A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Barbuli: gratula! És végre KISLÁNY!!! :lol: Jaj de irigy vagyok!

Szücsi: édi a pocid :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Barbuli, gratuláció, csak gyűlnek a jövendőbelik a fiainknak! :lol:
Szücsi, édi a pocid, Neked is olyan kis helyeske, mint Kispiskótáé.

Kép
nenoke

Én olyan vagyok ma mint egy lassított felvétel :roll: a pocim is feszül, nem tudom mi van. A srácok meg megint megkergültek :lol: Apa csak este jön, nem tudok mit főzzek ebédre, semmi nincs itthon, sz@r a hangulatom :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok:)

Látom, lesznek lányaink is:) Gratula!

Rózsa: jók a képek, Rólad is, Apáról is. Akartam már írni, hogy azt mondják, a baba mérete odabenn az anyáéhoz igazodik, még akkor is, ha később az apa méreteivel fog rendelkezni. Szóval, szerintem van esélyed arra, hogy önmagadhoz képest "normál" méretű gyereket szülj, kint meg majd jól megnő, ha akar :D

Uxi: neked is "tartozom". A Magnerotot recept nélkül lehet kapni, januárban olyan 1500 körül volt az 50 db-os. Én normál esetben napi felet (250mg) szedek+ 2 naponta az Elevitet. Most bökés előtt napi 500mg-ot, utána 2x500mg-ot szedtem. Ami lényeg, hogy ha magnéziumot szedsz, akkor azt folyamatosan tedd, mert csak akkor alakul ki a megfelelő, magasabb szint a vérben.

Védőnő: sajnos, nem lehet választani. Pedig szerintem (ha jó a védőnő) sokkal intimebb viszonya van az anyával, mint a gy.orvosnak! És sajnos az is rendeletben van, hogy a védőnőnek nem előre megbeszélt időpontban lehet-kell az anyát meglátogatni. Ennek az lenne az értelme, hogy ne készülhessen az anya vendégvárásra, a védőnő a valós körülményeket lássa. Mondjuk, én azt gondolom, hogy bárki, aki elmegy egy másik családhoz vendégségbe, le tudja szűrni azt, hogy pl. mennyire tiszta a vendéglátó, vagy, hogy pl. alkoholisták-e. Mert aki lapaból szutyok, annak a mosdójában, wc-jében akkor is van, ha (saját maga szerint) rendesen kitakarította.
Más kérdés az, hogy te megteheted, hogy nem engeded be, vagy, hogy normális védőnő nem megy váratlanul. Azt viszont nem mondhatod, hogy kösz, nem kérsz a tanácsadásból, mert ők hivatalból a gyereked érdekeit képviselik :?

Na, megen idejöttem osztani az észt, aztán ki tudja, legközelebb mikor lesz időm Rátok.

Már nagyon várom a postást, az biztat, hogy minél több idő telik el a hasbabökéstől, annál kevesebb az esély arra, hogy telefonáljanak!

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Barbuli! Gratula! Még egy kislány! :D

Zsuzsi! Megy a nagy-nagy drukk! Aztán vigyázz azzal a szép doktorbácsival :lol:

Emma! Napi 2* intimmel, 3* csak vízzel. Bocsi. :oops:

Jovika! Örülök, hogy jól vagy! Ès jó hogy osztod itt az észt :-) Ránk fér!

Szilvi! Hol vagy? Azt álmodtam, hogy elérted a 40. hetet és normál szülésed volt. Te voltál az elsöö köztünk és még aznap írtál :D Kértem tööled beszámolót, de addigra felébredtem... :roll: :lol: :lol:

Brigi! Èn is elég lassú vagyok és tompa..... :?
molkata

sziasztok!

hát az én védőnőm sincs a toppon néha,imád rémisztgetni és rendszeresen közli hogy nem tudom természetes uton megszüli Lurkót!hát ki nem szarja le már bocsánat ha addig nem lesz semmi gond hogy esetleg császár lesz a végén.dokibácsi ugyis mindig mindent elmond ha jó ha rossz.

gratulálok mindenkinek a jó hirekhez.
a másik topicban is van egy kismamink akinél cisztákat találtak pár hete és abort... javasoltak.mára nincs ciszta!!!!
Jovika én örülök az ész osztásnak.nekem még nincs kész a konyhabútorom igy mosogatom sincs a fürdőben mosogatunk.viszont mire Lurkó megérkezik egy része már elkészül.(ragaszkodom sz asztaloshoz és várni kell)gondolom ezt felirja nem?

Bridzsi

Kép
esztora

Dorka, bocsi, mégis bekékítetnéd a soromat? Egy nap alatt sikerült teljesen beleélnem magam, meg Gurgula is azt mondta, hogy esélyesebb a fiú, meg annak idején is azt jósolták, hogy két fiú után jön egy lány. Aztán, ha mégis köldökzsinór volt, legfeljebb átrózsaszínezed, ugye ez nem gond? Köszi!

Brigi, nekem is eléggé fáj a pocim, nem tudom, hogy az időtől-e, vagy megint jobban nő. Van zöldborsód? Főzz zöldborsó főzeléket. Ha esetleg van virslid meg baconöd, akkor virslt megvágva, bele sajt, baconbe tekerve, vagy bacon nélkül be a sütőbe (ha van benne grill, még jobb). Tök gyors, és mi imádjuk.

Én meg állandóan ennék! Megreggeliztem, de már fél 11-kor úgy éreztem, mintha semmit sem ettem volna, úgyhogy ettem egy Győri édes jó reggeltet, de nem volt elég. most egyek meg még egyet?! :? MOndjuk eddig 3 kilót híztam, úgyhogy szerencsére nem látszik meg rajtam.

Kép
nenoke

Jujj csajok! Mit követtetek el..... Olyan pici-pocás képeket tettetek fel, hogy én most rendesen beijedtem, hogy nálam óriásbéb lakik? Titta szerencse, hogy már van kettô darab elôzményem, s azokkal is viziló méret voltam, uhhó ahhoz képest nem lógok most sem ki a sorból.

Gratula az újabb feltáráshoz, de nicsak: Molkata még nem nyúlta le az övé hímivarú gyereknek.

Huhh, nem lehetett semmi az a fejen eccer látott másodszorra eltünt izémizé. Jó, hogy mán a múlté.

Elôbb mondom apának, hogy éhes vagyok, mire ô: akkor megírok egy csekket................. és mehetünk kajálni. Na, míg a folytatást kinyögte, aszittem engem akar valahova píz helyett csekkel küldeni kajolni.

Na, menyek, baj van: egyik ótóm, amivel télen szokom közlekedni lejárt a leasingje (s még nincs átírva), a másikkal meg nem tudtam ma jönni, mett jókora hó lett mára, oszt délben félô, hogy nem bírnék hazamenni kifele a domboldalon (ja, elônye és hátránya is van ha ember jánya nagyváros csendesebbik felében lakik). S télleg éhes vagyok, még csak semmiféle csokit sem ettem.

Kép
kissmanó

hát igen az evéssel én is igy vagyok.most reggeliztem de már folytatnám tovább.tegnap vettem finom új répát azt pucolgatom egy darabig jó aztán jöhet az ebéd.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Megjöttünk a Praxisból.
Tutira kisfiúnk lesz!!!!!!!!!!! Samubaba!! Nagyon örülünk neki!! :lol:

Dorka!
Bekékítenéd a soromat?..nagyon szépen köszönöm!!

Jajj lányok annyira jó..

Barbuli!!!!!! Gratulálok a kislányhoz!! Dejóóóóóóóóóóó!!!

Mindjárt alaposabban visszaolvasok és írok még.

Gurgi
torolve_20131003125716

Gurgula! Hurrá! Éljen a második Samu! :lol:

Kép
nenoke

Gurgiii:) Én tudtam!!! Samuuuuu! Yesss! :D

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Megjöttünk a Praxisból!

És hát nézzétek a vonalzót! :lol: :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Kispiskótaaaaaaaaaaaaa!!!!

Azta mindenit, én megmondtam! (öhöm-öhöm, asztro nem téved, gurgi nem téved) :lol:

Gratula Marcihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon mosolygok.. :lol:

Nektek is azt mondta Győrfi, hogy 150%, hogy kisfiúú? Mert nekünk ezekkel a szavakkal mondta..
Mondtam én, hogy Győrfi profi...sosem tévedett még..

Örülük mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Köszönjük a gratut Samuhoz!
torolve_20131003125716

Kispiskóta: hát ez aztán meglepetés! Gratula! Most ez már biztos?
:lol:

Gurgula: neked is gratula!

Nenoke: kösz, de sajnos semmi nincs itthon :cry: Találtam egy kis milánói szószt, most olvad. A srácoknak jó lesz, én meg majdcsak kitalálok valamit. Ebbe a nagy költözésmizériában elfelejtettünk vásárolni :roll: Így még nem jártam :lol: Izgi :lol:

brigi73

Zsú, hurrrrááááá!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

Kispiskóóótaaa: ezt nem hiszem el!!! Gratulálok! Nagyon örülök!!!!!!!! Jajjjaj, de jó nektek csajok!

Kép
zsuzsi**

Gurgula: azért remélem nálunk tévedtél :wink:

brigi73

Igen, először, hogy érdekes kislány, utána hogy 150%!!!!

Én így is nagyon-nagyon Boldog vagyok!!!!!!

Lesz egy FIAM!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

kispiskóta

Brigi, de Neked szerencsére ott vannak kis husi combikák, amiket harapdálhatsz, ha nagyon éhes vagy! :lol: Máté azért még eléggé húsos-babás, legalábbis a fényképek alapján. :wink: Jaj, én is úgy várom már az én kis húsgombócomat!!! Kicsidávidot. :lol: :lol: :lol:

Kép
nenoke

MINDENKINEK GRATULA A BABUCIKHOZ!!!!!!
LASSAN MINDENKIRŐL KIDERÜL MI LAPUL A POCIBAN.... :lol: :lol: :lol: MEGJÖTT AZ AFP-M, TÖKÉLETES....
1.36 LETT. IMÁDOM A VILÁGOT!!!!

Kép
Kép
christine

Ja és a sztárfotó: Kép

kispiskóta

Nenoke: hát igen, de inkább nem eszem meg :lol: Még askkor sem, ha van itt elég gyerek :lol: Na jó megharapdálni szoktam :lol:

brigi73

Mosolyog, mint az apja... :lol:

Köszönjük mindenkinek, ja:

Gurgula, gratulálok én is Samu babához!!!

kispiskóta

Kispiskóta :D
Juhhé, micsoda váltás :D Gratulálok! Mikor nézték kislánynak?
Nekem a Praxis is meg a saját doki is fiút mondott, remélem, ez már tényleg tutti
És gyönyörű neve lesz! Főleg a Zétényért vagyok oda!

Rózsa :D
SZUUPER! (nekem is 1,3 lett)

Kép
Kép
emma1976

Zsú! Gratula!!!!! Nagyon jó a fotó!!!! :D :D

Rózsa! Örülök a jó afp-dnek. Legala´bb nem kell izgulnod tovább.

Gurgula! Nagy gratula! Mennyi kis kuksis!!!! :D
molkata

Ó, NAGYON ÉDES MÁRTONKA ÁM, NAGYON TETSZIK!!! NÁLUNK ITT DEBRECENBEN 11000FT A 4D UH, ÉS AZT MONDTÁK, HOGY A 25-28.HÉTEN A LEGSZEBB A BÉBI, ÍGY AZ ENYIM MÉG VÁRAT MAGÁRA.DE ÚGY KEDVET KAPTAM, MERT A TIEITEK IS OLYAN SZÉPEK, (A BÉBIK IS, MEG A FELVÉTEL MINŐSÉGE IS), HOGY ESTE MEGFŰZÖM APÁT, HOGY ELŐBB MEHESSEK A NYUSZIVAL.SZURKOLJATOK, HOGY SIKERÜLJÖN, JÓ?
MÉGEGYSZER GRATULÁLOK A POCAKBAN LAKÓ KIS CSODÁKHOZ MINDENKINEK EGYENKÉNT!!!!

Kép
Kép
christine

Rózsa: gratu a jó AFP-hez. Én ma hívom a dokimat, remélem már nála lesz végre. Meg kapok időpontot genetikai uh-ra is!

brigi73

Jajj de kis cuki. :o
Kaptatok akkor DVD-t is gondolom..ugye milyen kedves Győrfi?

Mi most semmit nem katpunk, majd a 28ik héten, amikor a következő UH szűrés lesz..

Rózsa!
Gratula az AFP-hez!

Köszi a gratut!!
torolve_20131003125716

Zsú, már kezdtem leszokni a pityergésről, ha UH-képeket látok, de most megint elfutotta a szememet a könny! :oops: Valami tünemény Zétény! Vagy Márton? Melyik lesz a fő neve?

Kép
nenoke

Jaj ne, mert akkor én is sírok! Ránézek és egyszerűen gyönyörű!

Bocs csajok, de a FIAMról írok!!!!

Márton lesz!

kispiskóta

Oh Lányok, annyira örülök a jó híreknek. tejesen feldobódtam ebben a szutyok időben. Mindenkinek Nagy-nagy gratu!!!!

Kép
szücsi

Kispiskóta: annira jó ez a kép. Kis vigyori! Éééééédes!

brigi73

Kispiskóta: Odabújik, és mosolyog....ugye látjátok? Egyszerűen gyönyörű:)

Kép
zsuzsi**

Brigi, Zsuzsi köszönjük!!!! :lol:

kispiskóta

Lányok!

Ti tudjátok, hogy hogyan befolyásolja a szülés időpontját az első magzatmozgás ideje?

Tegnap azt mondta a védőnő, hogy túl korán kezdtem el érezni :roll:

Kép
szücsi

szerintem nem befolyásolja a szülés időpontját, hiszen a magzat a 6. héttől folyamatosan mozog, csak mi nem érezzük. Akkor hogy befolyásolná? én amúgy sem értem ezt az első magzatmozgás kifejezést, hiszen az elejétől mozog, legfeljebb mi nem érezzük. ez egyénfüggő, hogy ki mikor kezdi érezni. Úgy látszik a te védőnőd se egy nonpluszultra :)

Kép
zsuzsi**

Igen, mosolyog Zsu kisfia!!
:lol:

Jajj lányok, ma láttuk a hétfőn született kis Luca babát, barátnőm kislányát..egy kis tündérke, kreol bőr, baran hajacska..naná, hogy sírva fakadtam..és láttuk ahogy vitték haza a kis csöppségeket..annyira édesek..
torolve_20131003125716

Szücsi!

Én nem gondolom, hogy befolyásolná a szülés időpontját. Szerintem itt arról van szó, hogy vannak akik előbb megérzik, mert esetleg vékonyabbak ill. a baba úgy fexik, valamint érzékenyebbek testük rezdüléseire.

Most hozta meg a postás bácsi a babazene CD-ket :lol:

Lehet, hogy fel tudom tölteni a netre, akkor le tudjátok tölteni lányok!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Bi - bi :jővő hét pénteken megyünk 4D-re :lol:

Kép
szücsi

Hm de jóó lesz Szücsiiii :lol:
torolve_20131003125716

Már alig várom, hogy újra lássam a kismókit (így hívja az anyósom) :!: , remélem megmutatja a lába közét és gyarapíthatom a lányok számát (de a fiú is jó lesz :!: ) különben hogy fognak a fiúk csajozni :?: :lol:

Kép
szücsi

ez igy nem ér jelentősen rontjátok a munkatempómat.
:wink:
ma én is telefonálok időpont ügyben mivel ez az egy van lehet heteket kell várni mire kapunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Most ki kell élnem minden dumálós vágyamat, mert ha du. papa hazajön elfoglalja a gépet. Kocsit keres! Én leadtam a cégest,a sajátomat már akkor régen eladtuk, amikor megkaptam a cégest, ő egész nap dolgozik, így elég rossz kocsi nélkül napközben. Úgyhogy most kocsit keres, hogy tudjak menni mindenfelé.
Egyébként annyira hozzászoktam, hogy hiányzik(mindig is volt autónk), na meg manapság meg sem lehet mozdulni kocsi nélkül, Főleg vidéken.

Kép
szücsi

Hát csajok milyen hírekre kell itt hazaérnem?????Most már én is para lettem..

KépKép

KépKép
szivvi

Nenoke, dehogy baj, sőt! Boldog vagyok, hogy csinálhatok nektek valamit!!!

Gurgula, beszíneztem a Te sorodat is ám!

Kispiskóta, akkor átszínezhetlek? Te mikor kértél időpontot a Praxisban? Mennyivel előtte érdemes kérni? Nagyon zsúfoltak?

Magzatmozgásügyben teljes mértékben egyetértek Zsuzsival. Hiszen nem akkor kezd el mozogni, amikor mi elkezdjük érezni! Semmi köze a születés időpontjához!

kétfiús anyuka
babdorka

szivvi: mitől vagy miért lettél para?

Kép
szücsi

Ma bejelentkeztünk mi is 4 D-re, jövő hét szerdára kaptunk időpontot! Remélem nem bújik el és megcsodálhatjuk!
Kata
Te álmodtál velem? Lányunk lett, vagy akkor felébredtél???
Pedig mi már el akartunk menni rózsaszín festékért a Bricoba.. :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi

Nagyon-nagggyon kislányt szeretnék!! Nincs is fiú nevünk :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Ha nincs jelentősége az első "magzatmozgás-érzésnek" akkor miért olyan fontos, hogy rögtön ezt kérdezik és írják fel? Vagy ezis csak az én lökött védőnőm hülyesége?

Kép
szücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: