A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Bori szééép vagy!!!

Gurgiii: Én örülök, hogy nektek oké minden, nem miattatok paráztam be. Amúgy is.

Kép
zsuzsi**

Kata
A fiad hozományára gondoltam!! Hamá elsőnek stipi-stopiztál! :lol:
Fekete hajú lesz?

KépKép

KépKép
szivvi

Jól van Zsuzsi!!
Ne aggódj picike, tudod nem szabad..és Kovács Pötty egészséges!!

Ne higgyjétek, hogy bennem nincsenek kérdések meg pici parák, izgalmak a vizsgálatok előtt..ez tök természetes.
:oops:
torolve_20131003125716

KépKépKépKépKép
uxi

Elmentem barátnőzni! Mindenkinek pusszancs!

KépKép

KépKép
szivvi

Szilvi! :oops: Hát, öö nagyon-nagyon okos lesz, mert az apukája az. Ès ha majd rá hasonlít, akkor szöke-kékszemüü. :D
Ès mivel a az aranydisznó évében születik, így gazdag is lesz :lol:

Jó parti, nem? :lol:
molkata

Uxi, megnéztem. E szerint kb jók vagyunk.

Kép
zsuzsi**

Olyan szép pocitok van, gratulálok mindenkinek!!!!
De nekem nincs ekkora, az most baj? Súlyt nektek mikor mértek először?Nekem még ilyen nem volt.
Hogy tudok feltenni képet?
Mit kell , megnyomni, segítsetek légyszike!
Van egyébként olyan táblázat, ami leírja, mikor milyen értékei(crl, stb) vannak a babónak?

Kép
Kép
christine

Rózsa, képet úgy tudsz feltenni, hogy a hozzászólás alatt ráklikkelsz a "melléklet feltöltése"-re és tallózással kikeresed a képet és feltöltés. Ennyi.

Te nem kaptál leletet a genetikain (vagy nem is voltál még)? Azon rajta vannak Balázs értékei. Az Uxi által feltett linkre kattintva pedig tudod ellenőrizni.

Kép
zsuzsi**

Uxi: gratula a jó eredményekhez. Jaj de jó, még egy kukacos :lol: Hidd el nagyon jó lesz a vegyespáros!

Zsuzsi: nyugi mán. Kovács pötty nagyon is egészséges és jól van! Nekem az uh-on a combcsontot mérte a doki nagynak. 18hetesen a gép 21hetesnek értékelte. Na jó nem mondom, hogy nem idegeskedem miatta, de úgy is megyek majd a kórházba uh.ra. Ott jobb a gép, és ha ott is rosz lesz az eredmény, na akkor bepánikolok tuti. De az is lehet, hogy minden oké, és szép hosszú combú kiscsaj lesz :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

A combcsont nekem is 21 volt 17 +5-ön....

Kép
zsuzsi**

:shock: :shock: :shock:
Te Brigi, az rossz eredmény? Nekem senki nem mondta...

Kép
zsuzsi**

Nem utal semmilyen elváltozásra! Ennyit tudtam meg

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Neked mekkora volt? nekem 18+2-35mm

brigi73

Akkor jó, ez megnyugtató.
Eldöntöttem, hogy vége, nem parázom többet. Elég volt. Az egész napom sz@r tőle, és ráadásul Kiskovácsnak sem jó ez. Majd hazamegyek és hallgatunk egy kis zenét. Fenébe az eredményekkel. Csütörtökig úgysem tudok meg semmit. 8)

Kép
zsuzsi**

köszike!!!
:lol: Nekem még nincs meg az afp eredmény, márc.9-én kell értemenni.

Kép
Kép
christine

Zsuzsi, hajrá, ez a jó hozzáállás. Én is lenyugtattam magam. Mert nekem meg mintha azt modnta volna a doki, hogy 25 dekás a gyerek. Tekintve, hogy betöltöttem a 20. hetet, a Poronty táblázata szerint meg már 35 dekásnak kéne lennie, jól megijedtem (ezt el is felejtettem leírni), de nyugtatgatom magam, hogy péntkeen úgyis teljesen ideális értékek fognak kijönni. :-)

Uxi, a Gasztonyi a Praxisban volt? Mert nekem az Istenhegyin is ő volt. A dokim ajénlotta, hogy nem beszédes, de nagyon alapos.

Dorka, még lécci várjuk meg a kékítéssel a pénteket. Hátha úgy járunk, mint a nővérem kislányánál, aki a lába közé kapta a köldökzsinórt, és a megszületéséig úgy volt, hogy fiú. Bár msot már nagyon beleéltem magam a kis fütyisbe. :wink:

Kép
nenoke

Most meg varrni fogok, pedig dolgozni kéne, de van 3 blúz, amit át kell alakítanom kismamásra, meg a méretemre. Az egyikben olyan szép leszek, hogy az csuda. :wink: Ezekkel az itthondolgozós kedd délutánokkal mindig ez a baj, hogy végül is mindent cisnálok, csak nem dolgozok, aztán meg este 11-kor még a gép előtt ülök. :roll:

Kép
nenoke

a melléklet leírásába mit kell írni?

Kép
Kép
christine

semmit :wink:

brigi73

Ja, oda semmit. A gépedre mentsd le a képet, amit szeretnél feltölteni, és tallózással keresd ki.... ennyi

Kép
zsuzsi**

ozsa! Oda nem kell semmit sem írni.
molkata

ozsa=Rózsa :oops:

Èn azt vettem észre az ilyen táblázatokkal, hogy ahányat tal´ltam a neten, annyiféle adatot mutatott. Ezért már nem is foglalkozom vele. Babócával minden rendben. :D
molkata

Na, még gyorsan megnéztem az Oscar Red Carpetot, hogy ötleteket gyűjtsek a kismama-blúzokhoz. :wink: :lol:
Most már tényleg dolgozni kéne...

Kép
nenoke

mindig azt írja, hogy nem választottam még ki fájl-t, nem tölti fel...

Kép
Kép
christine

A tallózáskor rá kell klikkelni a képre

Kép
zsuzsi**

rákattintasz a tallótásra, a gépeden kiválasztod melyik képet akarod feltölteni, megnyit utánna feltölt és kész Kép

brigi73

Ez nagyon édi kép :D

Kép
zsuzsi**

hova tünt mindenki?

brigi73

Najó, ha mindenki elment én is lelépek!
Kép

brigi73

Én itt vagyok, csak senki nem írt, én meg nem akartam magamnak :D

Kép
zsuzsi**

Ti nem féltek a fertőzésektől?Én most attól félek gombás lettem.A terhességem előtt is hajlamos voltam erre de kaptam Genovac injekciókat ami tán meggátolja az ilyen dolgok kialakulását de most egy kicsit csíp.Szerintetek nem lehet a sok pisiléstől,vagy kicsit szűk volt a bugyi?A múltkor is éreztem ilyet de mre elhatároztam,hogy dokihoz megyek elmúlt.A vizeletmintám jó volt múlt héten bár lehet a gomba nem befolyásolja.Nektek nem szokott ilyen lenni?Olyan rosssz nem tudom,hogy mit csináljak.
pillangó7

Pillangó, nekem is volt ilyen korábban, hogy mire dokihoz mentem volna, elmúlt. Most meg pont most jött ki, és a doki adott rá kúpot. Mindenesetre elhatároztam, hogy bármennyire is szeretem, tuti nem megyek többet uszodába, ugyanis a terhességem előtt abszolút nem voltam fogékony az ilyesmikre.

Kép
nenoke

gurgula, Emma a praxisban az uh mennyi?

A beígért pocakkép:
Kép

kispiskóta

Pont most panaszkodtam apának,hogy Nektek lányok mekkora hasatok van,de most kispiskotát látva megnyugodtam kicsit mert az enyém is ekkora.
pillangó7

Pillango, csak nem lyány van Nálatok is? :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Kispiskóta!!

Nagyon édes a pocakod! :lol:

Nekünk 6000 Ft volt de DVD nélkül és volt 1000 Ft-os kuponom..
Amúgy asszem 10 000 Ft..DVD-vel, képpel..

Pillangóó!
Nekem a terhességem 5ik hetében jött elő a gomba pedig előtte hosszú évekig nem volt. Kaptam rá kúpot és elmúlt, szerencsére azóta nem volt. A gomba egyáltalán nem okoz gondot a babánál!
Én Pevaryl-t kaptam rá, 3 db kúpot..Recept nélkül is lehet kapni de szerintem mindenképpen meg kéne mutatni a dokidnak..
torolve_20131003125716

sziasztok!

kiszorultam ma a gép elől.
reggel voltam a v.nyanyánál megdicsért.megjött a toxom is pozitiv lett ez ebben az esetben jó hir.legközelebb ápr. 2.-án randizunk ő jön hozzánk és itt fog megszúrni a vércukor miatt.jelentkeztem szülésfelkészitőre 5000 ft lesz+1000ft a szülőszoba látogatás.
megadta a 4d rendelő számát holnap felhivom időpontért.

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Esztora!!

Örülök a jó híreknek.
Akkor ez azt jelenti, hogy te védett vagy a toxoval szemben..
Tesóm is az, anno összevissza puszilgatta a cicánkat..
torolve_20131003125716

Innen a bnetről volt a kupon? Arra én is regisztráltam és nekem is van kódom. Köszi a választ egyébként!

kispiskóta

igen,mondjuk 2 kutya és 2 macska között nem nehéz védettnek lenni.előttük is volt már pár darab.

nagyon aranyos pocikat tetettek fel.majd én is lefotózom megint.

Bridzsi

Kép
esztora

Igen, Kispiskóta, innen a babanetről és be kell mondani a kódot.

Oké Esztora, várjuk majd a pocak fotót..

Na nézem a milliómost a kiscsákóval..
torolve_20131003125716

Kispiskota kisfiam lesz de a hasam tlnyleg ilyen.Akkor megint megdőlni látszik az,hogy a has formájából lehet következtetni a baba nemére.

Köszi Gurgula.
pillangó7

Piskóta, neked is nagyon kis helyre pocid van, csakúgy, mint Gurgulának. :lol: Nekem is ekkoraforma, és nekem fiút rejt. :lol:

Közben elkészültem két kismama-blúz átalakítással, most nem tudom eldönteni, melyikbe menjek holnap. Fekete néprajzi ihletésűben, vagy piros kockásban? :?

A toxoplazmáról jutott eszembe, hogy eltűnt Ancsa is én Annee, és még jópáran. Remélem, csak unalmasak és idegesítőek voltunk számukra, nincs velük baj. Ancsa volt állatorvos, és ő ugye ennek ellenére nem kapta el a toxot.

Kép
nenoke

Nenoke!
Fekete néprajzi jellegűt választom neked :lol:
Én mondtam, hogy kisfiúú, úgy rémlik az volt az erősebb nálad..most nézem a papíromon amire feljegyeztem.. :lol:

Pillangó!
Szerintem ez a népi hiedelem a has formájáról..hát szerintem nem jön be..

Igen, páran eltűntek.. :shock:
torolve_20131003125716

Kispiskóta! Jó a pocid!

Pillangó! Terhesség alatt sokkal gyakoribb a gombás fertöözés. Ajánlott naponta többször intim mosakodóval megmosdani. Nekem az bejött. A terhességem elején volt, azóta naponta 4-5-ször is mosdok és segít.

Esztora! Gratula az eredményhez!
molkata

Gurgula, vettem a parancsot, akkor még felvarrom a hiányzó patentot a nyakpánthoz, amit varrtam hozzá. Gurgula, dolgoznom kéne, nem ilyenekkel foglalkoznom!!!! :twisted: :lol:

Kép
nenoke

Uxi, gratula a kispöcsöshöz, kikékítettelek. Ne izgulj, nekem hetekig tartott, amíg megbékéltem a plusz testrésszel. Mostanra már teljesen elfogadtam, de azt hiszem, mindig is lesz bennem egy szomorúság, hogy nem lányom lett. Neked legalább van már lányod, hidd el jó lesz, hogy lesz egy fiad is!

Ok, nenoke, még várok péntekig.

Köszönöm az infókat a praxisról.

kétfiús anyuka
babdorka

Nem baj Nenoke! Kell a lazítás is, ha örömöded leled benne akkor meg pláne! Kép
torolve_20131003125716

meglesz a fotó (ha lement a raviolli :lol: )
most répát ropogtatok nagyon finom.
de jó Nenoke hogy tudsz varrni,nekem a zokni stoppolás a csúcs tovább nem jutottam soha.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: