A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Katicico, akkor jól vagytok, ugye?
Kedves vagy, köszi! Próbálok majd képet tenni, bár nem annyira látványosak. Az egyiken a baba fütyijét csekkoltuk, a másikon azt, hogy integet. 8)

No, végre valami érdekes a tv-ben szombat délelőtt: egy brit srác az axolotlok nyomában Mexikóvárosban. Ahol 20 millióan (!!!) élnek (emberek), de pl. van egy tó a közepén.
Jut eszembe, húgomék hazaérkeztek a héten, de még nem tudtunk találkozni.

Lányok, vmit szerintem rosszul csinálunk, Ádi mindkét overáljának (az egyiket kinövi épp) a cipzárja becsődölt (pedig az egyik az a masszívabb fajta), pontosabban a kapucnis cipzárok közül mindkettő, meg az újabb overál főcipzárja is. Nem is értem, 40 fokon mosom gépben, mindig összehúzva. Más is kínlódik ezekkel?

Kép
Kép
irina

Hú, Rugónak nincs overálja.
Egy nagykabátja van, amit három éve használ, azon még jó minden cipzár. De amit kölcsön kaptunk, nagykabátot meg overált az unokatesómtól, annak rögtön szétment a cipzárja :?

Irina, majd rakj már fel szép tájképeket, ha a húgodék hoznak ilyeneket.

Szia Dóri 8)

Most ennyi, még koffeinmentes kávézok.

Majd a végére jársz a statisztikádnak. Én faktorokat barkácsoltam tegnap éjjel, de úgy éjféltájban kijöttek végre :D

Kép
vindolanda

Vindo,
akkor nem én vagyok a cipzárrém, hanem ez elég elterjedt lehet. Nagyon bosszantó, rendszerint mosás után jön ki, de van, hogy csak úgy spontán.
Tök jó, h így elvagy a statival (naná, szakmád), nálam élvezetszámba nem tud menni a dolog. De muszáj megtanulnom.
Kész, az isiászom vagy mim újult erővel tört ki (de nem érdekel, mozgok vele, nem ülhetek egész nap), így próbáltam Ádinál rendet rakni, ez úgy 90 percbe telt, egy csomó cuccot viszünk el Anyuékhoz, mert nem lehet férni tőlük (nem azért, mert annyira sok van, szerintem teljesen normális mennyiségű játéka van, de vannak ilyen ajándékba kapott óriásplüss izék meg nagy műanyag teherautó, amivel kb. 15 percet játszott életében stb.). Most úgyis a kislegó a sláger, az meg kisebb helyen elfér. Bár már keveredik ott a szezon a fazonnal, az új SW is a Ninjagóval, két hétig nem bírják külön. :wink:

Kép
Kép
irina

Derekad :?

Játékok - ne is mondd, nálunk is pakolni kéne.
Sosem használt kocsik tömkelege, plüssök stb.

Stat - kellett pár év, mire megszerettem. És még most sem vagyok túl profi, sokszor kell segítséget kérnem.

Képek:
A buta bácsik alakzatba fejlődnek, gondolom, lopni indulnak.
Kép

A rend őrei pózolnak a kamion előtt. Rugó járőr, Petra járőr és a főnök. A főnök nő, ezért rózsaszín sisakja van. Háttérben a rendőr- és tűzoltóállomás, amiben börtön is van.
Kép

Ez itt Debrecen. A felüljáróval, a toronyházzal a Petőfi téren és a belváros. Egy nagy parkoló van benne, ott szoktak a buta bácsik lopkodni.
Kép

Azt még leírom, hogy R. kitalált egy káromkodást, és azt használja. Vagy nem is káromkodás, inkább olyan szófordulat. Ez a "bolondos pite". Pl. Úgy megy, mint a bolondos pite :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, heh, ezek a legós történetek illusztrálva a kedvenceim :lol:
genderileg Rugó nagyon oké, női főnök meg női járőr 8) mondjuk ilyen rendőrkamion előtt én is feszítenék.

Játékok: itt már nincs mit hová tenni, rejteni, ha szekrényt vennék, arra is van max egy félméteres terület (szélessége), szóval vagy kidobunk dolgokat, vagy elajándékozzuk, vagy a szüleimhez visszük. Ezt a lakást viszont szeretném szellősnek meghagyni, amennyire lehet. Mondjuk most az is sok cuccot ad, hogy Ádi ruhái mind itt vannak születésétől fogva (mindig is itt voltak), ez a gardrób nagy részét elfoglalja.

Stati: hát eddig ugye szép megoldandó feladatok jöttek elő a gyakorlatokon, tisztított adatokkal, (csaknem mindig egyértelműen) deklarált változókkal. Most meg itt a valóság, hülye kapott adatok, közvetlenül semmiképpen fel nem használható adatok stb., stb. De hogy még S-t is elgondolkodtatta hosszasan (aki R-ben trendeket elemez, nem értek hozzá, a lényeg, hogy folyton számol), az arra utal, hogy esélyem se lett volna egy-két hipotézist önerőből tesztelni. Túl is bonyolítottam a vizsgálatot, hogy nagyon pöpec legyen. De milyen ciki, ha épp a statinál elvérzik az ember... mindegy, remélem, rendben lesz.

Kis pihi, aztán takarítás, vasalás, este kis munka. Rájöttem, hogy a tovább tolt vizsga csak 2 nappal lesz később, úgyhogy holnap tanulni is kell már ezerrel.

Kép
Kép
irina

Szerintem nem ciki a statnál elvérezni :wink: De persze nem fogsz elvérezni:)
Meddig szoktál éjjel fenn lenni?

Képzeld, a múltkor belebotlottam a Leány gyöngy fülbevalóval c. filmbe. Annak idején csak olvastam, még anya hozta ki nekem a könyvtárból vagy tíz éve. Nem is tudtam, hogy játszik benne C. Murphy 8)

Hát, azok a ruhák még jók lesznek :wink:

Kép
vindolanda

Max. fél 1-ig bírom, de nem jellemző, hogy éjszakáznám, a dolgoknak bele kell férniük kb. éjfélig, mert utána már használhatatlan vagyok, kávé ide vagy oda. Tény, h Ádi korábban alszik el, így nyertünk egy plusz órát. Sosem éjszakáztam amúgy, mármint áttanulni egy éjszakát vagy ilyesmi, inkább toltam az ilyen vizsgát mindig.

Azt a filmet láttam, tetszett, bár C.M. nem maradt meg (pedig bírom).

Igen, a rucikat eleve a testvérkének tettük félre, de szerintem ha használtuk őket, kiviszem ezeket is a szüleimhez, húgoméknak még hátha kell. Nem hinném, h lesz egy 3. fiam is. :wink:

Nagytaki folyt. :arrow:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Irina, a hentesgyereket játszotta benne.

Ja, elég is ennyi az éjszakázásból.

G. szerintem olyan három vagy négy óráig nyomhatta éjjel, mert fél nyolckor még elég sok parázs volt. Még alszik.

Képzeljétek, a gmailem benyakalt valamit, és tegnap éjjel körül vagy hatvan spamet küldött ki. G. kezelésbe vette, aztán jelszócsere, meg a böngészőt állítgatta. brrr

Kép
vindolanda

Halihó!

Bejelentkezek én is. Már egy jó ideje fent vagyok, olvasgattam egy kicsit a kövi szakdolimhoz. Most beugrott egy ötlet, hogy miről kellene írnom. :lol:

Tegnapi vizsgám sikerült. :lol: Az viszont rossz volt, hogy még tegnap is fájt a fejem, ezért aludtam is délben. De estére megint visszajött az a fránya fejfájás. :twisted: Így megint korán lefeküdtem.

Vindokám, tényleg tuti kis sztorikat találtok ki. A Kedves is éppen legozik Bercóval. :lol:

Irina, egyszer csak a végére érsz már. Kitartást! Szegénykém, ezek a fájdalmak. El tudom képzelni, én nem vagyok várandós, de mindig fáj valahol. A múlt héten sikerült kétszer tornáznom, utána jobb volt. Majd folytatom a tornát szerintem, de megint időhiányban szenvedtem.

Vindo. :twisted:
dmaggie

Jó reggelt, lányok!

Vindo, hát a hentes karakterére sem emlékszem, pedig CM szemei általában meg szoktak maradni egy filmből, ha más nem is ;-)
Szerintem akkor már volt némi S. Johansson-ellenszenvem, így aztán nem igazán figyelhettem. Meg dühített ez az elég hímsoviniszta történet.
Sajnálom a gmail-mizériát, több ismerősömmel is megesett. Nekem a honlapomat törték fel egyszer just for fun.
S. is éjjel 3-ig szokott kb. fent lenni, mostanában minden éjjel, februártól állítólag jobb lesz a helyzet, hát remélem is :roll:

Maggie, sajnálom a fejfájásodat nagyon... frontos? bár a migrén nem mindig válogat frontok között...
Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!!! :-)
Elárulod, milyen szakdogatémát találtál ki?
S. nézett nekem vmi helyet, ahol terhesek is tornázhatnak, de szerintem gyógytorna kéne nekem, és csak jövő hónaptól, addig semmire nincs idő.
A szocpszicho vizsgám nekem is sikerült (és szerencsére jól, mert ez az egyik kedvenc tárgyam, bár a vizsga... khm... olyan volt, amilyen). A fejlődéspszichóról még nem tudok semmit.

Kép
Kép
irina

Hát, a hentes fiú szaladgált SJ után, aztán le is feküdt vele.
Hosszú parókája volt, és szerintem még befutás előtt játszott benne.

Fejfájás - sajnálom.
Nekem is hasogat, brrr.

Éljenek a tornázó fórumos lányok 8)

Kép
vindolanda

Maggie, miről írsz majd?

Irina, és S. hogy bírja? Mikor kel?

Kép
vindolanda

Hát, tulajdonképpen maradnék a hátrányos helyzetnél, a nyelvi hátránynál. Azon gondolkodtam, hogy ha elfogadom azt, hogy érési késés van az ügyben, akkor vajon a fonológiai tudatosságban mit mutatnak a gyerekek. Ez olyan max. 6 éves korra kialakul a gyerekekben, alapja az olvasás elsajátításának is. Most ez villanyozott fel éppen. Van egy nagyon jó kis tesztem is hozzá, meg ki lehetne egészíteni egy szövegértési teszttel is akár. Aztán megpróbálni kiokoskodni valamit. Szerintetek?
A sulinkban igen sok a HH-s, meg a HHH-s gyerek, igaz tanulásban v. értelmükben is akadályozottak, de olvasni őket is meg lehet tanítani. Nem tudom, hogy nem nagyon erőltetett-e. :roll:
dmaggie

Irina, a mozgás szerintem is jót tenne. De letölthetők már szerintem gyógytornák is. Még olyat is találtam, hogy Pilates gyógytestnevelőkkel. Gratu a vizsgádhoz!

Hú, a fiúk jól bírják. Én 11 körül kidőlök, ha dolgoznom kell éjjel. Mondjuk én stabilan 5.20-kor kelek. Azért néhány órát aludnom is kellene. :wink: :lol:
dmaggie

Ehhez nem értek, de ha könyvek kellenek, csak szólj :wink:

Irina, itt van. Kerestem egy olyan forgatási képet, ahol nincs rajta SJ :lol:
Kép

Kép
vindolanda

Vindo, jobbulást a fejeddel Neked is!
S.: hát ha tud, alszik 8-9-ig (hétvégén kicsit tovább is), de az akkor is max. 5-6 óra, 7-től már ott csicsergünk ráadásul Ádival, szóval nem túl sok...
Na így már rémlik CM, köszi a képet, kis tejfölösszájú volt (bár azóta láttam egy korábbi, nagyon jó filmjét, a 28 nappal később-et, Boyle rendezte, ő főszereplő, zombis, ajánlom, ha még nem láttátok).

Maggie, köszi! A tippet is köszi! Egyelőre semmit nem merek csinálni, amíg gyógytornász egyénileg meg nem vizsgál. Eddig sosem jött kis semmi jó abból, ha magamtól álltam neki mozogni (pl. futni, jógázni, mindig mindenféle vad fájdalom lett a vége), annyira nem jó a mozgásszervi rendszerem.
Ez a téma szerintem szuper (a nyelvi hátrány), a fonol. tudatosság vizsgálata is.
Amit már korábban is írtam Neked, de csak ötlet/tanács, hogy szétválasztanám a HH-et és a neurológiai sérülteket (ha lehet, és nem együttesen jellemző a kettő). Legalábbis nekünk a tanulási zavarnál, hiperaktivitásnál stb. azt tanították, hogy ezek IQ-problémával rendszerint nem járnak, de okozhatja őket szólóban MCD (aminek háttere pl. lehet genetikai, vagy az anya ivott/drogozott stb. terhesség alatt, vagy egyéb környezeti károsulás), és a hátrányos helyzet (és más egyéb is) az vagy megjelenik karöltve, vagy nem. Szerintem nem mindegy a nyelvi képességek esetében, hogy egy gyerek HH, vagy HH és van MCD-je is, vagy csak MCD-je van. Más kérdés, hogy mondjuk idehaza ezekre vannak-e jól elkülöníthető és vizsgálható esetek.

Megyek, szakdogát kell bírálnom, mintha nem lenne ezer más dolgom, meg egyébkéntishétvégevan! :evil:

Kép
Kép
irina

Ui: Maggie, most látom, h lehet, hogy tök uarról beszéltél, mint én, csak én a HH-t kizárólag arra értettem, hogy szegény vki, vagy intézetis volt (azért szegény), mert a HHH-ban ott vannak az egyéb okok közt, amiket írtál (értelmében akadályozott vki). Azt értem, hogy ezt mondjuk bizonyos szakmák felől miért lehet együtt kezelni, a nyelvhasználat vizsgálata felől szerintem meg kéne próbálni szétválasztani. Nem mindegy szerintem, h vki biológiai, neurológiai okok miatt, vagy mondjuk a szegénysége miatt nem fér hozzá bizonyos nyelvi kódokhoz v. nem tudja alkalmazni őket. Csak ennyit akartam ehhez :-)

Kép
Kép
irina

Irinám, értem, hogy mit akarsz mondani, köszönöm szépen, de sajnos ilyen az iskola, ahol dolgozom. Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy minden gyerek tanakos, szerintem sokszor pont a hátrány miatt bélyegződik meg, így meg egyenes útja van a szegregált iskolába. De azért elgondolkodom rajta, hogy melyik iskolába kopogtassak be. Meg egyébként azt gondolom, a FT olyan, hogy mindenkiben megvan, meg kellene lennie, ha meg bibi van vele, akkor azt észre kell venni és fejleszteni kell, mert fejleszthető. Az én középsúlyosaim úgy szótagolnak, úgy kihallanak dolgokat, hogy na, egy kislány meg kifejezetten jól manipulál a szavakkal. Szóvicceket gyárt. Bár én sok ilyen gyakorlatot csináltatok velük. :lol:
dmaggie

Maggie, persze, igazad van, én nem dolgozom HH-s gyerekekkel, úgyhogy az elmélet(i ember) szólt belőlem, a gyakorlati lehetőségekről lövésem sincs. Meg aztán a hazai helyzet bonyolultsága...
De megnézném a "gyerekeidet" egyszer! :-)

Pfff, megírtam egy bírálatot, tiszta álmos vagyok. Közben még félezer munka van hátra mára. :roll:

Kép
Kép
irina

Vindo, boldog névnapot Neked! :lol:
dmaggie

Tényleg, ma Vindo-nap van :oops:
Köszi, Maggie!

Akkor, Vindo, nagyon boldog névnapot! :-)

Kép
Kép
irina

Irinám, annyira imádom, hogy így vigyázol rám. Hála érte. Mindig is szívesen veszem a véleményedet. :lol:

Egyébként még nem kristályosodott ki bennem, hogy mit is akarok csinálni, csak most ez felborzolta a gondolataimat. Tetszene ez a dolog, de akkor meg nem nagyon tudom a hátrányos helyzettel összehozni, bár hátrányos nyelvi helyzetben vannak a sérültek is, akárhogyan nézem. Nem kell a szociális, gazdasági hátrányhoz kötni a dolgot.
dmaggie

Köszönöm 8)

Kép
vindolanda

na írtam... eltűnt.

Vindo boldog névnapot!!!

mi megvagyunk.
szombaton pesten voltunk I nek munka, szeminárium volt, előadott 2x is. :-) ügyes volt. Ott volt Erőss Zsolt ..vendégként. :-) , utána még ikea-ztunk..kb 30 percig, gyorsak voltunk..:-)
ja és egész nap iszonyat fájt a fejem.

gyerekek nagyiztak

vasárnap anyósnál voltunk..:-)

TV, Net továbbra sincs,olvasni tudok, de írni nem annyira. :-(

ma adó intézni voltunk Dalmával..nagyon segítőkész volt az ügyintéző..már csak a pénzt kell behajtani az új lakókon..:-( ++++++ de reménykedem.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó.

Köszi, Kaqk :D

Mit vettetek az Ikeában?
Dobozok vannak még vagy már kipakoltatok?
Függönyök rendben?

Rólunk:
Felhúztam a névnapomra kapott ágynemű-huzatot, ugyanis azt kértem. Vagy hét éve nem vettünk már, én meg szeretem a színes (sárga, vörös) meg mintás ágyneműket. Így aztán G. meg R. vettek nekem egyet.
Meg R. hozott még nekem egy kis növényt is, ő választotta. Állítólag pálma, de inkább egy pálma és egy zeller keverékének tűnik nekem. De azért nagy becsben tartom.

Most egyedül vagyunk Rugóval. Gyalog mentem érte délután, G. citerázik.

Itt nem esett egy szem hó sem eddig :roll:

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie, a Te szemszögedből a (H)HH felőli megközelítés és ennek a kifejezésnek a használata teljesen megalapozott. Elég komplex téma, de épp ezért izgis :-) De én semmit nem értek a Te oldaladhoz, a túlpartról ötletelek (és a kibicnek ugye...).

Kaqk, drukkolok a behajtáshoz!!!
Milyen a ház, hogy tetszik?

Vindo, ahogy olvasgatom-hallom, a legtöbben a nagy hóban sétáltak. Pl. mert nem jártak a buszok, itt, Pesten is én pl. el sem jutottam a pszichós intézetbe, mert egy kamion az odavezető főúton az árokba borult és beállt az egész. :roll:

A többiről amoda írok. :arrow:

Kép
Kép
irina

Ui: Ja, Vindo, a zellerpálmáról dobj egy képet! :lol:

Kép
Kép
irina

Íme a pálma és a zeller szerelemgyereke. Át kell ültetni majd szegényt, ez még bolti kiszerelés.
Kép

Mindenkinek szép napot :D

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, nagyon kis helyes :-)

Nemrég értem haza, ma már jobb volt a helyzet az utakon, így le tudtam adni a holnapi határidős dolgozatot.
Izgalmas helyzet alakult ki a holnapi cukorterheléses vizsgálattal kapcsolatban, mert mindenhol más az erre vonatkozó -- nem tudom másnak nevezni -- tradíció (mert protokollnak azért nem mondanám). Én pl. most vettem 75 g glükózt, azt hajnalban megiszom, majd rá 2 órára beérek a kórházba a vérvételre. Drukkoljatok pls, alapból határértékes szokott lenni a cukrom, egy terhességi diabétesz nem hiányozna, aminek a diétájában még a sóhajok száma is meg van szabva. :roll:

Kép
Kép
irina

Drukkolunk :!:

Reggel óta emaileket írok és intézkedek, kicsit meguntam :roll:

Itt reggel óta esik az eső, és a maradék hó is elolvadt.

Ki kell mennem fáért.

Kép
vindolanda

Amúgy G. szerint kis csinos növények is voltak, de Rugót nem lehetett lebeszélni erről a gyöngyszemről :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, ja, "jó" is az, amikor a nap nagy része levélírással megy el :? Rugó azért irtó kedves és figyelmes. :-)
Jó, hogy megúsztátok a havat, bár nagyon szép.
Utánaolvasva rájöttem, hogy este 8 után se kéne ennem (10 órás teljes éhezés után jön a cukros lötty), de hogy bírom ki éjfélig egy harapás nélkül úgy, hogy közben tanulok? Mindegy.

Megyek, még egy otka-tervhez kell írnom valamit, aztán végre csak eljutok a lényegi teendőkig.

Kép
Kép
irina

hali,

szép kis növény! :-)

Na sikerült! Az új tulaj bevalotat a a garázst, fizette is, csak épp így nem a tulajdoni lap alapján van..szóval kell egy kis papir munka, DE sima ügy, nem kell fizetnie senkinek, átvezetik..stb és kész!
:-)))

ÉSSSSSS ma bementem az UPC-hez, kiderült, hogy én is eljárhattam volna..:-( ha ezt tudom már rég bementem volna. szóval holnap hozzák!!!!!!! hurrrráááááááá4

Dalmát fodrászhoz vittem, olyan furán nőtt a haja, néhol hosszú néhol nem, na most mindenütt rövid. Kép a FB-n :-)

jaj csajok..mindenkinek ennyi dolga van! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, akkor alakulnak a dolgok :D
Dalma jól bírta a fodrászt?

Irina, ne is mondd... Ezzel a levelezgetéssel tele van a nem létező testrészem, de komolyan.
Kéne hozzá egy robot :idea:
Kibírtad kaja nélkül?

Ma jól haladtam, egy tanulmányírásba kezdtem bele nagy elánnal a levezgetés után :D És estig eljutottam a negyedik oldalig 8) Annak is az aljáig.
Most viszony alszok, holnap Bösz-be kell mennem :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kaqk, édes lehetett Dalma a fodrásznál :-) Örülök, h a tulajjal és az UPC-vel is minden elrendeződik/-dött! Hepi end. :-)

Vindo, nagyon ügyes vagy, 4 oldal az komoly haladás egy nap alatt!
Jó munkát ma Böszörményben!
Köszi, este kibírtam 9-től már a nem-kajálást, elrágtam még egy sajtos hamletet, nehogy éhen vesszek. 9 óra étlen szerintem elég ahhoz, hogy a vércukorszint a minimálisra süllyedjen meg a gyomrom és a beleim is a kívánt állapotba kerüljenek. A cukros víz se rossz, mert a glükóz finomabb, mint a kristálycukor. Tettem bele persze kis citromlét (azt szabad). Most már csak fohászkodom, minden rendben legyen. Mert a terhesdiéta tényleg olyan (nekem persze, aki szeret nagyon enni), mint egy börtönkoszt.

Már megjártam a vérvételt, megtudtam, hogy épp 5 kismama vajúdott, rájuk volt 2 szülésznő, abból egy folyamatosan az NST-zés és vérvételek miatt nem is tudott mindig jelen lenni. Ennyit arról, hogy mi újság az eü-ben és miért érdemes saját szülésznőt felfogadni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 14:08-kor.

Kép
Kép
irina

Etikát/jogot tanulok, hát ez a méhmagzat-gondnok státus mindent visz. A héten olvastam a magzathengerről, az sem volt piskóta

Kép
Kép
irina

hali,

9 óra étlen???? oh jaj :-(

Dalma az ölemben ülve sírás közben tűrte a hajvágást!

méhmagzat-gondnok státus??????????

hát mi úgy döntöttünk hogy marad a 2 gyerkőc....kicsit fura érzés..mondjuk ha "besikerül" akkor örülnénk, de már várjuk hogy a csajok elég nagyok legyenek és akkor tudunk utazni minden hova I-al. :-) ( azért én még nem vetettem el teljesen...:-) )

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, a kis cuki, hát sírt hajvágás közben...?
Méhmagzat-gondnok: akkor jelölhetik ki, ha érdekellentét van a magzat és a tv-es képviselő között), meg ne kérdezd, ez milyen konkrét eset...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 14:09-kor.

Kép
Kép
irina

Irina: huh ez nem semmi.....

hát én szerettem volna 3-askát, nagy családot..de későn kezdtük...meg hát a ma élethelyzetünkben szeretnék menni I vel ahova csak lehet meg a lányokat is vinni, látva Emmára mekkora hatással volt London is....de az min. 2-3 év nehezített helyzet + ha külföldre költözünk még segítségem sem lesz.....

sírt tündérkém...nem hiszti, csak olyan hagyálmár sírás volt, aztán kapott kekszet és minden ok lett, lehet előbb kellett volna. most elág kis fiús lett, de majd megnő a haja. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

VÉGRE, most hívott a UPC-s hogy jön :-) juhéjjjjjjjj

KépKép
kaqk
Debrecen

na már szerelnek is! Remélem "nem" nem keltik fel Dalmát még egy fél óráig legalább!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Van egy kicsi időm, gyorsan jelentkezek.

Nálunk is rendesen zajlik az élet. Bercó miatt itt volt az anyukám, vele is foglalkoztunk kicsit. Tegnap visszavittem Bercót az orvoshoz, ma már oviban volt. Közben hajnalban Gergő kezdett akciózni, így ő maradt, de mára volt/éppen van egy ECDL-vizsgája, elhoztam. Most a Kedves szertárából nyomom.

Közben nekem iszonyatosan fáj a torkom, köhögök is, bár még nem nagyon, a hőm meg már 37 fok. Így lesz a legtutibb államvizsgázni pénteken. Lassan olyan állapotban leszek, hogy csak éljem túl valahogyan. Azért elképzeltem, hogy esetleg egy lázas, taknyos, hangtalan bemutatót, bemutatókat kell tartanom...
Egyébként az egyik ppt már majdnem készen van, még finomítani kell rajta, a másik könnyebben összeáll majd. Már csak jól át kell gondolnom, hogy mit is akarok mondani. Mára ezeket terveztem, remélem nem dőlök ki.

Kaqk, végre net!!!! :lol: :lol: :lol:

Irina, remélem jó lesz a terheléses eredményed. Én Gergővel csináltam 180-as szénhidrátdiétát. Gyilkos, viszont két hónapig nem híztam semmit. :wink: :lol: Jó sok dolgod van.

Jut eszembe, vizsgák: gyakorlatilag két jegyem nincs beírva a Neptunba. A szakvizsgás első részét így lezártnak tekinthetem.
Sokat gondolkodtam a szakdolin, jaj, de nem ide írom, majd emilben. :oops: Nem biztos, hogy mindenkit érdekel. :wink: :lol: Vagy lehet, hogy a jövő héten felhívlak.
dmaggie

Jaj Maggie! NEM leszel beteg!!!! mondogasd és hidd is el!
jaj szegény fiúk!

és igen, már van Tv és net is ! hippi szuppiii., és Dalmát sem ébresztették fel!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nem baj, ha fiús :-) A külföldben akkor tartós letelepedésben gondolkodtok?
Éljen a tv és a net!

Maggie, szegény drágám, gyógyulj meg mielőbb!
Gergőnek mi a baja?
Nem tudom, ez segít-e, de nekem életem egyik legnyugisabb angol nyelvű konfielőadása akkor volt, amikor tök beteg voltam. Annyira lekötött, hogy ülni és figyelni tudjak egyáltalán, hogy minden idegeskedésem eltűnt 2 napra. Azóta sem volt ilyen. Szóval előnye is lehet a "csak éljem túl"-nak.
Persze, beszéljünk jövő héten, az már egy fokkal jobb lesz, mint a mostani.

Gyerekek, borzasztóan unom. Nem a tanulást, azt szeretem, hanem ezt a fajta, "na, mit nézzek át, amikor már alig látok, mert 2,5 napja a gépet nézem és 6 órákat alszom", plusz az egyik anyagrész szörnyű (jog), és azt állítólag szó szerint kell. Ötezer fogalom stb. Mindegy, megpróbálom, hátha átmegyek.
Nem csoda, hogy nem lettem jogász (bár a szüleim egy ideig azt gondolták, az jó pálya lenne, mert sokat tudok beszélni -- nohiszen), de én mindig is tudtam, hogy sem nem érdekel, sem nem lennék jó benne (a kettő persze szorosan összefügg).
Na megyek, megnézem, mi az a jogforrás, cselekvőképtelenség ötezer alparagrafussal. Gica, jut eszembe, hát csodállak.

Kép
Kép
irina

Köszönöm Lányok. Azért is írtam le, hogy elkiabáljam. :wink: :lol:
Szerencsére a hőm nem ment feljebb, sőt, most alacsonyabb. De a torkom egyre durvábban fáj.

Irinám, kitartás!!!!! Én sem irigyellek. :oops:
Gergő is ezt a hányós vírust kapta el. Panaszkodott is du, hogy a végtagjai is fájnak.
dmaggie

Kaqk, szuper!!!!! :lol: :lol:

Tényleg, milyen a házatok? Képeket kapunk?
dmaggie

Oh Irina, kitartas, meglesz az!

maggie, hurra nem lettel lazas, vmi torok tabletta! Mebucain, strepsils nme tudom hogy kell orni. :oops:

Haz szupi, lassan csinalok kepeket csak a kepek meg nincsenek fenn a falakon :-) de majd hozok :wink:

Ja Vindonmost lattam , az ikeaban konyvespolcot meg meg egy komodot vettunk, keves lett, de mostmar ok.m:-))

I nem megy Dublinba :-) majd jovoheten talan :-(

Penteken anyu vallalta Dalmat egesz napra huh takaritok akkor ha mar ures lesz a haz. :-) du-an meg emmat is bevallalta es kettesben shoppingolhatunk kavezhatunk:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, köszi! remélem és kívánom Nektek a legjobbakat! Torkodra vigyázz!

Kaqk, jó is kettecskén. :-)

Befejeztem a tanulást, agyam spontán lezárta magát, amúgy is hagyni kell az emlékeket konszolidálódni, szóval most már csak pihenek. Meg korán is kell kelni.

JÓ éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Hahó, majd délután jövök, mert most el kell érnünk a buszunkat. Megyünk a logopédushoz.
:arrow:

Kép
vindolanda

Na kiteregetek aztán jövök....de nem sokan vagyunk erre mostanában. :-((

Irina???????????? Ma van a vizsga?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: