A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Boldog születésnapot nekik :D

Értem :wink:

Porszívózok közben, mert a lakás le van pukkanva. De kinézek közben Rugóra is, az udvaron csatangol.

Kép
vindolanda

Halihó!

Az ebéd a finisben. :lol: Lassan lejár a mosás is. Hihetetlen meleg van, nálunk már 25 fölötti bent a hőmérséklet. El kellett kezdenem logisztikázni, hogy mikor hol legyen nyitva ablak, lehúzva redőny. Olvastam a neten, egy hónapja még havazott, most meg nyitnak a strandok.

Vindokám, ne tűnj el, képekért ezer köszönet, bearanyozta a napomat. Csodásak.

Viranka, Isten éltessen mindenkit! De jó kis program.

Bercókám korán kelésének az a következménye, hogy nem tud mit kezdeni magával. Semmi sem jó. Egyelőre azt mondja, hogy nem akar aludni ebéd után, de én meg tudom, hogy igen. :lol:

Remélem, Árminkának nem kell sokáig fényeskednie. Már én is izgatott vagyok, érdekelnének a részletek.
dmaggie

Sziasztok

Vindo de jo kepek! Ugyes voltal az eloadassal! :-) fekete koromlak..:-) vilag vege ha elfogy..:-)

Berco a kis koran kelo :-) biztos lesz deli alvas :-)

Irina: Remelem hamar haza mehettek, es josz meselni mert nagyon kivancsiak vagyunk...:-)

Vera: itt is like a kepezeket, szupi csapat, :-) jo neked hogy lehet az eredeti hajad. Az enyem fekete- sotet barna, de vannak osz hajszalaim es a sotetben nagyon latszik...en letom..meg azzal olyan komor vagyok...:-( pedig jobb lenne nem havonta festetni, bar az en hajam szereti a festeket amit hasznalunk olyan szep taplalt lesz tole :-)
Boldog szulinapot az unneploknek :-) szep szam!

Mi eppen csak atjottunk magyarorszagra, gyors ebed es a pici mar durmol is, jo,lenne nagyot aludna es addigra haza es erunk, bar kopp kopp " nem" viseli jol az utat, lefoglalja szepen magat.. :-) Emma meg a tablageppel..jatek, mese...mikor mi...talan most mar o is pihenni fog. :-) es legalabb a csendben en is tudok dolgozgatni kicsit. :-)

Olyan szel van itt mosonmagyarovarnal :-((( leszakad a fejem....lehet ezert faj. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, aludt Bercó végül?
Itt is sötétítünk.
Kinn 29 fok volt.

Kaqk, remélem, szépen hazaértek :wink:
Körömlakk beszerezve. Nem szeretem, ha nincs rajtam :roll:

Rólunk: délután shoppingoltunk. Voltunk a tescoban, haleledelért, R. kapott egy fagyit, aztán meg benéztem a turiba.
Ott aztán összekaptunk Rugóval, mert valami borzalmas flitteres és térdig érő ruhát akart venni nekem.
Végül is két ruhát vettem, 2800 ft. Egy H&M és egy Berschka (hogy kell írni). Az utóbbi smaragdzöld :roll:

Na, úgy látom, átjöttek a szomszédból a gyerekek. Hirtelen lett három fiam.

Kép
vindolanda

Halihó!

Nemrég értünk haza, elmentünk megnézni a Dávid meccsét. Nyertek ugyan, de gyalázatosan játszottak.
Bercó aludt bizony, majdnem 3 órán át. Le is késtük a meccs kezdetét miatta. :lol:

Vindokám, pedig akartam írni, de elfelejtettem, hogy gratulálok az előadásodhoz. Tapasztalatom szerint nem általános az, hogy megtapsolják a hallgatók az előadót.

Ügyesen vásároltatok akkor. Édes ez a csillogós cuccok imádata. Emlékszem, Gergő is a legcsiricsárébb dolgokért volt oda mindig, meg Bercó is ezekért rajong.

Smaragd ruha. 8)

Kaqk, jó utat. Igen a szél befolyásolhat így szerintem.
dmaggie

Mi is fagyiztunk, kivételesen még én is. :lol: Bercó elemében van, imádja a fagyit, a jégkrémet, el is élne rajta szerintem minden zokszó nélkül.
dmaggie

Alakul a jövő hetünk.

Kedden Dávidéknak lesz a tanárokkal együtt közös főzése. Nem szerenádoznak, évek óta így oldják meg. Szerdára Dávid lehet, hogy szalonnasütést rendez a csapattársaival.
Pénteken meg ballagás.
Nem fogok unatkozni. :lol:
Ja, csütörtökön meg anyáknapi ünnepség lesz az oviban.
dmaggie

Ja, mármint úgy ruha, hogy felső. A nadrág az nekem általában farmer 8)

De legalább kipihente magát a drága lélek.

Nekünk péntek délelőtt lesz anyák napja. Szerencse, hogy aznap szabad vagyok.

Kép
vindolanda

Na, ezt még leírom.
Zenét hallgattunk a youtube-on, és eljutottunk a Gun's and roses-hoz. Rugónak tetszett, elkezdte hallgatni. Nem videoklipek voltak, hanem az együttes emblémája ment alatta. Rugó kérdezte, mi az. Elmondtam. Erre kitalálta, hogy ha felnőtt lesz, lesz együttese, aminek az emblémája a következő:
Egy autó, egy legóember, egy nő ( :lol: :lol: :lol: ), egy legóautó és öt csillag.
Le is rajzolta, csak a csillagokat kellett nekem.
Azt hittem, ott halok meg rajta.

Maggie, ezt csak neked, mert egész jó lett tőle. Meg is lepődtem :wink:
Kép

Kép
vindolanda

Bocs, rohantam. Guns n' roses :roll:

Kép
vindolanda

Köszi Vindo, szerintem tökéletes. 8) Bercó mostanság angry birds-öket rajzol. :lol:
Rugó milyen határozott elképzelésekkel van a jövőjét illetően. Nagyon édes.
dmaggie

Én olyan nyomott vagyok. Be kellene fejeznem egy dolgozatot, de nem bírom elkezdeni. :oops: Meg vasalnom is kellene, de ahhoz meg pláne nincs kedvem. :lol: Nézni kellene valamilyen filmet.
dmaggie

Én is nyomi vagyok, de sajna dolgozni kell.
Vasalni meg se próbálj.
Mondtam pár mesét Rugónak, aztán G. altatja most.

Angry bird-szel játszani szokott Bercó?

Ja, Rugó nagyon jövőtudatos.

Kép
vindolanda

Rugi de draga ...csillogos cuccok...tudatos jovo kep! :-)

Berco jo nagyot aludt, akkor este nem lesz hamar alvas?

Hazaertunk, a gyerekek azonnal ki az utcara bandazni. dalus kesz kis....aaa hihetetlen, annyit beszel, mindent elmond..lepcsozik egyedul fel, le, motorozik...es o is bandazik..imad a nagyok kozott lenni es beszelget veluk. :-)

Barataink is atugrottak...

A kertunket felastak rendbe tettek, fuvesitettek meg mevoltunk itthon = no a fu...elleptek a hangyak... :-(((( :evil: aaaaaaaaa utalom, mindenutt ezer hangyaaaaaaaa hogy lehetbkiirtani oket. Gondolom hogy megbojgattak a helyuket ( ez milyel j?) igy betamadtak.. :-((((((((

Maggie, jo suru heted lesz.....

KépKép
kaqk
Debrecen

Hangyákat ne is mondd, minősíthetetlenek itt is :?

Kép
vindolanda

Eddig húztam, megyek aludni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

A szokás kedvéért Bercó ismét hatkor kelt. Bezzeg pénteken, fél hétkor alig tudtam felébreszteni. De azért most pocoltunk még egy kicsit.

Ki kellene találnom, hogy mit főzzek.
Momónak ma van a szülinapja, sütök neki tortát. :lol:

Este végül megnéztünk egy filmet: Tranzit. Tűrhető volt.

Kaqk, szupi, hogy itthon vagytok. :lol: Most meddig maradtok?
Dalma, de édes. :lol:
dmaggie

Vindokám, egy hős vagy.
dmaggie

Korankeles :-( pocolas :-).

Tortaaaa enis ennek. :-)))

Maggie most maradunk a fenekunkon egy kicsit :-)
Ma nagyilatogatas :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, o.k. akkor majd megbeszéljük, hogy mikor kezdünk. :wink:
torta: http://www.limarapeksege.hu/2009/06/cso ... torta.html Ilyet sütöttem. Már többször is megsütöttem, mindig nagyon finom volt. Ráadásul nem egy nagyon bonyolult történet. :lol:

Mondjuk én elfogult vagyok ezzel a bloggal kapcsolatban, hihetetlen dolgai vannak. Sokat sütök innen.

Na, jelentem a torta megsült, vasaltam, most el kellene indulni és elvinni az ünnepeltnek. Meg Gergő pólókat szeretne venni. Mintha azt láttam volna tegnap, hogy a CundA-ban 20 %-os kedvezmény van mindenre.
dmaggie

helló, lányok!

köszi a ránkgondolást mindenkinek, már itthon vagyunk, csak a baba még elég sárga és aluszékony, viszont kb. 21 órát lóg (szó szerint) a cicib, most is így írok. eléggé aggódom, hogy elég folyadék jut-e belé, mert tej van, de pillanatok alatt bealszik, ha lerakom, 5 perc múva ébred, mert éhes, és így tovább. kedden visszük kontrollra.
a szülésről is majd írok, császár lett a legvége 14 óra próbálkozás után.
képet hozok , mindenkinek puszi

Kép Kép

Kép
Kép
irina

Gyönyörű, nem is tudok mit mondani 8)
14 óra .... Anyám borogass.

Maggie, jó vásárlást :D

Kaqk, akkor csak nem maradtok a feneketeken :wink:

A mai napunk eddig jól alakult - kivéve, hogy előjött az allergiám ma reggelre.
G. meg R. kimentek sárkányt eregetni, én meg megírtam addig az óravázlatot holnapra, és a ppt-m is kész. Így este elképzelhető, hogy tudunk nézni valamit - nem is emlékszem, mikor néztünk utoljára bármilyen filmet :?

Kép
vindolanda

Jaj irina, ez aztán nem ér, ilyen gyönyörű babafotókat ide feltenni, hogy itt irigykedjünk... gyönyörű kisbaba :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Oh egyen a szívet de kis tündérbogyo. Nagyon cuki, szépséges édes baboca. Na eu az Panndi, ilyenkor jön rá hogy szeretnek meg babát. :-)))

Vindo Ja csak utazás szempontjából ülünk a fenekén jön, amúgy nem tudunk. :-)

Maggie jo kis torta :-) nyammmi

Mi is kettesben elmentünk bevásárolni, hat jo volt kicsit kettesben nyugiban nezodni :-) gyerek nagyival :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ó, Istenem ez a baba egyszerűen tökéletes. Gyönyörűséges. Úgy a kezembe venném. :lol:

Csak gratulálni és igen, irigykedni tudok.

Irinám, ne aggódj, teljesen természetesen működik. Ez a fránya sárgaság nálunk is megkeserítette két gyerekünk életét is. Gergőkém még hathetesen is sárgácska volt. Bercót meg kötelezően másfél óránként szopiztatni kellett. Na, úgy is maradt. :lol:

Ölellek benneteket és nagyon várom a beszámolót.
dmaggie

Sziasztok :)

Irina gyönyörű baba :D Gratulálok még egyszer!
14 óra :?
A sárgaság miatt alszik be szerintem is. Ha az elmúlik akkor minden helyrerázódik.
Ha van pisi a pelusban cserekor és van széklet is akkor ne aggódj, minden rendben a kis drágával :D

Maggie hmm, ez a torta 8)
merénylet ilyen finomság képét feltenni :D

Vindo szuper, hogy megvettétek a mögöttetek lévő meggyest.
Mit fogtok csinálni annyi meggyel?
Ha bort akkor 5 literre vevő vagyok belőle 8)

Fiam tud élni, szezámbundában sült csirkemellet eszik eperrel :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Betoltunk egy szalagfűrészt egy görgő segítségével a garázsba ketten. Szerintem erre Daniken (nem látom a pontos a-t) azt mondaná, hogy az ufók voltak :lol: Tartott vagy fél óráig.

Bejöttem vízért, kóláért.

Móni, van egy hűtőház a faluban, ahol átvennék. Munkásokat kell majd szerezni. Szóval, ha minden jól megy, 7-8 év alatt behozza az árát :roll:
De ha lesz borunk, szólok:)

Epret mi is tegnap vettünk először. Tartottam tőle, hogy még nem lesz finom, de nagyon jó volt.

Petinek jó ízlése van.

Irina, minden rendben lesz.

Kép
vindolanda

Irina!
Csodálatosan szép kisbaba Ármin!
A sárgaság biztosan a hamar elmúlik!
Hú, az a 14 óráért nem irigyellek...

Vindo!
Szép a meggyesetek! Nagy kertészek vagytok! :)

Kép
gica1

Irina drága! Hatalmas gratula!!!!!Gyönyörű baba:-)

Heni
KépKép
heni81

Csilla! Gyönyörű Ármin! :D Szívből gratulálok nektek! :D
Ha sokat cicizik az jó, mert kell a tejcsi az elhalt sejtek kiürüléséhez (ami miatt sárga). Zsozsi is az volt, elmúlt, nem volt fény alatt sem. Aluszékony volt, a második nap már 6 órája aludt folyamatosan, és én nem bírtam felkelteni. Kivittem a Péterfy folyosójára, elkaptam két szembe jövő nővért, hogy ébresszék fel. :shock: Ők átvették, és édesen "felputyogták". :D Sokat cicizett, és tényleg elmúlt.
Ahogy Móni írta, ha van a pelcsiben pisi, akkor nincs gond. A gyomruk meg nagyon pici (első nap csak 5 ml! fér bele).

Ne aggódj kérlek, nincs semmi baj! Ha esetleg a kezdetektől szeretnéd hordozni, van rugalmas kendőnk (ez még nincs kint a "polcon"). Mindkettőtöknek jó lenne, és kendőben is tud szopizni. Ha érdekel, írj egy üzit. :)

Még egyszer szívből gratulálok a kis gyönyörűséghez!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!!!

Irina Sok Boldogságot!!!!! :) Nagyon szép Árminka.. :) Egy itteni közeli ismerősöm is múlthéten szült,neki is icipicit besárgult különböző bajságok voltak, és ő is ( Gergőke) kb. 2-3 szívás után bealudt. Mikor fent voltam nála,csak akkor nem tudott ( szépen masszíroztam a talpát,míg anya tartotta a cicin) így szopizott 10ml, ez a dél volt utána még evett,és olyan szép lett a szine másnapra. Szóval kitartás, és sok-sok türlemet Árminkához!! :) Szépen lassan kialakulnak majd a napjaitok.. :)

Nálunk készülünk apa 40-dik szülinapjára. Már meghívtam a közeli családtagokat. Apa meg erre az alkalomra kitaláta,hogy!! az autógarázst,ami egy tetőből állt,lebontja és csinál helyette a két autóank újjat!! Kicsit aggódtam miatt,hogy lesz kész munka mellett 18-ra,de már cölöpök is álnak,összekötve.. :) Ide betudunk ülni,tető lesz a fejünkfelett,és olyan szép lesz.. :) Rakok majd fel este képet.. :)
Ezen dolgozunk gőzerővel.. Én szervezkedek ő meg épít.. :lol:

Fiúk elvannak. Egész nap kint az udvaron eszetlenkednek. Nagyon nagy az összetartás,megy a susmus. Tegnap közössen kitaláltak egy butaságot,és így sikerült Dominak az arcát elcsúfítani,de csak a flazúr jött le egy picit.. Viszont közössen megegyztek,hogy mindeketten hibássak érte.. :shock:

Megyek dolgozni.. Remélem nem lesznek sokan és sikerül fellépnem. Bár a múlthét egy káosz volt!!!!! :(
varga tünde

Gyönyörű Ármin :) és milyen hajasbaba :) Csilla kitartás, ügyes leszel,második gyereknél már sokkal rutinosabb az emberlánya :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Hahó, lányok :D

Irina, mizu??????

Tünde, várjuk a fotókat a parti helyéről.
Boldog születésnapot a párodnak :D

Nálunk G. még csak 33 éves. Kis fiatal - még hozzám képest is :roll:

Tegnap a BTK-n voltam, ma Bösz-be megyek. Viszont nincs több új órám a félévben, ez nagyon jó... Most már csak kiselőadásokat hallgatok, tesztet íratok, vizsgáztatok. És a nappalis vizsgaidőszakom is nagyon lightos lesz. Végre :P

R. azt mondta, nem is akar menni a motorversenyre. De még rákérdezek. Na, képzeljétek, összekaptak Petrával. Rugó autót akar tervezni, és Petra is beszállt volna, de nem tudtak megegyezni, hogy pontosan milyen is legyen a Mimo márka. Petra csajosat akart. Így most pár napja mosolyszünet van. Persze rögtön közelebb került egy másik kislányhoz, akivel most nagy a vonzalom :roll: Kíváncsi vagyok, mikor békülnek ki.
Mindjárt keltem a többieket.

Kép
vindolanda

:?:

Kép
vindolanda

Már ezer éve nem jártam erre de Ármin babát meg kellett kukkantanom :lol:
Jajj nagyon szépséges és mekkora haj :D
Irina majd mesélj mi volt és ha összerázódtunk bepótoljuk az elmaradt forró csokizást.

KépKép
KépKép
fleur

Oh csak egy kicsit avultak el a vonalzóim :D

KépKép
KépKép
fleur

Vindo micsoda szerelmi történet :D tuti hamar kibékülnek :D
Mi se döntöttük el még mi is lesz holnap :roll: majd reggel kiderül :)

Fleur szia :lol: hát tényleg nem jössz túl sokat erre :lol:
a vonalzóid..... nos igen, régi is, kevés is :wink: :lol:

Irina na mit mondott ma az orvos?
gyere mesélj, mindenki várja :D

délelőtt ovis kiránduláson voltunk a Budakeszi vadasparkba, mind a 3 kifáradtunk, de nagyon.
Csinivel valami nem oké, már reggel is hőemelkedése volt, nagyon rezgett a léc, hogy egyáltalán megyünk-e ma a kirándulásra.
Hazaértünk, hőemelkedés, most édesen alszik. Pasika meg rosszalkodik, folyton ébresztgetné :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bakker, még mindig alszik Grétike :shock: nincs szívem felébreszteni, izzad, tiszta víz a homloka, haja. Szerintem regenerálódik :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

A legfontosabb: tegnap kaptam sms-t Irinától, azt írja, hogy Árminka sárgasága romlott, kórházba kellett menniük.
Szegénykéim. :cry: Remélem hamarosan minden rendben lesz!

Bocsi, hogy csak ma reggel írok, de kipurcantam a nap végére. Már nem volt erőm bekapcsolni a gépet.
Ma sem fogok unatkozni. Bográcsozni fogunk, du-ra meg Dávid haverjait várjuk. Annyi kenyér van itt előttem az asztalon... :shock: A kamaszok bírnak enni, csak kevés ne legyen.

Azért is keltem viszonylag korán, mert még sütit szeretnék sütni. Neki is kezdek és meghámozom, lereszelem az almát.

Tegnap még Bercóval is kinéztünk a sulis főzésre. A fiúk szeme már kicsit fátyolos volt, nem a sírástól. :lol: Remélem hétfőre összekapják magukat. :lol:
dmaggie

Fleur, tényleg gyere és mesélj! :lol: Örömmel olvasnék rólatok. Jó, hogy jöttél.

Mónikám, mi lett Grétivel? Kirándulás: 8)

Tündikém, mennyi minden történik veltek.

Gremese, hiányzol Te is nagyon!

Vindo, ez aztán a szerelem.
dmaggie

Sajnálom, hogy Ármin besárgult, remélem hamarosan rendbe jön! :)

Velünk elég sok minden történt az elmúlt időben - valóban régen voltam erre.

Zsozsi iskolába fog menni ősszel. Érdekes lesz nagyon...

Gegiben tombol az energia, valószínűleg karatézni fog, hogy levezesse a felesleges energiáit.

Barnus egy édes drága mintababa. Hatalmas, most 10 hónaposan 77 cm, és 12,4 kg! :D Mondjuk fél évesen 11,5 kg volt. :)
Bárhová el tudok vele menni - kezdetektől hordozom, de ezt tudjátok. :) Legyen az orvos, tárlat megnyitó, egész napos munka, tanfolyam, anyagbeszerzés...

Elvégeztem egy felnőttoktatási képzést, ahol baba- és gyermekhordozási tanácsadó lettem. Pontosabban Barnussal csináltuk, 4,5 hónapos volt, mikor elkezdtük.

Nemrég a gyerekekkel benne voltunk a TV-ben, az M1 Családbarát c. műsorában. Ápr. 26-án adták le, az orrszívó porszívózásról volt szó.
Itt a link, ha valakit érdekel, kb. 15 perccel a kezdés után jövünk.
http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Csalad-barat.aspx

A mei tai-okon és a webfejlesztésen túl belefogtunk egy harmadik dologba, mégpedig a hüllőzésbe.
Hely van, szakértelem van (a szomszédunk), összefogás és ambíció, no meg állatok. :)
Kaméleonok, gekkók, kígyó, teknősök, ál kaméleon... Persze kaja állatok is, mint sáska, csótány, tücsök, gyászbogárlárva. Sosem gondoltam volna, hogy én ezeket csipesszel fogom fogdosni. :)

A kertet is elkezdtük alakítani, teknős kifutónk is van, amit már elkezdtem szépen teleültetni virágokkal. Alakul a házunk tája. :)

Ami a munkát illeti, egyre többen keresnek meg együttműködéssel. Kecskeméten jövő hét végén előadást fogok tartani a babahordozásról, most hétvégén is hívtak egy I. kerületi játszóház megnyitójára.
Május közepén az Anyakanyar (Gubás Gabi és Farkasházi Réka) forgat (többek között) velem videót.

Készülünk új termék bevezetésével is (rugalmas kendő), aminek alapanyagát magyarországon nem kapni, mert köttettük, és festtettük, nyálálló, bababarát festékkel.

Nagyjából most ennyi jutott eszembe. :)

Puszi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hahó :D

Irináéknak gyors gyógyulást kívánunk!
Reméljük, hamar túl lesznek rajta.

Emese, ezt olvasni is sok volt.
A hüllőzésért irigy vagyok :oops: 8)
Egyszer szeretnénk mi is egyet - de majd később.
Zsozsiról majd számolj be, mi lesz vele az iskolában!

Szia Fleur :D
Veletek mizu?

Maggie, jó partizást mára.

Móni, Gréta hogy van?

Velünk minden rendben. Este későn értünk haza, aztán filmet néztünk (Jack Reacher), reggel sokáig aludtunk.
Rugó meg Petra szakítása komolynak tűnik, már a legófiguráik is szakítottak :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Pöri hamarosan készen van. Sütöttem sütit is. A sörök hűlnek. :lol: Szóval, minden rendben, csak én vagyok olyan fáradt, mintha egész éjszaka szántottam volna.

Emesém, pihenni szoktál? :lol: Tényleg elolvasni is sok, nemhogy meg is csinálni. De komolyan örülök a sikereiteknek, továbbra is menjen minden a legnagyobb rendben.

Vindokám, ez a románc...

Én meg tegnap befejeztem egy dolgozatot, már csak el kellene küldenem. Nagyon jó érzés, már csak egy 5-6 diás ppt-t kell csinálnom egy anyagból és kész. Jó, a két komoly vizsga azért még játszik. :lol:
dmaggie

Irina sajnálom a sárgulást. Drukkolok, hogy hamar hazajöjjetek és minden szépen alakuljon+++++

Maggie ügyes vagy a dolgozattal :D

Vindo gyerekszerelem 8) :lol:
lesz ez még komoly kapcsolat :lol:

Grétike aggaszt :? láz nincs csak hőemelkedés, zöld trutyi az orrából, de az rengeteg :shock: időközönként fáj a füle is :(
Tegnap 3/4 7-ig aludt, majd kicsit felélénkült, játszottak, fürödtek és 9-kor újra elaludt, reggel 7-kor kelt :shock: , Ő nem szokott ennyit aludni.
Reggel 8-tól rendel a doktornő, elviszem.
Ha nincs is baja akkor is kiiratom és csak hétfőn mehet ovib. Jobb lesz neki ha velem lesz itthon.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Láttam axolotl-t az akvarisztikában :shock: 8) Nagyon bejött, de egyelőre csak gondolkozom rajta.

Maggie, hogy sikerült a parti?
Ügyes vagy a dolgokkal.

Móni, hát, ha megnézi az orvos, az nem árt. És a pihenés sem otthon.
Voltatok valahol?

Mi csak az akvarisztikában, kiegészítettük a tavi hal-állományt. G. még bográcsozik kinn, én már bejöttem. Rugó is kinn csatangol.

Kép
vindolanda

Napközben inkább házimunkáztunk, mert le vagyunk maradva mindennel. Szombaton jönnek anyósomék.
G.nek holnap születésnapja van, de nincs ötletem, mit vegyek neki. Ma meg anyának van, fel is hívtam már.

Kép
vindolanda

Megint születtek pici guppik az akváriumban :D
Egyelőre kettőt látok, olyan fél centisek.

Kép
vindolanda

Éljenek az új kis halacskák :lol:

Nekünk is van akváriumunk, anyuméktól kapták a gyerekek, 2 aranyhal és 1 algász lakik benne.
Egyenlőre még anyuméknál vannak, de ha hazamegyünk akkor hozzuk őket magunkkal. Már nagyon-nagyon izgatottan várják a gyerekek. Csini még azt is megkérdezte, hogy miért nem adja fel a nagyi postán Őket :lol:

Nem voltunk semmi programon, csini végett nem mertünk nekiindulni kirándulni. Z keresztszüleit meglátogattuk és jöttünk is haza.

Nekem most itt van apósom, már osztja az észt és persze kiakadt mert nem készültünk a jövetelére. Du 3-kor telefonált, hogy fél 4-kor és be a vonatja.....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Kávézás van. :lol:
Mind a két parti jól sikerült. Este még a Kedvessel lementünk kertészkedni is egy kicsit. :lol: Közben a srácok fociztak. Hát, ezek a "nagy lovak" édesen foglalkoztak Bercóval. Fociztak vele, sőt olyanokat is hallottam, hogy Dávid adja kölcsön időnként. :lol:
Rendes, aranyos legények.

Mónikám, remélem nem lesz semmi komoly baja Grétikének! A másikkal meg próbálj meg nem törődni. Hozzánk ugye holnap jön anyós és a sógornőm is. A hideg kiráz már a gondolattól is. Igazából nem nagyon lenne baj, de állandóan szemrehányást kapunk, hogy miért nem hívjuk őket, állandóan azt kell hallgatni, hogy a sógornőm mit csinál, mikor mit eszik, stb. :roll: De magamtól is tudom, hogy ki a sztárolt gyermek. Ráadásul állandóan veszekednek egymással közben, hisztiznek, ... Kinek hiányzik ez?

Vindo, fogalmam sincs, hogy mi az, amit írtál. :lol: :oops: Ja, és a hüllőkért való rajongásodról sem tudtam. :lol: Jaj, én irtózom tőlük. Így mindenkit csodálok, akik viszont nem. :lol:
Guppik: :lol: (Na, ezeket legalább ismerem :lol:. Az öcsém akváriumában lévőket órákig figyeltem, hátha elkapom, amikor születnek a kicsik, de hiába.)
dmaggie

Jó reggelt!

Ma fura napunk lesz. A logopédia ma délutánra került, R. viszont szeretett volna menni az óvodába, így leadom reggel, G.t beviszem a munkahelyére, és hazajövök dolgozgatni. Délben felveszem Rugót, aztán kettőtől logopédia, majd Gábort is hazahozzuk.
Közben kitaláltam, mi az, amit veszek G. szülinapjára.
Pénteken ovis anyák napja lesz délelőtt.
Szombat munkanap, amit most nem is bánok annyira :D

Maggie, szerintem ez nagyon jó dolog, hogy a nagyok így pesztrálják Bercót. Igazán rendes tőlük, és, gondolom, Bercó is élvezi.
Igen, szeretnék egy hüllőt. De úgy állapodtam meg magammal, hogy a habilitációm alkalmából fogom meglepni vele magamat. Szóval az még odébb van :wink:

Móni, majd el is fog menni :wink:
Grétának jobbulást!
Az akváriumot nagyon fogják szeretni a gyerekek.
Majd fotózd le, ha nálatok lesz :D

Megrendelem a neten az ebédet :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: