A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

huh, bocsi hatalmas lett a kép :roll: ahoz képes milyen kis csöppség

Kép
bfagi

Ági!

Tündéri pofija van Timikének igy is ugy is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ági! Nagyon aranyos Timikéd! És nem baj, hogy nagy a kép! Legalább jobban tudunk gyönyörködni!!! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Kiskolbi hatalmas gratula!!!

Szülni készülőknek kitartást,egyszer vége lesz és babázhattok velünk!

Úgy fáj a fejem,van valakinek valami gyógyszermentes ötlete rá?

Pisi-baleset:nálunk is gyakran van akárhogy rendezgetem neki...Én enyhén mosószeres kendővel áttörlöm és hajszárítóval megszárítom a matracot.Szerencsére eddig nagy baleset nem történt.Ja és én éjszakára mostanában teszek alá egy többszörösen összehajtott lepedőt,így a matrac megússza legalább.

Másnak is rögtön pisil manó amint lekerül a pelus róla?Direkt várok és kukucskálok,de akkor is megtalálja azt az egy másodpercet amikor nem fedi pelus.Mindig lepisili magát és mindent körülötte.

Megyek csinálok egy teát...Ez a fejfájás...

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Olyan gyönyörűségesek a babák... :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Mára voltam kiírva...De furi!Azért nem bánom,hogy hamarább jött pöttöm. :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Silka, Regi! Igen, szülés után állítólag visszaáll minden. Tulajdonképpen a méhlepény is (a csontokban és a májban is termelődik) termeli ezt az enzimet, és hogy ne fokozódjon még jobban kell most már a fehérjét is kerülni. Eddig csak a zsírokat kellett :roll:

Emese, Bfagi! Tündériek a Lányok :lol: és mindig nagyon örülök, ha tesztek fel képet, bármekkorát :lol:

Lányok egy érdekességet akartam még írni Nektek: rákérdeztem tegnapelőtt a védőnőmnél, hogy mit gondol a légzésfigyelőkről (nekünk nincs, és valószínű nem is lesz) - azt mondta, hogy amióta védőnő (lassan 30 éve) 2 eset volt ahol előfordult ez a légzésleállás, az egyik 2 hónapos, a másik 8 hónapos Baba volt, és mindkettő szociálisan hátrányos helyzetű családban (sok felnőtt és gyerek egy fedél alatt, erős dohányzás a lakásban) történt meg.

Pussz!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!!!

Milena! En is mara voltam kiirva!! :D :D

Bfagi! Egyik ejszaka miutan hazajottunk a korhazbol, Rania is csinalta ugyanezt, valoszinu a tejecske volt kicsit hig neki, de ne aggodj, mert a termeszet tudja a dolgat, ahogy no a babuka egyre dusabb lesz...azota nincs ilyen gondunk.
Timike is olyan, mint egy angyalka :D

Ma azon nevettunk apukaval, hogy hanyatt fekudtem, es nem lattam ki a cicijeimtol...uristen, ekkorak meg eletemben nem voltak...szegeny pici angyalom, mikor elkezd szopizni, csak ugy fuldoklik, annyi tejem van :shock:

Nem akartalak untatni titeket fotokkal, de ezek szerint szivesen nezegetitek! :D Dobok egyet.

Emese! Nagyon kitarto vagy!! Ne aggodj, minden helyre razodik, es ne aggodj, ha neha tapszer kell!! En is adtam a korhazban neki, mert nagyon fajt a mellbimbom :shock:
Zsofika nagyon edesen mereget Apukat :D Gyonyoru babuci!!!!

Kepzeljetek, ma Rania almaban hatalmasat kacagot!!!! El nem tudom mondani, milyen edes volt! Eddig is sokat mosolygott a jollakottsagtol, de hangosan meg nem nevetett :D
Vendég

Miléna: jaj, dehogynem pisili össze-vissza magát! Szinte minden pelenkázásnál teljes ruhacsere van. Hiába takarom le textilpelussal a kukacot, lerugdossa magáról! (Rebeka sosem pisilt meg kakilt pelenkázás alatt). Ja, és már fürdés után a törölközőbe is volt kakilás! A legjobban az tetszik, amikor lecserélem a pelust, még fel sincs öltözve, már hallom, hogy rotyizik! A rekord eddig 3 pelenka egymás után! :D

Ma egyedül fürdettem, apuka próbán van a héten már nem is lesz itthon esténként. :(
De ügyesen megoldottuk, most alszik a kis drága!

Ma már kétszer is volt fent nézelődni. Zabálnivaló, ahogy meresztgeti a szemét és próbál fókuszálni a hangok után. :D

IMÁDOM!

Pocakosok, kitartás! Nemsokára mindannyian együtt babázunk!

Kép
Kép
timi26

Anitja
Az én történetem a légzésfigyelővel nem ilyen.
Rendezett, nemdohányzó, értelmiségi család, második gyermekük halt meg... Azt a gyászt sosem felejtem el. Az anyuka a harmadik (második életben maradt) gyermeket várta, de még mindig siratta az előzőt. Aztán persze valahogy mérhetetlen bölcsességgel "a sors akarta így" alapon némileg megnyugodtak, s bár a harmadik bébi nyilvánvalóan nem helyettesítője volt a másodiknak, mégis valamiféle áldásként, adományként fogadták a kis jövevényt.
Bocs a szomorú történetért, de míg élek, nem felejtem el, pedig nem is közeli rokonok....

Kép
granda

KISKOLBI GRATULÁLOK

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Mi szerencsére kaptunk kölcsön egy légzésfigyelőt. De rajta van a ára: 22.000 Ft volt... :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Bfagi!
Timike nagyon tündéri :D !

Gremese!
Zsófi is nagyon cuki, klassz a frizurája :wink: !

Granda!
A hétfői zárt méhszáj még semmit sem jelent. Nálam mindkét szülés előtt 1 nappal zárt volt a méhszáj. Most kedden 1 ujjnyira voltam nyitva.

Milénamoni!
Fejfájásra jó a japán olaj, vagy vietnámi krém, v. valamilyen mentolos illóolaj (ha nem szedsz homeopátiás készítményt, mert akkor kerülni kell a mentolos dolgokat). Pár csöppet kell kenni a halántékra, homlokra, tarkóra (oda, ahol fáj a fejed), és nagyon kellemesen hűsít, vérbőséget okoz. Egyébként én szinte soha nem szedek be gyógyszert, szerencsére ritkán fáj a fejem, de akkor is csak természetes módszerekkel szoktam magamat kúrálni. Szerintem egy próbát megér :wink: !

Csajok, ma 11-kor elmentem -a szerintem nekem már utolsó- kismamajógára. Odafelé a párom elvitt autóval (a másik kocsi szervízben volt), visszafelé busszal mentem. Azt hittem ott helyben megszülök, annyira zötykölődött a busz. Aztán megebédeltem, utána pedig hányingerem lett, meg elkezdett fájni a derekam. Utána elindultunk apával parafát nézni (a boltban már nagyon szarul voltam). Felszedtük a gyerekeket az oviban, meg a suliban, aztán hazajöttünk. Alig vártam, hogy elmenjen a burkoló, aztán befeküdtem egy kád levendulás vízbe. Bekapcsoltam a meditációs cd-t, és próbáltam lazítani (bezártam az ajtót is). Kb. 5 perc múlva kopogtak a srácok (előtte persze tök csöndben játszottak 1 órát, apánk meg elment a dolgára :? ), ők is be akartak jönni hozzám a kádba. Kimásztam a kádból, és bejöttek mellém. A kicsi kérdezte, hogy mi fáj, és elkezdett gyógyítani (egy sarokreszelő, és egy szivacs segítségével). Szóval jól elvoltunk :lol: . Fürdés után is még hányingerem volt, és du. óta hasmenésem is van. Teljesen tanácstalan voltam, hogy mit csináljak, a dokim ugyanis Győrben van. Ha Szegeden lenne nem lenne kérdés, mert ez még semmi, csak a közelgő szülés előjele. Du. még mocorgott a baba, szerintem most fészkelte be magát a szülőcsatornába. Feleslegesen nem akartam felhívni, azzal, hogy fáj a derekam, hasmenésem, meg hányingerem van, de attól paráztam, mi van ha hirtelen beindul a dolog, és már későn szólok neki, nem ér le időben Szegedre. Próbáltam beszélni a babóval, hogy oké, most befészkelődött, pihenjen egy kicsit a nagy út előtt, és várjuk meg a doktorbácsit. Ahogy ezt elterveztük :wink: ! Remélem szót fogad!
Ja, Benedek közölte, hogy nem baj, ha reggelre megszületik a baba, mert hétfőn szülői értekezlet lesz, és ki kell fizetni az angolkönyvet, meg hát ugye sok fontos dologról lesz szó, és nekem ugye ott a helyem. Hát igen, ilyenek ezek a precíz szűz gyerekek :lol: ! Megnyugtattam, hogy vagy apát, vagy nagymamát elküldjük szülőire, ne aggódjon :lol: !

Megyek aludni, remélem sikerül!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok lányok!

Bocs, hogy ilyen későn jelentkezem, de nemrég estünk haza :-(

A leánykám szemének az állapota nem romlott, kedden lesz kontroll.Tehát addig elhalasztva a műtét. Jupppiiiiiii

Remélem kedden is minden OK lesz!

Köszönöm MINDENKINEK aki vuduzott nekünk! Érdemes volt!

köszi-köszi-köszi

Mindenkinek sok egészséget és tejcit, a kismamiknak meg kitartást kívánok!

Bea&Era
Vendég

BOLDOG NÉVNAPOT REGI!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mazsola! Igazad van, ez a 6 hét sok mindenben a bűvös határvonal. Dolgozom továbbra is a defektes cicin....

Boldog névnapot!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Regina Boldog Névnapot!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese! 6 hét a gyermekágy is :lol: Addig az asszonyok régen feküdtek, szoptattak, pihentek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

REGI, boldog névnapot!!!! :D
kispocc

Sziasztok csajócák!

Era,
látod, minden rendben van a pici Beával!! Drukkolok továbbra is nektek!!! :wink:

Anita,
hát akkor tényleg nem sok van már hátra! Föleg, hogy már nyilik is a méhszáj! Azért beszélt meg a babócáddal, hogy a dokibácsit várjátok meg! Mikor jön haza Györböl?

Mazsola,
nagyon boldog névnapot kívánunk neked mi is! Mit szólnál egy névnapi ajándék babához?? :wink:
Egyébként a zárt méhszáj tényleg nem jelent semmit, nekem vasárnap még zárt volt, keddröl szerdára éjjel pedig megindult Ábel kifelé! :wink:

Emese,
nagyon tündér a kis Zsófika!!! Jó ez a kép apájáról és róla!
Igen, a cicivel sajna nagy türelem kell, de megéri! Ügyes vagy, hogy nem adod fel! :wink:

Niki,
olyan jó olvasni a boldog soraidat! Nagyon örülök, hogyminden ilyen jól alakul veletek!

Beke Andi vajon merre járhat! Nem ma indítják nála a szülést? Vagy csak rosszul emlékszem?

Légzésfigyelö: nekünk nem volt Ábelnél sem, most sem lesz. Nem tudom mi a jobb. Ha van, vagy ha nincs. Ha van, akkor riaszthat tévesen, ha nncs, akkor lehet abból is baj. MIndegy, mi a Jóistenre bízzuk, remélem minden jól alakul majd és nem lesz semmi gond a kismanóval.

Jajj, már nekem is csak 4 napom van hátra a maival együtt! :shock: Olyan furi így elöre tudni, hogy kedden dél felé már a kezemben fogom tartani Áront! :D

KépKép
KépKép
motiot

Na végre, reggel óta nem jött be a babanet :evil: :evil: :evil:

Beke Andi sms-e 9:28-kor:
Két perces fájásokkal a vajúdóban vagyok. Dömping van.

Hajrá Andi, ügyes legyél. :)

Kép
Kép
h@jni

Nahát!! Akkor jól gondoltam???

Hajrá Andi!! Azóta már tuti babázol!!!!!!! Juppiiii!!!

KépKép
KépKép
motiot

Húúúúú de izgi!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello Lányok,

Regina, boldog névnapot!

Úgy látom ismét történések vannak! Az a jó, ha pörögnek a dolgok! :lol:

Reggel be akartam jelentkezni, de eltűnt a topicunk! :shock: Komolyan, mindegyiket láttam, csak a szeptemberieket nem. Jól meglepődtem.

Éjjel 2 óta folyamatosan távozik a nyákdugesz. Egész meglepődtem a mennyiségén. Reggel 8-tól meg fájogatott a pocim, kicsit össze-vissza, 12-15 percenként, de legalább tartós, ilyen még nem volt. Voltam dokinál is, szerencsére eleve ma mentem volna, hogy megnézzen és kiállítsa a papírt, amivel vasárnap fölvesznek a kórházba. És azt mondta jó a helyzet, már a belső méhszáj is nyitva 1 ujjnyira, nyákdugesz nuku. Azt mondta akár ma is szülhetek, de lehet, hogy másfél napig hol fáj, hol nem. Viszont azt mondta, arra kevés az esély, hogy vasárnap a semmivel kelljen befeküdnöm a kórházba.
Annyira izgi! Mégiscsak ki akar jönni ez a kis drága?

silka
silka

BekeAndi! Nagyon szurkolok, sőt, lehet, hogy már tényleg Babázol :lol: Akkor meg nagy-nagy gratula!!!!

Motiot! ez tényleg nagyon izgalmas, akkor Apukád is holnapután már itt lesz, megnyugodhatsz :lol:

Silka! Jaj de jó, nálatok is nagy az izgalom, megy a drukk, hogy könnyű és szép szülésed legyen :lol: :lol: :lol: Sok +++++++++++++++++++++!!! Ezt vártad (várjuk...) éld át minden pillanatát!!!!!!!!!!

Era! Örülök, hogy eddig minden rendben Bea kis szemével, továbbra is szorítunk!!!!+++++++++++++++++++++++
Meglátod nemsokára otthon lesztek! :lol:

Banita! Próbálj meg sokat pihenni, akkor bizti szót fogad a Kisdrágád :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Hajrá Andi!!!!! :D :D

Silka!Látod eljött a te napod is!!Nagyon drukkolok nektek!! :D :D

Regina!Boldog névnapot!

KépKép
juba

12:30-kor 2830 g, 54 cm megszületett Gergő. :)

Drága Andi,
gratulálunk. Sok tejcsit és jó egészséget Nektek.
És milyen szép méretei lettek. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Húú Andi!!!!! Gratulálok!!! Látod, minden jól ment, Gergö igazán szép méretekkel született, nincs szükség semmilyen inkubátorra!!!! Juhhééé! Látod, megmondtuk mi neked, hogy minden rendben lesz!!!
Sok sok boldogságot és finom tejecskét kívánok nektek!!!

Silka, akkor most te jössz!!! Hajrááá!!! Szorítunk neked is nagyon!!! :wink:

Anitja, igen, kicsit nyugodtabb vagyok, mert a szüleim holnap jönnek végre! Akár már holnap délután indulhatunk szülni, mert lesz ki vigyázzon Ábelre!
Anyukám marad is tovább, apukám viszont "csak" egy hétig marad, mert még tart a szüret otthon. Majd jön vissza anyuért valamikor. Gondolom ahogy csak tud, mert biztosan unokázni akar! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Kép

Kép
Kép
h@jni

Beke Andi, nagy gratula Gergőhöz!

silka
silka

Sziasztok!

Kiskolbi Gratulálok :lol:
Beke Andi Sok boldogságot nektek is :lol:

Silka Örülök nektek, hajrá csak így tovább :lol:

Nálam semmi változás, kicsilány nagyon jól érzi magát bennt :cry: Ma voltam dokinál, ha nem szülök meg hétfőig akkor kedden reggel be kell feküdnöm a kórházba :cry: Addig is minden nap mennem kell NST-re. Méhszájam változatlanul 2100-as, mint már 4 hete :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Hörcsög,Bfagi,Irina,Manófalvi,Kiskolbi,Beke Andi!
Gratulálok a babákhoz jó egészséget és sok tejcit kívánunk :)

Az összes babás-mamás kép nagyon aranyos és szép :)

Mazsola!
Boldog névnapot :)

Granda!
Sima fehér pamutvászon a huzat.Ha bármi baleset történik elméletileg egybe átmosható a matrac de a huzat szárad a leglassabban. Hajszárító,gőzőlős vasaló ha hirtelen szárítani akarod,vagy radiátor mellé állítod az egész matracot akkor gyorsabb a folyamat. Ha kicsi folt nedves rongy azzal átdörzsölöd (babasamponos vízzel is lehet)vagy körömkefével sikálod és radiátor mellé teszed.Elméletileg a huzatot külön nem szabad mosni mert összeugrik,bár unokatesóm feleségénél ez nem volt gond :)

Silka!
Van vmi bábakoktél is épn a neten olvastam vhol,trükkös összetevőkből áll és állítólag megindítja a szülést :) De lehet h. már nem is lesz szükséged rá :)

Timi!
Barátnőmtől ezt a hasznos infót kaptam :) 6 hetes a fia és ezt írta idézem : "Pelusból viszont nem jók azok amit a lányoknál, felül kifolyik a kukija miatt mert amikor pisil felfelé áll a kukac. A Liberó, a Tescós pelusok a legjobbak. A tescósból csak a sötétlila. Nem is olyan vészes az ára és jól szív. A Liberó meg amúgy is jó.A Pampers nem, azt ne is vegyetek, ja és a Babylove Dm-es is csak az elején jtt be , amig alig volt pisi. " én meg Huggiest vettem de mikor jutok el oda h .használjam ... :)

Emese!
Nagyon ügyesek vagytok :) Lassan biztos helyre jön a beteg cicid is :) Abból most nem tudsz szoptatni vagy nem lehet? Zsofka hasonlít a 4d-s képekre? ezt már oly rég meg szerettem volna kérdezni :)

Anitja!
Nekem ctg-n hasam kezdték mozgatni,de ahogy megszólalt a telefonom rögtön mozgásba lendült :) Pedig ettem csokit előtte :)
Most akkor folyamatosan ellenőrizni fognak? Állandóan vérvételre kell majd járnod? Túró Rudi :( De majd bepótlod :)

Fleur!
Veled mi van? Ma még nem jelentkeztél:)

Hajni!
Kell még Neked bejárnod dolgozni?

Én még mindig zárva 3000 a méhszájam,néha egy-egy kis fájás kis keményedés de azon kívül semmi. A védőnő meg megállapította h. hatalmas a hasam :) Örültem neki :) Közben óviba szoktatom gyermekem,varrok élvezem h. ezen a héten már nem kell dolgonom :)

sziasztok

KépKép
viranka

Beke Andi!Gratulálok sok-sok
tejcsit és örömöt kívánok nektek!

Silka!
Hajrá mostmár bármikor jöhet a baby!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hahó!!!

Andi!!
Óriási gratula Gergőhöz!!!!! :D
Nagyon szép méretekkel született!! :)

Én azt hittem éjszaka lesz velünk valami,de végül semmi!! :(
Úgy éreztem,hogy majd szét robbanok!!De nem a hasam,hanem úgy istenesen minden porcikám!!!! :roll:
Alig aludtam valamit!! :(
Amúgy se nyákdugesz,se fájások... :( :(
Vasárnap nst,aztán ha addig semmi,akkor naponta menni kell!!! :?

Puszi!

ancsi26

Francba..egyszer már írtam nektek, de nem jelent meg az oldalon. :evil: Na akkor kezdem újra.

Hajni
Na szerencsére :) Most már nem szabad idegeskedni az autó, meg semmi más miatt. Vannak dolgok, amin már nem lehet változtatni. Lehet, hogy jön az első Lilla baba? :)

Anitja
Jaa az az este azért nagyon egyedi volt :) meg is becsültem :)
Na pont ezt akartam kérdezni, hogy van e egyáltalán valami, amit ehetsz?? :(

Emese
Annyira jó, hogy ennyi képet teszel fel Zsófkáról :) még még még :)

Kispocc
Csak észre vetted volna te is?? :twisted:

Mazsola
Úgy látszik ezt minden nagyszülő eljátsza :) Nekem is teljes izgalomban vannak. Én is tegnap apum felhívtam doki után, erre közölte, hogy ne ijesztegessem :)

Bfagi
Nagyoon éddiiii!!!

Banita
Fúú nekem is állati hányingerem volt reggel!! :shock:
De édes a fiad a szülői a legnagyobb problémája :) Annyira tündéri megnyilvánulásaik tudnak lenni. :)

Era
HURÁÁÁÁÁ!!!
Megérte akkor vuduzni!

Regi boldog névnapot!

Motiot
Jujj de izgi!! Szorítok!!

Hajrá Andi!!!Gratulálok!! Hát ti is jó gyorsan megszültetek! :)

Silka
Na látod!! De jó!

Móni
Te se keseredj ám el!!

Helyzetjelentés a tegnapi dokiról:
Pici lányom CTG-n olyan hegycsúcsokat meg völgyeket produkált :) ilyen kacifántos CTG-nk még sosem volt. De ami a fájástevékenységet illeti ennyire semmi még az sem volt. Végig 20 alatt. De a doki megnyugtatott, hogy biztos a gép nem érzékelte rendesen a méh tevékenységet. Hát remélem is!!! Méhszáj 1 újjnyira nyitott :)!!!! De még vaskos. Azt mondta a héten még nem szülünk, de jövőhéten már nagyon valószínű a dolog. Ezért most nem is csütörtökön kell mennem, hanem kedden :)

Képzeljétek most volt az első Online német órám. Nagyon izgi. Tök jó, mert jártam németre, de nem tudtam tovább a bejárós kurzust folytatni és nem szerettem volna abbahagyni. A csajszi, aki tartja meg elég rugalmas, így baba mellett is tudom majd folytatni, ha kicsit beálltak a dolgok :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok.

Szeretnék gratulálni az összes megszületett babukákhoz..Nagyon szépek..:)

Sok erőt és kitartást anyukák!!

Azoknak is akik még vissza vannak..:) ( velem együtt..)...

Puszi Tündi
varga tünde

Beke Andi gratula a babádhoz!

Kép
hajagosné szabó éva

ANDI!!!!Gratulálunk Nektek!!!
kispocc

Beke Andi! Hatalmas gratula Gergő babához! Mihamarabbi felépülést, és sok boldogságot kívánok rengeteg tejcivel. Teljesen jó a súlyaaaaa!!!!!

Viranka! A 4D-s képek hasonlítanak! :) Nagyon meg kell figyelni a babát, meg a képeket. Először nem is láttam hasonlóságot, utána már felfedeztem, hogy a szája, meg az orra nagyon hasonlít, meg a szeme is. :)

Hajrá lányok, szüljetek! Minden napra egy baba! :D

Silka! Szerintem Te jössz! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsófikám egy perce még ordított.
Apa módszere a megnyugtatásra:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Kép

Kép
granda

Gondoltam én is teszek egy képet.
Ilyet tud ásítani Ildike.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Emese!

Nagyon jó ez a kép.
Sikerült a nyugtatás?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Andi! Gratulálok Gergő babához! Sok tejcit és jó egészséget kívánok nektek!!!! :D

KépKép
juba

Hello Lányok,

online helyzetjelentés: szerencsére folyamatosak a fájások! És míg pár órája még vígan nevetgéltem alattuk, addig egy jó másfél órája úgy elkezdtek beerősödni, hogy már megszólalni sincs kedvem közben. Nagyjából 10 percesek és olyan 20-30 mp-ig tartanak.
Nagyszülőkkel folyamatos a kapcsolat, az én szüleim ráadásul 120 km-ről érkeznek, úgyhogy ők már összepakolták a motyót, és amint mi indulunk a kórházba, ők is elindulnak. Úristen, lehet, hogy még ma találkozunk a kis drágával?

silka
silka

Hajrá Sikla![color]

Kép
hajagosné szabó éva

Hajrá Silka!

Nálam is így kezdődött!!!

Kép
Kép
timi26

Hajrá mindenkinek![/color]

Kép
hajagosné szabó éva

Silka!

Drukkolok nagyon, kívánom,hogy könnyű legyen!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hajrá Silka!Ez már tényleg a Te napod!Kitartás!!!Könnyű szülést kívánok!! :D :D

I.Móni! Ne keseregj most már neked sincs sok hátra!Elhiszem,hogy néhéz hiszen már mindeki nagyon várja a kisbabáját főleg akinek már lejárt az ideje.De lehet,hogy holnap már érted szoríthatunk!! :D

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: