarabbi felépülést kívánunk Nektek!!!

Anitja!!
Nagyon szép és csinos kismama vagy :wink: !

Nagyon tündériek ezek a kis Manócskák!!!Rakjatok fel minél több képet róluk! :lol:

Nálam a helyzet változatlan, Boti boldogan hömbölög a pocimban, eszébe se jut kijönni :lol: ...Pedig már mindjárt itt az idő... :roll:
kispocc

Silka:
gratulálok!

Később jön a tábla is, de most nagyon fáradt vagyok.
Mi is lagziban voltunk, és hát megállapítottam, h nem való már nekem az éjszakázás. A gyerek jobban bírta mint én. Ciki. :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
h@jni

sziasztok

Örömmel tudatom hogy Emma megérkezett 2007.09.06-án 4.10 kor. természetes úton 4 óra alatt. nem mondom hogy nem fájt, de megérte. Gyönyörű kismanó. 48 cm -el és 2720g-al született. Ma jöttünk haza. a cicire tevéssel van néha gondom,nem mindig megy olyan gyorsan, de azt hiszem elég jól megy.
Megpróbálok képet is feltenni róla.
Minden jót mindnekinek!
beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk Gratulálok a kis Emmához sok-sok jót kívánok nektek!És sikeres cicizést!Nagyon aranyos csöpség.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kaqk!!! Gratulálok! Emma nagyon aranyos! Majd várjuk a szüléstörténetet! Jó gyorsak voltatok Ti is! :lol: Szopi meg menni fog!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Kaqk:
gratulálok!!

Kép
Kép
h@jni

Beke Andi sms-e:
" Sajnos fertőzést kapott, 5 napig antibiotikumot kap. Petyka meg otthon teljesen kivan. Most én is csak bőgni tudok. "

Andi megy a drukkkkk.

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Kaqk! Mi is gratulálunk! Gyönyörű kis hajas baba!

Teljesen tanácstalan vagyok!!! :( Viktorka ma úgy döntött, hogy nem kell neki az anyatej! Se ciciből, se lefejve. Csak a tápszer, de abból 130 milli is egy szuszra.
Pedig én mindent megtettem... :(

Kép
Kép
timi26

Andi, tőlünk is megy a drukk! Hamarosan túl lesztek a nehezén és otthon lesztek!

Kép
Kép
timi26

KAQK ÉN IS GRATULÁLOK A KIS EMMÁHOZ!

Kép
hajagosné szabó éva

Kép

Kép
Kép
h@jni

Beke Andi, Silka, Kakq!

Nagyon sok boldogságot a babákhoz!

Velünk minden ok. Nem úgy néz ki, hogy Pötty sietne kifele. Pénteken voltunk dokinál. Méhszáj zárt, de fel van már puhulva. A méretek alapján 37+3 volt (pontosan a számítottnak megfelelő). Kb 3150 g.
Azt hiszem felkészültem. Testileg, lelkileg, lakásilag. Nagyon szeretném már, ha Botond itt lenne velünk. Türelmetlen lettem. Annyira szépek a babók. Alig várom, hogy részese lehessünk mi is ennek a csodának.
Szóval még sok-sok képet kérünk minden anyukáról és babáról.

Andi!
Drukkolunk. Tuti, hogy minden oké lesz.

Timi!
Csak nyugi! Biztosan tudja a kis szervezete, hogy most éppen mi a legjobb neki!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

U.Era!Beatrice nagyon szépen fejlődik,lassan hurkácskái lesznek. :lol:

Silka férje!Köszönjük a tájékoztatást!Várjuk vissza,mielöbbi gyógyulást kívánok neki!

Kiskolbi!Jó,hogy újra itt vagy,gyere amikor csak enged a babuci és kérünk sok-sok képet is!

Anitja!Nagyon csini a pocid!

Beke Andi!Megy a pozitív energia!!!!!

Timi!Sajnos tanácsot nem tudok adni de ne add fel,próbálkozz azzal a cicivel hátha meggondolja magát Viktorka!!

KépKép
juba

Kaqk!Gratulálok,tündéri Emmácska!!Sok boldogságot,jó egészséget kívánok!! :D

KépKép
juba

HÚÚÚÚÚÚ! Micsoda babaeső!

Kaqk! Gratulálok Emma babához! Jó egészséget, sok tejcsit nektek!

Beke Andi!

Mindenki küldi neked a pozitív energiát, kitartást nektek, gyorsan túl lesztek rajta.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Végre eljött a pillanat, hogy felteszem a babaszobáról a fényképet! :lol: A pelenkázónál még hiányoznak a fiókok, de az már csak napok kérdése, hogy a hibát apa helyrehozza. Holnap pedig megveszem rá a szivacsot is. Szóval ilyen lesz az én Szelinám birodalma. :D

Kép

Regina
KépKép
mazsola7

Beke Andi!
Minnél hamarabbi gyógyulást kívánok neked!

Regina!
Szuper a szobácska.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regina!
Nagyon jó a szoba!!!
Nagyon irigykedem a szopis foteledre!! :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sok boldogságot, egészséget és tejcsit, gratulálok minden újabb édes kis bébihez!!! :lol: :lol: :lol:
Anyukáknak és a kis manóknak is!

És elkészült a szüléstörténet is. 1189359310.7228.doc

Kép
bfagi

BFAGI!
Köszönjük, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetedet! Nagyon megható volt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ági!

Szép a szüléstörténeted.

Végülis annál Szebb és Boldogabb pillanat nincs mikor végre kezünkben foghatjuk a kis csöpségeket.
Az minden fájdalmat megér és feledtet.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kép

Kép

Kép
granda

Móni
Most már bizti Te jössz :D

és Motiot
Neked is hamarosan teljesül a kívánságod, konkrétan 2-t kell aludni!

Fleur
Tetszett ez a mondat: "szülős hangulatban voltam" :D De szerintem mindenkinek meg van írva, mikor kell kijönnie :)

Era, Kaqk
Gyönyörűek a kislánykáitok, angyaliak :!:

Kiskolbi
Tőled is várjuk a hazatérés utáni képeket! Pihenj, amennyit tudsz!

Mazsola
Igazán megnyugtató és hangulatos szoba, nagyon szép! :P

Anitja
szerintem tök jó a kép és klassz színesek a ruháitok :)

Vadvirág

Már sokan követelnek :!: :)

Kép
granda

Sziasztok !

Minden friss anyukának sok boldogságot a kicsihez és sok-sok tejcit és persze nagy gratula nektek !! :lol:

Lányok bocsi, hogy nem jelentkeztem de úgy szaladnak a napok és annyira sok a dolog még.

Képzeljétek a legjobb hír, hogy már egy hónapja hirdetem az autómat és végre csütörtök este sikerült eladnom.

Persze most kocsi nélkül vagyunk csak a páromnak van céges autója ami csak kétszemélyes de arra jó lesz, hogy bemenjünk a kórházba. A haza jövetelt meg megoldjuk családilag mert van egy pár kocsi.
Most csak annyiból van gond, hogy sűrűbben kell a kórházba járnom így mindig valakitől kölcsön kell kérnem. Persze már nézek már új kocsit csak elkell menni megnézni.

Szóval zajlanak a dolgok nálunk.

Holnap megyek CTG-re meg a doki is megvizsgál kiváncsi leszek, hogy hogy áll a méhszájam mert csütrötökön azt mondta, hogy már megrövidült.

Jó éjt neketek és vudu megy mindenkinek akinek kell és a babaák gyönyörűek.

Irigykedve nézem a képeket. Kérünk még !!!! Sokat - sokat !!!!!
20200310173350

Na akkor gyorsan rakok.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Mamócák!
Kaqk! Nagyon gratulálok, gyönyörű a Kisbabád!

Bfagi! köszönjük a szüléstörténetet, nagyon szép és megható volt, meg is könnyeztem...

Andi! Kitartás! Az a lényeg, hogy jó kezekben vagytok! Nagyon szorítok, hogy mielőbb haza tudjatok menni!!!

Regi! Nagyon szupi a Babaszoba, látod csak elkészült, felesleges volt aggódni :lol:

KőszegiTimi! Gratulálok az eladáshoz :lol: ügyesek vagytok, de még szerencse, hogy ennyi autó van a családban, drukkolok holnapra, és gyere ha tudsz, lassan mi kerülünk sorra :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Horcsog: igazán szép lánykád van, asszem pár hét múlva el is megyünk háztűznézőbe... :wink:

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Era!
Beatrice nagyon sokat nőtt, ügyesek vagytok :D !

Anitja!
Szép vagy te is, meg a menyasszony :D !

Hörcsög!
Ildike nagyon édes ahogy figyel a nagy szemeivel :) !

Beke Andi!
Megy a drukk, hogy mielőbb kiengedjenek benneteket a kórházból :wink: !

Kaqk!
Gratula a kis Emmához! Sok boldogságot kívánok nektek!

Mazsola!
Nagyon szép lett Szelina birodalma :wink: !

Bfagi!
Köszi a szüléstörténetet!

Ma lovagolni voltak a fiúk, teszek fel képet róluk, meg magamról egy pocakos fotót.

Kép

Kép

Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Hahó!!!!

4.22-kor elfolyt a magzatvizem. Megyünk szülni, hurrá!!! Szorítsatok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ancsi! Anikó! Hajrá!!! Remélem, mielőbb tudtok majd üzenni valakivel, hogy tudjuk, mi a helyzet! Vagy talán már babáztok??? :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

ANCSI ANIKÓ HAJRÁ! MIELŐBBI HIREKET KÉRÜNK!

Kép
hajagosné szabó éva

Jó reggelt!

HURRÁ!!!!!!Most aztán két kismamiért is izgulhatunk!!!
Gremese hol vagy? Látod ezt???

Az esténk húzós volt. 7-10-ig egyfolytában éhes volt a drága. A végén 160 milli tápszernél+50 milli teánál megálltunk. Evett volna még, de már nemmertem adni neki. Viszont cserébe csak fél 5-kor kelt. Úgyhogy egész éjszakak aludtunk.
De este négyszer kellett átöltöztetnem. Nagyon zavar, hogy állandóan összepisili a derekát. Úgy félek, hogy meg fog fázni!!!

Kép
Kép
timi26

sziasztok

en Z vagyok a ferj, mostmar _a_p_a_

tegnap du. 15:35kor megszuletett Greta Monika.
o is es az anyukaja is jol vannak. minden rendben ment
Gretus 3810grammal es 54cmel szuletett termeszetes uton
gyors szulesunk volt a doki nst utan delben mar nem engedte haza :)

Kép apa kezdodik Kép most furodtem Kép es most bekesen szunyokalok :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

MÓNI!!!!!GRATULÁLUNK NEKTEK, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS ÖRÖMET, EGÉSZSÉGET, MEG MINDEN JÓT!!!!

Jaj, ez annyira jó! Mindig van kiért izgulni!!
[/b]Ancsi, Anikó!!!HAJRÁ!!!

[b]Banita!!

Igazán csinos vagy!!!Nem semmi, hogy ez már a harmadik babád lesz! Nagyon jól nézel ki! :lol:

Bfagi!
Nagyon köszönjük a születéstörténetet, sírtam is rajta... :lol: :lol:
kispocc

Móni! Gratulálok! Ügyik voltatok! :lol:
Kép

Regina
KépKép
mazsola7

REGI!!! :lol:
Most látom csak, mi egyidősek vagyunk! :o :lol:
kispocc

Móni:
gratulálok! Sok boldogságot az egész családnak.

Anita, Ancsi:
hajráááááá!! Ügyesek legyetek!!!

Kép
Kép
h@jni

Kakq, L.Móni!

Gratulálunk :) :)

Ancsi,Anikó!
Gyors és szép szülést kívánok :)

Beke Andi:
++++++++++++++++++++++++++++++++++ remélem gyorsan meggyógyultok :)

Anitja,Banita!
Nagyon csini kismamák vagytok :)

v.

KépKép
viranka

Kispocc! Tényleg! :D Én már kezdek türelmetlen lenni! Meg már nehéz öltözködni is... :shock: Asszem eddig bírtam... :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: