A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Elállt a hó, G. kiment lapátolni.

Kép
vindolanda

Hahó :) :)
Élünk mi is :) itt is hó :) vagy inkább :(
Úgy volt ma indulunk Várpalotára,onnan Hévízre pár napra családostul.De tegnap de. már rokon mondta h. a parókiára még bejutott de 10 perc múlva már nem ért volna be :( Mondta nehogy elinduljunk,pláne ne 2 gyerekkel. Nem is mentünk :)

Irina,ne parázz már :) A kihúzod a végéig :) Ármin jól van odabent :) hülye :oops: lenne megszületni ebben a hidegben ugye??????????????

Rugónak jobbulást :) buliképeket majd megnézem :)

Mi megvagyunk ovi/suli/meló mellett nem sok időm van,max. az olvasásig jutok :( M. megvolt az évi betegsége(2 napot hiányzott) ki is akadt nem mehet suliba :) B. bírja kiképzést,most is kint van a hóban és alig bírjuk behozni/hívni Őt :)

Taliban a seszi-n mi is benne vagyunk,bár nekem az a hely nagyon nem jött be(lehet mi mentünk mindig rosszkor :?

:arrow:

KépKép
viranka

Verus, de jó, h nem indultatok el!!!
Köszi, csak aztán meg túl ne hordjam :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:00-kor.

Kép
Kép
irina

Csilla,napokkal ezelőtt már mondták.A hét elején Nagyi már,ezzel fogadott munkából hazajövet,h. nagy hó és hideg várható gondoljuk át az utazást....szerintem ezt sok ember nem hitte el,de kamion stoppot is bevezethettek volna az okosok (szvsz.) talán kevesebb baleset lett volna.

:) :) túlhordás :) :)

KépKép
viranka

Verus,
[size=9]az igaz, hogy nagy havat mondtak erre-arra (de pár centi felett minden havat nagynak hívnak a hírekben), sokan csak haza akartak jutni (ingázók) vagy műtétre utaztak. Pesten, ha leesik pár centi eső vagy hó, teljesen behal a város, annyira szervezetlen minden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:00-kor.

Kép
Kép
irina

Így elfeküdtek a bambuszok a terasznál.
Kép

Mindenre ráfagyott egy komoly jégréteg.
Kép

És jégcsapok lógnak mindenhol. Ha hozunk be egy jégcsapot, Rugó a mélyhűtőbe teszi azt.
Kép

Panoráma hátrafelé.
Kép

Hóembert viszont nem sikerült építeni, mert a hó nem tapadt.
Kép

Kép
vindolanda

Vindo, nem semmi jégcsapjaitok vannak :shock:
Itt is undok az idő, a havazás már elállt de a szél még fúj és hűl a levegő.

Irina tényleg nagyon durva a helyzet pár megyében. De erre igazán felkészülni nem lehet. Ahol csak hó esett ott nincs gond, ahol már viharos szél fújt ott sajnos elakadtak az autók a hótorlaszokban. Gondolkoztunk Zolival, hogy a M6-ra viszünk teát, szendvicset de valószínű mi is csak elakadtunk volna :roll:
Nem szervezett a mentés, az biztos, de sajnos sokan nem hittek a jóslatoknak és nem foglalkoztak azzal, hogy milyen rossz idő jön.
Örülök, hogy jobban vagy :D

Maggie sikerült pihenned?

Vera hátha úgy jobb lesz a seholsziget ha sokan ott vagyunk :wink: :lol:

Mikor legyen? Április vége, május?

Kiesett cicus 4.foga. Most alul és fölül is hiányzik egy. Tényleg fogatlan banya :lol: de imááádom :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szerintem Irinának a május lenne jobb :D

Igen, szép nagy jégcsapok.

Éljen a fogváltó Gréta :D
Rugónak még minden foga stabil.

Kép
vindolanda

Irina, Nagyi szerint napok óta mondták tv-ben a 15-20 cm-es havat és nagy szelet. (na jó Ő több csatornán nézi a híreket,időjárás jelentést,én meg nem) és már hétfőn mondta h. rossz idő lesz :( persze Én sem hittem neki,főleg h. hétfőn még ragyogó napsütés volt ,Pesten csavarogtam taliztam Fleur-el :) sőt csüt. de még csomagoltam,mert NEM AKARTAM ELHINNI :) Ok.a dolgozó emberek mennek haza ,megértem. De ha tv-t nem is néznek,rádiót sem hallgatnak akik útnak indultak(persze nem munkából)? Magamból kiindulva azért tájékozódom az időjárás és útviszonyokról indulás előtt. A bizt. őr és családja is elindult csüt este Fejér megyébe :shock: kíváncsi vagyok mikorra értek oda,vagy visszafordultak. Hugi sógornője is hazaindult ma vonattal.... a Keletiből csak 2 óra késéssel indult a vonata . Persze megértem hosszú hv-e,de azért (magamból kiindulva) átgondoltam volna,elindulok vagy sem.

Vindo,nálatok is "szép" idő van.

Móni,fogatlan banya :)

:arrow:

KépKép
viranka

KépKép
viranka

Vindo, jó képek, klasszak a jégcsapok.

Móni, édes lehet Cicus...
hát én ne legyek szempont, mert ugye április 8-tól (vagy már egy héttel korábbtól kezdve is, számolástól függ) bármikor jöhet a baba, egy-két hetesen még nyilván nem indulok vele semerre. Szóval ha menni tudunk, úgyis jelzem, de ne ez alapján szerveződjék a tali. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:01-kor.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Pihenni nem pihentem, Bercót elaltattam délben, akkor én is bekómáltam egy kicsit, de attól csak még fáradtabb lettem.
Du. meg Vicuskáék jöttek át. :lol: Már pont a gofri sütésének a végén jártam, amikor érkeztek.

Most dolgoznom kellene, de nem fogok. Délelőtt haladtam egy kicsit, kénytelen leszek azzal megelégedni. :oops:

Vindo, a képek gyönyörűek, félelmetesek is, de igazán művésziek.

Irina, igazad van szerintem. Kommunikációban nem állunk jól, ez így van, akárhogyan is nézem.

Viranka, micsoda stramm gyerekeitek vannak. :lol:
dmaggie

A kommunikációja nagyon szerencsétlen volt a helyzetnek, az biztos :roll:

Romológia ppt-t készítek.
De ha befejezem, lehet, jön Jet Li 8)
Meglátom, lesz-e energiám még.

Köszönjük a kép-dicséreteket. Gáboré az érdem.

Dolgozóknak, tanulóknak kitartás!

Kép
vindolanda

Halihó!

Várom a kávémat. :lol:

Ebben a sok hóban az még a remek, hogy el is fog olvadni. Éljen, majd kétéltűvé alakítjuk a kocsikat. :roll:
dmaggie

Jó reggelt, lányok!

Vindo, tényleg, hogy tetszenek a romológiaórák? Milyen volt a Jet Li-film?

Maggie, akkor jól sikerült a partizásotok :-)

Itt ragyogó napsütés van.
Este 5-6-tól alvásig rengeteget görcsöltem, jóslófájások voltak (naná, ha még nem szültem meg :-))). Ádival nekem nem voltak ilyenek, nem görcsöltem, nem keményedtem, az első fájásaim a kórházban voltak. Szóval izgultam. Biztos az időjárás tette, meg hogy felhúztam magam a dolgokon, amikről írtam (hormonok is, ugye). Ittam egy csomó magnéziumot és feküdtem. Azon nevetek, hogy ugye az Igazi Fájások jellemzői között vannak bőven olyank , amik egyébként is jellemzőek az utolsó hetekre (derék- és hátfájás pl.). Mondtam S-nak, hogy szerintem éjjelre ki fog derülni, igaziak vagy sem.

A tegnapi dolgokhoz "zárásképpen": http://index.hu/velemeny/olvir/2013/03/15/23_ora_az_autopalya_fogsagaban/

Kép
Kép
irina

A Kínai történet 2 volt, még van belőle két rész.
Ebben legalább nem hal meg az összes főszereplő, mint a keleti filmekben általában :wink:

Itt is süt a nap. És mivel minden jeges, minden úgy csillog kinn, mintha meg lenne effektezve. Ki is küldtem Gábort fényképezni 8)

Maggie, ki csinálta a kávédat?

Kép
vindolanda

Csak havi egyszeri tömbösítésben vannak, így még most lesz a második alkalom. De jövő utáni hétfőn kezdek a BTK-n is (szintén tömbösítésben), és még kismillió más dolgom is van :?
Hát, ha lenne időm komolyan felkészülni, az jó volna. Most elégedett vagyok, ha tudok mit mondani, és a ppt-m is kész :roll:

Kép
vindolanda

Hülye görcsök :?

Kép
vindolanda

Vindokám, a kávéfőzőm. :wink: :lol: A kávét meg én készítettem bele a saját két kis kezecskémmel.

A nap tényleg szépen süt, bár hideg van nagyon. A kocsimmal most állt ki A. az utcára, nehogy rázúdúljon a tetőről az olvadó hó.
Kíváncsi vagyok a képekre.

Irinám, szerintem ezek természetesek. Sajnos. Bocsi, de mindig eszembe jut 1-1 történet. Gergőt vártuk, karácsonykor kicsit túlhajtottam magam, aminek az lett a követezménye, hogy 1-2 órán át szinte rendszeres ötperces görcseim voltak. Feküdtem és kinlódtam, nem szóltam senkinek. Elmúltak és még febr. 16-ig bent maradt Gergő. :lol: Igaz, akkor is még csak a 37. hétben voltunk.
dmaggie

Dolgozok egy kicsit, aztán főzök.
dmaggie

Köszi, csajok!

Maggie, hú, az 5 perces görcsök nagyon ijesztőek lehetettek!

Hát én nem értettem a fájásokat, mert tegnap igazán nem csináltam szinte semmit, ültem-pihentem egész nap :shock: jó, hát be kell kalkulálnom a koromat, hogy 2. terhesség stb.

Vindo, szerintem a "tudok mit mondani" szintnél többre szinte sosincs idő. Hacsak nem kap az ember hosszú heteket csak arra, h egy tárgyra felkészüljön (és nem szokott).

Kép
Kép
irina

Sajna nem jött át a képeken a nagy csillogás, de azért valamennyire látszik talán.

Kép

Kép

Kép Cicó, avagy a macska farok nélkül.

Kép

Kép
vindolanda

Hú, akkor is gyönyörűek a képek. :lol:

Irina, szerintem egyszerűen a front a ludas.
dmaggie

Kösz :D

Most kimentek a férfiak, idézem, hóember-palotát építeni, így tudok egy kicsit tevékenykedni a konyhában. De azért nem viszem túlzásba.

Maggie, a kávéfőző a mi legjobb barátunk.

Sikerült haladni?

Front - teljesen biztos, hogy hülye idő van, lehetett attól a görcsölés.

Kép
vindolanda

Boldog névnapot kívánunk Heninek!

Kép
vindolanda

Dehogynem, Vindo, minden csillog, még a cica is ;-) szép képek
Tegnap megnéztem a Battlestar G-filmet. Tetszett, de sajnos a sorozat nem indul el, nem rendelte be a csatorna.

Igaz, a front is lehetett.

A fiúk szobafociznak (egy kicsi labdával szerencsére, de azért néha így is hajmeresztő). Délután majd levegőzünk.

Kép
Kép
irina

Na, legalább elindult a humorizálás a tegnap kapcsán, ami jó jel, a fő poén persze a BM sms-eiből lett:

"Megkaptam az sms-t, mivel már épp tankolnom kellett volna, átültem egy másik kocsiba a Margit körúton. Hát majdnem megvertek..."
:lol:

Kép
Kép
irina

Na, a filmnek majd utánanézünk mi is :wink:

Ez lesz az utolsó kép. G. és R. átértelmezték a Szabadság szobrot.

Kép

Kép
vindolanda

Jó kis Szabadság-szobor :lol:

Hát úgy volt, h hármasban megyünk el Ádi egy ovistársáékhoz (jó fejek), de nekem ma nem megy a mozgás (görcs nincs, csak derék- és mindenféle csontfájás). :? a kocsi rossz, 3 járművel kéne menni (emelkedőre), úgyhogy csak a fiúk mennek. Aszongya S., miután elszomorodtam mozgásképtelenségemen, h "hát már nem vagyunk 22 évesek" :lol:

Kép
Kép
irina

Vindo, hát én most ezt a brit sorozatot néztem ki magunknak, ha befejezzük nemsoká a Homelandet:
http://www.youtube.com/watch?v=drh2HiEAj3c

És ez volt az egyik legaranyosabb sorozat, amit valaha láttunk, kár, h csak két szezont ért meg (abszolút neked való témában és stílusban is szerintem ;-)):
http://www.youtube.com/watch?v=dRC_zw0q58Q

Kép
Kép
irina

Akkor használd ki alaposan az időt.

G. is elvállalta Rugót egy másfél órára, komoly előrelépéseket tettem azalatt a hazai cigányság történetének területén 8)

Köszi az ajánlókat.

Holnap után tíz fokot mondanak árnyékban :shock:

Kép
vindolanda

Hát némi házimunka mellett jobbára punnyadok, bár lenne mit végezni még.
Utolsó ajánló: a Blood & Chrome-nál (ami rendben van, de azért nem mutatja fel a BSG ezernyi színét és zsenialitását) sokkal jobb amúgy a BSG Razor (szintén film):
http://www.imdb.com/title/tt0991178/
Idén amúgy jó dolgunk lesz, sok-sok scifit mutatnak be. 8)
Az jó, ha jó meleg lesz, csak az újabb frontot bírjuk ki vhogy.

Maggie?

Kép
Kép
irina

Bocs, ez lemaradt: jó munkát!

Kép
Kép
irina

Csak kicsit leültem, felpolcoltam a lábam és megnéztük a Skyfallt. :lol:

Most indítottam be a mosogatógépet, meg várom, hogy készen legyen a centrizés, akkor felviszem a ruhákat a kazánházba.

Utána meg dolgoznom kellene.

Vindo, micsoda alkotás. 8) Szuper!!!!
Na, ez jó kis lezárása a tegnapi amerikás napunknak. (hambi, gofri) Bár a gofri talán belga. :roll: :lol: Na, mindegy.

Irina, de jó is valakinek. Most én is el tudnám képzelni, hogy csak filmezek a nap további részében.
Tényleg, eszembe jutott egy film.
dmaggie

Ja, meg kutakodok a neten, valamit sütnöm kellene, de legyen egyszerű, gyors és olcsó. :lol:
dmaggie

Maggie, és tetszett a Skyfall? Melyik másik filmre gondoltál?
Egyszerű, olcsó, jó: bundáskenyér. :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, az is jó, de valamilyen süti kellett. Már sül is a brownie. Most először próbálkozok vele, de volt itthon minden hozzá, gyorsan megcsináltam. Az illata egyelőre ígéretes.

Skyfall: hááát nem is tudom. Az első egy órában alig bírtam ébren maradni. Volt benne néhány poén, azokat értékeltem, egyébként nem egy nagy durranás. Pedig szeretem a Bond-filmeket.
Közben meg eszembe jutott, hogy vajon megvan-e már magyarula az Elrabolva második része. És igen. Már a pendrive-on van, szerintem hamarosan neki is kezdünk.

Eddig bírtam, de már megint régóta fáj a lábam, (csak a szokásos) lehet, hogy gyógyszerhez kell nyúlnom.
dmaggie

Maggie, mielőbbi jobbulást a lábaddal!!!
Közben leesett nekem is, hogy sütire gondoltál :oops: tuti finom lesz
A Taken 2-t még nem láttam (mondjuk az 1-et sem), a Skyfallt S-val moziban, nagyon tetszett, talán az első Bond-film volt az újabb érából, ami megfogott.
Jó mozizást Nektek!

Kép
Kép
irina

A Taken I. egy igazi letisztult akciófilm, erőteljes darab. A kettes is nézhető, de az egyes fényében már gyengébb.

Jobbulást!

Délután leültettem Rugót az Aladdin elé, végig is nézte (W. Disney), addig csináltam egy újabb ppt-t 8)

Kép
vindolanda

Végeztünk a filmmel, meg majdnem a brownieval is. :lol:
Sokkal gyengébb, mint az első. Mondjuk azt már az első részében sem értettem, hogy a lánynak miért kell anyira libának lennie. :roll: Mármint a film. :lol:

Vindokám, igazi hős vagy. Bár délelőtt én is dolgoztam vagy két órányit.
Rugó meg rendes gyerek.
Bercó ma igazán sokoldalú volt. Autózott is, rajzolt is, gyurmázott is, stb.

Mondjuk bérgyilkosokat gyurmázott, akiknek szemüveget is kellett csinálni.

Bond: én valahogy leragadtam P.B-nél. Nekem ő az igazi 007-es. :lol: Valahogy sokkal elegánsabb, mint D. K. D. K. viszont jobban néz ki.

Már jó régen néztem egy filmet, csak az volt a baj vele, hogy aki feltöltötte összekutyult benne valamit, egyszerre valami videós játék kelt életre a filmben, így élvezhetetlen volt. Most megint letöltöttem, majd azt is megnézem. (Egy nap)
dmaggie

Most a filmhez eggyel több párnát tettem a lábam alá, jobban is esett. :lol: Nem éreztem annyira, hogy fáj. Fene vigye az öregséget. :twisted:
dmaggie

részemről meg ennyi a tegnapi "zárás"
http://index.hu/belfold/2013/03/16/kata ... n_fronton/

KépKép
viranka

Vindo, nagyon tutik vagytok ma! :-)
Néztem ezt az Abe Lincoln Vampire Huntert, hát ez tényleg egy fejlövés, de elég szórakoztató :-) a lóval dobálózós rész mindent vitt.

Maggie, DC szerintem barna hajjal az igazi (a Sylvia c. filmben láttam úgy). Nekem Timothy Dalton volt "a" Bond azokkal a világító szemekkel. De én nem vagyok nagy Bond-fan, a műfajt szeretem inkább. De messze DC a legjobb színész az összes közül. :-)

Na, akkor, ha már így ajánljátok, megnézem vmikor a Takent.

Kép
Kép
irina

De hülye vagyok. :oops: :oops: :lol:
Nem is figyeltem, D. C. és nem D. K. :oops: :oops:

Viranka, ez szépen összefoglalja az egészet.
Hihetetlen.

Fáradt vagyok, nincs kedvem dolgozni. A tv-ben nem lesz semmi.
dmaggie

Irina, nézd meg!!!! :lol: :lol:

Még D. C-hez. A tetovált lányban nekem tetszett nagyon. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie, dehogy vagy hülye, én meg mindig Craig Davidnek hívom, aki viszont egy énekes. :-D
A tetkós lánynak ezt a verzióját még nem láttam, de pótolni fogom.
Tényleg ne dolgozz, a 3 napban Te is pihenhetsz egy estét.

Verus, kimerítő körkép, köszi! ("Az autósok nehezítették a mentést", ez kb. olyan, mint az a FB-on körbement mém, hogy "az autósok okozták a nagy havat") :roll:

A fiúk hazaértek, jól érezték magukat, sajnálom, h nem tudtam menni, még az utolsó erőmmel próbálnék itt társas programokon részt venni (melyekre egy darabig nem kerül sor a szülés után), de hiába :wink:

Kép
Kép
irina

Csillám,pedig Én ezt el tudom képzelni :( sajnos találkoztam már Én is autópályán olyan bunkóval aki a leállósávban húzott el mellettünk,nem bírt állni a dugóban...

S különben is a havat a Fidesz/MSZP/Jobbik csinálta :wink:
A címedet meg megírod majd? Csak ápr.8-án megyek Pestre kontrollra s feladnám postán a kép cd-t :) :)

KépKép
viranka

Haho. Megvagyunk. Katasztrofális volt az utunk pénteken Pestre. De időben elértük a gépet. Mar úton vagyunk haza. Mi is próbáltunk tájékozódni de sehol semmi . Az autópálya.hu oldal be sem jött. Kicsit zsúfolt volt. Debrecenben az autópálya fel hajtómű 20 cm hó. Érdekes utunk volt. Többször gondoltam h nem fogunk időben felerni, de megis. Portugáliába jól eső 15-18 fok volt. Annyira jól esett!
Közben menni is kell beszállni, majd jövök :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Verus,
Nagyon aranyos vagy, de ne költs postára, remélem, találkozunk a Móni szervezte talin v. vmikor Pesten, és majd akkor megoldjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:02-kor.

Kép
Kép
irina

Hú, Kaqk, okvetlenül mesélj!

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: