Sziasztok!
Bfagi!
Timike nagyon tündéri

!
Gremese!
Zsófi is nagyon cuki, klassz a frizurája

!
Granda!
A hétfői zárt méhszáj még semmit sem jelent. Nálam mindkét szülés előtt 1 nappal zárt volt a méhszáj. Most kedden 1 ujjnyira voltam nyitva.
Milénamoni!
Fejfájásra jó a japán olaj, vagy vietnámi krém, v. valamilyen mentolos illóolaj (ha nem szedsz homeopátiás készítményt, mert akkor kerülni kell a mentolos dolgokat). Pár csöppet kell kenni a halántékra, homlokra, tarkóra (oda, ahol fáj a fejed), és nagyon kellemesen hűsít, vérbőséget okoz. Egyébként én szinte soha nem szedek be gyógyszert, szerencsére ritkán fáj a fejem, de akkor is csak természetes módszerekkel szoktam magamat kúrálni. Szerintem egy próbát megér

!
Csajok, ma 11-kor elmentem -a szerintem nekem már utolsó- kismamajógára. Odafelé a párom elvitt autóval (a másik kocsi szervízben volt), visszafelé busszal mentem. Azt hittem ott helyben megszülök, annyira zötykölődött a busz. Aztán megebédeltem, utána pedig hányingerem lett, meg elkezdett fájni a derekam. Utána elindultunk apával parafát nézni (a boltban már nagyon szarul voltam). Felszedtük a gyerekeket az oviban, meg a suliban, aztán hazajöttünk. Alig vártam, hogy elmenjen a burkoló, aztán befeküdtem egy kád levendulás vízbe. Bekapcsoltam a meditációs cd-t, és próbáltam lazítani (bezártam az ajtót is). Kb. 5 perc múlva kopogtak a srácok (előtte persze tök csöndben játszottak 1 órát, apánk meg elment a dolgára

), ők is be akartak jönni hozzám a kádba. Kimásztam a kádból, és bejöttek mellém. A kicsi kérdezte, hogy mi fáj, és elkezdett gyógyítani (egy sarokreszelő, és egy szivacs segítségével). Szóval jól elvoltunk

. Fürdés után is még hányingerem volt, és du. óta hasmenésem is van. Teljesen tanácstalan voltam, hogy mit csináljak, a dokim ugyanis Győrben van. Ha Szegeden lenne nem lenne kérdés, mert ez még semmi, csak a közelgő szülés előjele. Du. még mocorgott a baba, szerintem most fészkelte be magát a szülőcsatornába. Feleslegesen nem akartam felhívni, azzal, hogy fáj a derekam, hasmenésem, meg hányingerem van, de attól paráztam, mi van ha hirtelen beindul a dolog, és már későn szólok neki, nem ér le időben Szegedre. Próbáltam beszélni a babóval, hogy oké, most befészkelődött, pihenjen egy kicsit a nagy út előtt, és várjuk meg a doktorbácsit. Ahogy ezt elterveztük

! Remélem szót fogad!
Ja, Benedek közölte, hogy nem baj, ha reggelre megszületik a baba, mert hétfőn szülői értekezlet lesz, és ki kell fizetni az angolkönyvet, meg hát ugye sok fontos dologról lesz szó, és nekem ugye ott a helyem. Hát igen, ilyenek ezek a precíz szűz gyerekek

! Megnyugtattam, hogy vagy apát, vagy nagymamát elküldjük szülőire, ne aggódjon

!
Megyek aludni, remélem sikerül!
Sziasztok: Anita