[color=indigo:f3c93c212f][b:f3c93c212f]Vindo[/b:f3c93c212f],így egyszerûbb

különben a baseball-hoz hasonlít
http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9ta_(j%C3%A1t%C3%A9k)
[b:f3c93c212f]Maggie[/b:f3c93c212f],drukk

[b:f3c93c212f]Irina[/b:f3c93c212f],én sem tudom mi az erõs tej

de jól hangzik nem

:) ezt nekem is mondták
[b:f3c93c212f]Kaqk[/b:f3c93c212f],utólag boldog névnapot az ünnepelteknek

[size=9:f3c93c212f]Mi meg Mírával tegnap este sürgõsségi osztályon voltunk

csúszda fa lépcsõfokára ráugrott(4-5 éve kint van) és leszakadt ,nem bírta el ezt a súlyt.A csavar amivel rögzítve volt kb. 10cm hosszan és mélyen végigvágta

még most is remegek az idegtõl

Összevarrták kb 5-6 öltéssel

Azt mondta(üvöltötte) h. érzi és fáj ,mikor tût szúrnak bele. kiabálás közt elsõ kérdése az volt,h. mehet-e ma táborba

Aztán mikor fájt neki kérte a dokit: Kérem szépen ne nyúljon a lábamhoz,Kérem szépen fejezze be, stb...De mindig Kérem szépen-nel kezdte

Aztán a végén matricát akart kérni Bálintnak

de nem volt kapott fecskendõt. Szegénykéim teljesen ki voltak. M. a fájdalomtól és izgult is nagyon mi lesz,B. azért mert látta és kiabálta ,hívtam -e már mentõt és miután Apja beküldte bent zokogott,R. azért mert nem bírja a vért,de helyt kellett állnia(kocsiban ütögette magát el ne ájuljon) mikor kórházhoz értünk és kiszállt Apa a kocsiból majdnem Én lettem rosszul olyan szarul nézett ki

Elgondolkoztam azon,ha elájul Apjuk kit kapjak el és hogyan. Nekem csak a lábam remegett végig míg vezettem . De ez még nem múlt el. Ma reggelre kicsit átvérzett a kötés,és fáj neki

A gyerekorvosunk beteg,az Én házidokim megnézte,mondta nem köti át,majd holnap sebészeten,ott profibban csinálják meg.Kérdeztem tetanuszt nem kellett volna kapnia,de megnyugtatott,hogy nem (s megbízom benne 100%-ig mert egy tünemény,nyugodt,de határozott dokinéni.S a családot,minta rosszpénzt ismeri

)Jövõ héten meg menne lányom ottalvós táborba.De szerintem a varratokat nem szedik addigra ki

most is fekszik szegénykém

Holnaptól meg már dolgozom

lehet Apja kivesz szabit erre a pár napra.Úgyis sok van Neki

[/size:f3c93c212f][size=12:f3c93c212f][/size:f3c93c212f][/color:f3c93c212f]