Sziasztok!
Első körben kérteik nem kiakadni,h ogy milyen korán van, mert 3 óra vagyok fent. Mondhatni már késő van nekem

:D
Egyébként meg vagyok, vagyok csak sűrű volt a program, meg közben meghalt Ádám monitorja és így 1 monitoron osztozik 3 gépfüggő

Tegnap szemészet volt a soron:
Hanna szemüveges lesz,d e ezt már tudom 1 éve. Így akkora meglepi nem volt. Az már igen, hogy ha ki van tágítva a pupillája, akkor nincsen dioptriája

Ez nagyon jó hír, mert azt jelenti,h ogy egyenlőre csak a cilindere van meg. És ha most időben elkapjuk, lehet, hogy nem is nagyon lesz dioptriája.
(Itt szeretném megjegyezni, hogy a dioptriát rendszeresen diportiának írom. Most is 2x írtam le rosszul... és elméletileg nem vagyok diszgráfiás... hihihi)
2 hónap múlva kontroll.
Hanna nagyon ügyi volt, mert türelmesebb volt nálam is. 9re volt időpontunk, majdan 10.30kor oda menetem megkérdezni, hogy árulják már el, mennyit kell még várni... Akkor behívtak. Komolyan ott álltam,h ogy xarok arra, hogy nem megyünk kocsival 1 hónapig, de el viszem egy magánrendelőbe a gyereket és megnézetem ott. Ez milyen már??? Időpontod van és váratnak, akkor mi a fucknak beszéltem velük 4x telefonon????
3x csepegtettek pupilla tágítót szegényemnek... Ígértem neki Happy mealt ajándékba... meg is kapta.

Rózsa még nem üzent... Gondolom akkor egyben vannak még
Heni!
Jajjj, csak nekem mondjanak ilyen jó híreket ma

:D Annyira várom már ezt a pasit, hogy el se tudom mondani

:D:D
Luna!
Hát, nincsenek olyan jó híreim neked. a gyomrom jobb, de napi 6-8 rennie kell hozzá... émelygés az nálam rögtön hányással végződik, de mostanában nem volt ilyen sem.

Szóval ha már lejjebb mászik a törpe, azért jobb a helyzet. Már belém fér 1,5 zsömle reggelire

Szétrúgás viszont javuló tendenciát mutat. Volt 2x8 óra, amikor azt hittem nem bírom, de azóta csak 1x fél órát csinált ilyet velem a srác, azóta sokkkkkal jobban érzem magam
Nanetto!
Hát, igy jártam....

(Mármint Gazdagrétivel

) Majd szedem a 200ast sűrűbben, azt annyi.

De még nem adtam fel. Ma megyek a Stadionhoz és ott is van egy nagyon szupi homeós gyógyszertár. Hátha be tudják ők szerezni.
Én soha nem tudtam fejni... Lövésem sincsen a tejgyűjtős cuccokról...
Detti!
Nem tudok mit hozzátenni

Pont úgy van, ahogy Nanetto írta.
1 fiola általában 5-600 Ft, 1 üvegecske 800-1200 Ft között mozog. De sok van benne.
Konkri!
Egyszerűen nem tudom elképzelni,h ogy ne hiányoznál Marcellnak! Hiszen veled tölti a napjait, hozzá van szokva, hogy veled van a legtöbbet. Szerintem meg fogsz lepődni

És hááát, bakker... pasiból van na... Nem az a baja, hogy megütöd, hanem, hogy vigasztalni próbálod

Ja, ha megyek szülni, mindenképp írok Harinak meg Geonak.

:D Szóval fogtok róla tudni

:D:D Nem tűnök csak úgy el és jövök vissza egy hét múlva, hogy ja, van egy fiam