A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina,s az a kép valami eszméletlenül jó :) :)
nem hiszem h. csak a gép miatt sikerült :) :)

ennyire futja...

KépKép
viranka

Verus, jól vagytok?
Köszi, átadom a dicséretet S-nak, mert a fotóson múlott a dolog... a gép csak amiatt jó, hogy sokkal többet tud, mint a nem tükörreflexes kisgépünk tudott. S-nak volt profi analóg gépe, csak az is már rég bekrepált, a mostanira meg sajnálta a pénzt, amúgy sem egy költekezős alkat. De mondtam neki, h a gyerekek nem lesznek mindig kicsik és valahol bosszantó, hogy az apjuk egy nagyszerű fotós, de nem készülnek róluk nagyon jó képek, csak amiket én lődözök vaktában... szóval többszörös nyomást gyakoroltam. :lol:

Kép
Kép
irina

Helyes!:-) tényleg tok jo a kep!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Üzenettel jöttem: Vindoék hazaértek, nem tűnt el, jön hamarosan. :lol:

Nálunk a szokásos: házimunka, ma itt volt Johanna, meg a keresztfiunk is. :lol:
dmaggie

Árminkát nagyon sajnálom. Szegénykém, nem lehet egyszerű.
Képet ide is kérünk ám. :lol:

Kaqk, tervek: 8)
dmaggie

Jaj olyan jo volt a maszirozas Vicuskanal . Mindig olyan jó a kedvünk! Szeretek hozza menni! :-)))

Du- an a forgalmimban akartam a nevem címem atiratni, erre közöltek hogy a törzs könyvet hoztam? Nem. Eszembe se jutott. Másik időpont es 10e-el több. :-(

Csajok anyunal jól elfáradtak. Anyu is. :-)
Holnap anyós hoz megyünk a csajokkal ;-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Csilla,jobban,sokkal jobban :) :) kedden varratszedés,na attól Én parázok :) szerintem olyan visítást fog rendezni :shock: :roll: (sőt a beosztásomat is átírattam. azt hittem gyerekem jövő héten megy táborba. Ma megnéztem a visszaigazoló emailt mikorra is kell odaérni...csak 1 hetet tévedtem :) :) )
Jól van :) ,nehogy már a gépre fogd :) :) egy sima mezei kisgéppel is lehet csinálni fantasztikus képet és egy több 100000,-/sel is nagyon bénát. Ismertem pár fotóst.... :) azért rám is ragadt minimális tudás a fotózásról,de még mindig kapok ám a fejemre,ha nem jó a beállítás,képkivágás stb...

Kaqk,tök jó :) biztos menni fog :) hogy miket nem tud meg az ember :)

Azt tudtátok,h. a gyerekeknek 14 korig akárhányszor csináltattok személyit ingyenes?

amúgy a vasárnapi eset iszonyatosan kikészített idegileg.Mire megnyugodtam,szerda este fiam azzal várt megcsípte du. 1 darázs a szeménél :shock: :roll: Aztán Nagyi mesélte mi történt . Rögtön adtak neki kalciumot,félrevonult vele, figyelte. Másnapra dagadt kicsit de nem lett nagyobb baj :) ma reggel alig bírtam felkelni,tiszta zombi voltam egész nap. Egész hétre volt vmi+mindig bejött újabb és újabb váratlan dolog. Szabi után ez nem esett túl jól. Jó h. ma nem dolgoztam :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok, lányok!

Kaqk, a masszírozás a világ egyik legjobb dolga. És pont. 8)

Maggie-m, a képet mindjárt felteszem amoda. Bercónak hogy tetszik a nyári szünet?

Verus, a varratszedéstől én felnőttként is félnék... úgyhogy megértem Mírát is, de hátha nem lesz semmi kiabálás :-)
Elhiszem, h kikészített a dolog.
Mostanában Ádi is szerez sérüléseket, a nagyinál első nap mindjárt kettőt is (lefejelt ezt-azt), pedig nem jellemző rá. Szerintem ez is része a "tesódolognak". Mondanom sem kell, a bepisilés csak itthon probléma, nagyinál SOHA nem az. Már épp tanakodtunk S-val, hogy orvoshoz visszük, h zárja ki a betegségeket (rengeteget elázott mostanában éjjel), de szemmel láthatóan ez csak itthonra és ránk korlátozódik. Azért az jó hír, hogy nincs semmi baja, a testvérféltékenységen kívül, ami persze nehéz ügy szegénykémnek.
Ja, a gép azért kellett, mert azon S. jobban kiélheti a tényleges fotóstudását, ha már van neki. :-D ő régebben természetfotózásban nyomult.

Kép
Kép
irina

Hahó, újra itthon vagyunk.

A gépem benyalt valamit, teljes K.O. lett.

Most le kell törölni róla mindent. Ezt még beírom, aztán átadom Gábornak. Ha kész lesz, jövök képekkel.

Fotózás 8)

Kép
vindolanda

Újra van notebookom :D
De a háttérképet nem sikerül ugyanúgy belőni. Hívni kell Gábort. Nemsokára rakom a képeket is, ha Rugó hagyja.

Kép
vindolanda

A macskánk nincs meg :?
Tegnap előtt még látták, de azóta nincs nyoma.

Kép
vindolanda

Csilla, tegnap este R. meglátta a képet és teljesen el volt ájulva tőle :) nem sűrűn szokott ilyet csinálni :)

KépKép
viranka

Olvasni még nem tudtam, de hoztam képeket.
Dömping 8)

Brassó:)
Kép

Egy Brassó utáni üdülőváros, szerintem nagyon profi hely :shock:
Kép

Rugó a Fekete-tengerben.
Kép

Tenger.
Kép

A kaszinó épülete Constanzában, nagyon szép lenne, ha fel lenne újítva. Kép

Vihar a tengeren.
Kép

Mecset belseje Constanzában.
Kép

Minaret kilátással.
Kép

Kép

Ami az ókori Tomisból megmaradt - mozaikpadló ráépült múzeummal.
Kép

Nemzeti Tengerészeti Múzeum, ami nagyon profi volt. Vlad Dracul levele.
Kép

Búvárruha ugyanott.
Kép

Rugót, szegényt, több múzeumon végighúztuk. De volt, ami érdekelte. Fürdőkád Histriában. (Mondjuk a tengerészeti múzeumot ő választotta, ott nagyon lelkes volt.)
Kép

Romok Histriában.
Kép

A Duna-delta rezervátumának sajnos csak a legszéléig jutottunk. De majd legközelebb.

Kép

Kép

Bukarest:
Kép

Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Romániában nagyok a kontrasztok: rengeteg kóbor kutya van, Constanza belvárosában éjjel nem sétálnék stb. De amúgy borzasztóan szerethető hely, és mindenki roppant kedves volt velünk.
És ami szintén fontos, öt emberre kijött a szállás, benzin és minden egyéb költségek 200 000 ft-ból.

Kép
vindolanda

Javítás - nem Constanza belvárosában nem sétálgatnék éjjel, hanem az Óvárosban. Bizonyos részei gettóba hajlanak erősen.

Kép
vindolanda

És miért nem látszanak a képek?
Még jó, hogy tegnap negyven percig kicsinyítgettem, töltögettem
G. átvállalta az altatást, addig haladok a dolgaimmal. Így éjjel akár filmet is tudnánk nézni.
Kiszúrtam egy koreai filmet délután.

Kép
vindolanda

Hahó,
hát ezt az új babanet-külsőt még szoknom kell. Nem látszik, h ki milyen státusú hozzászóló és az sem, honnan való. Kár. 
A topikunk nektek is legfelül van? 

Vindo, örülök, h megjöttetek, sajnos a képek tényleg nem látszanak, rákattintva sem.

Verus, átadtam S-nak, örült :-))

Hát a múlt héten elég nyűgös volt Ármin és két este masszívan ordít altatáskor, az első este kúpot kapott, mert 1,5 óra után is egyre jobban sírt csak, akkor már szünet nélkül. Épp a határán voltunk, hogy kihívjuk az ügyeletet (ehhez tudni kell, hogy nem egy sírós baba). Aztán megvilágosodtunk tegnap: jön a foga és kissé nehezen viseli. Még a hasfájása sem múlt el, máris itt a fogzás. 

Kép
Kép
irina

Talán azért van felül, mert a legfrisebb hozzászólások alapján rakja be? Nem tudom.

Fogak - hát, legalább hamarabb túl lesztek rajta. S tudjátok, mi a baja. Más vigasztalót nem tudok mondani.

A képeket nem hagyja feltölteni. Azt írja, nem vagyok bejelntkezve, pedig de

Kép
vindolanda

Megpróbáltam Picasával, de az a nevemhez van kapcsolva...

Kép
vindolanda

A zártba meg nem enged fel. K.O.
Megyek inkább, ellátom Rugót.

Kép
vindolanda

Vindo, hátha idővel megjelennek a képeid, csak még vacakol a rendszer... (engem a legjobban az zavar, hogy alapértelmezetten nagyon kicsik a betűk a beviteli ablakban, a betűméret állítható, de minden egyes alkalommal? ráadásul a produktum betűmérete hatalmas lesz így).
Ez aztán nagyon jó árú nyaralás volt :-) Rugó hogy érezte magát?
Hm, minden ide érkező hozzászólásról levelet kapok, le kell iratkoznom. 
Hát a múlt hete tényleg zűrös volt a babának, még szerencse, h Ádi mamázott.
Most azért vagyunk meglőve, mert Dentinox  még nem használható 3 hónapos babán, a Dologél megy, az gyógynövényes, meg a kúp, ha durva a helyzet és ma veszek homeós Viburcolt (bár nem hiszek benne, Ádinál nem hatott, de a fogzó baba szülei bármit hajlandóak kipróbálni ;-)). 

Kép
Kép
irina

Én bejutottam a zártba az előbb.

Kép
Kép
irina

Vindo, facebookon jött üzi a bbnetesektől:

"Mivel ez egy nagyon nagy átállás - egy óriási adatbázist kell pakolgatnunk egyik helyről a másikra - így előfordulhatnak kisebb problémák, amelyeket mindenképpen orvosolni fogunk 1-2 napon belül! 

Kérjük türelmeteket, és ha ilyet tapasztaltok írjátok meg a szerkeszto@babanet.hu címre! Köszönjük!"

Kép
Kép
irina

Na, már én is bejutottam, miután jelentkeztem
Feltettem oda a picasás linket, úgy el lehet érni a képeket.

A Dentinoxot hány hónapos kortól lehet adni?

Rugó is három hónapos volt, és már fogzott

Hát, egy emailt is küldhetnének

R. jól érezte magát, de ő mindig élvezi a nagy utakat.

Kép
vindolanda

Bazé, ezt az emailes dolgot át kell állítani.

Kép
vindolanda

A tegnapi nap eseménye az volt, hogy Gábornak levágtam a haját. Már majdnem a háta közepéig ért
Rugónak ma akarom.
Meg vettem egy metálos körömlakkot, de még szoknom kell a színét.
Reggel felébredtem hat után, és sikerült dolgozgatnom valamit.
Röviden ennyi.

Kép
vindolanda

És most milyen rövid lett G. haja?
Filmet néztetek?
Mi tegnap sikeresen abszolváltuk az Obliviont, jó volt és látványos, bár minden elemét láttuk már másutt és tele volt nyílt utalásokkal a klasszikusokra. 
Dentinox 4 hótól mehet, de akkor is csak ugye napi 3-szor max. A Dologélnél nincs ilyen korlát, viszont az kevésbé is hat. Vettem rágókát is, de még nem tudja jól a szájába venni (a kezeit viszont igen, azokat rágcsálja jobb híján). Amúgy jól van és elvan, csak a nappali és esti altatások gázosak. 

Kép
Kép
irina

Már kétszer leiratkoztam a leveles értesítésről, de csak jönnek

Kép
Kép
irina

Á, nem sikerült. Úgy volt, hogy G. altat, és utána együtt nézünk filmet. Erre G. elaludt, Rugó meg átjött utána hozzám. Bementem vele, és úgy maradtam.
Amúgy egy koreai filmet néztünk ki (I saw the Devil), az a faszi játszik benne, aki az Oldboy-ba.
A Feledés nekünk még nincs meg, de várjuk:)

Dentinox - hát, a negyedik hónap már nincs olyan messze...

G. haja - most épp, hogy össze lehet fogni neki lófarokban, szóval a tarkója alatt van vége.

A profilban én is kihúzogattam dolgokat, de kapom a maileket.

El kell mennünk a postára Rugóval hamarosan. Mielőtt dög meleg lesz.

Kép
vindolanda

Érdekes, a privátban Téged látlak utolsó hozzászólónak, de ha belépek, akkor látom a saját reggeli hozzászólásomat a linkkel.

Kép
vindolanda

És még mindig jönnek az üzik, ááááááááááááááááá!
Zárt topik: remélem, tényleg csak a felvett tagokat engedi be automatikusan (l. "Zárt topik, fogad tagokat"), nem mindenkit, mert szívbajt kapok.

Kép
Kép
irina

jaj de fura  ezt még szokni kell :)

Vindo,én láttam a  képeket még az előző napokban(talán mikor feltöltötted) 

nálam is mi vagyunk a másodikak

dolgozni

KépKép
viranka

Na, írtam a babaneteseknek, mert kezdek kiakadni ezen-azon.

Kép
Kép
irina

@vindolanda:

én is. a picasa-linkre azt írja, h nem található

Kép
Kép
irina

Ez már nekem magas

Kép
vindolanda

Skacok, látjátok a mélcímemet, ha a profilomra vagy a kis nyitott levél ikonra kattintotok? Fontos lenne tudnom.

Kép
Kép
irina

Nem, az email nem látszik.

Kép
vindolanda

Közben rájöttem, hogy a picasas webalbum nem volt nyilvános. Most már az.

Legózunk, de közben nagy-nagy álmosság jött rám.

Meg kaptunk egy telefont, Rugót partira hívták pénteken délután. Teljesen izgatott lett, már az ajándékokon töri a fejét, mit vigyen a barátjának

Kép
vindolanda

Köszi! Hála az égnek.
Az oldboyos pasit bírtam :-) kíváncsi leszek, milyen lesz az amerikai változata az Oldboy-nak, bár nem vagyok nagy remake-rajongó. Nemrégiben a Hitchcockot néztem meg magamban, az nagyon tetszett, szerintem neked is bejönne. A burok (The host) is megvolt, nem volt vészes, de nem is egy nagy reveláció. A hely, ahol játszódott, az nagyon bejött. 
Mi majd délután megyünk ki, jó lenne eljutni papírboltba, gyógyszertárba legalább. 

Kép
Kép
irina

Nagyon jó ötletei vannak: használt mekis dobozok, papírfecnik, amikre nyomdázott
Ezen még finomítunk.

Kép
vindolanda

Partizó Rugó :-)
Megyek akkor képeket nézegetni.

Kép
Kép
irina

A burok szerintem éppen csak nézhető volt Bár volt egy medmexes fílingje, az kétségtelen.
Szerintem mi is csak délután megyünk ki.

Kép
vindolanda

Ja, ha látszanak.

Kép
vindolanda

Vindo, hát én egy S. Meyer-regény feldolgozásától eleve nem vártam sokat, bár Will Hurt rengeteget dobott a motivációmon. Ezer éve nem láttam, régóta nagy kedvenc. 
A képek szuperek, köszi! Vlad Tepes levele nálam mindent visz :-))) Látszik, Rugó mennyire élvezte a tengerparti nyaralást 
Micsoda ajándékötletek! A gyorséttermes dobozokat Ádi is nagyon komálja. 

Mr. Green smiley-ja vajon mit fejez ki?

Kép
Kép
irina

Milyen színű a metálos körömlakk?

Tök jó volt, este 1,5 órát tudtunk beszélgetni S-val, délután is vagy egy teljes órát. Mint egy vérátömlesztés, olyan volt. Mostanában nem sok időnk jutott egymásra.

Kép
Kép
irina

Ez az:
https://www.google.hu/search?q=miss+spo ... B700%3B465

Na, akkor erre a beszélgetésre emlékezzetek egy darabig, amíg nem jön össze a következő

Szerintem a zöld pofa olyan kínodban röhögős érzést jelképez.

Rugó közben olyan éhes lett, hogy mindjárt meghal. Tudakolja, hiányozni fog-e nekem ebben az esetben.

Kép
vindolanda

Jó humora van Rugónak 
szép színű körömlakk!
én mindegy, hányszor és mennyit eszem délelőtt, délben akkor is éhes vagyok 
mostanában a Trance-t szeretném megnézni

Kép
Kép
irina

Szoptatás alatt normális, ha mindig éhes vagy
Igen, arra kiváncsi vagyok én is.
Hát, majd visszatérek a feketés árnyalatokhoz előbb-utóbb, ezt csak kipróbáltam.

Kép
vindolanda

hahó

hú de fura ez az uj BBnet! 

Mi jól. Szombaton anyósnál voltunk a csajokkal, Du-án I is csatlakozott. Este kimentünk a Campus fesztiválr az Ákos koncertre, ami jó volt, csak anyu hívott hogy Dalus ordít!:-( lóhalálában rohantunk...20 perc volt a kocsiig, szaldtunk... :-( Dalusnak áttört a 18. foga. ez volt a bibi. 1 kor már aludtunk.:,-)
Vasárnap anyuéknál volt Főzés. a minket eskető és a lámyokat keresztelő pap ás családja jöttek. annyira jó fejek! Jól szórakoztunk! 
Reggel anyósék elvitték Emmát 2 napra..olyan fura , csend van. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

na az emma vonalzója nem látszik

KépKép
kaqk
Debrecen

hogy lehet a kedvencekbe tenni a topikot?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: