A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Látom nem szabad nagyon eltűnni, mert izgul a csapat. Én még nem szülök, Silka remélem igen :)

Niki
Naagyon jó a kép :) Jó, hogy ilyen nyugis babuci a kislányod.

Aniko
Hát akkor izgulunk érted :) De azért nem húztad meg a Jager-t ugye??!! :)
Jajj nagyon szorítok!! Nem lesz semmi baj.

Móni
Nem keserítettél el. Mindenképpen lelkes vagyok a nyákdugó távozástól, mert megindult valami.
Tudom, hogy még akár 2 hét is lehet innen, de annál biztos nem több, tehát számomra ez azt jelenti, hogy
Lili mindenképpen időben érkezik :)

Sense
Akkor várjuk a kész lakásról a képeket :)

Kiskolbi
:) :) nem volt rossz ez a mondóka. Meg merjem kérdezni mikor mondogatja ezt a drága férjed??? :)

Irina szívből gratulálok Ádámhoz és Manófalvi neked pedig Bendéhez :)

Silka
Tudod, hogy nem maradsz így örökre :) eccer az a baba (nemsokára) kijön a pocakból.

Kispocc
Ja még álmodban megszülsz és reggele lesz egy babád :) :).

Emese
Hát ez a frizura nem semmi :)Köszi a köszöntést :)

Ancsi
Ez jól hangzik :)

Én meg lemaradtam a kozmetikusról, mert nem fértem már bele és nem merek még 1x egyedül nekiindulni. Elég lesz
a doki :( De legalább a fodrász megvolt :)

Hajni
Nagyon sajnálom. De néz a dolgok jó oldalát, hogy nem lett nagy baj és most tényleg nem szabad
idegesíteni magad.

Azért a fodrásznál volt egy vicces story-m. Azért írom le, mert én majd bepisiltem a röhögéstől. Szóval leülök a fodrász székbe és érzem, hogy a nacim a fenekemnél olyan furi és képzeljétek a zseb mellett teljesen szétrepedt és kilógott a popsim. És nem is tudom mióta mászkáltam úgy :) még jó, hogy volt egy pulcsim, amit odaköthettem. Persze ez nem azt jelzi, hogy ekkora a fenekem, csak hát a gatya nem volt egy nagy minőség :) kínai :)
A röhej az, hogy mire hazaértük tovább repedt a combomig én úgy vihogtam a lépcsőházba felfelé, hogy csak na :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Vérzés: Igen, én is a vizsgálattól véreztem, mint Timi, csak nekem szerencsére előre szólt a doki, hogy ne ijedjek meg, ha vérezni fogok.

Kispocc!
Én nem szedtem magzatvédő vitamint. Szerintem hagyd abba a szedését, ha ezt tanácsolták, majd szoptatáskor újra elkezdheted szedni.
Méreteket sajnos nem tudok írni, mert az uh-s papírt nem adta ide az asszisztensnő (itthon vettem észre). A BPD 95 volt, ez tuti, de önmagában ez az adat kevés a súlybecsléshez.

Anitja!
Ezek az overálok nem téliek voltak, hanem vékony őszi-tavaszi overálok (vagy kezeslábas, nem tudom mi a hivatalos neve). Pont ilyen időre valók, mint a mostani. Dobok fel egy régi képet a nagyobbik fiamról, talán ezen látszik, hogy nem vastag téli cuccban szeretném majd haza hozni a kicsi lányt. (Még nem hülyültem bele teljesen a felújításba :lol: !) Ilyen vékony anyagúakból volt 2-3 db (meg téliből is 2-3 db), ami most hiányzik, de ha szerencsém lesz vasárnapra visszakerül hozzám.

Hajni!
Tudom könnyű ezt mondani, de a baba érdekében nyugi, nyugi, nyugi :!: ! Gondolj arra, hogy szerencsére a párodnak nem lett semmi baja :wink: !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok Kismamik!

Kiskolbi anyukája vagyok. Este nyolckor kezdődtek a 7-8 perces fájások, már ott van Pécsett. Mátét kb. hajnali kettő-három körül várják. :D Minden rendben megy. De én rettenetesen izgulok... :D :oops:
Mindenkinek türelmet, kitartást, gyors és könnyű szülést, a babázóknak sok boldogságot és sok tejecskét kívánok!

Detti
KépKép
kiskolbi

Ma 2 óra 27 perckor megszületett 2910 g 48 cm-rel óriási hangú Máté babánk. Anya és pici fia mindketten nagyon jól vannak.

Óriási gratula Kiskolbi!!!!! Nagyon sok boldogságot!!!!!!! Jipppííííííí!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi Nagyi! Most mán tessék megnyugodni! Itt az unokaaaaa!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, micsoda hírekre ébred itten az ember lánya. Na, én még visszafekszem Zsófi mellé, amíg lehet. Majd jövök, hátha potyogtattok még babákat.
Beindultak a fiúcskák. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi!!!!!

Húha!!! Na végre!!! Nagyon gratulálok Máté babához!!!! Jó egészséget, sok tejcsit!!!!!!!!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kiskolbi nagyon nagy gratula a Máté babához!

Kép
hajagosné szabó éva

JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!KISKOLBI!!!NAGYON GRATULÁLUNK, NAGYONNNNAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, TEJCIT ÉS MINDEN JÓT NEKTEK!!Szóval Máté nem akarta kivárni a következő hidegfrontot? Hát, ez tetszett neki jobban :lol: 8)

jAJ, lÁNYOK, EZ ANNYIRA JÓ!!!Minden napra jut lassan egy baba :lol: ! Este meg nekem is volt JÓSLÓM!! :lol: Olyan, mintha meg akarna jönni a mensesem, és fájt a derekam. Hú, elkezdtem ám izgulni, hogy ma lesz valami éjjel :lol: , mert meglehetősen erősen fájt. Aztán nagy izgalmamban elaludtam, és újra fantasztikus alvós éjszakám volt :lol: ...

Anita!
Köszi a BPD méretet :lol: !

Fleur!
Hát jót nevettem a szituáción! :lol: :lol: Vicces lehetett nagyon, ahogy szétrepedt nacival fodrászkodsz :lol: :lol: !!

Hajni!
Pocsék napod lehetett :? ! DE lényeg, hogy apának semmi baja, most ez a legfontosabb. Próbálj meg relaxálni kicsit, most Lilla miatt egyszerűen nem szabad nagyon idegeskedned!! :wink:
kispocc

Kép

Kép

Era
Természetesen nagyon várjuk a híreket a kis Beatrice szeméről és drukkolunk!!!!

Hajni
:( SZ*r ügy, együttérzek Veled!

Fleur
Nohát-nohát :lol:

Nekem nagyon hiányzik Vadvirág :!:

Lányok,
ma éjjel én is azt hittem, szülni megyünk, aminek biztos jele, hogy a férjem nem húzta a lóbőrt mellettem, hanem ezekre a kínokra ő is felkelt...Nagyokat nő kislányunk az elmúlt napokban (már a 36. heti UH-n 3200 g-t saccoltak) és főleg éjjel szeret terpeszkedni. Konkrtétan nem tudom, hová tűnt a tüdőm, szerintem minden szervem helyét elfoglalta és úgy érzem, nem Lindát hordozom, hanem egy óriásdelfin-bébit... Nagyon erős menstruációs görcseim voltak és csak ülni tudtam, alvás kb. 3 óra...Lhete, hogy én jövök :?: :shock:

Kép
granda

Sziasztok!

IRINA, MANÓFALVI, KISKOLBI!
Nagy gratula a babócához. Egészséget és boldogságot kívánok!

Nagyon fogynak a még várandós kismamik. Mondjuk a sorban a hivatalos dátum szerint is én vagyok az utcsó, de nekem semmi előszele nincs (1x volt), hogy Lilike már jönni akar. Szerencsére (ugye még csak most töltöm a 37. hetet.) Ennek ellenére nagyon jó olvasni a már babázós anyukákat.

Kiváncsi vagyok mennyire csökken a levélmennyiség, ha már mindenki babázik :-))

Ez az NST nekem tök új. Én csak CTG-ről tudtam, tudok, oda megyek holnap először. Az NST kötelező vizsgálat? Mikortól?

Nem nagyon hittem a hókuszpókuszokban, ebben a málnalevélteában, de annyian isszátok, lehet, hogy én is elkezdem. :-))

Aludni egyre kevesebbet tudok, ma is kukorékoltam reggel hat óta.
Granda, hajrá, bár úgy látom Neked is van időd még!

Kép
noan

Kiskolbi!Gratulálok!! Jó egészséget,sok tejcit és sok-sok boldogságot kívánok!!! :D :D :D

KépKép
juba

Sziasztok Kismamik és anyukák!

Kiskolbi! Nagyon nagy gratula a pici Mátéhoz, sok boldogságot és tejecskét kívánok nektek!!!!

De jóóó! Tényleg minden napra egy baba! :wink:

Én még egyben vagyok, most egyben is szeretnék még maradni egy darabig, a kedvenc ismeröseink ugyanis tegnap telefonáltak, hogy a kisfiuk skarlátos! :shock: Na persze a gyerekek pénteken, vasárnap és hétfön is együtt játszottak, puszilgatták egymást, aztán bevillant nekem is, hogy a kisfiú az én poharamból ivott hétfön egész este, én meg utánna.
Na volt tegnap nagy ijedelem, erre elkezdtem görcsölgetni is, de aztán nem lett belöle semmi. Ma megyek a dokimhoz, mindjárt indulunk, vesz torokkenetet, lehet, hogy hüvelyit is, nem tudom, amiböl elvileg ki lehet mutatni a bacikat. Bár azt írja az interneten egy egészségügyis oldal, hogy felnöttkorra védettséget szerzünk. Akkor sem örülök neki, ugyanis jövö kedden találkám van a kisebbik fiammal. Ha a nagy meg elkapta, akkor nem is tudom mi lesz, mert nem tud jönni hozzám látogatni, na meg ha beteg, akkor engem akar mindig. Nem tudom mi lenne. Most éppen várunk, hogy mi sül ki a dologból. Imádkozom, hogy ne legyen belöle baj.

Csajok, kérek én is egy kis vudut!!!

Era, Beatrice-nek nagyon szép súlya van már! Nemsokára mehettek haza!! Szemecskéjével pedig nem lesz semmi, vuduzunk!!! :wink:

Hajni, próbálj meg megnyugodni, az a fontos, hogy nem lett apának baja!! A vérnyomidat meg vidd le, pihizz, nyugi, mert nem jó az se neked, se a babának!!

Fleur, jót röhögtem a gatyás sztoridon! Jópofa lehetett!!!

Granda, hát akkor hajrá, mindent bele, hogy találkozhass Lindával!! :wink:

Timi, ne aggódj, biztosan belejöttök a szopiba, ha elmúlik Viktorka sárgasága! A tápszer miatt pedg ne legyen lelkifirdid, a lényeg, hogy ö jól érezze magát és gyarapodjon! :wink:
Utólag is boldog névnapot az ifjú trónörökösnek! :wink:

Emese, tündibündi ez a Zsófi baba! A haja egyszerüen fenomenális!!! :wink:

Na mennem kell készülödni, mert a dokim vár. Remélem nem lesz semmi gáz!

KépKép
KépKép
motiot

Kiskolbi!

Nagy-nagy gratula Máté babához! Sok boldogságot kívánok nektek!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Kiskolbi GRATULAAAA!!! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

Kispocc
Hát ilyen joslóm már nekem is volt és pont azt éreztem, mint te mintha meg akarna jönni. Hát én úgy örültem neki :) Kíváncsi vagyok az igazi fájásoknak is sikerül e majd ennyire örülnöm :)

Motiot
:( Megy a vudu

Sikerült nagyon jót aludnom :) Nem tudom, hogy hogyan :) De csak 1x kellett felkelnem negyed 7 kor. Ilyen már nem is tudom mikor volt utoljára :)

Ma megyek dokihoz, nagyon kíváncsi vagyok mit mond :)

KépKép
KépKép
fleur

silka, merre jársz??? :shock: :?: :D
kispocc

Kiskolbi!
Gratulálok :!: :!: Nagyon sok boldogságot nektek :!:

Szülni kívánó lányok!
Most volt a "csak csajokban" az rtl-en, hogy a szülésmegindításhoz tényleg apa segítségét kell igénybe venni. Az ondó ugyanis olyan hormonokat tartalmaz, amik elősegítik a méhszáj érését. Ezt egy nőgyőgyász mondta!!!

Granda!
Mindent bele. Hátha tényleg te leszel a következő.

Fleur!
Vicces sztori :lol:

Motiot!
Majd jelentkezz, mi volt. De biztosan minden rendben lesz!

Era!
Megy a vudu! (bár ebben én nem vagyok profi, de azért gondolok rátok!)

Hajni!
Sajnálom. De te azért próbálj nyugodt maradni. (persze könnyű messziről okoskodni.)

Holnap megyünk dokihoz, utána elmegy egy hét szabira. Állítólag elérhető marad. Remélem, holnap is ezt fogja mondani.

Én is iszom a málnalevél teát ezerrel! Úgy döntöttem hiszek benne. :oops: Na meg a szülésznőm azt mondta, hogy szedjem a caulophyllum 5ch-t is. Hetente 5 golyó, amikor beindul a szülés, akkor félóránként 5 golyó. Ebben is hinni fogok. Pedig egy hónapja még erősen kételkedtem. :roll:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Kiskolbi! Mi is gratulálunk! Sok boldogságot a ki Mátéhoz!!!

De jó! Egyre inkább fogynak a pocakosok!

Motiot! Ne izgulj, biztos van erre a helyzetre is megoldás. Ha lesz eredmény, és reméljük negatív, akkor meg minden rendben lesz!
Nem izgulsz kicsit? Mindjárt itt a jövő kedd! :D

Köszi a névnapi köszöntéseket!
Hát bejött, amire számítottam: két szülinap és három névnap 1 hónapon belül! :shock:
Nem baj, anyukámék is megoldották velünk, a testvéreimmel tavasszal ünnepeltük mindenki mindenét!

Granda: megy a drukk!

Era: tőlünk is megy a vudu. De jó, már nemsokára otthon lehettek ti is!!!

Ordítós éjszakánk volt, valószínű még meg kell szoknia a kicsi szervezetnek a tápszert. Délelőtt sikerült fejnem 60 millit, ebédre ezt kapja a ki drága! Igyekszem minél többször fejni, hogy ne kelljen pótolni. Valószínű tényleg a kicsi az aki nem bírja kiszívni a tejcsit a mellből. Hát én inkább lefejem neki, csak ne kellene a tápszer!!!

Tudtok valami jófajta pelenkát? Egyenlőre se a Pampers, se a Libero nem vált be. Szegénykém állandóan csupa pisi. Persze ez attól is függ hogy éppen hogy áll a kis kukackája! :D
Most majd a Huggiest akarom bevetni, úgy emlékszem Rebekánál az jó volt!

Silka, Vadvirág hol vagytok???
Judis???
Többiek, akik eltűntek???

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Kiskolbi Gratulálok Máté babához és sok-sok tejcsit
és örömöt kívánok nektek!

Szorítok mindenkinek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hello Lányok,

legelőször is nagy gratula Kiskolbinak!!!!
Era, nagyon szurkolok, hogy rendben legyenek a mai dolgok Bea szemecskéjével!

Sajnálom, hogy nem jelentkeztem, de nem akartam nap mint nap itt keseregni Nektek! Már azt tárgyaltuk a dokival, hogy hogyan fogjuk beindítani a folyamatokat és h. mikor kell kórházba vonulnom. :cry: :cry: :cry: Ez totál depissé tett, nem akarom, hogy mesterségesen "szedjék ki" Drágaságomat! Már rég ki kellett volna jönnie magától. De miért nem indul el??? :roll:
Tegnap nekiálltam lépcsőzni, ágyneműt húzni, mostam, teregettem, kórházban gyalog mentem az 5. emeletre, délután is mászkáltam és semmi eredmény az ég egy adta világon...

Már annyira szomorkodtam, hogy tegnap elhatároztam, hogy addig be sem jelentkezem, amíg nincs meg a baba, hogy ne húzzam le a topic hangulatát. Aztán valahogy ma úgy éreztem, mégis jövök közétek, mert nem teszem meg Veletek, hogy eltűnök, ha már így hiányoltok :wink:

silka
silka

Hahó,

megjöttünk dokitól, de csak kenetet vett a torkomból, eredmény majd késöbb lesz. Azt mondta, hogy figyeljem, ha kapar a torkom, azonnal doki! De eddig nincs semmi hála Istennek,. le is kopogom!
Azt mondta, hogy jövö kedden a szülésnél mondjam el, hogy ez van, valszeg kapok majd egy egyszeri cuccot infúzion keresztül, nehogy baj legyen. Ennyi. Ábel miatt pedig izgulhatunk tovább, nehogy megbetegedjen.

Timi, dehogynem izgulok! Már csak 5 nap és látom Áront! Olyan jó!!
Sajnálom a sírós éjszakát, majd csak beáll a rend nálatok is! Jajj, úgy félek, nehogy mi is pocifájósak legyünk! Anniyra rossz nézni, ha sír a csöppség és nem tudsz mit tenni ellene!

Silka, fel a fejjel! Már tényleg csak órák vagy napok kérdése!!!! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!

HURRA!!!!!! KISKOLBI!!!! GRATULALOK A KICSI MATEHOZ!! SOK BOLDOGSAGOT NEKTEK!!!

Granda! Lehet, hogy Te leszel a kovetkezo?!? :D

Motiot! En is kuldom a vudut ezerrel, nem lesz semmi baj!!

Era! Pici Beatrice-nek is megy a vudu, melobb irj, hogy mi lett az eredmeny!!

Nalunk minden a legnagyobb rendben, kis tunderunk tovabbra is nagyon jol van, sokat alszik, nagyon nyugodt baba, mult ejszaka egyszer kelt fel szopizni, akkor is csak nyoszorog a draga. Nagyon imadjuk, mindenki teljesen odavan erte :D Nem is tudom, hogy elhettunk eddig nelkule :D

Pocakosok, kitartas!!! Nemsokara mindenki a karjaban tarthatja pici bebikejet!! :wink:

Emese! Hogy van a defektes cicid?
Vendég

KISKOLBI GRATULA! Sok tejcit és főképp egészséget Máté babához!

Köszönöm lányok! Aranyosak vagytok, hogy ennyien vuduztok, még nem volt a szemorvos majd a negyed hármas etetésnél tudom meg mi van.

mégegyszer köszi mindenkinek, este jelentkezem, hogy mi lett...

addig is puszi mindenkinek!

BEA&ERA
Vendég

Sziasztok!

ritkán olvasok most itt, Eszterezek amíg lehet kettesben:) de látom hiányoltatok, így bejelentekezek kicsit.
Még egyben, dokim szabin, szerdától lesz megint. Szülésnek semmi jele, szerintem megvárjuk :) hétfőn voltam nála utoljára, akkor már 1 ujjnyi voltam, szerintem ez azóta már változott, mert azért görcsölgetek néha elég rendesen. Olyan fura, Eszterrel már ilyenkor rég itthon voltunk, nem volt ez a várakozás, és nehéz érzés. olyan hirtelen jött. na de Dávid is csak ki akar lassan bújni, bent nem maradhat :)

Gratula minden babázónak, drukk a még egyben levőnek! ha van valami mindenképp jövök majd, ha hamarabb nem is, majd a
szüléstörténettel és képekkel.

valakinek ígértem hogy majd leírom milyen a Szabolcs, de nem sikerült megnéznünk, így nem írtam. meglepi lesz. remélem nem lesz azért nagyon szörnyű.

judis

Sziasztok !

Kiskolbi : nagy gratula a kicsi Mátéhoz. Sok boldogságot és pinit nektek ja meg persze sok tejcit !!!

Hát lányok én ma voltam dokinál meg CTG-n.
A doki azzal inditott, hogy a méhszájam megvan rövidülve és 1-2 hét és szülünk.
Utána mentem CTG-re ahol persze az én drága lusti törpöm alig mocorgot.
Erre a szülésznő mondta, hogy akkor menjek kicsit lépcsőzni hátha segít.
Lementem a földszintre aztán vissza a 8.-ra gyalog. Felraktak a gépre és még rosszabb volt az eredmény mint a lépcsőzés elött.
A szülésznő mondta, hogy menjek el Uh-ra és ha az is rossz lesz akkor ma megcsászároznak a baba érdekébe.

Mondanom se kell hívtam apát, hogy mi a helyzet erre ő mondta, hogy akkor indul be a kórházba hozzám.
Mondtam neki, hogy még ne mert még nem UH meg majd utána hívom.
Persze senki mást nem hívtam a családból még senkit nem akartam beizzítani erre mintha anyukám megérzett volna valamit hívott.
Mondtam neki a szitut erre rá két percre hívott a tesóm, hogy akkor jönnek be a kórházba.
Én persze mindenkit leállítottam, hogy ha megvolt a vizsgálat akkor mindenkit hívok.

Jött a doki megnézet UH-n és minden rendben van csa az én drágám egy lusti törp.
Most annyi a helyzet, hogy mivel kevesett mozog így sűrűbben kell járni CTG-re.
Most hétfőn megyek legközelebb egyébként meg hetente jártam eddig.

Szóval lányok izgalmasodik nálunk a helyzet.
Most megyek ebédelni mert anyukám krumplis tésztát csinált ebédre azt fogok enni kovászos ubival.

Silka : kitartás. Fel a fejjel. Ide bármikor jöhetsz ha valami panaszod van itt megértésre találsz sőt kapod a bíztató szavakat.

Késöbb jövök még.
20200310173350

Silka
Hát hidd el el tudom képzelni milyen rossz lehet. De nyugi! Még mindig ki is bújhat. Hátha esetleg pár napot elszámoltak. Meddig vár a dokid?
Hancúrozni próbáltatok már? Állítólag az is hatásos...

KépKép
KépKép
fleur

Hahó!!

Kiskolbi!!!!
Nagy gratula Mátéhoz!!!!!

Jajj,már én is kezdek türelmetlen lenni!!! :?
Nekem semmi görcsölgetés,fájás...csak Mollika nyom már mindenhol!! :?

Lehet akkor este én is leteperem apát :lol: :lol: ,bár most meg ugye megkellene várni a dokimat,hogy hazajöjjön Győrből...úgyhogy jó lesz nekem a szombati szülés!! :lol: :wink:

ancsi26

Silka!
Nyugodj meg, biztos lehetsz benne, hogy már nem sokat kell várni. Ilyenkor előfordulhat, hogy a dokik elszámolnak pár napot :wink: ! Babóka meg elindul, ha akar!

Timi!
Szegénykém, jól meg lehettél ijedve! Még jó, hogy minden rendben van!!Csak egy kicsit nyugisabb a kisbabád! :wink: Mondjuk ma nekem se olyan aktív Boti, mint szokott...lehet, hogy a front miatt.

Era!
Nagyon szorítunk Nektek, írj majd a fejleményekről!

Én most keltem fel a délutáni 2 órás alvásomból, és nekilátok valami kaját főzni, mire hazajön a család :lol: ...Remélem nem alszom el közben...
Nekem holnap kell mennem NST-re, kíváncsi leszek, Boti mit alakít. Apukája visz be a kórházba. És ilyenkor azt csináljuk, hogy az NST előtt jól agyonpuszilja a pocakomat: ez jó játék Botinak, azonnal felébred és teljes gőzzel üti-veri a "puszi-szörnyet" :lol: :lol:

puszi
kispocc

Regina!
Megkaptam a levelet! Köszi
Puszi

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Vérnyomim rendbejött, így nem mentem be, csak ma nst-re.
Az ok lett, bár nem kaptam maximum pontot, de azért még ok-s. :roll:
Viszont a feje nagyon lent van, teljesen bevan ékelődve, szülésznő szerint nincs sok hátra. :shock: Kedden ügyel, megbeszéltük, h ok, akkor szülünk. :wink:

Köszi a bíztatást Mindenkinek. Tegnap óta megnyugodtam.

Kispocc:
hatalmas gratula. :)

Kép
Kép
h@jni

ÁÁ, izéé, bocsi:
:oops: :oops: :oops:
szval:
Kiskolbi:
hatalmas gratula!!!!

Kép
Kép
h@jni

Kiskolbi: gratulálok Máté babához és sok tejcit kívánok.
Granda: Hajrá!!! Lehet, hogy te vagy a következő?????

Csajok ez már tényleg nagyon izgi, hogy minden napra jut egy bébi!

Andi
Kép
amona

Sziasztok Mammcik!
Era! Nagyon szorítok a kis Beának! Várjuk, hogy jelentkezz!

Timi! Én azt olvastam, hogy az első 2 hétben a Babák csak veszítenek a súlyukból, még akkor is ha jól esznek... most akkor mégsem? Kakija van rendesen?

Jaj, Hajni! Vigyázzatok Magatokra! Remélem már megnyugodtál azóta.

Banita! Nagyon aranyos a kis Benedek :lol: Igen azóta én is utánanéztem és létezik vékonyabb overál is tényleg, tudod nekem az volt a fejemben, hogy az overál az orkános-bundás-bélelt jó kis meleg kezes-lábas. :lol:

Kiskolbi! Nagyon gratulálok, jaj de jóóóóóóó, sok tejcsit és gyors felépülést kívánok!!!
Kiskolbi Anyukája és Emese! Köszönjük a híreket!!! :lol:

Granda! Fúha, ilyen éjszakám azért még nekem nem volt :roll: Lehet, hogy tényleg Te jössz? :lol:
Nekem is hiányzik Vadvirág! Biztos minden idejét leköti a két csöppség, na meg a három másik kicsike :lol:

Motiot! Nagyon drukkolok, hogy ne legyetek skarlátosak, talán nem volt még hétfőn fertőző a kisfiú, sok +++++++++++++++++++++!!!! Ábel torkáról nem vettek kenetet?

Fleur! Fú de irigyellek, nálam már rendszeres, hogy 2-3 óránként kelek pisilni
:roll: :roll:

Jaj Drága Silka! Dehogynem gyere! hát azért vagyunk, hogy együtt sírjunk, és nevessünk. Tényleg jól beágyazott a Babácskád, de előbb utóbb neki is kényelmetlen lesz már odabent, meglátod hamarosan megindul a Babócád! Addig is kitartás, és sok++++++++++++++++++++++++++++!!!

Niki!"Nem is tudom, hogy elhettunk eddig nelkule" - ez nagyon szép... :lol: :lol: :lol:

KőszegiTimi! Ezt nem is értem, a Jánosba nem lépcsőzetetik a Mamikat, ha alszik hát alszik, nekem még a múltkor megmozgatta a nővérke a hasam, hogy ébredjen, aztán továbbment a dolgára, nem görcsölnek ezen.

Velem sajnos nincs minden rendben, továbbra is emelkedik a alkalikus foszfatáz szintem :( Még utolsó esélyként (mielőtt gyógyszereznek) szigorúbb diétára fogtak (eddig zsírosat, és nehezen emészthető zöldséget, gyümit nem ehettem) mostantól tejes és tojásos dolgokat sem ehetek :shock: :shock: :shock:
Egy kicsit kivagyok... Alig marad valami amit ehetek, a túrórudi a legnagyobb szívfájdalmam :cry:

Puszi Nektek![/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok
Nincs esemény, de most nappal is folytatódott ebéd után az erős görcs. Mivel hétfőn a méhszájam tök zárt volt, nem hiszem, hogy közel a szülés, bár amennyit pakolgatok :D

Silka
Szerintem is az elszámolás tipikus esete vagy, gondolom, már minden óra nehéz, de gyere közénk :) Tereld a gondolataid - már ha lehet... :)

És még 1X: Vadvirág :?:

Kép
granda

IRINA, MANÓFALVI, KISKOLBI!
Nagy nagy gratula a babakhoz! jo egeszseget kívánok!

Hajni nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

annyira jo, h igy beindultatok ...

Kép

Kép
mmarica

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Judis: nekem ígértél a Szabolcsról beszámolót, de már túl vagyunk rajta. Nem olyan gáz, csak kicsit a sarkadra kell állnod 1-2 dologban. A szülésznők, akikkel én találkoztam kimondottan kedvesek voltak, a csecsemősökkel sem volt gond, bár nem nagyon volt idejük segíteni. Ez nekem nem okozott gondot, csak szegény első babás kismamik voltak gondban. De segítettünk egymásnak sokat. Szóval ki lehet bírni. Van baba-mama szoba is korlátozott számban, nekünk szerencsénk volt, volt helyünk. Reggel 6-8-ig, utána 10-23-ig kint lehettek a bébik. Éjszakánként kicsit gáz volt, hogy nincs velem, de a 4-ik napon hazacurökkoltunk, így nehezen, de kibírtam a hiányát! Ja, igen és pelenkát nem nagyon adnak nappalra, úgyhogy azt vigyél, meg popsitörlőt és popsikrémet is!

Anitja: igaz veszítenek a súlyukból, de Viktorka már a kórházban gyarapodásnak indult, meg egy kicsit még sárga is, így fontos neki, hogy megfelelően egyen, különben gond lesz. De már orvosoltuk a problémát, ma pl.már 2x is csak cicből evett és utána nem volt éhes.

Granda: nekem szerdán még zárt volt a méhszájam, szombat éjszaka meg indultunk szülni, úgyhogy semmi sem biztos. Mindenki azt mondta, hogy azon a héten nem lesz baba. Hát lett! Csak én éreztem.

Kép
Kép
timi26

Granda!

Az nem jelent semmit,hogy hétfön még zárt voltál,
attól még utánna nyilhatál főleg ha most erős fájások vannak.
De majd kiderül.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

SZiasztok 2in1 Kismamik és Anyócák!

Timi26! Tegnap nálunk is valami éhezés-féle volt, ezért vetettem Apával tápszert. :(
Idáig elég volt neki az egy cici, (ami kész csoda). A defektes még nem működik, 10-20 miliket fejek, a csomó még mindig ott van, és látványosan kisebb, mint a másik, de fejem, meg jegelem, remélem megjavul, csak úgy látszik lassan.
Ma egész nap írom, mennyit evett.
08.08 100 g jó ciciből
11.21-től kb 1,5 órán át 70g + 30g jó ciciből + 40 mili összegíűjtött tejci a defektesből.
EZ EGY KIS ZABAGÉP!
Tegnap egész este evett, bődületes mennyiségeket, plusz bejátszott 30 mili tápszer is.
Most már nem vagyok kiakadva a tápszer miatt, ha kell, hát kell.
A defektes cicit meg fejem, 10-20 milik jönnek csak, nem hagyom, hogy elapadjon, meg jegelem, csak hát borzasztó lassú a javulás. (Ami egyelőre nincs is, de amilyen csúnya állapotban van, biztos hosszabb ideig kell megszenvednem vele).

Silka! Drága Silka, nehogy nekem lepattanj és otthon térdepelj kukoricán mert az a baba még tök jól elvan odabent!!!! Hát ki a fene akar kijönni ilyen zimankóban? (Kiskolbi kivétel, Pécsen biztos meleg van)! :shock: :wink: :D
Lehet, hogy elszámolták, ne légy türelmetlen. Tudom, hogy itt nyom, ott fáj, de már nagyon a végén vagy. Pakolj egy kis babarucit, beszélgess vele, ALUDJ!, ha tudsz, pihenj sokat!
És nyugi! :wink:

Anitja! Te egy hős vagy ezzel a hülye diétával! A babáért mindent, már nincs sok hátra!!!!!

Granda! Az orvosom, mikor megvizsgált, 3000-res volt a méhszájam. Zsófi két nap múlva megszületett.....

Kép Zsófi Apájával

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese
Hát nálam ez a legutóbbi a nyerő kép! Dávid és Góliát! Naggggyon édi Zsófika :D

Köszi mindenkitől a méhszáj-infókat, hát akkor lelkiekben készülődöm (bár ahogy írtam, én még benntartanám, ha rajtam múlna...)

Anitja

Tényleg emberkínzás a Túró Rudi-megvonás :) nekem is ez volt a legnehezebb a diétában- no meg az M&M's csokigolyó és a trüffeltorta... No de mikor meghallottam, hogy az egyik kismama, akivel kontrollra járok a belgyógyászhoz, cukros+lisztérzékeny is, egyből elhallgattam...

Timi

Valami nevenics pelenkát nem akartok kipróbálni? Mi vettünk Pampers-t is, meg egy noname-et, kváncsi vagyok, méretben meg minőségben milyen lesz...

Motiot
szorítok :!: :!: :!:

Kép
granda

Timi26! Mi Libero Newbornt használunk, nekünk bevált, csak egy esetben van gond, mikor Zsófit oldalt fektetem, és bepisil olyankor az sajna kifolyik.... :evil: Amúgy minden más pózban minden bentmarad.
Még szerencse, hogy kókuszmatracunk van...

Másik topikban korábban azt olvastam, hogy a kisfiúk kukacát el kell rendezgetni a pelusban, és akkor nem folyik ki a cucc.

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda! :lol: :lol: :lol: Köszi! :lol: Hát igen! Apa 108 kiló. Zsófi meg talán most már elérte a 3,5-et.....

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda! Én is elhatároztam, hogy szeptemberben szülök..... :wink: Erre meg lett egy kis oroszlánom. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Nagyon édes ez a csöppség!! :lol: :lol:

Anitja!
Hát, igen, sz.r érzés diétázni, de a babókért mindent! :lol: Mostmár igazán nem kell sokat kínlódni! :wink: KITARTÁST!!

HAJNI!!! :lol:
Jaj, de meglepődtem, mikor láttam, hogy véletlenül nekem gratulálsz! :lol: :lol: Azt hittem, már megszültem :lol: :lol: :lol: :lol: ...
kispocc

Gremese: a Pampers New Bornt már kinőttük. Most Libero mini van, de kifolyik belőle a pisi. Egyébként nálunk is oldalt fekve van a baleset.
A tápszer miatt ne aggódj, amióta megvettük, azóta kicsit több tejem van. Lehet, hogy az én szervezetem is tiltakozik ellene?
Egyébként nekem a bal cicimben van a bibi. Ott kevés a tej. Ma a jobból 50-et, a balból 15-öt sikerült fejnem...

Na most már én is feltetetem apukával a képeket, olyan szép babukáitok vannak, én is akarok dicsekedni egy kicsit!

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

köszi a kedves szavakat, aranyosak vagytok. Már jobb kedvre is derültem :lol:
Tényleg nem köt le semmi, de szerencsére ebéd után beájultam és sikerült két órát aludnom. (Az első pisijáratig) Nagyon jól esett. Olyan kipihent vagyok, hogy éjjel akár szülhetek is :lol: Annyiszor ébredtem már (most is) derékból sugárzó hasgörcsökre. Ilyenkor mindig úgy örülök, de sajnos pár perc után, mintha elfújták volna...

Anitja, nem semmi amin keresztülmész. Pokoli akaraterő kellhet ehhez a szigorú diétához, minden elismerésem a Tiéd!!!! Szülés után visszaállhatsz a régi étrendedre?

Annyira jó nézegetni a babócák képeit! Olyan cukik! Zsófi haja egyenesen szenzációs!

Gremese, mit csináltok a kókuszmatraccal pisi-fosi után? Mi anno, mikor megvettük, rákérdeztünk, azt mondták csapassuk le a kádban zuhannyal. Mondjuk ez nem tudom hogyan kivitelezhető (mármint a száradása) 2 alvás közötti időben :shock:

silka
silka

Sziasztok!

Ma voltam dokinál. Megvizsgált, és közölte, hogy ebből mostanában még nem lesz baba. Teljesen zárt a méhszáj, 3000-es. Ráadásul ő is megy Győrbe erre az ultrahangos kongresszusra (ő is tart előadást). Úgyhogy mégsem akarok a névnapomon szülni!!! Inkább megvárom a dokimat! Aztán volt UH is, minden rendben, magzatvíz mennyisége is teljesen jó. Aztán az NST miatt meg ott ültem egész délelőtt. Úgy lefárasztott a várakozás. Bár jót dumáltam a többi kismamival, de most majd elalszom... :( A szülésznőm ma szabadnapos, ezért nem tudtam ma vele időpontot egyeztetni… Így sz.r volt.
Szóval a mai lépcsőzés elmarad!

Hajni! Remélem, azóta már megnyugodtál!!! Ezeken a dolgokon most próbálj meg nem idegeskedni!!!

Én is hallottam, hogy vérzés lehet vizsgálat után már ilyenkor. A múltkor nekem is volt egy barnás pöttyöm…

Kiskolbi! Nagy gratula!!! Vége a várakozásnak, és végre Mátéval lehetsz! :lol:

Hááát Granda! Ki tudja! Már bármelyikőnk esedékes!!! :wink:

Motiot! Jaj! Skarlát? Szorítok, hogy nem kapta el Ábel!

Sense! Én is hallottam védőnőktől a tanfolyamon, hogy apa spermája segít megindítani a szülést. Tényleg nem hülyeség!!!
Szívesen!

Silka! Úgy látszik túl jól érzi magát a pocakodban. :wink: Lehet, hogy én is így járok… De ha nem indul meg magától, akkor azt a helyzetet is el kell fogadni. A lényeg, hogy majd a kezedben tarthatod! Így is, úgy is jó lesz, hidd el!!! :D

K. Timi! Akkor jól megijesztettek, hogy nem jó a CTG… De hülyeség! Szelina is tök sokszor alszik alatta, de az még nem jelenti azt, hogy rossz az eredmény. Csak fel kellene ébreszteni. Nálunk vagy egy kis kockával zörögnek, vagy a hasamat rázzák, esetleg a popóját nyomkodják, és akkor fel szokott ébredni. :D

Egyébként ma én is felhívtam Anyut, hogy mi volt a dokinál, erre majdnem szívinfarktust kapott, mert azt hitte, hogy van valami… Mondtam is, hogy „akkor már fel sem hívhatlak, csak ha szülni megyek???” :roll:

Anitja! Kitartás a diétához! Talán szülés után teljesen elmúlik a problémád!!!

Gremese! Türelem! Én 6 hetet hallottam, mire beáll a tejci / szoptatás rendesen! Úgyhogy jól csinálod! Ne add fel! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Silka! Mi egyszerűen megfordítottuk a matracot, vagy kitettük a napra szellőzni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök, hogy itt vagyok, még egyben.
Ma 7-12-ig NST-n dekkoltam, az első nem lett jó, így meg kellett ismételni.
Miért is ne, elvállaltam egy külső konzulensi felkérést, ma jön a csajszi egyeztetni, meg jövő évre jött 2 esküvő ma, úgyhogy állok neki az ajánlatnak, amíg még egyben vagyok!

Holnap is jelentkezek, meg visszaolvaslak benneteket! Kitartást egyben lévők, a babázóknak meg jó babázást!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Kiskolbi: Hatalmas gratula ,jó egészséget nektek!!

Evés: mennyit kell ennie egy alig több, mint egy hetes bébinek? Mert Timi 50-70 ml között szokott enni ált. egy kajálásra, és 3 óránként eszik. Elég ennyi neki? Ma hajnalban evés után fél óránként újra enni akart, így hajnal 1-től 5-ig ez ment, mire végre elaludt. Nem ordított, csak nyöszörgött, majd szívott párat, és magint elaludt, fél óra múlva megint nyöszörgés...és ez ment 5-ig :?
De ezt leszámítva tündéri még mindíg :lol: Kép fürdés után

Kép
bfagi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: