Halihóóó!
hát megvolt hétfőn az alapvizsga...
na jobb is inkább nem beszélni róla
a nyelvtani feladatsort megcsináltam, de épp z utolsó szavakat írtam bbe, amikor be kllett adni, egyszer sem tudtm átnézni..
a franciáról magyarra fordítás sz@r lett, de kész, a magyarról franciára jobb lett, de nem lettem kész vele...9kor kezdtük írni, és fél1kor jöttem ki...
ezután elmentem és vettem vízfestket, amivel Dávis pelenkázóját fogom dekorálni, meg átvettem a hasszorítómat, aztán hazajöttem, kajáltam, és fél4re mentem fogorvoshoz. perszea fogaimnak semmi baja, kiskönyvembe is beírták, aztán elmentem az irodába az Alfáért, és onnan az Arénába mentünk, hogy vegyek egy-két ruhát, meg fehérneműt a mai fotózásra.
viszont utána kórházba mentünk, ugyanis
MEGSZÜLETETT A SÓGOROMÉK KISLÁNYA
hétfőn háromnegyed5kor elfojt a nőci magzatvize, 9:24-kor meg már meg is volt Panna (2870g 52cm)
jajj és hát nagyon cuki, pici kislány!!!
olyan kis csöppség..
de hogy én milyen sz@rul lettem a szülészeten.. először bőgtem, mert meghatódtam, utána meg rámjött a para, hogy suzent ég!!!! belőlem is inkább vágják ki császárral, de én tuti nem tudom kinyomni
eddig nem izgultam, akkor viszont nagyon...
aztán azóta nem gondolok rá, hanem az van bennem, hogy majd spontán minden meglesz, és megint lenyugodtam
hihetetlen, hogy az a pici méregzsák

kisláány mocorgott sógornőm pocijában!!! mármint hgy most már testet öltött
arra is rájöttem, hogy egy pillanatra sem hagyom magára, egész nap nézni fogom majd Dávidot, meg szagolni, meg simizni
tök későn jöttünk haza a kórházból, és akkor elkezdtem feltúrni a dobozok tartalmát, hogy valami használható ruhadarabot találjak a fotózásra.
na, nem sok sikerrel jártam...
(az Arénában is csak egy fekete sálat vettem, meg egy szandált, amire nem is volt szükségem

)
közben András elment Tomi tejfakasztójára, ahol csak 4en voltak, mert a nagy banzáj az ma este lesz.
aztán még megmostam a hajam, teljes szőrtelenítés, körömcsiszolás-féynezés, és fél2kor kerültem ágyba...
andrás 2kor ért haza, mintha egy szeszkazán feküdt volna be mellém
reggel fél8kor indultam Pásztóra (merthogy pesten még nem találtam meg a nekem megfelelő fodrászt),
vettem gyorsan autópálya matricát, és mentem is...
9re volt időpontom, pont beértem. és halljátok, legutoljára egy éve látott fodrász, az esküvőm napján (jún.25.)
szóval a végeim már jól el voltak vékonyodva, úgyhogy vágtunk egy picit.
ezután a kozmetikus kiszedte a szemöldököm, meg kisminkelt, beugrottam anyához, ettem egy szelet pizát 10perc alatt, és induhattam is Dunakeszire.
13órától volt a fotózás (ő egy fotós nőci, aki újszülötteket meg kismamákat fotóz)
http://szilvifoto.hu/
háááát, nem tudom milyeek lettek a képek, 2hét múlva lesznek kész... (kíváncsi vagyok addig hány topik baba lesz meg

)
de majd rakok fel.
negyed4kor jöttem el, egy órája értem haza, úgyhogy még nem volt időm visszaolvasni, majd igyekszem
de most elkezdem csinálni a beadandómat,
7kor meg megyünk a 3.ker.be, ahol Tomi nagybanzájtejfakasztója lesz
mindenkinek szép estét, holnap sztem visszaolvasok mindent