Hahó, köszönöm a hiányolást.
Most van egy szusszanásnyi időm, Rugó még alszik.
Kétszer volt lázas éjjel
Valahol szombaton vesztettem el a fonalat. Aznap dolgoztam, és csak késő délután jöttem haza. Addigra anyósomék becuccoltak, a két facsemetét is szépen elültették később stb. Az az este el is ment, mert ágyat húztam nekik aztán, fürödtem stb.
Rugó ezen a napon velem együtt kelt fel, tehát fél hétkor, és már az is nagyon korainak tűnt nekem. Este húzta kilencig. Fél nyolctól tudtam fél kilencig a legsürgősebb munkámat bevállalni, addig R. rohangált, de már totál kész volt.
Este megnéztünk egy filmet Gáborral (Jet Li: Fearless).
Na, gondoltuk, alszunk egyet, mert R. biztos nagyon fáradt lesz, sokáig fog aludni. De nem, mert felkelt fél hatkor, hogy neki ma lesz a partija
És nem is nyugodott le egész nap, pörgött. Mi Gáborral elmentünk a tescoba, beszereztük a parti-kellékeket. Gyümölcslevek, rágcsák, csokik, műanyagpoharak, partilufik stb. Mikor anyósomék elmentek délben, elkezdtem takarítani megint. Aztán parti-dekoráció követezett. Még kintre, a kerítésre is tettünk lufikat, hogy idetaláljanak. Aztán épp hogy befejeztük, már jöttek is sorban. Összesen 11 gyerek
Elég jól sikerült, nem volt velük semmi baj, csak a galéria lépcsőjén kellett valakinek mindig strázsálnia, mert mindig fel akartak menni. Volt hangszeres zenélés (gitár, citera, furulya és lovagi tornás dob egyszerre), legózás, teknős-megfigyelés stb. Roppant nagy kupi lett, de teljesen leizzadtak, jól érzeték magukat.
Rugó annyira kikészült estére, hogy magától mászott az ágyba. A lakásban kb. egy óráig romeltakarítottunk. R. el is aludt szépen, de fél óra múlva ébredt, és lázas volt.
Most a torkát fájlalja. Nem tudom, hogy a fáradtság miatt jött-e ki rajta, vagy tényleg benyakalt valamit (vagy visszaesett). Ma logopédiára mentünk volna, azt le kell mondani. Aztán gondolkodni, hogy a hetet hogyan tudjuk megoldani, ha nem gyógyulna meg. Kedden magammal tudnám vinni, de akkora már jó lenne, ha nem lenne lázas. Na, majd meglátjuk.
Irina, nem semmi kanapé
Maggie, elég nagy földlabdákkal adták az almafákat, reméljük, nem lesz baj.
Kaqk, előre is jó hétvégét. Van valami tervetek?