A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010-ben kistestvért szeretnénk!

Sziasztok!

Köszi csajok Zsombi nevében is :).

Betegeknek jobbulást.

Beze, kitartás.

Képek a kezdetek, 1 éves, 2 éves :)
Kép
Kép
Kép

Kri

Kép
Kép
kri29

Franci!
Köszi szépen a köszöntést!!! :D :D

Kri!
Nagyon szép Zsombi, igazi Don Huan. azt hiszem egypár kislánynak elcsavarja a fejét vagy összetöri a szívét. :wink: :wink: :lol: :lol:

Kri!
Boldog névnapot Zsombinak!!!!

Angie!
Zsombornok boldog első névnapot!!!!

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Zsombiknak boldog névnapot kívánok!

Pruci, én tudok egy nagyon jó föl orr gégészt!az egész családunkat ő műtötte/műti, kezeli, ha gondolod, elküldöm az elérhetőségét.nekem is ő vette ki a mandulámat 5 éve.a héten pont a sógornőmet műti orrpolippal.

Annamari, hogy vagytok?nagyok már oviban?Szonja alszik éjjel?

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Zsomboroknak Sok Boldog Névnapot kívánok!

Boni!
Már annyi tejet iszom hogy lassan a férjem vesz egy tehenet. Amúgy kösz a tippet, nem tudtam hogy jót tesz, csak iszom, valamiért jól esik.
Jól jön nekünk a gólya. És még jobb ha Teri is csatlakozik hozzánk.

Beze!
Akkor még 5 hét. Az már nem sok. Addig viszont Marci maradjon odabent.
Szombaton taliztam a barátnőmmel, kb annyi idős terhes mit te. Már unja hogy mindenhova cipeli a pocaklakót. Szívesen kipottyantaná már.

Annamari!
Nagyon jó ez a rajongó!!!! Jöhetne közelebb is.

Moti!
Milyen rendes a férjed. Pihiz addig míg ő takarít.

Teri!
Jobbulást Petrának.
A fül orr gégészek egyből a mandulát akarják majd kivenni, az biztos.

Kri!
Milyen nagyfiú már Zsombi! Nagyon helyes pasi!!!
franci

Sziasztok!

Zsomboroknak nagyon boldog névnapot!!!

Kri! Nagyon szép kispasid van! Az 1 éves torta milyen? Mind a kettő nagyon guszta

Éjszaka belázasodtam, és bármit eszem kihányom... :twisted: :twisted: :twisted: Kaptam algopiryn injekciót, de az se viszi le a lázamat...

Franci! Az a baj h nálunk ez a mandula családi dolog. Nekem 3 évesen ki kellett vetetni, m akkorára nőttek h nem kaptam levegőt és beszélni is alig tudtam, a tesóm 43 évig szenvedett vele, állandóan mandulagyulladása volt, s amióta kivették neki még taknyos se volt.

Moi! Köszi, jöhet!

Teri

KépKépKép
pruci

Szerintem akinek ki kell venni a manduláját, nem tudja elkerülni.én 5 évvel ezelőttig telente kb.3-4szer kaptam mandulagyulladást, 40 fokos lázzal, stb.volt, hogy el sem múlt a gyulladás.na, akkor döntöttem el, hogy kivetetem.és a szuperdokink megműtött, azóta semmi bajom.a bőröm is szebb lett, a hajhullásom is abbamaradt.ha Boldi felkelt, előkeresem a számát a dokinak Pruci, és átküldöm Priviben.tényleg nagyon ajánlom.nagyon empatikus, és nagyon jó doki.

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Pruci, jobbulást, küldöm a gyógypuszikat!
Azért, mert marci harántban, keresztben fekszik, így tuti nem tudom kitölteni a 40 hetet, hacsak nem könyörül meg rajtam végül. :?

Zsomboroknak boldog névnapot!

Kri, nagyon szép a kisfiad! :D

Franci, én nem sürgetem az időt, nekem inkább túl gyorsan megy. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze, megdöbbentő, hogy mindjárt itt a Ti időtök is!!! :D

Pruci,
elküldtem a számot priviben.

KépKépKépKép
moti

Beze, megdöbbentő, hogy mindjárt itt a Ti időtök is!!! :D

Pruci,
elküldtem a számot priviben.

KépKépKépKép
moti

Panndi,

Te/Ti hogy vagytok?

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Moti! Köszi!

Beze! Tényleg, ezt már írtad... Csak hát a szita agyam...:oops: :oops: :oops: Azért remélem megkönyörül rajtad és befordul

Teri

KépKépKép
pruci

Beze,
van olyan baba, aki csak a szülés napján fordul be.Próbálj vele "beszélni".-)
nem őrültem meg, a Raffai programjában voltak kismamik, akiknek nem fordult be a gyerek, és beszéltek vele, aztán befordult.próba cseresznye.az egy dolog.,hogy ők jártak végig hozzá, de azért szerintem önállóan is lehet próbálkozni.

Pruci,
pénteken voltam zongorista találkozón, eszembe jutottál sokszor, a régi tanárnőm is mesélt hasonlóan kedves gyerekekről, mint akiről Te szoktál....

KépKépKépKép
moti

Sziasztok!

Köszi lányok, megvagyunk, csak most úgy néz ki, nekem volt mandulagyulladásom. Már jobban vagyok, de egy mandulagyulladás hányásokkal tarkítva nem egy leányálom :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Teri!
Fránya mandula. Bár most az enyém se lehet szuper. Tisztességgel fáj a torkom és a fülem.

Panndi!
Jobbulást.

Tegnap Gergő a lángost baracklekvárral és sajttal ette. Így a 3-at egybe. Aztán meg megsértődött miért nem akarom megkóstolni.

Megjártam a dokit. Megkaptam a szurimat. Egy tüsző van jobb oldalt, szép 26 mm-es. 18-án eredményhirdetés. :)
franci

Moti!
Tegnaptól a nagyok ismét oviban. Ma reggel sírt Réka, hogy anya hiányozni fogsz nekem. Mondom neki, majd legközelebb hozol anyáról képet, s tudod az oviban nézegetni. Azt mondta, jó, s minden rendben is volt.
Éjjel kelünk, 1 órát van fent, s alszik is vissza. Szopi közben én is félálomban vagyok.

Franci!
Legközelebb is küldöm a transzparenses bácsit. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szurihoz drukk, hogy sikerüljön!!!!!! s 18-án jó hírekkel gyere!!!

Boni, Teri!
Nektek is mennek a drukkok!!!!

Panndi!
Jobbulást!!! vigyázz magatokra!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Pruci, Moti, köszönöm szépen!

Pruci, jobban vagy?

Moti, már ezt is feladtam, hetekig kérleltem, könyörögtem, hogy tegye meg, de ő nem olyan, mint Lexi, nem hallgat rám, sajnos. :(

Franci, drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

panndi, jobbulást, vigyázz magatokra!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Drága Rékának Sok Boldog Névnapot!

Annamari!
Fényképet vittetek Rékának anyáról?

Beze!
Milyen makacs fiad lesz. Kire hasonlít?

A drukkokat elspájzolom! Remélem ma összehozunk mi is egy Rékát magunknak. :wink:
franci

hűha Franci nagyon és még annál is jobban drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és a MNY mennyi lett? sikerült vastagodnia? hogyhogy 10 nap múlva már eredmény? nem korai? vagy az nem a 10.dpo?

Beze sajnálom..azért remélem befordul ez a huncut...

Teri mandulát sajnálom... meg a rossz passzt is..

Panndi jobbulást

:cry:

Annamari ez a rajongós dolog nagyon megnevettetett! :lol:
Vendég

Zsigával hallowenpartyn voltunk hétvégén imádnivaló volt :) Kép
Vendég

Boni!
Ezt is elteszem!!! :)
MNYH 11 mm. Azt mondta a doki még jó, sőt még a 3-at is ajánlja.
Szerintem is korai, de ő a doki, gondolom majd csinál egy ismétlőt. Elég öreg ahhoz hogy tudja mit csinál. Bár lehet számolni nem tud. :roll:
Azt mondta ma fog megrepedni, 8 nap múlva vérvétel.
Szerintem még ki se fog ürülni a HCG.

Zsiga nagyon jól nézett ki!!!! Meg ijedtem mikor megláttam. Te festetted ki a arcát?

Mikor lesz eredménye a megköpködött Lh teszteknek?
franci

Franci!
Köszi szépen!!!!
Apával mentek reggel oviba, de nem vitt képet. :D :D :D
Drukkolok, hogy összejöjjön az a kisRéka, s jövőre együtt névnapozunk!!!!

Beze!
Fenyegesd meg, hogy ha kijön, jól elfenekeled, hogy nem fogad szót.
:lol: :lol: lehet, kivárja a végét, s megfordul.

Boni!
Tényleg imádnivaló fiad van, nagyon jól nézett ki, szépen kifestetted.
Én is már akartam kérdezni, hogy mikor lesz eredmény?

Teri!
Petra Rékának boldog névnapot!!!!!!

Angie!
Kicsit eltűntél. Jól vagytok? Zsomborka jó kisfiú? Szilárd nem féltékeny?

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

Angie, Zsombidnak nagyon boldog első névnapot :).

Köszönjük a névnapi köszöntéseket.

Franci, mennek a drukkok ezerrel, mindent bele ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Annamari, Rékának nagyon boldog névnapot. fotót vitt a gyermek az oviba ? :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást.

Panndi, Lillanyu, Danyu, Moti merre vagytok?

Beze, sajnálom hogy Marci nem akar befordulni, de lehet még meggondolja magát. Lehet hülye kérdés, de a doki nem mondta hogy megpróbálja ő befordítani? Hallottam már ilyenről, olyantól aki nem szerettet volna császárt és a doki megpróbálta.

Kri

Kép
Kép
kri29

Boni, nagyon jól néz ki Zsiga. Szépen kifestetted. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Boni,
Zsiga irtó jól néz ki!élvezte a partit?sok gyerkőc volt?

Beze, a doki mit mond, meddig kéne befordulnia?mármint hányadik hétig?
Franci, én is őszintén drukkolok Réka babához!!!!!!!nekünk is jó lenne egy kis Sári baba.)szívem szerint akár már most próbálkoznék.persze azért még korai, főleg a féltékenykedés miatt, de imádom a babákat.este mondom is a férjemnek, hogy elmennék egy olyan állásba, hogy babalátogató.nézegetném, simogatnám őket.)a grace klinikában voltak pici babák, onnan jutott eszembe.)

Kri, döbbenet, hogy Te is már közel vagy a 20. héthez.

Marykával beszéltem tegnap, szegén Gyurika megint beteg.((((hőemelkedés, vírus...kijut nekik mostanában.pedig holna mentünk volna együtt zenebölcsibe.

Annamari, milyen otthon a nagyok nélkül?Rékának d
boldog névnapot!!ők egyébként mennyire féltékenyek a picire?az ujjharapáson kívül volt másféle affér?

KépKépKépKép
moti

Koszonjuk a koszonteseket! Mi is boldogsagosat kivanunk Zsombhnak es Rekanak, sot, Petra Rekanak is :) Itt van anyos holnapig. Keszulok kepeket feltolteni es nektek is mutizni. Franci! Hatterben nagyon szurkolok nektek!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Annamari!
Szegény Réka anya nélkül van ma is.

Kri!
Köszi!

Moti!
Ha kell segéd az új munkádhoz majd szólj!!!! Megyek én is! :lol: Legalább apának nem panaszkodok majd milyen szar a munkám.
Sárira hajtasz??? Ebből lesznek fiúk…. :roll:

Marykáékat puszilom. Gyurikának gyógypuszik mennek.

Angie!
Várom a képeket!
franci

Na mi is Sárára hajtunk :) apa favoritja évek óta tuti ezért lesz majd tesó is fiú

bárt a pótnagyinak adva volt egy Sári nevű papagája..én mondtam apának, hogy az én lányom biztos nem fog egy papagájjal egy nevet viselni

erre 2 hete kimúlt szegény Sári papagáj :roll: :cry: elvileg 2.án volt PÉ a köpködős tesztek alapján.. mi dogoztunk ezerrel :) tesztelni 19.én szeretnék, mert akkor lesz 3 éve hogy ZSiga megfogant... hátha szerencsét hoz

nem mintha ezen múlna :oops: :lol:
Vendég

minden ünneplőnek boldogságosat!
Vendég

SZiasztok!
vagyunk mi is , de inkább csak olvasós szinten!
Ahogy már Moti :) is írta mi újra betegek vagyunk, bár remélem Gyurika ezt most pikk-őakk átvészeli, de zeneblcsizni sajnoa még holnap sem tudunk-HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de utálom ezt az időszakot :evil:
Ráadásul én meg majd ,meg fulladok a köhögéstől, de ma már egész jól felszakadozik, de a sok erőlködéstől fáj a hasam is :(
A cukor terhelésem jó lett, de a vizeletembem jó sok fehérvérsejt van, azt hiszem ezt most nem úszom meg gyogyik nélkül :( ma este megyek a dokimhoz, aztán kiderül.

Az ünnepelteknek boldogságosat :D

A babára váróknak drukkolok ezerrel++++++++++++

Kismamik vigyázzatok magatokra :D

És mindenkinek puszi :D

Este jövök, hogy mi volt a dokinál.

Kép
Kép
maryka

Boni!
19-ére drukkolok!!!! Azta jó lenne az a páros „teszt”. Igaz az enyémet csak vérvétel mutatja ki.
És gondolkodhatunk majd fiú nevekben. Bár nekem az is jó!!!! Majd a 3. lány lesz. Ha meg nem így jártam. :lol:
Szegény papagáj. :cry:

Maryka!
Jobbulást mindkettőtöknek!
Az mit jelent hogy sok a fehérvérsejt?
franci

Franci, tutira 4 fiam lesz.)))

KépKépKépKép
moti

Franci!
Az valamiféle gyulladásra, fertőzésre utal.

Moti!
Azért egy lány is kell :) AZtán majd én gyönyörködöm Te kislányodban :)

Kép
Kép
maryka

Moti!
Négy fiúnak nevet találni??? Nehéz feladat.
Szerintem nekem is csak fiaim lesznek. Gergővel én már így is kilógok a családból. Mamámnak 3 lánya van, és 3 lány unokája, 1 lány pocaklakó dédunoka, és Gergő.

Maryka!
Ez nem hangzik jól. Remélem hamar rendbe tesz a doki.

Fiúcskák alszanak?
franci

Boldog névnapot a Rékáknak!

Olyan fura, mert ugye a babánk Réka lett volna, nem gondoltam volna, de névnapja is érzékenyen érint :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nálunk most pihenő van!
Egyébbként szinte minden ismerősömnek vagy fia született, vagy fia lesz.

panndi!
Sajnálom :(

Kép
Kép
maryka

Panndi!
Sajnálom! :cry:
Gondoltam is rád.

Maryka!
Én imádom a fiamat, de nagyon szeretem mikor alszik. Akkor béke van és egy kis nyugalom.
franci

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!!!

Moti!
Féltékenységet nem fedeztem fel Rékán, most nem akar oviba menni. Csak mondja, hogy itthon akar velem maradni és Szonjával. Nincs hiszti. Amúgy oviba már semmi baja.

Délután mikor már jöttünk volna el az oviból, óvónő utánunk szólt, hogy ma jönnének családlátogatásra, negyed 5 körül. Még szerencse, apuval megbeszéltem, hogy ő vigye el Leventét angolra. Nagyon rendesek, sőt kicsit panaszkodtam Levente óvónőire, s mondtam nekik, hogy Szonját is őhozzájuk fogom íratni.

Franci, Boni!
Hajrá az együtt zebrásodáshoz!!! ++++++++++ energiák mennek!!!!!

Évi!
Meggyógyultál? Minden rendben veletek? Lillus jól bírja a bölcsit??

Kri!
Minden rendben a munkahelyen? Bejelentetted nekik a nagy hírt? Mit mondtak?

Maryka!
Mielőbbi gyógyulást Nektek!!!!!

Panndi!
Neked is mielőbbi gyógyulást!!!!

Angie!
Megvannak a fotó montázsok. :lol: :lol: :lol:

Kép együtt a három Kép Levente és Szonja Kép Réka és Szonja

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!
Egyik szebb mint a másik! Ez így valahogy nem helyes… Mindhárman gyönyörűek.
Sorba raktad a gyerkőcöket vagy totózzuk ki melyik kicsoda? :wink:
Szonja Leventére hasonlít szerintem. Gondolom a pelus környékén tiszta Réka. :lol:

Maryka!
Mi volt a dokinál?

Gergő tegnapi dumái:
1. Anya ha felnőtt leszek akkor is felemelsz? Jó magasra a plafonhoz? :shock:

2. Anya kéne egy lány! Kérdezem milyen lány? Hát egy lány! De honnan szerezek neked lányt? Hát a gólya hozzon lányt! :D

3. Kinézte a karácsonyi ajándékát. Alvás előtt már az is érdekelte hogy visszük majd az állatkertbe, az udvarra, ill. vásárolni az ajándékot. (egy mozgó bernáthegyi kutyus).
franci

Sziasztok!

Annamari, munkahely elintézve. 5-e óta szabimat töltőm.:) Persze próbálkoztak, de felkészült voltam így az lett amit én szerettem volna.
mikor bejelentettem, láttam a főnököm arcán hogy bosszankodik magában, de így nem tud mit tenni velem ez van.
A gyerekek nagyon édesek :lol: :lol: :lol:

Franci, Gergő zabálni való. Beszélünk már azzal a gólyával hozzon egy lányt Gergőnek :lol: :lol: :lol:

A jövő héten megyek uh-ra remélem megtudjuk hogy hugi, vagy öcsi lesz nálunk :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29

Franci!
Nagyon édes Gergő, le is stoppolom Szonjának!!!
Felül Levente, alul Réka. Szegény Szonja, mindig Rékázom. :D :D

Szilvi!
Marcinak boldog névnapot!!!

Beze!
Pocaklakó Marcinak boldog névnapot!!!

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Kri!
Sikerült megint egyszerre írnunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyes voltál munkahelyen. :wink: :wink: :wink:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Csajok múltkor utalványból megvettem Zsigának az Anna és Peti könyvek sok részét, de nem jött be nekünk sajna

ha valakit érdekel 1850Ftért odaadom azokat, amiket még elő semv ettünk.

Petikönyv Gézengúzok könyve

Anna, Peti Gergő Süss fel nap

Anna, Peti, GErgő Családi fészek
Vendég

Kri!
Főnök így járt!!!
Bizti megmutatja magát a tesó. Fiú nevet már eldöntöttétek? Vagy majd ha csak tényleg fiú lesz?
Kösz, hogy beszélsz a gólyával! :D

Annamari!
OKÉ! De maradjanak a közelemben….. Nem bírnám Gergő nélkül. Vagy költözzek majd én????? :wink:
Kicsi Szonja, hogy fogja így megtanulni a nevét. „Réka vagyok, ja nem, Szonja.” :lol:

Boni! Sajna nekünk már egy raklapnyi Anna és Peti könyvünk.
franci

Sziasztok!

Nálunk az egész család beteg vagy beteg volt...a szünetben a srácok mindhárman köhögtek,tüsszögtek,folyt az orruk....számítottam rá hogy én sem úszom meg...így elég szépenm elkaptam...iszonyat torokfájásom van,köhögök mint az állat :( és náthás vok....és ugyebár nem nagyon vehetek be semmit...csak homeózok,már egy kicsit javulok....ja és közben életemben először elkezdett az egyik lábam visszeresedni és nagyon beszartam...azt mondja a dokim nyugugodjak meg,szerencse hogy csak a 4.gyereknél jött ki,van akinek már az elsőnél...nem is olyan vészes de azért fel kell sokat pócolni,fáslizni,kenegetni és még homeózok arra is..remélme rendbe jön.

Hétfőn voltunk uh-n...dokim látta a nemét ,de mi direkt nem kérdeztünk(azért fúrt a kiváncsiság de kibírtuk) :wink: ...apa még viccelt is a dokival hogy este később majd hívja az infóért :lol:

Nagyon édik a képek a babákról,kis és nagy gyerkőcökről!!!

Betegeknek gyógyulást!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni,

nekem mindkét terhességem alatt volt egy visszerem, ami előjött, de ahogy szültem, el is múlt.csak tényleg polcold föl sokszor.meg reggel van egy jó gyakorlat, amit érdemes megcsinálni, megpróbálom majd leírni később, persze csak, ha érdekel.

Annamari, szenzációsak a képek!!!!!olyan gyönyörűek!!

KépKépKépKép
moti

Annamari, nagyon hasonlítanak a gyerekek :)

boni: nekünk az összes megvan, de amúgy szerintem Zsiga még egyszerűen kicsi hozzá. Zsófi két évesen még inkább Bogyó és Babócázott, kicsit később kattant rá AnnaPetiGergőre.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panny,
ha fáslizol, akkor a sarkad ne lógjon ki, mert akkor semmit nem ér az egész, az óriási hiba...
sok felpolcolás és bokamozgás (fel-le, körözés)

csak ennyire futja most, de megvagyunk...

puszi mindenkinek
danyuci

PAnni sajnálom a betegséget..lábadat is, jó sokat pihentesd..bár amennyit lehet gyerekek mellett

Pandi háát nem tudom.. ő a kipp kopp, Boribon rajongók táborát erősíti.. igzaából lehet azér tis, mer tén alapból már kicsi kora óta mikor még azt s etudtam mi az az Anna és PEti mindig lefekvéskor a saját élményeinket meséltem el.. és azt jobban szereti biztos

:lol:

ma Márton nap van, BOldogat az ünneplőknek, én is most tettem be életem elő libamellét

megyek leszelem hozzá a lilakáposztát és megdinsztelem jó kis lilahagymával, almával

no és krumplit is sütök mellé

nyam nyam

Annamari gyönyörű a montázson levő össze porontyod:)
Vendég

Boni!
Lehet tényleg kicsi hozzá. Gergő imádja. Már rongyosak a könyvek.

Danyu! Örülök hogy megvagy!

Panndi!
Mikor kell dokihoz menned?
franci

Szerdán megyek dokihoz.

Nálunk is esnek szét Anna Peti Gergők :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: