A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk, szegénykém, jobbulást Emmácskának! Ha nem aludt sokat éjjel, elhiszem, hogy ma fáradt... de "ha csak úgy" elesett, lehet, jó, ha meghallgatja majd a doki a tüdejét.

Maggie, köszönöm! Mindenképpen feküdj le pihenni!!!
Abszolút nem sima parából írtam, amit :-), csak szerintem nem árt résen lenni. Ádival is eléggé dagadtam, de az nyáron volt, plusz vagy 8 kilóval kevesebbről indultam. És rengeteg volt a víz rajtam, 12 kilót hagytam a kórházban, szerintem abból 4-5 kiló a víz volt. A vérnyomásom is feljebb ment, de erről mindenki mást mondott (hogy csak a szisztolés értéknél számít ez, másutt meg azt lehet olvasni, hogy mindkettőnél számít, csak ilyen meg olyan Hgmm-ugrás esetén stb.).

Piroska, boldog névnapot Neked utólag is!

Kép
Kép
irina

Irina: légy résen!! :-) De ne aggódj sokat! ( tudom könnyű mondani)

Maggie: PIHENJ!!! jobbulást!
mi ez a kúp, kiíratnám a barátnőmmel!!!bár Emma utálja a kúpokat..:-(

Vindo: de jó hogy csak tej a hibás,

mi is tervezünk kimenni "havazni" du-án.:-) remélem emmanak lesz egy pici ereje hozzá, mert nagyon akar,

meg lehet sütök muffin a szomszédoknak, bemutatkozási ajandék gyanánt!

holnap tesómékhoz kellene menni a fiuk nevnapi bulijára, de gyanítom emma marad itthon, nehogy vmi bacit elvigyünk, beteges a kissrácc, még elkap tőlünk vmit! de akkor Dalmaval megyünk ketten.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, sajnos nem tudom, szerintem nincs is neve, csak légzéskönnyítőként fut. Nem is nagykereskedelmi forgalomban kapható kúp, hanem gyógyszártárosok csinálják, kutyulják.

Ez a szép, tiszta levegő segíteni fog neki. Most már hidegebb van, délelőtt nem is volt nagyon hideg.

Jelentem, én aludtam egy kicsit, de miután felébredtem, annyira köhögtem, hogy megint bevettem gyogyit. De nem vagyok jól, visszavekszek, pedig lenne pár dolgom.

Irinám, tudom, én is féltem nagyon tőle, mert én is nagyon vizesedtem, dagadtam. De szerencsére nem lett baj. Ráadásul, amikor 27 hetesen kórházban töltöttem néhány napot, mert elájultam, akkor a mellettem lévő ágyról egy uolyan idős terhes anyuka ment szülni toxémia miatt. Mondjuk ő szerintem rá is pörgött rendesen, a psziché meg nagy úr. Aztán később rákérdeztem, és minden rendben volt velük, bár az anyuka olyannyira parás volt, hogy kiakadtak a nővérek. Azt mondták, hogy pezsgőt bontottak, amikor elhagyták a klinikát. Állítólag annyira félt mindentől, hogy amikor csuklani kezdett a baba, akkor is rohant az intenzívre a gyerekkel.

Na, megyek punnyadok tovább.
dmaggie

Kaqk, Te milyen figyelmes vagy, hogy ne kapjon el a másik vmit, kár, hogy nem csak ilyen emberekkel vagyunk körülvéve :wink:

Na, megint feltörték (pár napja), de most nem a honlapomat, hanem annak a tartalomkezelőjét, nem tudtam a jelszavammal belépni, újat se küldött. Tudnám, az ilyen hülyéket hol legeltetik. Mindegy, ahol a tárhelyem van, ott mindig segítenek, bár ilyen szűkszavú IT-s módon, hogy "frissíteni kell" (ebben a tartalomkezelőben ez nem két kattintás), most azt a tanácsot kaptam, hogy a phpMyadmin-on keresztül oldjam meg. :roll: Jó fejek amúgy tényleg, nem lenne dolguk segíteni. Csak nekem félóra netezés dekódolni, hogy mire gondoltak, aztán kivitelezni újabb fél-egy óra. :lol:

Kép
Kép
irina

Kaqk, az jutott most eszembe, hogy én már nem adok kúpot Bercónak, többféle köhögéscsillapító is van itthon, azokból szoktam válogatni: Erigon, Mucopront, Sinecod, Lándzsásútifű.
dmaggie

az ilyen hülyéket = mármint a honlapfeltörőket

Kép
Kép
irina

Irina, én ezt nem is értem. :roll: Se azt, hogy miért kell feltörni, se azt, hogy hogyan kell "meggyógyítani". Régen jártam már a honlapodon, majd benézek. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie, drágám, mitől köhögsz? Hörgő? Gyógyulj meg gyorsan (és csak ágyban fekve netezz! :-)))!
Hát paráért nekem sem kell a szomszédba mennem, de próbálok mindig kívülről is magamra nézni, nehogy megbillenjek. Amúgy nagyon szeretek terhes lenni, a 3. trimesztertől (mindjárt kezdjük) kezdek jobban agonizálni, mert akkor már a tünetek is sűrűsödnek. Eddig mondjuk tényleg nem lehet okom panaszra. Hát nyilván a tudatom hátsó zugában ott van, hogy 36 éves vagyok (nincs két hónap és 37), az indulósúlyom se volt ideális, nem voltam ugye egy sportlédi, pajzsmirigyizék, mozgászszervi akármik. De ettől még persze simán ki lehet hordani egy gyereket nyugiban. Biztos az se tesz jót, hogy túl sokat olvasok össze a neten, bár megmondom őszintén, nekem eddig ebből sokkal több hasznom származott, mint károm. Szeretek tudni a veszélyekről. Őszintén: a dokim lát havonta, de mindent ő sem tud észrevenni, a vérnyomásmérés és vizeletvizsgálat a védőnő dolga, de ő nem lát minden hónapban.

Kép
Kép
irina

Maggie-m, hát én sem értem, de valami minimálszinten muszáj ügyködnöm rajta, ha azt akarom, hogy működjön :wink: Tök hülye vagyok az ilyen dolgokhoz, szerencsére a neten minden le van írva.

Kép
Kép
irina

Irinám, megértelek, én is így csináltam, csinálom, bármi is adódik. Amit te csinálsz, az szerintem még nem ultrapara, ennyi bennem is volt. :wink: :lol: Én meg már közelebb voltam a 38-hoz, amikor szültem. A többi paraméter is illik rám. :wink: :lol: Abban meg teljesen igazad van, hogy figyelni kell, mert a toxémia alattomos és rendkívül veszélyes.
dmaggie

De akkor sem lehet egyszerű a dolog. Mondjuk én biztosan Gergőre bíznám a dolgot inkább.
dmaggie

Maggie, de jó, h (meg)értjük egymást :-)

Kép
Kép
irina

Naná!

Nem válaszoltam. A köhögés szerintem a torokfájás eredménye. Most a gyógyszer hatására már kevésbé köhögök, de egyébként szinte egyfolytában, főleg du és este.
Most éppen letöltök egy filmet, majd befekszek a tévé elé és megnézem. Valami könnyedre vágytam volna, de egy thiller lett belőle. :lol: Mintha régen ajánlotta volna Zdori is: Szabó, suszter, baka, kém???? A Kedves is várja.
dmaggie

Maggie, a Suszter... nem rossz, sőt (bár nekem annyira nem jött be, mint vártam, nyilván túl nagy volt a várakozás is). Azért G. Oldman és B. Cumberbath látványa önmagában megéri :-) Jó mulatást, gyógyuljál!!!

Kép
Kép
irina

Köszönöm. Látom már, hogy felcseréltem :oops: :oops: :lol:
dmaggie

:D

Kép
Kép
irina

na muffint akartam sütni a szomszedoknak meg magunknak, erre, :xnincs papir, szánkóval el venni, jó összeallitom, erre latom sütőpor csomós volt, es talan avas vagy mi is, szóval sültek, szep kis feher sütőpordarabokkal, avas izzel, es mivel iszonyat keves a munkafelület ezert a tüzhelyre tettem a tepsit, ami mivel elektromos elkezdett sipolni, :?
en meg hirtelen megragadtam atepsit hogy...mit tudom én miert, és a tenyerembe egett a tepsi. :-( 2 órája hűtöm, de iszonyat ég. tud vki vmi gyógymódot h tudjam hasznalni a kezem????,

KépKép
kaqk
Debrecen

Drága Kaqk, nagyon sajnálom :-((((
égésre az a legjobb, amit csináltál, a hideg vizes hűtés, meg ha van esetleg otthon fenistil krémből az égésre való. és vmit a mentősök reklámoztak egyszer, van vmi spré égésre, asszem, ez: http://www.burnaid.hu/
nem tudom, van-e minden gyógyszertárban

Kép
Kép
irina

És, Kaqk, orvos?

Kép
Kép
irina

Kaqk, folyamatos hűtés, és tényleg orvos, ha súlyos :!:

G. égetett már bele az ujjába sót télen, neki pohárral hordtam fel a havat, és abba dugta az ujját.

Mindenki elaludt itthon 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok :D
Kaqk! a FB-ra is írtam: levendula illóolaj, komolyan csodákra képes...

Irina fúú már 26 hetet betöltötted? :shock: Hogy vagy? Kár, hogy nem látlak pocisan, tettél ide fel képet? A FB-on nem láttam...

Ne haragudjatok, de nem nagyon van időm, nem olvasok most vissza oldalakat, fórumozok Neóval is, elég azt visszaolvasni most, próbálok sokat segíteni az első babás Kismamáknak :)

Mi nagyon jól vagyunk, most, hogy egyáltalán nem eszem húst, nagyon jól bírom a terhességet, se dagadás, se savasodás, se epebaj (tudjátok Noellal, meg Natival is volt) egyedül a jobb kezem fáj néha, az ízületeim sajognak, biztos vizesedek egy kicsit, bár látszani nem látszik. Nagy adagban szedem a C-vitamin, így az aranyerem se jött elő 8)

A terhesrendelés itt nagyon laza, nem stresszelik a kismamákat :wink: Az orvosom azt szeretné ha programozott császár lenne, én pedig 2 császár után azon gondolkozom, hogy természetesen megszülöm Neót, hát még van mit egyeztetnünk :wink:

Remélem mindenki jól van, sok puszi Lányok!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vindo, itt is nagy a nyugi. Mára übernyugit terveztünk. Remélem, Rugó teljesen oké már.

Anitja, aranyos vagy, örülök, h jelentkeztél itt is. Te nemsokára szülsz!!! :-)
Szerintem szuperül festesz kismamaként, és rengeteget fogytál Nati után (nekem úgy tűnt), biztos ez is számít. Na meg a jó kis éghajlat és nyugi. :-) Nagyok és gyönyörűek már a gyerekeitek!
Ez a hüvelyiszülés-terv nagyon belevaló. Nekem van egy 4. gyerekét váró kismama-barátnőm, ő a 3. fiát nem császárral szülte (az első kettőt igen) és a 4-et is így tervezi.
Kép: hát a FB-ra nem teszek fel egyelőre, ez a közösség itt más, ott nem csak Ti vagytok :-) De raktam fel a "másik" topikunkba, szerintem be tudsz lépni oda (ha nem szólj, csekkolom, és felveszlek). Minden jót Nektek!

Kép
Kép
irina

Anitja, hú, de a végén jársz...
Megkérdezhetem, hogy a Neo minek a becézése? Gondolom, N-nek kezdődik a neve a harmadik gyermeknek is. Vagy már írtad?

Irina, kösz, jól van, semmi baja.

Kép
vindolanda

Halihó!

Mi már ébren. Úgy fáj a fejem, hogy mindjárt veszek is be valamit. Ma muszáj lesz megcsinálnom néhány dolgot. Már lejárt a határidejük, de a kisfőnökömmel úgy beszéltük meg, hogy leadhatom hv-n is.

Kaqk, borzasztó ez. Jobban vagy már? Orvos látott? Nekem meg most a First jutott az eszembe. Ha mégsem mentél el orvoshoz. Pedig a leírásod alapján ez simán másodfokú égés. Ahhoz meg kell az orvos.

Anitja, csak úgy sugárzik a nyugalom, a pozitív energia minden egyes szavadból. Legyen minden úgy, ahogyan szeretnéd. Ölelem a babócákat.

Vindokám, én még a takarításig sem jutottam el. Mostam, főztem ugyan tegnap, de nem szakítottam meg magam.
dmaggie

Jó reggelt, lányok!

Maggie, jobbulást a fejednek!

Vindo, a Neón én is gondolkodtam, de szerintem Noé :-)

Kaqk, hogy vagy?

Ádi jól van, nézi a sárkányos filmjét. Az étvágya elég változó. Februárban elviszem látás- és hallásvizsgálatra is, még nem nézték át alaposan és a nátha/füle miatt nem is mindig hall szerintem jól.
Nekem is kellene ma dolgoznom, nincs sok kedvem, ilyenkor (= vizsgaid. vége felé) elég motiválatlan vagyok.

Kép
Kép
irina

Hello Lányok!

Anitja itt is köszi :-)

tényleg már lassan itt a szülés ideje! És milyen ügyes vagy..hús nemevéssel .....remélem összejön a természetes szülés! +++++

köszi csajok, megvagyok, tegnap nagyon rossz volt....f6- f11 ig volt jég a kezemben, mert különben ordítani tudtam volna annyira égett! I hozott két Algopyrint és sikerült elaludnom. reggelre egész jó! tudom használni a kezem csak pont a tenyér közepén van, így a fogás kicsit kellemetlen, érzékeny nagyon. azt mondta a gyógyszerész hogy a sok hűtéstől nem lett hólyagos..:-))))))))))

szerencsém volt, bár az este 1x sírva fakadtam, mert elolvadta jég és mire I felért a következővel, már iszonyat égett..ki is rohantam a fürdőszobába jeges víz alá dugtam a kezem...

reggel voltam edzeni, na nem súlyt emeltem mert azt a kezemmel nem tudtam volna, de gyalogoltam, taposó gépeztem :-)

most hajmosás, csavarás, szárítás.....csak meleg ne érje és akkor ok

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó, ideértem.

Kaqk, de jó, hogy nem lett komoly :D
A hűtés nagyon fontos, ez az egy rémlik az elsősegély-tanfolyamról.
Edzés - nagyon fitti lesz valaki 8)

Neo - ja, az nagyon mátrixos lenne :lol:

Vizsgálat - hát, az nem árt soha.
Mikor R. elment hallásvizsgálatra, ott derült ki, hogy fülgyulladása van.

Maggie, sikerül haladni?

Rólunk: G. elment vásárolni. Nincs koffeinmentes kávé, és nagy a kísértés, hogy főzzek egy rendeset.
Rugóval legóztunk, nyomott egy fél óra játékot a friv.com-on, ebédeltünk meg ilyesmik.
Most jön két munkanap, annyira nem hiányzik...

Dolgoznom kéne napközben, valahogy Rugót le kell majd rólam kapcsolni :roll:

Kép
vindolanda

Kaqk, tényleg irtó fitt vagy :-) örülök, h a kezed jobban, ügyesen megoldottad (szörnyen fájhatott, szegénykém, az égés borzalmas).

Vindo, hát itt is az a dilemma, hogyan dolgozzam Ádi mellett, de örülök, h ennek egy ideig (remélhetőleg) vége lesz, úgy utálom, amikor hétvégén ezen kell agyalni, ahelyett, hogy ez ne lenne kérdés.

Ádi rajzolt egy taxit spontán, 3 nézetből (elölről, hátulról, oldalról) :lol: vannak ilyen mérnökdolgai

Kép
Kép
irina

Vindo, bocs, ha már írtad, de miért akarsz leállnia koffeinről?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 14:19-kor.

Kép
Kép
irina

Köszönöm Lányok, hogy még mindig ugyanolyan kedvesen tudtok fogadni, nagyon jól esik :D
Noénak készült Neo :lol: , de úgy nagyon hasonló Noelhoz, és egyszer véletlenül azt mondtam Neo - épp a Mátrix trilógiát néztük sokadszor (esténként szoktunk mozizni Apával :wink: - én általában fél óra múlva már alszom is, így van, hogy hetekig nézünk egy ilyen trilógiát :lol: most épp a Star Wars-t nézzük már vagy egy hete, azt hiszem most tartunk a 3. rész végén :lol: ) szóval persze a Mátrixból jött, amúgy újat, újdonságot jelent :lol: A lényeg az, hogy Mo.-n nem adhatnánk ezt a nevet, nincs benne a Magyar névjegyzékbe (csak az etnikai kissebbség adhat idegen nevet, például Jockie, Bobby :lol: stb. viszont ha külföldön születik bármilyen nevet adhatunk neki :lol: az itteni születési kivonat szerint kötelesek anyakönyvezni :lol: ) na ezt kihasználjuk :wink:

Megyek megkuksizom Irina pociját :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hát, ebben az esetben nagy szeretettel várjuk Neót :D

KOffein - hülye kombináció, ha valakinek alacsony a vérnyomása, és nagyon érzékeny a koffeinre.
Néha szokott fájni a szívem, ha kávézok.
Meg este nem tudok aludni olyan éjjel egyig-kettőig, ha pl. kettő óra után iszok bármilyen koffeines cuccot.
Most itthon vagyok nagyrészt, nem vagyok letstrapálva.
Gondolom, ha kezdődik a hajtás, majd visszaszokok.
De most pihentetem magam.

Hülye G. egy digitális multiméterrel vagy mivel megmérte R. ellenállását, 340 kilo ohm volt :lol: A jobb és bal keze közötti ellenállás.

Kép
vindolanda

Rittig nem hagy békén R. semmi esélyem bármilyen munkafolyamatra :?

Kép
vindolanda

R. most az én ellenállásomat méri. A lábamnál :roll:

Kép
vindolanda

1,6 kilo ohm 8)
vagy hogy írják ezt

Kép
vindolanda

Anitja, így már értem én is (vmiért azt hittem, Noét Neónak becézitek). Amúgy tök jó, hogy bármilyen nevet lehet adni a kicsinek, nekem ez nagyon tetszik, igazán bevezethetnék itthon is.

Az a kedvencem, amikor tőlem megkérdezik, hogy mi lesz a baba neve, és akinek nem jön be, az nem mindig van annyira kulturált, hogy hümmög, hanem kifejti, hogy miért és ez mennyire nem jó név. Mintha szempont lenne. :roll:

Ahá, Vindo, nálatok ilyen egy vasárnap kora délután, megméritek egymás ellenállását 8)
Igen, húgom is hasonló okok miatt hagyta abba a kávéivást. van, hogy a szervezet köszöni, nem kér (annyit) belőle.

Kép
Kép
irina

Ja, a tescoban lehetett kapni akciósan a mérőt, G. szerezte be.

Kimennek hóembert építeni, dolgozok addig. Gyakorló feladatokat gyártok :arrow:

Kép
vindolanda

Hát, ha nagyon fáradt leszek, akkor tuti visszaállok rá. De nem az igazi nekem a kávé, sajna, pedig nagyon szeretem :roll:

A férfiak bejöttek.
Építettek egy nagy hóembert,
és cicónak egy iglut. Bele is tették szegény macskát, de nem jött be neki a dolog :lol:

Feladatokkal kész vagyok, de most nem tudok tovább haladni, mert a munkahelyemen vannak a szükséges papírok, feladatsorok.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Kaqk sajnálom, hogy megégetted a tenyered.
Én a kézfejem szoktam rendszeresen.

Anitja de jó, hogy jöttél :D
huha, mindjárt szülsz :shock:
drukkolok, hogy olyan szülésed legyen amilyet szeretnél.
Neo :D

Irina ügyes Ádi a rajzolással.
Grétike most kastélyokat rajzol, persze Ő benne a királylány :)

Meggie jobbulást neked.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo, átérzem ezt a kettősséget. Az első trimeszterben undorodtam a kávétól fizikailag, de közben pszichésen nagyon kívántam (és hát ahhoz is kellett, hogy ne aludjak el állandóan). Ritka szenvedős egy állapot volt. ;-)

Móni, kastély és királylány - naná 8)

Egy pályázathoz próbálom az adataimat feltölteni, de nem jól működik a felület (csak nálam nem látszik egy fontos opció, ami kéne, S-nál igen, mármint az ő saját kódján, tehát azt nem használhatom). Síkideg lehet tőle az ember leadási határidő előtt pár nappal. Ma este meg gyárthatok hivatkozási listát, pont így terveztem :roll:
Mindegy, egyszer a január is véget ér...

Kép
Kép
irina

Hahó? :roll:

Itt némi szenvedés, tanulom a neurológia-anatómiát, holnap vizsga belőle. Ez a hét még sűrű, a jövő hét egy kicsit lazább szerencsére.
Várom a fiúkat haza.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Irina, ez nagyon izgi lehet. :wink: :lol:

Mónikám, micsoda rajz lehetett. Bercókám már megint nem csinált semmit az oviban. A többiek alkotása kint van a faliújságon, de ő már nagyon unja a sok ragasztást.

Kaqk, remélem, hogy már sokkal jobban van a kezed.

Vindo, nálatok még lehetett tegnap hóembert építeni? Nálunk már el is olvadt tegnap. Tegnap szinte egész nap esett az eső, ma gyönyörű napsütés is volt, tisztára tavasz volt, hó más alig van. Mikor jöttünk haza az oviból megint eső esett.

Én meg fáradt vagyok a változatosság kedvéért. Pedig ma meg kell kezdenem a munkát. Tegnap leleveleztem a témavezetőmmel is a dolgokat, ő is elfogadta a témát.
Belevetem magam, minél hamarabb meg szeretném írni, mert utána kezdődik a szorgalmi időszak a konzikkal, a beadandókkal. Már írtam, hogy most szigorlat és záróvizsga is vár rám. Azt remélem, hogy a kettő hasonló lesz, így nem kell kétszer tanulnom. :lol: Irina, egyszer kérdezted, hogy miből szigorlatozok. Fogalmam sincs még. Szerintem több tárgy is lesz benne majd. :lol: :lol:
dmaggie

Maggie-m, izginek izgi a tananyag, csak az nem, ahogy számonkérik.
Bocsánat, ha már írtad, ez ez a szakvizsgás képzésed, ugye? Ez milyen MA-néven fut?
Azért pihenj is néha esténként, jó? Ígérd meg! :D

Itt ónoseső-szerűség hullott, szerencsére még nem fagyott le.

Kép
Kép
irina

Irinám, ez nem Ma, szimpla továbbképzés. Egyébként igen, a szakvizsgás képzséről van szó. :lol:
Hajrá, hajrá, drukkolok Neked nagyon a holnapi vizsgához.
Ma megnéztem, Szegeden az etr-ben a bejegyzés: diplomával végzett. :lol:

Hú, én is attól félek, hogy nagyon felfagy az egész, az izgis lenne. De akkor lehet, hogy apára bíznám Bercót, én meg gyalog mennék a mh-emre.
dmaggie

Ígérem, nem hajtom túl magam. Egyébként is most nem akarok akkora volumenű dolgot csinálni. Egyébként kiakadtam pénteken. Volt olyan szakdolgozat, ami abból állt, hogy kb. 4 gyerekkel megcsinált valaki 1-1 vizsgálatot. :roll: Én meg itt gürcöltem a 12 órámmal. Ráadul mások úgy elhúzhatták a szakdoli elméleti részét, hogy száztízen oldalnyi lett, nekünk meg 25 lehetett az egész. Más a száztíz oldalt 5 nap alatt dobta össze, én meg hónapokig dolgoztam rajta. Ja, és külön engedéllyel később adhatta le, mert nem készült el vele időben.
dmaggie

Hát, Maggie-m, aki 5 nap alatt dob össze 110 oldalt, aminek a zöme elmélet, az simán összeollózta mások gondolatait. Ez elméleti munkának is elégtelen. :-(
Diplomával végzett: de szép is ez :D Tényleg, megünnepeltétek A-val kínai éttermezéssel?
Köszi a drukkot, rámfér bőven.

Kép
Kép
irina

Irina, az majd csak a diplomaosztó után lesz. Egyedül ünnepeltem, rendeltem egy ruhát magamnak. :oops: :lol:
Meg ugye annyira kínoz ez a fránya kórság, hogy sokat pihentem a hétvégén.
A torkom rendületlenül fáj, de szerencsére még van hangom.

Igen, én is így gondolom. :oops: Na mindegy.
dmaggie

A diplomaosztóm majd csak február 16-án lesz. Természetesen megyek, csak talárt kell szereznem. Én még nem vettem át diplomát talárban. :oops: Meg legalább találkozom a csoprttársaimmal utoljára.
dmaggie

Maggie, akkor nincs mese, ha fáj a torkod, több pihenés kell...
Ruhavétel: de jó, milyet vettél?
A talár szerintem nagyon menő, nekem se volt még, kimondottan "zokon vettem", hogy az ELTE-n még a doktorin sincs talár (csak fehér kesztyű, mintha az is valami lenne), másutt meg már az alapképzés után is, de ez teljesen intézményfüggő. Ha minden igaz, a pszichó után lesz :-)

Kép
Kép
irina

Kép

Ezt találtam. Mondjuk várni kell rá, lehet, hogy a diplomaosztóig meg sem érkezik, de nem baj. Egyszerűen beleszerettem.

A Bárczin is fehér kesztyűben kellett átvenni az oklevelet. :lol:
dmaggie

Hű, hát ez nagyon csinos, megértem, hogy megrendelted :-) Most már csak egy olyan kép kéne majd, ahol Te vagy ebben a ruciban. :-)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: