Halihó!
[b:38c0fee9a0]Móni[/b:38c0fee9a0], Grétus hogy bírja a bentlétet? Holnap már kimehet?
az év védõnõje ezzel a felfogással
[size=9:38c0fee9a0]Tudod, azért zavar a szoptatás körül ez az egész, mert rengeteg jó könyv elérhetõ már magyarul is a témáról, én is ezeket olvastam el és innen tudom, amit, és ezek mûködnek is. Akkor egy orvos vagy védõnõ, akinek ez lenne a szakmája, miért nem tud róla? Vagy ha igen, miért negligálja? Vagy miért nem mondja azt, hogy vannak külön szopt. tanácsadók, azokkal beszéljük meg? Nekem nem gond a szoptatás (bár azért Árminnal is izgultam, hogy a sárgasága miatt tudjon szopni elégszer és ne száradjon ki meg nem menjen el a tej, ha nem tud rendesen szopizni), de egy csomó nõnek meg igen. Azt kell gondolnom, hogy Ádival is szerencsém volt, hogy jól ment, mert ha a szakembereken múlott volna, süthettem volna. És a szoptatás körüli infók nem ideológiák pusztán vagy hit kérdései, ezek tudományos tények. Hogyan negligálhatják ezeket?[/size:38c0fee9a0]
[b:38c0fee9a0]Vindo[/b:38c0fee9a0], bocs, csak most láttam a hányós bejegyzést, vmiért elkerülte a figyelmemet. Örülök, h már jobban van!
Elég fura éjszakánk volt, hasfájás sokszor, aztán fel is ébredt tõle úgy 1,5 órányira (átlag ennyit van fent egyszerre nappal is, de lehet több is idõnként), nagy nehezen visszaaludt, utána viszont már nem volt gond.
Nekem ez a meleg most oké, lehet élni tõle és kint lenni is. Bár ilyen lenne mindig.