A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi én is nagyon lánykát szeretnék,a papa meg fiút (ez jó nem :?: :roll: ) Nekünk még semmilyen nevünk nincs, még tegnap szereztünk be egy utónévkönyvet. De megegyeztünk a papával, hogy a fiúnév választásnál övé a döntő a lányénál az enyém. Persze mindkettőnknek belel kell a másikéba egyezni, ezért 3 alternatívát kell megadni mindkét esetben. Ezt jól elmagyaráztam :roll: remélem érthető

Kép
szücsi

Tőlem csak megkérdezte, hogy érzem-e már. Mire mondtam, hogy hát nem mindig vagyok benne biztos, hogy az az (akkor még úgy volt), és még ő vígasztalt, hogy nem baj, mert ráérek még.
Nem tudom, miért olyan fontos. Szerintem csak valamivel le kell foglalni a vnyanyákat, és valailyen rublikákat kellett gyártani a kismamakönyvbe, hogy legyen mit kitölteni. De ez is olyan, mint az AFP...

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka!!

Köszi szépen!!! :lol:
Beírnád a nevekhez, hogy Sámuel...köszönöm azt is!!!!
torolve_20131003125716

Gurgul: jó a babazene cd?

Kép
szücsi

Szilvi! Ùgy emlékszem, hogy kislány lett. :D :D :D :D

A magzatmozgással kapcsolatban, azt olvastam, hogy miután elkezdi érezni a kismama 5 hónap +-5 nap a szülés várható ideje. Èn is nagy hülyeségnek tartom, pláne azért is, mert egy csomó minden befolyásolja.
molkata

Képzeljétek: a gulyásleveshez sütött meggyes muffin-ból lassan nem hagyok egy darabot sem a papának. Csúnya vagyok :evil: mostmár tűrtőzteni kell magam. Egyébként is azt mondta a dokibácsi, hogy szigorú szénhidrát diétát tartsak, de nem bírom megállni :oops:

Kép
szücsi

telefonáltam, jővő szerda 11.20 4d hurrá.
Szivvi ti hova mentek?

Bridzsi

Kép
esztora

Rózsa
Meg sem dícsértelek téged, meg apát! Gondolom a "tenyerén hordoz" :lol:
Enyém férjem is fekete, "macsós", úgyhogy bocs Kata, de a szőke, kékszemű hapsi nem nyerő :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Molkata: KÖSZI
Ha ez tényleg igaz lenne, akkor már nem számítana koraszülöttnek a kisgyerkőcöm és nem kéne folyton ettől (koraszülés) paráznom.

Kép
szücsi

Esztora
Asszem egymás után jövünk!!! Hurráááá! mi amúgy 10 óra 40-re megyünk!

KépKép

KépKép
szivvi

Bocs de nem a kérdésre válaszoltam :oops: A Sziget utcába. Méér több is van?

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgula, persze, már javítottam is.
Szóljatok nyugodtan, ha változtatni kell, vagy valami nem stimmel a táblázatunkban!

kétfiús anyuka
babdorka

Szücsi! No para! èn ma´r a 16. hét után elkezdtem érezni.... :D

Tegnap óta Babóca valami más poziciót vehetett fel, mert mostmár engem is rúgdos lefele és befele is :P De nekem nem fáj, csak olyan furi...

A derekam viszont fáj, leginkább bal oldalt... Gondolom rosszul tartom magam.. :shock:
molkata

Szücsi!!

12 db-os muffinsütőd van???? :lol: Kép
torolve_20131003125716

Kösziiii Dorka!!! Kép

Szücsi!
Ja igen, nagyon jó a babazene de végig bőgöm az egészet..
Ha menni fog mindenképpen feltöltöm nektek a weboldalunk alá és le tudjátok tölteni!!!
torolve_20131003125716

Igen, 12 db-os az a nagyobbik méretű.

Kép
szücsi

Dorka, köszike! Kék sorom van, kék sorom van!!! :lol: Még annyit megtennél, hogy a Noémit is törlöd? Újabban úgyis elégedetlenkedett vele Apjuk, lehet, hogy lányként sem az lenne.

Gurgula, képzeld, olyannyira bejött a néprajzi ihletésű blúz, hogy még olyanok is megdicsérik, akikkel nem is nagyon szoktam beszélni. Mondjuk mell alatt kicsit rakott, ezért óriási benne a hasam. :wink:

Szücsi, ha be akarod tartani a szénhidrát-diétát, nyugodtan add fel nekünk postán a maradék muffint. Holnapig ideér, és még mi is élvezhetjük. :wink: :lol: És akkor tuti nem esel kísértésbe. MIlyen autót néztek?

Kép
nenoke

Hát, nekünk nem kell törni a fejünket, milyen színű lesz a haja és szeme, mert mindketten barnák vagyunk :) Bár férjem 4-5 éves koráig szőke volt, én meg fekete, aztán iskoláskortól már mindketten középbarnába mentünk át.

Kép
Kép
emma1976

GURGULA:gratula Samukához!!!
ESZTORA:csak neked küldök cicust, remélem jobban van a drága!!!
SZIVVI:Egyetértek veled pasi fronton.Küldjél magatokról te is képet, no meg mindenki, akinek van kedve,jó?
Képzeljétek mi is megyünk 4d uh-ra kb 3 hét múlva kaptam időpontot a klinikára. FONTOS:AZT HISZEM MOZOG A PICIM
:lol: :lol: :lol: Olyan érzésem van, mintha buborékok pukkannának ki a hasamban. EZ AZ AMINEK GONDOLOM? VÁLASZOLJATOK GYORSAN, ADDIG IZGULOK!!!! Kép

Kép
Kép
christine

Nenoke: nagyon szívesen odaadom a maradékot is, de inkább akkor csinálnék újat és mindenkit megvendégelnék :lol:

Opelt szeretnék, az nekünk nagyon bejött. Már az Astra-kat szinte végigjártuk. Legutoljára a céges egy H-s kombi volt, az jött be a legjobban (na de az zsír új volt). Újat szeretnék, de a pénztárcánk az nem tudja kifizetni és mindenképpen kp-ra szeretnénk. Na meg jól meg is kell gondolni, a babára is sokat kell költeni.

Kép
szücsi

Rózsa: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIgen! Gratula!

Kép
szücsi

Mozgás: én már kb 1 hete úgy érzem, hogy érzem, de nem vagyok tutti biztos benne!!! Vmit érzek, de hát nem olyan, hogy rúgás. Csak vmi apró mocorgásféleség. Nem tudom, mikor leszek benne, 100%, hogy ez ő :roll:

Kép
Kép
emma1976

KÖSZI, MÉG ILYENEM NEM VOLT, AKKOR JÓL VAN A DRÁGÁM!!!!!MA MÉG CSAK JÓ DOLOG TÖRTÉNT VELEM, IMÁDOM A VILÁGOT!!!!!!

Kép
Kép
christine

Emma: szerintem te is a picit érzed, a'szem mindenki ilyen bizonytalan volt először, én tuti biztos, de ahogy telik az idő és erősödnek a babák egyre erőbebben rúgnak, dörömbölnek és egyre biztosabbak vagyunk, leszünk.

Kép
szücsi

Nekem meg apró pöckölések. De pl. olyankor midnig, amikor lefekszem, és a hasamra rakom a laptopot. most vagy azért, mert apja fia, aztán ő is gépezni akar, vagy mert nem tetszik neki. Mindenesetre olyankor midnig odébb rakom a gépet.

Szücsi, Classic 2 vagy új Astra? Új szériásat semmiképp se vegyetek. Nővéremék folyamatosan szenvednek, először az Opel Astra II-vel, most meg a Zafriájukkal. Apukámnak ezzel szemben a Classikkal sosem volt semmi baja, emrt az már kinőtte az összes gyerekbetegséget. Miért akarjátok kp-ra? mi részltere veszsük. 6,75 a THM, miközben már 10%-ot is adnak bankbetétre a bankok.

Kép
nenoke

Igazából még nincs eldöntve pontosan sem a típus, sem a finanszírozási mód. Ha Enricó talál valami jó vételt és nekem is tetszik akkor elválik minden.

Egyébként nekem is a gép előtt szokott sokat mocorogni, biztos örül hogy sok potenciális játszópajtása van, lesz.

Kép
szücsi

Nenoke: egyébként melyik az a bank , ahol ilyan alacsony THM-el adnak hitelt?

Kép
szücsi

Szivvi akkor tényleg egymásután jövünk!!!!!!!!!
csak a Sziget utcában van igen,azt nem tudtam hogy esetleg B.pestre mentek-e vagy ide.
voltam boltban vettem spenótot (3 csomaggal)függő lettem!!!!!!!!!
Rózsa köszönöm a cicát,enyém jól van olyan rossz mint fénykorában.
issza eszi amit kell sőt lassan talán már hizni is fog.

megyek főzni. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Rózsa és Emma! Biztos, hogy a picit érzitek. Nekem is úgy kezdöödött. :D
molkata

Szücsi, Raiffesien Lízing, 6 évre, 30% önerővel, casco kötelezettséggel. Nem tudom pontosan, ezek közül melyikek befolyásolják a thm-et, a casco tuti.

Kép
nenoke

Nenoke!!
ugye, gurgi megmondta, hogy a nézprajosat kell felvenni.. :lol:

Rózsa köszi a gratut! Tutita a babát érzed..éljen éljen! :lol:

Samukánkra felbuzdulva, vettem két rugit a C&A-ban :lol:
(pamutok és végig elöl gombolósak)
torolve_20131003125716

tutita..már baba nyelven írok :lol:

most meg azon röhögök, hogy nem hátul hanem elöl gombolós..

lányok, annyira örülök! kicsattanok!
torolve_20131003125716

ÖRÜLÖK, HOGY TE IS BOLDOG VAGY GURGULA!
BIZTOS ÉDIK A RUGIK. MILYEN SZÍNŰEK?
TUDJÁTOK ÉN AZON GONDOLKODOM/REMÉNYKEDEM/ HÁTHA ELNÉZTÉK ÉS AZ ÉN PICI FIAM MÉGIS KISLÁNY.......HÁÁÁÁÁTTTTTHAAAAAA, NEM?

Kép
Kép
christine

Gurgula, a nézprajos is úgy hangzott, mint amikor unokahúgom nem tudta rendes sorrendben mondani a betűket, és a királylánok mind konorát viseltek korona helyett. :lol:
nenoke

Most hívott doktor bácsi pénteken mehetek az eredményért+ultrahangra!!! No, hátha ő kislányt lát!!!

Kép
Kép
christine

Csajok azt hisszük az emberrel, hogy nálunk is bejelentkezik Maszatka! De csak ha aptya simizi a hasam..Olyan, mintha akkor odaevickélne, ott akkor púposabb a pocakom.

KépKép

KépKép
szivvi

Rózsa! Kíváncsian várjuk majd a fejleményt..hejj

Nenoke!
Tényleg, azt is elírtam..

Na megmutitom a rugikat..az egyik kép vaku nélkül készült, elég sárgás.. Kép Kép
torolve_20131003125716

Rózsaa!!
Tudod a fogantatás napját??
Én szívesen megnézem../asztrológia/ :roll:
torolve_20131003125716

Szilvi! Az biztosan Maszatka! A mi Babócánk is csinál ilyet, olyan vicces formájú olyankor a hasam. :D
molkata

Gurgula! Nagyon édesek!
molkata

Köszi Kata!
Praktikus mert pamut és elöl gombolós, nem kell nyúzni a babákat az öltöztetésnél..főleg akkor még olyan kis pindurik, na meg majd a bénázás az elején..mármint az öltöztetésnél.. :roll:
torolve_20131003125716

KB 3 NAPRA PONTOSAN IGEN.ÖRÜLÖK ÉN A FIÚNAK IS, CSAK ÉN AZT ÉRZEM, HOGY LÁNY LESZ.SZÓVAL:okt.10-11-12 VALAMELYIK NAPJÁN.MEG AZÉRT FONTOS EZ NEKEM, MERT MEGHALTAK A SZÜLEIM ÉS A TERHESÉGEM ELSŐ NAPJAIBAN VELÜK ÁLMODTAM ÉS ŐK MEGMUTATTÁK ÁLMOMBAN, HOGY KISLÁNYOM LESZ ÉS HOGY ŐK VIGYÁZNAK RÁNK. NO , MOST TOTÁL HÜLYÉNEK TARTHATSZ BIZTOS, HOGY EZT ELMONDTAM....SZÓVAL ÉN NEKIK JOBBAN HISZEK, MINT AZ UH-NAK, JOCÓ MEG BELEÉLTE MAGÁT A FIÁBA...
KÖSZI, HA MEG TUDOD NÉZNI :lol:

Kép
Kép
christine

Rózsa!
Egyáltalán nem tartalak hülyének, SŐT! Én is hiszek abban, amit leírtál és nagyon sajnálom egyben..

Nos.2006 október 10-én a hold (amely a fogantatást mutatja) ikrekben állt, az férfias jegy..és 11-én is ikrekben állt, viiiszont 12-én délelőtt 11.29-kor átlépett a rák jegyébe, az nőies jegy..szal ha akkor fogant akkor kislány..

Mindenesetre drukkolok neked a kislányhoz!!! Kép
torolve_20131003125716

Ja igen Brigi, neked is megy a drukk a kislányhoz..de amit írtál az alapján fiúcska..de majd az UH-n úgyis kiderül...
a végén még elkönyveltek mumus mágusnak :oops:
torolve_20131003125716

Kép

Ilyen képet kerestem Apáról, 15 éve ebbe a hapsiba szerettem bele...Bocs, de nincs itthon szkenner, úgy fotóztam le..
szivvi

Gurgi
Jók a rucik, ha megkérdezhetem, mennyibe kerültek?

KépKép

KépKép
szivvi

KÖSZIKE!!!PÉNTEKEN, DE LEGKÉSŐBB A 4D-S UH-N KIDERÜL.CSAK SZEGÉNYT NE SZÓLÍTSAM MÁ BALÁZSNAK, HA ECCER MEG LÁNY.....MEG AZTÁN VAN EGY CSOMÓ SZÉP KISLÁNYRUHÁM IS, AZT MEG NEM ADHATOM SZEGÉNYRE... DEAZ A VICCES, HOGY EDDIG NEM 100%-RA MONDTÁK, HOGY FIÚ, CSAK HOGY NAGYON ÚGY TŰNIK. NO, HÁT NEMSOKÁRA KIDERÜL...MEG KEVÉS A KISLÁNY A TOPIKON, ERŐSÍTENÉM A JÁNYOK TÁBORÁT :lol:

Kép
Kép
christine

Rózsa
Mi sem Lilinek szólítjuk, hanem Maszatkának..De én annyira reménykedek és bízok...

KépKép

KépKép
szivvi

Kép

ő pedig az enyém "munka közben"szokott bulikat csinálni és nagyon büszke vagyok rá.

Bridzsi

Kép
esztora

Hű, micsoda macsó pasik! :wink:
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: